Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

   

Pääset chattiin tästä!

Mallihakemus

Luithan tekijänoikeudet? Kun luot kissan, se ei saa olla muissa (tarina)roolipeleissä nyt, vuoden päästä eikä koskaan.

Lihavoidut kohdat on pakko täyttää. Jos hakemuksesta puuttuu yksi tai useampi pakollinen kohta, sitä ei luonnollisesti hyväksytä.

Onko sinulla mielessäsi nimi, jonka välttämättä tahdot kissallesi? Täällä voit varata nimiä!

Kirjoittaja: Nimi, jolla liikut netissä. Esimerkiksi Usva. Tarkistathan, että liittyneiden listalla ei ole nettinimeä, mitä sinä käytät. Jos on, sinun täytyy keksiä uusi nimi itsellesi.

Kissan nimet: Esim. Usvapentu, Usvatassu, Usvahäntä. Ilmoita tähän kissasi kaikki nimet. Jos et tahdo aloittaa pennusta, pentunimi ei ole pakollinen. Oppilas- ja soturinimi tulee laittaa. Nimi ei saa alkaa alulla, joka on jo valmiiksi jollakin elävällä kissalla, klaanin alulla(Myrsky- on sallittu) tai sellaisella sanalla, jota kissat eivät tiedä(mm. Lusikka- ja Meri-)

Sukupuoli: Naaras tai kolli.

Klaani: Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani, Varjoklaani, Kuolonklaani, Taivasklaani, Tähtiklaani, Pimeyden metsä, erakko tai kotikisu. Katso mallihakemuksen alta löytyvistä liittymistilanteista, missä klaanissa on vapaata. Kuolleen kissan voi tehdä aina.

Ulkonäkö: Tähän kohtaan kuvailet kissasi ulkonäköä vähintään kahdeksalla lauseella(yhdessä lauseessa on vähintään yksi persoonamuotoinen verbi.) Puhuttele kissaasi soturi- tai parantajanimellä. Realistisuus on suotavaa, eli ei mitään sinisiä tai vihreitä kissoja, otsahiuksia tai violetteja silmiä. Kissalla ei saa olla arpia, vammoja ja niin edelleen ilman ylläpitäjän erillistä lupaa, jota voit kysyä vieraskirjassa. Tässä osiossa täytyy selvitä ainakin nämä asiat: Kissan turkin väri ja mahdolliset kuviot, silmien väri, koko ja turkin pituus.

Kissan usko: Mihin kissasi uskoo? Vaihtoehdot ovat Tähtiklaani, Pimeyden Metsä ja ei mihinkään. Luonteessa voit kertoa, kuinka kissa suhtautuu toisiin uskontoihin.

Luonne: Kuvaile kissasi luonnetta vähintään kahdeksalla lauseella. Puhuttele kissaasi soturi- tai parantajanimellä. Mitä pidemmän ja selvemmän luonnekuvauksen teet, sitä helpompaa muiden liittyneiden on kirjoittaa kanssasi. Luonteessa täytyy mainita, kuinka kissa suhtautuu oman klaaninsa jäseniin ja klaanin ulkopuolisiin kissoihin ja kissan perusluonteesta(kiltti, ilkeä, ujo, sosiaalinen, jne).

Taidot: Missä fyysisissä taidoissa kissasi on hyvä? Tähän kelpaavat myös aistit(näkö, kuulo, haju jne) sekä yrttitietämys. Hyväksyttäviä taitoja ovat esimerkiksi taisteleminen, saalistaminen, piiloutuminen, vaaniminen, nopeus ja kiipeileminen, voit keksiä niitä itse myös.
Kerro tässä osiossa ainakin kuinka kissasi hallitsee seuraavat taidot: Saalistus, taistelu, kiipeily, piiloutuminen ja nopeus. Jokiklaanilaisen hakemuksesta täytyy löytyä myös kalastaminen ja uiminen. Muiden klaanien jäsenillä kalastaminen ja uiminen eivät kelpaa huonosti hallittuihin taitoihin, sillä heille ei kumpaakaan opeteta, joten on ilmiselvää etteivät he osaa sitä.
Jaa taidot niin, että ne ovat tasapainossa keskenään. Jokaisella kissalla on vahvuutensa sekä heikkoutensa.

Suku&suhteet: Jos kissa on pentuhakemuksista: ilmoita tähän vähintään vanhempien ja sisarusten nimet niin, että joka kohta(emo, isä, siskot, veljet) ovat eri riveillä. Jokaisen sukulaisen perässä tulee lukea suluissa myös kissan nykyinen klaani(oikein: Usvahäntä(Tähtiklaani), väärin: Usvahäntä, Tähtiklaani.) Näin tämä osio on selkeämmän näköinen, jos esim. sisaruksia on paljon.
Jos kissa ei ole pentuhakemuksista: Voit kertoa tässä jotain kissan suvusta. Esim. "Kissan suku on puhtaasti jokiklaanilainen." tai "Kissan suvulla on erakkojuuret." Älä laita tähän vanhempien, sisarusten tai muiden sukulaisten nimiä, ellet ole saanut ylläpidolta erityislupaa.

Menneisyys: Kerro jotakin kissasi menneisyydestä. Jos et keksi, mitä laittaa, laita vaikka se, missä kissasi on syntynyt, kenelle ja mihin vuodenaikaan. Kissasi ei saa ilman ylläpidolta saatua lupaa olla kotikisu- tai erakkosyntyinen, eikä puoliverinen!  Toki myös voit kertoa, kun kissa syntyi ja jos vanhemmat/perhe kuoli jossain vaiheessa, voit kertoa heistäkin, älä mielellään kerro nimillä, kutsu vain että "emo", "isä", jne. ellei kissallasi sitten ole perhettä, johon on annettu se erillinen lupa.

Muuta: Tähän kohtaan laitat kaiken ylimääräisen, mikä ei muualle kuulu. Esimerkiksi jos kissallasi on kummallisia tapoja, mistä riistasta se pitää/ei pidä tai ketä hän ihailee/kenestä hän ei lainkaan pidä.
Jos kissasi on kotikisu, kerro, saako hän käydä ulkona vai ei. Erakoilla taas tähän tulee mainita, missä paikassa kissa asuu(lähellä viittä klaania, Taivasklaanin lähellä, kaukana kaikista klaaneista tai jotain muuta).

Toiveet: Voit esittää tässä mestaritoiveen tai jos toivot kumppania, pentuja, parantajan, varapäällikön tai päällikön paikkaa. Muistathan, että toiveitasi ei toteuteta heti paikalla tai välttämättä koskaan, vaan ne ovat kissan niin sanottuja elämänhaaveita, jotka voivat auttaa vaikkapa päällikköä varapäällikön valinnassa.

Theme Song: Tähän ei-pakolliseen kohtaan voit laittaa Youtube-linkin tai nimen max. kahteen kappaleeseen, jotka kuvaavat kissasi luonnetta tai elämää. Jos laitat sekä nimen että linkin, voi kissasi sivulta päästä kuuntelemaan kappaletta vain yhdellä klikkauksella.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Vastaa tähän kyllä tai ei. Kyllä tarkoittaa sitä, että kun hahmo on valmis siirtymään esimerkiksi pennusta oppilaaksi, se siirtyy automaattisesti. Ei tarkoittaa sitä, että hahmon ollessa valmis siihen, voit nimetä sen kun itse tahdot ja ilmoittaa siitä sitten ilmoituksiin. Pentu voi olla max. kaksi kuukautta pentuna, jonka jälkeen se siirtyy automaattisesti oppilaaksi, oli vaadittuja pisteitä tai ei.

Jos tahdot kysyä ylläpitäjältä lupaa johonkin(esim. eriparisilmiin, erakkosyntyisyyteen tms.), kysy vieraskirjassa ennen hakemuksen lähettämistä!

Jos unohdat hakemuksesta jotakin, lähetä se kokonaan uudelleen niin, että lisäät unohtuneen asiat. Jos hakemus hyväksytään ja tajuat unohtaneesi siitä jotain, voit käydä lisäämässä sen kohdan "Muokkaa kissan tietoja"-osioon, jonka löydät Liittymisestä.

Liittymistilanteet:

Jos klaanin nimi on vihreä sinne saa liittyä, mutta jos se on punainen sinne ei saa liittyä.
Jos parantajaoppilaan paikka on varattu, sen perässä lukee päivämäärä. Se on päivämäärä, jolloin hakemus on viimeistään luotava/kissan on oltava valmis oppilaaksi tai paikka luovutetaan toiselle.

Klaani Parantajaoppilas Muuta
Myrskyklaani Nuuhkutassu(Nagini)  
Jokiklaani Kuikkatassu(Loikka)  
Tuuliklaani Villatassu(Noctis)  
Varjoklaani Liljahenkäys(EmppuOmppu)  
Kuolonklaani Nokitassu(Rita)  
Taivasklaani Kirjomarja(Catty)  
Erakot&kotikisut -  

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Pelkotuoksu

02.12.2018 21:23
Kirjoittaja: Pelkotuoksu

Kissan nimet: Kanitassu, Kanitäplä

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Taivasklaani

Ulkonäkö: Kanitäplä on pienikokoinen kolli. Hänellä on paksu ja erittäin pitkä turkki, joka hylkii hyvin vettä ja likaa. Kollilla on tummanruskea turkki, jossa on vaaleanruskeita juovia. Hänen kyntensä ovat terävät ja pitkät, sekä todella vaaleat. Kanitäplän polkuanturat ovat hyvin kovat, ja tottuneet kiipeilemiseen. Hänen jalkansa ovat lihaksikkaat ja todella voimakkaat. Kollin hampaat ovat tälle parempi puolustautumiskeino, vaikka ne eivät ole pitkät, ne ovat todella voimakkaat, ja juuri siksi hänellä on todella hyvä puruvoima. Kanitäplän häntä on lyhyt, mutta siltikin se auttaa häntä tasapainon säilyttämisessä. Hänen hännänpäänsä ja korvannipukkansa ovat vaaleanruskeat. Kolli omaa kauniit, pyöreät ja suurikokoiset, meripihkanväriset silmät. Kanitäplän viikset ovat vaalean kullankeltaiset, ja todella pitkät. Hänen nenänsä on pieni ja väriltään se on vaaleanpunaisen ja vaaleanruskean kirjava. Kollilla on suurehko pää. Ruuminrakenteeltaan Kanitäplä on voimakas, lihaksikas ja solakka, ja hänen lapansa on todella voimakas.

Kissan usko: Tähtiklaani

Luonne: Kanitäplä on todella sosiaalinen ja iloinen persoona. Hän on myös todella, todella herkkä ja ujo. Ujous sekä herkkyys näkyy monessa taistelussa, ja puhetilanteessa, kolli on todella ujo puhumaan varsinkin vierailijoille ja muiden klaanien jäsenille. Hän on herkkä monelle asialle, esimerkiksi vihollisen kohtaaminen saattaa häntä jännittää. Herkkyyden ja ujouden ohella Kanitäplä on myös sosiaalinen ja iloinen. Hän on yleensä puuttumassa jokaiseen asiaan, muttei vihaisesti, vaan iloisesti. Hän tykkää neuvoa muita, ja auttaa muita partioissa. Kaikkeen kolli ei kuitenkaan puutu sosiaalisesti; esimerkiksi rajaloukkaukset ja riistavarkaudet saavat kollin veren kuohumaan.
Kanitäplä rakastaa perhettään, ystäviään ja sukulaisiaan, samoin myös klaanitovereitaan. Hän ei voisi kuvitella elämäänsä ilman heitä, ja hän on aina kaikille läheisilleen ystävällinen sekä rakastavainen.
Erakoista ja kotikisuista kolli ei piittaa, mutta jos hän löytää heidät omalta reviiriltään, käy totisesti huonosti. Muita klaaneja kohtaan kolli suhtautuu välinpitämättömästi, eikä hän kyllä heidän olotiloista välitä, ellei ole aivan pakko. Muiden klaanien kissat ovat hänelle kuin ilmaa, mutta poikkeuksena on ystävät muista klaaneista, joita hänellä ei kuitenkaan paljoa ole. Hän uskoo Tähtiklaaniin vahvasti, eikä pystyisi kuvitella uskovansa pahoihin kissoihin. Kollin usko ei ole ikinä horjunut ja hän on vannonut uskovansa Tähtiklaaniin ikuisesti.

Taidot: Kanitäplä on hyvä saalistamisessa sekä hän kuulee myös todella kauas, jopa kaukana liikkuvien vihollisten kuuleminen onnistuu helposti. Taisteluliikkeetkin onnistuvat ihan mukavasti, vaikka useasti kolli on arka taistellessa. Piiloutumista, kauas haistamista ja pitkää näköä hän ei kunnolla hallitse, ne eivät ole hänen vahvuuksiaan. Vaaniminen onnistuu loistavasti, ja samoin myös kiipeily. Kanitäplä ei ole todellakaan nopea, eli nopeus ei ole hänen vahvuutensa.

Suku&Suhteet: Kanitäplä on puhdasverinen taivasklaanilainen.

Menneisyys: Kanitäplä syntyi kahden siskonsa ja yhden veljensä kanssa emolleen ja isälleen Taivasklaaniin. Hänen emonsa luultiin olevan erakko, mutta lopulta eräs klaaninvanhin kertoi olevansa kollin emon emo, ja siitä tajuttiin, että Kanitäplän emo oli puhdasverinen taivasklaanilainen. Seuraavana päivänä, kun Kanitäplän emon asia oli selvitetty, kollin isä katosi. Häntä ei löydetty pitkään aikaan ja noin parin kuun päästä hänen ruumiinsa löydettiin puunjuurrakosta. Kaikki uskoivat, että kettu tai mäyrä oli tappanut hänet, mutta hän oli saanut ruokamyrkytyksen kaksijalkojen myrkyttämästä oravasta. Kaikki surivat Kanitäplän isän kuolemaa, mutta lopulta tämä unohdettiin ja alettiin keskittymään enemmän kaikkeen muuhun. Kun Kanitäplästä tuli oppilas, hänen emonsa lähti partioon ja palasi vahingoittuneena. Eräs kolli kertoi ketun hyökänneen heidän kimppuunsa, mutta oikeasti tämä kolli oli taistellut Kanitäplän emoa vastaan. Hänen emonsa kuoli pian tämän jälkeen, mutta nykyään Kanitäplä ei enää mieti sitä.

Muuta:
- Kanitäplän lempiriista on hiiri.
- Hän vihaa oravia hänen isänsä tapauksen takia.

Toiveet: Kanitäplä toivoisi kumppanin, pentuja ja hän haluaisi joskus päälliköksi.

Theme song: Siniset tikkaat

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Kyllä

Nimi: Elandra

01.12.2018 19:34
Hakemuksiin vastattu.
Vastaukset näkyvät jokaisen hakemuksen alla(jos vastauksia ei näy, vastaaminen on kesken, odota hetki).

--------------------------

Nimi: Aura

24.11.2018 21:35
Kirjoittaja: Aura

Kissan nimet: Ikuisuuspentu, Ikuisuustassu, Ikuisuustoivo

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Ikuisuustoivo on pienikokoinen naaras. Hänestä saa heti kättelyssä ryhdikkään ilmeen. Naaraan turkki on pohjaväriltään vaaleanruskea ja Ikuisuustoivon rinnassa on luonnonvalkea laikku. Laikussa on karvapyörre, Naaraan korvat on reunustettu tummanruskealla karvalla. Ikuisuustoivolla on kellertävät aika pienehköt silmät. Naaraan pää on aika pyöreä sekä pää on vähän tummempi kuin muu ruumis. Hänen kasvoillaan on tummempaa kohtaa keskellä kasvoja, silmien välissä. Ruskeampi kohta jatkuu päälaelle asti. Soturin nenä on ruskea. Naaraan häntä on pörheä ja vaaleanruskea. Varjoklaanilaisella on aika lyhyet jalat ja heikohko ruumiinrakenne. Kiireisinä aikoina naaraan turkki on todella sotkuisen näköinen. Turkki on paksua ja pörheää sekä Ikuisuustoivon hampaat ovat terävät.

Kissan usko: Tähtiklaani

Luonne: Naaras on kunnianhimoinen, mutta hakee kunniaa hyvällä tavalla. Ikuisuustoivo ajattelee usein muita ennen itseään. Hän pyrkii olemaan ystävällinen sekä reilu, mutta jos varjoklaanilaista naarasta ärsytetään tai muuten vain hän ei pidä jostakusta niin hän provosoi sekä ärsyttää tahallaan. Ikuisuustoivo tykkää johtaa ja monesti saattaakin yrittää määräillä muita. Ikuisuustoivo suhtautuu muihin klaaneihin neutraalisti ja ajattelee, että kaikki kissat ovat arvokkaita ja ansaitsevat elää. Ainakin suurinosa, nimittäin jos tämän kissan läheisiin koskee, ne saavat tuntea Ikuisuustoivon vihan niskassaan. Naaras uskoo muiden kissojen hyvyyteen ja sen takia onkin helposti vedätettävissä. Sosiaalisissa tilanteissa kissa avaa helposti keskustelun ja saattaa jäädä suustaan kiinni. Yleensä kissa reagoi erikoisiin tilanteisiin Ikuisuustoivo reagoi yleensä tyynellä tavalla, mutta monet vaikeat tilanteet lähekkäin aiheuttavat naaraalle herkästi romahduksen. Naaras suhtautuu varjoklaanilaisiin tyynesti ja pitää monista kissoista. Ikuisuustoivo on rohkea.

Taidot: Naaras on hyvä saalistamaan ketteryyden sekä tarkkaavaisuutensa takia. Taistelut eivät taas suju niin hyvin, koska Ikuisuustoivo saattaa olla taisteluissa epävarma ja jää aikailemaan herkästi. Hän ei ole myöskään erikoisen vahva heikon ruuminrakenteensa vuoksi. Ikuisuustoivo ei ole myöskään nopea lyhyiden jalkojen ansiosta. Jäljittäminen sujuu ihan hyvin ja vaaniminen myös. Vaalea naaras ei osaa piileskellä miltein yhtään. Kiipeily ei todellakaan kuulu naaraan vahvuuksiin.

Suku&suhteet: Kissan suku on puhtaasti varjoklaanilainen

Menneisyys: Ikuisuustoivo syntyi emolleen ja isälleen Varjoklaanissa.

Muuta: .

Toiveet: Ikuisuustoivo havittelee kunniallista elämää ja päälliköksi nousua.

Theme Song:

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Kyllä

Vastaus:

Hyväksytty!
- Kanervakuu hoitaa sinua.(huomaathan, että Kanervakuu ei toimi emonasi tai sijaisemona, vaan hoitaa ja kertoo heti alkuun, että tämä ei ole Ikuisuuspennun emo. Ilmoitan tämän, jotta väärinkäsityksiltä vältyttäisiin)

Voit käydä tekemässä itsellesi oman sivun Klaanit→Liittyneet→Päivitä sivuasi! Sieltä löydät ohjeet siihen :)

- Elandra, 01.12.2018

Nimi: Meikäläinen

22.11.2018 21:02
Kirjoittaja: Meikäläinen

Kissan nimet: Myrskytassu, Myrskysydän.

Sukupuoli: kolli.

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Myrskysydän omaa tabbykuvioisen turkin jonka pohjavärinä on vaalea hopea, melkein valkoinen, ja kuvioinnin tyypilliset raidalliset kuviot ovat hyvin tummanruskeita, hämärässä kuin mustia. Tyypillisen tabbykuvioinnin mukaan hän siis omaa eräänlaisia pieniä, melko paksuja raitoja ympäri kehoaan. Turkki on hieman keskipitkästä pidempää ja pörheää, ja kolli onkin saanut nimensä etuliitteen muunmuassa tuon turkin... myrskyisän sekasotkun mukaan: ainakin oppilasikäisen Myrskysydämen turkki sojotti joka suuntaan kuin sitä ei ikinä olisi siististi. Ei sillä, poikamaisen komeahan hän on, näyttipä turkki miltä tahansa, ilkikurinen katse ja pieni virnistys kissalta riittävät usein sulattamaan kissan kuin kissan sydämen.
Vaaleanpunaista nenää reunustaa kuonon kokoinen valkoinen alue, vaalea "maski". Perus pohjaturkinväriin verrattuna väri ei erotu erityisen hyvin, mutta tarkkaavainen kissa huomaa helposti pienen eron sävyjen välillä. Myös vatsan alueella ja käpälissä on tuota samaa vaaleaa sävyä.
Kooltaan Myrskysydän on aikalailla keskikokoinen, tyypilliseksi tuuliklaanilaiseksi siis. Useimpiin normaalikokoisiin, keskikokoisiin kissoihin verrattuna hän saattaa olla aavistuksen pieni, mutta pitkät jalat estävät sen ettei häntä miksikään lilliputiksikaan voi haukkua. Ja ehkä, kun hän vielä kasvaa vanhetessaan, kokoluokka saattaa vaihtua.
Silmät ovat vaaleanharmaat. Oppilasaikoina niiden katse oli rehvakas, ehkä pikkuisen ylimielinen ja itsevarma, mutta soturin katse on itsevarma ja... myrskyisä, villi ja vapaa, kuin hän pystyisi kaikkeen, muttei kuitenkaan samalla lailla ylpeän rehvakas kuin Myrskysydämellä oppilaana.
Raajat ovat tyypilliseen tuuliklaanilaiseen tapaan hyvin pitkät, ja huomaa selvästi että hänet on tarkoitettu nummien valtiaaksi, kolli on luotu juoksemaan kilpaa tuulen kanssa. Reidetkin ovat yllättävän vahvat, ja vaikkei hänen hyppykykynsä ylläkään lähellekään ilman valtiaiden, taivasklaanilaisten taitoja, on Myrskysydän yllättävän hyvä hyppäämään.

Kissan usko: oppilasikäinen Myrskysydän uskoo Tähtiklaaniin. Usko ei kuitenkaan ole erityisen vahvaa ja se horjuu usein; milloin niistä kuolleista muka apua olisi? Hän ei kuitenkaan koskaan tule hylkäämään esi-isiään, niin hän uskoo, mutta myöskään Tähtiklaanin kissat eivät ole kaikkivoipia ja joskus asiat pitää ottaa omiin käpäliin, olivatpa ne elävät kuolleet mitä mieltä tahansa.

Luonne: Myrskysydämestä muodostuu nopeasti mielikuvia, hänen luonteensa pääpiirteet tunnistaa nopeasti: ylpeä ja hieman ylimielinen kolli jota ei kannata ärsyttää. Rääväsuinen ja todellakin sanojaan varomaton kissa ei ole sitä suosittua eikä myöskään kaikein mukavinta seuraa, hänen kanssaan saa aina itse varoa sanojaan: jos joku ärsyttää nuorukaista, sen saa tuntea turkissaan: terävät kynnet iskeyvät silmänräpäyksessä karvoihin kiinni.
Myrskysydän on siis perusluonteeltaan äkkipikainen ja melko ajattelematon, mutta hän odottaa kuitenkin muiden harkitsevan mitä sanoo tai tekee hänen seurassaan.
Ystäviään kohtaan hän on omalla tavallaan ihan hauska, vaikka ne tietyt luonteenpiirteet, ylpeys ja omahyväisyys säilyvät ainakin jotenkin. Riippuu myös täysin kaverista ja Myrskysydämen tunteista toista kohtaan, säilyykö tämän tietynlainen pomottavuus, määräileväisyys edelleen vai tunteeko tämä toisen tasavertaiseksi itsensä kanssa ja käyttäytyykö siis niin.
Klaanitovereihin hän suhtautuu usein hieman alentuvaisella "hah, mikä raukka"-asenteella, hän ei ole sitä mielistelijätyyppiä. Uppiniskainenkin hän on, ei sitä ronttia saa tottelemaan isä, emo tai päällikkökään, ellei uhkaile tarpeeksi.
Oman parhaansa mukaan hän kuitenkin todellakin osaa käyttäytyä, eli uhkailu auttaa... Tai no, riippuu uhkauksesta ja uhkaajasta. Hän ei alistu pelolle, eli tappo- tai hakkaamisuhkaukset eivät tehoa, ja on hän muutenkin niin itsevarma ettei usko häviävänsä kenellekkään. Jos hän häviääkin sitten, kaikki saavat kuulla kuinka hän "antoi vastustajalle helpon voiton ihan tarkoituksella, vain kiltteittään ja suopeuttaan", vaikka olisi todellakin kärsinyt rökäletappion olisipa tapellut miten vain.
Tietynlaiset "jos et tottele et saa tätä juttua tai et pääse tänne paikkaan"-uhkaukset saattavat tepsiä, esimerkiksi täydenkuun kokoontumiset ja taistelut ynnä muut hauskat jutut ovat asioita joista hän ei halua luopua, etenkään jos kaverit pääsevät mutta hän ei.
Klaanin ulkopuolisia kissoja kohtaan hän on vielä alentuvaisempi ja "lol, ooksä muka joku kissa"-ajatuksin. Suhtautumistavan huomaa nopeasti ja selkeästi eikä varmasti kenellekään jää epäselväksi jos hän ei pidä jostakusta 'niin hirveästi'. Vihollisiin hän suhtautuu omahyväisin "luuleksä olevas joku isoki pahis, et kyllä ainakaan mua pelota, pentu"-miettein, ja usein nämä vihollisia halveksuvat ajatukset luovat uskoa voittoon hänen omiin taistelutovereihinsa. Ajatuksilla on usein "noi on pelkkii pelkuri-raukkoja, ei ne meille mitään voi"-vaikutus, ja tämä saattaa luoda todellakin itsevarmuutta kissoihin.
Se on yksi Myrskysydämen omahyväisen ajattelutavan hyvistä puolista.
~~~ Jopa hän osaa kuitenkin tarpeen vaatiessa pysähtyä miettimään, ehkä jopa katumaan, suremaan, mitä vain... Ja jopa harkitsemaan.
Soturilakiin hän suhtautuu samalla lailla kuin kikkiin muihinkin sääntöihin, velvoitteisiin ja käskyihin: joskus hommat pitää ottaa omiin tassuihin ja päättää itse asioista, välittämättä mistään muusta kuin siitä minkä kuvittelee olevan kaikkein paras vaihtoehto. Säännöt on tehty rikottaviksi.
Tuuliklaanille hän on uskollinen. Ei sen jäsenille, vaan kokonaisuudelle, hän on Tuuliklaanin soturi aina ja ikuisesti.

Taidot: Tää kohta on nyt tällä lailla. Jos se ei käy, muutan toki nää vaikka sanalliseen muotoon^^. Tossa on myös tommosia mietejuttuja, osa ns. kertojan laittamia ja osa Myrskysydämen ajatuksista bongailtuja.
Taistelu 10/10. Tämän lajin hyvä osaaminen johtuu siitä, että hän on ketterä, omaa hyvät refleksit, ja myös voimakas uhmakkuus on iso syy: hän ei todellakaan ole luovuttamassa, luovuttaminen ja häviäminen on noloa! Hän antaa köniin jokaiselle, jopa karhulle, jos tarve vaatii, vai epäileekö joku?
Saalistus 6/10. Nopea katti saisi kaikki maailman jänikset kiinni jos haluaisi, hän on vain niin kiltti että jättää muillekkin vähän saalista... (Hah, Myrskysydänkö kiltti oppilas??) Nopeus ja ketteryys kuitenkin ovat iso syy siihen että hän saa sen jänösen kiinni jos haluaa, tai jos viitsii edes yrittää. Saalistus on kuitenkin tosi tylsää, joten hän ei jaksa keskittyä siihen ollenkaan eikä usein saa aikaiseksi muuta kuin marinaa.
Kiipeily 8/10. Hän omaa hyvän tasapainon ja terävät kynnet, ja onhan hän ketteräkin.
Piiloutuminen 4/10. "Ei piiloutumista mihinkään tarvitse, se on vaan raukkamaista. Paras tapa on rynnätä päin vihollista heti ja suoraan edestä värjöttelemättä vaan jossain puskassa!" Ei hänellä kärsivällisyyskään riitä turhaan odotteluun.
Nopeus: 10/10. Tuuliklaanilainen, pitkäkoipinen kolli juoksee todellakin kilpaa tuulen kanssa - ja tuulikin saa mennä aika lujaa jottei häviä. Tuuliklaani on kaikkein paras, vahvin ja nopein, ja Myrskysydän kaikkein paras, vahvin ja nopein koko klaanista. Koko maailman paras, siis. (Tosiaankin, hah...)
Ketteryys ja hyppykyky: 9/10. Myrskysydän on hyvin taitava hyppäämään, reidet ovat vahvat ja lihaksikkaat. Ketteryyskin on hyvää luokkaa.
Uiminen: 0/10. "Kalaksiko mua luulet, idiootti? Ei sellaista taitoa mihinkään tarvi...!" Ja vesikin on aika pelottavaa, ainakin jos sitä on paljon.
kalastus: 0/10. "Kissat ei syö kalaa eikä kalasta."
Näkö: 9/10. "Jaa-a, kaitpa sitä eteensä näkee. Vai mitä luulit, typerys, että oon sokee, vai??"
Hajuaisti: 9/10. "Kissa ilman hajuaistia... Eihän semmonen oo kissa ensinkään."
Kuulo: 9/10. Kuulokin on hyvä vaikkakin hivenen valikoiva..

Suku&suhteet: Myrskysydän on ylpeä hyvin monesta asiasta, kuten olemuksestakin huomaa. Yksi ylpeydenaihe on se, että kolli on puhtaasti tuuliklaanilainen. Suvussa ei varmaan ole yhtään kissaa missään muualla kuin Tuuliklaanissa, niin Myrskysydän uskoo. Ja voihan se niin ollakin, vaikkei tietenkään voi tietää, vaikka hänellä olisikin erakko sukulaisena tai vastaavaa... :3

Menneisyys: Myskysydämen perhe on siis täysin tuuliklaanilainen, se on asia mistä Myrskysydän on hyvin ylpeä.
On hänen menneisyydessään katkeriakin seikkoja.
Hän oli ainoa pentu, ja kaksiviikkoinen ollessaan hänen vanhempansa kuolivat, kun he menehtyivät traagisesti.
"Oletko nähnyt Myrskypennun isää ja emoa? En ole nähnyt heitä pitkään aikaan", ääni menneisyydestä kysyi huolissaan. Hän näki toisen kissan pudistelevan päätään, "ei ole näkynyt."
"Alan olla huolissani."
"Älä muuta sano... Toivon mukaan kaikki on kunnossa."
"Nii-in."
Vähän ajan kuluttua partio toi muassaan raadellut ruumiit. Myrskysydämen vanhemmat oli tapettu.
Vieläkään hänelle itselleen ainakaan ei ole selvinnyt, kuka tai mikä sen teki.
Sen hän vain tiesi, että jos tietäisi tappojen tekijän, hän kostaisi samalla mitalla.

Muuta: hakemuksen luonne-kohta kertoo siitä millainen Myrskytassu, siis oppilas, on, ja luonne tulee muuttumaan aika paljon hänen vanhetessaan ja aikuistuessaan järkevämmäksi.

Toiveet: kumppani olisi kova sana :3. Ja kunnioitus klaanissa^^

Theme Song: -

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Kyllä.

//toivonmukaan on ok hakemus :) ja pahoittelen, laitoin tän uudestaan nyt kun huomasin juttui mitä piti lisätä ja muuttaa ):

Vastaus:

Ei hyväksytty
- Poista hakemuksesta hymiöt ja turhat sulut. Tee siitä mahdollisimman asiallinen, ikään kuin hakisit sillä johonkin työpaikkaan. Näin se on mahdollisimman selkeä ja helposti luettavissa. Lisäksi käytä hakemuksessa vain kirjakieltä.
- Kissan sivulle usko-kohtaan laitetaan vain Pimeyden Metsä, Tähtiklaani tai uskoton, jonka vuoksi pyytäisinkin laittamaan siihen kohtaan vain sen. Luonteeseen voi selittää enemmän Myrskysydämen uskosta.
- Taitoja Kuunpisarassa ei ikävä kyllä voi määritellä pisteittäin. Niinpä joudut vaihtamaan ne vain sanallisiksi ja poistaa kalastuksen, uimisen yms. jokiklaanilaisten kohdat, ellei kissa sitten osaa niitä. Myrskysydämen omat mietteet ovat toki mukavia, mutta ikävä kyllä pyydän sinua poistamaan nekin, koska Kuunpisarassa ei(ainakaan tällä hetkellä) sellaisia käytetä. Lisäksi mitä katsoin taitoja, ne ovat täydellisessä epätasapainossa. Koska jokiklaanilaisten vesijuttuja ei lasketa huonosti hallituiksi taidoiksi muiden klaanien jäsenillä, on Myrskysydämellä vain yksi keskivertoa huonommin(eikä sekään niin huonosti) hallittu taito. Pyytäisin siis laittamaan taidot tasapainoon niin, että kissa ei ole hyvä kaikessa.

- Elandra, 01.12.2018

Nimi: Rita

22.11.2018 20:15

Kirjoittaja: Rita

Kissan nimet: Nokitassu, Nokivarjo

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Kuolonklaani

Ulkonäkö: Nokivarjon turkin väri on miltei musta, se on kuitenkin hitusen vaaleampaa noen sävyistä tummanharmaata, vaikka kaukaa katsottuna se saattaa näyttä mustalta. Nenän yläpuolella on kuitenkin pieni vaaleanharmaa pilkku ja selässä paksu musta raita, joka alkaa niskasta ja päättyy hännänpäähän. Kollilla on melko ohut turkki, ja karvat lyhyitä. Kuolonklaanilainen ei eroa muista klaanitovereistaan koossa, eli on normaalikokoinen. Silmät Nokivarjolla ovat kylmänsiniset. Silmät ovat hitusen suuret verrattuna päähän, ja ne saavat hänet näyttämään vähän pentumaiselta. Kollin Rakenne on solakka ja hoikka. Tämän jalat ovat pitkät ja ohuet. Myös kollin keskivartalo on kapea ja korvat pitkulaiset. Häneltä ei löydy juuri yhtään lihaksia. Kuolonklaanilaisen Nenä on pikimusta ja kynnet lyhyet ja tylpät. Hampaat puolestaan ovat normaalikokoiset suuhun verrattuna, mutta nekin tylpän puoleiset. Häntä on ohut ja pitkä, ja siinä on pieni arpi, jonka Nokivarjon emo teki hylättyään tämän.

Kissan usko: Pimeyden Metsä

Luonne: Nokivarjo on hyvin hiljainen ja epäluuloinen kissa. Tämä on myös melko epävarma, ja pelkää epäonnistuvansa miltei kaikessa, mitä tekee. Hän on epäsosiaalinen, ja ahdistuu, jos on koko ajan muiden keskellä. Kolli ei halua kiintyä kehenkään liikaa, jotta ei kokisi tuskaa, kun menettäisi heidät. Hän on melko vähäpuheinen puhuessaan muiden kanssa. Kuolonklaanilainen on myös ujo muiden seurassa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettei Nokivarjolla olisi tunteita. Tämä on melko herkkä, ja loukkaantuu helposti. Kolli yrittää kuitenkin yleensä pitää tunteensa sisällään ja piilottaa ne muilta. Tämän koko luottamuksen on todella vaikea ansaita, mutta jos siinä onnistuu, saa ystävän, joka ei petä luottamusta. Nokivarjo on todella miellyttämishaluinen ja tottelevainen, sillä pelkää, että muut eivät hyväksyisi häntä.

Taidot: Nokivarjolla on uskomattoman hyvä yrttitietämys. Tällä on myös hyvä tasapaino pitkän häntänsä ansiosta. Saalistuksessa puolestaan kolli on täysi katastrofi, ja saalis pääsee melkein aina tätä karkuun. Kuolonklaanilainen on todella nopea juoksemaan ja piiloutumaan turkkinsa ansiosta, joka sopii hyvin maastoon. Taistelussa Nokivarjo taas on surkea, sillä tämä ei omaa juuri yhtään taisteluun tarvittavia lihaksia. Vaanimista tämä ei hallitse, vaan astuu miltei aina jonkun risahtavan päälle. Kolli ei osaa kiipeillä, sillä tällä on lyhyet kynnet, joilla ei saa hyvää otetta.

Menneisyys: Nokivarjo syntyi puhdasveriseen Kuolonklaanilaiseen perheeseen, jonka jäsenet olivat raakoja ja julmia. He halusivat pennustaan julman ja arvostetun soturin, mutta kun tämä osoittikin kiinnostusta parantajan tehtäviin, he suuttuivat. Kollin emo ei halunnutkaan pitää pentuaan, joten raapaisi tälle arven häntään ja hylkäsi poikansa. Kuolonklaanin kuningattaret kuitenkin kasvattivat tämän, kunnes oli oppilasikäinen. Nokivarjo ei muista vanhempiensa nimiä tai ulkonäköjä.

Muuta: Parantaja.

Toiveet: Toivoo omaa oppilasta.

Nouseeko hahmo automaattisesti tasolta toiselle?: Kyllä.


//Toivottavasti tuo menneisyys käy :D

Vastaus:

Hyväksytty!
- Saat luonnollisesti Talvikkimuiston mestariksesi.

- Elandra, 01.12.2018

Nimi: Rikko

21.11.2018 20:03
Kirjoittaja: Rikko

Kissan nimet: Kyytassu, Kyykatse

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Normaalia suurikokoisempi kollikissa vihertävillä silmillä, sekä hieman kellertävillä, pitkillä ja terävillä hampailla. Hänen karhea karvapeitteensä on pääasiassa kylmän rusehtava, mutta tummempia raitoja on havaittavissa ympäri kehoa, kasvoissa, selässä, käpälissä ja hännässä. Kyykatseen karvan pituus on lyhemmän puoleinen.
Nenä on kauttaaltaan musta. Kieli sekä ikenet ovat vaaleanpunaiset. Kollin kasvot ovat pyöreänmuotoiset ja vartalo hyvin jämäkän näköinen.
Kollin raajat ovat lyhyehköt hänen kokoonsa nähden, sekä varpaiden väleistä paljastuu viiltävät valkoiset kynnet.
Kyykatseen korvat ovat pienet, jonka takia hän ei välttämättä kuule kauas. Korvien sisus on harmaan vaaleanpunaista, sekä korvakarva lyhyttä, ruskeaa töyhtöä.
Myös polkuanturat ovat harmaan vaaleanpunaiset ja kovat, sillä kolli rakastaa ottaa riskejä ja metsästää käärmekivillä.

Kissan usko: Kyykatse uskoo Tähtiklaaniin.

Luonne: Kyykatse on hyvin hiljainen, omiin oloihinsa vetäytyvä kissa. Hän ei ymmärrä miksi muut haluaisivat sosialisoitua ja jutella paljon toisilleen, Kyykatse ei vain käsitä sitä. Tästä piirteestään johtuen Kyykatse saattaa vastata huomaamattaan hieman lyhyesti tai piikikkäästi.
Kyykatseella ei usein kärsivällisyys ja hermo kestä. Hän saattaa suuttua hyvin pienestäkin asiasta, mikäli se vain sattuu kollia ärsyttämään. Asia joka erityisesti häiritsee on epäjärjestys ja hallitsematon kuri, eikä Kyykatse ymmärrä erakkona, luopiona tai kotikisuna olemista. Klaanielämä on hänen mielestään ainoa oikea vaihtoehto kissalle joka arvostaa elämäänsä.
Kyykatse saattaa äkillisen raivonpuuskahduksen jälkeen vetäytyä omiin oloihinsa joksikin aikaa, mutta ei hän kaunaa kanna, ellei ole tapahtunut jotain todella hirvittävää.
Kyykatse arvostaa ylempiarvoisia kissoja, ja hänen mielestään klaanin hierarkia on erittäin tärkeä. Siitä huolimatta, luonteensa mukaisesti hän saattaa sanoa tylysti jopa klaanipäällikölle. Pahaa hän ei kuitenkaan yleensä tarkoita, sillä Kyykatse ei itsessään ole paha kissa, sisäänpäin suuntautuneisuus vain saattaa ulkopuoliselle antaa tällaisen kuvan.
Hän tarvitsisi jonkun kenelle puhua, muttei kuitenkaan asialle tee mitään. Asia ahdistaa Kyykatsetta aika ajoin.

Taidot: Kyykatseen lyhyehkön karvapeitteen alle piiloutuu jykevät, sekä muodokkaat lihakset, jotka mahdollistavat voimakkaat iskut taisteluissa vastustajia vastaan. Hän oppii uusia taisteluliikkeitä nopeasti.
Kyykatseen suuren ulkomuodon huonoihin puoliin lukeutuu hitaus. Hän ei kykene tekemään äkkinäisiä liikkeitä, saatika juoksemaan kovin nopeasti.
Kolli ei erityisemmin pidä saalistamisesta, johtuen luultavasti kärsivällisyyden puutteesta, sekä saalistustaidon heikkoudesta.
Kyykatse on taitava piiloutumaan hiljaisten liikkeidensä ansiosta.
Hänen kuulonsa on pienten korvien takia huonohko.
Kyykatseella on hyvä kunto.

Sukusuhteet: Ei tiedettyjä sukulaisia.

Menneisyys: Kyykatse on täysin Myrskyklaanilaista alkuperää ja syntyi hiirenkorvan aikaan, heti lehtikadon loputtua.

Muuta: Kyykatseen nimi juontaa juurensa tuon likaisen vihreistä silmistä ja tuimasta katseestaan.

Toiveet: Kyykatseen toiveissa on päästä taistelmaan ja kuolemaan soturina.

Theme song: Bastille - Of the night

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti seuraavalle tasolle: Kyllä.

Vastaus:

Hyväksytty!
- Saat mestariksesi Kuovisiiven!

Tervetuloa Kuunpisaraan! Käythän tekemässä itsellesi sivun Klaanit→Liittyneet→Päivitä sivuasi! :)

- Elandra, 01.12.2018

Nimi: Catty

13.11.2018 08:50
Kirjoittaja: Catty

Kissan nimet: Lohtupentu, Lohtutassu, Lohtulaulu

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Lohtulaulu on väritykseltään harmaa kissa. Hän omaa kuitenkin valkoiset tassut, rinnan, vatsan, sekä hännänpään. Turkin laatu on pehmeää, sileää ja keskipitkää. Turkistaan Lohtulaulu haluaa pitää aina hyvää huolta ja pesee sen mahdollisimman usein. Naaras omaa kauniit meripihkaiset silmät, jotka ovat samanlaiset kuin hänen edesmenneellä isällään Naalitähdellä. Lohtulaulu on melko pienikokoinen naaras ja ruumiinrakenteeltaan solakka. Lohtulaulun häntä on normaalia hieman pidempi, muttei paljoa. Kynnet hänellä on lyhyet.

Kissan usko: Tähtiklaani

Luonne: Lohtulaulu on todella kiltti kissa. Hän on todella uskollinen Tuuliklaanille, sekä Tähtiklaanille. Naaras on melko emomainen kissa ja todella huolehtivainen kaikista läheisistään. Lohtulaulun kanssa on helppo ystävystyä ja hänestä voi saada elämänpituisen ystävän. Lohtulaulu suhtautuu klaanin ulkopuolisiin jäseniin vähän vaihtelevasti riippuen kissan luonteesta; jos kissa on kiltti niin ei hänestä mitään haittaakaan ole. Naaras on sosiaalinen ja seurallinen kissa, mutta viihtyy hyvin myös yksinkin. Hän suuttuu harvoin ja leppyy myös nopeasti. Lohtulaulu on myös hieman konservatiivinen ja pitää asioista kuten ne aina ovat olleet.

Taidot: Lohtulaulu on todella taitava saalistaja ja hän on myös hyvin ketterä. Taistelutaito naaraalla on melko surkea, samoin kiipeilemisessä hän on huono. Lohtulaululla on melko hyvä yrttipää. Hänen yönäkönsä on tosin melko huono. Naaras on melko nopea juoksija. Piiloutumisessa Lohtulaulu on myös melko huono.

Suku&suhteet: Isä: Naalitähti (Tähtiklaani)
Emo: Hunajaviiksi (Tuuliklaani)
Veljet: Ruokoturkki (Tähtiklaani), Kultaliekki (Tähtiklaani), Urhomieli (Tuuliklaani), Mahtivarjo (Tuuliklaani)
Siskot: Narsissiviiksi (Tähtiklaani), Orkideapolku (Varjoklaani), Yrttikuiske (Tuuliklaani), Ylväsliekki (Tuuliklaani)
Orkideapolun pennut: Hukkapentu (Varjoklaani), Pyypentu (Varjoklaani), Turvepentu (Varjoklaani)
Tulihenkäyksen pennut: Karpalotähti (Tuuliklaani), Herukkatassu (Tuuliklaani), Lakkatassu (Tähtiklaani), Juolukkapentu (Tähtiklaani), Pihtapentu (Tuuliklaani), Setripentu (Tuuliklaani)

Menneisyys: Lohtulaulu syntyi Tuuliklaaniin emolleen Hunajaviikselle. Lohtupennun isä Naalitähti oli kuollut ennen tyttärensä syntymää.

Muuta: Lohtulaulun lempiriistaa ovat jänikset ja hiiret. Tykkää viettää aikaa vesistöjen äärellä.

Toiveet: Lohtulaulun suurimpana toiveena olisi saada rakastava kumppani rinnalleen ja sekä paljon pentuja. Päällikkyys olisi myös toiveissa.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Ei

Vastaus:

Hyväksytty!

- Elandra, 01.12.2018

Nimi: Trolla

11.11.2018 17:39
Kirjoittaja: Trolla

Kissan nimet: Kaikupentu, Kaikutassu, Kaikuaamu

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Kaikuaamun turkki on tummanruskea. Hänen turkissaan on vielä tummemman ruskeita raitoja ympäri kehoa. Raidat ovat lähes mustia. Turkki on erittäin paksua ja tuuheaa. Soturin turkki on kuitenkin lyhyttä. Kaikuaamun silmät ovat suuret ja kirkkaansiniset. Hänen kuononsa on vaaleanpunainen. Anturat ovat samanväriset. Kynnet ja hampaat ovat normaalin mittaiset. Hän on rakeenteeltaan erittäin siro. Kaikuaamu on erittäin pienikokoinen. Naaraan jalat ovat hyvin pitkät ja lihaksikkaat. Soturilla on suhteellisen pitkä häntä, joka helpottaa tasapainoilemista.

Kissan usko: Tähtiklaani

Luonne: Kaikuaamu ei piittaa säännöistä juuri lainkaan. Hän tykkää tehdä erilaisia pieniä piloja muille, mutta ei tarkoita ikinä mitään pahaa. Hänen kanssaan tulee toimeen jos vain on huumorintajua. Kaikuaamulla on todella hyvä huumorintaju ja hän ottaa todella monet asiat vain vitsillä. Hän ei suutu helposti. Naaras myös antaa anteeksi hyvin helpolla. Soturi on erittäin hyvä valehtelemaan. Kaikuaamu on todella uhkarohkea ja tekee usen kaikkea tyhmää, mitä katuu jälkeenpäin. Hän yrittää kuitenkin olla muille ystävällinen.

Taidot: Kaikuaamu on todella hyvä taistelemaan. Saalistuksessa naaras ei olen kovin hyvä. Soturi on hyvin nopea. Hän on todella huono kiipeilemään. Tasapainoilu ja piiloutuminen onnistuu hyvin. Hän ei ymmärrä mitään yrteistä. Hän on surkea jäljittäjä.

Suku&Suhteet:
Emo: Sulkataivas (Tuuliklaani)
Isä: Piiskukynsi (Tuuliklaani)
Veli: Kotkapentu (Tuuliklaani)

Menneisyys: Syntyi Tuuliklaaniin veljensä Kotkapennun kanssa emolleen Sulkataivaalle ja isälleen Piiskukynnelle.

Toiveet: Kaikuaamulla ei ole mitään erikoisia toiveita.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Kyllä

Vastaus:

Hyväksytty!

- Elandra, 01.12.2018

Nimi: Elandra

07.11.2018 20:17
Hakemuksiin vastattu.
Vastaukset näkyvät jokaisen hakemuksen alla(jos vastauksia ei näy, vastaaminen on kesken, odota hetki).

--------------------------

Nimi: Myrsky

06.11.2018 18:55
Kirjoittaja: Myrsky

Kissan nimet: Pakkaspentu, Pakkastassu, Pakkaslilja

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Kuolonklaani

Ulkonäkö: Pakkaslilja on muihin klaanitovereihinsa verrattuna pienikokoinen ja heiveröisen näköinen. Ruumiinrakenteeltaan hän on erittäin siro ja omaa kevytrakenteisen vartalon. Tällä kissalla on notkea keskivartalo ja hänen on todella helppo väännellä ruumistaan nopeasti, mutta myös hyvin siististi. Kuolonklaanilaisen vartalossa on paljonkin voimaa ja lihaksiakin löytyy yllättävän paljon pieneen ja siroon olemukseen verrattuna. Pakkasliljan turkki on erittäin paksua, lyhyen puoleista ja silkkisen pehmeää, ja paksuuden takia karvat suojaavat hyvin kylmältä ja vedeltä. Naaraan tasainen turkki on väritykseltään lumenvalkoista, mutta tuon rinnassa, juuri sydämen kohdalla, on sydäntä muistuttava läikkä, joka on pikimusta väritykseltään. Jalat ovat pitkät ja pohkeet ovat lihaksien takia tiukat. Oikean etukäpälän varpaat ovat likaisenharmaat, mutta muuten naaraan jalat ovat muunkin vartalon tavoin lumenvalkeat. Pakkasliljan käpälät ovat pienet, mutta niissä on neulanterävät ja käyrähköt kynnet, joilla saa taitavasti sivallettua vihollisen turkkiin syvän haavan. Häntä on pitkä ja sulkamainen muodoltaan, mutta siinä on silti tarpeeksi pörröyttä suojelemaan kylmiltä ajoilta. Kuolonklaanilaisen kauniilla kasvoilla lepää aina uhkaavalta ja hieman pelottavalta näyttävä ilme, joka on sekoitus tyyneydestä ja ilkeydestä, mutta jos hän yrittää näyttää ystävälliseltä, osaa hän nostaa kasvoilleen myös sädehtivän ja oikeasti ystävälliseltä näyttävän hymyn. Naaraalla on jäänsiniset silmät, jotka ovat täydellinen kopio emonsa silmistä.

Kissan usko: Pimeyden metsä

Luonne: Pakkasliljaa parhaiten kuvaileva sana olisi simppelisti kylmä; hän on miltein jokaiselle vastaantulevalle kissalle, varsinkin ensimmäisellä juttelukerralla, jäätävän kylmä. Hän ei voisi vähempää välittää kuinka monen kissan mielen hän pahoittaa tai kuinka moni loukkaantuu hänen sanoistaan, sillä muiden kissat tunteet ja mielipiteet tuntuvat menevän vasemmasta korvasta sisään ja oikeasta ulos. Muita sanoja, jotka kuvailisivat myös hyvin häntä, olisivat kunnian ja -vallanhimoinen. Vallan saaminen ja sen pitäminen on tälle naaraalle erittäin tärkeää, mutta tarvittaessa hän yrittää käyttää toisia kissoja hyväkseen saadakseen lisää valtaa. Kuolonklaanilainen ei epäröi sanoa jokaista mielipidettään ääneen ja vaikka kukaan ei toivoisi ylimääräisiä mielipiteitä, hän lausuu silti itsepäisesti oman mielipiteensä aina ääneen. Pakkasliljalla on erittäin äkkipikainen puoli, ja vaikka se ei aina pääse esiintymään kissojen ilmoilla, sen päästessä valloilleen tämä kissa tekee ensimmäiseen mieleen osuvan asian eikä jää miettimään sitä hetkeksikään. Mutta suurimman osan ajasta hän on tyyni ja rauhallinen kissa, joka valitsee tarkasti jokaisen ääneen lausumansa sanan. Kuolonklaanilainen omaa johtajamaisen luonteen ja hän nauttii erittäin paljon muiden kissojen ohjaamisesta, ohjasi hän sitten heitä millä tahansa tavalla. Pakkaslilja osoittaa kunnioitustaan vain ja ainoastaan niille kissoille, jotka hänen mielestään ansaitsevat sen. Hän on erinomainen valehtelija ja osaa taitavasti keksiä ties millaisia selityksiä. Tämä kissa ei epäröi satuttaa toista kissaa eikä vihollisen tappaminenkaan kuulosta usein huonolta idealta. Kuolonklaanilainen on erittäin strateginen ajattelija ja hän yrittää aina keksiä älykkään ja ovelan vastauksen mahdollisissa tehtävissä. Pakkasliljan luottamuksen ansaitseminen vie todella kauan ja jos sen menettää, sen ansaitseminen takaisin on erittäin vaikeaa. Hän on juuri sellainen kissa, joka heittäytyy vaarallisiin tilanteisiin huvin vuoksi eikä välitä vaarasta. Kun tämä kissa kunnolla suuttuu, hän päästää suustaan solvauksia toisen jälkeen eikä ajattele lainkaan seuraamuksia. Naaras ei todellakaan ole ihastujatyyppiä ja ihastuminen on hyvin vaikeaa, mutta sen tapahtuessa hän rakastuu aidosti. Kuolonklaanilainen on flirttailija ja hän tykkää leikkiä kollien tunteilla aivan huvin vuoksi, koska naaras nauttii kaikesta mahdollisesta huomiosta. Pakkaslilja on erittäin kiinnostunut klaanien ulkopuolisista erakoista ja luopioista, mutta hän käyttäytyy kylmästi heidän seurassaan. Hän ei usko Tähtiklaanin olemassaoloon ja näkee Tähtiklaaniin uskovat ja uskottomat vähempiarvoisina.

Taidot: Pakkaslilja on luonnonlahjakas taistelija ja pienen kokonsa takia hän turvautuu aina taisteluissa ketteryyteensä ja nopeuteensa, ja yrittää tehdä iskuistaan nopeita, mutta voimakkaita. Hänen saalistustaitonsa ovat myös erinomaiset. Pienen ja venyvän vartalonsa takia naaraalla on erinomainen ketteryys. Kuolonklaanilainen on surkea piiloutuja eikä hän lehtikadon paksussa lumessakaan osaa käyttää lumenvalkoista turkkiaan hyväkseen. Pakkasliljan kuuloaisti on hieman tavallista huonompi, mutta näkö- ja hajuaisti ovat hyvässä kunnossa. Hänen pimeänäkönsä ja kaukonäkönsä ovat aivan surkeat. Pakkasliljan pieni ja siro olemus auttaa häntä myös tasapainoilussa, jossa hän on todella taitava. Naaraan kiipeily- ja jäljittämistaidot eivät ole kehuttavat eikä hänellä ole pienintäkään ymmärrystä yrteistä. Tämä kissa on todella nopea juoksija ja vetäisi varmasti vertoja tuuliklaanilaisillekin.

Suku&suhteet:

Adoptioemo: Jäälilja (Kuolonklaani)
Emo: Pakkanen (Pimeyden metsä)
Isä: Kylmähenkäys (Kuolonklaani)
Siskopuolet: Rosmariiniputous (Varjoklaani), Utukyynel (Pimeyden metsä)
Rosmariiniputouksen pennut: Fasaanipentu (Varjoklaani), Haukkapentu (Varjoklaani)
Velipuolet: Korentolento (Pimeyden metsä), Hikkoritassu (kuollut)
Isän isä: Tuntematon (mahd. luopio)
Isän emo: Tuntematon (kuollut)

Menneisyys: Pakkaslilja syntyi vahinkopentuna Korkokivien lähettyvillä isälleen Kylmähenkäykselle ja erakkoemolleen Pakkaselle, joka kuoli synnytyksessä. Kylmähenkäys nimesi tyttärensä Pakkaspennuksi naaraan emon mukaan kunnioittaakseen erakon muistoa.

Muuta: Pakkaslilja pitää lumenvalkoisen turkkinsa aina erinomaisessa kunnossa eikä häntä kovin usein näe turkki likaisena.

Toiveet: Pakkasliljan suurin toive olisi päälliköksi pääseminen ja hän tahtoo myös kouluttaa monta oppilasta. Perheen perustaminen on myös toivelistalla. Mestariksi Kalmalilja, Viiltokaaos tai Sumumyrsky.

Theme Song: gasoline - halsey (https://m.youtube.com/watch?v=zRHNi3QfFlE)

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Oppilaaksi kyllä, soturiksi ei

Vastaus:

Hyväksytty!

- Elandra, 07.11.2018

Nimi: Alice

02.11.2018 08:33
Kirjoittaja: Alice

Kissan nimet: Pisamapentu, Pisamatassu, Pisamatuuli

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Pisamatassun lyhytkarvainen turkki on pohjaväriltään valkoinen ja hennosti kellertävä, liukuvasti valkoisempi jaloissa kohti tassujen kärkiä. Hännässä on pidempää karvaa ja se on melko tuuhea. Turkissa on melko harvassa leveitä vaalean oransseja raitoja. Ne auttavat sulautumaan Tuuliklaanin reviirin nummen heinikkoon. Silmät ovat kapeat ja väriltään kalpean keltaiset, aavistuksen vihertävät. Pisamatassu on tyypillinen tuuliklaanilainen rakenteeltaan eli siro ja jäntevä. Pisamatassu on myös keskimääräistä isompi kissa mikä johtuu osittain todella pitkistä jaloista.

Kissan usko: Tähtiklaani

Luonne: Pisamatassu on kissa jonka kanssa ei ole lainkaan helppo tulla toimeen. Pisamatassulla on erittäin terävä kieli ja kyyninen ja sarkastinen suhtautuminen kaikkeen. Naarasta on vaikea miellyttää ja hän tuntee olevansa muiden yläpuolella. Hän ei ole kuitenkaan erityisen kunnianhimoinen tai välitä huomion keskipisteenä olemisesta. Pisamtassu ei omasta mielestään omista ystäviä, vain kissoja joista hänelle on jotain hyötyä ja jotka eivät ärsytä häntä liian usein. Naaras tykkäisi viettää niin paljon aikaa itsekseen kuin mahdollista ja tuntee itsensä välillä ulkopuoliseksi, osin siksi ettei klaanissa ole sukulaisia joista hän tietäisi. Kuitenkin Pisamatassua sitoo klaanielämään vahva velvollisuudentunto ja hän sysää muut syrjään ja tekee asiat itse jos toiset eivät hänen mielestään tee niitä kunnolla. Hän seisoo mielipiteidensä ja itselleen harvojen tärkeiden asioiden takana, niellen pelkonsa voidakseen säilyttää ylpeytensä. 

Taidot: Pisamatassu on hyvä taistelemisessa ja oppii helposti uusia asioita. Saalistamisessakin hän on hyvä, koska hän pystyy juoksemaan pitkään saaliin perässä. Muut asiat kuten kiipeily ja uinti eivät ole oikein naaraan juttu.

Suku&Suhteet: Pisamatassun suku on täysin tuuliklaanista

Menneisyys: Pisamatassu syntyi kahdelle tuuliklaanilaiselle lehtikadon aikaan hänen veljensä kanssa. Naaras ei koskaan saanut tietää nimiä. Kerrotaan että hänen vanhempansa lähtivät klaanista veljensä kanssa ja jättivät Pisamatassun yksin tuuliklaaniin

Muuta: Pisamatassu rakastaa juoksemista, mutta inhoaa vettä. Naaras pitää erityisesti jäniksistä ja myyristä.

Toiveet: Olisi kiva jos mestari voisi olla Tulihenkäys. Sitten kun Pisamatassu on soturi hän toivoo kumppania ja pentuja.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle? Kyllä

Vastaus:

Ei hyväksytty
- Valitettavasti kissan nimi ei käy, koska Tuuliklaanissa on jo elävä Pisama-alkuinen kissa(Kuunpisarassa voi olla kerralla vain yksi samalla alkava kissa).
- Taidot ovat epätasapainossa: Hyvin hallittuja taitoja on kolme, huonosti vain yksi, koska ainoastaan jokiklaanilaisilla ja erakoilla uiminen hyväksytään hallitsemattomaksi taidoiksi, koska vain jokiklaanilaisille sitä opetetaan. On siis sanomattakin selvää, että tuuliklaanilaiset eivät osaa uida.
- Huomaathan, että jos puhuttelet hakemuksessa kissaa oppilasnimellä, et voi päästä soturiksi, ennen kuin olet muokannut tiedot soturinimellä puhuttavaksi. Toki voit tehdä näin, eikä se ole kiellettyä, mutta tahdon sinun tietävän tämän :)

- Elandra, 07.11.2018

Nimi: Pelkotuoksu

01.11.2018 20:45
Kirjoittaja: Pelkotuoksu

Kissan nimet: Pyökkipentu, Pyökkitassu, Pyökkipilvi

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Pyökkipilvellä on aika lyhyehkö turkki, joka hylkii hyvin vettä. Väriltään hänen turkkinsa on vaalean kilpikonnakuvioinen. Kollilla on aika suuret silmät, silmät ovat kirkkaanvihreät. Hänellä on pitkä ja todella tuuheahko häntä. Kasvot on kapeat, samoin kuin hänen sisarellaankin, hänen nenänsä on pieni ja pehmeä. Kollilla on aika lyhyet, vaaleankirjavat viikset, joissa on hieman haaleita täpliä. Pyökkipilvellä on pitkät ja terävät kynnet, väriltään ne ovat todella vaaleat, ne on vaikea erottaa kaukaa katsottuna. Usein lehtikadon aikaan hänen kynsiinsä tarttuu paljon lumipaakkuja ja loskaa. Kollilla on lihaksikkaat ja todella voimakkaat jalat, joissa on vähän lyhyempää karvaa. Hänen polkuanturansa ovat keskipehmeät, ja vaaleanharmaat. Kollin korvat ovat aika pienehköt, ja niissä on paksumpaa karvaa. Hänellä on lihaksikkaat ja leveät jalat, joka helpottaa juoksemista, kiipeilyä ja loikkimista. Pyökkipilvi on ruuminrakenteeltaan lihaksikas ja solakka, kooltaan hän on aika pieni, mutta monet sanovat häntä keskikokoiseksi.

Kissan usko: Tähtiklaani

Luonne: Pyökkipilvi on aika tulinen, itsevarma, mutta ujouttakin löytyy. Tulisuus näkyy siinä, että usein hän suuttuu helposti, ja jos joku todella paljon ärsyttää, hän saattaa jopa käydä kyseisen kissan päälle, mutta usein hän osaa hillitä itsensä, vaikka kuinka tekisi mieli loikata klaanitoverin päälle ja kynsiä häneltä korvat päästä. Hänen itsevarmuus näkyy usein uhkarohkeissa teoissa ja siinä, että hän uskaltautuu yleensä ensimmäisenä kohdata jotain pelottavaa. Kollin ujous taas näkyy siinä, että hän ei heti aluksi uskalla puhua vieraille, hän on todella hiljainen, mutta lopulta alkaa puhe luistamaan. Hän rakastaa ystäviään ja perhettään, eikä voisi kuvitella elämäänsä ilman heitä. Hän auttaa muita mielellään ja on todella ystävällinen. Kolli osaa olla myös todella huolehtivainen ja rakastavainen, jos vain sattuu sillä päällä olemaan. Useasti Pyökkipilvi huolehtii ystävistään, hän ei yleensä haasta riitaa heidän kanssaan, hän ei halua rikkoa heidän välejään. Kolli tykkää kiusoittelemisesta ja kiusoittelee muita usein vain vitsillä. Hän pyrkii noudattamaan soturilakia mahdollisimman tarkasti, mutta osaa hän kuitenkin joustaakin tarvittaessa. Hän ei pidä yhtään rajaloukkauksista tai riistavarkauksista. Pyökkipilvi uskoo syvästi ja vahvasti Tähtiklaaniin, eikä voisi kuvitella, että uskoisi johonkin muuhun. Hän ei käsitä muiden uskontojen perää, hän ei pidä siitä, että jotkut uskovat pahoihin kissoihin. Kolli tykkää kokoontumisista paljon, hän on siellä aina nauravainen ja iloinen. Klaanitovereihinsa hän luottaa, mutta klaanien ulkopuolisista ei voi sanoa samaa. Jos kolli näkee missään kotikisua, erakkoa tai luopiota, hän tiuskii heille ensimmäiseksi ja sitten häätää kokonaan pois. Pyökkipilvi on vannonut suojelevansa klaaniaan vaikka hengellään, siinä luottamus näkyy. Muista klaaneista ei kolli pidä, varsinkaan niistä, joissa on Pimeyden Metsään uskovia kissoja, hän ei muutenkaan luota muihin klaaneihin pätkän vertaa, ainut poikkeus on pari ystävä muissa klaaneissa. Kolli on myös periksiantamaton, hän ei ikinä luovuta. Suuttuessaan hän ei näytä sitä muille, yleensä hän yrittää olla mahdollisimman ystävällinen, välillä hän kuitenkin menee omaan rauhaan rauhoittumaan pois muiden silmistä. Jos joku ärsyttää häntä pahasti, pahimmassa tapauksessa kolli saattaa jopa loikata klaanitoverinsa päälle, mutta lopulta hän pyytää anteeksi typerää käytöstään. Pyökkipilvi ei ihastu helposti, mutta oikean naaraan osuessa kohdalle sydän alkaa sykkimään. Hän yleensä näyttää rakkautensa kyseiselle naaraalle pienillä kauniilla kivillä tai muilla lahjoilla.

Taidot: Pyökkipilvi on todella hyvä taistelemisessa, hän oppii taisteluliikkeet helposti, mutta saalistaminen ei ole hänen vahvuutensa. Hän on myöskin hyvä juoksemaan ja kiipeilemään, piiloutuminen ja vaaniminen eivät kuitenkaan onnistu helposti. Kolli kuulee todella kauas, hän näkeekin ihan hyvin kauaskin, tosin hajuaisti ei yllä kovinkaan kauas.

Suku&Suhteet:
Emo: Liljahenkäys(Varjoklaani)
Isä: Varpusliito(Varjoklaani)
Kasvatti-isä: Sienikarva(Varjoklaani)
Veli: Näätäpentu(Varjoklaani)
Sisko: Loistepentu(Varjoklaani)
Velipuolet: Hikkoritassu(kuollut), Korentolento(Pimeyden Metsä)
Siskopuolet: Rosmariiniputous(Varjoklaani), Utukyynel(Kuolonklaani)
Rosmariiniputouksen pennut: Fasaanipentu(Varjoklaani), Haukkapentu(Varjoklaani)
Serkut: Säröpentu(Pimeyden Metsä), Sirpaletassu(Kuolonklaani), Pirstaletassu(Kuolonklaani), Säpäletassu(Kuolonklaani), Tuskapentu(Kuolonklaani)
Täti: Hiiripisara(Pimeyden metsä)
Eno: Kostohenki(Kuolonklaani)
Emon emo: Kielomyrkky(Tähtiklaani)
Emon isä: Pisaratähti(Pimeyden Metsä)

Menneisyys: Pyökkipilvi syntyi yhden siskonsa ja veljensä kanssa Varjoklaanin Liljahenkäykselle ja Sienikarvalle. Hänen bioliginen isänsä on Varpusliito, mutta kukaan ei tiedä sitä.

Muuta: Pyökkipilvi sai nimensä Liljahenkäyksen tädiltä, Pyökkihännältä. Kollin lempiriista on orava.

Toiveet: Varsinaista mestaritoivetta ei ole, mutta jos olisi mahdollista, niin liittynyt mestari?
Kolli toivoo joskus pääsevänsä varapäälliköksi tai päälliköksi. Hän haluaisi myös kumppanin ja ehkä pentuja.

Theme Song:
In My Mind (Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=HzIL41B9Sv8 )
Darude - Sandstorm (Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=y6120QOIsfU )

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: En.

//Pentuhakemuksista.

Vastaus:

Hyväksytty!

- Elandra, 07.11.2018

Nimi: Trolla

01.11.2018 19:45
Kirjoittaja: Trolla

Kissan nimet: Näätäpentu, Näätätassu, Näätäturkki

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Näätätutkin pohjaväri on vaaleanharmaa. Hänen turkissaan on kuitenkin tummemman harmaita raitoja. Raidat ovat ympäri hänen kehoaan. Kollin turkki on paksua ja pehmoista. Hänen turkkinsa on lyhyttä. Näätäturkin korvat ovat kolmion muotoiset ja normaalin kokoiset. Näätäturkin silmät ovat metsänvihreät. Silmät ovat suuret ja pyöreät. Näätärukin kasvot ovat aika kapeat. Hänen nenänsä on pieni. Väriltään nenä on vaaleanpunainen. Myös hänen anturansa ovat vaaleanpunaiset. Näätärturkin jalat ovat hiukan tavallista pidemmät. Soturin viikset ovat valkoiset ja pitkät. Näätäturkin häntä on pitkä. Hänen hampaansa ovat terävät ja pitkät, kuten kynnetkin.

Kissan usko: Tähtiklaani

Luonne: Näätäturkki on hyvin lujatahtoinen. Kun tämä kolli päättää jotain, ei voi hänen päätään voi kääntää. Soturi ei myöskään anna periksi lähes koskaan. Kolli on todella utelias. Näätäturkki saattaa aluksi olla hieman hiljainen, mutta kun on jutellut hänen kanssaan hetken, puhetulvaa on hankala unohtaa. Näätäturkki uskoo todella lujasti Tähtiklaaniin. Tälle soturille perhe ja ystävät ovat kaikista tärkeimpiä. Näätäturkki on valmis suojelemaan heitä hengellään. Näätäturkki ei suutu helposti. Kolli antaa anteeksi todella helposti. Hän on todella itsevarma. Näätäturkki luottaa itseensä ja muihin välillä hiukan liikaakin. Kolli on hieman uhkarohkea.

Taidot: Näätäturkki on loistava taistelija ja kiipeilijä. Saalistus ei ole hänen vahvin lajinsa, Kolli ei osaa piiloutua kovinkaan hyvin. Hän on nopea juoksija. Soturilla on erittäin tarkka kuulo, mutta kaukonäkö ei ole kaikista parhain.

Suku&Suhteet:
Emo: Liljahenkäys(Varjoklaani)
Isä: Varpusliito(Varjoklaani)
Kasvatti-isä: Sienikarva(Varjoklaani)
Veljet: Pyökkipentu(Varjoklaani)
Siskot: Loistepentu (Varjoklaani)
Velipuolet: Hikkoritassu(kuollut), Korentolento(Pimeyden Metsä)
Siskopuolet: Rosmariiniputous(Varjoklaani), Utukyynel(Kuolonklaani)
Rosmariiniputouksen pennut: Fasaanipentu(Varjoklaani), Haukkapentu(Varjoklaani)
Serkut: Säröpentu(Pimeyden metsä), Sirpaletassu(Kuolonklaani), Pirstaletassu(Kuolonklaani), Säpäletassu(Kuolonklaani), Tuskapentu(Kuolonklaani)
Täti: Hiiripisara(Pimeyden metsä)
Eno: Kostohenki(Kuolonklaani)
Emon emo: Kielomyrkky(Tähtiklaani)
Emon isä: Pisaratähti(Pimeyden Metsä)

Menneisyys: Näätäturkki syntyi kyhden siskonsa ja yhden veljensä kanssa Varjoklaaniin Liljahenkäykselle ja Sienikarvalle. Kollin biologinen isä on Varjoklaanin Varpusliito, mutta sitä ei tiedetä.


Muuta: Nääturkki on saanut nimensä sijaisisänsä Sienikarvan tädin Näätävarjon mukaan.

Toiveet: Kolli haluaisi mestarikseen Valkosydämen.

//pentuhakeista


Vastaus:

Hyväksytty!

- Elandra, 07.11.2018

Nimi: EmppuOmppu

01.11.2018 18:40
Kirjoittaja: EmppuOmppu

Kissan nimet: Loistepentu, Loistetassu, Loisteyö

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Loisteyöllä on kauniit, kapeat kasvot sekä suuret pyöreäkärkiset korvat. Hänen vaaleanvihreät silmänsä ovat muodoltaan mantelimaiset. Naaraan nenä on pieni, väriltään noenmusta. Hänellä on pitkät, tuuheat, maidonvaaleat viikset, jotka tummenevat hieman tyveen päin mentäessä. Hänen hampaansa ovat pitkät ja terävät, ja ne ovat selvästi naaraan paras puolustuskeino hyökkääjiä vastaan. Loisteyön turkki on pohjaväriltään vaaleanruskeaa ja sitä halkovat ohuet vaaleanharmaat raidat. Naaraan rinnassa on pieni valkoinen puolikuuta muistuttava merkki, joka ei kaukaa katsottuna edes näy. Hänen karvansa on lyhyttä ja silkkisen pehmeää, muttei erityisen paksua, joten hänelle tulee helposti kylmä pienelläkin pakkasella. Loisteyö on ruumiinrakenteeltaan hyvin siro. Hänellä on pitkä häntä, joka helpottaa tasapainottelemista. Naaraan lavat ovat kapeat ja jalat pitkät ja ohuenpuoleiset. Hänen kyntensä ovat lyhyet, tylpähköt ja läpikuultavat. Polkuanturat ovat hänen nenänsä tavoin noenmustat ja pehmeän tuntoiset. Loisteyö on melko pienikokoinen kissa.

Kissan usko: Tähtiklaani.

Luonne: Loisteyö on, etenkin vieraiden seurassa, sisäänpäin sulkeutuva ja vähäpuheinen. Hän ei yleensä aloita keskusteluja, ellei kyseessä ole tätä aidosti kiinnostava puheenaihe. Naaras on lojaali perheelleen ja läheisimmille ystävilleen, sekä hyvin oikeudenmukainen. Loisteyö osaa olla hyvin kärsivällinen ja tätä näkee harvoin vihaisena. Hän ei mielellään käytä väkivaltaa riitojen saati sitten muidenkaan kahnausten selvittämiseen, vaan yrittää päästä pois tukalasta tilanteesta turvautumalla joko muiden puhetaitoihin tai avaamalla oman suunsa ja puhumalla asiat halki, vaikkei sekään ole hänelle kovin mieluinen vaihtoehto. Loisteyö on hellä ja huolehtivainen, varsinkin jos kyseessä sattuu olemaan perheenjäsen tai ystävä. Hän myös pitää pennuista. Vaikkei hänestä ehkä sitä heti päällepäin uskoisikaan, on naaras valmis uhraamaan henkensä klaaninsa ja läheistensä tähden. Loisteyö ihastuu helposti, mutta kun hän rakastuu palavasti johonkuhun, sen kyllä huomaa, vaikka tämä muuten onkin kovin vaikeasti luettava. Hänen uskonsa Tähtiklaaniin on vahva ja järkkymätön.

Taidot: Loisteyö on erittäin taitava saalistaja ja hän omaa hyvin tarkan haju- ja kuuloaistin. Naaras on kuitenkin surkea taistelija sekä kiipeilijä, joka johtuu osittain hänen lyhyistä, tylpistä kynsistään, joilla ei meinaa millään saada pitävää otetta puusta. Hän näkee selvästi vain muutaman ketunmitan päähän, mutta vähänkään kauempana olevat asiat ovat tämän silmissä värikkäitä sumeita läiskiä. Loisteyö on nopea juoksija ja hyvä piiloutumaan, mutta huono vaanimaan sekä puolustautumaan fyysisiltä hyökkäyksiltä.

Suku&suhteet:
Emo: Liljahenkäys(Varjoklaani)
Isä: Varpusliito(Varjoklaani)
Kasvatti-isä: Sienikarva(Varjoklaani)
Veljet: Näätäpentu(Varjoklaani), Pyökkipentu(Varjoklaani)
Velipuolet: Hikkoritassu(kuollut), Korentolento(Pimeyden Metsä)
Siskopuolet: Rosmariiniputous(Varjoklaani), Utukyynel(Kuolonklaani)
Rosmariiniputouksen pennut: Fasaanipentu(Varjoklaani), Haukkapentu(Varjoklaani)
Serkut: Säröpentu(Pimeyden metsä), Sirpaletassu(Kuolonklaani), Pirstaletassu(Kuolonklaani), Säpäletassu(Kuolonklaani), Tuskapentu(Kuolonklaani)
Täti: Hiiripisara(Pimeyden metsä)
Eno: Kostohenki(Kuolonklaani)
Emon emo: Kielomyrkky(Tähtiklaani)
Emon isä: Pisaratähti(Pimeyden Metsä)

Menneisyys: Loisteyö syntyi kahden veljensä kanssa Varjoklaaniin Liljahenkäykselle ja Sienikarvalle. Hänen biologinen isänsä on Varpusliito-niminen Varjoklaanin soturi, mutta sitä ei tiedetä.

Muuta: Loisteyön lempiriistaa ovat sammakot ja kaikenlaiset muut matelijat.

Toiveet: Loisteyö toivoo saavansa kumppanin ja mahdollisesti myös pentuja.

Theme Song:
- Declan J Donovan - Fallen so Young
- Natasha Blume - Journey (Ready to Fly)

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Ei.

//Pentuhakemuksista.

Vastaus:

Hyväksytty!

- Elandra, 07.11.2018

Nimi: Tähtikissa

29.10.2018 14:02
Kirjoittaja: Tähtikissa

Nimi: Synkkäpentu, Synkkätassu, Synkkähenki

Sukupuoli: naaras

Klaani: Kuolonklaani

Ulkonäkö: Synkkähenki on vaaleanharmaa naaras. Naaraan turkki on lyhyt ja tiheä. Hänellä on syvänsiniset silmät, jotka pitävät tunteet sisällään. Hänen häntänsä on melko pitkä ja väriltään musta. Myös naaraan selkä on musta, ja hänellä on mustia raitoja. Synkkähengellä on musta nenä ja mustat, melko kovat polkuanturat. Naaraan kuono on valkoinen, samoin kuin tassut. Hän on melko pienikokoinen, eikä kovin lihaksikas.

Kissan usko: Pimeyden Metsä

Luonne: Synkkähenki on hiljainen, ja omiin oloihinsa vetäytyvä. Joissakin tilanteissa hän on hyvinkin äänekäs ja pomottava, mutta se on hyvin harvinaista. Naaras suhtautuu lähes kaikkiin kissoihin epäluuloisesti. Synkkähenki on uskollinen vain Pimeyden Metsälle. Hän on hyvin kärsivällinen opettaja ja opettaa mielellään soturin taitoja tuleville sukupolville. Synkkähengen kärsivällisyys rajoittuu kuitenkin opettamiseen, hänellä on melko lyhyt pinna. Suuttuessaan naaras suuttuu kunnolla, eikä ärhentely jää lyhyeksi. Synkkähenki kantaa kaunaa vielä pitkään.

Taidot:
Synkkähenki on nopea ja hyvä saalistamaan. Naaras muistaa yrtitkin hyvin, vaikka ei niitä opiskelekaan. Hän on huono taistelemaan, eikä piiloutuminen kuulu hänen vahvuuksiinsa. Synkkähenki on huono kiipeämään.

Menneisyys: Synkkähenki syntyi vanhemmilleen ainoana pentuna Kuolonklaanin pentutarhassa.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: en

Vastaus:

Hyväksytty!
- Pimeyslehti huolehtii sinusta siihen saakka, että ansaitset oppilasnimesi.

Koska olet uusi liittynyt, käy ennen ensimmäistä tarinassa luomassa itsellesi sivu!(Klaanit→Liittyneet→Päivitä sivuasi)

- Elandra, 07.11.2018

Nimi: Elandra

28.10.2018 22:21
Hakemuksiin vastattu.
Vastaukset näkyvät jokaisen hakemuksen alla(jos vastauksia ei näy, vastaaminen on kesken, odota hetki).

--------------------------

Nimi: Tähtikissa

28.10.2018 15:53
Kirjoittaja: Tähtikissa

Nimi: Synkkäpentu, Synkkätassu, Synkkähenki

Sukupuoli: naaras

Klaani: Kuolonklaani

Ulkonäkö: Synkkähenki on vaaleanharmaa naaras. Naaraan turkki on lyhyt ja tiheä. Hänellä on syvänsiniset silmät, jotka pitävät tunteet sisällään. Hänen häntänsä on melko pitkä ja väriltään musta. Myös naaraan selkä on musta, ja hänellä on mustia raitoja. Synkkähengellä on musta kuono ja mustat, melko kovat polkuanturat. Naaraan kuono on valkoinen, samoin kuin tassut. Hän on melko pienikokoinen, eikä kovin lihaksikas.

Kissan usko: Pimeyden Metsä

Luonne: Synkkähenki on hiljainen, ja omiin oloihinsa vetäytyvä. Joissakin tilanteissa hän on hyvinkin äänekäs ja pomottava, mutta se on hyvin harvinaista. Naaras suhtautuu lähes kaikkiin kissoihin epäluuloisesti. Synkkähenki on uskollinen vain Pimeyden Metsälle. Hän on hyvin kärsivällinen opettaja ja opettaa mielellään soturin taitoja tuleville sukupolville. Synkkähengen kärsivällisyys rajoittuu kuitenkin opettamiseen, hänellä on melko lyhyt pinna. Suuttuessaan naaras suuttuu kunnolla, eikä ärhentely jää lyhyeksi. Synkkähenki kantaa kaunaa vielä pitkään.

Taidot:
+Saalistaminen
+Yrttien muistaminen
+Nopeus

-Piiloutuminen
-Taisteleminen
-Kiipeäminen

Menneisyys: Synkkähenki syntyi vanhemmilleen ainoana pentuna Kuolonklaanin pentutarhassa.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: en

Vastaus:

Ei hyväksytty
- Taidot täytyy ilmoittaa sanallisina, ei plussina ja miinuksina. Eli kerrot esim näin: Synkkähenki on hyvä… Ja Synkkähenki on huono… Kaavan ei tarvitse olla tuo, mutta on tultava ilmi mikä taito on hyvin hallittu ja mikä ei.
- Mainitset Synkkäpennun kuonon värin kahteen kertaan. Ethän aiemmassa maininnassa sekoittanut kuonoa ja nenää toisiinsa? Kannattaa korjata tämä välttyäksesi väärinkäsityksiltä :)

- Elandra, 28.10.2018

Nimi: Rikko

21.10.2018 18:29
Kirjoittaja: Rikko

Kissan nimet: Kyytassu, Kyykatse

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Normaalia suurikokoisempi kollikissa vihertävillä silmillä, sekä hieman kellertävillä, pitkillä ja terävillä hampailla. Hänen karhea karvapeitteensä on pääasiassa kylmän rusehtava, mutta tummempia raitoja on havaittavissa ympäri kehoa, kasvoissa, selässä, käpälissä ja hännässä. Kyykatseen karvan pituus on lyhemmän puoleinen, ei kuitenkaan erityisen lyhyt.
Nenä on kauttaaltaan musta, karhea kieli sekä ikenet ovat vaaleanpunaiset. Kollin kasvot ovat pyöreänmuotoiset ja vartalo hyvin jämäkän oloinen.
Kollin raajat ovat lyhyehköt hänen kokoonsa nähden, sekä varpaiden väleistä paljastuu viiltävät valkoiset kynnet.
Kyykatseen korvat ovat pienet, jonka takia hän ei välttämättä kuule kauas. Korvien sisus on harmaan vaaleanpunaista, sekä korvakarva lyhyttä, ruskeaa töyhtöä.
Myös polkuanturat ovat harmaan vaaleanpunaiset ja kovat, sillä kolli rakastaa ottaa riskejä ja metsästää käärmekivillä.

Kissan usko: Pimeyden Metsä

Luonne: Kyykatse on hyvin salamyhkäinen otus. Häneen on vaikea tutustua, sillä kolli vaikuttaa ulkopuoliselle sisäänpäinsuuntautuneelta. Jota hän ei kyllä aina ole. On totta että kolli nauttii yksin olemisesta, mutta hän omissa ajatuksissaan haaveilee johtamisesta.
Kyykatse ei siedä huonoa kuria tai hallitsematonta järjestystä, hän tuntee tarvetta saada asiat kuntoon.
Kyykatse ei tiedä kehen luottaa Myrskyklaanissa, vaan kokee ainoaksi turvapaikaksi Pimeyden Metsän. Ikävä kyllä klaanissa ei pysty noin vaan oleskelemaan Pimeyden Metsäläisten kanssa, vaan kollin on tultava toimeen synnyinklaanissaan.
Kyykatse haluaisi salaa jonkun, jonka kanssa jakaa pimeitä ajatuksiaan. Ongelmana väliin iskee epäilyt: mitäjos Kyykatse petettäisiin? Hän joutuisi maanpakoon? Syrjintään? Hyväksyisikö Pimeyden Metsä enää harhaan johdettua kissaa?
Kolli pelkää heitteille jättöä enemmän kuin mitään. Asia pitää Kyykatseen koko ajan varpaillaan, eikä häneltä voi alussa odottaa vastaukseksi muuta kuin murahteluja ja lyhyitä lausahduksia.
Jos kolli joskus saisi ystävän, pitäisi Kyykatse kyseisestä kissasta kiinni kynsin ja hampain, kuoleman uhalla. Hän ei antaisi minkään mahdin satuttaa sitä henkilöä, jolle Kyykatse sydämensä avasi.

Taidot: Kyykatseen lyhyehkön karvapeitteen alle piiloutuu jykevät, sekä muodokkaat lihakset, jotka mahdollistavat voimakkaat iskut taisteluissa vastustajia vastaan. Kolli omaksuu myös uusia taisteluliikkeitä nopeasti.
Kyykatseen suuren ulkomuodon huonoihin puoliin lukeutuu hitaus. Hän ei kykene tekemään äkkinäisiä liikkeitä, saatika juoksemaan kovin nopeasti.
Kolli ei erityisemmin pidä saalistamisesta, vaikka taitaakin tämän taidon kohtuullisen hyvin. Hän osaa pitää tasapainonsa hallinnassa, mutta loppupeleissä ongelmaksi koituu jälleen nopeus.
Kyykatse on taitava sulautumaan maastoon, osittain maanläheisen turkkinsa, mutta myös hiljaisten liikkeidensä ansiosta. Hän kykenee kiipeilemään hitaasti, mutta varmasti. Kovin ketterä Kyykatse ei ole, mutta kestävyyttä löytyy senkin edestä.

Sukusuhteet: Ei tiedettyjä sukulaisia.

Menneisyys: Kyykatse on täysin Myrskyklaanilaista alkuperää ja syntyi hiirenkorvan aikaan, heti lehtikadon loputtua.

Muuta: Kyykatseen nimi juontaa juurensa tuon likaisen vihreistä silmistä ja hänen tuimasta katseestaan.

Toiveet: Kyykatse toivoisi pääsevänsä taistelemaan Pimeyden Metsän puolesta!

Theme song: Bastille - Of the night

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti seuraavalle tasolle: Kyllä.

Vastaus:

Ei hyväksytty
- Ikävä kyllä Kyytassun taidot ovat liian epätasapainossa. Hyviä on liikaa suhteessa huonoihin. Laskin, että hyviä taitoja olisi peräti seitsemän(+saalistaminen) ja huonosti hallittuja vain kolme(hitaat liikkeet, hitaus juostessa ja ketteryys). Jotkut taidot olivat itselleni hieman hämäriä, mutta esimerkiksi vaikka kiipeily on hidasta, eteneminen varmasti tekee siitä hyvin hallitun taidon.

- Elandra, 28.10.2018

Nimi: Silentori

21.10.2018 17:26
Kirjoittaja: Silentori

Kissan nimet: Haapatassu, Haapahäntä

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Haapahäntä harmahtava Tabby, joka on kooltaan normaalia pienempi naaras. Hän on ruumiinrakenteeltaan vankkarakenteinen ja ketterä. Haapahännän pienikokoisuudesta huolimatta hänellä on vahvat etujalat, joilla hän kykenee uimaan vastavirtaan lähes ongelmitta. Naaraalla on leveät tassut, joilla on helppo napata saalista joesta. Hänen päänsä on pyöreähkö ja korvat ovat pienet ja pyöreäkulmaiset. Korvien sisäpuolet ovat kauniin kirsikanpunertavat ja korvantakuset ovat tummanharmaat. Haapahännällä on silkkinen, paksu, mutta lyhyt vaaleahkon harmaa turkki. Turkissa on tummia juovia, jotka yltävät päästä hännän päähän asti. Naaraan etujaloissa on harmaat sukat ja takajaloissa valkoiset sukat. Tassunsa varpaissa on valkoista. Hänen häntänsä on lyhyt, mikä vaikeuttaa puusta laskeutumista. Haapahännän selässä kulkee tummanharmaa piirto, joka yltää pitkälle häntään. Hänen kaulassaan on valkoista, ja mahanalu on kokonaan harmahtava. Hän omaa lempeäkatseiset sinertävät silmät, jotka ovat melko suuret. Hänellä on lyhyet, valkoiset kynnet joilla raatelee saaliinsa.

Kissan usko: Tähtiklaani

Luonne: Haapahäntä on lempeä ja ystävällinen naaras, joka ei juurikaan pahoita mieltänsä. Hän on elehtivät ja ilmeikäs kissa, joka kohtaa reippaasti kaikki haasteet. Haapahäntä kommunikoi muiden kissojen kanssa elekielin, puhuen ja käyttäen ilmeitä. Kuitenkin hän on rauhallinen ja kaikille avoin klaanin kissoille. Haapahäntä osaa näyttää omat mielipiteensä suoraan ja karkeasti, jos on jossain asiassa vahvasti mieltä. Hiljaisuudestaan huolimatta, naaras on sosiaalinen ja humoristinen. Hän ei näe muissa klaanikissoissa vaaranmerkkejä ja pystyy tulemaan heidän kanssaan hyvin toimeen. Haapahäntä uskoo muiden kissojen olevan hyviä, eikä toisia klaanikissoja tarvitsisi halveksia. Naaras saattaa inhota toista kissaa, mutta hän tarvitsee siihen hyvät perustelut. Hän on uskollinen klaanilleen ja tekee kaikkensa klaaninsa vuoksi.

Taidot: Haapahäntä kuuroudestaan huolimatta taitava saalistaja, sillä hän omaa herkät tunto-, näkö ja hajuaistit. Vahvojen raajojensa ansiosta naaras pystyy uimaan pitkiä matkoja. Hän ei kuitenkaan ole taistelunhimoinen ja häviää heti kättelyssä taistelussa. Haapahäntä ei ole kokenut taistelija, mikä tuo vihollisille mahdollisuuksia häntä vastaan. Hän ei myöskään kuuroudestaan haivaitse vaaraa takaapäin. Naaras ei taita piiloutumistaan, mikäli johtuneen hänen turkin väristä. Hänet on helppo huomata. Puihin kiipeäminen ei ole iso este. Hän on myöskin nopea juoksija pienikokoisuutensa johdattelemana.

Suku ja Suhteet: Kissa on puhtaasti jokiklaanilainen.

Menneisyys: Haapahäntä syntyi Jokiklaaniin lehtisateen aikana. Emoa ja isää ei ole tiedossa. Tullessaan oppilaaksi, hänen kuulonsa huononi ja katosi jäljettömiin.

Muuta: Hänen lempisaaliinsa on kala, mutta myyrä on myös hänen suosikki. Hän nauttii metsässä kävelystä ja joen lähistöllä oleskelusta. Viihtyy parhaiten metsällä.
Toiveet: Hänen ainoa toiveensa on saada pentuja, mutta ei se ole välttämätöntä. Syy johtuneen hänen empaattisuudestaan pentuja kohtaan.
https://aijaa.com/SQxkWk

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Ei

// Kuurouteen on saatu erillinen lupa Elandralta.

Vastaus:

Hyväksytty!
- Mestariksesi saat Jäätikkövirran. Olet oppilaana 275kp saakka.
- Käy tekemässä itsellesi liittyneen sivu Klaanit→Liittyneet→Päivitä sivuasi!

- Elandra, 28.10.2018

Nimi: Anna

20.10.2018 12:04
Kirjoittaja: Anna

Kissan nimet: Jasmiinitassu, Jasmiinivarjo

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Jasmiinivarjo on ruumiinrakenteeltaan hyvin hoikka ja vaikuttaa miltei lihaksettomalta tapaukselta vaikka turkin alle kätkeytyykin odotettua enemmän voimaa. Tuon lyhyt sekä karkea turkki on kauttaaltaan tummanharmaa. Pitkä kapea häntä, joka tuo edun tasapainoilussa sekä kiipeämisessä ja pitkät jalat saavat naaraan vaikuttamaan kookkaammalta kuin todellisuudessa on. Soturin teräväpiirteisiä kasvoja koristavat pienet tummanvihreät silmät ja pieni läpeensä musta nenä. Kynnet sekä hampaat ovat Jasmiinivarjolla erittäin terävät sekä vaaleanharmaat. Naaras omistaa myös suurehkot kolmion muotoiset korvat, jotka ovat sisältä hennon vaaleanpunaiset ja niistä saattaa hapsottaa pieniä valkeita karvoja. Jasmiinivarjon viikset ovat suuhteellisen lyhyet sekä hennot ja väriltään valkoiset. Soturin tassut ovat pienehköt ja polkuanturat nenän lailla läpeensä mustat sekä hyvin herkät.

Kissan usko: Tähtiklaani

Luonne: Jasmiinivarjo vetäytyy usein omiin oloihinsa tarkkailemaan klaanin menoa ja meininkiä, vaikkei naaraan mielestä seura ole koskaan pahitteeksi. Soturi ei vain itse oikein osaa hakeutua muiden seuraan, vaan havahtuu useimmiten ajatukseen vasta, kun joku tulee kysymään, että kehtaako viereen istua. Yleensä naaras on hieman hiljaista sorttia, mutta jos joku tulee varta vasten tälle puhumaan voi intoutua naaras keskustelemaankin ihan kunnolla. Jäädessään yksin vaipuu naaras usein omiin ajatuksiinsa ja mutiseekin niitä silloin tällöin ääneen. Jasmiinivarjon ajatusmaailma on ajoittain kovin syvällistä ja usein tämä höpöttääkin ajatuksiaan klaanitovereille saaden nuo hämmennyksen ja kiusaantumisen valtaan, sillä usein ajatukset ovat kuitenkin aika kaukaa haettuja ja mitä ihmeellisempiä. Nuorten kissojen keskuudessa soturi tunnetaan hieman pelottavana ilmestyksenä ja silloin tällöin Jasmiinivarjo intoutuu hieman pelottelemaan oppilaita kertomuksillaan. Oudohkon sekä vetäytyväisen kuoren alle kätkeytyy kuitenkin hyvin hyvin lempeä ja rohkea kissa, joka tekisi mitä hyvänsä klaaninsa eteen. Jasmiinivarjo ei ole kuitenkaan uhkarohkea tai lähde muiden hölmöilyihin mukaan ja omistaa hyvän tilannetajun sekä päättelykyvyn. Jasmiinivarjo pyrkii pitämään itsensä kaikissa mahdollisissa tilanteissa rauhallisena ja on hyvin määrätietoinen kissa. Johtaminen luonnistuu naaraalta hyvin ja tämä pyrkii johtaessaan pitämään itsensä kuitenkin samalla viivalla klaanitovereidensa kanssa sekä kuuntelemaan ideoita joka suunnasta. Oman klaaninsa kissojen kanssa naaras tulee hyvin toimeen ja on aina valmis auttamaan jokaista klaanitoveriaan pulassa. Soturi tulee kokoontumisissa hyvin toimeen muiden klaanien kissojen kanssa ja noudattaa tarkasti sovittua rauhaa. Muulloin muiden klaanien kissoja tavatessaan naaras pysyy tyynenä, mutta mikäli kyseessä on rajarikkomus tai muu vastaava on Jasmiinivarjo valmis tekemään tarvittavat toimet.

Taidot: Jasmiinivarjo hallitsee näppärästi saalistuksen, taistelun sekä tasapainoilun ja kiipeämisen. Naaras ei ole kovinkaan nopea jaloistaan, eikä piiloutuminen ole Jasmiinivarjon vahvuuksia. Myöskin naaraan kestävyys ja jäjitystaito ovat kehnoja.

Suku&suhteet: Jasmiinivarjon juuria risteilee vähän kaikkialla, todistetusti ainakin myrsky-, varjo- sekä jokiklaanissa.

Menneisyys: Jasmiinivarjon isä katosi mystisesti tuon riideltyä kumppaninsa, eli Jasmiinivarjon emon kanssa. Tiineys oli raskasta Jasmiinivarjon emolle tuon samalla surressa kadonnutta kumppaniaan. Lopulta Jasmiinivarjo syntyi pilvisenä hiirenkorvan päivänä suunnilleen ilta-auringon painuessa puiden taakse. Naaras oli pentueensa ainut ja hyvin rakastettu sellainen isänsä katoamisen takia.

Muuta: Jasmiinivarjon lempiriistaa ovat pienet vikkelät oravat. Naaraalla on omalaatuinen tapa kallistaa päätään sivulle painuessaan ajatuksiinsa.

Toiveet: Jasmiinivarjo toivoo saavansa joskus nauttia kumppanin läheisyydestä sekä omien pentujen innokkaista vinkaisuista. Myös haavekuvat päällikkyydestä piirtyvät ajoittain naaraan mieleen.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Kyllä

Vastaus:

Hyväksytty!
- Mestariksesi saat
- Käy tekemässä itsellesi liittyneen sivu Klaanit→Liittyneet→Päivitä sivuasi!

- Elandra, 28.10.2018

Nimi: Epsuxx

19.10.2018 18:45
Kirjoittaja: Epsuxx

Kissan nimet: Kuusipentu, Kuusitassu, Kuusihenkäys

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Kuusihenkäys on rakenteeltaan solakka, virtaviivainen ja pienikokoinen. Hänellä on hiukan pitkät jalat ja aavistuksen pienet käpälät, jotka ovat kuitenkin sopusuhtaiset jalkojen kanssa. Pienestä koostaan huolimatta naaraalla on voimakkaita lihaksia varsinkin jaloissaan ja muuallakin kehossaan.
Kuusihenkäyksen turkki on sävyltään kauttaaltaan tasaisen hopeanharmaa. Värin kuitenkin rikkovat muutamat turkin valkoiset kohdat, kuten hännänpää, vasen korva sekä vasen takajalka. Kuusihenkäyksellä on pohjaväriltään vihreät silmät, mutta väri muuttuu ruskeaksi, kun mennään lähemmäs pupillia, joten oikeastaan hänen silmissään on kahta väriä. Silmät ovat kapeat, mutta suurehkot.
Kuusihenkäyksellä on terävät, puhtaanvalkoiset ja erittäin vahvat kynnet, mutta ne eivät loista pituudellaan. Hänen korvansa ovat kapeat mutta kolmiomaiset, kooltaan sopusuhtaiset. Kuusihenkäyksen hampaat ovat puhtaanvalkoiset ja puruvoimaltaan vahvat.

Kissan usko: Tähtiklaani

Luonne: Kuusihenkäys on yleensä suht’ ystävällinen ja avoin kaikkia oman klaaninsa kissoja kohtaan, ja hän on aika sosiaalinen kissa. Hän on hyvä pitämään keskustelua yllä ja muutenkin hän on usein seurueiden puheliain kissa. Vaikka hän vaikuttaakin avoimelta, hän ei oikeastaan luota muihin kissoihin kovin nopeasti ja pyrkii välttelemään omista henkilökohtaisista asioista puhumistaan mahdollisimman pitkään.
Muiden klaanien kissoja kohtaan Kuusihenkäys on selkeän kielteinen. Hän on uskollinen omalle klaanilleen eikä näe elämistä muissa klaaneissa mahdollisena. Hänellä on pienimuotoinen vihasuhde erakoihin, eikä hän pysty luottamaan heihin missään nimessä, vaikka onkin itse erakkotaustainen. Se on kuitenkin samalla myös syy hänen epäilyihinsä ja lähestulkoon pelkoonsa erakoita kohtaan.
Ystäviensä seurassa Kuusihäntä on hyvin huumorintajuinen ja avoin kissa, joka viihtyy hyvin ystäviensä seurassa. Siitä huolimatta hän viihtyy joskus myös yksin, mutta yleensä hän sopii paremmin muiden kissojen joukkoon. Hän rohkea kissa, ja uskaltaa ottaa riskejä, jos niiden ottamiseen on tarpeeksi hyvät syyt ja perusteet. Hän on kuitenkin järkevä kissa, joka ei syöksy suoraa päätä typeriin suunnitelmiin, vaan osaa käyttää päätään.
Kuusihenkäys on nopea oppimaan uusia asioita, sillä hän on hyvin oppimishaluinen kissa. Hän rakastaa uimista ja vedessä oleskelua, mutta myöskin lehtikadon aikaan lunta ja jäätä sekä juoksemista.
Kuushenkäys on hyvin kärsivällinen naaras, ja suuttuu todella harvoin kenellekään. Hän ehkä ärtyy vähän joskus, mutta leppyy nopeasti. Kunnolla suuttuessaan hän on hyvin pitkävihainen ja vaatii kunnolla aikaa leppyäkseen ja antaakseen anteeksi.
Anteeksipyytäminen ja anteeksiantaminen ovat Kuusihenkäykselle vähän vaikeita asioita, sillä vaikka hän onkin huomattavan sosiaalinen, naaras kokee olonsa vaivaantuneeksi syvällisyyttä vaativissa tilanteissa. Hän on ennemminkin pintapuolen liitäjä, joka kaivautuu vain ystäviensä asioihin yhtään pintaa syvemmälle.
Kuusihenkäys on omalle klaanilleen suhteellisen lämmin kissa, kuten sanottua, mutta ulkopuolisille hän pystyy olemaan hyvinkin julma ja kylmä. Hän ei välitä muiden klaanien kissoista millään muotoa ja pystyisi tappamaan heitä tarpeen vaatiessa ilman omantunnontuskia. Hänellä on siis niinsanottu pimeä puolensa, johon kuuluu myös Kuusihenkäyksen hyvä valehtelemisen taito sekä tämän huonot päivät, jolloin naaras osaa olla hyvinkin pisteliäs ja myrskyisä luonteeltaan. Siitä puolesta huolimatta Kuusihenkäys uskoo suhteellisen vakaasti Tähtiklaaniin.

Taidot: Kuusihenkäys on hyvä uimari sekä kalastaja, mutta maariistan metsästys hänellä on hiukan huonommalla tolalla. Hän ei ole hyvä piiloutumaan eikä oikeastaan vaanimaankaan, joten maariistan nappaamisessa hän kykenee lähinnä muutaman linnun kiinnisaamiseen hyvien kiipeilytaitojensa seurauksena.
Kuusihenkäys ei ole kovin nopea tai kestävä juoksija siitä huolimatta, että hän pitää juoksemisesta ja siitä, miltä viima tuntuu turkilla. Hänen nopeutensa näkyy lähinnä taistelukentällä, siellä pienen kokonsa ja ketteryytensä puolesta hän on nopea ja hyvä taistelussa. Vahvuudessa hän ei puolestaan ole hyvä, sillä lihaksistaan huolimatta hän ei vain yksinkertaisesti pärjää vahvuudessa itseään isommille.
Kuusihenkäys ei ole koskaan ollut kiinnostunut yrttien oppimisesta, eikä osaa tunnistaa yrttejä juuri ollenkaan. Hänellä ei ole kovin hyvä tai kehuttava kuuloaisti, vaan hän joutuu luottamaan haju- ja näköaisteihinsa.

Suku&suhteet: Kuusihenkäyksellä on juuria klaaneissa, erityisesti Jokiklaanissa, mutta hän itse on kahden erakon aikaansaannos klaaniverestään huolimatta.

Menneisyys: Kuusihenkäys syntyi kahdelle erakolle vahinkopentuna, ja hän ei ole koskaan tavannut isäänsä. Naaraan emo on kasvattanut pentueen ainoana syntynyttä pentua vastentahtoisesti, edes nimeämättä tätä millään muotoa.

Toiveet: Kumppani ja pentuja.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Ei

//Kyseessä on uudelleensyntyvä Kuusihäntä Jokiklaanista. Kuusihenkäyksen emo on Kuusihännän sisarentytär. Vaikka Kuusihenkäys syntyykin erakoksi, hakemus on tehty klaanimuodossa, koska naaras tulee liittymään Jokiklaaniin hyvin pian.
//Uudelleensyntymiseen ilman oikeita sukulaisia sekä erakkotaustaan luvat saatu Elandralta

Vastaus:

Hyväksytty!

- Elandra, 28.10.2018

Nimi: Epsuxx

19.10.2018 18:33
Kirjoittaja: Epsuxx

Kissan nimet: Haukkapentu, Haukkatassu, Haukkaviima

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Haukkaviima on kolliksi yllättävän pienikokoinen, sillä hän ei todellakaan kilpaile klaanin suurimman kissan palkinnosta. Hän ei toisaalta ole klaanin ihan pienimpiäkään kissoja, mutta on kuitenkin selkeästi muita ikäisiään kolleja pienempi. Hänellä on suhteellisen pitkät jalat ja kuitenkin lihaksikas keho pienikokoisuudestaan huolimatta. Haukkaviimalla on tumman sinertävänharmaa, mustaraidallinen turkki, joka on laadultaan aika karheaa ja paksua, mutta kuitenkin lyhyttä. Turkki suojaa kollia hyvin kylmyydeltä, eikä tämä palele juuri koskaan, mutta vastaavasti kastuessaan turkki on Haukkaviiman mielestä inhottava ja se kuivuu hitaasti vasta runsaan sukimisen jälkeen. Turkin harmaan sävyn rikkovat mustien raitojen lisäksi etujalkojen varpaissa olevat valkoiset alueet, jotka loistavat tummemmasta turkista esiin.
Haukkaviimalla on kirkkaan meripihkaiset, suurehkot silmät, joita hän käyttää runsaasti itsensä ilmaisuun. Jos katsoo tarkasti, pupillien laitamilta löytyy häivähdys kaunista sinistä sävyä. Hänellä on pitkät, terävät kynnet, jotka kaareutuvat selvästi, mutta valitettavasti ne katkeilevat normaalia helpommin eivätkä näin ollen ole kovin vahvat. Haukkaviimalla on yllättävän kapea kuono, mutta samalla hyvinkin vahvat leuat. Hänen kulmahampaansa ovat huomattavat ollessaan hiukan muita hampaita pidemmät, aivan kuten hänen isälläänkin. Haukkaviimalla on musta nenä ja luonnonvalkoiset viikset.

Kissan usko: Tähtiklaani

Luonne: Haukkaviima on luonteeltaan hyvinkin ailahtelevainen, varsinkin nuorempana. Hänen mielipiteensä asioista ja suhtautuminen eri asioihin voivat vaihtua lähestulkoon päivän ja kollin mielentilan mukaan, ja tämän seurauksena hän on aikamoinen tuuliviiri. Kollin usko Tähtiklaaniin ei ole myöskään kovin vankalla pohjalla, sillä hän ei pidä uskoa kovin tärkeänä ja periaatteessa hänen uskonsa voi vaihtua aika herkästikin, jos hän saa tarpeeksi vaikutteita. Nuorempana kolli on myös hiukan niin sanotusti klaanistaan irtaantunut kissa, koska hän ei ole vielä oppinut arvostamaan klaaniaan, ystäviään saatika perhesuhteitaan. Hän ikään kuin leijailee omassa maailmassaan, kun ei osaa vielä ottaa muita kissoja kovin hyvin huomioon. Tästä syystä hänestä voi saada hiukan itsekään kuvan, koska Haukkaviima pitää omia mielipiteitään tärkeimpänä, olivat ne sitten vääriä tai oikeita, ja hän yrittää aina ajaa niitä eteenpäin. Myöhemmässä vaiheessa kolli oppii kuitenkin perheen ja ystävien sekä oman klaanin tärkeyden, ja hänen vahingossa hiukan itsekäs puolensa hälvenee ja muutkin temperamenttiset luonteenpiirteet tasoittuvat.
Haukkaviima on nimittäin hyvinkin itsepäinen ja suhteellisen temperamenttinen kissa, joka on aina menossa joka paikkaan pää kolmantena jalkana. Kun kolli innostuu jostakin, hän ryntää suoraa päätä toteuttamaan suunnitelmaansa. Sama käy, jos hän saa mieleensä jotakin omasta mielestään tärkeää tai tekee jonkin päätöksen - hän pitää päätöksensä, eikä haluaisi millään luopua ideoistaan. Varsinkin nuorempana hän on sangen kovapäinen ja hänen päätään on vaikea kääntää, mutta myöhemmin hän oppii pohtimaan asioita useammalta kantilta ja olemaan yksinkertaisesti järkevämpi. Ennen sitä hän polttaa itsensä herkästi loppuun säntäillessään sinne tänne toteuttamassa päähänpistojaan.
Haukkaviima omaa hiukan taipumusta tottelemattomuuteen, jos kyseessä on hänen omien ajatustensa toteuttaminen - onhan hänen päästävä kokeilemaan ideoitaan hinnalla millä hyvänsä. Siksi hän on myös kehittänyt oivan valehtelukyvyn itselleen, vaikka pyrkiikin käyttämään sitä vain hätätilanteissa.
Vaikka useat hiukan villinpuoleiset luonteenpiirteet tasoittuvatkin iän kasvaessa, kollin kärsimättömyyttä aikakaan ei voi pestä pois. Haukkaviima on huomattavan kärsimätön kissa, joka ei jaksaisi odotella juuri mitään. Hän myös tylsistyy herkästi, varsinkin nuoremmassa iässä, ja vaatii lähes koko ajan jotakin tekemistä pysyäkseen tyytyväisenä. Hän ei viihdy yhden asian parissa kovin pitkään, eikä omista kovin hyvää keskittymiskykyä. Jos keskittymistä vaativa asia on Haukkaviiman mielestä vähänkään tylsä, hänen ajatuksensa alkavat herkästi harhailla muihin asioihin. Siksi hänen uusien asioiden oppimisensa voi toisinaan olla vähän hitaanpuoleista, mutta syy on vain hänen keskittymiskykynsä. Jos kolli keskittyisi, hän kyllä oppisi asiat nopeasti, joten missään nimessä tyhmyydestä ei ole kyse.
Vanhempanakin Haukkaviima on aika energinen ja puhelias kissa, mutta hän ei enää ole niin joka paikkaan säntäilevä ja osaa käyttää päätään paremmin. Hän on sosiaalinen ja huumorintajuinen kissa, joka on pääosin ystävällinen kaikille ja on oppinut myös arvostamaan muita kissoja.

Taidot: Haukkaviima on kohtuullisen hyvä sekä taistelussa, että saalistuksessa. Saalistettaessa hän on erittäin hyvä piiloutumaan, mutta hänen hiipimisensä ja hiljaa liikkumisensa metsästettäessä ovat heikommalla laidalla, samoin kuin varsinainen vaaniminen. Kolli on kuitenkin hyvä metsästämään puissa, sillä hän on hyvä kiipeilemään pienehkön kokonsa ja ketteryytensä ansiosta. Haukkaviima on myös kohtuullisen nopea liikkeissään ja juostessaan, mutta vastaavasti hän ei ole kovin hyvä kestävyysjuoksussa. Kollin yrttitietämys on aivan surkea, hän ei ole onnistunut painamaan mieleensä edes yksinkertaisimpia yrttejä. Taistelussa Haukkaviiman vahvuuksiin kuuluvat hänen nopeutensa ja ketteryytensä sekä hänen hampaansa, sillä ne ovat terävät ja kollin leuoissa on paljon voimaa. Hän ei kuitenkaan ole hyvä hyödyntämään voimaa ja omaa painoaan taistelussa, eikä ole kovin voimakas kissa. Hänen helposti katkeilevat kyntensä vaikeuttavat kynsien hyödyntämistä, ja kolli pyrkiikin käyttämään ensisijaisesti hampaitaan ja leukojensa voimaa.

Suku&suhteet:

Isä: Kettuaskel(Varjoklaani)
Emo: Rosmariiniputous(Varjoklaani)
Veljet: Fasaanipentu(Varjoklaani)
Emonisä: Kylmähenkäys(Kuolonklaani)
Emonemo: Liljahenkäys(Varjoklaani)
Isänisä: Tihkutähti(Pimeyden metsä)
Isänemo: Minttutähti(Varjoklaani)
Tädit: Mäyräraita(Kuolonklaani), Utukyynel(Kuolonklaani)
Setä: Lumikkopentu(Pimeyden metsä)
Enot: Korentolento(Pimeyden metsä), Hikkoritassu(Kuollut)
Emon emon isä: Pisaratähti(Pimeyden metsä)
Emon emon emo: Kielomyrkky(Tähtiklaani)
Emon isän emo: Tuntematon (kuollut)
Emon isän isä: Tuntematon (kuollut, mahd. luopio)
Isän isän isä: Tuikesilmä(Tähtiklaani)
Isän isän emo: Hämylilja(Tähtiklaani)
Isän emon isä: Okaliekki(Varjoklaani)
Isän emon emo: Kyyhkylento(Varjoklaani)
Isotädit: Kuohuvirta(Tähtiklaani), Lampitassu(Tähtiklaani), Härmävirta(Erakko), Hiiripisara(Pimeyden metsä), Valhekuiske(Kuolonklaani)
Isoenot: Totuuspentu(Tähtiklaani), Kostohenki(Kuolonklaani), Viherloikka(Tähtiklaani)
Isosedät: Häivetassu(Tähtiklaani)
Emon emon emon emo: Kalmalilja(Kuolonklaani)
Emon emon emon isä: Raetähti(Kuolonklaani)
Emon emon isän emo: Sulkatähti(Pimeyden metsä)
Emon emon isän isä: Viiltotähti(Pimeyden metsä) Uud. synt. Viiltokaaos(Kuolonklaani)

Menneisyys: Haukkaviima syntyi vanhemmilleen Kettuaskeleelle ja Rosmariiniputoukselle lehtisateen aikaan Varjoklaaniin

Toiveet: Haukkaviima toivoo itselleen kumppania ja pentuja, sekä ehkä myöskin tulevaisuudessa päällikön paikkaa

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Ei

//Pentuhakeista

Vastaus:

Hyväksytty!

- Elandra, 28.10.2018

Nimi: Myrsky

18.10.2018 20:23
Kirjoittaja: Myrsky

Kissan nimet: Fasaanipentu, Fasaanitassu, Fasaanisyöksy

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Fasaanisyöksyllä on huomiota herättävän lihaksikas ja roteva ruumiinrakenne, josta voi heti huomata monien kuiden ankarat harjoittelut ja vartalon huolellisen treenaamisen. Lavat ovat leveät ja vaikka lapojen kohdalla karvoitus on hieman muuta turkkia paksumpaa, lihakset silti erottuvat karvojen alta hyvin. Kooltaan varjoklaanilainen on todella suurikokoinen ja saavutettuaan täyden kokonsa - joka tulee tapahtumaan juuri ennen kuin hänestä tulee soturi - kohoaa hän useiden klaanitoveriensa ylle. Fasaanisyöksylle kävelyryhti on tärkeä asia ja hän varmistaa aina, että kuono on ylväästi korkealla ja selkä on täydellisen suora. Karvoitus on pitkää, paksua ja hieman karheahkoa, muttei kuitenkaan epämukavan tuntuista. Karvat suojelevat paksuutensa takia erinomaisesti kylmyydeltä, mutta sen sijaan ne eivät hyljeksi vettä lainkaan. Turkki on väritykseltään kellanpunaista, joka on tullut hänen isoisoisältään Okaliekiltä, mutta kollin selässä ja hännässä on punertavanruskeita kilpikonnalaikkuja. Etu- ja takajalat ovat pitkät ja lihaksikkaat, mutta hyvin raskasrakenteiset ja vaikeuttavat täten nopeiden ja ketterien liikkeiden siistiä suorittamista. Fasaanisyöksyn etukäpälät ovat lumenvalkoiset, mutta takakäpälät ovat muun vartalon tavoin kellanpunaiset. Käpälät ovat kookkaat ja niiden sisällä on neulanterävät ja käyrät kynnet, joiden voimakkaalla iskulla saa kivuliaan tuloksen. Häntä ei ole pituudeltaan mitenkään erikoinen, tuuheutta löytyy runsaasti ja sulkamaista muotoa voi havaita. Kasvot ovat pehmeälinjaiset ja komeat pitkine viiksineen ja susimaisine korvineen. Kollin kasvoilla lepää aina tyyni ja oikeudenmukainen ilme, mutta klaanitoveriensa seurassa hän tavallisesti hymyilee ystävällisesti. Fasaanisyöksyllä on kirkkaat, metsänvihreät silmät.

Kissan usko: Tähtiklaani

Luonne: Fasaanisyöksyn parhaiten esille pääsevä luonteenpiirre on varmasti hänen seurallisuutensa; hän on juuri sellainen kissa, jonka kanssa on erittäin helppoa tulla toimeen ja jos joku ei uskalla tulla juttelemaan, tulee hän jossakin vaiheessa tekemään ensimmäisen liikkeen. Kun kolliin pääsee tutustumaan ja saa hänet ystäväkseen, tulee heti huomaamaan kuinka rehellinen hän on. Tältä soturilta ei tule elämänsä aikana kuulemaan kovinkaan monta valhetta ja jos hän joutuu valehtelemaan, huomaa heti ettei kolli kerro totuutta. Varjoklaanilainen on ystävällinen jokaiselle klaanitoverilleen, ja vaikka hän on hieman varovaisempi vihollisklaanien jäsenten seurassa, juttelee hän heillekin kohteliaasti ja rauhallisesti. Fasaanisyöksy on todella uhkarokea ja hän heittäytyy mielensä mukaan ties millaisiin haasteisiin tajuamatta tilanteen vaarallisuutta ja riskejä. Hän unohtaa myös usein omat rajansa ja yrittää tehdä asioita rankemmin ja enemmän kuin hän henkisesti tai fyysisesti jaksaisi. Tämä soturi on aina valmis ottamaan haasteen vastaan eikä uhkarohkeutensa takia aina ajattele asioita useammin kuin kerran. Kolli on todella tarkka salaisuuksien kanssa eikä todellakaan jakelisi jotain salaisuutta tuttujensa kanssa. Varjoklaanilainen ei todellakaan suutu helposti, mutta jos hän sattuu suuttumaan, hän lausuu kylmän rauhallisesti jokaisen sanansa ja häipyy sitten paikalta vähin sanoin. Fasaanisyöksylle perhe on yksi elämän tärkeimmistä asioista eikä hän epäröi näyttää välitystään sisaruksilleen, ja hän suojelee myös erittäin uskollisesti perhettään. Hän rakastaa pentuja ja viihtyy niiden kanssa, koska kollin mielestä pennut ovat todella klaanin tulevaisuus eikä hän voisi koskaan satuttaa pentua, oli se tuttu tai tuntematon. Tämä kissa on erittäin rento ja vitsailee aina klaanitoveriensa seurassa, mutta tositilanteessa hän muuttuu todella vakavaksi ja ottaa jokaisen asian tosissaan. Fasaanisyöksyn täydellisen luottamuksen ansaitseminen vie paljon aikaa ja jos sen pettää, kollin luottamuksen ansaitseminen toistamiseen on erittäin vaikeaa. Soturi on emonsa tavoin johtajaluonteinen ja pitää muiden kissojen ohjeistamisesta. Jos hän tekee jotain väärin, on kolli heti kiirehtimässä pyytämään anteeksi, mutta jos joku loukkaa häntä, hän leppyy todella hitaasti ja pitää mykkäkoulua kyseisen kissan seurassa. Kun on kyse ihastumisesta, Fasaanisyöksy ei ole kovin ihastujatyyppiä eikä hän ihastu jokaiseen mukavalta vaikuttavaan naaraaseen. Mutta kun hän rakastuu naaraaseen, on rakkaus palavaa ja kolli muuttuu kohteliaaksi herrasmieheksi, joka tekee kaikkensa saadakseen kyseisen naaraan iloiseksi. Fasaanisyöksy uskoo, että Pimeyden metsä on olemassa, mutta hän ei pelkää sitä tai siihen uskovia kissoja.

Taidot: Fasaanisyöksy on nimensä mukaisesti taitava syöksyjä ja se onkin ainoa nopeutta ja ketteryyttä vaativa liike, jonka hän osaa tehdä siististi ja taitavasti. Taistelijana hän on luonnonlahjakkuus ja käyttää raskasta ruumiinrakennettaan ja voimakkaita lihaksiaan hyväkseen. Saalistamisessa olisi paljonkin korjattavaa eikä ole harvinaista, että häneltä pääsee saalis karkuun. Hiipiminen ja piiloutuminen eivät onnistu tällä kissalla millään konstilla. Fasaanisyöksyn kuuloaisti on tavallista huonompi, mutta näkö- ja hajuaisti toimivat täydellisesti. Nopeus ei ole tällä kissalla kehuttavan arvoinen, kun taas kestävyys on erinomainen ja taisteluissa hän jaksaa taistella todella pitkään. Tasapainoilussa soturi on surkea raskaan ruumiinrakenteensa takia, mutta jäljittäminen sen sijaan onnistuu hyvin mainion hajuaistin avulla. Varjoklaanilaisella ei ole pienintäkään yrttitietämystä ja kaikki yrtit haisevat hänen mielessään täysin samalta. Fasaanisyöksyllä on todella korkea kivunsietokyky eivätkä heikot ja kömpelöt iskut hätkähdytä häntä.

Suku&suhteet:
Emo: Rosmariiniputous (Varjoklaani)
Isä: Kettuaskel (Varjoklaani)
Veli: Haukkapentu (Varjoklaani)
Emon emo: Liljahenkäys (Varjoklaani)
Emon isä: Kylmähenkäys (Kuolonklaani)
Isän emo: Minttutähti (Varjoklaani)
Isän isä: Tihkutähti (Pimeyden metsä)
Tädit: Utukyynel (Kuolonklaani), Mäyräraita (Kuolonklaani)
Enot: Korentolento (Pimeyden metsä), Hikkoritassu (kuollut)
Setä: Lumikkopentu (Pimeyden metsä)
Isotädit: Kuohuvirta (Tähtiklaani), Lampitassu (Tähtiklaani), Härmävirta (erakko), Hiiripisara (Pimeyden metsä), Valhekuiske (Kuolonklaani)
Isoenot: Viherloikka (Tähtiklaani), Kostohenki (Kuolonklaani), Totuuspentu (Tähtiklaani)
Isosetä: Häivetassu (Tähtiklaani)
Emon emon emo: Kielomyrkky (Tähtiklaani)
Emon emon isä: Pisaratähti (Pimeyden metsä)
Emon isän emo: Tuntematon (kuollut)
Emon isän isä: Tuntematon (kuollut, mahd. luopio)
Isän emon emo: Kyyhkylento (Varjoklaani)
Isän emon isä: Okaliekki (Varjoklaani)
Isän isän emo: Hämylilja (Tähtiklaani)
Isän isän isä: Tuikesilmä (Tähtiklaani)

Menneisyys: Fasaanipentu syntyi Varjoklaaniin emolleen Rosmariiniputoukselle ja isälleen Kettuaskeleelle yhdessä veljensä Haukkapennun kanssa.

Toiveet: Fasaanisyöksyn suurimpana toiveena pennusta asti on ollut päällikkyys ja sen ohella hän haluaisi kouluttaa monta oppilasta. Hän haluaa myös saada rakastavan kumppanin ja myöhemmin elämässään pentuja.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Ei

//pentuhakeista

Vastaus:

Hyväksytty!

- Elandra, 28.10.2018

Nimi: Elandra

15.10.2018 11:17
Hakemuksiin vastattu.
Vastaukset näkyvät jokaisen hakemuksen alla(jos vastauksia ei näy, vastaaminen on kesken, odota hetki).

--------------------------

Nimi: Ravn

07.10.2018 13:55
Kirjoittaja: Ravn

Kissan nimet: Vilunkipentu, Vilunkitassu, Vilunkisielu

Sukupuoli: kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Vilunkisielu on pienikokoinen, solakka ja suorastaan kaunis kolli. Hän omaa taitavasti huolitellun ja lähestulkoon uskomattoman valkean, pehmeän, mutta varsin lyhyen karvapeitteen. Kollin ruumiinrakennetta voisi kuvailla kuten sanottu solakaksi tai hoikaksi. Häntä ei ole missään nimessä pilattu varsinkaan näkyvillä lihaksilla, joten Vilunkisielu saattaa näyttää etenkin vahvempien kissojen silmissä suorastaan säälittävältä kasalta luuta ja nahkaa laihan olemuksensa, hintelien kinttujensa, pidemmän puoleisen häntänsä sekä pienien tassujensa ansiosta, jotka luovat kenelle tahansa kaikkea muuta kuin uhkaavan kuvan.
Vilunkisielun kauniin sopusuhtaiset kasvot sopivat varsin täydellisesti hänen muuhun kehoonsa, sillä ne ovat jokseenkin kapeat ja suorastaan teräväpiirteiset saaden Vilunkisielun muistuttamaan luihua, pirullista olentoa. Noita kasvoja koristavat suipot, mutta varsin suuret korvat sekä pistävän kellertävät, eloisat ja moniulotteiset silmät.
Kollin nenä on suloisen vaaleanpunainen, aivan kuten anturansakin. Vilunkisielu omaa valkeat kynnet, hampaat sekä viikset.

Kissan usko: Vilunkisielu ei ole kykenevä uskomaan tai turvautumaan täysin Pimeyden Metsään saati Tähtiklaaniin, mutta pakon edessä kolli valitsee jommankumman, lähinnä ympäröivistä kissoista riippuen.

Luonne: Vilunkisielu esiintyy useimmiten hurmaavana, ystävällisenä, lempeänä ja kaikin puolin mukavana kollina, mutta todellisuudessa hänen luonteensa on lähes täysin päinvastainen. Hän on varsin kylmä, vahingoniloinen, nenäkäs ja suorastaan pahantahtoinen persoona, jolla ei tunnu olevan lainkaan kykyä tuntea empatiaa saati muita lämpimiä tunteita. Tosin tämän niin sanotun synkemmän puolensa Vilunkisielu tuo esille vain, jos se sattuu olemaan hänelle itselleen paras vaihtoehto ja edistää hänen omia tavoitteitaan. Tämän piirteen myötä kolli on myös jokseenkin itsekäs persoona, jonka on erittäin vaikea huolehtia muiden tarpeista saati hyvinvoinnista. Sen vuoksi kollin on hankala tutustua tai luoda tunnesiteitä kenenkään kanssa, eikä se meinaa onnistua edes ajan kanssa. Kuitenkin, jos joku kykenee murtautumaan Vilunkisielun jäisen muurin läpi, ei hänestä paljastu sittenkään kovin tunteellista saati välittävää kissaa, joka voisi koskaan oppia välittämään tai rakastamaan.

Taidot: Kroppansa rakenteen vuoksi Vilunkisielu on ketterä ja erittäin nopea kissa. Hän on myöskin taitava puhuja, mikä useimmiten pelastaa hänet riitaisista tilanteista. Kollista ei nimittäin ole mihinkään fyysisissä haasteissa, kuten voimassa, taistelussa saati kestävyydessä, mutta saalistamisessa sekä kiipeilyssä hän on varsin taitava. Piiloutuminen onnistuu myös loistavasti, mutta vain talvisin valkean turkkinsa vuoksi.

Menneisyys: Kolli omaa tavanomaisen Myrskyklaanissa varttuneen kissan menneisyyden.

Muuta: Vilunkisielulla on jokseenkin erikoinen tapa tuijottaa muita hiljaa ja silmät suurina, jolloin hän opiskelee toisen kissan ominaisuudet ja mahdolliset vammat.

Toiveet: Vilunkisielun ehdottomiin toiveisiin kuuluu muun muassa se, että hän tulisi tunnetuksi muiden klaanien keskuudessa ja saisi myös itse tietää kaikesta enemmän. Avain tähän olisi tietenkin päällikön paikka.

Theme Song: Chris Cornell - You Know My Name ( https://youtu.be/bncsgnBHyg4 )

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle? Ei

// Mainitsin pentunimen, mutta aloitan oppilaasta.

Vastaus:

Hyväksytty!
- Saat mestariksesi Silkkisydämen.
- Älä laita hakemukseen pentunimeä, jos aloitat oppilaasta :) Jokainen kissa on ollut kyllä pentu, mutta jos pentunimeä ei ole hakemuksessa, se aloittaa oppilaasta.

Käy tekemässä itsellesi sivu(Klaanit→Liittyneet→Päivitä sivuasi), jotta sinut lisätään liittyneiden listaan! Mainitsethan siinä entisestä nettinimestäsi :)

- Elandra, 15.10.2018

 

©2018 Kuunpisara - suntuubi.com