Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Chat on hetkellisesti pois käytöstä, hyppää väliaikaiseen chattiin tästä!

Eroaminen

Olet siis päättänyt poistua keskuudestamme? Se on sääli, mutta onneksi olet tullut tämän sivun kautta. Sentään tiedämme suunnilleen, minne olet mennyt, sillä katoamiset jäävät piinaamaan!

Täytä tämä ja lähetä se alla olevaan vieraskirjaan, jos toiveenasi on erota:

Nettinimi:

Eroamisen syy: (edelleen, "henkilökohtainen" riittää vallan mainiosti)

Kissojen nimet ja klaanit:

Viimeiset sanat:

 1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Dusk

26.06.2018 13:53
Nettinimi: Dusk

Eroamisen syy: Kiinnostus soturikissoja kohtaan on laskenut.

Kissojen nimet ja klaanit: Ruskatassu (Jokiklaani) ja Piikkitassu (Myrskyklaani)

Viimeiset sanat: Tästä tarinaropesta jäi hyvä fiilis, ja vaikkei tää ehkä ihan oma juttuni ollutkaan, oli mukavaa olla mukana. Toivottelen hyviä kesänjatkoja niin ylläpitäjille kuin koko Kuunpisaran muulle väellekin!

Nimi: Möpö

22.04.2018 13:45
Nettinimi: Nöpö

Eroamisen syy: Aika ei riitä.

Kissojen nimet ja klaanit:
Mansikkapentu, Taivasklaani

Viimeiset sanat: Kiitos että sain olla Kuunpisarassa.

Vastaus:

Kiitos että olit Kuunpisarassa, vaikkakin vain pienen hetken.
Tähtiklaani valaskoon polkujasi!

- Elandra

Nimi: Harmaahaltia

27.03.2018 15:39
Nettinimi: Harmaahaltia

Eroamisen syy: inspiraation ja motivaation puute/tarve keskittyä kouluhommiin

Kissojen nimet ja klaanit:
Sinisilmä, Myrskyklaani
Loikkatassu, Jokiklaani
Leinikkipentu, Myrskyklaani
Lumepentu, Kuolonklaani

Viimeiset sanat:
Vuoden oon KP:n matkassa kulkenut. On ollut hauska vuosi ja oon tavannut paljon mukavia ihmisiä. Kuunpisara oli mulle tärkee paikka. Niin tärkee et se alko vaikuttaa koulun arvosanoihin. Päätin pitää taukoa ja tapoin muutaman mun hahmoista. Oisin ehkä palannu mut mul ei siinä vaiheessa ollu enää inspiä. Kirjotinki sitten kerran ja aattelin et kyl mä pystyn palaamaan. Mut ei se riittäny. Nyt tulin vielä tän eroviestin kirjottamaan. Sain ainaki toteutettuu pitkäaikaisen haaveen kuolonklaanilaisesta, vaikka se sitten jäikin vain pieneksi hetkeksi. Mul ei oo mitään toiveita mun hahmojen varalle, mut ne oli mulle kuitenkin tärkeitä. Nyt keskityn kouluasioihin ja toivotan Tähtiklaanin valaisemaan elämää! Ehkä vielä joskus palaan...(ja kävi sitten niin että harmis alkoi itkeä lukiessaan muiden eroviestejä)

Vastaus:

Tähtiklaani valaiskoon sun polkujas! Harmi että päätit erota, mutta ymmärrän sen kyllä. Toivottavasti meidän polut vielä joskus kohtaa! ♥

Sinisilmä kuolee
Leinikkipentu kuolee
Loikkatassu kuolee
Lumepentu kuolee

- Elandra

Nimi: Muta

25.03.2018 12:19
Nettinimi: Muta

Eroamisen syy: henkilökohtaiset syyt ja stressi/ahdistus

Kissojen nimet ja klaanit:
Kanelitassu, tuuliklaani
Synkkäturkki, Varjoklaani

Viimeiset sanat:
Nyt muistan miks vuos tai pari sitte erosin! Mulla ei vaan aika riitä kaikelle tälle. Mulla on koulu, rottia ja tartten vähintään kolme tuntia päivästä siihen et oon vaan ihan rauhassa ja teen mitä haluan. Tän takia lopetin aikidonkin viimevuonna, harrastin sitä kolme vuotta ja se oli jo jonkinlainen ennätys... tuntuu et kun saan jostakin kiinni niin se vaan valuu pois mun käsistä niiku hienon hieno, kuiva hiekka... haluan tehä sellasia asioita jotka tekee mut onnelliseksi, tää ei valitettavasti ollu mulle rentoa ja hauskaa ajanvietettä. Ainakun olin parikin päivää poissa täältä niin tuli heti hirveä ahdistus siitä että mitäköhän on tapahtunu, en oo kirjottanu pitkään aikaan... ja pakenin niitä ajatuksia vaan karttamalla tätä paikkaa. En saanut kuunpisarasta yhtään kavereita mutta mitä oon chatissa jutellu nii on täällä edelleenki tosi mukavaa porukkaa! Tästä mun kirjotuksesta ei varmaan taaskaan saa selvää mutta toivon kaikille hyvää kesää, jos se kohta sieltä tulisikin *katsoo kun ulkona sataa kamalasti lunta*

Vastaus:

D: Voi eii harmi et päädyit eroon. Tiiän kuitenki, et toi ahistus on ihan hirveetä, mut ite oon neljän vuoden aikana vaa oppinu sivuuttaa sen xd
Harmi et päätit erota, hyvästi ja Tähtiklaani valaiskoon polkujas!♥

Kanelitassu kuolee
Synkkäturkki kuolee myös

- Elandra

Nimi: Roksu

20.03.2018 15:00
Saanko tehä yhen asian vielä? Olla omanlainen. Mä haluan edes tän viestin aikana olla oma itseni ja sen takia en kaavaa noudata, älkää vihatko mua.

Kauniina kesäpäivänä, pikku Roksu löhöää mummolassa sängyllä, kun muut ovat pihalla. Hän selailee nettiä, pakko löytää jotain soturikissoihin liittyvää! Roksuhan on juuri lukenut sarjan. Kuunpisara, kuulostaa kiinnostavalta. Tottakai Roksu klikkaa sivuille ja päätyykin siniselle sivulle. Hetken selailtuaan, hän älyää, että Kuunpisara on siirtynyt muualle. Uusi linkki, nyt on oikea Kuunpisaran sivu! Pikku Roksu tottakai väsertää jonkun nimen omasta nimestään. Ronja, Ronsku, Ronsu, Roksu! Hän alkaa chattailla ja huomaakin ihmisten olevan todella mukavia! Ehkä hän voisikin liittyä!

Niin alko mun matkani täällä. Silloon olin ilonen nuori neiti, täynnä energiaa iloisessa maailmassa. En enää. Mä en oo enää se vanha iloinen, mukava, hauska ja intoa puhkuva Roksu. Mä olen masentunut, itseään inhoava varhaisteini. Musta on tullu ilkeä, oikeestaan aivan kauhea. Mä oon muuttunu liikaa, mä en enää kehtaa käydä täällä. Mä oon ollu ilkee varmaan kaikille, joka saa mut vihaamaan itseäni enemmän. Mun elämään on tullu liikaa stressiä, itseinho, koulu, 'kaverit', äidin vointi, siskon ilkeily, kaikki. Kaikki kasaantuu mun harteille ja mä en jaksa. Kuunpisara tuntuu niin kauhea kaukaselta tän kaiken keskellä. Mulla ei oo aikaa, tai sitten on, mutta ei kiinnostusta. Ei motivaatiota.

Siinäpä vasta pätevä syy kaikkeen, ei motivaatiota. Ketä mä huijaan? Myös Kuunpisara on muuttunu, tänne on tullu lisää ihmisiä, ihanat liittyneet on eronnu. Mä haluaisin olla kiltti ja kiva, auttavainen Roksu, mutta mä en ole. Mä sanon nyt suoraan, mua harmitti se ystävänpäiväjuttu. Mä oon yrittäny kaikkeni, jokapäivä mulle sanotaan että enkö mä yritä. Joka päivä kysyn itseltäni, yritänkö ja aina vastaan kyllä. Kukaan ei huomaa sitä. Ketään ei kiinnosta. Ja sitten tulee vastaan kysymys, miksi mä yritän, kerran kukaan ei huomaa? Siinäpä vasta pulma. Ehkä mä haluan että joku huomaa, joku joskus huomaa etten mä oo enää oma itseni, näkee tän vitun naurettavan roolin läpi. Mutta ehkä sitä päivää ei tuu. Ehkä kukaan ei ikinä huomaa mikä ihmisraunio mä oon. Pitäskö mennä teatteriin? Ehkä ei, en mä jaksais lisää rooleja. Toi sydänjuttu, se vaan masensi mua. Ne kommentit, ei ne tuntunu miltään, ku ei kukaan viittiny lahjottaa yhen yhtäkään niistä viidestä sydämestään mulle. Aktiivisuus laski olemattomiin tän myötä, niin myös motivaatio. Ei kukaan tunnu huomaavan, mä en oo enää se ku tullessani ja nyt poistun täältä erilaisena, hirveänä, olemattomana kuorena.

(tässä vaiheessa itken jo liikaa)

Tää väki ei tuota mulle muutaku stressiä. Joudun esittää netissäkin! Ehkä joku ymmärtää kuinka raskasta se on, ehkä ei. Ehkä joku jossain tietää kuka mä oon, mä en enää tiedä.

Kaikki ongelmat kaatuu mun niskaan, mä en enää jaksa. Mä haluaisin olla täällä vielä, olla ihanien ihmisten seurassa, kirjoitella kissoillani heidän elämästään ja kuolemastaan. Elää niiden kautta. Kuunpisara on opettanu mulle valtavasti. Ehkä joku joskus vielä muistaa Roksun, toivottavasti hyvällä.
Tää on mun loppuni täällä. Mulla tulee ikävä tätä paikkaa, näitä ihmisiä, mutta on mun aikani mennä.

Mä oon pahoillani kaikille keille olin ilkee, mä en oo tarkottanu...

Anteeksi tästä romaanista, anteeksi kaikesta. Mä toivon et Kuunpisara elää vielä kauan ja et kaikilla on hyvä olla. Mä toivon et ootte onnellisia.
Tähtiklaani valaiskoot polkujanne.

Tehkää heille mitä lystäätte:
Polttosydän, Myrskyklaani
Hiutaleturkki, Tuuliklaani
Räntäruusu, Tuuliklaani
Iltasielu, Erakko/Taivasklaani

Vastaus:

Muistan hyvin ne ajat, kun liityit Kuunpisaraan. Jo silloin ajattelin, että sussa on potentiaalia vaikka mihin. Niinhän sulla olikin, mutta samalla myös turhan paljon temperamenttia!(Ei hätää, mulla myös)
Ymmärrän ihan todella et susta tuntuu pahalta, niin mustaki tuntuis.. Oon myös pahoillani, että sulla on noin paha olo, toivottavasti ajan myötä se helpottaa. Tahon että tiiät sen, että mun mielestä sä oot ihana. Muistutat luonteeltas tosi paljon mua, sen takia ollaan niin monesti otettu yhteen. Pyyän vielä anteeks sitä, että olin sua kohtaan jossain vaiheessa tyly ja ilkee.
Toivotan sulle hurjasti onnea tulevaisuuteen ja toivottavasti me vielä jossain kohdataan!♥

Polttosydän jää NPC-hahmoksi
Hiutaleturkki jää NPC-hahmoksi
Räntäruusu kuolee
Iltasielu kuolee

- Elandra

Nimi: Silmu

06.03.2018 23:25
Nettinimi: Silmu

Eroamisen syy: Inspiraatio ei valitettavasti riitä, enkä halua saada stressiä kirjoittamisesta, joten päätin eroamisen olevan aiheellista. Inspiraation puutteen takia jätin kirjoittamatta ja lopulta putosin kärryiltä kokonaan klaanin menosta ja oli hankala tulla siihen takaisin.

Kissojen nimet ja klaanit: Kerkkätassu (jokiklaani)

Viimeiset sanat: Toivotan tälle sivulle hyvää jatkoa, ihailen teidän kaikkien taitoa kirjoittaa upeita tarinoita ja yhteishenkikin vaikutti mahtavalta. Toivottavasti Kuunpisara jatkaa vielä pitkään tällaisena!

Vastaus:

Ikävä kuulla, ettei sinulla ole inspiraatiota Kuunpisaraan. Ymmärrän sen kuitenkin.
Kerkkätassu kuoli tuntemattomasta syystä nukkuessaan ja pääsi Tähtiklaaniin.

Hyvää kevään alkua sinulle, Tähtiklaani valaiskoon polkujasi!

- Elandra

Nimi: Wolfie

19.02.2018 17:05
Nettinimi: Wolfie

Eroamisen syy: Inspiraationi täällä kirjoittamiseen on pudonnut nollaan, enkä yksinkertaisesti jaksa enää. Tuntuu siltä, et kukaan ei välitä siitä et oon täällä, eikä mua sen takia enää innosta pysyä täällä.

Kissojen nimet ja klaanit: Kyynelkajo (Kuolonklaani) ja Varistassu (Jokiklaani)

Viimeiset sanat:

Kuunpisara on paras tarinaroolipeli, johon oon koskaan törmänny ja siks voitte olla varmoja, että tuun vielä pyörimään tänne teidän seuraksi, ehkä joskus liityn jopa uudestaan. En haluis tehä tätä, mut en haluu jäädä tänne roikkumaan epäaktiivisena ja kirjottaa silloin tällöin huonoja tarinoita, tuhlata mun elämää jonkun sellasen tekemiseen, josta ei tuu mulle itelleni mitään muuta kun pahaa mieltä.

Kiitos kaikille, jotka joskus oli mulle ystävällisiä, jutteli mun kanssa chatissa tai jatkoi mun tarinoita. Ette tiedä, miten paljon se merkitsi mulle, eikä teitä ollut monta.

Toivoisin, että Kyynelkajo voitaisiin jättää NPC-hahmoksi, ainakin toistaiseksi. En kuitenkaan pahastu, jos päätätte hänet poistaa.

Varistassulla en ole kirjoitellut, enkä koskaan tule kirjoittamaan yhtään mitään. Voisiko hänet poistaa? Kysyn tässä samalla varsin tyhmästi, että olisiko minulla mahdollisuus käyttää samaa hakemusta/sen osia jossain muussa roolipelissä, jos kyseisen hahmon hävittäisi tältä sivulta? Kysyin tätä oikeastaan siksi, että panostin hakemukseen paljon ja mua harmittaisi, että se vaiva menisi hukkaan. Eikä mua haittaa, vaikka hahmo jäisi tänne, enkä koskaan saisi käyttää tietoja, ainakin oon kysynyt.

Kaikki Kuunpisaran liittyneet, ootte aivan ihania ja erilaisia ihmisiä ja olisin halunnut tutustua teihin paremmin. Hyvästi ja hyvää loppuelämää, teille kaikille, etenkin sulle Elandra. Oot ollu tosi ihana mulle, vaikket sitä ehkä ite oo huomannu. Jo se, että oot hyväksyny mun haket ja jaksanu lukee mun tarinoita, tuntuu enemmältä, kuin mitä koskaan ansaitsisin <3

Tähtiklaani valaiskoon teidän kaikkien polut, tai halutessanne Pimeyden metsä ne pimentäköön :')

Vastaus:

Harmillista, että olet päättänyt erota. Ymmmärrän syysi kuitenkin paremmin kuin hyvin.

Valitettavasti Varistassun hakemuksen käyttäminen ei ole mahdollista toisissa paikoissa, koska kissa on jo lisätty Kuunpisaraan ja on mahdollista, että sen olemassaolosta on kirjoitettu. Kaiken lisäksi Jokiklaaniin tarvitaan kissa, josta voi tulla varapäällikkö, jonka vuoksi Varistassu jääkin NPC-hahmoksi, joka on mahdollista vain siirtää soturiksi hetken kuluttua.

Ää, ihana ku kirjotit noi D: Tuli hyvä mieli, kiitos♥ Hyvää loppuelämää myös sulle, Tähtiklaani valaiskoon sun polkujas!(Älä anna Pimeyden Metsän pimentää niitä! c:)

Valitettavasti Kyynelkajo kuolee, koska Kuolonklaanissa on melko paljon NPC-hahmoja.
Varistassu sen sijaan jää eloon NPC-hahmoksi, kuten aiemmin sanoinkin jo.

- Elandra

Nimi: Samantha

04.02.2018 19:37
Koska olen jaarittelun mestari, viimeiset sanat venähti vähän ohi aiheen. Antakaa anteeksi, ylläpitäjät poistakoon viestin jos sen kokevat tarpeelliseksi ~
Nettinimi: Samantha

Eroamisen syy: Tällä hetkellä tilanne on sellainen, että mulla menee suurin osa vapaa-ajasta kouluun. Täysipäiväinen opiskelu "vieraalla" kielellä vie multa ihan rutosti energiaa, varsinkin kun tehtävät on sellaisia, joita Suomessa opiskeltaisiin vasta kahden-kolmen vuoden päästä.
Toinen syy on se, ettei mulla ole enää inspiraatiota. Soturikissat ei enää tunnu sillä tavalla mun jutulta ja yksikön ensimmäisessä persoonassa kirjoittaminen, joka silloin joskus oli mulle yksinkertaisin asia maailmassa, on nyt jonkinlainen ylitsepääsemätön vuori. Uutta tekstiä ei vaan synny enempää. :(

Kissojen nimet ja klaanit:
Norppakyynel, Kuolonklaani
Myyräkynsi, Taivasklaani

Viimeiset sanat: Ensi viikolla 7.2. tulee täyteen kolme vuotta siitä, kun eräs pieni nelosluokkalainen tyttö kirjoitti google-hakuun "soturikissa peli" ja löysi roolipelejä silloisesta suosikkisarjastaan. Innoissaan hän liittyi varmaan miljoonaan erilaiseen roolipeliin, loi useita surkeita massahahmoja ja unohti puolet paikkojen osoitteista seuraavaan päivään mennessä. Muutaman hän onnistui pitämään mielessään, ja niissä kirjoittelikin aktiivisesti elämänsä loppuun asti... Tai niin ainakin hän ajatteli tekevänsä.

Kolme vuotta on pitkä aika, pidempi kuin mä silloin ensimmäisenä ajattelin. Sinä aikana mulla on ollut yhteensä yksitoista kissahahmoa, joka saattaa kuulostaa vähälle, mutta ne on kaikki mulle rakkaampia kuin mikään muu. Näistä seitsemän on Kuunpisarasta.

Tänne mä liityin vasta vietettyäni netissä puoli vuotta. Totta kai olin kuullut Mahtavasta Kuunpisarasta jo kauan aiemmin, mutta jotenkin koko paikan suuruus pelotti mua - mä en varsinaisesti ole se sosiaalisin olento maan päällä, vaikka ruudun takaa uskallankin höpötellä kaikenlaista. Mä jännitin ihan suunnattomasti, etten pysyisi mukana tarinoissa (niinku en oikeen koskaan pysynykkään, kirjottelin lähinnä yksikseni :D), mutta 15.8.2015 uskaltauduin vihdoinkin kirjottamaan hakemuksen.

Kissan nimi oli Lummetassu, hakemus tehty autossa kännykällä ja jännitin ihan hirveästi hyväksymistä. Mulla oli sellainen tunne, että Kuunpisaraan hyväksytään vaan parhaat, hakemuksen pitää olla täydellisen virheetön jne, kun tää tuntui aivan valtavalta roolipeliltä muihin verrattuna. :D Voitte varmaan kuvitella, mitkä oli fiilikset, kun pääsin ekalla yrittämällä läpi! (IRL mä hypin tuolillani, se on vieläkin jumissa ala-asennossa...)

Joo, mä olin varmaan surkein kirjoittaja kautta aikain, mutta täällä tarinointi oli mun mielestä hirveän kivaa!
Nää viimeiset kolme vuotta on ollu toistaseksi ehkä parhaat mun elämässä, ja se on yksinään netin ja roolipelien ansiota.
Mä olen kehittynyt kirjoittajana ihan valtavasti siitä nelosluokkalaisesta, joka laittoi pilkun lainausmerkkien sisälle, mä olen oppinut koodaamaan CSS-koodeja ja ymmärrän nettisivujen rakenteesta enemmän kun ikinä.

Noi on kuitenkin ihan pikkujuttuja siihen verrattuna, mihin mä en vieläkään "oikeassa" elämässä pysty.
Mä olen saanut ystäviä.
Kuulostaa kenties ihan normaalilta eikä mitenkään oudolta jutulta, mutta sille hiljaiselle friikille, joka mä koulussa olen, oikeiden ystävien saaminen on ihan valtava asia. Täällä on mun mielestä vaan jotenkin hirveän... luonnollista puhella ihmisten kanssa chatissa. Juttua syntyy, läppää lentää, välillä tapellaan ja sit kaikki on taas hyvin. Mä en oo tätä avannu oikeen kenellekään, mut mulla oli jonkinlainen depression phase vitosluokalla, ja silloin ainoa asia, mikä esti mua tekemästä itsemurhaa, oli ne ihmiset, joihin mä olin netissä tutustunu. Mun ajatuksissa pyöri lähinnä se, etten mä vois enää koskaan laittaa ropejen chatteihin ja whatsapp-ryhmiin viestejä, kaverit ei sais mitenkään tietää mihin oon kadonnu.

Itse roolipelit mä jätin taakseni toukokuussa 2016. Olin sitä ennen ottanut joka ikisessä ropessani loman, jonka päätteeksi erosin. Seuraavana päivänä taisin kuitenkin laittaa Usvalle viestiä ja sanoin, ettei mun hahmoja Kuunpisarasta tarvitsekaan poistaa, tulen vielä kirjoittamaan. No, en tullut. Mikäli oikein muistan, taisin kirjoittaa peräti yhden tarinan eroamiseni jälkeen, ja sitten vain... Katosin. Pam, tarun loppu.

Eipä olekaan. Liityin kahteen roolipeliin kaksi kuukautta tämän "lopullisen" eroni jälkeen, joista kumminkin jouduin eroamaan virustentorjuntaohjelmaonglmien takia vuodenvaihteessa 2016-17.

Selätin virustentorjuntaongelmat vuosi sitten helmikuussa, ja päädyin jälleen Kuunpisaraan. Tänne tulin lähinnä siksi, että täällä oli eräs ylläpitäjä, jota ihailin ja ihailen edelleen suuresti, Usva, joka tosin vaihtoi uuden liittymiseni aikoihin nimimerkkinsä Elandraksi. Usva-Elandra oli jonkuntasoinen puolijumala mulle, sellainen jämäkkä mutta ystävällinen ihminen, jollainen mäkin halusin olla.

Musta kuitenkin tuntuu, että mulle tää viimeinen vuosi on ollut lähinnä tekohengitystä, en oo halunnut päästää irti ropeista, vaikka olisi pitänyt. Niistä ihmisistä, joihin mä tutustuin keväällä 2015, enää kaksi tarinaropettaa soturikissoilla aktiivisesti. Joidenkin kanssa mulla on säilynyt tiiviit välit, vaikkei enää yhdessä tarinaroolipelatakaan, joihinkin en voi ottaa yhteyttä vaikka haluaisinkin. Mä toivon, että mahdollisimman moni kuunpisaralainen kuuluu ensimmäiseksi mainittuihin! Muhun saa ottaa yhteyttä Wapissa, jos mun puhelinnumero on, instagramissa, jos tiedät mun nimen (profiilikuvana lentävä siili, jos koskaan sellaista näette, tulkaa juttelemaan ;)) ja snäpissä, käyttäjänimeni on viuhtis

Kuunpisara on mun viimeinen tarinaroolipeli, ja sellaiseksi se taitaa jäädä. Viestistä tais tulla pidempi kun mun kaikista tarinoista yhteensä, eksyin aiheesta useammin kuin kerran, enkä katso pahalla jos se koetaan tarpeelliseksi deletoida tästä vieraskirjasta.

Nyt on mun vuoroni antaa tilaa seuraavalle sukupolvelle. Tsemppiä teille kaikille, jään kaipaamaan teitä! <3 *virtuaalihali*

Vastaus:

Todella harmillista, että päätit lähteä Kuunpisarasta. Toisaalta ymmärän kyllä, että joskus ei oo muita vaihtoehtoja ja näin on helpointa.
Ku luin tota sun tekstiä, tuli tippa linssiin. Sun nimi on mulle tuttuaki tutumpi ja sun kans on helppo keskustella, osaat kuunnella ja koitat auttaa parhaas mukaan toisia. Mä arvostan ja jopa myös ihailen sua ja sun kirjotustaitojas, oot ihan mahtava tyyppi, jonka takia sun ero harmittaa mua tosi paljon.

Oon enemmän ku otettu siitä, mitä musta sanoit. Oon ihan sanaton, enkä osaa vastata siihen mitenkään.

Tahon kiittää sua siitä ajasta, minkä oot antanu Kuunpisaralle. Jos siltä tuntuu, voit tulla koska tahansa takas, me ei unoheta sua!

Tähtiklaani valaiskoon sun polkus minne ikinä eksytkään matkallas!

(Siirsin hahmosi NPC-hahmoiksi)

- Elandra

Nimi: Lucia

14.01.2018 09:29
Nettinimi: Lucia

Eroamisen syy: Stressi

Kissojen nimet ja klaanit: Viimahalla (Myrskyklaani), Aamukynsi (Jokiklaani), Raatotassu (Kuolonklaani)

Viimeiset sanat: En olisi uskonut, että joudun tekemään tämän näinkin pian. Kuunpisarasta on kehkeytynyt minulle niin tärkeä! Tuntuu pahalta jättää teidät kaikki näin. Tahdon kiittää kaikkia juttuseurasta sekä kirjoitusseurasta. Voin vannoa etten unohda tätä paikkaa koskaan. Tulen varmasti pyörimään vielä chatissa. Nyt vain tahdon antaa teille jokaiselle lämpimän ja suuren halin!

Niin, ja Myrskylle tahdon jättää erityis kiitokset; olet ihana persoona ja mahtava ystävä. Sain kanssasi nauraa itseni kipeäksi. Et voi käsittääkkään kuinka pahalta tuntuu jättää Viima ja ennen kaikkea sinut näin...

Ehkä viimeisen kerran, sydämellä: Lucia

Vastaus:

Harmi että olet päättänyt jättää Kuunpisaran taaksesi :( Onnea elämään ja Tähtiklaani polkusi valaiskoon!
- Viimahalla jäi hirviön alle ja matkasi Tähtiklaaniin.
- Aamukynsi siirtyi NPC-hahmoksi.
- Raatotassu siirtyi NPC-hahmoksi.

- Elandra

Nimi: Koirafani

28.11.2017 19:32
Nettinimi: Koirafani

Eroamisen syy: Liikaa kokeita, liian vähän aikaa ja inspi ihan lopussa. Siinä nyt nää tärkeimmät syyt.

Kissojen nimet ja klaanit:
Soratassu, Jokiklaani
(Jaa, ei kai muuta. Hehee en muista)

Viimeiset sanat: Tuun ehkä joskus liittymään uudestaan. Näillä näkymin en, mutta ehkä vielä joskus. Siis hyvästi! Tulee ikävä. Ja mun kisuliinille saa tehä mitä vaan. Vielä kerran hyvästi (tai näkemiin).

Ystänänne, Koirafani

Vastaus:

Hyvää matkaa, Tähtiklaani polkuasi valaiskoon!

- Elandra

Nimi: Perrofani

20.08.2017 18:20
Nettinimi: Perrohan se :)

Eroamisen syy: Noh, jokainen, joka on joskus astellut yläasteen ovista sisään taitaa tietää, mistä puhun. Ensimmäisen viikkoni jälkeen jouduin huomaamaan, etten yksinkertaisesti ehdi kirjoittaa. Valitettavasti myös kesäloman aikana oli moti aika nollilla, joten vaikka aikaa olisi, niin inspiä ei.

Kissojen nimet ja klaanit:
Sarasydän, Varjoklaani
Vuoritassu, Kuolonklaani
Perhostassu, Taivasklaani

Viimeiset sanat: Aika, jonka vietin Kuunpisaran liittyneenä, oli ainutlaatuista. Kiitos kaikille, jotka teette Kuunpisarasta juuri Kuunpisaran. Kissoihini liittyen minulla on kaksi toivetta. Mikäli Sarasydän kuolee, tahtoisin tämän kuolevan kuin soturi. Toinen toiveeni on (Vaikka Pakkastassu ei olekaan hahmoni), että Perhostassu ja Pakkastassu pysyisivät yhdessä, joko Taivasklaanissa, tai Tähtiklaanissa. Kiitos ajasta, jonka sain viettää kanssanne Kuunpisarassa. Valaiskoon Tähtiklaani polkuanne.

Vastaus:

Toivottavasti yläaste sujuu hyvin, ehkä vielä joskus löydät aikaa Kuunpisaralle? Hyvää jatkoa ja Tähtiklaani valaiskoon polkujasi!

Sarasydän siirtyy NPC-hahmoksi
Vuoritassu kuolee
Perhostassu kuolee

-Elandra

Nimi: Nagini

18.08.2017 21:58
Nettinimi: Nagini, joskus muinoin Ekkuu

Eroamisen syy: Soturikissoilla kirjoittaminen näin isossa ja todella paljon aktiivisuuta vaativaasa paikassa paikassa ei enää ole juttuni. Pitkien koulupäivien jälkeen kotona odottaa suuri läksyvuori eikä se jätä aikaa kirjoittamiselle läheskään joka päivä. En kykene enää siihen aktiivisuuteen, mitä täällä tarvitsisin ja haluaisin itseltäni. Olen myös huomannut stressaantuvani siitä, että pitäisi kirjoittaa kissalla jos toisellakin.

Kissojen nimet ja klaanit:
Kipinäsielu, Myrskyklaani
Kirvamiete, Tuuliklaani
Höyhentassu, Taivasklaani
Pyrstökuiskaus, erakot&kotikisut
ja vielä syntymätön Leutopentu, Tuuliklaani

Viimeiset sanat: Tuntuu jollain tapaa haikealta, kun ajattelee kaikkea sitä mitä täällä olen kokenut, ja nyt tämä paikka vain jää taakse. Muistot tästä paikasta ja ihmisistä ovat kuitenkin syöpyneet mieleeni enkä niitä halua unohtaa; muistan niin hyvin ne illat, jolloin Kuunpisaran chat melkein räjähti viesteistä ja kaikki ne keskustelut, jotka saivat hymyn huulilleni huononakin päivänä. Täällä oli aina porukkaa paikalla jos tänne sattui vilkaisemaan, kaikki otettiin avoimesti vastaan ja kaikki päästettiin heti mukaan. Tuntui ihan siltä, kuin olisin tavannut kaikki kuunpisaralaiset IRL ja jutellut heidän kanssaan. Tää paikka on ollut iso osa mun elämää heti siitä päivästä alkaen, kun tänne liityin.
Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat antaneet minulle hyvän mieleni ihanilla sanoilla chatissa, jotka ovat kirjoittaneet kanssani ja jotka ovat ottaneet minut niin hyvin vastaan liittyessäni tänne. Haluan kiittää myös erityisesti ylläpitoa, Noctista ja Elandraa, jotka minut kerran ottivat mukaan ylläpitoon.
Kaiken kiitollisuuden ohella olen kuitenkin myös pahoillani. Olen pahoillani siitä, että ne, jotka kanssani kirjoittivat, joutuvat etsimään nyt uutta kirjoitusseuraa. Olen pahoillani, että murskaan ennustuksen Tuuliklaanin osalta, ja olen pahoillani myöskin siitä, että joudun lähtemään täältä. En olisi halunnut tätä, mutta se, että kuormitan itseäni kirjoittamisesta stressaamisella ei ole enää vaihtoehto. Loman ottaminenkaan ei tuntunut vaihtoehdolta - en usko, että siitä olisi ollut apua.
Kissojeni varalle olin suunnitellut kaikkea, mutta ne eivät ikinä tule toteutumaan. Toivoisin kuitenkin, että lähdettyäni Kipinäsielu voisi jäädä NPC-hahmoksi. Siitä on tullut tärkein hahmoni täällä. Höyhentassunkin toivoisin voivan jäädä NPC-hahmoksi, mutta muille hahmoille minulla ei ole toiveita.

Tähän loppuun kiitos vielä aivan kaikille, jotka joskus juttelivat kanssani chatissa ja saivat oloni mukavaksi aina ollessani täällä. Ehkä joku päivä palaan takaisin, en tiedä.
Nyt on kuitenkin hyvästien aika - Tähtiklaani valaiskoon polkusi tai Pimeyden metsä ne pimentäköön. ♡
>>Viimeisten inspiraatiottomien kuukausien aikana ja eroamisen suunnittelussa minut sai jäämään tänne hieman pidemmäksi aikaa vain se, miten paljon tajusin kaikkien Kuunpisaran ihmisten merkitsevän minulle.<<

Vastaus:

Kiitos ajastasi, jonka olet täällä viettänyt. Tähtiklaani valaiskoon polkujasi!

Kipinäsielu kuolee
Kirvamiete jää toistaiseksi NPC-hahmoksi
Höyhentassu jää NPC-hahmoksi
Pyrstökuiskaus siirtyy NPC-hahmoksi

-Elandra

Nimi: Miyu

13.08.2017 00:33
Nettinimi: Miyu

Eroamisen syy: Syitä eroamiseeni on useampi. Yksi näistä on elämääni koetellut muutos, joka sai minut myös eroamaan tämän paikan ylläpidosta. Toisekseen, nyt on ihan pakko alkaa panostaa kouluun, sillä siellä mulla ei todellakaan ole mennyt niin hyvin, kuin olisin toivonut. Kolmantena syynä on motivaation katoaminen ja stressi. Huomaan stressaavani siitä, kuinka pitäisi kirjoittaa yhdellä jos toisellakin kissalla, enkä usko, että kissakatraan vähentäminenkään auttaisi, kun motivaatio on lähes jokaiselle täysi nolla.

Kissojen nimet ja klaanit:
-Korppisielu, Myrskyklaani
-Lehiturkki, Myrskyklaani
-Lehväsiipi, Myrskyklaani
-Laaksotassu, Myrskyklaani
-Alppivirta, Jokiklaani

Viimeiset sanat: Kieltämättä mulla on vähän haikea olo. Oon ollut täällä jo sen verran kauan ja aina palannut. Nyt en kuitenkaan tiedä, tuunko palaamaan. Toivottavasti.
Kuunpisara on upea paikka. En osaa edes pukea sanoiksi sitä, kuinka paljon tää paikka on mulle antanut. Täällä on ollut aina mukavaa viettää aikaa. Täällä on paljon upeita ihmisiä. En koskaan päässyt tutustumaan keneenkään kovin paljolti, mutta voin sanoa, että paikan liittyneet on mahtavaa porukkaa. Samaten ylläpito, jolle olen todellakin kiitollinen kaikesta.
Kissojeni suhteen mulla ei ole toiveita. Olin suunnitellut niiden suhteen paljon kaikelaista, mikä jää nyt toteuttamatta. Ehkä parempi niin, ehkä ei. Lehväsiiven pentujen syntymää en kyennyt kirjoittamaan. Yritin, mutta huomasin jatkuvasti, kuinka ajatukseni harhailivat toisaalle muutaman tökerön virkkeen kirjoitettuani.
Toivon Kuunpisaralle ja sen väelle kaikkea hyvää.

Hyvästit Miyulta, joka ei tällä kertaa vain kadonnut jälkiä jättämättä, vaan lopulta kirjoitti sen eroviestin

Vastaus:

Harmi että päädyit eroamaan. Tähtiklaani valaiskoon polkujasi!

Korppisielu siirtyy NPC-hahmoksi
Lehtiturkki siirtyy NPC-hahmoksi
Lehväsiipi kuolee
Laaksotassu kuolee
Alppivirta siirtyy NPC-hahmoksi

-Elandra

Nimi: Fister

03.08.2017 17:23
//Tähän siis tämä taas tuli

Nettinimi: Fister

Eroamisen syy: Voih, toivoin ettei tämä kävisi taas, mutta niin taas kävi. Eli inspini putosi siis aivan totaalisesti nollaan täällä. Ei innosta enää kirjottaa kenelläkään hahmollani ja en vitsisi tappaa niitä kaikki ja taas luoda uusia milloin varmaan taas kävisi samoin. Myös kun palaan taas koulun penkkiin istuman kone aikani jaa pienemmälle, joten olisin silloin epäaktiivinen ja hahmoni varmaan joutuisivat erotusuhan alle.

Kissojen nimet ja klaanit: Irvihuuli, Kuolonklaani, Matkijakieli, Tuuliklaani, Puuskatassu, Myrskyklaani ja Rämetassu, Jokiklaani

Viimeiset sanat: Oli taas aivan mahtavaa olla seurassanne! Kaikki jotka ovat täällä ovat aivan ainutlaatuisia persoonia! Toivon, että tapaamme vielä jonaikin päivinä ja jos kummaa voin ilmestyä chattiinkin. En kyllä oikeasti tahtonut että eroisin, mutta aika kävi vastaan ja inspiraationi. Hyvijä jatkoja tänne ja kaikille Tähtiklaanin loistoa päänne ylle!

Hyvin surumielisin terveisin, ystävänne, Fister

Vastaus:

Irvihuuli kuolee
Matkijakieli siirtyy NPC-hahmoksi
Puuskatassu siirtyy NPC-hahmoksi
Rämetassu siirtyy NPC-hahmoksi

-Elandra

Nimi: Lily

25.07.2017 08:12
Nettinimi: Lily

Eroamisen syy: Minua ei ole tehty tämmöisiä sivustoja varten.

Kissojen nimet ja klaanit: Ruohoviiksi, Myrskyklaani ja Liplatuspentu, Jokiklaani.

Viimeiset sanat: Tämä on ihana paikka ja näin, mutta tuntuu, että liittyneenä olo stressaa minua liikaa. Arvasin että näin käy ennemmin tai myöhemmin. Saatan käydä joskus vielä pyörähtämässä zätissä, mutta en varmastikaan liity uudelleen. Ja vielä, pyydän, että ainakin Liplatuspentu jäisi Npc-hahmoksi.

Hyvää loppukesää kaikille!

Vastaus:

Surullista, että päätät lähteä Kuunpisarasta :/ Jätän Ruohoviiksen NPC-hahmoksi, mutta valitettavasti Liplatuspennun siirrän Tähtiklaaniin, koska Jokiklaanissa on niin paljon väkeä pentutarhalla.
Tähtiklaani valaiskoon polkujasi!

-Elandra

Nimi: Cer

23.07.2017 00:19
Nettinimi: Cer

Eroamisen syy: Inspiraation puute

Kissojen nimet ja klaanit: Tuomitassu, Varjoklaani

Viimeiset sanat: Hyviä kesänjatkoja!

Vastaus:

Harmi, että päätit lähteä. Siirrän Tuomitassun Tähtiklaaniin
Hyvää syksyä sinulle ja onnea elämään!

-Elandra

Nimi: Shina

23.06.2017 09:25
Nettinimi: Shina

Eroamisen syy: Henkilökohtainen

Kissojen nimet ja klaanit:
Raitatassu, Taivasklaani

Viimeiset sanat: Mä en ajatellu että mä koskaan tekisin tän. Mutta mä vaan sanon että täällä on oikesti tosi mukavaa porukkaa ja aktiivista ja mä viihdyin täällä. Mä tuun ehkä palaamaan joskus tai sitten en. Hyviä hetkiä Kuunpisaraan. Raitatassun voi kuolla tai sitten pistää NPC-hahmoksi.

Moikka!

Vastaus:

Voi harmi :/ Siirsin Raitatassun Tähtiklaaniin
Onnea sinulle elämääsi!:)

-Elandra

Nimi: Tuli

21.04.2017 21:05
Nettinimi: Tuli

Eroamisen syy: Inspini on vain täysin kadonnut ja kiinnostus on hiukan hiipunut. Myöskin se, että hahmoni ovat usein yksikseen, enkä ole oikeastaan koskaan saanut kunnollisia kavereita/ystäviä täältä, joten olo tuntuu vain ulkopuoliselta

Kissojen nimet ja klaanit:
- Muistosielu, Myrskyklaani
- Kynsitassu, Tuuliklaani

Viimeiset sanat: En koskaan uskonut löytäväni itseäni täältä. Kun liityin ja pääsin hahmollani Tulikynnellä kunnolla juoneen mukaan, ajattelin eroavani vasta Kuunpisaran lopetettua toimintansa, jos niin kävisi. Mutta...Tässä sitä sitten ollaan. Toivoisin kissojeni kohtaloksi nämä asiat: Muistosielun kuolinsyy voisi olla itsemurha hukuttautumalla ja Kynsitassu vou joku kuolla tai tulla NPC-soturiksi. Saatan palata tai sitten en, mutta taitaa kestää aikansa, että onnistun lopettamaan chatissa pyörimisen.

Se olisi näkemiin ja valaiskoon Tähtiklaani eroavat polkumme!

Vastaus:

-Elandra

Nimi: Kukkakissa

15.04.2017 08:39
//Teen tän nyt uudestaan :/

Nettinimi: Kukkakissa

Eroamisen syy: Aika ei vaan riitä eikä Inspi, mulla on omakin elämä. Ja muita sivustoja. Tuntuu vaan jotenkin että (en osaa selittää).

Kissat ja klaanit: Ahotassu, Taivasklaani ja Räntätassu, Jokiklaani sekä mahdollisesti Orkideapentu, Varjoklaani

Viimeiset sanat: Tää paikka jää mun mieleen ja saatan käydä zätissä. Uudelleen liittymistä tuskin tapahtuu. Menestystä ja onnea, sekä kaikkea hyvää tälle paikalle.

Vastaus:

Hyvästi taas kerran. Oon niin laiskalla tuulella että en jaksa alkaa mitään jäähyväisviestiä kirjottamaan, koska sen tein jo aikasemmin varmaanki xd Onnea ja menestystä elämälle kuitenkin.

Laiskana tapatan vaan kaikki kissat.

-Elandra

Nimi: EmppuOmppu

14.04.2017 11:02
Nettinimi: EmppuOmppu

Eroamisen syy: Mun inspiraatio on pudonnut jälleen 0%, eikä kirjottaminen tunnu enää onnistuvan, vaikka kuinka yrittäisin. Lisäksi kiinnostukseni Soturikissoja kohtaan on alkanut hieman hiipua.

Kissojen nimet ja klaanit:
Kortelampi(Myrskyklaani)
Valkohäntä(Jokiklaani)
Leppäpent u(Jokiklaani)
Säihketassu(Tuuliklaani)
Loistelintu(Varjoklaani)
Le hmustassu(Varjoklaani)
Mutinakieli(Kuolonklaani)
Sumumyrsky(Kuolonkla ani)
Rapapolte(erakko)
Arrow(erakko)

Viimeiset sanat: Eroviestien kirjottaminen ei ole vahvuuksiani. Tämä tuntuu niin pahalta, mutta en voi muutakaan. Jos ei liikaa pyydetty, niin voisiko nämä kissat jättää NPC-hahmoiksi: Sumumyrsky, Valkohäntä ja Rapapolte. Nuo kolme ovat minulle niin rakkaita kissoja. Melkein elin mukana niiden tarinoissa, seikkailuissa. Tunsin saman minkä nekin. Mutta nyt se on ohi. Haluaisin kiittää kaikkia niitä kaikkia, joiden kanssa olen tähän mennessä kerennyt kirjottaa, ja niitä, joiden kanssa ollaan melkeinpä pidetty "chattibileet". Tästä paikasta jää minulle hyvät muistot, ja tuskin tulen unohtamaan teitä saati sitten tätä paikkaa ikinä. Tämä kaikki teksti pulppuaa suoraan sydämestäni - aivan kuin olisin tavannut teidät jokaisen oikeassa elämässä, jutellut ja nauranut yhdessä.

Mutta ennen kaikkea toivotan tälle paikalle onnea ja menestystä. ♡ Ehkä minä vielä joskus palaan, ehkä en - aika sen näyttäkööt, jos on näyttääkseen. Saatan aina silloin tällöin vilahtaa chatissa moikkaamassa, tai muuta vastaavaa.
Niin, ja vielä haluaisin pyytää yhtä asiaa: jos ja kun Loistelintu kuolee, niin toivoisin, että se saisi kuolla suojellen jotakuta klaaninsa jäsentä.

Näkemisiin, ystävät - toivon mukaan eromme ei ole ikuinen.

Vastaus:

Voi apua.. Olin ehkä hieman tähän jo varautunut, kun olet erosta niin monesti puhunut. Toivottavasti vielä joku päivä palaat Kuunpisaraan luoksemme. Olet jo melko pitkään ollut osa Kuunpisaraa, ja moni liittynyt osaa yhdistää sinut yhdeksi aktiivisimmista liittyneistä, mitä meillä on ollut.
Hyvää matkaa kuitenkin, Tähtiklaani polkujasi valaiskoon ja halutessasi Pimeyden Metsä ne pimentäköön..

-Kortelampi muuttuu NPC-hahmoksi
-Valkohäntä muuttuu NPC-hahmoksi
-Leppäpentu kuolee
-Säihketassu kuolee
-Loistelintu muuttuu NPC-hahmoksi
-Lehmustassu kuolee
-Mutinakieli muuttuu NPC-hahmoksi
-Sumumyrsky muuttuu NPC-hahmoksi
-Rapapolte kuolee(koska on liian vaikeeta kuvitella, että kyseinen hahmo olis ilman kirjottajaa)
-Arrow muuttuu NPC-hahmoksi

-Elandra

Nimi: Spirit

06.04.2017 15:20
Nettinimi: Spirit

Eroamisen syy: Minut siirretään toiselle paikkakunnalle kuntoutumaan anoreksiasta, kyseisessä paikassa ei ole nettiyhteyttä, joten en voi jatkaa polkuani Kuunpisarassa.

Kissojen nimet ja klaanit:
- Karpalovarjo, Varjoklaani (en tiedä, onko siirretty sotureihin, mutta ainakin tarvittava määrä kokemuspisteitä on...)

Viimeiset sanat: Siis Kuunpisara on jotain niin mahtavaa ja suurta, että tunnen katumusta erotessani. Sen vuoksi onkin aivan hirvittävää, etten voi itse vaikuttaa siihen, saanko netin vai en. Oli oikeasti ihana tutustua näihin ihmisiin, suurin kiitoksista ehkä menee kumminkin Draelle & Erakolle, jotka olivat menossa mukana kanssani melkein kaiken aikaa. On myös muita henkilötä, jotka ovat pitäneet minulle seuraa, mutta minulle ei ole valitettavasti aikaa sanella koko listaa :D Pääsen kuntoutuksesta ehkä kolmen kuukauden kuluttua, JOS olen parantunut. Jos en... hyvästi Kuunpisara.

Kiitos kaikesta kaikille :3 Muistakaa, ettei koskaan ole liian myöhäistä.

Vastaus:

Voi harmi :c Kyllähän erosi jo tiedostin, kun siitä chatissa päätit. Toivottavasti parannut mahdollisimman pian ja pääset sitten takaisin Kuunpisaraan! Jos niin ei kuitenkaan käy, hyvästi ja onnea sulle kaikkiin tilanteisiin mitä tuut elämäs aikana kohtaamaan!

Karpalovarjo muuttuu ainaki väliaikasesti NPC-hahmoksi ja kuolee varmaa jossai vaiheessa.

-Elandra

Nimi: Paatsama

02.04.2017 21:19
Nettinimi: Paatsama (ex. Tuho, Tuhotähti, Lionbeam)

Eroamisen syy: Henkilökohtainen

Kissojen nimet ja klaanit: Paatsamapilvi ja Kuiskevirta, Myrskyklaanista molemmat

Viimeiset sanat:
Aloitan eroviestini kertomalla, että oloni on kaikin puolin haikea. Olenhan ollut täällä alusta saakka ja jos oikein muistan, olin jopa toinen liittynyt. Silloin se ei tuntunut saavutukselta, mutta nyt kun sitä lähtee ajattelemaan, niin onhan se aika suuri titteli ainakin omassa mielessäni. Kuunpisara on kasvanut ja laajentunut vuosien varrella. Haluaisin ajatella, että minä olen kasvanut sen mukana. Niin ihmisenä kuin kirjoittajanakin.

Kahdesta kissastani vielä... Kuiskevirran olen päättänyt tappaa itse - se tuntuu mielestäni kaikin puolin parhaalta vaihtoehdolta, sillä onhan Myrskyklaanissa jo aivan valmis parantaja ottamaan sen paikan. Mutta Paatsamapilveä koskien minulla on pyyntö. Voisiko se jäädä NPC-hahmoksi ja tehdä mitä rakastaa, eli hoitaa orpopentuja? Ja olisiko liikaa pyydetty, jos kaiken tämän jälkeen Paatsamapilvi saisi nukkua pois vanhana, kumppaninsa Siipisydämen rinnalla? Hahmo on minulle todella rakas ja mielestäni olisi vain sopivaa, jos se saisi kuolla arvoisensa kuoleman kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa, ilman väkivaltaa tai tuskaa. Ymmärrän toki, jos se ei ole mahdollista, mutta jos olette valmiita pyyntöni toteuttamaan, kiitän syvästi.

Lopuksi haluan sanoa kiitos. Kiitos Kuunpisaralle, sen liittyneille ja sen ylläpitäjille. Olette olleet iso, joskin pikku hiljaa pienenevä, osa elämääni viimeiset neljä vuotta. Kuitenkin nyt mun on aika jatkaa eteenpäin. Ehkä me tapaamme vielä, mutta se on valtavan suuri ehkä. Tähtiklaani teidän tienne valaiskoot tai Pimeyden metsä (mukana tietysti rakas Tuhotähteni) sen pimentäkööt, jos se tuntuu paremmalta.

Hyvästi.

Vastaus:

Voi harmi, että joudut eroamaan! Vaikka viimeiset pari vuotta oletkin hieman epäaktiivinen ollut, on ikävä päästää sinut menemään :( Ketään ei kuitenkaan voi täällä ikuisesti pitää, jonka vuoksi aavistin, että jossain vaiheessa aiot tämän tehdä. Paatsamapilvi jää NPC-hahmoksi. On ollut mahtavaa kirjoittaa kanssasi ja erittäin paljon kiitos siitä, että olet täällä jaksanut näinkin kauan pysyä. Tähtiklaanin siunausta matkallesi, minne ikinä päädytkin.

-Elandra

Nimi: Lotta

30.03.2017 18:54
Nettinimi: Lotta

Eroamisen syy: Ei ole inspiä tai aikaa :(

Kissan nimi: Aamutassu, Varjoklaani

Viimeiset sanat: Saatan vielä joskus palata. Toivon että klaanissa Aamutassua jäädään kaipaamaan...

Vastaus:

Voi harmi!:( Hyvää matkaa sinulle, minne polkusi ikinä sinut kuljettavatkaan. Aamutassu kuolee, sillä Varjoklaanissa on tilasta puutetta.

-Elandra

©2018 Kuunpisara - suntuubi.com