Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mallihakemus

Luithan tekijänoikeudet? Kun luot kissan, se ei saa olla muissa (tarina)roolipeleissä nyt, vuoden päästä eikä koskaan.

Lihavoidut kohdat on pakko täyttää. Jos hakemuksesta puuttuu yksi tai useampi pakollinen kohta, sitä ei luonnollisesti hyväksytä.

Onko sinulla mielessäsi nimi, jonka välttämättä tahdot kissallesi? Täällä voit varata nimiä!

------------------------

Kirjoittaja: Nimi, jolla liikut netissä. Esimerkiksi Usva. Tarkistathan, että liittyneiden listalla ei ole nettinimeä, mitä sinä käytät. Jos on, sinun täytyy keksiä uusi nimi itsellesi.

Pentunimi: Päätyttävä sanaan -pentu, esim. Punapentu. Ei sanoja, joita kissat eivät tiedä! Esim. Meripentu ja Lusikkapentu ovat kiellettyjä nimiä.

Oppilasnimi: Päätyttävä sanaan -tassu, esim. Punatassu, Myrkkytassu, Sinitassu. Ei sanoja, joita kissat eivät tiedä! Esim. Meritassu, Lusikkatassu! Nimi ei voi olla klaanin alku, esimerkiksi Tuulitassu. Myrsky- on kuitenkin hyväksyttävä alku.

Soturinimi: Alkaa samalla sanalla kuin oppilasnimi, yleisimpiä päätteitä ovat -kynsi, -hammas, -turkki, -häntä ja -viiksi. Soturinimi ei saa tarkoittaa mitään, esim. Lumihiutale ei sovi. Soturinimiä ei saa taivuttaa. Esimerkiksi ei Luumunpuna, vaan sen pitää olla Luumupuna.

Sukupuoli: Naaras tai kolli.

Klaani: Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani, Varjoklaani, Kuolonklaani, Taivasklaani, Tähtiklaani, Pimeyden metsä, erakko tai kotikisu. Katso mallihakemuksen alta löytyvistä liittymistilanteista, missä klaanissa on vapaata. Kuolleen kissan voi tehdä aina.

Ulkonäkö: Tähän kohtaan kuvailet kissasi ulkonäköä vähintään kahdeksalla lauseella. Puhuttele kissaasi soturi- tai parantajanimellä ja kerro ainakin turkin väristä, silmien väristä ja turkin mahdollisista kuvioista. Realistisuus on toivottavaa, ei mitään sinisiä tai vihreitä kissoja, eikä otsahiuksia tai syntymämerkkejä. Kissalla ei saa olla arpia, vammoja ja niin edelleen ilman ylläpitäjän erillistä lupaa.

Luonne: Kuvaile kissasi luonnetta vähintään kahdeksalla lauseella. Puhuttele kissaasi soturi- tai parantajanimellä. Mitä pidemmän ja selvemmän luonnekuvaukseen teet, sitä helpompaa muiden liittyneiden on kirjoittaa kanssasi. Luonteessa täytyy mainita, mihin kissa uskoo(Tähtiklaaniin, Pimeyden Metsään tai ei mihinkään).

Taidot: Missä fyysisissä taidoissa kissasi on hyvä? Tähän kelpaavat myös aistit(näkö, kuulo, haju jne) sekä yrttitietämys ja niin edelleen. Hyväksyttäviä taitoja ovat esimerkiksi taisteleminen, saalistaminen, piiloutuminen, vaaniminen, nopeus ja kiipeileminen, voit keksiä niitä itse myös. Pakollista on kertoa, onko kissa hyvä vai huono saalistaja ja taistelija ja jokiklaanilaisilla pakollisia ovat myös kalastaminen ja uiminen. Taitojen on oltava tasapainossa keskenään ja sekä hyvin hallittuja että huonosti hallittuja taitoja tulee olla molempia vähintään kaksi, eli yhteensä neljä. Enemmän saa ja mielellään tulisikin olla. Ainoastaan jokiklaanilaisille kalastaminen ja uiminen kelpaavat huonosti hallittuihin taitoihin, koska muiden klaanien jäsenille ei opeteta kumpaakaan, jonka vuoksi on ilmiselvää, etteivät he niitä hallitse.

Suku&suhteet: Tähän kohtaan laitat kissasi perheenjäsenten nimet ja klaanit. Jos kissasi on pentuhakemuksista otettu, tämä kohta on pakollinen, mutta jos kissasi ei ole pentuhakemuspentu, sinun ei kannata edes vilkaista tätä kohtaa, ellet luo jonkun kanssa sisaruksia tai muuta sellaista. Et voi keksiä kissallesi perhettä, ellei sinulla ole erillistä lupaa ylläpitäjältä. Jos laitat kissan nimen perään sen klaanin, merkitse klaani tähän tapaan: Usvahäntä(Myrskyklaani). Älä laita näin: Usvahäntä, Myrskyklaani. Koska jos on esimerkiksi monta sisarusta, niin pilkulla merkattuna se saattaa vaikeuttaa esimerkiksi niiden kissojen laskemista, jonka vuoksi sulut ovat helpommat.

Menneisyys: Kerro kissasi menneisyydestä. Jos et keksi, mitä laittaa, laita vaikka se, missä kissasi on syntynyt, kenelle ja mihin vuodenaikaan. Kissasi ei saa ilman ylläpidolta saatua lupaa olla kotikisu- tai erakkosyntyinen, eikä puoliverinen! Pelkkä klaanisyntyinenkin riittää. Toki myös voit kertoa, kun kissa syntyi ja jos vanhemmat/perhe kuoli jossain vaiheessa, voit kertoa heistäkin, älä mielellään kerro nimillä, kutsu vain että "emo", "isä", jne. Ellei kissallasi sitten ole perhettä, johon on annettu se erillinen lupa.

Muuta: Tähän kohtaan laitat kaiken ylimääräisen, mikä ei muualle kuulu. Esimerkiksi jos kissallasi on kummallisia tapoja tai jotain muuta.
Jos kissasi on kotikisu, kerro, saako hän käydä ulkona vai ei. Erakoilla taas tähän voisi mainita, missä paikassa kissa asuu(lähellä viittä klaania, Taivasklaanin lähellä vai kaukana kaikista klaaneista tai jotain muuta).

Toiveet: Voit esittää tässä mestaritoiveen tai jos toivot kumppania, pentuja, parantajan, varapäällikön tai päällikön paikkaa. Muistathan, että toiveitasi ei toteuteta heti paikalla tai välttämättä koskaan, vaan ne ovat kissan niin sanottuja elämänhaaveita, jotka voivat auttaa vaikkapa päällikköä varapäällikön valinnassa.

Theme Song: Tähän ei-pakolliseen kohtaan voit laittaa Youtube-linkin tai nimen johonkin kappaleeseen, joka kuvaa kissasi luonnetta tai elämää. Jos laitat sekä nimen että linkin, voi kissasi sivulta päästä kuuntelemaan kappaletta vain yhdellä klikkauksella. Tähän kohtaan voit laittaa korkeintaan kaksi laulua.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Vastaa tähän kyllä tai ei. Kyllä tarkoittaa sitä, että kun hahmo on valmis siirtymään esimerkiksi pennusta oppilaaksi, se siirtyy automaattisesti. Ei tarkoittaa sitä, että hahmon ollessa valmis siihen, voit nimetä sen kun itse tahdot ja ilmoittaa siitä sitten ilmoituksiin. Pentu voi olla max. kaksi kuukautta pentuna.

------------------------

Jos tahdot kysyä ylläpitäjältä lupaa johonkin, kysy vieraskirjassa ennen hakemuksen tekoa!

Jos unohdat hakemuksesta jotain, älä lähetä sitä uudelleen ennen kuin ylläpito on vastannut siihen! Jos siis vaikka taidot tai mikä tahansa muu unohtuu, älä lähetä hakemusta, vaan odota että ylläpito vastaa siihen. Jos hakemus hyväksytään, voit käydä lisäämässä sen kohdan "Muokkaa kissan tietoja"-osioon, jonka löydät Liittymisestä. Jos hakemusta ei hyväksytä, lähetät sen vain uudelleen korjaten ylläpitäjän mainitsemat virheet ja muut ja lisäät ne omat juttusi sinne.

Liittymistilanteet:

Jos klaanin nimi on vihreä sinne saa liittyä, mutta jos se on punainen sinne ei saa liittyä.
Jos parantajaoppilaan paikka on varattu, sen perässä lukee päivämäärä. Se on päivämäärä, jolloin hakemus on viimeistään luotava/kissan on oltava valmis oppilaaksi tai paikka luovutetaan toiselle.

Klaani Parantajaoppilas Muuta
Myrskyklaani Nuuhkutassu(Nagini)  
Jokiklaani Kuikkatassu(Loikka)  
Tuuliklaani Villatassu(Noctis)  
Varjoklaani Liljahenkäys(EmppuOmppu) Vain Pimeyden Metsään uskovia kissoja!(viekussa voi kysyä lupaa Tähtiklaaniin uskovalle)
Kuolonklaani Talvikkimuisto(NPC)  
Taivasklaani Kirjotassu(Catty)  
Erakot&kotikisut -  

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Miyu

14.06.2018 23:36
Kirjoittaja: Miyu

Oppilasnimi: Unitassu

Soturinimi: Unipuro

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Unipuro on solakka, pienikokoinen kolli, joka pienen koonsa vuoksi mielletään helposti naaraaksi kollin sijasta. Muodoltaan kollin pää on sekoitus neliskanttisia ja kolmiomaisia piirteitä, kun taas korvat ovat pienet ja suipot, kuten myös kuonokin. Nenänpää on ruskea. Unipuron silmät ovat muodoltaan soikeat ja väriltään harmaanruskeat. Viikset ovat pitkät ja valkeat. Tuon turkki on pituudeltaan keskipitkää ja pohjaväriltään vaaleanharmaata. Kollin koko turkilla kaareilee tummemman harmaita, ruskeaan taittavia juovia ja tämän kuononympärys on väriltään valkoinen. Myös molemmilla puolilla kasvoja on valkoiset, pyöreät pilkut kulmaluiden kohdalla. Hännänpää on myös tummanharmaa.

Luonne: Luonteeltaan Unipuro on vaisu ja hieman ujon oloinen kissa. Ensinäkemältä kolli ei ole kovin puhelias ja saattaa antaa muille jopa hivenen pessimistisen näkemyksen itsestään. Vaikka Unipuro ei ehkä muiden kissojen silmissä vaikuta kovin ihanteelliselta seuralta, tuo itse ei koskaan pahastu pienestä juttuseurasta. Vaikka soturi on paikoin omaan kuoreensa kätkeytyvä, tahtoo tuo olla ystävällinen muille ja etenkin niille, joista aidosti välittää, kuten oma kumppani, ystävät tai perhe. Unipuro tahtoo olla myös klaaninsa kunnialle kelvollinen soturi ja uskollinen Tähtiklaanille. Kolli ei ole kovinkaan pitkävihainen, mutta suuttuu sitäkin helpommin pienistäkin murheista. Tuon oma henkilökohtainen heikkous on omista tunteista puhuminen, vaikka on itse aina valmis kuuntelemaan toisten murheita ja antamaan neuvoja, jotka jäävät etenkin itseltä noudattamatta. Rakkaus on Unipurolle myös hieman vieraampi käsite, eikä kolli ihastu kovinkaan helposti. Ihastuessaan tunne on kuitenkin aito ja täydellisessä roihussa.

Taidot: Unipuron ehdoton vahvuus on saalistaminen ja myös hiipiminen, kun taas taistelu ja kiipeäminen lukeutuvat tuon ehdottomien heikkouksien listalle. Myös kalastaminen on kollin vahvuuksia, kun taas syvälle sukeltaminen tuottaa ongelmia.

Menneisyys: Unipuro on klaanisyntyinen ja elänyt tavallisen klaanikissan elämän.

Toiveet: Kumppani ja pentuja.

Theme Song: GOT7 - You are
https://www.youtube.com/watch?v=coFFVYkIZF0

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Kyllä

Nimi: Glitter

09.06.2018 10:10
kirjoittaja: Glitter
Oppilasnimi: Putoustassu
Soturinimi: Putouspyörre
Sukupuoli : Kolli
Klaani : Jokiklaani
Ulkonäkö: Putouspyörteellä on harmaa turkki. Tassut ovat valkoiset, ja otsasta kuonoon kulkee valkoinen viiru. Nenänäpää on musta, samoin polkuanturat. Kolli on keskikokoinen, ei iso muttei järin pienikään. Silmät ovat tummat ja ilmeikkäät. Hänen korvansa ovat pehmeäpiirteiset, ja pään muoto on siro. Hänen häntänsä on hiukan lyhyempi kuin tavallisesti. Kollin viikset ovat harmahtavat.
Luonne: Kolli on helposti ärsyyntyvä. Hän ei pidä epäonnistumisista eikä tykkää, jos joku ei ole samaa mieltä hänen kanssaan. Putouspyörre ei ala tappelemaan tai mitään, mutta saattaa suuttua päiväksi tai pariksi. Hän osaa kuitenkin tarvittaessa pitää suunsa kiinni. Hän on hyvä käsittelemään pentuja ja leikittämään heitä. Hän kunnioittaa vanhempia sotureita, päällikköjä ja parantajia ja uskoo vakaasti Tähtiklaaniin. Putouspyörteellä on hienoinen taipumus pieneen marisemiseen.
Taidot: Putouspyörre on hyvä taistelemaan, kalastamaan, ja uimaan. Sukeltaminen on vaikeaa eikä hän hallitse oikein maariistan vaanimista tai puihin kiipeilyä.
Menneisyys: Putouspyörre on klaanisyntyinen.
Muuta: Kääntelee korviaan hermostuneena.
Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle? Kyllä

Nimi: Epsuxx

08.06.2018 18:17
Kirjoittaja: Epsuxx

Pentunimi: Säpälepentu

Oppilasnimi: Säpäletassu

Soturinimi: Säpälehammas

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Kuolonklaani

Ulkonäkö: Säpälehammas on hiukan normaalia kookkaampi kolli, jolla on myös leveät kasvot ja suurikokoisen käpälät. Hän on huomattavat lihaksikas kolli, josta näkee tämän olevan voimakas ja kestävä kissa. Säpälehampaan turkki on tasaista tummanharmaata sävyä. Hänen kuononsa on kuitenkin valkoinen, samoin siitä alaspäin kurkun ja rinnan alueilla on valkoista karvaa harmaan sijasta. Säpälehampaan turkki on laadultaan aika karkeaa, mutta kuitenkin sileää, niin, että se myötäilee hänen jäntevää kehoaan. Hänellä on valkoiset, pitkät viikset, vaalea nenä mutta tummat polkuanturat. Säpälehampaan silmät ovat ilmeikkäät ja väriltään sähkönsiniset. Hänen silmänsä ovat komeiden kasvojen mieleenpainuva kiintopiste, ja kolli käyttää silmiään paljon itsensä ilmaisemiseen.

Luonne: Säpälehampaan huomattavin luonteenpiirteensä on hänen vahvamielisyytensä, joka tulee esiin hyvin selkeästi. Hän on rohkea kolli, joka ei pelkää oman mielipiteensä kertomista, puhumattakaan sen puolustamisesta. Hän osaa myös perustella omia kantojaan, jonka takia häntä on ehkä vaikea kaataa väittelyssä, mutta toisaalta Säpälehammas on luonteeltaan myös tyyni ja tuskin haastaa turhaa riitaa oman klaaninsa keskuudessa. Säpälehammasta on hänen vahvamielisyytensä takia hankala horjuttaa muutenkaan esimerkiksi haukuilla tai muilla keinoin. Hän ei siis suutu kovinkaan herkästi. Hän on myös hyvin itsevarma kissa, joskus itsekäskin halutessaan huolehtia itsestään ennen muita. Hän ei ole kovin avulias kolli ja muutenkaan kovin lämminhenkinen, hänen valttejaan ovat viileä kohteliaisuus ja tyyni olemus, jota on hankala horjuttaa. Säpälehammas on tyyneytensä ohella myös rento kolli. Hän ei ota paineita ja huolia kannettavakseen kovin herkästi vaan suhtautuu kaikkeen rennolla tyyneydellä ja selvittää ongelmat nopeasti ja järkevästi jäämättä vatvomaan niitä turhan päiten. Hän osaa käyttää sopivassa määrin oveluutta ja manipulointia keinoinaan, jos on tarvetta. Säpälehammas tuskin ihastuu tai rakastuu kovin herkästi, sillä hän on sen verran viileä kissa, mutta ei se ihan poissuljettu mahdollisuus ole. Kolli osaa olla julma ja kylmä kissa, jos tilaisuus on oikea ja niitä piirteitä tarvitaan, eli hän kykenee tappamaan kylmäverisesti ja harvoin katuu tekojaan jälkeenpäin. Säpälehammas uskoo Pimeyden Metsään.

Taidot: Säpälehammas on tasaisen hyvä sekä taistelussa että metsästyksessä. Hän ei loista kiipeilyssä tai piiloutumisessa, mutta on ihan hyvä jäljittäjä ja vaanija. Hänellä on vahva hajuaisti, mutta vähän heikompi kuulo. Kärsivällisyys on hänellä hyvä valtti metsästettäessä. Säpälehammas on kestävä kissa, mutta hän ei ole kovin nopea eikä ketterä. Hän on vahva kissa ja osaa käyttää erityisen hyvin hampaitaan taistelussa, ja hänellä on myös siinä puuhassa hyödyllisenä toimivat vahvat leuat. Kolli on surkea tunnistamaan yrttejä eikä hänellä ole minkäänlaista yrttitietämystä muutenkaan eikä tasapainossakaan ole kehumista.

Suku&suhteet:

Emo: Kuutihku (Kuolonklaani)
Isä: Kostohenki (Kuolonklaani)
Veljet: Pirstalepentu (Kuolonklaani)
Siskot: Säröpentu (Pimeyden metsä), Sirpalepentu (Kuolonklaani)
Tädit: Hiiripisara(Kuolonklaani), Liljahenkäys(Varjoklaani)
Serkut: Utukyynel (Varjoklaani), Rosmariiniputous (Varjoklaani), Korentotassu (Varjoklaani), Hikkoritassu (kuollut)
Tätipuolet: Vuolasvirta (Kuolonklaani)
Setäpuolet: Vuonovarjo (Kuolonklaani), Vuoritassu (Pimeyden metsä)
Isän vanhemmat: Kielomyrkky (Tähtiklaani) ja Pisaratähti (Pimeyden metsä)


Menneisyys: Säpälehammas syntyi sisarensa ja veljensä kanssa Kuolonklaaniin hiirenkorvan lopulla vanhemmilleen Kuutihkulle ja Kostohengelle.

Toiveet: Ehkä päällikönpaikka ja joskus jälkikasvua. Mestariksi ei NPC-hahmoa.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Kyllä

Nimi: Elandra

05.06.2018 13:05
Hakemuksiin vastattu.
Vastaukset näkyvät jokaisen hakemuksen alla(jos vastauksia ei näy, vastaaminen on kesken, odota hetki).

--------------------------

Nimi: Koirafani

05.06.2018 11:17
//Pentuhakeista//

Kirjoittaja: Koirafani

Pentunimi: Mistelipentu

Oppilasnimi: Mistelitassu

Soturinimi: Misteliputous

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Misteliputous ei ole isokokoinen, muttei myöskään kovin pieni. Hän on hieman pienempikokoinen, kuin naaraskissa tavallisesti on, mutta aikalailla tavallisen naaraan kokoinen kuitenkin. Misteliputous on hyvin hoikka ja kapea kaikista suunnista. Naaraalla on hyvin notkea ja taipuisa selkäranka, joka pienen koon mukana auttaa kätevästi muunmuuassa taistelussa ja saalistuksessa. Muut ruumiinosat ovat todella sopusuhtaista, jos naaraan hoikkaa vartaloa ajattelee. Jalat ovat pitkät ja kapeat, ja kannattelevat Misteliputouksen vartaloa erinomaisesti. Tasapainoilusta auttaa mahtavasti pitkä ja kapea häntä. Naaras on siro, ja tällä on ylväät piirteet. Kaula on pitkähkö, ja kannattelee kaunista ja siroa päätä upeasti. Naaras näyttää hauraalta ja kevyeltä, mutta kaiken kauneuden ja herkkyyden alla on myös lihakset. Ainoastaan Misteliputouksen tassut tuntuvat joskus pilaavan idyllisen vaikutelman. Käpälät tuntuvat olevan hieman naaraan kokoluokkaa suuremmat. Eipä siinä kuitenkaan mitään, sillä ne pitävät Misteliputouksen erinomaisesti pystyssä. Jalat eivät mitenkään ylisuuret kuitenkaan ole, hieman sirouttakin niistä löytyy. Misteliputous on väriltään valkoinen, ja naaraan turkissa on muutamia suuria kermanvärisiä laikkuja. Yksi laikuista, se suurin, on selässä. Laikku peittää koko selän, lähtee niskasta ja päättyy hännäntyveen. Laikun reunat kulkevat Misteliputouksen kyljillä kauniisti ja tasaisesti. Laikkuja on myös naaraan jaloissa. Kermanväri yltää nilkkoihin asti, eikä siitä ylemmäksi. Myös naaraan koko kuono on kermanvärinen. Nenä itsessään on sitten musta. Misteliputouksen turkki on keskipitkää, ja tekee hänestä hieman suurikokoisemman näköisen, kuin hän oikeasti on. Siroutta turkki ei kuitenkaan peitä pois. Turkki saattaa usein olla hieman sotkuinen ja likainen, pääasiassa naaraan villihkön luonteen takia. Misteliputous pyrkii kuitenkin myös siistimään turkkiaan säännöllisin väliajoin. Jos Misteliputous pelkän turkkinsa ja ruumiinrakenteensa perusteella on kaunis, ei kukaan voi olla lumoutumatta tämän kauniista silmistä. Silmät ovat pyöreähköt, suloiset ja suuret. Ne ovat väriltään syvänsiniset. Silmät paljastavat usein Misteliputouksen tunteet ja ajatukset, joskus joku kavahtaa vihaa joka kerääntyy noihin ystävällisiin silmiin, joskus joku lumoutuu rakkaudesta, jota silmät viestittävät. Misteliputous osaa vangita kissoja vain silmillään, niin uskomattomat ne ovat. Misteliputousta ei helposti unohda, juuri näiden tunteiden peilien ansiosta. Silmät kertovat paljon Misteliputouksesta, ja joskus hän itsekin vähän säikähtää niiden vetovoimaa, ja sitä mitä pystyy niillä tekemään. Misteliputouksella on terävät kulmahampaat. Hampaat ovat valkeat ja pienikokoiset. Hampaat ovat Misteliputouksen tappoväline, sillä kynsillä naaras ei saa paljoa aikaan. Ne ovat tylpät ja pienet, väriltään hieman harmahtavat. Naaraan korvat ovat suuret, ja hän kuuleekin niillä hienosti. Tuntokarvat ovat pitkät ja vaaleat. Polkuanturat ovat harmaat, ja kestävät, Misteliputous pystyy kävelemään pitkiäkin matkoja jalkojen väsymättä. Naaraan kieli on pikkuinen, karhea ja vaaleanpunainen.

Luonne: Misteliputous on luonteeltaan hyvin omalaatuinen kissa. Yleensä naaras on todella utelias, aina tunkemassa nenäänsä kaikkialle, niin sopiviin kuin sopimattomiinkin paikkoihin. Monet eivät yleensä aluksi pidä Misteliputouksen uteliaisuudesta, mutta tutustuttuaan hellyyttävään naaraaseen paremmin, ovat täysin tämän lumoissa. Uteliaisuus saattaa joskus olla hieman turmiollista, mutta Misteliputous osaa kyllä myös varoa, sillä hänen päässään on kyllä myös älyä. Yleensä Misteliputous vain hyötyy uteliaisuudesta, sillä tutkimalla hän oppii asioista paljon. Misteliputous on siis todella fiksu, mutta yleensä hetkellinen innostuksen puuska saa hänet unohtamaan oleelliset asiat ja mahdolliset seuraukset. Jos naaras jää kiinni jostain sopimattomasta, häntä alkaa heti nolottaa ja melkeinpä välitön reaktio on rintakarvojen pörhistäminen, ja niihin piiloutuminen. Misteliputouksen niinsanottua pääluonteita ovat siis uteliaisuus, äkkipikaisuus ja vilkkaus. Naaras saattaa siis aiheuttaa hyvinkin todennäköisesti toisille harmia, täysin tahattomasti. Misteliputous on myös erittäin lempeä ja empaattinen, etenkin pienempiään kohtaan. Hän rakastaa pentuja, ja haluaisi joskus myös olla itse emo. Misteliputous on myös erittäin taitava riidan haastamisesta ja riitelemisessä. Pitkävihainen naaras ei kuitenkaan ole. Yleensä naaraan anteeksipyyntöä saa odotella jonkin aikaa, eikä kyseessä yleensä ole todellakaan vihaisuus, vaan pelko. Pelko siitä, että toinen ei anna anteeksi. Misteliputous ei yleensä ole ujo, mutta erityisesti ihastuessaan hän tekee niin kuin nolostuessaan. Piilottaa päänsä turkkiinsa, ja tarkkailee sieltä ujona ja pienenä toista kissaa. Misteliputous onnistuu usein ihastumaan juuri siihen ilkeimpään ja välinpitämättömimpään kollin, joka ei koskaan edes vilkaise naarasta. Hän ihastuu suhteellisen helposti, mutta pysyy uskollisena mahdolliselle kumppanilleen, vaikka saattaakin pyöriä muiden kollien seurassa. Misteliputous ei usein osaa piilottaa tai hillitä tunteitaan, joten jos hän vaikka rakastuu, hän ei osaa olla tämän kyseisen kissan seurassa tavallisesti. Hän vain saattaa lähteä sanomatta sanaakaan pois, tai näyttää siltä, että olo olisi todella epämukava. Erityisesti jos Misteliputous ihastuu, suuttuu tai suututtaa jonkun, hän ei voi olla kunnolla tämän jonkun seurassa, ja pyrkii yleensä välttelemään tätä. Naaras on ujo myös, jos on pyydettävä anteeksi, tunnustettava ihastus tai kerrottava huonoja uutisia. Muuten Misteliputous on todella sosiaalinen, ja pitää muiden kissojen seurasta. Naaras ei kuitenkaan usein pidä keskustelun aloittamisesta, sillä hänellä ei ole omasta mielestään koskaan tarpeeksi hyviä keskustelunaiheita, joista puhua. Todellisuudessa naaraalla on kuitenkin loistava mielikuvitus, ja hän keksii asioita tuosta vain. Joskus Misteliputouksen seurassa on varottava mitä sanoo, sillä hän tarttuu pieninpiinkin puheenaiheisiin, tietenkin täysin vahingossa. Naaras ei osaa oikein antaa toisille puheenvuoroa, vaan pälättää miltei koko ajan taukoamatta. Hän haluaisi itsekin välittää turvallisuuden tuntua muille, ja sen tähden yrittääkin olla rauhallinen ja lempeä, varsinkin pienempien pentujen ja oppilaiden seurassa. Naaras on kuitenkin yleensä kovin innoissaan, joten rauhallisuus ei ole kovin yleistä tältä naaraalta. Perhettään Misteliputous rakastaa sanoinkuvaamattoman paljon, eikä tiedä mitä tekisi, jos joku rakas perheenjäsen kuolisi. Misteliputous on todella uskollinen Tähtiklaanille, muttei voisi väittää, että pienoista mielenkiintoa Pimeyden Metsään ei olisi. Naaras on todella utelias erityisesti kielletyistä asioista, joten myös Pimeyden Metsä kiehtoo. Misteliputous on myös usein hieman hajamielinen, hän nimittäin pitää haaveilusta. Hajamielisyyden takia jotkut aivan perusasiat meinaavat unohtua, ja naaraan mestarilla onkin aina kova työ pitää asiat hänen mielessään.

Taidot: Misteliputous on suhteellisen hyvä taistelemisessa ja vaikkei se niin taidokasta olekaan, luokitellaan se silti hyviin taitoihin. Metsästys kuuluu Misteliputouksen erinomaisiin taitoihin. Tasapainokin säilyy hyvin ja naaras kuulee paremmin kuin erinomaisesti. Hän on sitten taas surkea kaivamisessa, sillä hieman huonokuntoiset kynnet eivät auta paljoa. Kiipeily ei ole naaraan vahvuus samoista syistä. Vaikka Misteliputous osaakin metsästää, ei se ainakaan hänen vaanimisensa ansiota ole. Naaras ei osaa pysyä hiljaa paikoillaan kovinkaan pitkää aikaa, ja hätiköi liikkeensä aina. Nopeudellaan Misteliputous voi kuitenkin ylpeillä, sillä sen ansiosta hän niin loistava metsästäjä onkin. Piiloutuakaan naaras ei osaa, ainakaan kunnolla. Misteliputoukselle ei ole suotu tippaakaan yrttitietämystä, joten hän on siinä todella surkea. Loikkimisessa naaras yltää kuitenkin parempien puolelle. Misteliputous ei ole erityisen voimakas.

Suku&Suhteet:
Emo: Tiaislaulu (Myrskyklaani)
Isä: Viirupilvi (Myrskyklaani)
Sisko: Töyhtöpentu (Myrskyklaani)
Veli: Piisamipentu (Myrskyklaani)
Täti: Ruskolehti (Myrskyklaani)

Menneisyys: Misteliputous syntyi Tiaislaululle ja Viirupilvelle sisarustensa Piisamipennun ja Töyhtöpennun kanssa, viherlehden aikaan.

Muuta: Misteliputouksella on hieman erikoinen allergia, joka ei kuintenkin ole vakava. Oireita ilmenee, jos Misteliputous metsästää tai syö hiirtä tai päästäistä. Oireet ovat molemmissa tapauksissa samanlaiset ja yhtä voimakkaat. Oireita ovat ensin välitön oksennus ja sen jälkeen pyörtyminen. Oireiden jälkeen Misteliputous olisi syytä kiikuttaa varjoisaan paikkaan, ja tälle olisi hyvä juottaa viileää vettä. Hajamielisyytensä vuoksi naaras unohtaa joskus allergiansa.

Toiveet: Misteliputous toivoo pääsevänsä joskus varapäälliköksi ja sitä kautta päälliköksi. Enemmän hän kuitenkin haluaisi rakastavan kumppanin ja pentuja. Misteliputous pitäisi myös omasta oppilaasta. Mestarikseen hän toivoo Jäkälähammasta tai jotain NPC-hahmoa.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Ei

//Lupa allergiaan Elandralta

Vastaus:

Hyväksytty!

- Elandra

Nimi: Airi

04.06.2018 22:48
Kirjoittaja: Airi

Pentunimi: Lehmuspentu

Oppilasnimi: Lehmustassu

Soturinimi: Lehmuskorva

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Hopeanharmaa pohjaväri, jossa on hiilenmustia pilkkuja. Vatsassa on suuri ja valkoinen laikku. Hännänpää on musta. Korvat ovat lehmuksen lehden muotoiset edestäpäin katsottuna, eli ne ovat melko pyöreät, mutta kapenevat kärkeä kohti. Hänen silmänsä ovat huomiotaherättävän vihreät ja näyttävät usein mietteliäiltä. Hänellä on leuassa valkoista. Hänen turkkinsa on pitkä ja paksu, mutta tuntumaltaan melko pehmeä. Hän on jäntevä ja vahva. Hänen viiksikarvansa ovat erittäin pitkät. Hänen polkuanturansa ovat vaaleanharmaat. Kynnet ovat hyvin pitkät. Lehmuskorva on melko pienikokoinen kissa.

Luonne: Lehmuskorva on melko rauhallinen ja unelmoiva, ja viihtyy omissa oloissaan. Hän on yleensä melko kohtelias, mutta saattaa vaikuttaa etäiseltä ennen kuin häneen tutustuu kunnolla. Ystävilleen hän on avoin ja kiltti. Hän välittää ystävistään hyvin paljon ja arvostaa heitä. Hän ei kuitenkaan pidä kaikista, hän inhoaa joitain klaaninsa jäseniä, lähinnä Pimeyden metsään uskovia tai muuten ilkeitä kissoja. Tokikaan hän ei inhoa ketään ilman hyvää syytä, eikä yleensä ole kovin ennakkoluuloinen. Hän pitää pennuista ja klaaninvanhimmista. Hän arvostaa soturilakia, mutta on pettynyt klaaninsa tämänhetkiseen tilanteeseen, kun Pimeyden metsään uskovia suositaan. Hänellä on vahva usko Tähtiklaaniin ja hän toivoo, että jonain päivänä Tähtiklaaniin uskovat kissat voisivat huoletta elää klaanissa ilman syrjintää.

Taidot: Hän ei ole kovin hyvä saalistamisessa, koska pitkä turkki vaikeuttaa sekä vaanimista että saalin kimppuun hyppämistä, koska se takertuu helposti pensaiden oksiin. Hän on kuitenkin yllättävän hyvä taistelija, vaikka sitä ei päällepäin uskoisi, sillä pitkä turkki suojaa kynsiltä ja hampailta. Hän on huono piiloutuja, sillä vaikka osaakin olla hiljaa, niin hänen turkkinsa väri herättää huomiota. Hänellä on tarkka hajuaisti ja hän tuntee joitain parantavia yrttejä, koska on viettänyt pentuna paljon aikaa parantajan pesällä. Hän on hyvä kuuntelija, mutta huono selittämään asioita toisille.

Menneisyys: Hän syntyi kylmänä pakkaspäivänä lehtikadon aikaan pentueen ainoana pentuna. Hänen emonsa kuoli pian syntymän jälkeen ja isästä ei ole tietoa. Hänen molemmat vanhemmat olivat kuitenkin Varjoklaanilaisia. Hän on pennusta asti viihtynyt klaaninvanhimpien luona ja parantajan pesällä kuuntelemassa. Siellä hän kuuli myös Tähtiklaanista ja alkoi uskomaan siihen.

Muuta: Hän pitää yrttien tuoksusta ja kasveista.

Toiveet: Hän tahtoisi jonain päivänä parantajaoppilaaksi, jos se vain olisi mahdollista.

Theme song: Nightwish -Turn loose the mermaids

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: kyllä

Vastaus:

Hyväksytty!
- Jos tahdot, voit tuoda Lehmuspennun koska tahansa parantajan pesälle kissani Sienikarvan seuraan, hän uskoo myös Tähtiklaaniin :)

- Elandra

Nimi: Annabeth

04.06.2018 15:26
Kirjoittaja: Annabeth

Pentunimi: Unikkopentu

Oppilasnimi: Unikkotassu

Soturinimi: Unikkotäplä

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Unikkotäplä on kooltaan melko pieni ja siro. Hän omaa kauniin, maidonvaalean turkin, ja pitkän, silkinpehmeän hännän. Sieltä täältä hännästä löytyy muutama sävyltään pohjamutaa myötäilevä täplä. Vasen etukäpälä on väriltään samanlaista kuin hännän täplätkin. Vaaleanpunaisen ja sametinpehmeän kuononkin ympäriltäkin voi huomata samanvärisiä pieniä täpliä. Viikset naaraalla ovat normaalipituiset, mutta niitä on muihin kissoihin verrattuna paljon. Joskus, kun ne ovat sotkussa, ne saavat Unikkotäplän näyttämään hauskalta. Vaikka Unikkotäplällä on myös pitkät koivet, jotka saavat hänet päällepäin näyttämään suoraan Taivasklaanin esi-isistä polveutuneelta jälkeläiseltä, on hänellä kuitenkin todella pehmeät, kuonoa ja häntääkin pehmeämmät polkuanturat. Usein ne tahraavat Unikkotäplän tassut ihan vereen hänen kulkiessa hiukankin soraisessa maastossa. Vaikka polkuanturat ovat pehmeät, on naaraan kynsissä kuitenkin särmikkyyttä. Pitkillä ja terävillä kynsillä tapetaan helposti varpunen jos toinenkin. Vaikka naaraalla on kaikkea tätä kummallisuutta, kuten täplät, kiinnittyy toisen kissan huomio silti ensimmäiseksi Unikkotäplän suuriin, mantelinvärisiin silmiin. Pimeässä kiiluvat silmät voivat säikäyttää kenet tahansa. Turkki Unikkotäplällä on sileää ja melko untuvaista. Se pitää oikein hyvin vettä uidessa, mutta paksua se ei kuitenkaan ole. Talvisin voi naaras hoikan olemuksensa ja ohkaisen turkkinsa takia helposti paleltua.

Luonne: Unikkotäplää voisi sanoa päällepäin melko typeräksi. Naaraan hitaat hoksottimet ovat muiden kissojen kesken tuttu puheenaihe. Todellisuus ei kuitenkaan ole tämä. Halutessaan naaras voi helposti höynäyttää muita kissoja. Hän on kuitenkin hyvä ystävä, eikä hän pidä valehtelemisesta. Toisinaan Unikkotäplä tykkää seurata tapahtumia sivusta pää kallellaan, eikä itse osallistua. Tämä saa muut luulemaan häntä tosi eristäytyneeksi ja ujoksi. Ujo hän ei ole, ei ollenkaan. Unikkotäplä on vain hiljainen, mutta ei suinkaan ujo. Kun hän vihdoin astuu kuplasta esiin, muut luulevat häntä typeräksi, joka ei edes tiedä, mikä sammalpallo on. Unikkotäplä uskoo vahvasti Tähtiklaaniin, eikä hänen uskonsa helposti keiku. Hän uskoo ratkaisujen löytämiseen, ja siihen, että olemassa on monia ratkaisuja. Hän ei usko kohtaloon, joten siitä ei kannata Unikkotäplälle puhua. Unikkotäplä on myös perusluonteeltaan tyyni, eikä hätäile. Usein hän noudattaa "mieti kaikki vaihtoehdot" -kaavaa, eikä tee mitään äkkipikaisia päätöksia.

Menneisyys: Unikkotäplällä on melko erikoinen menneisyys. Hän ei ollut klaanisyntyinen, eikä liioin kotikisu. Eräänä lehtikatoaamuna, pieni, paleltunut Unikkotäplä löydettiin reviiriltä. Hänet otettiin klaaniin elämään. Siitä asti hän on elänyt Jokiklaanissa, eikä kukaan oikeastaan uskalla kysyä Unikkotäplältä asiasta mitään, sillä muuten vastaus kuuluisi näin: "älä suotta minulta kysy, luuletko että kertoisin?"

Muuta (taidot): Unikkotäplä on kelpo saalistaja, sekä kalastaja. Uiminen sujuu juuri ja juuri, sillä naaras ei pidä siitä, että pää kastuu. Taistelemista Unikkotäplä kammoksuu, eikä siksi ole siinä hyvä. Hän ei pidä muiden satuttamisesta, oli se toinen miten paha vihollinen tahansa.

Toiveet: Unikkotäplän elämänhaaveisiin kuuluu rauhallinen elämä sen kanssa, ketä hän rakastaa. Ilman taisteluja, ilman vaikeita aikoja.

//Toivottavasti olette menneisyyden kanssa sinut, mutta Jokiklaanissa ei ollut npc-kuningattaria, joten päätin tehdä näin.

Vastaus:

Hyväksytty!
- Vuokkovirta hoitakoot sinua.
- Klaanin ulkopuolella syntymiseen tulisi kyllä kysyä lupa vieraskirjassa, mutta päästän Unikkopennun siitä huolimatta nyt läpi, kunhan seuraavalla kerralla muistat :)
(+sulla näytti puuttuvan tuo viimenen kohta, että siirtyykö kissa automaattisesti tasolta toiselle. Laitoin siihen että siirtyy, mutta jos et näin tahdo niin ilmoita vaikka viekussa niin se vaihdetaan)

- Elandra

Nimi: Tuuli Notes

04.06.2018 14:00
Kirjoittaja: Tuuli Notes

Pentunimi: Hohdepentu

Oppilasnimi: Hohdetassu

Soturinimi: Hohdehanki

Sukupuoli: naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Hohdehanki on miltei kokomusta, mutta hänen rintansa ja oikea etukäpälänsä on valkoinen. Kuonon ympärillä karva on harmaata heti syntymästä saakka, mikä saa Hohdehangen näyttämään vanhemmalta kuin hän oikeasti on. Karva on karkeaa ja tuulenpitävää. Hohdehanki on siro naaras ja hänen häntänsä on pitkä. Jalat ovat pitkät ja jäntevät ja käpälät pienet ja sirot. Polkuanturat ovat mustat kaikissa muissa käpälissä, paitsi oikeassa etukäpälässä, jossa polkuantura on vaaleanpunainen. Tämä johtuu valkoisesta tassusta. Kaikki kynnet ovat harmaita ja aika pitkiä. Hohdehangen kasvot ovat sirot ja korvat yliluonnolliseen isot. Hohdehangelle ei kasva pitkää turkkia edes lehtikadon aikana, joten kun pakkasta on paljon, naaras pysyttelee mieluummin lämpimässä. Hohdehangen silmät ovat jäänsiniset ja hyvin ilmeikkäät. Joskus ne voivat olla hyvinkin jäätävät ja läpitunkevat. Hohdehangen viikset ovat hyvin pitkät ja valkoisenharmaat.

Luonne: Hohdehanki on hyvin manipuloiva kissa ja hän saattaa joskus leikitellä toisten tunteilla ja käyttää toisia hyväkseen. Naaras on viekas ja viisas, mutta käyttää viisauttaan usein muihin kuin hyviin asioihin. Pohjimmiltaan Hohdehanki on kuitenkin jollakin tavalla mukava kissa, joten aivan Kuolonklaanilaisen tyyppistä hänestä ei saa. Hohdehanki ei tapa ollenkaan mielellään, mutta kiduttaminen taas ei saa aikaan minkäänlaista omatunnon kolkutusta. Hohdehanki on siivo ja suhteellisen kohtelias naaras jos vain haluaa. Kissa pitää kaikki muut tunteet paitsi vihan sisällään ja onkin siinä mestarillisen hyvä. Hohdehanki on hyvä suostuttelemaan kissoja itsensä puolelle ja tekeekin sitä usein. Hohdehanki päästää joitakin kissoja lähelleen, mutta nauttii siitä, kun saa lopettaa ystävyyssuhteensa yht'äkkiä. Hohdehanki ei ole ollenkaan pisteliäs, sellaiseen hän on turhan viisas. Sen sijaan hän selvittää toisten heikkoja kohtia ja sitten loukkaa heitä niin, että muut eivät tiedä tästä mitään, eikä Hohdehanki joudu vastuuseen teoistaan. Joskus naaras leikkii ystävällistä ihan huvikseen pettää sitten myöhemmin muiden luottamuksen. Hohdehanki pitää suunsa kiinni kaikenlaisista salaisuuksista, varsinkin jos itse hyötyy siitä. Hohdehanki on kuitenkin uskollinen klaanilleen yli kaiken toisin kuin klaanitovereilleen. Joskus naaras miettii tosissaan Kuolonklaaniin liittymistä, mutta yleensä hylkää ajatuksen. Kotikisuja Hohdehanki vihaa ja jos näkee sellaisen, käy säälimättä kimppuun. Kuten arvata saattaa, Hohdehanki uskoo Pimeyden metsään, Tähdettömään maahan. Naaras hyväksyy kuitenkin Tähtiklaanin olemassa olon. Kokoontumisen rauhaa Hohdehanki ei kunnioita, mutta ei kuitenkaan aloita Nelipuulla tappeluita.

Taidot: Hohdehanki on erinomainen taistelussa ja sen harjoitteluun hänellä löytyy myös inspiraatiota. Naaras on erinomainen kuuntelemaan ja hänen suuret korvansa ovat siinä hyödyksi. Hohdehanki on nopea, muttei kovin hyvä saalistaja. Sen sijaan hänellä on hyvä hajuaisti. Hohdehanki on huono piiloutuja, eikä naaraan muistikaan ole aivan ensiluokkainen. Varsinkin tylsät asiat huuhtoutuvat päästä helposti. Hohdehangen takajaloista ei löydy voimaa loikkiin ja hyppyihin.

Menneisyys: Hohdehanki syntyi aivan hiirenkorvan vaihtuessa viherlehdeksi emolleen, joka kuoli synnytykseeen ja valkoyskään sekä isälleen, josta naaraalla ei ole mitään tietoa. Jotkut puhuvat Hohdehangen emon olleen ainakin puoliksi kotikisu, mutta Hohdehanki uskoo, että ne ovat vain juoruja. Pentuna Hohdehanki karkaili leiristä ja kerran soturipartio löysi hänet leikkimästä miltei Kuolonklaanin rajalla. Silloin Hohdehanki säikähti sotureiden toruista niin, ettei uskaltanut oppilaana mennä vähään aikaan Kuolonklaanin rajalle.

Muuta: Hohdehangella on astma, joka vaivaa naarasta aina tämän rasittuessa. Varsinkin lehtikatona ja hiirenkorvana tämä vaivaa paljon. Hohdehangelle on ehdotettu usein astman takia klaaninvanhimpiin siirtymistä, mutta tämä on aina kieltäytynyt. Parantajat tietävät jotain tästä vaivasta, mutta muut eivät oikein.

Toiveet: Hohdehanki toivoo mestariksi Havuviikseä. Naaras toivoo myös astmaansa parannuskeinoa, vaikka sellaista ei ole.

Theme Song: Digital Daggers - The Devil (https://m.youtube.com/watch?v=G049LeVG6BI)

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle? Ei

//Lupa astmaan Elandralta

Vastaus:

Hyväksytty!
- Vapaudenlento hoitaa sinua.

- Elandra

Nimi: Epsuxx

01.06.2018 16:08
Kirjoittaja: Epsuxx

Pentunimi: Haikarapentu

Oppilasnimi: Haikaratassu

Soturinimi: Haikarahuuto

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Haikarahuuto on pohjaväriltään valkoinen kissa, mutta hänen turkissaan on myös runsaasti oranssia. Hänen turkkinsa oranssit alueet ovat pehmeämpää oranssia, eivät mitään räikeää, kirkasta väriä. Oransseja alueita löytyy hänen päästään ja kasvoistaan. Kuonon ja silmien yläpuolelta, eli keskeltä kasvoja löytyy pieniä oransseja läiskiä. Myös korvien alue on oranssia lukuunottamatta otsalta ylöspäin kulkevaa valkoista viirua. Korvien ympärysten oranssi väri jatkuu myös vähän niskan puolelle niin, että Haikarahuudon päälaki on oranssin värin peitossa. Haikarahuudon häntä on myös kokonaan oranssi. Hännän ja pään oranssin värin lisäksi hänellä on turkissaan oransseja läiskiä, enimmäkseen selkäpuolella turkkia. Läikkiä on kaksi suurempaa hänen selässään ja vielä yksi vasemman takajalan luona, joka on ainoa selkää alempana oleva läiskä. Valkoisesta turkista löytyy vielä yhdestä kohtaa oranssia - Haikarahuudon etujaloista. Niissä on ikään kuin oranssit sukat, mutta oikasta jalasta löytyy varpaista hiukan valkoista.
Haikarahuudolla on Myrskyklaanilaiseksi huomattavat pitkät jalat, joista hän on saanut nimensäkin. Oranssit etujalat ovat myös vaikuttaneet nimen saantiin. Haikarahuuto on komea kissa, hänellä on lihaksikas, voimakkaan näköinen keho ja leveät lavat. Hänen turkkinsa on tuuheaa ja hyväkuntoisen näköistä, muttei kuitenkaan mitenkään kamalan pitkää. Hänellä on vaaleansiniset silmät, joissa on kenties vivahdus vihreää seassa. Haikarahuuto on leveäkäpäläinen ja muutenkin kookas kissa, jota hänen hyväkuntoinen lihaksistonsa korostaa.
Haikarahuudon kehossa on muutamia arpia, joita elämä on hänelle tuottanut. Yksi niistä on selkeä, hänen kasvoissaan kuonon päällä näkyvä jälki. Hänen oikeassa korvassaan on pienoinen lovi. Hänellä on ehkä muutama muu pieni arpi vielä turkkinsa seassa, mutta ne eivät näy sieltä minnekään vaan peittyvät turkin sekaan. Kollin nenä ja polkuanturat ovat vaaleat. Hänellä on valkoiset, vahvat ja pitkät kynnet, joilla saa paljon vahinkoa aikaan.
Haikarahuudolla on hyvin ilmeikkäät ja vahvapiirteiset kasvot. Hänen silmissään on yleensä tyyni, mutta ehkä aavistuksen viileä katse. Hänen ilmeensä on usein tarkkaavainen ja valpas. Kollilla on leveät korvat ja suorapiirteinen kuono ja symmetriset kasvot.

Luonne: Haikarahuuto on mestari käyttäytymään kuin kohtelias ja ritarillinen kolli, joka on kaikille ystävällinen, mutta pinnan alla hän ei oikeasti ole ihan sellainen. Uusille kissoille hän näyttää tämän viileän ystävällisen ja kohteliaan puolensa. Tämän rikkoutumattoman tyynen, rauhallisen ja viileähkönkin kuoren alta löytyy kuitenkin ystävystyttäessä ja paremmin tutustuttaessa lämpimämmän ja huumorintajuisemman puolen.
Kollin tunteita patoavan kuoren ollessa niin sanotusti päällä, hän on, kuten sanottua, ystävällinen ja kohtelias, mutta samalla näitä molempia jotenkin viileällä tavalla. Ihan kuin hän ei olisi ihan kokonaan paikalla. Hän saattaa vaikuttaa ehkä vähän hajamieliseltäkin, mutta se johtuu siitä, että hän arvioi toisia kissoja koko ajan. Hän punnitsee heitä katseellaan, tarkkailee heidän käyttäytymistään ja painaa mieleensä heidän luonteenpiirteitään. Välillä hän voi eksyä mietteisiinsä niin, että unohtaa vastata, ja tästä syntyy hajamielisyyden vaikutelma. Hänen muiden arvioimisensa voi ehkä hermostuttaa hiukan niitä kissoja, jotka huomaavat hänen tekevän sitä, mutta Haikarahuuto ei tee sitä tahallaan (ainakaan yleensä) - se on yksinkertaisesti osa hänen luonnettaan ja samalla hän haluaa tuntea oman klaaninsa jäsenet niin hyvin kuin mahdollista. Haikarahuudon viileän kohteliaaseen puoleen kuuluu myös muiden auttaminen tarvittaessa, mutta hän tekee auttamisen vain velvollisuudesta ja yrittää saada vain pestyä tassunsa mahdollisimman nopeasti jostakin avustamishommasta.
Haikarahuuto ei ole hirvittävän sosiaalinen kissa sillä tavalla, ettei hän itse välttämättä hakeudu keskusteluihin. Jos hänelle tulee juttelemaan, hän kyllä vastaa ja kantaa keskustelua omalta osaltaan, mutta hän on harvoin aloitteen tekijä. Hän ei ole ujo, ei missään nimessä, hän ei vain viihdy kovin isoissa kissaporukoissa. Hän on kuitenkin ihan mukavaa keskusteluseuraa, sillä varsinkin keskutelun edetessä hän lämpenee toiselle kissalle ja alkaa heittää mukaan huumoriakin mahdollisuuksien mukaan.
Haikarahuuto on päättäväinen kissa, mutta samalla omalla rauhanomaisella ja tyynellä tavallaan. Hän kulkee aina vakaasti määränpäätään kohti, ei ehkä niin nopeaa ja hätäisesti kuin jotkut, mutta yhtä kaikki hitaasti ja varmasti. Kolli on järkevä kissa ja voisi sopia hyvin johtajaksi, sillä hän on sopivan suunnitelmallinen ja omaa strategiaälyä. Hän on hyvin taitava puhumaan ja osaa käyttää sanallista osaamistaan myös hyödykseen esimerkiksi manipuloimalla toisia. Tähän manipulatiiviseen puoleen voi auttaa se, että hän tutkii muita kissoja niin tarkoin, sillä hän ehkä tietää, mikä saa tietyn kissan rauhoittumaan tai toisen tekemään sitä mitä Haikarahuuto haluaa. Haikarahuuto on tyynen rauhallisesta luonteestaan myös nopeaälyinen kissa ja osaa tarvittaessa toimia hyvinkin nopeasti.
Jos Haikarahuutoon tutustuu paremmin, hän on lämmin ja hyväntahtoinen kissa. Hän ei vahingoittaisi klaanilaisiaan muutenkaan millään tavoin, ellei sitten jostakin syystä saa jostakusta vihamiestään. Silloin hän osaa kyllä olla ilkeä ja tehdä toisen elämästä inhottavaa, mutta toisaalta Haikarahuuto suhtautuu elämään sen verran tyynellä tavalla, että häntä on hankala saada oikeasti vihaiseksi. Hän osaa kyllä ärsyyntyä, mutta kun aletaan kulkea suuttumispistettä kohden, hän rauhoittaa aina itseään ja tyytyy vastailemaan suututtavalle osapuolelle tyynen viileästi, pisteliäästi ja ivallisesti. Hän tietää, että joitakin kissoja voi ärsyttää se, kun hän ei suutu, ja silloin hän käyttäytyy tahallaan entistä leppoisammin. Muutenkin Haikarahuuto on hyvä ärsyttämään kissoja tarkoituksella jos haluaa, hän osaa valita sanansa taitojensa pohjalta sen verran ärsyttävään sävyyn. Hän osaa myös hermostuttaa kissoja halutessaan, yksinkertaisesti tutkivalla katseellaan, josta varsinkin nuoremmat kissat voivat hämmentyä.
Läheistensä seurassa Haikarahuuto on huumorintajuinen ja käyttää itsekin aktiivisesti sarkasmia ja muita huumorin keinoja. Hän on mukava kissa, kun sille päälle sattuu ja on oikeassa seurassa. Hän pitää mielellään läheisistään huolta, ja jos hän sattuisi saamaan kumppanin, hän olisi erittäin tarkka siitä että tällä on kaikki hyvin. Haikarahuuto on ehkä vähän epävarma ilmaisemaan tunteitaan, jos ne ovat oikeasti vahvoja, kuten rakkautta, mutta hän yrittää ilmaista niitä kenties muilla keinoilla kuin sanoilla. Haikarahuuto on luotettava ja uskollinen kissa niin klaanilleen kuin kumppanilleenkin. Haikarahuuto uskoo Tähtiklaaniin.
Haikarahuuto ei ole kovin alistuva kissa, hän mieluummin tekee omat päätöksensä itse ja tykkää toisaalta tehdä päätöksiä muiden mielestä, vaikka samalla ymmärtääkin, että jos hän itse haluaa päättää omista asioistaan, niin myös muut. Kolli osaa olla aika itsepäinen. Hän sanoo mielipiteensä avoimesti ääneen, mutta osaa myös myöntää olevansa väärässä. Hän on rehellinen, mutta osaa sanoa mielipiteensä fiksusti loukkaamatta toisia (ellei tarkoitus ole loukata). Hän on itsevarma, eikä välitä siitä mitä muut hänestä puhuvat.

Taidot: Haikarahuuto on kohtuullisen hyvä saalistaja hyvän hajuaistinsa vuoksi. Tämän takia hänen on helppo jäljittää tuoksuja. Saalistuksessakin hänellä on kuitenkin heikot puolensa, kuten vaalea turkin väri, joka aiheuttaa sen, ettei hän ole kovin hyvä piiloutumaan. Vaaniminen onnistuu, mutta siinäkin häntä häiritsee turkin näkyvyys. Haikarahuudolla on myös herkkä kuulo, mutta hänellä on vähän keskivertoa huonompi näkö. Haikarahuuto on heikko kiipeilijä, sillä kookkaan kokonsa ja raskaudensa puolesta hän ei sovellu kiipeilijäksi.
Haikarahuuto on vahva kissa, ja menestyy sen puolesta taistelussakin. Hän osaa käyttää hyvin kynsiään ja hampaitaan. Hän voittaa vahvuudessa sen minkä häviää nopeudessa, sillä kokonsa puolesta hän ei ole kovin nopea. Hän ei myöskään ole ketterin kissa, mitä maa päällään kantaa. Haikarahuudolla on myös huonohko tasapaino.

Suku&suhteet:
Sisko: Kuovisiipi(Myrskyklaani)

Menneisyys: Haikarahuuto syntyi lehtikadon lopuilla vanhemmilleen Myrskyklaaniin, eli hän on normaali klaanisyntyinen kissa. Haikarahuudolla on yksi sisar, Kuovisiipi, joka on ainoa hänen elossa oleva perheenjäsenensä. Hänen vanhempansa kuolivat viheryskään, kun Haikarahuuto ja hänen sisarensa olivat juuri päässeet oppilaaksi.

Toiveet: Kumppani ja pentuja.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Ei


//Käytän tähän siis arvonnasta voittamani oikeuden tehdä suoraan soturi-ikäinen kissa. Sieltä arvontaviekusta löytyy myös, mitä muuta käytän tähän kissaan.

Vastaus:

Hyväksytty!
- Kun Saniaistähti kuolee, Haikarahuudosta tulee Lehtiturkin/-tähden varapäällikkö.

- Elandra

Nimi: Kasvisperuna

01.06.2018 15:21
Kirjoittaja: Kasvisperuna

Pentunimi: Sisupentu

Oppilasnimi: Sisutassu

Soturinimi: Sisuliekki

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Kuolonklaani

Ulkonäkö: Sisuliekki ei ole mitenkään erityisen suuri, mutta ei hän aivan pienikään ole. Hänen jalkansa ovat jäntevät ja voimakkaat ja ne päättyvät valkoisiin tassuihin. Niistä esiin liukuvat kynnet ovat hyvin terävät ja soveltuvat paremmin viiltämiseen, kuin puristamiseen tai kiinnipitämiseen. Häntä on pitkä ja ohut, mutta sen paksu karvapeite saa hännän näyttämään paksummalta, kuin mitä se oikeasti on. Solakan naaraan paksu turkki on sysimusta. Viikset ovat pitkät ja valkeat, kun taas kuono on lyhyt. Hampaat ovat terävät ja sopivat paremmin nopeaan iskuun kuin lujaan kiinni puristamiseen. Sisuliekin silmät ovat lehdenvihreät ja vasemman silmän ympärys on valkoinen.

Luonne: Kuten nimestäkin voi jo päätellä, Sisuliekki on hyvin sitkeä ja itsepäinen. Häntä on miltei mahdotonta saada luovuttamaan ja melkein aina naaras yrittää uudelleen useita kertoja, kunnes onnistuu. Hän on hyvin älykäs ja strateginen kissa, joka harkitsee tarkkaan mitä sanoo ja tekee. Sisuliekki yrittää valita sanansa aina niin, että pääsee jotakin reittiä perääntymään ilman, että rikkoisi lupauksen tai valehtelisi. Naaras on myös melko taitava suostuttelemaan ja tappaminen tuo Sisuliekille pientä tyydytystä. Tämän kissan usko on vahvasti Pimeyden metsän puolella. Sisuliekki on melko tyyni ja ilmeetön, mutta ilmaisee selkeästi arvostuksena kissoja kohtaan, jotka ovat naaraalle hyvin läheisiä. Suuttumaan Sisuliekki on äärimmäisen vaikea saada, mutta jos joku siinä kuitenkin onnistuu, seuraa aluksi runsaasti räyhäämistä ja sitten poistuminen paikalta tuohtuneena ja melko äänettömänä. Hänen täydellinen luottamuksensa on erittäin vaikea saavuttaa, mutta jos joku onnistuu siinä, hän voi luottaa Sisuliekkiin täysin.

Taidot: Sisuliekki on melko taitava taistelussa ja metsästyksessä. Naaras on myös ketterä ja hyvä piiloutumisessa. Kuitenkaan hän ei ole erityisen nopea juoksemaan, eivätkä myöskään kaivaminen ja ryömiminen kuulu Sisuliekin vahvuuksiin. Kiipeilyäkään naaras ei juurikaan hallitse.

Suku&suhteet:
Emo: Vuolasvirta(Pimeyden metsä)
Emon emo: Pimeyslehti(Kuolonklaani)
Emon isä: Pisaratähti(Pimeyden metsä)
Enot: Vuonovarjo(Kuolonklaani) ja Vuoritassu(Pimeyden metsä)
Emon isän isä: Viiltotähti(Pimeyden metsä)
Emon isän emo: Sulkatähti(Pimeyden metsä)
Emon sedät: Karhuturkki(Pimeyden metsä), Haapapentu(Pimeyden metsä) ja Sadepentu(Pimeyden metsä)
Emon tädit: Pikkuvarjo(Kuolonklaani), Pihlajakynsi(Kuolonklaani), Tuomipentu (Pimeyden metsä), Pyökkihäntä(Tähtiklaani), Vesililja(Tähtiklaani), Kastepentu(Pimeyden metsä)

Menneisyys: Sisuliekki syntyi emolleen Vuolasvirralle Kuolonklaaniin pentueensa ainoana pentuna, mutta Vuolasvirta kuoli synnytykseen, jolloin Pimeyslehti ryhtyi hoitamaan Sisuliekkiä.

Muuta: Sisuliekki pitää suuresti kylmästä säästä ja lehtikadosta. Hänen isänsä on tuntematon erakko.

Toiveet: Sisuliekki toivoo saavansa kumppanin ja pentuja, jotka muistuttavat luonteeltaan häntä itseään.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Kyllä

Vastaus:

Hyväksytty!
- Laitan sut syntymään tässä mahd. pian ja ilmotan siitä sitten ilmotuksiin! :)

- Elandra

Nimi: Auroora

30.05.2018 21:37
Kirjoittaja: Auroora

Pentunimi: Mahtipentu

Oppilasnimi: Mahtitassu

Soturinimi: Mahtivarjo

Sukupuoli: kolli

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Mahtivarjo on kooltaan hiukan keskivertoa suurempi, komea kolli. Ruumiinrakenteeltaan hän on hoikka ja solakka. Hän ei ole erityisen lihaksikas, vaikka omaakin vahvat jalat. Mahtivarjon turkki on sileää, lyhyttä ja kiiltävää sekä väriltään musta. Häntä on pitkä ja kapea. Korvat ovat hiukan suipot ja niiden sisällä oleva karva on tummanharmaata. Silmät ovat väriltään harmaat ja nenä musta. Mahtivarjon hamoaat ovat hyvin terävät, samoin pitkät kynnet.

Luonne: Luonteeltaan Mahtivarjo on monimutkainen kissa. Häntä voisi sanoa epäluotettavaksi, sillä kolli on hyvin epärehellinen. Hän on erinomainen valehtelija, eikä tunne valheistaan huonoa omaatuntoa. Toisinaan Mahtivarjo pitää myös keppostelusta ja muiden tunteilla leikkimisestä. Hän on ylimielinen ja ylpeä, eikä salli hetkeäkään sitä, että häntä kohdeltaisiin kaltoin. Mahtivarjosta tuntuu usein siltä, että hänen on todistettava olevansa hyvä soturi. Siksi kolli on myös kunnianhimoinen sekä hyvin määrätietoinen, sillä hän haluaa vallalla kunniaa ja arvostusta perheeltään ja muilta kissoilta joista välittää. Heitä ei kuitenkaan ole paljoa, sillä Mahtivarjo ei ystävysty kissojen kanssa helposti eikä edes oikeastaan välitä ystävyydestä tai rakkaudesta. Läheisilleen tuuliklaanilainen ei halua näyttää millään tavalla heikolta, vaan piilottaa kaiken vahvan ulkokuorensa taakse. Hän on hyvin hillitty ja rauhallinen, mutta joskus tunteet ottavat hänestä vallan. Mahtivarjo on toisinaan myös ilkeä ja häikäilemätön, eikä pelkää tappaa tiellään olevia kissoja. Tämäkin johtuu vain siitä, että kolli hakee perheensä ja klaaninsa hyväksyntää. Hän ei myöskään koskaan luovuta minkään asian suhteen. Hän on hyvin älykäs, ovela ja juonitteleva, eikä yleensä käytä näitä ominaisuuksia hyvään. Kolli on myös keskustellessaan älykäs ja sanavalmis, eikä juuri hätkähdä muiden loukkauksista. Mahtivarjo ei usko Tähtiklaaniin eikä Pimeyden Metsään.

Taidot: Mahtivarjo on erinomainen taistelija, mutta kehnompi metsästäjä. Hän on hyvin ketterä ja nopea, mutta ei järin voimakas tai kestävä. Mahtivarjo on mestari piiloutumisessa, mutta kollilla on huono tasapaino.

Suku&suhteet:

Emo: Hunajaviiksi (Tuuliklaani)
Isä: Naalitähti (Tuuliklaani)
Veljet: Ruokoturkki (Tähtiklaani), Kultaliekki (Tuuliklaani), Tulihenkäys (Tuuliklaani), Urhopentu (Tuuliklaani)
Siskot: Narsissiviiksi (Tähtiklaani), Orkideapolku (Varjoklaani), Yrttitassu (Tuuliklaani), Ylväspentu (Tuuliklaani)
Veljen pojat: Karpalotassu (Tuuliklaani), Juolukkapentu (Tähtiklaani)
Veljen tyttäret: Lakkapentu (Tuuliklaani), Herukkapentu (Tuuliklaani)

Menneisyys: Mahtivarjo syntyi emolleen Hunajaviikselle ja isälleen Naalitähdelle hiirenkorvan lopulla.

Toiveet: Mahtivarjo toivoo ainoastaan tekevänsä perheensä ylpeäksi, vaikkei valta siinä sivussa olisi pahitteeksikaan.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti seuraavalle tasolle?: kyllä

Vastaus:

Hyväksytty!

- Elandra

Nimi: Felicity

30.05.2018 21:19
Kirjoittaja: Felicity

Pentunimi: Urhopentu

Oppilasnimi: Urhotassu

Soturinimi: Urhomieli

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Urhomieli on rakenteeltaansa lihaksikas sekä voimakas kolli. Hän ei ole kuitenkaan roteva. Lihakset on silti helppo erottaa hänen turkkinsa alta. Värilttänsä Urhomieli on kellertävä, mutta jalat ovat rusehtavat. Häntä on sopusuhtainen muihin kollin ruumiinosiin, mutta karva pidempää. Viikset hänellä on pitkät ja valkeat, samoin kynnet. Kynnet ovat valkean värinsä lisäksi hyvinkin kestävät ja paksut, mutta silti aina huippuun hiotut ja terävät. Hampaat ovat samoin vitivalkoiset ja aina puhtaat. Kulmahampaat kollilla ovat kuitenkin tylpähköt. Silmät Urhomielellä ovat siniharmaat ja lempeät. Niistä uhkuu aina lämpö ja omanlainen ilkikurisuus.

Luonne: Urhomieli on hyvinkin suojelemishaluinen kissa. Hän tahtoisi pitää kaikki lähellänsä olevat kissat suojassa uhalta, vaikka se sitten olisi pienikin. Kolli on hyvinkin lempeä ja helposti pidettävissä oleva kissa. Hän tulee toimeen kaikkien kanssa ja yrittää saada kaikki edes jollakin tavalla hyvälle tuulelle. Urhomieli yrittää saada esille aina tilanteiden hyvät puolet saada negatiiviset kohdat käännettyä positiivisiksi. Kolli ei koskaan tahdo luovuttaa, vaan hän tekee aina kaikkensa onnistumisen suhteen. Urhomieltä ei ole myöskään kovinkaan helppo lannistaa, sillä hän jatkaa aina itsepäisesti menojaan. Kolli on myös hyvinkin johtajahenkinen kissa. Hän pitää muiden kissojen johtamisesta ja ottaa mieluusti aina asioista johtavan kissan aseman, vaikka se ei hänen tehtävänsäänsä olikaan. Vahvan johtajuuden lisäksi Urhomieli on myös todella rohkea. Hän ei jostakin syystä tajua pelätä mitään vaan lähtee vaaroja kohden puoliksi nauraen, mutta ei ole lopulta kuitenkaan tyhmän rohkea. Jopa Urhomieli tietää missä rohkeuden ja typeryyden raja kulkee.

Taidot: Urhomieli on todella hyvä taistelija sekä vahva oman rakenteensa perusteella. Ketteryys ei sitten vahvuuden vastapainoksi ole kuitenkaan kollin osaamisia eikä nopeus. Hän osaa kyllä väistää vastustajaansa, mutta ennemmin kestää iskut ja antaa kaksinveroin takaisin. Metsästys sujuu Urhomieleltä melko hyvin, mutta hän ei kuitenkaan lähtisi kehuskelemaan hänen taidoillansa. Hän ei osaa aina hiipiä yllättämään riistaa, mutta osaa sen sijaan piiloutua. Urhomielen makuaisti on myös muita aisteja heikompi. Hän ei esimerkiksi maista eroa kahden eri riistan välillä.

Suku&suhteet:
Isä: Naalitähti(Tuuliklaani)
Emo: Hunajaviiksi(Tuuliklaani)
Veljet: Ruokoviiksi(Tuuliklaani), Tulihenkäys(Tuuliklaani), Kultaliekki(Tuuliklaani), Mahtipentu(Tuuliklaani)
Siskot: Varsissiviiksi(Tähtiklaani), Orkideapolku(Varjoklaani), Yrttitassu(Tuuliklaani), Ylväspentu(Tuuliklaani)
Veljen tyttäret: Herukkapentu(Tuuliklaani), Herukkapentu(Tuuliklaani)
Veljen pojat: Karpalopentu(Tuuliklaani), Juolukkapentu(Tähtiklaani)


Menneisyys: Urhomieli syntyi yhdessä sisarustensa Mahtipennun sekä Ylväspennun kanssa hiirenkorvan lopuilla emollensa Hunajaviikselle sekä isällensä Naalitähdelle. Urhomieli omistaa kahdesta aikaisemmasta pentueesta sisaruksia, mutta tuntee henkilökohtaisesti vain toisesta pentueesta olevat sisaruksensa Tulihenkäyksen, Kultaliekin sekä Yrttitassun.

Muuta: Urhomielellä oli pentuna outo tapa kaapata häntänsä aina etutassujen väliin käydessä nukkumaan ja hän kuulee tapauksesta nykypäivänäkin sisaruksiltaan.

Toiveet: Urhomieli toivoisi mestarikseensa Lovijuovaa. Tulevaisuudessa kolli toivoisi uskollista kumppania sekä seikkailuja elämältä.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Pennusta oppilaaksi kyllä, mutta oppilaasta soturiksi ilmoitan itse.

//Pentuhakeista

Vastaus:

Hyväksytty!

- Elandra

Nimi: Tiimipii

30.05.2018 20:52
Kirjoittaja: Tiimipii

Pentunimi: Sirpalepentu

Oppilasnimi: Sirpaletassu

Soturinimi: Sirpaleviilto

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Kuolonklaani

Ulkonäkö: Sirpaleviilto on erittäin kaunis ja hoikka naaras. Naaras on kevytrakenteinen ja siksi ketterä ja nopea liikkeistään. Naaraasta saa siroutensa vuoksi haavoittuvaisen ja vaarattoman vaikutelman, mutta todellisuus on toisenlainen. Sirpaleviilto on jäntevä ja etenkin takajaloissa on yllättävää voimaa. Turkki on lyhyttä ja pikimustaa. Etutassujen varpaat ovat kuitenkin vitivalkoiset. Myös kynnet ja hampaat ovat valkoiset. Kynnet ovat pitkät ja terävät. Hampaat lyhyet, mutta kynsien tavoin erittäin terävät. Vasemman silmän yli kulkee viiltoa muistuttava valkoinen viiru. Tästä yksityiskohdasta Sirpaleviilto on salaa tyytyväinen, sillä se saa hänet näyttämään vaarallisemmalta. Häntä on pitkä. Pitkät jalat tuovat nopeutta. Silmät ovat myrkynvihreät ja niissä on useinmiten tarkkaavainen ja kylmä katse. Nenä ja polkuanturat ovat haalean vaaleanpunaiset ja viikset valkoiset ja läpikuultavat. Kuono on hyvin kapea ja väriltään yhtä musta kuin suurin osa muustakin turkista.

Luonne: Jos Sirpaleviillon luonnetta pitäisi kuvailla kahdella sanalla, ne sanat olisivat julma ja kylmä. Useimmille kissoille naaras tosiaan on julma ja kylmä, mutta omalle perheelleen, pennuille ja useimmille klaanitovereilleen hän on kärsivällinen ja huolehtivainen. Sirpaleviilto ei suutu helposti ja suuttuessaan peittää vihansa. Jos naarasta kuitenkin loukkaa pahasti tai vahingoittaa naaraalle tärkeitä kissoja, Sirpaleviillon raivo pääsee valloilleen. Sirpaleviilto tappaa silmää räpäyttämättä eikä pelkää vihollista. Hän on uskollinen klaanilleen, perheelleen ja itselleen. Klaaninsa päällikköä ja perhettään naaras on valmis seuraamaan vaikka suoraan kuolemaan, jos tarve vaatii. Sirpaleviilto uskoo Pimeyden metsään ja vihaa ajatustakin Tähtiklaanista. Sirpaleviilto harkitsee päätöksensä tarkkaan, mutta hänet on helppo suostutella kaikenlaisiin hullutuksiin, jos vain osaa perustella asiansa oikein. Naaras haluaa hyötyä itse jollakin tavalla kaikista teoistaan ja päätöksistään. Sirpaleviilto ei rakastu helposti ja rakastuessaan yrittää peittää tunteensa. Hän on hyvä valehtelija ja käyttää taitoaan hetkeäkään epäröimättä ja tuntematta pistosta omassatunnossaan. Sirpaleviilto on ovela ja keksii lähes aina ratkaisun ongelmiinsa, vaikka ei aina pitäisikään ratkaisusta.

Taidot: Sirpaleviillolla on erinomainen näköaisti. Saalistamisessa kissa on huono, sillä hänen kärsivällisyytensä ei riitä vaanimiseen. Hän ei myöskään saa minkäänlaista nautintoa saalistamisesta, joten hän ei ole halukas vaanimista harjoittelemaan. Taistelussa Sirpaleviilto on hyvä, sillä hän on ovela ja nopea liikkeistään. Sirpaleviillolla on huono hajuaisti, mikä vaikeuttaa saalistusta entisestään. Naaraan tasapaino on loistava, mutta yrttejä Sirpaleviilto ei tunnista.

Suku&suhteet:

Emo: Kuutihku (Kuolonklaani)

Isä: Kostohenki (Kuolonklaani)

Veljet: Säpälepentu (Kuolonklaani), Pirstalepentu (Kuolonklaani)

Siskot: Säröpentu (Pimeyden metsä)

Tädit: Hiiripisara(Kuolonklaani), Liljahenkäys(Varjoklaani)

Serkut: Utukyynel (Varjoklaani), Rosmariiniputous (Varjoklaani), Korentotassu (Varjoklaani), Hikkoritassu (kuollut)

Tätipuolet: Vuolasvirta (Kuolonklaani)

Setäpuolet: Vuonovarjo (Kuolonklaani), Vuoritassu (Pimeyden metsä)

Isän emo: Kielomyrkky (Tähtiklaani)

Isän isä: Pisaratähti (Pimeyden metsä)

Isän enot: Havupentu (Pimeyden metsä)

Isän sedät: Karhuturkki (Pimeyden Metsä), Haapapentu (Pimeyden Metsä), Sadepentu (Pimeyden Metsä)

Isän tädit: Pikkuvarjo (Kuolonklaani), Pihlajakynsi (Kuolonklaani), Tuomipentu (Pimeyden Metsä), Pyökkihäntä(Tähtiklaani), Vesililja (Tähtiklaani), Kastepentu(Pimeyden Metsä)

Isän serkut: Kaaosmieli (Pimeyden Metsä), Kanervasielu (Pimeyden Metsä), Mahtisielu (Pimeyden Metsä), Sisupentu (Tähtiklaani), Puhurijalka (Pimeyden Metsä), Verikyynel (Kuolonklaani), Syöksyviilto (Kuolonklaani)

Isän emon emo: Kalmalilja (Kuolonklaani)

Isän emon isä: Raetähti (Kuolonklaani)

Isän emon isän isä: Kohmesydän (Pimeyden metsä)

Isän emon isän emo: Sumumyrsky (Kuolonklaani)

Isän emon isän isän isä: Varpusulka (Tähtiklaani)

Isän emon isän isän emo: Myrkkykatse (Tähtiklaani)

Isän isän emo: Sulkatähti (Pimeyden metsä)

Isän isän isä: Viiltotähti (Pimeyden Metsä)


Menneisyys: Sirpaleviilto syntyi emolleen Kuutihkulle ja isälleen Kostohengelle hiirenkorvan lopulla kahden veljensä kanssa.

Muuta: Sirpaleviillon lempiriistaa ovat varpuset.

Toiveet: Korkea asema klaanissa, mestariksi Kojoottivirne.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Kyllä

//Pentuhakeista

Vastaus:

Hyväksytty!

- Elandra

Nimi: Rita

30.05.2018 14:03
Kirjoittaja: Rita

Soturi-/Kuningatarnimi: Vuokkovirta

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Valkovirta on kokonaan kermanvalkea naaras lukuun ottamat vasenta etutassua, joka on kokonaan hopeanharmaa. Harmaa haalenee sitä paikkaa kohti, joten ei voi selvästi erottaa, mistä valkea alkaa ja hopeanharmaa loppuu. Naaraan turkki on melko ohutta, mutta silti untuvaista, eikä se mene kovin helposti takkuun. Jokiklaanilaisen häntä on normaalia lyhyempi ja muuta turkkia tuuheampi. Naaras on rakenteeltaan hyvin solakka, hoikka ja kevyt. Hän ei ole kovin pieni naaraaksi, mutta ei hän yhtään isokaan ole. Vuokkovirta omaa pitkähköt, mutta kapeat jalat, jotka kapenevat tassua kohti. Lihaksia hänellä ei juurikaan ole, hänellä on vain uimiseen tarvittavat lihakset, jotka nekin ovat pienet, eivätkä paista turkin läpi. Korvat hänellä ovat luonnottoman suurikokoiset, jonka ansioista hänellä on hyvä kuuloaisti. Jokiklaanilainen omaa kirkkaanvihreät ja tutkivaisen näköiset silmät, jotka ovat hyvin sopusuhtaiset tämän päähän verrattuna. Vuokkovirran polkuanturat ovat hyvin haalean vaaleanpunaiset, kuten myös korvansisustat. Nenä puolestaan on hieman tummemman vaaleanpunainen, mutta melko haalea sekin. Kynnet ovat pienet, ja tylpät kärjistä. Ne ovat läpikuultavat. Hampaat ovat myös pienet, mutta ne sen sijaan ovat valkoiset ja terävät.

Luonne: Vuokkovirta on hyvin ystävällinen ja kärsivällinen kaikille. Naaras ajattelee aina muita ennen itseään, välillä edes huomaamatta tekevänsä niin. Kohteliaisuuttakin tältä löytyy tarvittaessa. Jokiklaanilainen on myös melko rauhallinen, useimmiten. Jos tämä ystävystyy jonkun kanssa, suhde on ainakin naaraan puolesta useimmiten kestävää laatua. Hän pyrkii aina näyttämään kaikille lempeät ja hyvät puolensa, jopa vihollisillekin. Naaras yrittääkin usein selvittää riitoja neuvottelemalla. Hän ei kestä sitä, jos näkee, että toisella on suruja ja pyrkii aina lohduttamaan surullisia kissoja. Ja vaikkeivät nämä olisikaan surullisia, Vuokkovirrasta on kuitenkin mahtava auttaa kaikkia parhaansa mukaan. Tämä ei turhaudu helposti, ja jos turhautuu, niin pyrkii piilottamaan tunteensa muilta. Muuten hän on usein avoin muille. Jokiklaanilainen voi joskus innostua liikaa, ja alkaa ärsyttäväksi hössöttäjäksi, muttei sellaista kovinkaan usein tapahdu. Hän ei suutu helposti, mutta jos suuttuu, hänen raivonsa on hirveätä kestettävää. Vuokkovirran ollessa vihainen, hän ei ajattele yhtään, vaan voi lausua todella julkeita haukkumanimiä ja tajuttuaan mitä on tehnyt purskahtaa joskus itkuun. Naaras osaa siis olla myös dramaattinen, mutta se puoli hänessä näkyy vain harvoin tämän ollessa vihainen tai surullinen. Muuten hän on todella mukava kissa, jonka kanssa pystyy helposti ystävystyä. Vuokkovirran tunteet ovat siis melko äärirajoilla. Naaras uskoo vilpittömästi Tähtiklaaniin.

Taidot: Vuokkovirta on todella hyvä uimaan, ja myös kalastamisen tämä hallitsee melko hyvin. Taistelemisessa naaras on sen sijaan täysi katastrofi, eikä jäljittämistaidotkaan ole hyvät. Jokiklaanilaisella on poikkeuksellisen hyvä kuulo, mutta hajuaisti on huononpuoleinen. Näkö kissalla on tarkka, hänellä on huono tasapaino lyhyen hännän takia. Vuokkovirta on nopea juoksemaan, mutta huono piiloutumaan.

Menneisyys: Vuokkovirta syntyi Jokiklaaniin viime hiirenkorvan aikana. Hänellä ei ollut sisaruksia, ja naaraan vanhemmat menehtyivät tämän ollessa vielä pentu. Sen takia hän halusi tulla kuningattareksi, jotta kukaan pentu ei tuntisi itseään yksinäiseksi.

Muuta: Vuokkovirta rakastaa itsensä ja muiden sukimista kielellään. Naaras on kuningatar, eli hän pysyy pentutarhalla jatkuvasti, ja hoitaa orpopentuja jos sellaisia on.

Toiveet: Vuokkovirta toivoo voivansa saada vanhempansa takaisin, tietäen kuitenkin sen olevan mahdotonta. Jokiklaanilainen toivoo myös pitkää ikää.

Theme song: Safe and sound - https://www.youtube.com/watch?v=RzhAS_GnJIc

Haluatko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Ei

//Eli siis käytän tähän viisivuotissynttäreiltä saadun palkintoni "oikeus luoda suoraan soturi-ikäinen kissa". Olen jo lunastanut palkinnon.

Vastaus:

Hyväksytty!
- Pääset heti hoitamaan monen montaa pentua :D

- Elandra

Nimi: Niilvekavise

29.05.2018 18:58
Kirjoittaja: Niilvekavise

Oppilasnimi: Vehkatassu

Soturinimi: Vehkalaikku

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Hän on pieni ja hidasliikkeinen. Kolli on tanakka, mutta ei paksu. Hänellä on vähäsen pörheähkö turkki. Turkkiin tarttuu helposti oksia ja roskia. Hän on kokonaan harmaa. Hänellä on tummempi hännänpää. Hänellä on lyhyet jalat, joilla ei juosta helposti. Hänen häntänsä on lyhyt ja paksu. Hänellä on siniset silmät.

Luonne: Vehkatassu on älykäs ja rauhallinen. Hän hermostuessaan muuttuu pelottavaksi. Hän ajattelee paljon, mutta puhuu vähän. Hän välillä puhuu poikkeuksellisesti tosi paljon. Hän tavoittelee oppilaana suurta paikkaa. Hänen päästyään soturiksi se heikkenee. Hän ymmärtää muita, mutta puuttuu välillä muiden asioihin. Hän ei pidä siitä, että totuutta vääristellään. Hän on skeptinen Tähtiklaanille, mutta ei silti sano sitä muille.

Taidot: Hän mahtuu todella pieniin ja ahtaisiin koloihin. Hän on hyvä taistelija. Hän ei ole hyvä metsästyksessä. Hän ei osaa kiivetä puihin.

Menneisyys: Hänellä on normaali klaanikissan menneisyys.

Muuta: Hänen keskittyessään hänen häntänsä kiertyy rullalle.

Toiveet: Hän toivoo, että ei sodittaisi turhaan.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Kyllä

//No nyt on muokattu! Lisäsin hahmolle vielä siniset silmät.

Vastaus:

Hyväksytty!
- Saat mestariksesi Riekkosulan!

- Elandra

Nimi: Glitter

29.05.2018 18:08
Kirjoittaja : Glitter
Oppilasnimi: Aurinkotassu
Soturinimi: Aurinkoaamu
Sukupuoli: naaras
Klaani: Myrskyklaani
Ulkönäkö: Aurinkoaamu on solakka, keskikokoinen ja aika ketterä. Hän on muodoltaan hoikahko. Naaraan liikkeet ovat aina harkittuja. Aurinkoaamun turkki on kauniin vaaleanruskea. Naaraan vasen korva on hiukan suurempi kuin oikea, ja nenänpää on hohtavanvalkea. Hänen häntänsä on pörröisempi kuin muu keho, ja etutassut ovat tummempia. Aurinkoaamu on saanut nimensä kullankeltaisista silmistään. Ne ovat hyvin ystävälliset ja lämpimät, mutta suuttuessaan ne kipunoivat raivoa.
Luonne: Aurinkoaamu on hyvin ystävällinen ja avoin naaras, mutta hän ei siedä valehtelua misään muodossa. Hän arvostaa rehellisyyttä, ystävällisyyttä ja oikeudenmukaisuutta. Aurinkoaamu suuttuu harvoin, ja silloinkin vain aiheesta. Naaras yrittää ajatella aina joka kantilta jokaisen näkökulmasta, ja se tekee hänestä reilun ja rehdin. Aurinkoaamu tykkää olla muiden kissojen kanssa, ja hän on aika puhelias, mutta hän ei paljasta mitään, mitä ei pidä mainita. Naaras on aina valmis auttamaan, ja hän osaa olla tiukka, mutta hän on sisimmältään lempeä ja äidillinen. Hän tahtoo palvella ja suojella klaaniaan parhaalla mahdollisella tavalla. Aurinkoaamu uskoo vilpittömästi Tähtiklaaniin.
Taidot: Aurinkoaamu ei ole kovin hyvä taistelija, koska hän empii. Hän on näppärä saalistamaan, mutta naaras on kuitenkin surkea kiipeilijä. Hän ei ole kovin nopea, joten on harvinaista että naaras saa kaneja. Sen sijaan, naaraan nenä on todella tarkka, samoin silmät.
Menneisyys: Aurinkoaamu on puhdasverinen, ja syntynyt lehtikadon kirpeänä pakkasaamuna, auringon luodessa kauniin auringonnousun . Hänen juurensa ovat hieman monimutkaiset, joten hänen emostaan ei ole tietoa.
Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle? Kyllä

Toivottavasti nyt on parempi :)

Vastaus:

Hyväksytty!
- Saat mestariksesi Saniaistähden!

- Elandra

Nimi: Elandra

29.05.2018 17:12
Hakemuksiin vastattu.
Vastaukset näkyvät jokaisen hakemuksen alla.

--------------------------

Nimi: Glitter

27.05.2018 15:43
Kirjoittaja : Glitter
Oppilasnimi: Aurinkotassu
Soturinimi: Aurinkoaamu
Sukupuoli: naaras
Klaani: Myrskyklaani
Ulkönäkö: Aurinkoaamu on solakka, keskikokoinen ja aika ketterä. Hän on muodoltaan hoikahko. Naaraan liikkeet ovat aina harkittuja. Aurinkoaamun turkki on kauniin vaaleanruskea. Naaraan vasen korva on hiukan suurempi kuin oikea, ja nenänpää on hohtavanvalkea. Hänen häntänsä on pörröisempi kuin muu keho, ja etutassut ovat tummempia. Aurinkoaamu on saanut nimensä kullankeltaisista silmistään. Ne ovat hyvin ystävälliset ja lämpimät, mutta suuttuessaan ne kipunoivat raivoa.
Luonne: Aurinkoaamu on hyvin ystävällinen ja avoin naaras, mutta hän ei siedä valehtelua misään muodossa. Hän arvostaa rehellisyyttä, ystävällisyyttä ja oikeudenmukaisuutta. Aurinkoaamu suuttuu harvoin, ja silloinkin vain aiheesta. Naaras yrittää ajatella aina joka kantilta jokaisen näkökulmasta, ja se tekee hänestä reilun ja rehdin. Aurinkoaamu tykkää olla muiden kissojen kanssa, ja hän on aika puhelias, mutta hän ei paljasta mitään, mitä ei pidä mainita. Naaras on aina valmis auttamaan, ja hän osaa olla tiukka, mutta hän on sisimmältään lempeä ja äidillinen. Hän tahtoo palvella ja suojella klaaniaan parhaalla mahdollisella tavalla. Aurinkoaamu uskoo vilpittömästi Tähtiklaaniin.
Taidot: Naaras ei ole kovin hyvä taistelija, sillä hän harkitsee liikkeitään, jolloin vihollinen ehtii hyökätä. Iskun saadessaan hän kuitenkin osaa puolustautua. Saalistamisessa on paljon parempi, hän pystyy loikkaamaan voimakkaasti, vaanimaan kevyesti ja piiloutumaan kasvien sekaan. Aurinkoaamulle kiipeileminen on kuitenkin tosi hankalaa, ja oravia ei tule häneltä kovinkaan usein. Aurinkoaamu ei kuitenkaan emmi saalistaessa.
Menneisyys: Aurinkoaamu on puhdasverinen, ja syntynyt viherlehden ensimmäisenä lämpimänä päivänä. Hänen juurensa ovat hieman monimutkaiset, joten hänen emostaan ei ole tietoa.
Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle? Kyllä

Vastaus:

Ei hyväksytty.
- Taidot ovat epätasapainossa, huonosti hallittuja taitoja on kaksi ja hyvin hallittuja taitoja on viisi. Voisit siis lisätä huonosti hallittuja taitoja.
- Valitettavasti se ei käy, että Aurinkoaamu on syntynyt viherlehden ensimmäisenä päivänä. Silloin se ei olisi vielä syntynyt. Jotta Aurinkoaamu olisi kuusikuinen nyt, sen pitäisi olla syntynyt lehtikadon aikaan.
Muuten hakemuksesi oli loistava ja korjattuasi nuo virheet hakemuksesi voidaan hyväksyä! :)

- Elandra

Nimi: Ravn

27.05.2018 14:01
Kirjoittaja: Ravn

Oppilasnimi: Hurmostassu

Soturinimi: Hurmosmieli

Sukupuoli: kolli

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Hurmosmieli on pienikokoinen, solakka ja suorastaan kaunis kolli. Hän omaa taitavasti huolitellun ja Café Latten värisen turkin, mistä löytyy lisäksi valkeita kohtia. Nämä kyseiset kohdat ovat kollin jokaisen neljän tassun varpaat sekä alaleuka, mistä väri leviää rintakehään ja aina vatsaan asti. Hurmosmielen turkin kuviointi ei kuitenkaan lopu tähän, sillä kolliin tuo lisäväriä tummanruskeat korvat sekä samansävyinen kapea juova, mikä kulkee niskasta aina taipuisan hännän päähän asti.
Kollin ruumiinrakennetta voisi kuvailla solakaksi, kuten aikaisemmin jo mainitsin, tai jopa laihaksi. Kollia ei ole missään nimessä pilattu varsinkaan näkyvillä lihaksilla, joten hän saattaa vahvempien kissojen silmissä näyttää jopa säälittävältä ruipelolta hoikan olemuksensa, hintelien kinttujensa ja pienten tassujensa ansiosta, mitkä luovat kenelle tahansa kaikkea muuta kuin uhkaavan kuvan.
Hurmosmielen suorastaan kauniit kasvot sopivat täydellisesti kollin muuhun kehoon, sillä nekin ovat varsin kapeat ja lähes teräväpiirteiset. Niitä koristavat suipot, mutta varsin suurikokoiset korvat sekä haaleansiniset, eloisat ja moniulotteiset silmät. Hurmosmielen nenä on suloisen vaaleanpunainen, aivan kuten hänen tassujensa anturat.
Kollin viikset, kynnet ja hampaat ovat valkeat.

Luonne: Hurmosmieli esiintyy useimmiten ystävällisenä, mukavana ja lempeänä kollina, mutta todellisuudessa hänen luonteensa on lähes täysin päinvastainen. Hän on varsin kylmä, vahingoniloinen, nenäkäs ja suorastaan pahantahtoinen persoona, jota monet voisivat kuvailla myös vain ärsyttäväksi. Tosin tämän niin sanotun synkemmän puolensa Hurmosmieli paljastaa vain, jos näkee sen hyödylliseksi hänelle itselleen. Aivan, kolli on silloin tällöin myös varsin itsekäs persoona, jonka on vaikea huolehtia muiden tarpeista tai hyvinvoinnista. Siispä sen takia Hurmosmielen on jokseenkin vaikea, hurmaavasta luonteensa puolesta huolimatta, saada todellisia ystäviä saati kissoja, jotka voisivat luottaa täysin häneen tai hän heihin. Mutta jos joku onnekas onnistuu kuitenkin murtautumaan Hurmosmielen kaikista sisimpään persoonaan, paljastuu tuosta sittenkin varsin välittävä kissa.

Taidot: Kroppansa rakenteen vuoksi Hurmosmieli on ketterä, muttei niinkään nopea kissa. Hän on myöskin taitava puhuja, mikä useimmiten pelastaa hänet riitaisista tilanteista. Kollista ei nimittäin ole mihinkään fyysisissä haasteissa, kuten voimassa, taistelussa saati kestävyydessä, mutta saalistamisessa hän on varsin taitava.

Menneisyys: Kolli omaa normaalin Tuuliklaanissa varttuneen kissan menneisyyden.

Toiveet: Hurmosmielen ehdottomiin toiveisiin kuuluu muun muassa se, että hän tulisi tunnetuksi muiden klaanien keskuudessa ja saisi myös itse tietää kaikesta enemmän. Avain tähän olisi tietenkin päällikön paikka.

Theme Song: Temposhark – Little White Lie ( https://www.youtube.com/watch?v=ccg-sSIbxdE )

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle? Kyllä

Vastaus:

Ei hyväksytty.
- Luonteesta puuttuu maininta, mihin Hurmosmieli uskoo.
- Taidot ovat epätasapainossa, huonosti hallittuja taitoja on neljä ja hyvin hallittuja taitoja on kaksi. Lisää siis hyvin hallittuja taitoja.

- Elandra

Nimi: Airi

25.05.2018 23:01
Kirjoittaja: Airi

Oppilasnimi: Kastetassu

Soturinimi: Kasteturkki

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Hänen turkkinsa on kilpikonnakuvioinen. Pohjavärinä on valkoinen. Selässä ja päässä on vaaleanruskeita ja harmaita laikkuja. Häntä on vaaleanruskea ja hännänpää valkoinen. Korvat ovat vaaleanruskeat ja oikeassa poskessa on harmaa laikku. Etutassujen polkuanturat ovat harmaat ja takatassujen vaaleanpunaiset. Silmät ovat hailakan vaaleansiniset. Turkki on pörröinen, mutta ei pitkäkarvainen. Kasteturkki on ehkä vähän keskivertoa pienempi kissa. Hän on melko hoikka, mutta kuitenkin jäntevä.

Luonne: Ystävällinen ja kohtelias, mutta osaa tarvittaessa ärähtääkin. Hänen puhetyylinsä voi kiteyttää seuraavanlaisesti: hän on hiljaa silloin kun ei ole mitään puhuttavaa, mutta sitten kun hänellä on jotain sanottavaa, hän puhuu niin kauan, kunnes on saanut sen sanottua. Silloin puhetta vain riittää ja riittää... Hän on melko rämäpäinen ja seikkailunhaluinen. Hän on melko sosiaalinen. Hänellä on paljon ystäviä, mutta on myös niitä, joiden kanssa hän ei tule toimeen. Hän sinnikäs, eikä mielellään anna periksi. Yleensä hän antaa periksi vasta kun on ihan pakko. Hän tutkii mielellään uusia paikkoja ja on utelias. Toisinaan hän joutuu sen takia vaikeuksiin. Kasteturkki uskoo, että kissat pääsevät kuollessaan Tähtiklaaniin.

Taidot: Kasteturkki on hyvä metsästämään hiiriä, koska hän on taitava vaanija. Huonoiten hän osaa saalistaa lintuja, koska hän on huono hyppimään. Hän ei ole mikään klaanin paras taistelija, mutta yrittää silti parhaansa. Hänen näkönsä on vähän tavallista huonompi (mutta hän ei ole sokea!), mutta hän paikkaa tätä heikkoutta tarkan hajuaistin ja kuulon avulla. Hän ei ole kovin nopea eikä hypi kovin hyvin. Hän osaa tavallisesta myrskyklaanilaisesta poiketen uida (muut myrskyklaanilaiset pitävät sitä outona). Hän opetteli salaa uimaan harjoittelemalla joella.

Menneisyys: Kasteturkki syntyi viherlehden aikaan aurinkoisena päivänä. Hän on syntyperältään täysin myrskyklaanilainen. Hänen vanhempansa ovat kokeneita sotureita. Hän on pentueensa ainoa naaras ja hänellä on monta veljeä. Tämä saattoi edesauttaa siihen, että hänestä tuli niin villi, vaikka hän onkin kasvaessaan hiukan rauhoittunutkin. Pentuna hän piti omin päin vaeltelusta ja joutui usein tekemisiin ongelmien kanssa.

Muuta: Hän viihtyy vesistöjen ääressä ja kokee virtaavan veden äänen rauhoittavana.

Toiveet: Hän tahtoo olla mahdollisimman hyvä Myrskyklaanin soturi.

Theme song: Heilutaan

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: kylläVastaus:

Hyväksytty!
- Mestariksesi saat Ruskolehden.
(Vaihdoin menneisyydestä sen, että Kasteturkki syntyi lehtikadon aikaan)

- Elandra

Nimi: Niilvekavise

24.05.2018 21:02
Kirjoittaja: Niilvekavise

Oppilasnimi: Ahmatassu

Soturinimi: Ahmasydän

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Hän on pieni ja hidasliikkeinen.
Kolli on tanakka, mutta ei paksu.
Hänellä on vähäsen pörheähkö turkki.
Turkkiin tarttuu helposti oksia ja roskia.
Hän on kokonaan harmaa.
Hänellä on tummempi hännänpää.
Hänellä on lyhyet jalat, joilla ei juosta helposti.
Hänen häntänsä on lyhyt, ja paksu.

Luonne: Ahmatassu on älykäs ja rauhallinen.
Hän hermostuessaan muuttuu pelottavaksi.
Hän ajattelee paljon, mutta puhuu vähän.
Hän välillä puhuu poikkeuksellisesti tosi paljon.
Hän tavoittelee oppilaana suurta paikkaa.
Hänen päästyään soturiksi se heikkenee.
Hän ymmärtää muita, mutta puuttuu välillä muiden asioihin.
Hän ei pidä siitä, kun totuutta vääristellään.
Hän on skeptinen tähtiklaanille, mutta ei sano sitä muille.

Taidot: Hän on älykäs.
Hän on Hyvä taistelija.
Hän ei ole hyvä metsästyksessä.
Hän ei osaa kiivetä puihin.

Menneisyys: Hänellä on normaali klaanikissan menneisyys.

Muuta: Hänen keskittyessään hänen häntänsä kiertyy rullalle.

Toiveet: Hän toivoo, että ei sodittaisi turhaan.

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta tasolle?: Kyllä

Vastaus:

Ei hyväksytty.
- Kuunpisarassa on jo Ahma-alkuinen kissa (Myrskyklaanin Ahmatassu), joten vaihda kissasi nimi.
- Lisää vielä yksi hyvin hallittu (fyysinen) taito, koska älykkyys ei ole fyysinen taito.
- Voisit myös laittaa ulkonäön, luonteen ja taitojen virkkeet kaikki samalle riville :)

- Elandra

Nimi: Loikka

24.05.2018 14:24
Kirjoittaja: Loikka

Oppilasnimi: Kuikkatassu

Parantajanimi: Kuikkalaulu

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Kolli on solakka ja todella pienikokoinen normaaleihin sotureihin verrattuna. Notkeahko kolli omaa hivenen verran lyhyen selän, joka muuttaa järisyttävän vähän tuon ulkonäköä. Kuikkalaulu ei ole lihaksilla pilattu, vaan pikemminkin tekee kollista vielä heiveröisemmän näköisen. Komeahko kolli on pohjaväriltään hieman vaniljanvalkea, johon sekoittuu pientä lumenvalkoista. Kuikkalaulu omaa yleellisen pienet tassut, joiden koko menee leikiten siron puolelle. Kollin turkki on karhea ja lyhyehkö, joissain määrin tuuhea. Häntä on Kuikkalaululla erityisen kaareva, eikä mitenkään enempää yksityiskohtia vailla - siinä on niitä aivan tarpeeksi. Hännänpäässä on pieni, erillinen musta pilkku, joka on helppo erottaa. Muuten häntää pitkin kulkee muutamia yksittäisiä ruskeita laikkuja, jotka ylettyvät hännäntyviin asti. Hännän ollessa pystyssä, sillä näyttää olevan selvästi pituutta ja hieman koirien kaarevien häntien kanssa jotain samaa - kutakuinkin sen ollessa alhaalla, tämä on hivenen verran kääntynyt osoittamaan kollin vatsaa. Häntä itsessään on pehmeä ja erityisen tuuhea. Kuikkalaulun lavat - ne vasta ovat pienehköt, mutta ehei, eivät suinkaan voimattomat. Nuo kollin lavat ovat molemmat suhtkoht lyhyen ja karhean karvan peitossa. Vasemmanpuoleinen lapa on kokonaan ruskean - ehkä enemmänkin toffeenruskean värinen. Lapojen välissä oleva karva on hieman karheanpaa, kuin muualla kollin turkissa - väritykseltään hieman enemmän vaniljansävyyn menevää. Kuikkalaulun toinen lapa - joka onkin oikeanpuoleinen - on tosiaankin täysin lumenvalkea. Lavassa on kuitenkin pienen pieni ruskea pilkku - tuo pilkku on aikalailla lavan alareunalla, joten se on hivenen verran piilossa karhean turkin seassa. Kuikkalaulun toinen takajalka - vasemmanpuoleinen - onkin täysin vaniljansävyisen valkea. Mitä kollin oikeanpuoleiseen takajalkaan tulee - se on toffeenruskea - lukuunottamatta kolmea valkeaa varvasta. Siirtyessämme kollin lyhyehköön selkään, voimme todeta, että se on pohjaväriltään enimmäkseen kermanvalkea. Kuikkalaulun selässä on suuri täplä, joka täyttää pitkän alueen kollin lyhtestä selästä. Täplä on väritykseltään lähes pelkästään toffeenruskea - mutta keskellä läikkää se vaalenee hieman. Vain Kuikkalaulun vasemmassa kyljessä on pienehkö - toffeenruskea täplä - suuren selässä olevan täplän lisäksi. Kollin vatsapuolelle kääntyessä, voi huomata kuinka vaniljanvärinen se on. Lyhyt ja pehmeä karva peittää koko kollin vatsan - ja siitä voisi tulla jopa mieleen pienen pennun untuvainen turkki. Kuikkalaulun rinta - siinä vasta onkin pehmeää karvaa. Harmaansävyinen turkki ylettyy rinnasta leukaan asti. Kollin vasemmanpuoleinen etujalka on toffeenvärinen - mutta tuo Kuikkalaulun tassu on valkea. Toinen - oikeanpuoleinen etujalka onkin täysin valkea - tassua myöten. Komean kollin pää on suhteellisen normaalin - että realistisen kokoinen. Kuikkalaulu omaa suipot ja pitkät - valkeat korvat. Kollin kuono on suora ja kapeahko - väriltään ruskeahko. Nenänpää onkin vaaleanpunainen - sen nyt kolli tiedostaa itsekkin. Kuikkalaulun silmät ovat samalla korkeudella - sekä etäisyydellä toisistaan - kuonon läheisyydessä. Vasemman silmän ympärillä on ruskeahko täplä - joka jatkuu vasemman korvantyviin asti. Kollin silmät - ne ovat väritykseltään hieman meripihkansävyä tummemmat - mutta voisivat mennä varsinaisesta meripihkanvärisistä silmistä. Kuikkalaulun molemmat posket ovat selvästi vaniljanväriset - joka korostaa parantajan poskipäitä. Kollin takaraivossa on kaksi ruskeahkoa raitaa - molemmat ovat hieman kaarevia - ne ovat hieman alle kynnenmitan päässä toisistaan. Parantajalla on valkeat - terävät hampaat - keskipitkien kynsiensä tavoin. Kuikkalaululla on pitkähköt - mustat viikset - jotka saavat kollin näyttämään vielä pienemmältä.

Luonne: Kuikkalaulu on erittäin älykäs parantaja. Kolli käyttää älyään enimmäkseen toisten auttamiseen, jotta muilla olisi paremmat oltavat. Tuo on joissain määrin näsäviisas - mutta kukapa viisaampi kissa ei? Silti välillä kollin näsäviisastelu voi käydä hermoille, mutta toisinaan ei kollin suorasanaisuuskaan niin mukavaa ole. Jokiklaanilainen pätee hieman kaikesta, mistä kykenee tietämään enemmän kuin toinen. Kuikkalaulu on todella useasti tiuskimassa muille, ehkä osittain herkkähermoisuutensa takia. Eihän tuo tahtoisi suuttua nopeasti ja alkaa tiuskia, mutta vihan - tai surun - tunteen ottaessa vallan kolli ei oikein kykene pidättelemään itseään. Kuitenkin kaikesta siitä huolimatta, tuo kunnioittaa itseään suuremmassa asemassa olevia joissain määrin enemmän kuin muita ’tavallisempia’ kissoja. Kuikkalaulu ei useastikkaan noiden kanssa riitaa ole haastamassa, mutta tottakai poikkeuksiakin on. On hyvin todennäköistä, että jokiklaanilaisen on hankala vältellä ongelmia suuren suunsa kanssa, mutta kolli ainakin yrittää. Kuikkalaulu on todella idealistinen ja keksii mielellään kaikkea, mikä toimisi ja saisi asiat toimimaan paremmin. Kolli keksiikin useasti kaikkea hyödyllistä, mutta se ei poista tuon pientä laiskuutta tehdä asioita. Tekeehän kolli silti kaikesta huolimatta työnsä kunnolla, eikä ikinä kuvittelisi ettei yrittäisi. Siitä voikin huomata, miten sinnikäs kolli on. Parantaja on joissain määrin kaksipersoonallinen, eli tuon olemus heittelee kahden olemuksen välillä. Useimmiten kolli elelee hieman ärhäkämmässä olemuksessa, mutta vaihtoehtoisesti tuo on myötätuntoinen ja ystävällinen. Vaikka parantaja onkin selvästi hieman ilkeähkö luonteeltaan, kolli silti haluaa vain hyvää toisille. Kuikkalaulu sanoo useasti hieman kaikkea, mitä ei ehkä pitäisi. Sinällään kolli näkee asiat vain niin, kuin ne ovat ja puhuu kaikesta todenmukaisesti. Parantaja on todella rehellinen ja myöntää helposti uskovansa syvästi Tähtiklaaniin. Jokiklaanilaisen suuttuessa, tuo sanoo paljon asioita, joita ei pitäisi. Kaikkien onneksi, Kuikkalaulu ei ole pitkävihainen. Parantaja suuntaa vihaisena yleensä kasvillisuuden sekaan. Luonnonhelmassa ollessaan jokiklaanilainen rauhoittuu nopeasti - eikä ympärillä olevan elämän kuuntelu ole kummempaa puuhaa. Kolli saattaa olla pitkiäkin aikoja rauhoittumassa kasvillisuuden seassa, eikä tuo pidä siitä, että tuota häirittäisiin joissain määrin silloin. Kuikkalaulu osaa olla yllättävän ymmärtäväinen, eikä kollille ole hankala kertoa huoliaan. Tuo kuuntelee mielellään toisten ongelmia ja yrittää aina parhaansa mukaan neuvoa ja lohduttaa muita. Ymmärtäväisyys huokuu nuoresta jokiklaanilaisesta, eikä se muiden onneksi vähennä kollin myötätuntoa. Sitä tuolta löytyy paljon, vaikka parantaja harvemmin järin paljon myötätuntoa muille antaa. Vaikka hieman koppavan kuoren alla Kuikkalaulu onkin ylväs ja rehti kolli, silti joissakin tuo herättää pientä epäilystä. Se toisinaan voisi johtua siitä, että parantaja innostuu todella nopeasti omituisistakin asioista - tai huvittuu jostain, minkä ei pitäisi olla hauskaa. Jokiklaanilainen on silti todella vastuullinen ja tekee kaikkensa pitääkseen muista huolta - ollakseen varma, että kaikki ovat terveitä.

Taidot: Kuikkalaulu on erityisen ketterä, eikä juoksemisesta koostu minkään tyyppisiä ongelmia. Taistelemisessa kolli on täysi katastrofi - parantaja ei opi yksinkertaisimpiakaan liikkeitä, vaikka kuinka harjoittelisi. Saalistaminenkin on jäänyt kollin heikkouksiin, eikä tuo vain osaa ajoittaa milloin iskee saaliin kimppuun. Kuikkalaulu taitaa yrttitietämyksen lähes täydellisesti, eikä parantajan taidoista mitään oikein puutu. Kolli ei ole mestari kiipeilemisessä, mutta vaanimisessa parantaja on erityisen hyvä. Kuikkalaulu ei omaa parhaita piiloutuja taitoja, eikä osaa todellakaan piiloutua - ei sitten ollenkaan. Jokiklaanilainen omaa hyvän uintitaidon, mutta kalastaminen ei tuolta suju.

Menneisyys: Normaali klaanisyntyisen elämä.

Muuta: Kuikkalaulu omaa hieman omituisen tavan heilutella häntäänsä kiihtyessään.

Toiveet: Kuikkalaulua ei niinkään kiinnosta kumppani tai pennut. Kolli on päättänyt omistavansa elämänsä parantamiselle ja haluaa tulla arvostetuksi parantajaksi.

Theme song: A Million Dreams (Reprise) - (https://youtu.be/akdkEh-fzes)

Tahdotko hahmosi nousevan automaattisesti tasolta toiselle?: Kyllä.

Vastaus:

Hyväksytty!
Mestariksesi saat luonnollisesti Kirkasmarjan.

- Elandra

Nimi: Little scar

20.05.2018 22:28
Kirjoittaja: Little scar

Pentunimi: Kuparipentu

Oppilasnimi: Kuparitassu

Soturinimi: Kuparileuka

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Kuparileuka on melko suurikokoinen, tuuheakarvainen kolli jolla on mustan, valkean ja ruskean eri sävyjen värinen turkki. Turkin pohjavärinä toimii valkoinen. Kolli on raskasrakenteisimpi kuin useat Jokiklaanin solakemmista kissoista. Kuparileualla on meripihkan väriset silmät ja oikealta puolelta musta, vasemmalta puolelta vaaleanpunainen nenä. Kollin hampaat ovat pienehköt, mutta sitäkin terävämmät. Kollin leuka onkin hänen nimensä lähde, se on kuparinsävyinen ja siinä on kaksi arpea. Kuparileuan kasvot ovat mustat ja vasen korva ruskea, oikea korva valkoinen. Hänen selkänsä päällä on musta läikkä joka vaalenee ruskeaksi vatsaan päin mentäessä. Hänen häntänsä on tummanruskea. Kollin vatsa ja rinta ovat leuasta asti valkoisia. Jalat ovat ruskeat ja tassut isot ja valkoiset. Kollin anturat ovat vaaleanpunaiset. Kuparileualla on keskipitkät melko vahvat kynnet.

Luonne: Kuparileuka on Tähtiklaaniin uskova kissa, joka on seikkailunhaluinen ja utelias. Hän on älykäs ja joskus nenäkäskin. Kuparileuka on se kissa joka olisi aina menossa klaanin rajojen toiselle puolelle, ei tappelemaan tai metsästämään, vaan tutkimaan. Koska tämä käytös on aika lailla kiellettyä, hänellä ei ole klaanissa varsinaisia ystäviä kovinkaan monta. Siksi hänestä saa erakkomaisen ensivaikutelman ja hänet näkee usein leirin nurkassa katselemassa pilviä ja unelmoimassa seikkailuista. Kuparileuka on toisia kissoja kohtaan rehellinen ja lojaali, koskien tietysti oman klaanin kissoja tai erittäin läheisiä kissoja. Toisten klaanien kissoja kohtaan hän ei ole vihamielinen eikä ystävällinen, jotain siitä väliltä, ainoana poikkeuksena Kuolonklaani jota hän inhoaa syvästi.

Taidot: Kuparileuka on melko vahva kolli. Hän ei ole hirmu ketterä tai nopea tuuhean ja vähän painavankin turkkinsa takia, mutta hän on nopea uimaan vahvojen jalkojensa takia. Kalastaminen ei ole koskaan ollut Haukileuan vahvuus hänen menneisyydessään tapahtuneen pikku onnettomuuden takia. Kuparileualla on hyvä näkö, joten hän näkee viholliset hyvin pimeässäkin. Kuulossa on välillä parantamisen varaa, varsinkin silloin kun hän on omissa maailmoissaan. Kuparileualla on erittäin herkkä tuntoaisti ja hän tuntee pienimmänkin piston. Tämän takia raapaisu Kuparileuan mahaan voi olla erittäin kivulias. Kuparileuka on keskiverto saalistaja. Taisteleminen ei ole Kuparileuan lempiasioita, mutta hän on kehittynyt siinä katsoessaan ja toistaessaan toisten kissojen liikkeitä.

Menneisyys: Kuparileuka syntyi lehtikadon (talven) loppupuolella Jokiklaaniin. Hän oli utelias pentu joka oli aina hiipimässä ulos pentutarhasta. Oppilaana hän oli innoissaan kalastamisesta ja kaikesta uudesta, kunnes kerran hänen harjoitellessaan kalastamista, joesta hyppäsi pienikokoinen hauki joka tarttui hänen leukaansa ja roikkui siinä hetken terävine hampaineen. Se irtosi nopeasti ja tapahtumasta ei jäänyt kuparuleualle muuta kuin pienimuotoinen trauma ja pari haavaa joista jäi kaksi pientä arpea hauen kahdesta terävimmästä hampaasta, loput haavat paranivat melko nopeasti.

Muuta: Kuparileuka rakastaa kalaa, mutta ei niinkään pidä kalastamisesta. Tämä johtuu onnettomuudesta mikä hänelle sattui oppilaana. Hänen nimekseen meinattiin vaihtaa Haukitassuksi onnettomuuden jälkeen, mutta se tyydyttiinkin vaihtamaan Kuparileukaan kun hänet nimitettiin soturiksi.

Toiveet:Kuparileuka haluaisi kumppanin, mutta muuten hän haluaa elää päivä kerrallaan ja on valmis ottamaan minkä tahansa kohtalon, minkä Tähtiklaani hänelle suo.

//Noniin, uudempi yritys :D, tällä kertaa lisäsin ne arvet kun en ensimmäisellä kerralla ollut varma saako ekalla hahmolla olla arpia.

Vastaus:

Hyväksytty!
- Koska Jokiklaanissa ei(vielä) ole kuningatarta, Kuparipennun tulee pärjätä tuoresaaliilla. Soturit ja parantaja hoitavat Kuparipentua muiden pentujen tavoin.

- Elandra

 

 

©2018 Kuunpisara - suntuubi.com