Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Suuri sota

 

Pääset chattiin tästä!

 

Ylösnousseiden tarinatHyökkäystarinat

Tietoa kuolleiden ylösnousustaEnteet

Tietoa sodasta

Sota tulee olemaan rauhallisempi ja pitkäkestoisempi verrattuna aiempiin. Sota tulee kestämään ainakin pari kuukautta sisältäen myös rauhallisempia kausia. Erikoisen sodasta tekee myös se, että Tähtiklaanin ja Pimeyden metsän kissat nousevat kuolleista.

Tältä sivulta löydät tietoa sodasta, jota tarvitset sodasta kirjoittamiseen. Yläpuolella on linkit muun muassa enteisiin ja ylösnousemiseen liittyen.

 

Sodan osapuolet

Käytännössä toisiaan vastaan sotivat Viiltoklaani ja Metsäklaani. Varjoklaani ei ole tyytyväinen siihen, että muut pitävät heitä Pimeyden Metsän puolesta taistelevina, eivätkä he tahdo olla myöskään osa Kuolonklaania. Niinpä Viiltotähti päättää tehdä kompromissin ja ilmoittaa kaikkien hänen puolella taistelevien olevan osa Viiltoklaania, joka on yllätys yllätys nimetty Viiltotähden mukaan.
Kokoontumisessa kolme muuta klaania päättävät myös keksiä yhteisen nimityksen itselleen. Nimeksi valikoituu Metsäklaani, koska klaanit taistelevat pelastaakseen metsän.

 

Kissani ei ole millään puolella?

Jos kissasi ei tahdo osallistua sotaan, sen täytyy ikävä kyllä jättää klaanielämä. Taivasklaanilaiset sen sijaan eivät osallistu sotaan, eli he saavat pysyä klaaneissaan.

Jos kissasi ei osallistu sotaan, pyytäisin että erakoitat sen siksi, että kissa ei tahdo sotia. Tämä helpottaa kovasti, että ei tarvitse alkaa säätämään ja erottamaan kissoja klaaneistaan. En tahdo klaaneihin kissoja, jotka eivät taistele, koska se vaikeuttaa sotaa. Pian joka toinen on sellainen, joka ei suostu taistelemaan, joka tekee sodasta todella vaikean ja monimutkaisen. Siis olisi parasta, että sotaan osallistumaton kissa lähtee omasta tahdostaan draamalta ja ongelmilta välttyäksemme.
Lisäksi puolueettomien lähtö klaanista helpottaa kummasti hyökkäyksiä, sillä ei tarvitse miettiä, että "taistelikohan tämä kissa vai eikö se taistellut?"

 

Puolen vaihtaminen

Jos kissasi on esimerkiksi Varjoklaanissa, mutta se ei suostu taistelemaan oman klaaninsa puolella, on sen erottava Varjoklaanista. Kissa voi anoa lupaa liittyä toiseen klaaniin toiselle puolelle. Tämä tarkoittaa sitä, että kissa lisätään klaanilistalle vierailijaksi, ellei se ole kuollut. Tässä tapauksessa se siirretään ylösnousseiden listassa kyseisen klaanin puolelle, mutta tietoihin lisätään, että kissa on esimerkiksi juuri varjoklaanilainen.

Klaanin päälliköllä on oikeus kieltäytyä ottamasta vieraan klaanin jäsentä asumaan klaaninsa leiriin/reviirille. Siksi on hyvä varmistaa päällikön kirjoittajalta, että klaaniin vierailijaksi siirtyminen on mahdollista.

Jatketaan esimerkillä, että kissasi on varjoklaanilainen, joka vaihtoi klaania. Sodan jälkeen ei välttämättä ole mahdollista palata Varjoklaaniin, vaan kissa joutuu virallisesti liittymään toisen klaanin riveihin.

 

Uusia sääntöjä klaaneissa

Metsäklaanin puolella taistelevat klaanit sekä Viiltoklaaniin kuuluvat klaanit uusivat sodan aikana hieman sääntöjään. Sääntömuutokset ovat voimassa vain sodan ajan, ellei toisin mainita. Myös vanhat säännöt(=soturilaki) on yhä voimassa, ellei uusi sääntö kumoa sitä.

Metsäklaanin uudet säännöt

Et saa olla hyvissä väleissä viiltoklaanilaisten kanssa.
Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että ystävällinen juttelukin viiltoklaanilaisille on kielletty. Sääntö ei koske sotatilanteissa parantajia, ellei kyseessä ole hyökkäys toisen klaanin leiriin. Jos taistelu tapahtuu muualla kuin leirissä, parantaja saa auttaa viiltoklaanilaisiakin, mutta metsäklaanilaisen auttaminen menee heidän edelleen. Parantajat saavat myös olla tekemisissä Viiltoklaanin parantajien kanssa, mutta tiedon jakamista ei sallita.

Metsäklaanin klaanien rajoja saa ylittää vapaasti, mutta saalistaminen on kiellettyä.
Käytännössä voit vapaasti käydä vaikka kävelylenkillä myrskyklaanilaisena Tuuliklaanin reviirillä. Saalistaminen on sallittua vain, jos olet saanut luvan klaanin päälliköltä ja toimitat saaliit kyseisen klaanin leiriin.

Voit tutustua muiden klaanien jäseniin, mutta kumppanuus on kiellettyä.
Vaikka sodan aikana Metsäklaaniin kuuluvat klaanit toimivat yhdessä, ne ovat silti eri klaaneja. Eri klaanien välisiä kumppanuuksia halveksutaan enemmän kuin ennen, ja pahimmissa tapauksissa kumppanukset saatetaan karkottaa klaaneistaan.

Tottelet jokaisen Metsäklaaniin kuuluvan klaanin nykyistä päällikköä, mutta oman päällikkösi sana menee toisen klaanin päällikön edelle.
Jos toisen klaanin päällikkö käskee sinua mukaan esimerkiksi hyökkäykseen, sinun täytyy mennä, ellei oman klaanisi päällikkö kiellä sitä.

Päälliköt voivat keksiä uusia sääntöjä!

 

Viiltoklaanin uudet säännöt

Et saa olla hyvissä väleissä metsäklaanilaisten kanssa.
Et saa olla ystävä kissan kanssa, joka kuuluu Metsäklaaniin. Eri asia tietenkin, jos yrittää käännyttää kissaa Viiltoklaanin puolelle. Tästä täytyy kuitenkin ennen ystävystymistä ilmoittaa Viiltotähdelle.

Varjoklaanilaiset saavat saalistaa Kuolonklaanin reviirillä ukkospolun toisella puolen. Leirin puolella saalistaminen on varjoklaanilaisilta kielletty.
Koska varjoklaanilaisilla on vähemmän riistaa, Viiltotähti lupaa heille luvan saalistaa Kuolonklaanin reviirillä itse kuolonklaanilaisten lisäksi. Varjoklaanilaiset eivät saa kuitenkaan saalistaa ukkospolun sillä puolen, missä Kuolonklaanin leiri sijaitsee.

Minttutähti ja Viiltotähti voivat keksiä lisää sääntöjä!

 

Yhteisiä sääntöjä

Jokaisen edesmenneen päällikön täytyy ottaa takaisin soturinimensä.
Tämä sääntö on siksi, ettei olisi montaa päällikkönimellä olevaa kissaa kerralla. Lisäksi se helpottaa kissoja ymmärtämään, kuka heidän päällikkönsä on. Nimet eivät vaihdu virallisesti, vaan Tähtiklaanissa/Pimeyden Metsässä päällikkönimet palautuvat, jos kissa kuoli ollessaan päällikkö.

Puolta saa vaihtaa, mutta sen jälkeen ei ole paluuta takaisin.
Jos siis tahdot vaihtaa puoltasi esimerkiksi Metsäklaanista Viiltoklaaniin, se on mahdollista. Saatat kuitenkin tuhota mahdollisuutesi palata entiseen klaaniisi. Molemmat ottavat mielellään vastaan uusia jäseniä.

 

Reviirimuutokset

Kunkin klaanin leiri pysyy paikoillaan, mutta Viiltoklaanissa Varjoklaanin ja Kuolonklaanin välillä rajan pätevyys heikkenee. Rajalla ei siis enää ole niinkään väliä, vaan molemmat voivat kulkea sen yli toistensa leireihin miten haluavat. Viiltoklaanissa joillekin järjestetään tilanpuutteen vuoksi ns "uusi leiri" Emonsuulle onkaloon.

Metsäklaanissakin on tilanpuutetta. Ne ylösnousseet kissat, jotka eivät mahdu leireihin sijoitetaan leirien ulkopuolelle jokainen oman klaaninsa reviirille. Yhtä suurempaa leiriä ei järjestetä, vaan kissat saavat itse sijoittua minne haluavat, kunhan siitä ei koidu ongelmia saalistuksen kanssa.

Reviirin valloituksista ilmoitetaan tähän!

 

Hyökkäykset ja valloitukset

Sodassa molempien osapuolien on mahdollista tehdä hyökkäyksiä. Niistä päättävät liittyneet sekä ylläpitäjät usein yhdessä tai vain jommat kummat. Pienempiä kahakoita rajoilla tietenkin voi esiintyä, mutta ne eivät usein ole vaikutuksellisia sodan edistymisen kannalta.

Kuinka valloittaa reviiriä?

Valloittaminen tapahtuu joko niin, että toinen osapuoli vain päättää laajentaa aluettaan ja merkata rajojaan aiemman rajan yli, tai hyökkäysten avulla. Reviirin laajennukseen toki se klaani, jonka reviiriä viedään, voi ottaa kantaa. Päälliköllä ja klaanin jäsenillä on tässä vaikutusvaltaa: hyökätäkö vaiko eikö. Vain päällikkö voi määrätä reviirin laajennuksen. Valloituksista ilmoitetaan aina blogiin tms.

Jos kirjoitat päälliköllä, voit ehdottaa vieraskirjassa reviirin laajennusta.

 

Hyökkäykset

Ensimmäinen hyökkäys tapahtuu Viiltoklaanin toimesta. Liittyneet saavat äänestää leiriä, johon he haluavat Kuolonklaanin hyökkäävän. Se klaani, joka saa eniten ääniä on hyökkäyksen kohde. Viiltotähti ja Minttutähti laativat muutaman kissan avustuksella hyökkäyssuunnitelman. Kaikki hyökkäystarinat kirjoitetaan tänne. Käynnissä voi olla vain yksi hyökkäys samaan aikaan. Sinne kirjoittavat sekä ylösnousseet, että elävät.

Hyökkäyksiä tapahtuu noin 0-3 kertaa kuukaudessa.

 

Kuinka voittaja selviää?

Voittaja selviää monen mutkan kautta.

Voittaja on se osapuoli, joka suoriutuu koko sodasta ja lopputaistelusta paremmin. Jokaisesta virallisesta hyökkäyksestä lasketaan pisteet, jotka vaikuttavat myös sodan lopputulokseen.

Eniten taistelupisteitä saanut osapuoli on voittaja.

Lisätietoa myöhemmin!

 

Viiltoklaaniin kuuluvat kissat

Elävistä

- Kuolonklaani(45)

- Varjoklaani(38)

- Silkkisydän, Myrskyklaani

- Hohdetassu, Tuuliklaani

- Mahtitassu, Tuuliklaani

- Haukihammas, Jokiklaani

Ylösnousseista

Päälliköt: Sulkatähti, PisaratähtiRaetähti, Tihkutähti
VarapäällikötPuhurijalka
Parantajat: Kidesydän
Soturit: Lummeturkki, Puroputous, Soraviilto, Surmakyynel, Sinivirta, Kaurishäntä, Viljasielu, Kostoviilto, Kaaosmieli, Lumikkoviiksi, Riemutuho, Kirjotuli, Hiilloslumo, Jyrkkävälähdys, Sähköviilto, RaparuusuKohmesydänTeräkynsiKuutihkuHiiripisara, Norppakyynel, MutinakieliKylmähenkäysKielomyrkky
Happohenkäys, Korentolento
Kajosydän
(32 (13))

Jalavamieli, Tuuliklaani, Pimeyden Metsä

Utukyynel, erakko, Pimeyden Metsä

= 122

Metsäklaaniin kuuluvat kissat

Elävistä

- Myrskyklaani(45)

- Jokiklaani(49)

- Tuuliklaani(45)

- Virtakyynel, erakko
- Pyrstökuiskaus, erakko

- Taivasklaanista:
Tuhkatähti, Syvähuuto, Kuusamaviiksi, Olkipuro, Vanamotuuli, Varpuviilto, Timjamitassu, Roihumyrsky
 

Ylösnousseista

PäällikötLeijonaloikkaHopeataivas, Palotähti, Ruostetähti, Liitotähti, Koivusydän, Naalitähti
Varapäälliköt: Teräväkynsi, Kirsikkaviiksi, Lehtiturkki, Ilvesturkki, Myrkkykatse, Sammaltuuli, Multakynsi
Parantajat:  Kuiskevirta, Kortelampi, Tähtipolku, Hopeapisara
ParantajaoppilaatMäntyvarjo
Soturit:
Kiurusiipi, Lumikukka, Huurrekukka, Mutalampi, Ruskaraita, Apilalaikku, Leijonaloikka, Kasteviiksi, Kiviturkki, Riekkosulka, Unitaivas, Huurulilja, Hiiliturkki, Utukatse, KipinäsieluNokkosnenä, Lehväsiipi, KiurulentoKoiraviima, Loiskelampi, PitkävarjoHopeataivas, Kuikkakatse, MuistosieluSalviakukkaHarakkausva, Sinisilmä, Hohdejuova, Sädelehti, Ruohoviiksi
Pilviyö, Polteroihu, Sieluvirta, Solinasydän, Täpläturkki, Pilvimarja, Lohiselkä, Pihkasielu, Kiitopyörre, Roiskevirta, Katajakynsi, Omenaviiksi, Pyökkikäpälä, Kaikutaivas, SusihäntäLumoliekki, Pajukaste, Lampisydän, SaarnihäntäPuolukkaturkki
Lehmusviiksi, Kivisulka, Myrkkykatse, Varpusulka, Toivekynsi, Salviaviiksi, Tuisketurkki, Vuokkoturkki, Matkijakieli, Ruokoturkki, Pilvitaivas, Puuturkki, Routakukka, Tunturikajo, Sulkavarjo, Räntäruusu, Toivokuiske, Kultaliekki
Klaaninvanhimmat: Vaahteranlehti, Usvahäntä, Vinhasiipi, Pitkävarjo

Haavekukka, Varjoklaani→Jokiklaani, Tähtiklaani

(92)

Taivasklaanista

HuomentaivasOnnikynsi

= 234

???

Jos hahmosi on tässä alapuolella, ilmoita vaikka vieraskirjaan, kenen puolella se taistelee vai taisteleeko ollenkaan!

Elävistä

Vilunkitassu, Myrskyklaani

Grim, erakko
Titan, erakko
Nemesis, erakko

Taivasklaani(puolueeton)

Ylösnousseista

Vesililja, Tuuliklaani, Tähtiklaani
Pyökkihäntä, Tuuliklaani, Tähtiklaani
Kirvamiete, Tuuliklaani, Pimeyden Metsä

Tulikynsi, Kuolonklaani, Tähtiklaani

Vaahteraviilto, Taivasklaani, Pimeyden Metsä

Varjoklaanilaiset Tähtiklaanista:

Päälliköt: Kuutähti, HohtotähtiLoistetähti
Parantaja: Kaunokukka
Soturit: Tuikseilmä, Hallaruusu, Kuohuvirta, Tammikynsi, Narsissiviiksi, Tummasielu
(11 4)

Taivasklaanilaiset:
Jääsielu, PähkinäkuonoKyypisto, Pakkastassu, Malvalento, AavatuuliPääskytassu/Judy, Iltasielu, Arpikarva.

 

Klaaneittain ilmoitetut kissamäärät saattavat olla vääriä!!

 

 

©2019 AASota | Kuunpisara - suntuubi.com