Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mallihakemus

Luithan tekijänoikeudet? Kun luot kissan, se ei saa olla muissa (tarina)roolipeleissä nyt, vuoden päästä eikä koskaan.

Lihavoidut kohdat on pakko täyttää. Jos hakemuksesta puuttuu yksi tai useampi pakollinen kohta, sitä ei luonnollisesti hyväksytä.

------------------------

Kirjoittaja: Nimi, jolla liikut netissä. Esimerkiksi Usva. Tarkistathan, että liittyneiden listalla ei ole nettinimeä, mitä sinä käytät. Jos on, sinun täytyy keksiä uusi nimi itsellesi.

Pentunimi: Päätyttävä sanaan -pentu, esim. Punapentu. Ei sanoja, joita kissat eivät tiedä! Esim. Meritassu ja Lusikkatassu ovat kiellettyjä nimiä.

Oppilasnimi: Päätyttävä sanaan -tassu, esim. Punatassu, Myrkkytassu, Sinitassu. Ei sanoja, joita kissat eivät tiedä! Esim. Meritassu, Lusikkatassu! Nimi ei voi olla klaanin alku, esimerkiksi Tuulitassu. Myrsky- on kuitenkin hyväksyttävä alku.

Soturinimi: Alkaa samalla sanalla kuin oppilasnimi, yleisimpiä päätteitä ovat -kynsi, -hammas, -turkki, -häntä ja -viiksi. Soturinimi ei saa tarkoittaa mitään, esim. Lumihiutale ei sovi. Soturinimiä ei saa taivuttaa. Esimerkiksi ei Luumunpuna, vaan sen pitää olla Luumupuna.

Sukupuoli: Naaras tai kolli.

Klaani: Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani, Varjoklaani, Kuolonklaani, Taivasklaani, Tähtiklaani, Pimeyden metsä, erakko tai kotikisu. Katso mallihakemuksen alta löytyvistä liittymistilanteista, missä klaanissa on vapaata. Kuolleen kissan voi tehdä aina.

Ulkonäkö: Tähän kohtaan kuvailet kissasi ulkonäköä vähintään kahdeksalla lauseella. Puhuttele kissaasi soturi- tai parantajanimellä ja kerro ainakin turkin väristä, silmien väristä ja turkin mahdollisista kuvioista. Realistisuus on toivottavaa, ei mitään sinisiä tai vihreitä kissoja, eikä otsahiuksia tai syntymämerkkejä. Kissalla ei saa olla arpia, vammoja ja niin edelleen ilman ylläpitäjän erillistä lupaa.

Luonne: Kuvaile kissasi luonnetta vähintään kahdeksalla lauseella. Puhuttele kissaasi soturi- tai parantajanimellä. Mitä pidemmän ja selvemmän luonnekuvaukseen teet, sitä helpompaa muiden liittyneiden on kirjoittaa kanssasi. Luonteessa täytyy mainita, mihin kissa uskoo(Tähtiklaaniin, Pimeyden Metsään tai ei mihinkään).

Taidot: Missä fyysisissä taidoissa kissasi on hyvä? Tähän kelpaavat myös aistit(näkö, kuulo, haju jne) sekä yrttitietämys ja niin edelleen. Hyväksyttäviä taitoja ovat esimerkiksi taisteleminen, saalistaminen, piiloutuminen, vaaniminen, nopeus ja kiipeileminen, voit keksiä niitä itse myös. Pakollista on kertoa, onko kissa hyvä vai huono saalistaja ja taistelija ja jokiklaanilaisilla pakollisia ovat myös kalastaminen ja uiminen. Taitojen on oltava tasapainossa keskenään ja sekä hyvin hallittuja että huonosti hallittuja taitoja tulee olla molempia vähintään kaksi, eli yhteensä neljä. Enemmän saa ja mielellään tulisikin olla. Ainoastaan jokiklaanilaisille kalastaminen ja uiminen kelpaavat huonosti hallittuihin taitoihin, koska muiden klaanien jäsenille ei opeteta kumpaakaan, jonka vuoksi on ilmiselvää, etteivät he niitä hallitse.

Suku&suhteet: Tähän kohtaan laitat kissasi perheenjäsenten nimet ja klaanit. Jos kissasi on pentuhakemuksista otettu, tämä kohta on pakollinen, mutta jos kissasi ei ole pentuhakemuspentu, sinun ei kannata edes vilkaista tätä kohtaa, ellet luo jonkun kanssa sisaruksia tai muuta sellaista. Et voi keksiä kissallesi perhettä, ellei sinulla ole erillistä lupaa ylläpitäjältä. Jos laitat kissan nimen perään sen klaanin, merkitse klaani tähän tapaan: Usvahäntä(Myrskyklaani). Älä laita näin: Usvahäntä, Myrskyklaani. Koska jos on esimerkiksi monta sisarusta, niin pilkulla merkattuna se saattaa vaikeuttaa esimerkiksi niiden kissojen laskemista, jonka vuoksi sulut ovat helpommat.

Menneisyys: Kerro kissasi menneisyydestä. Jos et keksi, mitä laittaa, laita vaikka se, missä kissasi on syntynyt, kenelle ja mihin vuodenaikaan. Kissasi ei saa ilman ylläpidolta saatua lupaa olla kotikisu- tai erakkosyntyinen, eikä puoliverinen! Pelkkä klaanisyntyinenkin riittää. Toki myös voit kertoa, kun kissa syntyi ja jos vanhemmat/perhe kuoli jossain vaiheessa, voit kertoa heistäkin, älä mielellään kerro nimillä, kutsu vain että "emo", "isä", jne. Ellei kissallasi sitten ole perhettä, johon on annettu se erillinen lupa.

Muuta: Tähän kohtaan laitat kaiken ylimääräisen, mikä ei muualle kuulu. Esimerkiksi jos kissallasi on kummallisia tapoja tai jotain muuta.
Jos kissasi on kotikisu, kerro, saako hän käydä ulkona vai ei. Erakoilla taas tähän voisi mainita, missä paikassa kissa asuu(lähellä viittä klaania, Taivasklaanin lähellä vai kaukana kaikista klaaneista tai jotain muuta).

Toiveet: Voit esittää tässä mestaritoiveen tai jos toivot kumppania, pentuja, parantajan, varapäällikön tai päällikön paikkaa. Muistathan, että toiveitasi ei toteuteta heti paikalla tai välttämättä koskaan, vaan ne ovat kissan niin sanottuja elämänhaaveita, jotka voivat auttaa vaikkapa päällikköä varapäällikön valinnassa.

Theme Song: Tähän ei pakolliseen kohtaan voit laittaa youtubelinkin tai nimen johonkin kappaleeseen, joka kuvaa kissasi luonnetta ja elämää. Jos laitat sekä nimen että linkin, voi kissasi sivulta päästä kuuntelemaan kappaletta vain yhdellä klikkauksella.

------------------------

Jos tahdot kysyä ylläpitäjältä lupaa johonkin, kysy vieraskirjassa ennen hakemuksen tekoa!

Jos unohdat hakemuksesta jotain, älä lähetä sitä uudelleen ennen kuin ylläpito on vastannut siihen! Jos siis vaikka taidot tai mikä tahansa muu unohtuu, älä lähetä hakemusta, vaan odota että ylläpito vastaa siihen. Jos hakemus hyväksytään, voit käydä lisäämässä sen kohdan "Muokkaa kissan tietoja"-osioon, jonka löydät Liittymisestä. Jos hakemusta ei hyväksytä, lähetät sen vain uudelleen korjaten ylläpitäjän mainitsemat virheet ja muut ja lisäät ne omat juttusi sinne.

Liittymistilanteet:

Jos klaanin nimi on vihreä sinne saa liittyä, mutta jos se on punainen sinne ei saa liittyä.
Jos parantajaoppilaan paikka on varattu, sen perässä lukee päivämäärä. Se on päivämäärä, jolloin hakemus on viimeistään luotava/kissan on oltava valmis oppilaaksi tai paikka luovutetaan toiselle.

Klaani Parantajaoppilas Muuta
Myrskyklaani Tiikeriraivo(Untuva)  
Jokiklaani Mäntyvarjo(Susi)  
Tuuliklaani Villatassu(Noctis)  
Varjoklaani Liljatassu(EmppuOmppu) Vain Pimeyden Metsään uskovia kissoja!(viekusa voi kysyä lupaa Tähtiklaaniin uskovalle)
Kuolonklaani Kohtalotassu(Windy)  
Taivasklaani Varattu Kirjopennulle(Catty) 21.1.2018  
Erakot&kotikisut -  

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Shiny

18.12.2017 15:45
Kirjoittaja: Shiny

Pentunimi: Säröpentu

Oppilasnimi: Särötassu

Soturinimi: Säröaskel

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Kuolonklaani

Ulkonäkö: Säröaskel on kaunis, pikimusta naaras, lukuunottamatta hänen naamaansa. Naaraan kasvot ovat kauttaaltaan valkoiset. Hänen silmänsä ovat kauniit mantelinmuotoiset, sekä hieman vinossa, kuten yleensä kissoilla onkin. Säröaskeleen silmät ovat siniset. Naaraalla on pitkät valkeat viikset. Hän on ruumiinrakeenteensa on hieman korkeampi normaalikissaa, sillä hänellä on pitkät, vahvat jalat. Naaras on myös hoikka. Häntä voisi luulla kauempaa Tuuliklaanilaiseksi ruumiinsa takia.

Luonne: Säröaskel on hyvin itsepäinen ja hän voisi mennä itsepäisyydellään läpi kivien. Jos tämä naaras päättää jotain, päätöksensä hän myös toteuttaa! Hän vihastuu myös helposti, pienistäkin asioista. Jos Säröaskel joutuu vaikeuksiin, hän vetää muut mukaan. Eli toisin sanoen, jos syytät naarasta esimerkiksi rajanylityksestä, hän sanoo: "Hän häiritsi, en nähnyt siksi rajaa!" tai "Hän kertoi että raja on tuolla nykyään!" ja syitä onkin tuosta loputtomiin. Naaras ei kovin välitä muista kissoista, sillä hänen mielestään jokainen selviytyy itse, ei muita tarvitse auttaa. Säröaskel auttaa ainoastaan läheisiä perheenjäseniään vaikeissa tilanteissa. Naaras on hyvin ärhäkkä puolustaja, sekä hyvä taistelija, joten älä suututa häntä. Hän inhoaa sisäisesti muita klaaneja, mutta esittää kokoontumisessa mukavaa saadakseen tietoa muista klaaneista. Naaras ei myöskään pelkää tappaa, mutta ei jaksa kiduttaa riistaeläimiä, sillä se on hänestä turhaa. Taistellessaan kissoja vastaan, vallitsee eri säännöt. Silloin Säröaskel suorastaan rakastaa kiduttamista. Ei hän kumminkaan omiensa kimppuun hyökkää, on hänellä nyt järkeä päässään. Säröaskel uskoo täydellä voimalla Pimeyden Metsään.

Taidot: Säröaskel loistaa taistelussa ja juoksemisessa. Saalistus ja kiipeily sen sijaan eivät ole Säröaskeleen alaa. Piiloutuminen onnistuu hyvin, kun taas jäljitys ei niin hyvin.

Suku&Suhteet:
Isä: Kostohenki (Kuolonklaani)
Emo: Kuutihku (Kuolonklaani)
Tädit: Hiiripisara (Kuolonklaani) Liljatassu (Varjoklaani)
Puolitäti: Vuolastassu (Kuolonklaani)
Puolisedät: Vuoritassu (Pimeyden metsä) Vuonovarjo (Kuolonklaani)
Isänemo: Kielomyrkky (Tähtiklaani)
Isänisä: Pisaratähti (Pimeyden metsä)
Isän emon emo: Kalmalilja (Kuolonklaani)
Isän emon isä: Raepisara (Kuolonklaani)
Isän isän emo: Sulkatähti (Pimeyden metsä)
Isän isän isä: Viiltotähti (Pimeyden metsä)

Menneisyys: Säröaskel syntyi Kuolonklaaniin emolleen Kuutihkulle ja isälleen Kostohengelle. Naaras oli pentueen ainoa pentu.

Muuta: Kaukaista sukua Viiltotähdelle. Naaraan lempiriistaa ovat harakat.

Toiveet: Säröaskel tahtoisi myös kumppanin ja myöhemmin pentuja sukua jatkaakseen. Hän haluaisi myös päälliköksi.

//Pentuhakeista!

Nimi: Lullaby

17.12.2017 19:04
Kirjoittaja: Lullaby

Pentunimi: Katajapentu

Oppilasnimi: Katajatassu

Soturinimi: Katajaliekki

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Katajaliekki on keskikokoinen, laiha, pitkäjalkainen ja lihaksikas kolli. Hänellä on keskipitkä valkea turkki, jossa on erilaisia mustia läiskiä ja täpliä. Turkki on pehmeä, hieman kihartuva. Silmät ovat kirkkaat, taivaansiniset ja ne heijastavat Katajaliekin tunteet herkästi. Tuuhean hännän hännänpää on musta sekä hänen oikea korvansa on myös musta. Katajaliekillä on tummat, erittäin terävät ja pitkät kynnet. Kollilla on kovat mustat polkuanturat, joiden avulla hän pystyy kulkemaan normaalia kovemmalla ja terävämmällä pinnalla ilman suurempaa ongelmaa.

Luonne: Katajaliekki on ystävällinen, hyvin kärsivällinen ja viileän rauhallinen kolli, toisin kuin veljensä Saderoihu. Hän on varovainen sanoissaan ja haluaa vain muiden parasta epäitsekkyytensä takia. Hän on myös avoin ja ekstrovertti ja haluaakin mieluummin olla muiden kissojen seurassa kuin yksin. Hänellä on paljon ystäviä ja yksinäisyys on yksi häntä pelottava asia. Toisinaan on kuitenkin mukava rauhoittua ja vaellella yksin. Vaikka Katajaliekillä onkin monia ystäviä, hänen luottamuksensa tulee kuitenkin ensin ansaita ennen kuin voi kuulua hänen läheisiin ystäviinsä, ja se voi olla hankalaa. Hän ei ole ennakkoluuloinen muita kohtaan, ei edes toisten klaanien kissoja kohtaan. Katajaliekillä on taipumusta puolustaa oman henkensä uhalla itselleen tärkeitä ja läheisiä. Hän nauttii auttamisesta ja onkin rohkea, mutta ei uhkarohkea niin kuin veljensä. Vaikka Katajaliekki onkin avoin ja ystävällinen, osaa hän olla myös itsepäinen mikäli hänen kantansa on puolustuksen arvoinen. Katajaliekki uskoo Tähtiklaaniin.

Taidot: Huono taistelija, hän ei myöskään ole voimakas. Huono kiipeilemään, todella nopea juoksija ja ketterä. Tarkkanäköinen ja hyvä saalistaja. Kivunsietokyky ja kestävyys ovat keskitasoa. Hän on huono piiloutumaan.

Suku&suhteet: Saderoihu (Myrskyklaani), veli samasta pentueesta

Menneisyys: Syntyi Myrskyklaaniin veljensä Saderoihun kanssa lehtisateen aikoihin ja on puhdas klaanisyntyinen.

Muuta: Läheinen veljensä kanssa.

Toiveet: Haluaisi tulevaisuudessa perustaa perheen.

Nimi: Myrsky

17.12.2017 12:52
Kirjoittaja: Myrsky

Oppilasnimi: Kauristassu

Soturinimi: Kauristäplä

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Taivasklaani

Ulkonäkö: Kauristäplä on vaaleanruskean ja kermanvalkoisen kirjava naaras, jonka oikeassa lavassa on suurikokoinen tummanruskea täplä. Aluskarva on kermanvalkoista, mutta selässä ja hännässä on suuria vaaleanruskeita juovia. Ruumiinrakenteeltaan sopusuhtainen ja luonnollisesti atleettinen, omistaa täten vahvat lihakset sekä pitkät jalat, mutta lavat ovat leveyden sijasta kapeat eikä niissä erityisemmin lihaksia ole. Venyvyyttä löytyy erityisen paljon takajaloissa ja selässä, muualla kehossa venyvyys on hyvinkin tavallinen. Hänen turkkinsa on lyhyttä ja sileää, mutta ei takkuunnu läheskään yhtä helposti kuin useiden muiden kissojen karvat takkuuntuvat. Karvoitus on myös silkinpehmeää ja niin ohutta, että pienikin pintanaarmu työntyy turkin läpi ja iskeytyy ihoon täydellisesti. Taivasklaanilaisen pitkien jalkojen takaosan karvat ovat aavistuksen pidemmät kuin etuosan, mutta sitä on miltein mahdotonta huomata. Käpälät ovat pienet ja sievät, niissä on käyrät ja aavistuksen tavallista tylpemmät kynnet. Polkuanturat ovat erittäin vaaleanpunaiset ja kovat, kestäen hyvin kovassa maastossa liikkumisen. Kauristäplä omistaa pitkän hännän - jota voisi kutsua jopa hieman pidemmäksi kuin useilla kissoilla - jonka hännänpää on tummanruskea. Hännässään olevan voiman määrää hän käyttääkin hyväkseen ja turvautuu usein taisteluissa häntänsä voimaan ja nopeuteen, jolla sitä voi heilauttaa. Korvat ovat suurikokoiset ja muistuttavat suden korvia enemmän kuin kissojen korvia. Viikset ovat vaaleat, keskivertaiset pituudeltaan. Kauristäplällä on suuret, taivaansiniset silmät.

Luonne: Kauristäplän uskollisuus klaaniaan kohtaan on ehdottoman vahva ja ajatuskin klaaninsa pettämisestä kuulostaa erittäin väärältä. Hänen uskonsa Tähtiklaaniin on pysyvä, mutta Pimeyden metsän olemassaolo sekä sen salaisuudet kiehtovat ja tulevat varmaan aina kiehtomaan. Tämä kissa ei pidä omien asioidensa esille tuomisesta ja pitääkin usein yksityisen elämänsä salassa muilta, syynä tähän on yksinkertaisesti naaraan halu omistaa oma yksityisyytensä. Kauristäplä ei ole erityisen herkkä rakastumaan, mutta pienien ihastumisten syntymiset eivät ole harvinaisuuksia. Tunteiden näyttäminen esiintyy pienenä flirttailuna ja epätavallisen vahvalla ystävällisyydellä. Kyseiselle taivasklaanilaiselle töiden jättäminen kesken ei todellakaan ole mikään mahdollisuus ja jos jotakin aloittaa, tekee hän sen myös parhaansa mukaan loppuun asti. Valehtelua tältä kissalta erittäin harvoin kuulee ja hänellä on suurempi taipumus totuuden muokkaamiseen kuin täydelliseen valehtelemiseen, ja naaras katsoo muidenkin kissojen valehtelua tyytymättömällä katseella. Kauristäplä rakastaa johdossa olemisesta ja ohjeiden jakaminen nostaa sisällä kumpuavaa itsevarmuutta. Kyseinen sopusuhtainen soturi on yllättävän taitava väistämään muiden negatiiviset mielipiteet ja kunhan hän on itsevarma tekemisistään, ei epäröintiin ole mahdollisuuttakaan. Erakkojen, kotikisujen ja luopioiden kanssa kirjavaturkkinen kissa on erittäin varovainen ja pitää kylmää profiilia, koska luottamus ulkopuolisiin on hyvin heikko. Kauristäplän täydellisen luottamuksen saaminen on hidasta ja vaikka hän voisi kääntyä jokaisen klaanitoverinsa puoleen ongelman aikana, hän haluaa omistaa muutaman kissan kanssa erittäin hyvän luottamuksen.

Taidot: Kauristäplällä on erittäin pitkät jalat, joka tekee lyhyen matkan juoksemista ja myös maariistan saalistamisesta helppoa. Taistelemisen taidot eivät tunnu painuvan tämän kissan päähään, mutta kiipeileminen onnistuu milloin tahansa. Taivasklaanilaisen naaraan kestävyys ei todellakaan ole kehumisen arvoinen. Kauristäplällä on epätavallisen surkea yönäkö. Tasapainoilussa ja korkealle loikkimisessa hänellä ei ole koskaan ollut ongelmia, mutta maastoutuminen aiheuttaa hankaluuksia. Naaraan kuuloaisti on hieman tavallista huonompi.

Menneisyys: Kauristäplä syntyi Taivasklaaniin viherlehden keskellä, vanhemmista ei ole tietoa. Klaanisyntyinen.

Muuta: Kauristäplä on allerginen oraville ja jos hän sattuu nielaisemaan palankin oravan lihaa, naaraalle tulee suunnattomia vatsakipuja ja jossakin vaiheessa tuon täytyy oksentaa oravan liha suustaan.

Toiveet: Uskoisi olevansa mainio kissa varapäällikön asemaan ja haavoittelee asemaa, mutta tyytyy myös kokeneen soturinkin virkaan. Soturiksi päästyään uskollinen kumppani, joka rakastaisi häntä aidosti.

Theme Song: Million Reasons - Lady Gaga (https://m.youtube.com/watch?v=WYRJ-ryPEu0)

Nimi: Elandra

17.12.2017 12:50
Hakemuksiin vastattu.
Vastaukset näkyvät jokaisen hakemuksen alla.

--------------------------

Nimi: Wolfie

16.12.2017 23:48
Kirjoittaja: Wolfie

Pentunimi: Kyynelpentu

Oppilasnimi: Kyyneltassu

Soturinimi: Kyynelkajo

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Kuolonklaani

Ulkonäkö: Kyynelkajo on siro, pitkäjalkainen naaras, jonka lyhyt, kiiltävä turkki on väriltään mustaa. Hänen vasen etu- ja takajalkansa tassuosat ovat valkoiset. Oikean takajalan varpaat ja pohja ovat myös valkoiset, ja näiden kolmen valkoista väriä omaavan tassun polkuanturat ovat vaaleanpunaiset. Neljäs tassu, oikea etutassu, omaa vaaleanpunaisen sijasta tummanpinkin anturan, eikä koko jalassa ole lainkaan valkoista. Kaikki jalat ovat sileäkarvaisia ja jänteikkäitä. Naaraan häntä on hieman normaalia lyhyempi, kärkeä kohden kapeneva ja sen alapinta on valkoinen. Valkoista on myös hänen kaulansa ympärillä niin, että niska on valkoinen, ja rinnassa, ja kun häntä katsoo edestä päin, huomaa, kuinka rinnan valkoinen väriraita jatkuu etujalkojen väliin ja kapenee sitten olemattomiin. Vatsakarvat ovat pehmeitä ja vatsa on kokonaan musta, sillä rinnan valkoinen väri ei ylety sinne asti. Lonkat ovat molemmin puolin valkoiset ja väri rajautuu takajalkojen yläosaan siten, että näyttää hieman valuneelta maalilta. Naaraan yläselässä, hieman alempana niskan valkoista aluetta, on muutama suurikokoinen, valkoinen pilkku. Hänen vasemman korvansa kärki on valkoinen ja korva on toisen korvan tavoin hieman normaalia suurempi. Kyynelkajon silmät ovat kullanruskeat ja pyöreähköt, ja oikean silmän alla on kaksi valkoista pistettä. Naaraan kuono on siro ja musta, ja nenä on tummanpinkki. Pitkät, runsaat ja valkoiset viikset sojottavat holtittomasti naaraan kummastakin poskesta.

Luonne: Kyynelkajo on hiljainen kissa, joka pitää tunteensa sisällään, eikä paljasta niitä sanojen tai eleiden avulla. Hän on taitava valehtelija, vaikkei valehtelekaan mielellään ja vihaa myös sitä, kun tajuaa itse tulleensa huiputetuksi. Naarasta ei kuitenkaan ole helppo hämätä, sillä tämä on tarkkaavainen ja puhumisen sijasta katselee muiden tekemisiä, kunnes oppii tuntemaan heidän toimintamallinsa. Hän ei suutu helposti, sillä ei ota puoliakaan hänelle kerrotuista asioista tosissaan, eikä ole helppo saada häntä huutamaan päin naamaa. On naaras toki valmis siihenkin, jos häntä halvennetaan julkisesti tai väitetään valehtelijaksi. Kyynelkajosta saa uskollisen ystävän, jos onnistuu voittamaan tämän hyvin epäileväisen naaraan luottamuksen ja sen jälkeen voikin olla varma siitä, ettei tämä hylkää. Naaras on tuntemattomia ja puolituttuja kohtaan tavallisesti etäinen ja erittäin hienovarainen, eikä loukkaa ketään tahallaan. Hän hyväksyy usein totuuden totuutena, eikä lisäile sekaan valkoisia valheita, vaikkei totuus häntä miellyttäisikään. Jos Kyynelkajolta kysyttäisiin, mihin hän uskoo, hän vastaisi että tietenkin Pimeyden metsään, mutta oikeastaan naaraan usko sen olemassaoloon ei ole kovin vahva.

Taidot: Kyynelkajo on taistelussa taitava hyvä hyökkäämään, mutta huono puolustamaan. Naaras on mukiinmenevä saalistaja, muttei pärjää kovin hyvin pitkänmatkanjuoksussa. Hänen kuulonsa ja hajuaistinsa ovat suhteellisen hyvät, mutta kiipeilytaito jotain sieltä toiselta laidalta. Vaikka naaras hengästyykin helposti, tämä pystyy juoksemaan lyhyen matkan nopeasti. Tasapainoileminen ei ole naaraan vahvin ala, eikä tämän piiloutumistaito ole mitenkään mainitsemisen arvoinen.

Menneisyys: Emo kuoli pian syntymän jälkeen, isästään naaras ei tiedä mitään.

Toiveet: Kumppani ja pentuja jossain vaiheessa. Toivoisi myös valtaa, varapäällikön ja myöhemmin päällikön asemaa.

Theme Song: Alan Walker - Faded (https://m.youtube.com/watch?v=60ItHLz5WEA)

Vastaus:

Hyväksytty!
-Kalmalilja antaa sinulle maitoa, mutta muuten saat pärjätä itsenäisesti pentuna.

- Elandra

Nimi: Pimennys

16.12.2017 21:42
Kirjoittaja: Pimennys

Oppilasnimi: Mustatassu

Soturinimi: Mustapisara

Sukupuoli: naaras

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Mustapisara on solakka suhkot pitkä karvainen naaras kissa. Hänen turkinsa on todella tumman harmaa. Hänellä on selässään paksu musta juova joka kulkee häntään saakka. Mustallapisaralla on vaalean vihreät terävä katseiset silmät. Korvat ovat mustat niin kuin selässä kulkeva juova ja niiden päissä on tupsut. Hänella on myös suhkot terävät kynnet ja pitkä häntä. Hänellä on myös suhkot pitkät jalat ja mustat tassut.hampaat hänellä ei ole hirveän terävät joten se on haitannut saalistusta oppilaasta saakka.

Luonne: Mustapisara on aina uskonut Pimeyden metsään ja inhoaa Tähtiklaanina. Enimmikseen hän tykkää olla yksikseen. Mustapisara on myös hyvin ilkeä luonteeltaan.
Hänellä ei ole ollut ystäviä koskaan. Murhaaminen on ollut Mustapisaralle tuttu asia jo lähes pennusta saakka. Hän on myäs vähä puheinen ja suttuu helposti. Lisäksi Mustapisara inhoaa kaikkia muita klaaneja kuin Varjoklaania. Mutta kuitenkin kaiken vihan takana on perheen menetys.

Taidot: Mustapisara on ollut aina hyvä taistelussa. Myös kuulo aisti on tavallista parempi. Piiloutuminenkin onnistuu ihan hyvin , mutta hänen pitkä häntä voi olla välillä tiellä.

Menneisyys: Mustapisara syntyi varjo klaaniin emolleen joka pian kuoli tämän jälkeen. Hän syntyi ikävästi juuri lehtikadon aikaa.

//toivottavasti kelpaa mutta meen nyt. Tuun katto sit huomenna ;)

Vastaus:

Ei hyväksytty
-Kissasi nimi ei ikävä kyllä käy, koska Kuunpisarassa on jo elävä Musta-alkuinen kissa(Mustakoipi Kuolonklaanista)
-Taidot ovat epätasapainossa: sinulla ei ole lainkaan taitoja, joita kissa ei hallitse. Voisiko yksi huonosti hallittu taito olla vaikkapa saalistaminen? Jos on, keksi sen lisäksi ainakin kaksi huonosti hallittua taitoa!:)
-Hakemuksessasi on aika paljon yhdyssanavirheitä. Kukaan ei tietenkään ole seppä syntyessään, joten ymmärrän sen kyllä! Tässä lista joistakin sanoista, jotka ovat oikeasti yhdyssanoja:
naaras kissa→naaraskissa, tumman harmaa→tummanharmaa, vaalean vihreät→vaaleanvihreät, varjo klaani→Varjoklaani

- Elandra

Nimi: MillieC

15.12.2017 19:49
Kirjoittaja: MillieC

Nimi: Sääksi

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Erakko

Ulkonäkö: Sääksi on musta, pienehkö ja melko pitkäjalkainen. Hänen vatsansa, rintansa, kuononsa ja tassunsa ovat tummanruskeat. Hänellä on ruskeat ja melko suuret silmät. Korvat ovat sopusuhteessa pään koon kanssa. Hän on melko ruipelo verrattuna jopa tuuliklaanilaisiin, tehden hänestä helposti aliarvioitavan. Turkki on sileää ja hyvinkin tiheää, antaen hänelle suhteellisen hyvän suojan esimerkiksi vesisadetta vastaan. Tassut ovat yllättävän isot niin pienelle kissalle joten hänestä voisi luulla että hän on kömpelö, vaikka hän ei oikeastaan ole yhtään sen kömpelömpi tai tasapainoisempi kuin kukaan muukaan kissa. Kynnet ovat vaaleanharmaat ja terävät kuin ketun hampaat ja voisivatkin potentiaalisesti tehdä hirvittävää tuhoa vastustajilleen. Hänen polkuanturansa ovat mustat ja niiden kovasta pinnasta näkee selkeästi että hän on tottunut kävelemään kovassa maastossa.

Luonne: Sääski on suhteellisen äkkipikainen ja kunnianhimoinen. Hän vaatiikin kunnioitusta muilta kissoilta ja jos hän ei saa sitä, saattaa muut olla tulilinjalla. Hänellä on ikävä tapa manipuloida muut uskomaan hänen valheensa, hän oletettavasti kykenisi kertomaan jollekkin että ketut ovatkin kaneja jos hän niin päättäisi. Kolli stressaantuu melko harvoin, mutta jos niin ikävästi tapahtuu hän purkaa sitä väkivallan avulla. Luotettujen ystäviensä ja parinsa kanssa hän on hieman miellyttävämpi persoonallisuus, joskin hän saattaa silloinkin olla hermoja raastavaa seuraa. Sääksellä on taipumus kalastaa kehuja keinolla millä hyvänsä, olkoon kyse sitten valehtelusta tai pelolla hallitsemisella.

Taidot: Hän on hyvin nopea ja notkea ja kykeneekin juoksemaan esimerkiksi jäniksen kiinni suhteellisen helposti. Pienen kokonsa takia hän ei kuitenkaan ole kovin voimakas, joten hän joutuu nojautumaan vain nopeuteensa taistelutilanteessa. Hän omaa myös melko huonon hajuaistin. Hyvä saalistaja avoimessa maastossa, mutta ei niinkään metsässä. Taistelutaidot eivät ole myöskään parhaimmat.

Menneisyys: Sääksi syntyi lähettyvillä Tuuliklaanin reviiriä kahdelle erakolle. Hän kasvoi ensimmäiset viisi ja puoli kuuta emonsa hoivissa, kunnes lähti omille teilleen.

Muuta: Asuu lähellä Varjoklaanin reviiriä suuren kivikasan kolossa.

Toiveet: Hän haluaisi liittyä Tuuliklaaniin jonain päivänä.

Vastaus:

Hyväksytty!

Muistathan sitten, että jos Sääksi asuu Varjoklaanin reviiristä ukkospolun toisella puolella(en oo ihan varma, missä se asuu xd), niin hän asuu myös Kuolonklaanin lähellä.

- Elandra

Nimi: Myrsky

15.12.2017 17:21
Kirjoittaja: Myrsky

Oppilasnimi: Kauristassu

Soturinimi: Kauristäplä

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Kauristäplä on vaaleanruskean ja kermanvalkoisen kirjava naaras, jonka oikeassa lavassa on suurikokoinen tummanruskea täplä. Aluskarva on kermanvalkoista, mutta selässä ja hännässä on suuria vaaleanruskeita juovia. Ruumiinrakenteeltaan sopusuhtainen ja luonnollisesti atleettinen, omistaa täten vahvat lihakset sekä pitkät jalat, mutta lavat ovat leveyden sijasta kapeat eikä niissä erityisemmin lihaksia ole. Venyvyyttä löytyy erityisen paljon takajaloissa ja selässä, muualla kehossa venyvyys on hyvinkin tavallinen. Hänen turkkinsa on lyhyttä ja sileää, mutta ei takkuunnu läheskään yhtä helposti kuin useiden muiden kissojen karvat takkuuntuvat. Karvoitus on myös silkinpehmeää ja niin ohutta, että pienikin pintanaarmu työntyy turkin läpi ja iskeytyy ihoon täydellisesti. Tuuliklaanilaisen pitkien jalkojen takaosan karvat ovat aavistuksen pidemmät kuin etuosan, mutta sitä on miltein mahdotonta huomata. Käpälät ovat pienet ja sievät, niissä on käyrät ja aavistuksen tavallista tylpemmät kynnet. Polkuanturat ovat erittäin vaaleanpunaiset ja pehmeät eivätkä ne kestä kovassa maastossa liikkumista. Kauristäplä omistaa pitkän hännän - jota voisi kutsua jopa hieman pidemmäksi kuin useilla kissoilla - jonka hännänpää on tummanruskea, täysin samanlainen väriltään kuin selässä olevat täplät. Hännässään olevan voiman määrää hän käyttääkin hyväkseen ja turvautuu usein taisteluissa häntänsä voimaan ja nopeuteen, jolla sitä voi heilauttaa. Korvat ovat suurikokoiset ja muistuttavat suden korvia enemmän kuin kissojen korvia. Viikset ovat vaaleat, keskivertaiset pituudeltaan. Kauristäplällä on suuret, taivaansiniset silmät.

Luonne: Kauristäplän uskollisuus klaaniaan kohtaan on ehdottoman vahva ja ajatuskin toiselle klaanille uskonsa vannomisesta kuulostaa erittäin väärältä. Hänen uskonsa Tähtiklaaniin on pysyvä, mutta Pimeyden metsän olemassaolo sekä sen salaisuudet kiehtovat ja tulevat varmaan aina kiehtomaan. Tämä kissa ei pidä omien asioidensa esille tuomisesta ja pitääkin usein yksityisen elämänsä salassa muilta, syynä tähän on yksinkertaisesti naaraan halu omistaa oma yksityisyytensä. Kauristäplä ei ole erityisen herkkä rakastumaan, mutta pienien ihastumisten syntymiset eivät ole harvinaisuuksia. Tunteiden näyttäminen esiintyy pienenä flirttailuna ja epätavallisen vahvalla ystävällisyydellä. Kyseiselle tuuliklaanilaiselle töiden jättäminen kesken ei todellakaan ole mikään mahdollisuus ja jos jotakin aloittaa, tekee hän sen myös parhaansa mukaan loppuun asti. Valehtelua tältä kissalta erittäin harvoin kuulee ja hänellä on suurempi taipumus totuuden muokkaamiseen kuin täydelliseen valehtelemiseen, ja naaras katsoo muidenkin kissojen valehtelua tyytymättömällä katseella. Kauristäplä rakastaa johdossa olemisesta ja ohjeiden jakaminen nostaa sisällä kumpuavaa itsevarmuutta. Kyseinen sopusuhtainen soturi on yllättävän taitava väistämään muiden negatiiviset mielipiteet ja kunhan hän on itsevarma tekemisistään, ei epäröintiin ole mahdollisuuttakaan. Muiden klaanien jäsenien edessä naaras käyttäytyy kohteliaasti ja varovaisesti, varoen edistämästä vihollisklaanien kissojen kanssa välejä tuttavuutta pidemmälle. Erakkojen, kotikisujen ja luopioiden kanssa kirjavaturkkinen kissa on vielä varovaisempi ja pitää hieman kylmempää profiilia, koska luottamus ulkopuolisiin on hyvin heikko. Kauristäplän täydellisen luottamuksen saaminen on hidasta ja vaikka hän voisi kääntyä jokaisen klaanitoverinsa puoleen ongelman aikana, hän haluaa omistaa muutaman kissan kanssa erittäin hyvän luottamuksen.

Taidot: Kauristäplällä on tuuliklaanilaiselle olennaiset pitkät jalat, joka tekee lyhyen matkan juoksemista ja myös maariistan saalistamisesta helppoa. Hänellä on erittäin nopeat refleksit, joten pienikin liike silmäkulmassa voi kääntää ympäri ja ohjata kyseiseen suuntaan. Taistelemisen taidot eivät tunnu painuvan tämän kissan päähään, samoin kiipeilyn kanssa. Tuuliklaanilaisen naaraan kestävyys ei todellakaan ole kehumisen arvoinen. Kauristäplällä on epätavallisen hyvä yönäkö, mutta sen sijaan maastoutuminen valon määrästä riippumatta on aivan mahdotonta.

Menneisyys: Kauristäplä syntyi Tuuliklaaniin lehtisateen alkuvaiheilla, vanhemmista ei ole tietoa. Klaanisyntyinen.

Muuta: Kauristäplä on allerginen oraville ja jos hän sattuu nielaisemaan palankin oravan lihaa, naaraalle tulee suunnattomia vatsakipuja ja jossakin vaiheessa tuon täytyy oksentaa oravan liha suustaan.

Toiveet: Uskoisi olevansa mainio kissa varapäällikön asemaan ja haavoittelee asemaa, mutta tyytyy myös kokeneen soturinkin virkaan. Soturiksi päästyään uskollinen kumppani, joka rakastaisi häntä aidosti.

Theme Song: Million Reasons - Lady Gaga (https://m.youtube.com/watch?v=WYRJ-ryPEu0)

Vastaus:

Ei hyväksytty
-Valitettavasti Tuuliklaani meni tukkoon, joten sinun täytyy vaihtaa klaaniasi.
-Kissa ei ole voinut syntyä lehtisateen alussa, koska silloin hän olisi vasta noin neljän kuun ikäinen, joka on liian vähän oppilaaksi.

- Elandra

Nimi: Windy

15.12.2017 16:14
Kirjoittaja: Windy

Oppilasnimi: Kohtalotassu

Parantajanimi: Kohtaloviima

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Kuolonklaani

Ulkonäkö: Kohtaloviima on puhtaanvalkea ja paksuturkkinen. Tuon toinen silmä on kirkkaanvihreä ja toinen kirkkaansininen. Hänen korvansa ovat suipot ja pienehköt. Tuon nenä on harmaa, niinkuin polkuanturatkin. Kohtaloviiman viiksen ovat valkeat. Tuolla on lyhyet jalat ja tuo on erittäin pienikokoinen. Hänellä on kapeahkot tassut. Tuon kynnet ja hampaat ovat lyhyet, mutta terävät. Kohtaloviiman häntä on pitkä ja pörröinen.

Luonne: Kohtaloviima on alistuva ja tuota on helppo määräillä. Tuo tekee paljon töitä, ettei tuottaisi pettymystä. Naaras on usein iloinen, mutta hän tulee helposti surulliseksi. Tuo uskoo Pimeyden Metsään heikosti ja on kuullut Tähtiklaanista, joka kiehtoo häntä. Kohtaloviima on ujo, eikä ystävysty helposti. Tuo on sisimmältään kiltti ja reilu, mutta käyttäytyy kuin Kuolonklaanilainen, koska hän ei ole oppinut vielä tuntemaan sisimpäänsä. Parantaja ei sano vastaan, koska hän ei uskalla, mutta oppii pikkuhiljaa sanomaan ei. Naaras luottaa kaikkiin, eikä odota muiden pettävän häntä. Tuo ei tunne itseään, vaan välittää vain muista ja muiden tarpeista.

Taidot: Kohtaloviiman muisti on loistava, samoin hän tunnistaa yrtit erinomaisesti. Tuon taistelutaidot ovat suoraansanottuna surkeat eikä kipeilyssä ole enempää kehuttavaa. Tasapaino on erinomainen pitkän hännän ansiosta, mutta hypyissä olisi parannettavaa. Saalistusta ei voi kehua, mutta Kohtaloviima saa tarvittaessa hiiren kiinni.

Menneisyys: Kohtaloviima syntyi lehtisateen alussa emolleen, joka kuoli synnytyksessä. Isä oli kuollut jo aiemmin ja sisaruksia ei ollut.

Muuta: Kohtaloviima on usein keräämässä yrttejä, koska silloin saa olla yksin ja vapaa. Tuo myös rakastaa sadetta ja lunta ja hyppii mielellään lumessa tai lätäköissä.

Toiveet: Tulla huomatuksi ja olla arvostettu. Kohtaloviima tahtoisi myös kumppanin ja pentuja, vaikka se onkin parantajalain vastaista.

//Sain luvan eriparisilmiin.

Vastaus:

Hyväksytty
-Mestariksi luonnollisesti Pikiviilto.
-Yksi toive tulevaisuutta varten olisi: pidä kissasi usko Pimeyden Metsässä(ehkä jopa vahvistuisi?), koska nykyinen parantaja uskoo jo Tähtiklaaniin, ja Kuolonklaanin erityispiirre nimen omaan on se, että kissat uskovat Pimeyden Metsään.
-Kuunpisarassa parantajat saavat vapaasti saada kumppanin ja pentuja, mutta pentuja he eivät itse voi hoitaa.

Silmistä vielä, että koska et sitä hakemuksessa maininnut, niin tein nyt niin, että oikea on kirkkaanvihreä ja vasen kirkkaansininen. Eli toivottavasti se sulle sopii ja jos ei nii tee vaikka valitus viekkuu ni ne vaihetaa toisinpäin.

- Elandra

Nimi: Lucia

15.12.2017 15:11
Kirjoittaja: Lucia

Pentunimi: Hämäräpentu

Oppilasnimi: Hämärätassu

Soturinimi: Hämärälampi

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Hämärälammen turkki on väritykseltään mustavalkoinen. Soturin turkki on hyvin ohutta ja pehmeää. Hämärälammella on hyvin lyhyt häntä ja pitkähköt viikset. Viikset ovat väritykseltään valkoiset. Soturi on rakenteeltaan siro ja hoikka. Hämärälampi omaa suuret mantelimaiset silmät jotka ovat väritykseltään keltaiset. Hänellä on sopusuhtaiset jalat sekä erityisen pitkät kynnet, jotka ovat väriltään valkoiset mutta taittavat hieman harmaaseen. Naaraan hampaat ovat lyhyet mutta hyvin terävät. Hämärälampi omaa suurehkot korvat sekä suuren, mustan nenän.


Luonne: Hämärälampi on itsevarma ja aika torjuva. Naaras on hyvin vähä sanainen ja tuima. Ei näytä tunteitaan muille tai kohtele ketään paremmin kuin toista. Inhoaa olla pomoteltavana mutta nielee pomottelun jos kyseessä on häntä kokeneempi soturi omasta klaanista. Suuttuessaan naaras puhuu suunsa puhtaaksi ollenkaan varoittamatta. Naaras ei suutu kovin helposti mutta on hyvin pitkävihainen. Inhoaa pentuja ja pysytteleekin niistä erossa. Ottaa kaiken hyvin vakavasti eikä omaa kauhean hyvää huumorintajua. Uskoo heikosti Tähtiklaaniin.

Taidot: Hämärälampi on hyvin taitava taistelija sekä piiloutuja. Naaras on myös hyvin etevä jäljittäjä.
Kiipeilyn, loikkimisen ja saalistamisen voi lukea naaraan heikkouksiin.

Suku&suhteet:

Menneisyys:

Toiveet: Mestariksi Puuturkki

Vastaus:

Ei hyväksytty
-Valitettavasti Tuuliklaani meni suuren oppilas- ja pentumäärän vuoksi liittymiskieltoon. Vaihtaisitko siis klaaniasi :)
-Menneisyys uupuu, lisäisitkö sinne jotakin.

- Elandra

Nimi: Elandra

14.12.2017 21:15
Hakemuksiin vastattu.
Vastaukset näkyvät jokaisen hakemuksen alla.

--------------------------

Vastaus:

.

Nimi: Loiste

14.12.2017 20:45
Kirjoittaja: Loiste

Oppilasnimi: Vanamotassu

Soturinimi: Vanamohelmi

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Vanamohelmi on keskikokoinen ja sopusuhtainen kissa. Häntä ei voi kuvailla erityisen lihaksikkaaksi, mutta niitä löytyy kyllä. Kollin turkki on lyhyttä ja karkeaa ja se hylkii hyvin vettä. Hänen turkkinsa on pohjaväriltään hyvin vaalea ruskea ja turkkia peittävät pienet kastanjanruskeat täplät. Täpliä löytyy koko ruumiista. Vanamohelmen kynnet ovat lyhyet ja vaaleat. Hän omaa vaaleanpunaiset polkuanturat jotka eivät kestä kivikkoista maastoa hyvin. Kollin viikset ovat keskipitkät ja suurimmalta osalta valkeat, muutamaa tummempaa viiksikarvaa lukuunottamatta. Hänen silmänsä ovat ruskeat hivenen tummemmalla reunuksella.

Luonne: Vanamohelmi vaikuttaa helposti ensisilmäyksellä kylmältä, ja sitä hän onkin. Kolli on hyvin kunnianhimoinen, eikä hän anna kenenkään tulla tavoitteidensa tielle. Hän ei ole erityisen puhelias, eikä mielellään aloita keskusteluja, mutta tarvittaessa hän on valmis puolustamaan omia mielipiteitään. Hän kohtelee kaikkia, jopa klaaninvnhimpia epäilevästi, eikä hänen luottamustaan ole helppo voittaa. Vanamohelmi ärsyyntyy helposti lähes joka asiasta, ja vaikka hän leppyisikin, hän muistaa kyllä. Kolli ei ole lojaali klaanilleen, eikä hän usko mihinkään. Hän ei halua jakaa omia tunteitaan muille, eikä kestä sitä että joku yrittää sekaantua hänen asioihinsa.

Taidot: Taistelussa Vanamohelmi on hyvä hyökkäämään, mutta hän ei ole hyvä puolustamaan itseään. Hän on etevä umari ja kalastaja, mutta pitkien matkojen juoksemisessa tai maalla saalistamisessa kolli ei ole hyvä. Hän on hyvä piiloutumaan, mutta hänen kykynsä tasapainoilla on huono.

Suku&suhteet: Ei ole

Menneisyys: Klaanisyntyinen, syntyi viherlehden aikaan.

Muuta: Hänen lempiriistansa on vesimyyrä.

Toiveet: Päällikön asema.

Vastaus:

Hyväksytty!
-Mestarisi olkoon Aamukynsi!

- Elandra

Nimi: MillieC

13.12.2017 14:40
Kirjoittaja: MillieC

Nimi: Sääksi

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Erakko

Ulkonäkö: Sääksi on musta, pienehkö ja melko pitkäjalkainen. Hänen vatsansa, rintansa, kuononsa ja tassunsa ovat tummanruskeat. Hänellä on ruskeat ja melko suuret silmät. Korvat ovat sopusuhteessa pään koon kanssa. Hän on melko ruipelo verrattuna jopa tuuliklaanilaisiin, tehden hänestä helposti aliarvioitavan. Turkki on sileää ja hyvinkin tiheää, antaen hänelle suhteellisen hyvän suojan esimerkiksi vesisadetta vastaan. Tassut ovat yllättävän isot niin pienelle kissalle joten hänestä voisi luulla että hän on kömpelö, vaikka hän ei oikeastaan ole yhtään sen kömpelömpi tai tasapainoisempi kuin kukaan muukaan kissa. Kynnet ovat vaaleanharmaat ja terävät kuin ketun hampaat ja voisivatkin potentiaalisesti tehdä hirvittävää tuhoa vastustajilleen. Hänen polkuanturansa ovat mustat ja niiden kovasta pinnasta näkee selkeästi että hän on tottunut kävelemään kovassa maastossa.

Luonne: Sääski on suhteellisen äkkipikainen ja kunnianhimoinen. Hän vaatiikin kunnioitusta muilta kissoilta ja jos hän ei saa sitä, saattaa muut olla tulilinjalla. Hänellä on ikävä tapa manipuloida muut uskomaan hänen valheensa, hän oletettavasti kykenisi kertomaan jollekkin että ketut ovatkin kaneja jos hän niin päättäisi. Kolli stressaantuu melko harvoin, mutta jos niin ikävästi tapahtuu hän purkaa sitä väkivallan avulla. Luotettujen ystäviensä ja parinsa kanssa hän on hieman miellyttävämpi persoonallisuus, joskin hän saattaa silloinkin olla hermoja raastavaa seuraa. Sääksellä on taipumus kalastaa kehuja keinolla millä hyvänsä, olkoon kyse sitten valehtelusta tai pelolla hallitsemisella.

Taidot: Hän on hyvin nopea ja notkea ja kykeneekin juoksemaan esimerkiksi jäniksen kiinni suhteellisen helposti. Pienen kokonsa takia hän ei kuitenkaan ole kovin voimakas, joten hän joutuu nojautumaan vain nopeuteensa taistelutilanteessa. Hän omaa myös melko huonon hajuaistin.

Menneisyys: Sääksi syntyi lähettyvillä Tuuliklaanin reviiriä kahdelle erakolle. Hän kasvoi ensimmäiset viisi ja puoli kuuta emonsa hoivissa, kunnes lähti omille teilleen.

Toiveet: Hän haluaisi liittyä Tuuliklaaniin jonain päivänä.

Vastaus:

Ei hyväksytty
-Lisää Muuta-kohta, jossa kerrot, missä Sääksi asustaa tällä hetkellä. Silloin on helpompi jättää jatkoja kissallesi jne.
-Taidoissa ei ole mainittuna, onko kissa hyvä saalistaja tai taistelija, jotka siellä pitäisi ainakin olla. Pieni merkki hyvästä saalistajasta on kerrottu, mutta se kattaa vain jäniksen saalistamisen. Miten on muiden eläinten laita?
-Lisää myös kissan mahdollinen usko luonteeseen :)

- Elandra

Nimi: Myrsky

11.12.2017 18:35
Kirjoittaja: Myrsky

Oppilasnimi: Kauristassu

Soturinimi: Kauristäplä

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Kauristäplä on vaaleanruskean ja kermanvalkoisen kirjava naaras, jonka selässä on tummanruskeita täpliä. Ruumiinrakenteeltaan sopusuhtainen ja luonnollisesti atleettinen, omistaa täten vahvat lihakset sekä pitkät jalat, mutta lavat ovat leveyden sijasta kapeat eikä niissä erityisemmin lihaksia ole. Venyvyyttä löytyy erityisen paljon takajaloissa ja selässä, muualla kehossa venyvyys on hyvinkin tavallinen. Hänen turkkinsa on lyhyttä ja sileää, mutta ei takkuunnu läheskään yhtä helposti kuin useiden muiden kissojen karvat takkuuntuvat. Karvoitus on myös silkinpehmeää ja niin ohutta, että pienikin pintanaarmu työntyy turkin läpi ja iskeytyy ihoon täydellisesti. Tuuliklaanilaisen pitkien jalkojen takaosan karvat ovat aavistuksen pidemmät kuin etuosan, mutta sitä on miltein mahdotonta huomata. Käpälät ovat pienet ja sievät, niissä on käyrät ja aavistuksen tavallista tylpemmät kynnet. Polkuanturat ovat erittäin vaaleanpunaiset ja pehmeät eivätkä ne kestä kovassa maastossa liikkumista. Kauristäplä omistaa pitkän hännän - jota voisi kutsua jopa hieman pidemmäksi kuin useilla kissoilla - jonka hännänpää on tummanruskea, täysin samanlainen väriltään kuin selässä olevat täplät. Hännässään olevan voiman määrää hän käyttääkin hyväkseen ja turvautuu usein taisteluissa häntänsä voimaan ja nopeuteen, jolla sitä voi heilauttaa. Korvat ovat suurikokoiset ja muistuttavat suden korvia enemmän kuin kissojen korvia. Viikset ovat vaaleat, keskivertaiset pituudeltaan. Kauristäplällä on suuret, taivaansiniset silmät.

Luonne: Kauristäplän uskollisuus klaaniaan kohtaan on ehdottoman vahva ja ajatuskin toiselle klaanille uskonsa vannomisesta kuulostaa erittäin väärältä. Hänen uskonsa Tähtiklaaniin on pysyvä, mutta Pimeyden metsän olemassaolo sekä sen salaisuudet kiehtovat ja tulevat varmaan aina kiehtomaan. Tämä kissa ei pidä omien asioidensa esille tuomisesta ja pitääkin usein yksityisen elämänsä salassa muilta, syynä tähän on yksinkertaisesti naaraan halu omistaa oma yksityisyytensä. Kauristäplä ei ole erityisen herkkä rakastumaan, mutta pienien ihastumisten syntymiset eivät ole harvinaisuuksia. Tunteiden näyttäminen esiintyy pienenä flirttailuna ja epätavallisen vahvalla ystävällisyydellä. Kyseiselle tuuliklaanilaiselle töiden jättäminen kesken ei todellakaan ole mikään mahdollisuus ja jos jotakin aloittaa, tekee hän sen myös parhaansa mukaan loppuun asti. Valehtelua tältä kissalta erittäin harvoin kuulee ja hänellä on suurempi taipumus totuuden muokkaamiseen kuin täydelliseen valehtelemiseen, ja naaras katsoo muidenkin kissojen valehtelua tyytymättömällä katseella. Kauristäplä rakastaa johdossa olemisesta ja ohjeiden jakaminen nostaa sisällä kumpuavaa itsevarmuutta. Kyseinen sopusuhtainen soturi on yllättävän taitava väistämään muiden negatiiviset mielipiteet ja kunhan hän on itsevarma tekemisistään, ei epäröintiin ole mahdollisuuttakaan. Muiden klaanien jäsenien edessä naaras käyttäytyy kohteliaasti ja varovaisesti, varoen edistämästä vihollisklaanien kissojen kanssa välejä tuttavuutta pidemmälle. Erakkojen, kotikisujen ja luopioiden kanssa kirjavaturkkinen kissa on vielä varovaisempi ja pitää hieman kylmempää profiilia, koska luottamus ulkopuolisiin on hyvin heikko. Kauristäplän täydellisen luottamuksen saaminen on hidasta ja vaikka hän voisi kääntyä jokaisen klaanitoverinsa puoleen ongelman aikana, hän haluaa omistaa muutaman kissan kanssa erittäin hyvän luottamuksen.

Taidot: Kauristäplällä on tuuliklaanilaiselle olennaiset pitkät jalat, joka tekee lyhyen matkan juoksemista ja myös maariistan saalistamisesta helppoa. Hänellä on erittäin nopeat refleksit, joten pienikin liike silmäkulmassa voi kääntää ympäri ja ohjata kyseiseen suuntaan. Taistelemisen taidot eivät tunnu painuvan tämän kissan päähään, samoin kiipeilyn kanssa. Tuuliklaanilaisen naaraan kestävyys ei todellakaan ole kehumisen arvoinen. Kauristäplällä on epätavallisen hyvä yönäkö, mutta sen sijaan maastoutuminen valon määrästä riippumatta on aivan mahdotonta.

Menneisyys: Kauristäplä syntyi Tuuliklaaniin lehtisateen alkuvaiheilla, vanhemmista ei ole tietoa. Klaanisyntyinen.

Muuta: Kauristäplä on allerginen oraville ja jos hän sattuu nielaisemaan palankin oravan lihaa, naaraalle tulee suunnattomia vatsakipuja ja jossakin vaiheessa tuon täytyy oksentaa oravan liha suustaan.

Toiveet: Uskoisi olevansa mainio kissa varapäällikön asemaan ja haavoittelee asemaa, mutta tyytyy myös kokeneen soturinkin virkaa. Soturiksi päästyään uskollinen kumppani, joka rakastaisi häntä aidosti.

Theme Song: Million Reasons - Lady Gaga (https://m.youtube.com/watch?v=WYRJ-ryPEu0)

Vastaus:

Ei hyväksytty
-Kissan ulkonäkö on hieman hämmentävä. Ihmiset käsittävät sen eri tavalla, koska kirjava on hieman vaikea käsitys ilman selitystä. Voisitko siis selittää hieman, kuinka vaaleanruskea ja kermanvalkea väri ovat turkilla. Kokonaan erillisinä kohtina(esim. kuono, rinta, jne), pilkkuina, raitoina, värien sekoituksena vai jotenkin muuten? Olisi hyvä myös tietää, ovatko selässä olevat laikut suuria vai pieniä.

- Elandra

Nimi: Muta

09.12.2017 23:51
Kirjoittaja: Muta

Oppilasnimi: Synkkätassu

Soturinimi: Synkkäturkki

Sukupuoli: Kolli.

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Synkkäturkki on valtavan suuri kolli. Hänen turkkinsa on pitkä ja kokonaan musta. Kolli on vahvarakenteinen, lihaksikas. Synkkäturkilla on myös vahvat ja lihaksikkaat jalat. Turkki on pehmyt etenkin kaulasta tuuhea. Häntä on pitkä ja erittäin tuuhea ja tassut ovat leveät ja karvan peitossa. Silmät ovat suuret, vaaleansiniset ja näyttävät melkein valkoisilta Synkkäturkin pikimustan turkin takia. Synkkäturkilla on suuret korvat joissa on päässä tupsut.

Luonne: Synkkäturkki on hyvin ylpeä ja jalo kolli. Hän ei ole kaikista uskollinen koko klaanilleen mutta jos hänet saa luottamaan itseensä, saa kaikkein uskollisimman ja luotettavimman ystävän. Synkkäturkki ei pelkää tappaa ja taistella, hän ei niinkään nauti siitä mutta se ei myöskään pelota häntä. Kolli on hyvin suorasanainen, vakava ja uskaltaa sanoa oman mielipiteensä asioihin, mutta osaa kyllä pitää hauskaakin ystäviensä seurassa. Jos jaksaa nähdä vaivaa ja hänestä saa ystävän, kollista tulee kuin eri kissa. Jos hänen luottamuksensa pettää se on erittäin vaikea saada takaisin. Hän haluaa olla arvostettu ja kunnioitettu mutta ei välttämättä halua päälliköksi. Hän ei kerro asioistaan kuin läheisimmille ystävilleen, jos heillekkään. Synkkäturkki ei usko oikein kumpaankaan, tähtiklaaniin tai pimeydenmetsään.

Taidot: Synkkäturkki on suuren kokonsa vuoksi hyvä taistelemaan. Koolla on kuitenkin huonotkin puolensa sillä hän on joskus kömpelö ja huono metsästämään eikä myöskään klaanin nopein kissa. Hänellä on kuitenkin hyvä kuulo ja näkö.

Menneisyys: Klaanisyntyinen

Toiveet: Ystäviä ja joskus ehkä kumppani. Klaanin päällikkyyskään ei ole mikään mahdoton idea.

Theme Song: Panic! At The Disco: Death Of A Bachelor

Vastaus:

Hyväksytty
-Mestariksi Mietesielu
(-vaikka Varjoon hyväksytäänki vaa Pimeyden Metsään uskovia kissoja mutta ihsm menkööt tän kerra. Huomauttaisin kuitenki, että klaanit kirjotetaan isolla ja Pimeyden Metsä erikseen)

- Elandra

Nimi: Lullaby

07.12.2017 15:22
Kirjoittaja: Lullaby

Pentunimi: Katajapentu

Oppilasnimi: Katajatassu

Soturinimi: Katajaliekki

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Katajaliekki on keskikokoinen, laiha, pitkäjalkainen ja lihaksikas kolli. Hänellä on keskipitkä valkea turkki, jossa on erilaisia mustia läiskiä ja täpliä. Turkki on pehmeä, hieman kihartuva. Silmät ovat kirkkaat, taivaansiniset ja ne heijastavat Katajaliekin tunteet herkästi. Katajaliekki on ketterä ja siron vastakohta, häneltä löytyy voimaa klaanin puolustamiseen. Tuuhean hännän hännänpää on musta sekä hänen oikea korvansa on myös musta. Katajaliekillä on tummat, erittäin terävät ja pitkät kynnet. Kollilla on kovat mustat polkuanturat, joiden avulla hän pystyy kulkemaan normaalia kovemmalla ja terävämmällä pinnalla ilman suurempaa ongelmaa.

Luonne: Katajaliekki on ystävällinen, hyvin kärsivällinen ja viileän rauhallinen kolli, toisin kuin veljensä Saderoihu. Hän on varovainen sanoissaan ja haluaa vain muiden parasta epäitsekkyytensä takia. Hän on myös avoin ja ekstrovertti ja haluaakin mieluummin olla muiden kissojen seurassa kuin yksin. Hänellä on paljon ystäviä ja yksinäisyys on yksi häntä pelottava asia. Toisinaan on kuitenkin mukava rauhoittua ja vaellella yksin. Vaikka Katajaliekillä onkin monia ystäviä, hänen luottamuksensa tulee kuitenkin ensin ansaita ennen kuin voi kuulua hänen läheisiin ystäviinsä, ja se voi olla hankalaa. Hän ei ole ennakkoluuloinen muita kohtaan, ei edes toisten klaanien kissoja kohtaan. Katajaliekillä on taipumusta puolustaa oman henkensä uhalla itselleen tärkeitä ja läheisiä. Hän nauttii auttamisesta ja onkin rohkea, mutta ei uhkarohkea niin kuin veljensä. Vaikka Katajaliekki onkin avoin ja ystävällinen, osaa hän olla myös itsepäinen mikäli hänen kantansa on puolustuksen arvoinen. Katajaliekki uskoo Tähtiklaaniin.

Taidot: Keskiverto taistelija, huono kiipeilemään, todella nopea juoksija. Tarkkanäköinen ja hyvä saalistaja. Kivunsietokyky ja kestävyys ovat keskitasoa. Hän on huono piiloutumaan.

Suku&suhteet: Saderoihu (Myrskyklaani), veli samasta pentueesta

Menneisyys: Syntyi Myrskyklaaniin veljensä Saderoihun kanssa lehtisateen aikoihin ja on puhdas klaanisyntyinen.

Muuta: Läheinen veljensä kanssa.

Toiveet: Haluaisi tulevaisuudessa perustaa perheen.

Vastaus:

Ei hyväksytty.
-Taidot ovat epätasapainossa. Ulkonäössä olet maininnut kissan olevan ketterä ja voimakas ja ne kuuluvat taitoihin. Tällöin tilanne on siis 5-2. Siirrä muuten ketteryys ja vahvuus myös taitoihin ja lisää samalla vähintään kaksi hallitsematonta taitoa tai siirrä joitakin(tai vaihtoehtoisesti kaikki xd) keskivertotaitoja huonosti hallituiksi taidoiksi.

- Elandra

Nimi: Silentori

04.12.2017 20:23
Kirjoittaja: Silentori

Oppilasnimi: Toratassu

Soturinimi: Torahammas

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Kookas punaruskea kolli, jolla on tummia juovia turkissaan. Leveät lavat, pitkät jalat ja kuononvarressa on arpi. Vahvat takajalat, joilla loikkaa isoimmankin vastustajan kumoon. Rinta on kerman värinen, joka ulottuu koko kehon pituudella hännän latvaan asti. Paksu, sulkamainen häntä. Paksulla turkilla pärjää kirpaisevammankin pakkasenkin. Pitkä ja loiva arpi lavassa, oikeanpuolinen silmä on arpeutunut umpeen. Tassuissa on valkoiset sukat ja omaa epätavallisen pitkät kynnet etutassuissa. Vasemmassa korva lehdessä on V- muotoinen halkeama.

Luonne: Torahammas kävelee suurilla tassuillaan hitaasti ja näyttävästi, jotta loisi muihin kissoihin kunnioitusta häntä kohtaan. Torahampaan kävellessä kissojen ohitse kolli ei tunnu kiinnittävän huomioita muihin. Häntä puistattaa ajatuskin, että alistuisi jonkun edessä ja kunnioittaa harvoja kissoja. Hän halveksuu heikkoja ja avuttomia kissoja. Harva kerta Torahammas näyttää tunteitaan muille, lukuun ottamatta aggressiivista puolta. Kollin lempi riista on jänis, jota hän metsästää mielellään. Kollin pistävä ja sadistinen luonne kertookin jo hänen menneisyydestään, jota ei koskaan kerro. Kolli puhuu mielellään kynsiensä kautta, kuin suunsa. Torahammas ei juurikaan pidä isosta huomiosta ja kielii harvojen kissojen kanssa. Hän ei usko Tähtiklaaniin.

Taidot: Kolli on loistava saalistamaan ja kärsivällisyys sujuu leikiten. Kiipeäminen puuhun on helppoa vahvoilla jaloillaan. Monet kissat käyttävät kollin kömpelyyttä hyväkseen ja hänen puolisokeutta taisteluissa. Kolli jää siis usein alakynteen ilman toista silmäänsä. Torahammas inhoaa uimista ja on siihen syykin– hän ei osaa uida.

Suku&suhteet:

Menneisyys: Torahampaan ollessa pentu, hänen isänsä surmasi hänen nuorimman ja ainoan veljen traagisesti hänen silmiensä edessä. Onnettomuuden jälkeen hän on käyttäytynyt, kuin uusi kissa. Kolli on klaanisyntyinen.

Toiveet: Torahammas toivoo näkevänsä veljensä Tähtiklaanissa, vaikka ei usko Tähtiklaaniin. Kolli haluaa ymmärtäväisen kumppaninin rinnalleen, ehkä pentujakin.

Vastaus:

Ei hyväksytty
-Valitettavasti kissasi soturinimi ei käy, koska se on asia. Vaihda siis se joksikin muuksi.
-Tarkentaisitko hieman luonteeseen, että uskooko kissa myöskään Pimeyden Metsään vai onko hän kokonaan uskoton?
-Jos tahdot luoda puolisokean kissan tai kissan, jolla on arpia, kysy siitä vieraskirjassa ylläpitäjiltä! Voin antaa nyt luvan synnynnäiseen puolisokeuteen, mutta valitettavasti arvesta tullut puolisokeus(koska Tuuliklaanin kaksi puolisokeaa kissaa ovat molemmat menettäneet toisen silmänsä taistelussa ja ois kiva jos joku ees ois synnynnäine xd) ja arvet+lovi korvassa eivät sovi.
-Kärsivällisyys ja uiminen eivät valitettavasti kelpaa taidoiksi. Kärsivällisyys siksi, koska se ei ole ns fyysinen taito ja uiminen siksi, koska se on hallitsematon taito ja kissasi ei ole jokiklaanilainen, jonka vuoksi on selvää, ettei hän uimista hallitse :)

- Elandra

Nimi: Cici

04.12.2017 16:51
Kirjoittaja: Cici

Pentunimi: Talvikkipentu

Oppilasnimi: Talvikkitassu

Soturinimi: Talvikkiviilto

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Talvikkiviillon turkki on väritykseltään mustavalkoinen. Soturin turkki on hyvin ohutta ja pehmeää. Talvikkiviillolla on hyvin lyhyt häntä ja pitkähköt viikset. Viikset ovat väritykseltään valkoiset. Soturi on rakenteeltaan siro ja hoikka. Talvikkiviilto omaa suuret mantelimaiset silmät jotka ovat väritykseltään keltaiset. Hänellä on sopusuhtaiset jalat sekä erityisen pitkät kynnet, jotka ovat väriltään valkoiset mutta taittavat hieman harmaaseen. Naaraan hampaat ovat lyhyet mutta hyvin terävät. Talvikkiviilto omaa suurehkot korvat sekä suuren, mustan nenän.


Luonne: Talvikkiviilto on itsevarma ja aika torjuva. Naaras on hyvin vähä sanainen ja tuima. Ei näytä tunteitaan muille tai kohtele ketään paremmin kuin toista. Inhoaa olla pomoteltavana mutta nielee pomottelun jos kyseessä on häntä kokeneempi soturi omasta klaanista. Suuttuessaan naaras puhuu suunsa puhtaaksi ollenkaan varoittamatta. Naaras ei suutu kovin helposti mutta on hyvin pitkävihainen. Inhoaa pentuja ja pysytteleekin niistä erossa. Ottaa kaiken hyvin vakavasti eikä omaa kauhean hyvää huumorintajua. Uskoo heikosti tähtiklaaniin.

Taidot: Talvikkiviilto on hyvin taitava taistelija sekä piiloutuja. Naaras on myös hyvin etevä jäljittäjä.
Kiipeilyn, loikkimisen ja saalistamisen voi lukea naaraan heikkouksiin.

Suku&suhteet:

Menneisyys: Klaani syntyinen

Toiveet: Mestariksi Puuturkki

Vastaus:

Ei hyväksytty
-Vaihda kissan nimi, koska Kuunpisarassa on jo elävä Talvikki-alkuinen kissa(Jokiklaanin Talvikkitassu)

- Elandra

Nimi: Catty

04.12.2017 13:53
Kirjoittaja: Catty

Pentunimi: Kirjopentu

Oppilasnimi: Kirjotassu

Parantajanimi: Kirjomarja

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Taivasklaani

Ulkonäkö: Kirjomarja on normaalia klaanikissaa hieman pienempi, mutta siitä ei ole haittaa varsinkaan kun Kirjomarja on parantaja. Pienuudesta on jopa joskus hyötyäkin. Kirjomarja on harmaan ja valkoisen kirjava naaras. Värejä esiintyy läisköinä eri puolilla kehoa. Turkilla ei ole mitään pääväriä, vaan valkoista ja harmaata on suunnilleen samanverran. Hännänpää, sekä tassut ovat harmaat joissa on tummemmanharmaita juovia. Silmät naaraalla ovat siniset, joissa on lempeä ja ystävällinen katse. Ruumiinrakenteeltaan Kirjomarja on paitsi pieni, mutta tanakka. Ei kuitenkaan ehkä mikään lihaksikas, mutta lihastakin tarpeen tullen löytyy. Viikset Kirjomarjalla on himmeän harmaat ja melko pitkät. Anturat ja kuono ovat Kirjomarjalla vaaleanpunaiset.

Luonne: Kirjomarja on yksi Taivasklaanin lempeimmistä kissoista ja onhan se jo arvattavissakin, sillä harva parantaja olisi ärhäkkä ja ilkeä. Naaras on huumorintajuinen ja jos jollain on huono päivä, on Kirjomarja usein lohduttelemassa. Mikään vitsiniekka ei naaras ole varsinaisesti, mutta jos on jotain aihetta mistä keksiä vitsi, kyllä se Kirjomarjalta tulee usein esille. Kuitenkin vain positiivisistä asioista. Kuitenkin hän osaa olla tarpeen tullen ärhäkkä ja jos joku esimerkiksi uhkaa lähteä parantajan pesästä vaikka olisikin sairaana, murahtaa naaras kieltävästi. Eli tuolla on siis uskallusta sanoa asiat suoraan. Monet ovat sanoneet Kirjomarjaa myös hyvin viisaaksi. Naaras rakastaa pentuja aivan hirveästi ja haaveilee itsekin saavansa niitä, vaikka se poikkeaakin parantajan laista. Kirjomarja rakastaa kaikkia klaanin jäseniä ja pitää kaikkia aivan kuin pentuinaan. Uskoo Tähtiklaaniin.

Taidot: Hyvät taidot ovat yrttien ja sairauksien tunnistaminen ja lisäksi kiipeily. Huonot taidot taistelu, saalistus ja piiloutuminen.

Menneisyys: Syntyi Taivasklaaniin vanhemmilleen. He kuitenkin hylkäsivät Kirjomarjan, silloisen Kirjopennun ja karkasivat klaanista. Pari päivää myöhemmin heidät löydettiin reviiriltä tapettuina.

Toiveet: Olla arvostettu ja hyvä parantaja.

//Pennusta alotan ;)

Vastaus:

Hyväksytty!
-Kuningatar Surusade hoitaa sinua, maitoa häneltä ei tosin saa, joten joudut tyytymään kiinteään ruokaan.
-Aikaa päästä oppilaaksi on 21.1.2018 saakka. Jos siihen mennessä vaadittu tarinamäärä(neljä tarinaa) ei ole kirjoitettu tai pisteitä kerätty, parantajaoppilaan paikka siirtyy toiselle.

- Elandra

Nimi: Frost

04.12.2017 09:52
Kirjoittaja: Frost

Pentunimi: Sadepentu

Oppilasnimi: Sadetassu

Soturinimi: Saderoihu

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Saderoihu on keskikokoinen, solakka ja vahva kolli. Hänellä on lyhyt valkea turkki, jossa on mustia läiskiä. Turkki on pehmeä ja silkkinen, lehtikadon aikaan ei yhtä lämmin kuin pitkäkarvaisilla kissoilla, ja Saderoihu pitää sen aina siististi suittuna. Silmät ovat siniset ja valpaskatseiset. Saderoihu on liikkeissään itsevarma ja sulava, ja hänestä näkee, ettei hän erityisemmin aristele toisia kissoja. Hännänpää hänellä on musta, samoin vasen etutassu. Saderoihun kynnet ovat hyvin vaaleat ja terävät, eikä hän epäröi käyttää niitä tarvittaessa. Kollilla on vaaleanharmaat, pehmeät polkuanturat, jotka soveltuvat parhaiten metsämaalla kulkemiseen ja hiertyvät helposti kivikkoisessa maastossa.

Luonne: Melko ekstroverttina kissana Saderoihu viihtyy paremmin toisten seurassa kuin yksinään, mutta kaipaa myös omaa rauhaa aina silloin tällöin. Koska Saderoihu on luonteeltaan suorasanainen ja hieman arvosteleva, hän ei välttämättä kuulu klaanin suosikkikissoihin, vaikka kohtalaisesti muiden kanssa toimeen tuleekin. Hän on itsenäinen ja älykäs ja tekee asiat mieluummin yksin kuin jonkun kanssa. Saderoihussa on myös jonkin verran uhkarohkean vikaa. Hän ei ole klaanin kärsivällisin kissa, ei odottamisen eikä sanaharkkojen suhteen ja niinpä hän onnistuukin toisinaan hankkiutumaan vaikeuksiin. Saderoihu on hyvin uskollinen klaanilleen ja klaanitovereilleen, ja häneltä löytyisi kunnianhimoa vaikka päälliköksi asti. Hän on myös tavoitteellinen ja päättäväinen ja seisoo sanojensa takana. Saderoihulle riittää muutama hyvä ystävä, joita kolli kyllä osaa pitää arvossa. Muiden klaanien kissoja kohtaan hän on lähtökohtaisesti epäluuloinen ja torjuva. Saderoihu uskoo Tähtiklaaniin ja kunnioittaa soturilakia, tosin turha nöyristely saisi hänen mielestään jäädä pois.

Taidot: Taitava taistelija, hyvä kiipeilemään ja liikkumaan huomaamattomasti. Tarkkakuonoinen ja siksi hyvä jäljittäjä. Saderoihun suurin heikkous on ehdottomasti heikot saalistustaidot, mutta hän ei ole kovin hyvä piiloutumaankaan, suuntavaisto on huono ja kolli taitaa huonosti myös vaanimisen. Kivunsietokyky ja juoksunopeus sekä –kestävyys ovat keskitasolla.

Suku&suhteet: Katajapentu (Myrskyklaani), veli samasta pentueesta

Menneisyys: Syntyi Myrskyklaaniin veljensä Katajaliekin kanssa lehtisateen aikoihin. Puhdas klaanisyntyinen.

Muuta: Läheinen veljensä kanssa. Ei toivo kumppania ainakaan oppilasaikoinaan, asia saattaa muuttua myöhemmin. Ääni on matala jopa kollikissaksi.

Toiveet: Mestariksi Mesiviiksi tai Jalosydän sitten joskus? Haluaisi nousta varapäälliköksi ja siitä eteenpäin päälliköksi ja toivoo myös löytävänsä muutaman hyvän ystävän, joihin voisi luottaa.

Vastaus:

Hyväksytty!
-Lisään heti, kun veli on hyväksytty, jotta voitte aloittaa kirjoittamisen samaan aikaan!:)

- Elandra

Nimi: Pyry

03.12.2017 19:51
Kirjoittaja: Pyry

Pentunimi: Uljaspentu

Oppilasnimi: Uljastassu

Soturinimi: Uljasroihu

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Kuolonklaani

Ulkonäkö: Uljasroihu on harmaaturkkinen kolli, jolla on ympäri kehoaan mustia juovia. Hänen silmänsä ovat meripihkan väriset ja niissä on hyvinkin usein samankaltainen katse kuin kollin isällä; vakaa, jäinen, läpitunkeva. Hänen häntänsä on pitkähkö ja käpälät melko suuret. Hän on suurikokoinen sekä lihaksikas. Uljasroihulla on neulanterävät kynnet, joita hän käyttää hyvinkin mielellään. Hänen nenänsä ja polkuanturansa ovat mustat, kynnet sen sijaan läpikuultavat. Kolli on isänsä tavoin kylmän tyyni lähes koko ajan, eikä hymyä juuri koskaan näy hänen kasvoillaan. Kulkiessaan eteenpäin hän ei pahemmin huomioi toisia kissoja vaan katsoo kylmin kasvoin suoraan eteenpäin.

Luonne: Uljasroihu on erittäin vahvatahtoinen. Hän suorastaan vihaa luovuttamista ja halveksuu niitä, jotka ovat niin heikkoja, että luovuttavat tilanteen kärjistyessä muka liian pahaksi. Hän ei alistu koskaan toisten tahtoon, ellei toinen kissa kuulu niihin, joita Uljasroihu kunnioittaa. Pentu -ja oppilasiässä tämä uhmakkuus ja vastaansanominen on huipussaan, eikä se täysin katoa kollin kasvaessakaan. Hän ei näytä tunteitaan - lukuun ottamatta vihaa - ja toiset näkevätkin hänestä vain jäisen ulkokuoren, joka lisää uhkaavaa vaikutelmaa. Joskus saattaa päästä pieni naurahdus, sekin hymyn tavoin häijy ja petomainen. Uljasroihu ei pahemmin tuhlaa aikaansa puhumiseen ja sovitteluun vaan paljastaa kyntensä ja käyttää niitä tähän "sopimiseen". Hän siis on enemmän kynsien ja hampaiden käyttäjä kuin kielensä. Hän ei pentuna usko Pimeyden metsään, eikä Tähtiklaaniin mutta kasvaessaan hän alkaa uskoa ainoastaan Pimeyden metsään.

Taidot: Hän on hyvä ja raivokas taistelija sekä nopea juoksija. Hän on hyvä piiloutumaan. Sen sijaan vaaniminen ei Uljasroihulta onnistu. Saalistustaitoja löytyy tuskin ollenkaan, eikä hän kiipeilemistäkään hallitse.

Suku&suhteet:

Emo: Lintulumo (Kuolonklaani)
Isä: Vahvamieli (Kuolonklaani)
Veli: Teräpentu (Kuolonklaani)
Siskot: Lumepentu (Kuolonklaani)
Erhepentu (kuolee heti synnytyksen jälkeen, Pimeyden metsä)


Menneisyys: Syntyi pentuetovereineen Kuolonklaaniin Lintulumolle ja Vahvamielelle.

Muuta: Kolli kunnioittaa kaikista kissoista eniten isäänsä Vahvamieltä, toki myös emoaan, sisariaan ja päällikköään, mutta Uljasroihulle Vahvamieli on päällikkö.

Toiveet: Uljasroihu haluaa kunnioitetuksi ja pelätyksi kissaksi klaanissa ja olla kuin isänsä.

Vastaus:

Hyväksytty!

- Elandra

Nimi: Elandra

03.12.2017 17:12

Hakemuksiin vastattu.
Vastaukset näkyvät jokaisen hakemuksen alla.

--------------------------

Vastaus:

.

Nimi: Frost

03.12.2017 15:59
Kirjoittaja: Frost

Pentunimi: Mustikkapentu

Oppilasnimi: Mustikkatassu

Soturinimi: Mustikkaviiksi

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Mustikkaviiksi on keskikokoinen, solakka ja vahva kolli. Hänellä on lyhyt valkea turkki, jossa on mustia läiskiä. Turkki on lyhyt ja pehmeä, lehtikadon aikaan ei yhtä lämmin kuin pitkäkarvaisilla kissoilla, ja Mustikkaviiksi pitää sen aina siististi suittuna. Silmät ovat siniset ja valpaskatseiset. Mustikkaviiksi on liikkeissään itsevarma ja sulava, ja hänen äänensä on yllättävän matala jopa kollikissaksi. Hännänpää hänellä on musta, samoin vasen etutassu. Mustikkaviiksen kynnet ovat hyvin vaaleat ja terävät, eikä hän epäröi käyttää niitä tarvittaessa. Kollilla on vaaleanharmaat, pehmeät polkuanturat, jotka soveltuvat parhaiten metsämaalla kulkemiseen ja hiertyvät helposti kivikkoisessa maastossa.

Luonne: Melko ekstroverttina kissana Mustikkaviiksi viihtyy paremmin toisten seurassa kuin yksinään, mutta kaipaa myös omaa rauhaa aina silloin tällöin. Koska Mustikkaviiksi on luonteeltaan suorasanainen ja hieman arvosteleva, hän ei välttämättä kuulu klaanin suosikkikissoihin, vaikka kohtalaisesti muiden kanssa toimeen tuleekin. Mustikkaviiksi on itsenäinen ja älykäs ja tekee asiat mieluummin yksin kuin jonkun kanssa. Hänessä on myös jonkin verran uhkarohkean vikaa, ei kuitenkaan tyhmyyteen asti. Mustikkaviiksi ei ole klaanin kärsivällisin kissa, ei odottamisen eikä sanaharkkojen suhteen ja niinpä hän onnistuukin toisinaan hankkiutumaan vaikeuksiin. Mustikkaviiksi on hyvin uskollinen klaanilleen ja klaanitovereilleen, ja häneltä löytyisi kunnianhimoa vaikka päälliköksi asti. Hän on myös tavoitteellinen ja päättäväinen ja seisoo sanojensa takana. Mustikkaviikselle riittää muutama hyvä ystävä, joista kolli pitää kyllä kiinni.

Taidot: Taitava taistelija, hyvä kiipeilemään ja liikkumaan huomaamattomasti. Tarkkakuonoinen ja siksi hyvä jäljittäjä. Mustikkaviiksen suurin heikkous on ehdottomasti heikot saalistustaidot, mutta hän ei ole hyvä piiloutumaankaan, suuntavaisto on huono ja kolli taitaa huonosti myös vaanimisen. Kivunsietokyky ja juoksunopeus sekä –kestävyys ovat keskitasolla.

Suku&suhteet: Katajaliekki (Myrskyklaani), veli samasta pentueesta

Menneisyys: Syntyi Myrskyklaaniin veljensä Katajaliekin kanssa lehtisateen aikoihin. Puhdas klaanisyntyinen.

Muuta: Läheinen veljensä kanssa. Ei toivo kumppania ainakaan oppilasaikoinaan, asia saattaa muuttua jossain vaiheessa soturina.

Toiveet: Mestariksi Mesiviiksi tai Jalosydän sitten joskus? Haluaisi nousta varapäälliköksi ja siitä eteenpäin päälliköksi. Toivoo löytävänsä muutaman hyvän ystävän.

//Katajaliekki on siis Mustikkaviiksen veli, kaverini luo sen tässä piakkoin. Theme saattaa tulla sitten myöhemmin perästä tietojen muokkaukseen jos sellaisen jostakin keksin :D

Vastaus:

Ei hyväksytty
-Kissan nimi ei käy, koska Kuunpisarassa on jo elävä Mustikka-alkuinen kissa(Jokiklaanin Mustikkamyrsky).
-Laita Suku&suhteen kohtaan sisaruksen nykyinen nimi, eli Katajapentu. Ylläpito muokkaa sen aina kun kerkeää oikeaksi.
-Ulkonäössä kerrot kissan äänestä, mutta se kuuluu muuta-kohtaan, koska ääntä ei voi nähdä, eli se ei ole osa kissan ulkonäköä.
-En löytänyt luonteesta mainintaa uskosta. Lisäisitkö sen, kiitos!

- Elandra

Nimi: EmppuOmppu

03.12.2017 15:33
Kirjoittaja: EmppuOmppu

Pentunimi: Leutopentu

Oppilasnimi: Leutotassu

Soturinimi: Leutotaival

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Leutotaival on suloinen, oranssinpunainen naaraskissa. Hän omaa suuret, pyöreähköt silmät, jotka ovat väriltään kirkkaanvihreät. Naaraan nenä on vaaleanpunainen. Viikset ovat maidonvalkeat. Hänellä on valkea leuka. Leutotaipaleella on paksu pörröturkki, joka suojaa hyvin kylmältä, mutta on lämpiminä päivinä melko tukala. Naaraan häntä on lyhyehkö ja todella tuuhea. Hänen jalkansa ovat lyhyet, mutta voimakkaat. Leutotaipaleen vasemman takajalan varpaat ovat valkeat. Kynnet ovat pitkät ja terävät, väriltään läpikuultavat. Polkuanturat ovat vaaleanpunaiset ja pehmeät. Leutotaival on hyvin pienikokoinen naaras.

Luonne: Leutotaival on melko avuton naaras, joka turvautuu aina muiden apuun. Häneen on hyvin vaikea tutustua, koska alkuun naaras on hyvin pidättyväinen ja tuskin pukahtaakaan tuttavuutta tekemään tulleelle kissalle, mutta kunhan jaksaa vain yrittää, saa tästä neitokaisesta aivan ihastuttavan ystävän, joka pysyy uskollisena lähimmilleen hamaan loppuunsa saakka. Leutotaival on takertuvaista sorttia, eikä meinaa millään jättää perheenjäseniään tai ystäviään rauhaan. Hän alistuu vähän turhankin helposti, mutta mielistelemään tämä ei kuitenkaan alennu. Naaras on todella ujo, varsinkin kollien suhteen. Hän tuskin uskaltaa lähestyä ihastustaan, vaan antaa asian olla ja seurailee yleensä sivusta kollin puuhia, toivoen tuon huomaavan hänet. Mutta jos tuo kyseinen kolli hänet joskus sattuukin huomaamaan, pakenee naaras paikalta mahdollisimman nopeasti välttyäkseen tukalalta tilanteelta. Leutotaival rakastaa pentuja ja siksi tuota näkee usein pentutarhalla touhuamassa pentujen kanssa. Vaikka naaras ei paljoa puhukaan, on tuo erinomainen kuuntelija. Hän kuuntelee ystäviensä ja lähimmäisten murheet, sekä yrittää auttaa heitä parhaansa mukaan niissä. Leutotaival uskoo Tähtiklaaniin.

Taidot: Leutotaival on surkea taistelija, mutta erittäin hyvä saalistamaan! Hän on muita tuuliklaanilaisia huomattavasti hitaampi lyhyiden raajojensa takia. Naaraalla on todella hyvä hajuaisti. Piiloutuminenkin sujuu leikiten tuon pienikokoisuuden ansiosta, mutta hän on huono puolustautumaan taistelussa.

Suku&suhteet:
Emo: Hiutaleturkki(Tuuliklaani)
Isä: Pyryviima(Tuuliklaani)
Siskot: Räntäpentu(Tuuliklaani), Säihketassu(Tähtiklaani), Toivokuiske(Tuuliklaani)
Veli: Lieskapentu(Tuuliklaani)

Menneisyys: Syntyi vanhemmilleen Tuuliklaaniin lehtikadon alkupuolella.

Toiveet: Rakastavainen kumppani ja mahdollisesti pennut.

Vastaus:

Hyväksytty

- Elandra

Nimi: Roksu

03.12.2017 14:47
Kirjoittaja: Roksu

Pentunimi: Räntäpentu

Oppilasnimi: Räntätassu

Soturinimi: Räntäruusu

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Räntäruusu omaa vaaleanharmaan lyhyen turkin. Karva on kiiltävää ja sileää, sekä hyvin tuulenpitävää. Räntäruusu on kooltaan pienikokoinen. Räntäruusun silmät ovat jäänsiniset. Naaraan kehon rakenne on hyvin virtaviivainen, eivätkä lihakset näy paljoa, vaikka niitä hänelllä silti on. Räntäruusun hampaat ovat pienikokoiset ja piikinterävät, samoin kuin tuon kynnet. Naaraan nenä on musta ja polkuanturat myös. Tuon häntä on keskipitkä, mutta hänen mielestään aina tiellä. Naaraan ulkonäkö on aina tiptop, sillä hän pitää siitä huolta.

Luonne: Räntäruusu on Tähtiklaaniin uskova kissa. Hän ei pidä olla pomoteltavana ja puolustaakin itseään usein. Naaras tykkää johtaa ja onkin aika pätevä siinä. Hänelle ei kannata pistää paljoa hanttiin. Räntäruusu tekee mitä haluaa, eikä paljoa piittaa säännöistä. Naaras tykkää seikkailla ja kokea uusia asioita. Räntäruusu on hyvin menevä, eikä pidä tylsistä hetkistä. Tuo on yleensä positiivinen, mutta ottaa tietyt asiat tosissaan. Naarasta ei voi helposti huijata. Räntäruusu puolustaa läheisiään. Naaraaseen on melko helppo tutustua. Tunkeilijoista tuo ei pidä yhtään, ja haluaakin pitää reviirin rajoista kiinn, vaikkakin kyllähän tuon tekisi seikkailunhalun viemänä päästä pois omalta reviiriltään, mutta sitä tuo ei ikinä tekisi. Räntäruusu on uskollinen päällikölleen, klaanilleen ja Tähtiklaanille.

Taidot: Räntäruusu on nopea juoksia. Naaras pystyy hyppäämään korkealle. Myös saalistus on tuon vahvuuksia. Sen sijaan taistelua hän ei hallitse niinkään hyvin. Piiloutuminen on tuolle haasteellista, sillä hän ei meinaa pysyä paikallaan. Myöskään kiipeily ei ole tuon vahvuuksia.

Suku & Suhteet: Emo: Hiutaleturkki, Tuuliklaani
Isä: Pyryviima, Tuuliklaani
Sisko: Leutopentu, Tuuliklaani
Veli: Lieskapentu, Tuuliklaani

Menneisyys: Räntäruusu syntyi Tuuliklaaniin, vanhemmilleen Hiutaleturkille ja Pyryviimalle lehtikatona.

Toiveet: Päästä päälliköksi ja johtaa klaania kunnialla.

Vastaus:

Hyväksytty!
-Mustathan tulevaisuudessa laittaa sukulaisten klaanit sulkuihin, ei pilkkujen jälkeen(eli näin: Pyryviima(Tuuliklaani) jne)

-Elandra

 

©2017 Kuunpisara - suntuubi.com