Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainokset

Täällä voit mainostaa sivujasi vapaasti. Muistathan kuitenkin pitää mainoksesi asiallisena ja olla mainostamatta sivustoja, jotka ovat ikärajaltaan K18 tai enemmän. Älä myöskään mainosta sivujasi liian montaa kertaa lyhyen ajan sisällä.

Ylläpito ei vastaa mainoksiin!

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Tähtitaivas
Kotisivut: http://kirkkaus.suntuubi.com/

18.03.2018 14:26
Voitko harkita painavasi linkistä?

Nimi: Anthony
Kotisivut: http://goldenlights.suntuubi.com/

17.03.2018 14:43
Superno on tuore mutta perinteinen, vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa pääset kokeilemaan elämää ihmismäisillä yliluonnollisuuksilla, vanhassa kunnon Lontoossa. Päästäkseen kunnolla käyntiin etsimme nyt innokkaita pelaajia riveihimme ja varaylläpitäjää!

Nimi: Skywalker
Kotisivut: http://reniar.suntuubi.com/

15.03.2018 21:43
Tervetuloa

Reniar - The Dragon Kingdom on uutukainen, vieraskirjapohjaisena lohikäärmeillä, wyverneilla ja traakeilla pelattava roolipeli Suntuubin syövereissä. Reniarin maailma on kehittymätön ja täysin pelaajiensa käsissä muodostuva. Sivulle on joka tapauksessa kirjoitettu jos jonkinmoisia pohjia ja suunnitelmia tulevan varalle, että pelin tyhjyys ei hämmennä kävijöitä ja mahdollisille liittyjille on selvää, minkälaiseen peliin he ovat astumassa. Peliin on tulossa vielä muokkauksia, mutta pelimaailman pohja on jo valmis valloitettavaksi.

Reniarista vielä sen verran, että pelihahmot ovat vahvasti inhimillistettyjä, ne kykenevät puhumaan, kirjoittamaan, rakentamaan, opiskelemaan ja esimerkiksi tekemään töitä, joten kyseessä ei siis ole mikään villieläinten sivistymätön yhteiskunta. Ei kannata siis pyrkiä peliin hahmolla, joka vain metsästää ja parittelee elämänsä aikana, sillä peli perustuu myös petokseen, suhteisiin, hallintoon, juonitteluun, magiaan ja kaikkeen muuhun kivaan.

Terveisin
Skywalker ja pelaajat

Nimi: Milu
Kotisivut: http://tuisketuuli.suntuubi.com/

13.03.2018 16:50
Taas mainos, ja vieläpä soturikissaropen! Tylsää, vai mitä? Voisitko silti edes pikkiriikkisen harkita lukevasi tekstin loppuun?

Tervetuloa jo aikaa nähneeseen soturikissaroolipeliin, Tuisketuuleen. Täällä luot oman hahmosi joko Loiskeklaaniin, Viimaklaaniin, Hämyklaaniin, Huurreklaaniin tai Savun laumaan. Toisaalta, voihan kissasi olla myös erakko tai kotikisu. Pääset roolimaan ja tarinoimaan muiden pelaajien kanssa sekä pitämään hauskaa! Jos kiinnostuksesi heräsi edes pikkuisen, niin tule vierailemaan sivulla ja jos liittyminen ei kiinnosta, niin ainakin jättämään tassunjäljen vieraskirjaan!

(En ole sivun ylläpitäjä mutta sain luvan mainostaa)

Nimi: Falconie
Kotisivut: http://lacuna.suntuubi.com/

12.03.2018 20:09
Tervetuloa tutustumaan Lacunaan, pelipohjaiseen pokemonseikkailuun, jossa valitset oman aloituspokemonisi ja lähdet valloittamaan useita Lacunan liigoja! Pelaamisen sivussa voit viettää aikaa chatissa, tutustua Mustan pörssin tarjouksiin ja kasvattaa pokemoneja. Mahtava avajaistapahtuma, Yllätyssafari, aukeaa, kun liittyneitä on vähintään viisi!

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com/?cat=214

11.03.2018 09:02
Kiinnostaisiko lukea oman hahmosi seikkailuista jonkun toisen tarinassa?

Nyt sinulla on mahdollisuus tähän, kun pääset tekemään oman hahmosi minun Nälkäpeli-aiheiseen tarinaani. Oletko valmis selvittämään, miten hahmosi pärjää julmassa kilpailussa? Suuntaa siinä tapauksessa pikapikaa Ajatusteni romukoppaan! Hahmojen tekoaika loppuu 14.3.

Toivottavasti kuulen sinusta ja tyypistäsi pian c;

Nimi: Unihalvaus
Kotisivut: http://veriperima.wordpress.com/

20.02.2018 14:06
Veriperimä on vuoden 2017 alussa perustettu chatissä pelattava Soturikissaroolipeli, jossa toimii täysin erireviirit ja -klaanit kuin kirjoissa. Jokaisella klaanilla on omat perinteensä ja peliä värittävät lukuisat pelitapahtumat taisteluista Valoklaanin ennustuksiin ja luonnonilmiöihin. Kuka tahansa voi vaikuttaa pelitapahtumiin hahmoillansa eikä peliä suunnitella koskaan etukäteen, mikä mahdollistaa jännittävän yllätyksellisyyden!

Nimi: septic
Kotisivut: http://connections.suntuubi.com/

18.02.2018 15:10
Connections on uusi realistinen ihmissuhderoolipeli, joka sijoittuu Yhdysvaltoihin, New Yorkin Manhattanille. Tärkein osa juonta on hahmojen asuinpaikka; jokainen asuu saman asuntopilvenpiirtäjän ylimmissä kerroksissa kimppa-asunnoissa tai yksiöissä.

Nimi: Wolfie
Kotisivut: http://control.suntuubi.com

04.02.2018 17:32
Mitä jos ihmiset katoaisivat? Mitä jos sinä olisit yksi niistä kissoista, jotka jäävät ilman omistajaansa ja yrittävät selviytyä yksinään? Voit selvittää sen Controlissa!

Control on 2018 avattu roolipeli, jossa pelataan Japanissa, Koganein kaupungin lähistöllä elävillä kissoilla. Ihmisten katoamisesta on kulunut kymmenisen vuotta ja kissat ovat muodostaneet klaaneja selviytyäkseen...

Selviydytkö sinä?

Nimi: Potato
Kotisivut: http://soturintaival.suntuubi.com/

03.02.2018 12:09
Polkuja on monia. Innokas ja maailmaan
tutustuva pentu, soturin taitoja harjoitteleva
oppilas, urhea ja klaaniaan suojeleva soturi,
epäitsekäs ja toisia auttava parantaja, viisas
päällikkö, pehmeää elämää elävä kotikisu vai
seikkaileva itsestäänhuolehtiva kulkukissa?Taivaleesi tulee olemaan pitkä ja vaikea, koet
suruja ja iloja, rakkauksia ja menetyksiä.Jokaisella kissalla on oma taivaleensa elämän
halki. Mutta yksikään taival ei ole
merkityksetön.Oletko valmis valitsemaan oman polkusi?


Tervetuloa soturin taival-nimeä kantavaan soturikissa pohjaiseen roolipeliin, joka kaipaa aktiivisia pelaajia!

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

03.02.2018 09:27
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet?

Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärillä. Joka viikko julkaistaan uutta luettavaa, minkä lisäksi kirjoittajan elämää ja ajatuksia voi seurata aktiivisesta päiväkirjasta.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: Corvus
Kotisivut: http://ketunniitty.suntuubi.com/

22.01.2018 17:06
Eläinopisto Ketunniitty on Suomeen sijoittuva ihmisroolipeli, joka pyrkii yhdistämään roolipelit ja tarinasivut, sekä virtuaalitallit ja -kennelit. Pelissämme pääset opiskelemaan eläintenhoitajaksi ja hoitamaan omia lemmikkejäsi, sekä roolipelaamaan muiden opiskelijoiden kanssa. Roolipelaamisen lisäksi pystyt kirjoittamaan erilaisia tarinoita vaikkapa hoitohevosestasi. Eläinopisto on aina avoin uusille liittyjille!

Nimi: Varjoturkki

22.01.2018 15:49

Olet lukenut kenties yhden soturikissakirjan, kenties ne kaikki. Olit lukenut kuinka monta tarinaa tahansa, yksi on vielä lukematta - Sinun tarinasi.

Tämä on joulukuussa 2017 perustettu soturikissoihin perustuva tarinaroolipeli, jossa ovat kirjoista tutut klaanit sekä järvireviirit, joten jos et ole lukenut kirjoja sinne asti, löydät reviirit helposti netistä.

Nimi: ShadowKiro
Kotisivut: http://heritage.fi/

18.01.2018 18:31
Haluatko kokeilla jotain erilaista roolipeliä? Jotain missä on twisti jos toinenkin?
Well, then! Koirilla, susilla ja koirasusilla pelattava Heritage RPG kuulostaa kerrassaan normaalilta, mutta ei suinkaan ole sitä. Se on foorumipohjainen, online-mahdollisuudella varustettu vuonna 2017 luotu historia- ja fantasiaroolipeli jonka kolme ylläpitäjää ovat kokeneita ja kauan netissä seikkailleita internet kansalaisia! ShadowKiro loi ValkeaaTaikaa -roolipelin 1997 ja lopetti sen Heritagen takia. Reirak on ollut pelimaailmassa mukana 2007 alkaen ylläpitäen lukuisia roolipelejä ja Hukka on varsin hyvin tunnettu nettitaiteilija suomessa, pitkällä roolipelihistorialla tietenkin!

Pelin miljöö sijoittuu 1400-1700-luvuille Ardeal-nimiseen satamakaupunkiin. Kirkon varjossa ja inkvisition vainossa kaikki tavan kansalaisista hienoihin aatelisiin pyrkivät kätkemään syntiset elämäntapansa ja esiintymään julkisesti nuhteettomina Jumalanpelkoisina kansalaisina. Kaupunki kuhisee elämää ylhäisestä alhaiseen ja aatelissukujen kesken sosiaalinen piirileikki tempaakin nopeasti mukaansa prameaan mutta julmaan maailmaan, jossa ystävät on syytä erottaa vihollisista nopeasti - sukujen tavoitellessa omaa parastaan!

Pelissä on magiaa ja pelimaailman historia alkaa valottua pelaajilleen pikkuhiljaa pelien edetessä. Nyt on siis juuri täydellinen hetki loikata mukaan!!

Nimi: Riku
Kotisivut: http://schoolinca.suntuubi.com/

14.01.2018 11:24
Tervetuloa mukaan sisäoppilaitosroolipeliin!

Apollon Boarding School on koulu Kaliforniassa, jossa oppilaat käyvät koulua ja asuvat sen asuintiloissa. Luo hahmoja, opettajia tai oppilaita ja tule pelaamaan draamapainotteista kouluelämää. Ylläpito on aktiivista ja roolipelin lisäksi voit kirjoittaa tarinoita, osallistua kerhoihin ja oppitunneille, luoda tapahtumia ja muokata tavaroistasi juuri sinun näköisiäsi. Erikoisuutenamme ovat statukset, joita saavuttamalla muut oppilaat ja opettajat tunnistavat hahmosi.

En ole ylläpitäjä, mutta minulla on lupa mainostaa.

Nimi: Niki
Kotisivut: http://opistotylypahka.suntuubi.com/

11.01.2018 18:14
Melko tuore, mutta valmis Tylypahka tarinaroolipeli! Kaikki uudet oppilaat otetaan ilolla vastaan :)

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

08.01.2018 22:04
On kulunut 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta. Ihmiset ovat hylänneet Prypjatin kaupungin ja sen lähimetsät. Mutta aavekaupunki metsineen ei ole asumaton. Ihmisten lemmikit, ja suuren kaupungin kujilla kulkeneet kulkukoirat ja -kissat ovat vielä täällä.

Selviytyminen oli jokaisen mielessä, joten kissat ja koirat päättivät yhdistää voimansa ja taitonsa. Syntyi klaani ja lauma, jotka yhdessä muodostivat Yhteisön. Kuri, säännöt ja rauha vallitsevat, mutta kuinka kauan? Kyteekö Yhteisön sisimmässä kapina vallassa olevia tai jopa koko Yhteisöä kohtaan?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen peli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa.

Nimi: Nemo
Kotisivut: http://Pokemonworld.suntuubi.com/

07.01.2018 18:54
Tervetuloa uuteen Pokémon roolipeliin! Maailmassamme pääset roolaamaan pokémonilla!

Nimi: Naomi YP
Kotisivut: http://Moonsong.suntuubi com/

07.01.2018 18:52
Tervetuloa aivan uuteen, takuulla aktiiviseen My Little Pony-roolipeliin, jossa on aivan uudet hahmot, ja uusi tarina!

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://tahtisade.suntuubi.com/

06.01.2018 13:33
Tervetuloa vuonna 2017 perustettuun soturikissat tarinaroolipeli Tähtisateeseen. Pelissä pelataan neljällä kirjoista tutuilla klaaneilla, ja erakoilla ja kotikisuilla vanhassa metsässä. Sinä saat kissasi luodessasi päättää sen elämästä! Voit kehittää sitä kokemuspisteillä aina päälliköksi tai parantajaksi asti, ellet sitten halua kissasi pysyvän arvostettuna soturina aina kuolemaansa saakka. Jatkaako kissasi matkaasi kuoleman jälkeen Tähtiklaaniin vai Pimeyden metsään? Sekin on sinun käsissäsi.
Tule siis, luo hahmosi ja pidä hauskaa!

Nimi: Ullakolla
Kotisivut: http://kuunkehra.suntuubi.com/

30.12.2017 17:47
Hiljattain uudistunut Kuunkehrä on vuonna 2016 ensimmäisen kerran ovensa avannut soturikissojen maailmaan sijoittuva tarinaroolipeli. Täällä ovat käytössä vanhat reviirit ja tutut neljä klaania uusilla hahmoilla varustettuina. Tarvitsemme juuri sinua luomaan unohtumattomia tarinoita!

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

24.12.2017 12:32
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia.

Pelissä klaanien tavanomainen elämä kuitenkin hankaloituu entisestään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään. Monia kissoja kuolee ja katoaa, ja metsän pitkään säilynyt tasapaino järkkyy huolestusttavalla tavalla. Kuinka heidän käy, kun ainoaksi vaihtoehdoksi susien häätämiseen tuntuu jäävän vain yhteistyö klaanien välillä? Voivatko kissat lopultakin unohtaa lukuisia vuodenaikoja kestäneet erimielisyytensä ja keskittyä yhteiseen viholliseensa?

Nimi: Kuumakalle
Kotisivut: http://taysikuu.suntuubi.com/

24.12.2017 00:49
There are nights when the wolves are silent and only the moon howls..


Hei juuri sinä! Oletko kiinnostunut susista ja roolipelaamisesta? Jos olet, niin Täysikuu on sinulle ihan täydellinen sivusto! Täysikuussa pääset roolipelaamaan itse luomallasi sudella, joka elää valitsemassasi laumassa. Tervetuloa mukaan!

Nimi: Josette
Kotisivut: http://estrellado.suntuubi.com/

23.12.2017 15:41
Tervetuloa astumaan Estrelladon ovista sisään ja syöksymään talliarjen syövereihin!

Estrellado ei ole aivan tavallinen virtuaalitalli nimittäin ratsutilamme on samalla roolipeli! Hevosten hoitaminen, tunneilla käyminen ym. tapahtuu siis roolipelin idealla. Jos roolipelaaminen on sinulle uusi juttu, sivuiltamme löytyy kyllä ohjeet pelaamiseen!

Estrellado on pääosin yksityistalli, mutta meiltä löytyy pienimuotoista tuntitoimintaa 10 tuntihevosemme voimin sekä kivenkovien ammattilaisten silmän alla.

Tule ihmeessä tutustumaan ja ihmettelemään!

Nimi: Nui
Kotisivut: http://paatsamarope.suntuubi.com/

14.12.2017 17:10
Tervetuloa vuoden 2016 aluss perustettuun, tarinaroolipeliin, joka sijoittuu Tyynen valtameren saarelle, nimeltään Paatsamasaari. Peli keskittyy kissoihin ja näiden elämään. Sivuille on nyt myös lisätty klaani, johon on mahdollista liittyä. Otamme mukaan niin aloittelijat, kuin kokeneemmatkin pelaajat! Tervetuloa käymään ja mahdollisesti myös liittymään!

 

©2018 Kuunpisara - suntuubi.com