Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Eroaminen

Olet siis päättänyt poistua keskuudestamme? Se on sääli, mutta onneksi olet tullut tämän sivun kautta. Sentään tiedämme suunnilleen, minne olet mennyt, sillä katoamiset jäävät piinaamaan!

Täytä tämä ja lähetä se alla olevaan vieraskirjaan, jos toiveenasi on erota:

Nettinimi:

Eroamisen syy: (edelleen, "henkilökohtainen" riittää vallan mainiosti)

Kissojen nimet ja klaanit:

Viimeiset sanat:

 1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Koirafani

28.11.2017 19:32
Nettinimi: Koirafani

Eroamisen syy: Liikaa kokeita, liian vähän aikaa ja inspi ihan lopussa. Siinä nyt nää tärkeimmät syyt.

Kissojen nimet ja klaanit:
Soratassu, Jokiklaani
(Jaa, ei kai muuta. Hehee en muista)

Viimeiset sanat: Tuun ehkä joskus liittymään uudestaan. Näillä näkymin en, mutta ehkä vielä joskus. Siis hyvästi! Tulee ikävä. Ja mun kisuliinille saa tehä mitä vaan. Vielä kerran hyvästi (tai näkemiin).

Ystänänne, Koirafani

Nimi: Perrofani

20.08.2017 18:20
Nettinimi: Perrohan se :)

Eroamisen syy: Noh, jokainen, joka on joskus astellut yläasteen ovista sisään taitaa tietää, mistä puhun. Ensimmäisen viikkoni jälkeen jouduin huomaamaan, etten yksinkertaisesti ehdi kirjoittaa. Valitettavasti myös kesäloman aikana oli moti aika nollilla, joten vaikka aikaa olisi, niin inspiä ei.

Kissojen nimet ja klaanit:
Sarasydän, Varjoklaani
Vuoritassu, Kuolonklaani
Perhostassu, Taivasklaani

Viimeiset sanat: Aika, jonka vietin Kuunpisaran liittyneenä, oli ainutlaatuista. Kiitos kaikille, jotka teette Kuunpisarasta juuri Kuunpisaran. Kissoihini liittyen minulla on kaksi toivetta. Mikäli Sarasydän kuolee, tahtoisin tämän kuolevan kuin soturi. Toinen toiveeni on (Vaikka Pakkastassu ei olekaan hahmoni), että Perhostassu ja Pakkastassu pysyisivät yhdessä, joko Taivasklaanissa, tai Tähtiklaanissa. Kiitos ajasta, jonka sain viettää kanssanne Kuunpisarassa. Valaiskoon Tähtiklaani polkuanne.

Vastaus:

Toivottavasti yläaste sujuu hyvin, ehkä vielä joskus löydät aikaa Kuunpisaralle? Hyvää jatkoa ja Tähtiklaani valaiskoon polkujasi!

Sarasydän siirtyy NPC-hahmoksi
Vuoritassu kuolee
Perhostassu kuolee

-Elandra

Nimi: Nagini

18.08.2017 21:58
Nettinimi: Nagini, joskus muinoin Ekkuu

Eroamisen syy: Soturikissoilla kirjoittaminen näin isossa ja todella paljon aktiivisuuta vaativaasa paikassa paikassa ei enää ole juttuni. Pitkien koulupäivien jälkeen kotona odottaa suuri läksyvuori eikä se jätä aikaa kirjoittamiselle läheskään joka päivä. En kykene enää siihen aktiivisuuteen, mitä täällä tarvitsisin ja haluaisin itseltäni. Olen myös huomannut stressaantuvani siitä, että pitäisi kirjoittaa kissalla jos toisellakin.

Kissojen nimet ja klaanit:
Kipinäsielu, Myrskyklaani
Kirvamiete, Tuuliklaani
Höyhentassu, Taivasklaani
Pyrstökuiskaus, erakot&kotikisut
ja vielä syntymätön Leutopentu, Tuuliklaani

Viimeiset sanat: Tuntuu jollain tapaa haikealta, kun ajattelee kaikkea sitä mitä täällä olen kokenut, ja nyt tämä paikka vain jää taakse. Muistot tästä paikasta ja ihmisistä ovat kuitenkin syöpyneet mieleeni enkä niitä halua unohtaa; muistan niin hyvin ne illat, jolloin Kuunpisaran chat melkein räjähti viesteistä ja kaikki ne keskustelut, jotka saivat hymyn huulilleni huononakin päivänä. Täällä oli aina porukkaa paikalla jos tänne sattui vilkaisemaan, kaikki otettiin avoimesti vastaan ja kaikki päästettiin heti mukaan. Tuntui ihan siltä, kuin olisin tavannut kaikki kuunpisaralaiset IRL ja jutellut heidän kanssaan. Tää paikka on ollut iso osa mun elämää heti siitä päivästä alkaen, kun tänne liityin.
Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat antaneet minulle hyvän mieleni ihanilla sanoilla chatissa, jotka ovat kirjoittaneet kanssani ja jotka ovat ottaneet minut niin hyvin vastaan liittyessäni tänne. Haluan kiittää myös erityisesti ylläpitoa, Noctista ja Elandraa, jotka minut kerran ottivat mukaan ylläpitoon.
Kaiken kiitollisuuden ohella olen kuitenkin myös pahoillani. Olen pahoillani siitä, että ne, jotka kanssani kirjoittivat, joutuvat etsimään nyt uutta kirjoitusseuraa. Olen pahoillani, että murskaan ennustuksen Tuuliklaanin osalta, ja olen pahoillani myöskin siitä, että joudun lähtemään täältä. En olisi halunnut tätä, mutta se, että kuormitan itseäni kirjoittamisesta stressaamisella ei ole enää vaihtoehto. Loman ottaminenkaan ei tuntunut vaihtoehdolta - en usko, että siitä olisi ollut apua.
Kissojeni varalle olin suunnitellut kaikkea, mutta ne eivät ikinä tule toteutumaan. Toivoisin kuitenkin, että lähdettyäni Kipinäsielu voisi jäädä NPC-hahmoksi. Siitä on tullut tärkein hahmoni täällä. Höyhentassunkin toivoisin voivan jäädä NPC-hahmoksi, mutta muille hahmoille minulla ei ole toiveita.

Tähän loppuun kiitos vielä aivan kaikille, jotka joskus juttelivat kanssani chatissa ja saivat oloni mukavaksi aina ollessani täällä. Ehkä joku päivä palaan takaisin, en tiedä.
Nyt on kuitenkin hyvästien aika - Tähtiklaani valaiskoon polkusi tai Pimeyden metsä ne pimentäköön. ♡
>>Viimeisten inspiraatiottomien kuukausien aikana ja eroamisen suunnittelussa minut sai jäämään tänne hieman pidemmäksi aikaa vain se, miten paljon tajusin kaikkien Kuunpisaran ihmisten merkitsevän minulle.<<

Vastaus:

Kiitos ajastasi, jonka olet täällä viettänyt. Tähtiklaani valaiskoon polkujasi!

Kipinäsielu kuolee
Kirvamiete jää toistaiseksi NPC-hahmoksi
Höyhentassu jää NPC-hahmoksi
Pyrstökuiskaus siirtyy NPC-hahmoksi

-Elandra

Nimi: Miyu

13.08.2017 00:33
Nettinimi: Miyu

Eroamisen syy: Syitä eroamiseeni on useampi. Yksi näistä on elämääni koetellut muutos, joka sai minut myös eroamaan tämän paikan ylläpidosta. Toisekseen, nyt on ihan pakko alkaa panostaa kouluun, sillä siellä mulla ei todellakaan ole mennyt niin hyvin, kuin olisin toivonut. Kolmantena syynä on motivaation katoaminen ja stressi. Huomaan stressaavani siitä, kuinka pitäisi kirjoittaa yhdellä jos toisellakin kissalla, enkä usko, että kissakatraan vähentäminenkään auttaisi, kun motivaatio on lähes jokaiselle täysi nolla.

Kissojen nimet ja klaanit:
-Korppisielu, Myrskyklaani
-Lehiturkki, Myrskyklaani
-Lehväsiipi, Myrskyklaani
-Laaksotassu, Myrskyklaani
-Alppivirta, Jokiklaani

Viimeiset sanat: Kieltämättä mulla on vähän haikea olo. Oon ollut täällä jo sen verran kauan ja aina palannut. Nyt en kuitenkaan tiedä, tuunko palaamaan. Toivottavasti.
Kuunpisara on upea paikka. En osaa edes pukea sanoiksi sitä, kuinka paljon tää paikka on mulle antanut. Täällä on ollut aina mukavaa viettää aikaa. Täällä on paljon upeita ihmisiä. En koskaan päässyt tutustumaan keneenkään kovin paljolti, mutta voin sanoa, että paikan liittyneet on mahtavaa porukkaa. Samaten ylläpito, jolle olen todellakin kiitollinen kaikesta.
Kissojeni suhteen mulla ei ole toiveita. Olin suunnitellut niiden suhteen paljon kaikelaista, mikä jää nyt toteuttamatta. Ehkä parempi niin, ehkä ei. Lehväsiiven pentujen syntymää en kyennyt kirjoittamaan. Yritin, mutta huomasin jatkuvasti, kuinka ajatukseni harhailivat toisaalle muutaman tökerön virkkeen kirjoitettuani.
Toivon Kuunpisaralle ja sen väelle kaikkea hyvää.

Hyvästit Miyulta, joka ei tällä kertaa vain kadonnut jälkiä jättämättä, vaan lopulta kirjoitti sen eroviestin

Vastaus:

Harmi että päädyit eroamaan. Tähtiklaani valaiskoon polkujasi!

Korppisielu siirtyy NPC-hahmoksi
Lehtiturkki siirtyy NPC-hahmoksi
Lehväsiipi kuolee
Laaksotassu kuolee
Alppivirta siirtyy NPC-hahmoksi

-Elandra

Nimi: Fister

03.08.2017 17:23
//Tähän siis tämä taas tuli

Nettinimi: Fister

Eroamisen syy: Voih, toivoin ettei tämä kävisi taas, mutta niin taas kävi. Eli inspini putosi siis aivan totaalisesti nollaan täällä. Ei innosta enää kirjottaa kenelläkään hahmollani ja en vitsisi tappaa niitä kaikki ja taas luoda uusia milloin varmaan taas kävisi samoin. Myös kun palaan taas koulun penkkiin istuman kone aikani jaa pienemmälle, joten olisin silloin epäaktiivinen ja hahmoni varmaan joutuisivat erotusuhan alle.

Kissojen nimet ja klaanit: Irvihuuli, Kuolonklaani, Matkijakieli, Tuuliklaani, Puuskatassu, Myrskyklaani ja Rämetassu, Jokiklaani

Viimeiset sanat: Oli taas aivan mahtavaa olla seurassanne! Kaikki jotka ovat täällä ovat aivan ainutlaatuisia persoonia! Toivon, että tapaamme vielä jonaikin päivinä ja jos kummaa voin ilmestyä chattiinkin. En kyllä oikeasti tahtonut että eroisin, mutta aika kävi vastaan ja inspiraationi. Hyvijä jatkoja tänne ja kaikille Tähtiklaanin loistoa päänne ylle!

Hyvin surumielisin terveisin, ystävänne, Fister

Vastaus:

Irvihuuli kuolee
Matkijakieli siirtyy NPC-hahmoksi
Puuskatassu siirtyy NPC-hahmoksi
Rämetassu siirtyy NPC-hahmoksi

-Elandra

Nimi: Lily

25.07.2017 08:12
Nettinimi: Lily

Eroamisen syy: Minua ei ole tehty tämmöisiä sivustoja varten.

Kissojen nimet ja klaanit: Ruohoviiksi, Myrskyklaani ja Liplatuspentu, Jokiklaani.

Viimeiset sanat: Tämä on ihana paikka ja näin, mutta tuntuu, että liittyneenä olo stressaa minua liikaa. Arvasin että näin käy ennemmin tai myöhemmin. Saatan käydä joskus vielä pyörähtämässä zätissä, mutta en varmastikaan liity uudelleen. Ja vielä, pyydän, että ainakin Liplatuspentu jäisi Npc-hahmoksi.

Hyvää loppukesää kaikille!

Vastaus:

Surullista, että päätät lähteä Kuunpisarasta :/ Jätän Ruohoviiksen NPC-hahmoksi, mutta valitettavasti Liplatuspennun siirrän Tähtiklaaniin, koska Jokiklaanissa on niin paljon väkeä pentutarhalla.
Tähtiklaani valaiskoon polkujasi!

-Elandra

Nimi: Cer

23.07.2017 00:19
Nettinimi: Cer

Eroamisen syy: Inspiraation puute

Kissojen nimet ja klaanit: Tuomitassu, Varjoklaani

Viimeiset sanat: Hyviä kesänjatkoja!

Vastaus:

Harmi, että päätit lähteä. Siirrän Tuomitassun Tähtiklaaniin
Hyvää syksyä sinulle ja onnea elämään!

-Elandra

Nimi: Shina

23.06.2017 09:25
Nettinimi: Shina

Eroamisen syy: Henkilökohtainen

Kissojen nimet ja klaanit:
Raitatassu, Taivasklaani

Viimeiset sanat: Mä en ajatellu että mä koskaan tekisin tän. Mutta mä vaan sanon että täällä on oikesti tosi mukavaa porukkaa ja aktiivista ja mä viihdyin täällä. Mä tuun ehkä palaamaan joskus tai sitten en. Hyviä hetkiä Kuunpisaraan. Raitatassun voi kuolla tai sitten pistää NPC-hahmoksi.

Moikka!

Vastaus:

Voi harmi :/ Siirsin Raitatassun Tähtiklaaniin
Onnea sinulle elämääsi!:)

-Elandra

Nimi: Tuli

21.04.2017 21:05
Nettinimi: Tuli

Eroamisen syy: Inspini on vain täysin kadonnut ja kiinnostus on hiukan hiipunut. Myöskin se, että hahmoni ovat usein yksikseen, enkä ole oikeastaan koskaan saanut kunnollisia kavereita/ystäviä täältä, joten olo tuntuu vain ulkopuoliselta

Kissojen nimet ja klaanit:
- Muistosielu, Myrskyklaani
- Kynsitassu, Tuuliklaani

Viimeiset sanat: En koskaan uskonut löytäväni itseäni täältä. Kun liityin ja pääsin hahmollani Tulikynnellä kunnolla juoneen mukaan, ajattelin eroavani vasta Kuunpisaran lopetettua toimintansa, jos niin kävisi. Mutta...Tässä sitä sitten ollaan. Toivoisin kissojeni kohtaloksi nämä asiat: Muistosielun kuolinsyy voisi olla itsemurha hukuttautumalla ja Kynsitassu vou joku kuolla tai tulla NPC-soturiksi. Saatan palata tai sitten en, mutta taitaa kestää aikansa, että onnistun lopettamaan chatissa pyörimisen.

Se olisi näkemiin ja valaiskoon Tähtiklaani eroavat polkumme!

Vastaus:

-Elandra

Nimi: Kukkakissa

15.04.2017 08:39
//Teen tän nyt uudestaan :/

Nettinimi: Kukkakissa

Eroamisen syy: Aika ei vaan riitä eikä Inspi, mulla on omakin elämä. Ja muita sivustoja. Tuntuu vaan jotenkin että (en osaa selittää).

Kissat ja klaanit: Ahotassu, Taivasklaani ja Räntätassu, Jokiklaani sekä mahdollisesti Orkideapentu, Varjoklaani

Viimeiset sanat: Tää paikka jää mun mieleen ja saatan käydä zätissä. Uudelleen liittymistä tuskin tapahtuu. Menestystä ja onnea, sekä kaikkea hyvää tälle paikalle.

Vastaus:

Hyvästi taas kerran. Oon niin laiskalla tuulella että en jaksa alkaa mitään jäähyväisviestiä kirjottamaan, koska sen tein jo aikasemmin varmaanki xd Onnea ja menestystä elämälle kuitenkin.

Laiskana tapatan vaan kaikki kissat.

-Elandra

Nimi: EmppuOmppu

14.04.2017 11:02
Nettinimi: EmppuOmppu

Eroamisen syy: Mun inspiraatio on pudonnut jälleen 0%, eikä kirjottaminen tunnu enää onnistuvan, vaikka kuinka yrittäisin. Lisäksi kiinnostukseni Soturikissoja kohtaan on alkanut hieman hiipua.

Kissojen nimet ja klaanit:
Kortelampi(Myrskyklaani)
Valkohäntä(Jokiklaani)
Leppäpent u(Jokiklaani)
Säihketassu(Tuuliklaani)
Loistelintu(Varjoklaani)
Le hmustassu(Varjoklaani)
Mutinakieli(Kuolonklaani)
Sumumyrsky(Kuolonkla ani)
Rapapolte(erakko)
Arrow(erakko)

Viimeiset sanat: Eroviestien kirjottaminen ei ole vahvuuksiani. Tämä tuntuu niin pahalta, mutta en voi muutakaan. Jos ei liikaa pyydetty, niin voisiko nämä kissat jättää NPC-hahmoiksi: Sumumyrsky, Valkohäntä ja Rapapolte. Nuo kolme ovat minulle niin rakkaita kissoja. Melkein elin mukana niiden tarinoissa, seikkailuissa. Tunsin saman minkä nekin. Mutta nyt se on ohi. Haluaisin kiittää kaikkia niitä kaikkia, joiden kanssa olen tähän mennessä kerennyt kirjottaa, ja niitä, joiden kanssa ollaan melkeinpä pidetty "chattibileet". Tästä paikasta jää minulle hyvät muistot, ja tuskin tulen unohtamaan teitä saati sitten tätä paikkaa ikinä. Tämä kaikki teksti pulppuaa suoraan sydämestäni - aivan kuin olisin tavannut teidät jokaisen oikeassa elämässä, jutellut ja nauranut yhdessä.

Mutta ennen kaikkea toivotan tälle paikalle onnea ja menestystä. ♡ Ehkä minä vielä joskus palaan, ehkä en - aika sen näyttäkööt, jos on näyttääkseen. Saatan aina silloin tällöin vilahtaa chatissa moikkaamassa, tai muuta vastaavaa.
Niin, ja vielä haluaisin pyytää yhtä asiaa: jos ja kun Loistelintu kuolee, niin toivoisin, että se saisi kuolla suojellen jotakuta klaaninsa jäsentä.

Näkemisiin, ystävät - toivon mukaan eromme ei ole ikuinen.

Vastaus:

Voi apua.. Olin ehkä hieman tähän jo varautunut, kun olet erosta niin monesti puhunut. Toivottavasti vielä joku päivä palaat Kuunpisaraan luoksemme. Olet jo melko pitkään ollut osa Kuunpisaraa, ja moni liittynyt osaa yhdistää sinut yhdeksi aktiivisimmista liittyneistä, mitä meillä on ollut.
Hyvää matkaa kuitenkin, Tähtiklaani polkujasi valaiskoon ja halutessasi Pimeyden Metsä ne pimentäköön..

-Kortelampi muuttuu NPC-hahmoksi
-Valkohäntä muuttuu NPC-hahmoksi
-Leppäpentu kuolee
-Säihketassu kuolee
-Loistelintu muuttuu NPC-hahmoksi
-Lehmustassu kuolee
-Mutinakieli muuttuu NPC-hahmoksi
-Sumumyrsky muuttuu NPC-hahmoksi
-Rapapolte kuolee(koska on liian vaikeeta kuvitella, että kyseinen hahmo olis ilman kirjottajaa)
-Arrow muuttuu NPC-hahmoksi

-Elandra

Nimi: Spirit

06.04.2017 15:20
Nettinimi: Spirit

Eroamisen syy: Minut siirretään toiselle paikkakunnalle kuntoutumaan anoreksiasta, kyseisessä paikassa ei ole nettiyhteyttä, joten en voi jatkaa polkuani Kuunpisarassa.

Kissojen nimet ja klaanit:
- Karpalovarjo, Varjoklaani (en tiedä, onko siirretty sotureihin, mutta ainakin tarvittava määrä kokemuspisteitä on...)

Viimeiset sanat: Siis Kuunpisara on jotain niin mahtavaa ja suurta, että tunnen katumusta erotessani. Sen vuoksi onkin aivan hirvittävää, etten voi itse vaikuttaa siihen, saanko netin vai en. Oli oikeasti ihana tutustua näihin ihmisiin, suurin kiitoksista ehkä menee kumminkin Draelle & Erakolle, jotka olivat menossa mukana kanssani melkein kaiken aikaa. On myös muita henkilötä, jotka ovat pitäneet minulle seuraa, mutta minulle ei ole valitettavasti aikaa sanella koko listaa :D Pääsen kuntoutuksesta ehkä kolmen kuukauden kuluttua, JOS olen parantunut. Jos en... hyvästi Kuunpisara.

Kiitos kaikesta kaikille :3 Muistakaa, ettei koskaan ole liian myöhäistä.

Vastaus:

Voi harmi :c Kyllähän erosi jo tiedostin, kun siitä chatissa päätit. Toivottavasti parannut mahdollisimman pian ja pääset sitten takaisin Kuunpisaraan! Jos niin ei kuitenkaan käy, hyvästi ja onnea sulle kaikkiin tilanteisiin mitä tuut elämäs aikana kohtaamaan!

Karpalovarjo muuttuu ainaki väliaikasesti NPC-hahmoksi ja kuolee varmaa jossai vaiheessa.

-Elandra

Nimi: Paatsama

02.04.2017 21:19
Nettinimi: Paatsama (ex. Tuho, Tuhotähti, Lionbeam)

Eroamisen syy: Henkilökohtainen

Kissojen nimet ja klaanit: Paatsamapilvi ja Kuiskevirta, Myrskyklaanista molemmat

Viimeiset sanat:
Aloitan eroviestini kertomalla, että oloni on kaikin puolin haikea. Olenhan ollut täällä alusta saakka ja jos oikein muistan, olin jopa toinen liittynyt. Silloin se ei tuntunut saavutukselta, mutta nyt kun sitä lähtee ajattelemaan, niin onhan se aika suuri titteli ainakin omassa mielessäni. Kuunpisara on kasvanut ja laajentunut vuosien varrella. Haluaisin ajatella, että minä olen kasvanut sen mukana. Niin ihmisenä kuin kirjoittajanakin.

Kahdesta kissastani vielä... Kuiskevirran olen päättänyt tappaa itse - se tuntuu mielestäni kaikin puolin parhaalta vaihtoehdolta, sillä onhan Myrskyklaanissa jo aivan valmis parantaja ottamaan sen paikan. Mutta Paatsamapilveä koskien minulla on pyyntö. Voisiko se jäädä NPC-hahmoksi ja tehdä mitä rakastaa, eli hoitaa orpopentuja? Ja olisiko liikaa pyydetty, jos kaiken tämän jälkeen Paatsamapilvi saisi nukkua pois vanhana, kumppaninsa Siipisydämen rinnalla? Hahmo on minulle todella rakas ja mielestäni olisi vain sopivaa, jos se saisi kuolla arvoisensa kuoleman kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa, ilman väkivaltaa tai tuskaa. Ymmärrän toki, jos se ei ole mahdollista, mutta jos olette valmiita pyyntöni toteuttamaan, kiitän syvästi.

Lopuksi haluan sanoa kiitos. Kiitos Kuunpisaralle, sen liittyneille ja sen ylläpitäjille. Olette olleet iso, joskin pikku hiljaa pienenevä, osa elämääni viimeiset neljä vuotta. Kuitenkin nyt mun on aika jatkaa eteenpäin. Ehkä me tapaamme vielä, mutta se on valtavan suuri ehkä. Tähtiklaani teidän tienne valaiskoot tai Pimeyden metsä (mukana tietysti rakas Tuhotähteni) sen pimentäkööt, jos se tuntuu paremmalta.

Hyvästi.

Vastaus:

Voi harmi, että joudut eroamaan! Vaikka viimeiset pari vuotta oletkin hieman epäaktiivinen ollut, on ikävä päästää sinut menemään :( Ketään ei kuitenkaan voi täällä ikuisesti pitää, jonka vuoksi aavistin, että jossain vaiheessa aiot tämän tehdä. Paatsamapilvi jää NPC-hahmoksi. On ollut mahtavaa kirjoittaa kanssasi ja erittäin paljon kiitos siitä, että olet täällä jaksanut näinkin kauan pysyä. Tähtiklaanin siunausta matkallesi, minne ikinä päädytkin.

-Elandra

Nimi: Lotta

30.03.2017 18:54
Nettinimi: Lotta

Eroamisen syy: Ei ole inspiä tai aikaa :(

Kissan nimi: Aamutassu, Varjoklaani

Viimeiset sanat: Saatan vielä joskus palata. Toivon että klaanissa Aamutassua jäädään kaipaamaan...

Vastaus:

Voi harmi!:( Hyvää matkaa sinulle, minne polkusi ikinä sinut kuljettavatkaan. Aamutassu kuolee, sillä Varjoklaanissa on tilasta puutetta.

-Elandra

Nimi: Kukkakissa

18.03.2017 11:55
//Olin niin varma etten koskaan tulis käymään täällä

Nettinimi: Kukkakissa

Eroamisen syy: Ajan ja motin puute, sekä innostus soturikissoja kohtaan on hiipumassa.

Kissojen nimet ja klaanit: Liitotähti ja Tulvatassu, molemmat Tuuliklaanista. Lumitassu, Taivasklaani. Neilikkapentu, Varjoklaani(vai onkohan se jo tassu). Graniittipentu, Kuolonklaani.

Viimeiset sanat: Palaan vielä joskus, lupaan. Nyt, nyt ei vain aika tai moti riitä. Saatan kuitenkin vilahdella zätissä silloin, tällöin.
Onnea ja menestystä teille :)

Vastaus:

Voi eiih!:( Kuunpisara tulee todella ikävöimään sua, eikä kukaan varmasti haluais sun eroavan..! Noh, päätös oli sun ja meijän pitää elää sen kans. Toivottavasti todella palaat vielä.. Tähtiklaani polkujasi valaiskoon ja halutessasi Pimeyden Metsä ne pimentäköön..

Kissojesi kohtalot:
-Liitotähti jää NPC-hahmoksi
-Tulvatassu kuolee
-Lumitassu kuolee
-Neilikkapentu kuolee
-Graniittipentu jää NPC-hahmoksi

-Elandra

Nimi: Iltatähti

06.03.2017 10:44
Nettinimi: Iltatähti

Eroamisen syy: Ajan ja motin puute

Kissojen nimet ja klaanit: Ei oo

Viimeiset sanat: Good bye. Saatan joskus vilahtaa chatissa ja ehkä hyvällä tuurilla palata uudella nimellä.

Vastaus:

Jos sul ei oo kissoi ni et voi eroo ku et oo ees liittyny >.>

-Elandra

Nimi: Choco

07.02.2017 15:57
Eroamisen syy: Henkilökohtainen

Kissojen nimet ja niiden klaanit: Risasiipi, Varjoklaani, Lumikkoviiksi, Kuolonklaani, Myrkkykatse Tuuliklaani ja Riekkosulka Myrskyklaani.

Viimeiset sanat: Ei vain ole inspiä ja innostus soturikissoihin on kaikonnut. Saatan pienellä mahdollosuudella vilahtaa joskus zätissä. Anteeksi.

Vastaus:

Voi ei.. Noh.. Jokaisen on tehtävä omat päätöksensä ja meidän tehtävämme on kunnioittaa niitä. Takanasi on pitkä taival yhtenä Kuunpisaran lukuisista sotureista. Voin luvata, että nimesi ei tule pyyhkiytymään paikan liittyneiden huulilta pitkään aikaan, ja nimesi jää ikuisesti entisten liittyneiden listaan, ellet sitten joku kaunis päivä päätä palata takaisin.

-Risasiipi muuttuu NPC-hahmoksi
-Lumikkoviiksi on jo poistettu ja kuollut
-Myrkkykatseen tulevaisuudesta en osaa vielä sanoa mitään
-Riekkosulka on myös poistettu jo

Tähtiklaani valaiskoon polkujasi minne ikinä kuljetin tai halutessasi Pimeyden Metsä ne pimentäköön. Onnea matkaan joka tapauksessa, kulje polku, jota pitkin on helppo kävellä.

-Usva

Nimi: TavskuTivsku

05.01.2017 18:46
Eroamisen syy: Henkilökohtainen.

Kissojen nimet ja niiden klaanit: Täpläturkki Jokiklaani, Aurinkoturkki Myrskyklaani, Hunajatassu Tuuliklaani, Kanervakuu Varjoklaani, Seittipentu Varjoklaani, Setritassu Varjoklaani, Oksaviiksi Kuolonklaani, Kuolematassu Kuolonklaani ja Kalliopentu Kuolonklaani

Viimeiset sanat: Palaan vielä! Lupaan!

Ps. Voisiko osan hahmoistani säilyttää??

Vastaus:

Noh, hyvästit sitten näin väliaikaisesti sinulle.
Tähtiklaani polkujasi valaiskoon tai Pimeyden Metsä ne halutessasi pimentäköön, mutta hyvää matkaa joka tapauksessa, minne ikinä sitten kohtalo viekään sinut.

En ihan ymmärtänyt tuota "säilyttää"-sanan merkitystä. Meinaatko, että jättää NPC-hahmoksi vai niin, että sitten palatessasi saisit ne takaisin? Ensimmäinen onnistuu, mutta toinen ei.
-Aurinkoturkki kuolee
-Täpläturkki kuolee
-Hunajatassu on jo kuollu hahmonpoistossa, ku et sitä siihen ilmottanu
-Kanervakuu jää NPC-hahmoks
-Seittipentu kuolee
-Setritassu kuolee
-Oksaviiksi kuolee
-Kuolematassu kuolee
-Kalliopentu kuolee

-Usva

Nimi: Stormwolf

21.12.2016 22:52
Nettinimi: Stormwolf

Eroamisen syy: Motin loppuminen ja ajan puute

Kissojen nimet ja klaanit: Ei mitään...

Viimeiset sanat: Tuntuu haikealta erota, mitta se nyt vaan tu tuu oikealta. Kiitos kaikille, että sain olla joukossane. Saatan vielä tulla takaisin ja kummittelemaan chattiin ja jopa joskus liittyä takaisin. En voi sanoa muuta kuin kiitos.

Vastaus:

Valitettavasti eroamisesi on turhaa, koska kun et ilmoittanut hahmojasi hahmonpoistoon, samalla sinut erotettiin Kuunpisaran liittyneistä:/
On kuitenkin ihan kiva, että tulit vielä mainitsemaan tänne.

Kaikkea hyvää sinulle, toivotaan, että vielä joku päivä saamme sinut takaisin Kuunpisaran liittyneeksi! Minustakin tuntuu haikealta päästää sinut menemään, mutta oma päätöksesihän tämä on:c

Tähtiklaani valaiskoon polkujasi ja halutessasi Pimeyden Metsä ne pimentäköön!♥

-Usva

Nimi: Malvatähti

17.12.2016 06:51
Nettinimi: Malvatähti

Eroamisen syy: Oikea elämäni. Koulu tulee nyt asioiden edelle ja muutenkin en enää saa millään inspiraatiota.

Kissojen nimet ja klaanit: Taivastähti, Myrskyklaani

Viimeiset sanat: Tämä kirpaisee, sattuu. Tuntuu kuin en voisi tehdä tätä, kuin joku vetäisi minua tänne koko ajan, mutta en vain voi enää. Minun on pakko päästää irti ja sanoa hyvästit Kuunpisaralle. Täällä vain on ollut niin hyviä ja huonojakin hetkiä. Hyvinä oli esimerkiksi, minun etsintäkuuluttaminen. Kun näin sen viestin, tulin liikuttuneeksi, sillä minua kaivattiin takaisin. Tulin heti kun voin. Rakastuin tähän paikkaan koko sydämeni pohjasta. Tämä oli ensimmäinen tarinaropeni, paikka, joka sai minut tekemään sitä mitä rakastan, eli kirjoittamaan tarinoita. Kiitän Usvaa, sillä hän jaksaa pitää paikkaa pystyssä ja tehdä kaikki tärkeät asiat vielä omassa elämässään. Kuunpisara, anteeksi että lähden, mutta nyt sanon: "Hyvästi Kuunpisara, olen aina kanssanne jossakin muodossa!"

Toivoisin vielä, että Taivastähti, joko siirtyisi klaaninvanhimpiin tai jäisi NPC-päälliköksi.

Tähtiklaani valaiskoon polkujanne kuunpisaralaiset ja Pimeyden metsä niitä pimentäkööt!

Vastaus:

Voi harmin paikka!
Ymmärrän kuitenkin hyvin valintasi. Kiitos, että olet jaksanut kulkea näinkin pitkän matkan Kuunpisarassa kanssamme.
Tähtiklaani polkujasi valaiskoon tai Pimeyden Metsä ne pimentäköön. Onnea polulle, jota pitkin päätät lähteä kulkemaan.

(Taivastähti siirtyy ainakin näin aluksi NPC-hahmoksi, todennäköisesti tuo siirtyy klaaninvanhimpiin tai kuolee pian)

-Usva

Nimi: Teknus

10.12.2016 12:10
Nettinimi: Teknus

Eroamisen syy: Syy siihen, että eroan on oikea elämäni. On niin paljon kaikkea että tuntuu jääväni asioiden alle. Koulu ja harrastukset vievät aikaa elämässäni ettei tänne jää aikaa. Jäisin, mutta... Tiedätte nyt syyn. (Anteeksi että en kirjottanut ainuttakaan tarinaa hahmollani)

Kissojen nimet: Tunturitassu, Tuuliklaani

Viimeiset sanat: Oli mukavaa olla keskuudessanne vähän aikaa. Luulen että tämä paikka säilyy vielä monta monituista vuotta :) Olette ihania! Saatan vielä olla chatissa vaikka olen eronnut :(

Vastaus:

Ymmärrän hyvin. Ensi kerralla mieti kuitenkin onko sinulla aikaa kirjoitella ja olla aktiivinen hahmollasi ennen kuin liityt.. Tähtiklaani valaiskoon polkusi tai Pimeyden metsä sen pimentäköön. Tunturitassu jääköön NPC-hahmoksi.

- Ekkuu

Nimi: Paradon

21.11.2016 15:51
Nettinimi: Paradon

Eroamisen syy: Suuri inspiraation puute ja henkilöhohtaiset syyt.

Kissojen nimet ja klaanit: Lukkitassu, Varjoklaani

Viimeiset sanat: En ehtiny olla täällä kauaa, kunnes väsymys ja kaikki iski. Olen pahoillani, että tuotin turhaa työtä.

Vastaus:

Ymmärrän. Tähtiklaani kuitenkin valaiskoon polkujasi, tai halutessasi Pimeyden Metsä ne pimentäköön. Joka tapauksessa onnea valitsemallesi polulle, toivottavasti tiemme kohtaavat vielä jossain vaiheessa elämää~

-Usva

Nimi: Epsuxx

22.10.2016 19:13
Vielä vuosi sitten uskoin, etten koskaan tule käymään eroamiskirjassa sen takia, että olisin kirjoittamassa sinne itse jotain. Mutta tässä sitä ollaan, raskain sydämin miettimässä, että miten olen voinut päätyä tähän. Tuntuu, että vielä olisi mahdollisuus perääntyä, mutta tiedän, ettei siitä ole mitään hyötyä. Loppujen lopuksi tämä on pakko tehdä, vaikka en todellakaan haluaisi.

Nettinimi: Epsuxx

Eroamisen syy: En koe enää mitään yhteyttä Kuunpisaraan..se on ehkä muuttunut liikaa. Inspiraationi soturikissoja kohtaan on lakastunut jo aikoja sitten, mutta Kuunpisarasta jaksoin vielä jokin aika sitten kiinnostua. Mutta en enää. Ensi kuussa tulisi kaksi vuotta täyteen, harmi, että se katkeaa nyt. Kiinnostuksen kohteeni ovat siirtyneet muualle, joten enää minun ei ole järkeä roikkua Kuunpisaran takinliepeessä kiinni toivoen, että vielä joskus kiipeän takaisin olkapäälle istumaan. Kuunpisara pysyi elämässäni näinkin pitkään vain sen takia, että olen kiintynyt kissoihini. Ja olen edelleen, ja senpä takia toivon, että saan päättää niiden kohtalosta itse. Okei, kirjoitan romaaneja tähänkin, anteeksi, mutta syy on pohjimmiltaan inspiraation puute.

Kissat ja niiden klaanit: Hohtotähti- Varjoklaani, Kuusihäntä - Jokiklaani, Polttopentu - Jokiklaani, Yövarjo - Kuolonklaani...Vieläkö joku?

Toivoisin, että Hohtotähti saa elää rauhassa elämänsä loppuun Varjoklaanin klaaninvanhimpana NPC-hahmona, luultavasti näin käykin..? Kuusihäntä..Aits, ensimmäinen kissani ja minulle ERITTÄIN tärkeä. Kirjoitan hänen kuolintarinansa. Polttopentu..Palotähdelle lisää taakkaa, mutta kaiketi kuolee, tuskin NPC-hahmoksi jätät, Usva. Yövarjo..eka pahiskissani, joka on kaikenlisäksi uudelleensyntynyt..tunnearvoa löytyy, mutta ei voi mitään. Saat tappaa millä tavalla tahdot, tuskin ansaitsee NPC:n paikkaa.

Viimeiset sanat: Voisin kirjoittaa tähänkin romaanin, mutta katsotaan mitä syntyy. Kuunpisara on kehittänyt minua kirjoittajana ja antanut minulle niiin paljon. On erittäin harmillista jättää tämä kaikki taakse, mutta se on oikea päätös. Kuunpisaralla on aina paikka sydämessäni. Haluan kiittää kaikki, jotka ovat roolineet kanssani tai varsinkin, jos heidän kissoillaan on ollut jonkinlainen läheisempi suhde kissoihini. Liekki ja Minnie ovat olleet tärkeimmät minulle kissoineen, varsinkin Liekki sen jälkeen kun Minnie katosi Kuunpisaran maailmasta. Olen pahoillani, sillä Palotähti on tuskin mielissään Polttopennun ja Kuusihännän kohtaloista.. Phuuh.
Kiitos Usva juuuuuri sinulle kaikesta. Olet ollut kantava voima Kuunpisarassa ja olet edelleen. Jaksamisia ylläpitohommiin!
Valaiskoot Tähtiklaani Kuunpisaran ja kaikkien sen hahmojen elämää, tai jotkut kaiketi toivovat Pimeyden metsää pimentämään sitä...

Hyvästi.

Ps. Aina on se mahdollisuus, että joskus Epsuxx pelmahtaa seuraanne uusien kissojen voimin...ainakin zätissä minua saattaa paikoin näkyä ~

Vastaus:

Voi eii!!!T_T
Haluan, että tiedät, kuinka paljon moni tulee varmasti sua kaipaamaan! Sä olit yks vanhimmista liittyneistä, mitä Kuunpisaralla on.. Tuhannesti kiitoksia sinulle, että nämä kaksi vuotta täällä olet viettänyt, ja toivottavasti vielä joskus tänne keskuutemme palaat, kun sitten parempi aika sille on. Tähtiklaani ikuisesti polkujasi valaiskoon, ellet sitten Pimeyden metsän anna niitä pimentää~
-Voit kirjoittaa Kuusihännän kuolintarinan, mutta toiveenahan olisi, että olisit kirjoittanut sen ennen eroamista, mutta menkööt tällä kertaa, muista sitten ilmoittaa ilmoituksiin.
-Hohtotähti siirtyy NPC-hahmoksi.
-Polttopentu jätetään NPC-hahmoksi ja siirretään oppilaaksi yhdessä Liekkipennun kanssa.
-Yövarjo jää myös NPC-hahmoksi.

Olet aina tervetullut takaisin ja zättiin pyörimään, muista se!♥

-Usva

©2017 Kuunpisara - suntuubi.com