Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mallihakemus

Luithan tekijänoikeudet? Kissasi tulee siis olla ainoastaan Kuunpisarassa, ja kissan tekijänoikeudet siirtyvät Kuunpisaralle, eli lue tekijänoikeuksissa tarkemmin.

Lihavoidut kohdat ovat pakollisia täyttää.

------------------------

Kirjoittaja: Nimi, jolla liityt netissä. Esimerkiksi Usva.

Pentunimi: Päätyttävä sanaan -pentu, esim. Punapentu. Ei sanoja, joita kissat eivät tiedä! Esim. Meritassu ja Lusikkatassu ovat kiellettyjä nimiä.

Oppilasnimi: Päätyttävä sanaan -tassu, esim. Punatassu, Myrkkytassu, Sinitassu. Ei sanoja, joita kissat eivät tiedä! Esim. Meritassu, Lusikkatassu! Nimi ei voi olla klaanin alku, esimerkiksi Tuulitassu. Myrsky- on kuitenkin hyväksyttävä alku.

Soturinimi: Alkaa samalla, kuin oppilasnimi, yleisimpiä päätteitä ovat -kynsi, -hammas, -turkki, -häntä, -viiksi. Soturinimi ei kuitenkaan saa tarkoittaa mitään, esim. Lumihiutale ei sovi. Soturinimiä ei saa taivuttaa. Esimerkiksi ei Luumunpuna, vaan sen pitää olla Luumupuna

Sukupuoli: Naaras vai kolli

Klaani: Myrsky-, Joki-, Tuuli-, Varjo-, Taivas-, Tähtiklaani, Pimeyden metsä, erakko vai kotikisu. Katso mallihakemuksen alta löytyvästä statuksesta, missä klaanissa on vapaata. Kuolleen kissan voi tehdä aina.

Ulkonäkö: Tähän kohtaan kuvailet kissasi ulkonäköä vähintään kahdeksalla lauseella. Puhuttele kissaasi soturi- tai parantajanimellä. Kerro ainakin turkin väristä, silmien väristä ja turkin mahdollisista kuvioista. Realistisuus on toivottavaa, ei mitään sinisiä tai vihreitä kissoja, eikä otsahiuksia tai syntymämerkkejä. Kissalla ei saa olla arpia, vammoja tai muita ilman ylläpitäjän erillistä lupaa. Muistathan, että mitä enemmän kissaasi kuvailet, sitä paremman kuvan muut liittyneet saavat siitä.

Luonne: Kuvaile kissasi luonnetta vähintään 
kahdeksalla lauseella. Puhuttele kissaasi soturi- tai parantajanimellä. Mitä pidemmän ja selvemmän luonnekuvaukseen teet, sitä helpompaa muiden liittyneiden on kirjoittaa kanssasi. Luonteessa täytyy mainita, mihin kissa uskoo(Tähtiklaani, Pimeyden Metsä vai ei mihinkään)

Taidot: Tähän ilmoitat kissasi fyysisiä taitoja, joita esimerkiksi soturina tarvitaan. Voit kertoa esimerkiksi, onko kissasi hyvä taistelija, saalistaja, piiloutuja, vaanija, kiipeilijä, nopea juoksija ja mitä keksitkään. Ainoastaan jokiklaanilaiselle tähän kohtaan kelpaa asia, jossa kerrot, että kissasi ei osaa lainkaan/hyvin kalastaa tai uida, koska ainoastaan jokiklaanilaisille sellaista opetetaan, ja on ilmiselvää, etteivät muut sitä osaa. Tähän kohtaan ei kelpaa esim. huono puhumaan, hankkimaan ystäviä, luottamaan jne. koska ne voit laittaa luonteeseenkin. Vähintään kaksi hyvin hallittua ja kaksi huonosti hallittua taitoa. Pakollista kertoa ainakin, onko kissa hyvä vai huono taistelija ja saalistaja, koska ne ovat ne yleisimmät taidot, mitä muidenkin on hyvä tietää.

Suku&suhteet: Onko kissallasi perheenjäseniä? Jos kissasi on pentuhakemuksista otettu, tämä kohta on oikeastaan jopa pakollinen, mutta jos kissasi ei ole pentuhakemuspentu, sinun ei kannata edes vilkaista tätä kohtaa. Et voi keksiä kissallesi perhettä, ellei sinulla ole erillistä lupaa ylläpitäjältä. Jos laitat kissan nimen perään sen klaanin, merkitse klaani tähän tapaan: Usvahäntä(Myrskyklaani). Älä laita näin: Usvahäntä, Myrskyklaani. Koska jos on esimerkiksi monta sisarusta, niin pilkulla merkattuna se saattaa vaikeuttaa esimerkiksi niiden kissojen laskemista, jonka vuoksi sulut ovat helpommat.

Menneisyys: Tähän kohtaan kerrot kissasi menneisyydestä. Jos et keksi, mitä laittaa, laita vaikka se, missä kissasi on syntynyt, kenelle ja mihin vuodenaikaan. Kissasi ei saa ilman Ylläpidolta saatua lupaa olla kotikisu- tai erakkosyntyinen, eikä puoliverinen! Pelkkä klaanisyntyinenkin riittää. Toki myös voit kertoa, kun kissa syntyi ja jos vanhemmat/perhe kuoli jossain vaiheessa, voit kertoa heistäkin, älä mielellään kerro nimillä, kutsu vain että "emo", "isä", jne. Ellei kissallasi sitten ole perhettä, johon on annettu se erillinen lupa

Muuta: Tähän kohtaan laitat kaiken ylimääräisen, mikä ei muualle kuulu. Esimerkiksi jos kissallasi on kummallisia tapoja tai jotain muuta.
Jos kissasi on kotikisu, kerro, saako hän käydä ulkona vai ei. Erakoilla taas tähän voisi mainita, missä paikassa kissa asuu(lähellä viittä klaania, Taivasklaanin lähellä vai kaukana kaikista klaaneista tai jotain muuta)

Toiveet: Voit esittää tässä mestaritoiveen, tai jos toivot kumppania, pentuja, parantajan, varapäällikön tai päällikön paikkaa. Muistathan, että toiveitasi ei toteuteta heti paikalla, vaan ne ovat kissan niin sanottuja elämänhaaveita, jotka voivat auttaa vaikkapa päällikköä varapäällikön valinnassa.

Theme Song: Tähän ei pakolliseen kohtaan voit laittaa youtubelinkin tai nimen johonkin kappaleeseen, joka kuvaa kissasi luonnetta ja elämää. Jos laitat sekä nimen että linkin, voi kissasi sivulta päästä kuuntelemaan kappaletta vain yhdellä klikkauksella.

Erillisistä luvista ylläpidolta puhutaan paljon, jos haluat sellaista kysyä, vieraskirja on sille hyvä paikka!


Jos unohdat hakemuksesta jotain, älä lähetä sitä uudelleen ennen kuin ylläpito on vastannut siihen! Jos siis vaikka taidot tai mikä tahansa muu unohtuu, älä lähetä hakemusta, vaan odota että ylläpito vastaa siihen. Jos hakemus hyväksytään, voit käydä lisäämässä sen kohdan "Muokkaa kissan tietoja"-osioon, jonka löydät Liittyminen-osiosta. Jos hakemusta ei hyväksytä, lähetät sen vain uudelleen korjaten ylläpitäjän mainitsemat virheet ja lisäät ne omat juttusi sinne.

Liittymistilanteet:

=parantajaoppilasta ei vielä ole, mutta paikka on varattu jo
=klaanissa on jo parantajaoppilas, joten paikka ei ole auki
=klaanissa ei ole parantajaoppilasta. Ennen kuin luot sellaisen, kysy lupa vieraskirjassa.
Jos klaanin nimi on vihreä sinne saa liittyä, mutta jos se on punainen sinne ei saa liittyä.

Myrskyklaani  

Jokiklaani  
Vain kolleja otetaan vastaan!

Tuuliklaani  

Varjoklaani  
Vain kolleja otetaan vastaan!

Taivasklaani  

Kuolonklaani  

Erakot&kotikisut

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Auroora

23.06.2017 18:25
Kirjoittaja: Auroora

Pentunimi: Kultapentu

Oppilasnimi: Kultatassu

Soturinimi: Kultaliekki

Sukupuoli: kolli

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Kultaliekki on solakka ja hoikka kolli lihaksikkailla jaloilla. Ruumiinrakenteeltaan hän on sopusuhtainen, vaikkakin jalat ovat hiukan pitkähköt. Turkki on väriltään kullanruskea, karva on kiiltävää ja sileää, sekä lyhyttä. Karvojen tyvi on vaaleampi, mutta karva tummenee loppua kohden. Turkissa kulkee myös tummempia raitoja. Kultaliekin pää oon muodoltaan kolmionmuotoinen, kuono on vaaleampi, kuin muu keho, ja korvat ovat mustat. Viikset ovat hyvin pitkät ja valkoiset. Silmät ovat suurehkot ja meripihkanväriset. Nenä ja polkuanturat ovat mustat. Kollin häntä on pitkä ja tuuhea, ja sen pää on valkoinen.

Luonne: Kultaliekki on leuhka ja huomiosta pitävä kolli. Aina, kun hän saavutta jotain, oli se sitten soturinimi tai oikein suuri saalis, hän rientää kertomaan siitä jokaiselle klaanin kissalle. Kolli nauttii huomiosta suuresti, ja osaa käyttäytyä luontevasti huomion keskipisteenä, turhia ujostelematta. Vaikka Kultaliekki vaikuttaa itserakkaalta, hän tosiasiassa haluaa leuhkimisillaan vain muiden kissojen hyväksyntää, ihailu on pelkkä sivuseikka. Tuuliklaanilainen on muuten hyvin ystävällinen kaikille, ja joskus ylitsevuotavan huolehtivainen, varsinkin, jos kyseessä on joku läheinen kissa. Kultaliekille tärkeintä maailmassa on perhe, eikä edes hänelle muuten hyvin tärkeä klaani asetu sen edelle. Kultaliekki ei unelmoi klaanin päällikyydestä, eikä hänellä juuri ole kunnianhimoa; hän vain haluaa kaikkien klaanin kissojen olevan terveitä ja hyväkuntoisia. Kultaliekki rakastuu vaikeasti, eikä juuri näytä tunteitaan mitenkään kyseiselle naaraalle. Muutenkin kolli pitää yleensä kaikki ajatuksensa ja tunteensa salassa muilta, eikä anna minkään näkyä ulkomaailmaan. Kolli uskoo vahvasti Tähtiklaaniin.

Taidot: Kultaliekki on hyvä saalistuksessa, mutta huono taistelija. Hän osaa kiipeillä hyvin, kolli on myös hyvin nopea lyhyillä matkoilla, mutta pitkillä hitaampi. Vaaniminen ja piiloutuminen eivät oikein luonnistu, saalistuksessakin hän pyrkii yleensä hyödyntämään ennemmin nopeuttaan.

Suku&suhteet:
Emo: Hunajaviiksi(Tuuliklaani)
Isä: Naaliturkki(Tuuliklaani)
Siskot: Orkideapolku(Varjoklaani), Narsissiviiksi(Varjoklaani) ja Yrttipentu(Tuuliklaani)
Veljet: Ruokoturkki(Tuuliklaani) ja Tulipentu(Tuuliklaani)

Toiveet: Tulla arvostetuksi kissaksi klaanissa.

Nimi: Voikukka

23.06.2017 15:00
Nettinimi: Voikukka

Oppilasnimi: Sadetassu

Soturinimi: Sadeviiksi

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Kuolonklaani

Ulkonäkö: Sadeviiksi on pikimusta. Tuon turkki on karheaa ja lyhyttä. Hän on pieni ja laiha. Naaraan silmät ovat, kuin vesipisarat, mutta vain sinisemmät. Sadeviiksen kynnet ja hampaat ovat pitkät ja hyvin terävät. Hänen polkuanturat ovat mustat ja kovettuneet. Tuon nenä on vaaleanpunainen. Soturin häntä ja korvat ovat tuuhean karvan peitossa.

Luonne: Sadeviiksi on ilkeä. Hänellä on "terävä kieli", ja saa usein muut suuttumaan. Tuo ei varsinaisesti usko mihinkään, mutta toivoo pääsevänsä joskus Pimeyden metsään. Naaras on helppo saada suuttumaan, mutta on harvoin pitkävihainen. Soturi ei luota muihin klaaneihin. Sadeviiksi ei puhu paljoa, eikä tee itsestään numeroa. Tuo ei ole hyvä ystävystymään, mutta hänellä on muutama ystävä. Naaras rakastaa tappamista, häntä voisi ehkä luonnehtiakin käveleväksi tappokoneeksi. Soturi ei tavoittele erityisasemia klaanissa, hän tyytyy aina siihen mitä saa.

Taidot: Sadeviiksi on loistava taistelija ja kiipeilijä. Voisi sanoa että saalistus on pelkkää haavetta, samoin kiipeily. Soturi on nopea ja ketterä, mutta hypyt tai piiloutuminen ei suju.

Menneisyys: Sadeviiksi syntyi keskellä lehtikatoa emolleensa, joka oli erakko. Synnytys ei kuitenkaan sujunut ja yksi pennuista ja emo kuolivat. Sadeviiksen lisäksi elossa oli toinen pentu joka ei kuitenkaan selvinnyt kuuta enempää. Lopulta oli enää Sadeviiksi. Tuo vaelsi Kuolonklaanin reviirille josta partio löysi hänet, kun hän oli kaksikuuta vanha.

Toiveet: Kohmesydän mestariksi, pentuja ja kumppani.

Nimi: Catty

23.06.2017 12:36
Kirjoittaja: Catty

Pentunimi: Vadelmapentu

Oppilasnimi: Vadelmatassu

Soturinimi: Vadelmaviiksi

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Vadelmaviiksi on väritykseltään vaalea, hiukan lohenpunainen kaunotar. Tuon turkki on sileää ja pehmeää, melko ohutta, mutta se ei tarkoita sitä että Vadelmaviiksen turkki olisi kylmää lehtikatona. Naaraalla on kauniit melko syvänsiniset silmät, joissa lempeä katse. Vadelmaviiksellä on pitkät viikset. Ne ovat väritykseltään hiukan hopeanharmaat. Naaraalla on melko pitkät kynnet, jotka ovat väritykseltään melko helmenharmaat. Samoin on hampaiden laita, terävät ja helmenharmaat. Vadelmaviiksellä on tavallisen kokoiset häntä ja korvat, kuten useimmilla muillakin kissoilla.

Luonne: Vadelmaviiksi on todella lempeänpuoleinen kissa. Hän rakastaa jokaista klaanitoveriaan, aivan kuin kaikki olisivat hänen verisukuaan. Vadelmaviiksi pitää erityisesti pennuista ja saattaa hiukan esittää, tai enemmänkin ajatella että kaikki pennut olisivat hänen omiaan. Naaraan ääni on melko heleää, joka saakin Vadelmaviiksen kuulostamaan todella lempeältä, niinkuin naaras onkin. Vadelmaviiksi ei ikimaailmassa haluaisi pettää klaaniaan, koska on niin uskollinen Tuuliklaanille ja varsinkin Tähtiklaanille. Vadelmaviiksi siis uskoo Tähtiklaaniin. Naaras on myös melko nauravainen, jos joku sanoo jotain hauskaa, on melkein heti nauramassa, tietenkin positiivisesti. Naarasta on todella vaikea suututtaa, koska hän näkee melkein kaikessa asiassa aina vain sen positiivisen puolen. Oikeastaan voisi sanoa, että Vadelmaviiksi suuttuu vain jos suututtaja on tehnyt jotain, mikä vaikuttaa Vadelmaviiksen elämään pysyvästi.

Taidot: Vadelmaviiksi on aivan mestari saalistuksessa. Naaraalla on myös hyvä tasapaino. Taistelu ei oikein ole naaraan parhaimpia puolia, samoin on piiloutumisen laita.

Suku&suhteet: Sisko: Poppelipentu - pieni, ruskeankirjava naaras keltaisilla silmillä

Menneisyys: Vadelmaviiksi syntyi puhdasverisenä kissana Tuuliklaaniin siskonsa Poppelipennun kanssa. Emo kuoli synnytykseen ollessaan liian nuori. Isä teki itsemurhan, kun emo kuoli.

Toiveet: Vadelmaviiksi on ihastunut Jalavatassuun ja haluaa tästä tulevaisuuden kumppanin. Päällikönkään rooli ei olisi hullumpi.

//Sain Nocticselta luvan siskon tekemiseen

Nimi: Fister

22.06.2017 22:15
Kirjoittaja: Fister

Oppilasnimi: Puuskatassu

Soturinimi: Puuskahöyhen

Sukupuoli: Kolli

Klaani Myrskyklaani

Ulkonäkö: Puuskahöyhen on vaaleanharmaa kolli, jonka turkki on myös vähän hopeinen. Hopeinen väri tulee enemmän näkyviin kuun valossa. Kollin turkki on pitkää ja paksua, mutta se ei ime vettä. Kylmällä säällä se pitää hänet lämpimänä, mutta kuumana päivänä se voi olla hyvin kuuma. Hänen turkkinsa laatu on karheaa ja turkki on, kuin siihen olisi osunut hyvin navakka tuuli olisi puhaltanut siihen. Turkki on ihan sekaisin, eikä sitä saa ollenkaan koskaan suoraksi vaan on aina sellainen. Puuskahöyhen on kyllä aika pienikokoinen kissa, mutta tanakka ja lihaksikas. Lihakset näkyvät selkeästi, vaikka turkki on paksua. Kollin jalat ovat aika lyhyet ja tanakat. Hänen käpälänsä ovat suuret ja vitivalkoiset. Puuskahöyhenen häntä on lyhyt ja se näyttää hyvin paljon höyheneltä. Hännänpää on myöskin valkoinen ja suippo. Puuskahöyhenen vatsa on pikimusta ja hännäntyvessä on paksu musta raita ja hännässä on myös mustia raitoja, mutta ne ovat ohuempia. Kollin pää on sopusuhtainen vartaloon nähden, mutta kollin kasvot ovat litteät ja aika leveät. Hänen kuononsa on lyhyt ja nenä on musta. Puuskahöyhenen silmät ovat hyvin tummansiniset, mutta pupillien ympärillä on vaaleamman sininen kehä. Kollin korvat ovat kolmiomaiset, isot ja teräväkärkiset. Vasen korva on pikimusta, kuten myös vasemman silmän ympärillä on pyöreä musta laikku. Kollin oikea korva taas on helmenvalkoinen. Hänen kuononsa pää on valkea. Puuskahöyhenen hampaat sekä viikset ovat valkoiset ja hampaat yllättävän terävät. Hänen kyntensä ovat läpikuultavat, lyhyet, mutta kumminkin piikinterävät. Puuskahöyheneen polkuanturat ovat mustat.

Luonne: Puuskahöyhen on hiljainen ja ujo kissa. Hän on kyllä sisäisesti rohkea, mutta ei näytä sitä. Kolli on viisas ja pohdiskeleva. Hän on aina ajan tasalla asioista ja utelee välillä liikaa asioita. Hän tahtoo oppia, mutta välillä työntää nokkansa muiden yksityisasioihin ja voi urkkia, siten liikaa. Puuskahöyhen on näppärä asioissa, mutta voi välillä olla vähän kömpelö. Kolli pitää tunteensa visusti piilossa muilta ja on ulkoisesti kylmänviileä. Hän puhuu yleensä vain perheensä kanssa, koska pelkää ettei muut ymmärrä häntä. Kolli miettii aina, kun tekee, mutta on liian ankara itseleen. Puuskahöyhen uskoo rauhaan, kuten myös Tähtiklaaniin ja on uskollinen klaanilleen. Kolli ei suutu helposti, mutta on taistelussa hurja. Hän on aina rehellinen.

Taidot: Puuskahöyhen on hyvä loikkija ja erinomainen taistelija. Hän on kömpelö ja hidas juoksija. Saalistaminen ei suju, eikä kiipeäminen. Kollin kuulo on erinomainen, kuten myös näkö, mutta hajuaisti on normaalia heikompi. Kolli ei oikein osaa astella hiljaa. Hän ei osaa sulautua maastoon. Hän osaa kumminkin uida hyvin, kuten myös vähän kalastaa.

Suku&suhteet
Rastastassu, - siipi (Elossa, Myrskyklaani, Emppuomppu)

Muuta: Puuskahöyhen pelkää korkeita paikkoja, kuten myös ahtaita.

Toiveet: Puuskahöyhen tahtoo tulevaisuudessa kumppanin ja pentuja. Mahdollisimman monta.

//Rastas on Empun siis ja Elandra anto luvan et Puuska osais uida :3

Nimi: EmppuOmppu

22.06.2017 20:56
Kirjoittaja: EmppuOmppu

Oppilasnimi: Rastastassu

Soturinimi: Rastassiipi

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Rastassiipi on vaaleanruskea kollikissa, jonka turkissa on tummanruskeita raitoja. Rinta, vatsa ja hännänpää ovat valkeat. Turkki on pitkää ja silkkisen pehmeää, sekä todella ohutta, joten hän ei tarkene olla ulkona kovina pakkaspäivinä. Rastassiipi on vankkarakenteinen kolli, jonka lihakset erottuvat selvästi ohuen turkin alta. Häntä on pitkä ja tuuhea, muodoltaan se muistuttaa hieman sulkaa. Kollin raajat ovat lyhyet ja voimakkaat. Kynnet ovat pitkät ja terävät, väriltään mustat. Polkuanturat ovat vaaleanpunaiset, mutta niissä on pienen pieniä mustia läiskiä.
Rastassiiven korvat ovat keskikokoiset, muodoltaan kolmiomaiset. Kollin silmät ovat vaaleansiniset, mutta niiden väri tummenee pupillia kohti tummansiniseksi, muodoltaan ne ovat mantelimaiset. Nenä on vaaleanpunainen. Hampaat ovat lyhyet ja terävät. Viikset ovat pitkät ja valkeat.
Rastassiipi on kooltaan keskikokoinen.

Luonne: Rastassiipi on melko hiljainen ja ujo kolli, joka ei puhu kuin vain tuttujen tai omasta klaanistaan kotoisin olevien kissojen kanssa. Kolli on juuriaan myöten uskollinen Myrskyklaanille. Hän uskoo vahvasti Tähtiklaaniin.
Rastassiipi on oikeudenmukainen, ja on ujosta luonteestaan huolimatta aina puolustamassa heikompaa osapuolta pienissä yhteenotoissa, mutta jos tilanne alkaa muuttua uhkaavaksi, vetäytyy hän suosiolla pois ja jättää välienselvittelyn muille. Hän rakastaa rauhaa ja sitä, että kaikki voivat olla keskenään sovussa.
Rastassiipi ihastuu vain hyvin harvoin, eikä hän ole koko aikaa pörräämässä jonkun naaraan lähettyvillä. Kolli on penturakas. Hän on luotettava ja kuuntelee mielellään ystäviensä huolet, sekä yrittää parhaansa mukaan auttaa heitä pulmissaan.

Taidot: Rastassiipi on taitava metsästäjä ja kiipeilijä, mutta taisteleminen saati sitten nopeuskaan eivät ole hänen erikoisalaansa. Hänellä on erittäin tarkka hajuaisti. Kollin yönäkö ei todellakaan kuulu parhaimmistoon, hän saattaa aina pimeällä kulkiessaan törmätä puuhun tai johonkin tielle sattuvaan pensaaseen.

Suku&suhteet:
Veli: Puuskatassu(Myrskyklaani)

Menneisyys: Klaanisyntyinen.

Muuta: Rastassiipi on ihastunut Kiurulentoon.

Toiveet: Rastassiipi toivoisi saavansa luotettavan kumppanin, sekä joskus tulevaisuudessa pentuja.

//Puuskatassu on Fisterin tuleva kissa. :) Ja korjailen, jos jokin meni vikaan.

Nimi: Mitjatar

21.06.2017 17:13
Kirjoittaja: Mitjatar

Pentunimi: Puumapentu

Oppilasnimi: Puumatassu

Soturinimi: Puumahäntä

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Puumahännän turkki on väriltään tummanharmaa. Naaraan turkki ei ole kovin paksu. Hänen viiksensä ovat valkeat. Puumahäntä ei ole erityisen kookas. Hän on solakka. Naaras on myös melko kevyt. Hänen häntänsä on pitkä. Puumahännän silmät ovat väriltään syvänsiniset.

Luonne: Puumahäntä on määrätietoinen, mutta myös lempeä. Naaraan suututtaminen on helppoa, mutta hän leppyy nopeasti. Puumahäntä uskoo Tähtiklaaniin ja kunnioittaa soturilakia. Naaras on etenkin oman klaaninsa kissoja kohtaan ymmärtäväinen ja avulias. Hän on rehellinen, eikä valehtele kuin harvoin. Yleensä Puumahäntä vain jättää asian kertomatta valehtelun sijaan. Naaras on uskollinen klaanilleen. Hän pyrkii pitämään asiat järjestyksessä.

Taidot: Puumahäntä on hyvä metsästyksessä, uimisessa, puihin kiipeilyssä ja piiloutumisessa. Kaivamisessa, taistelemisessa, juoksemisessa ja kalastuksessa naaras sen sijaan ei ole erityisen hyvä.

Suku&suhteet:
Emo: Aamukynsi(Jokiklaani)
Isä: Nokihäntä(Jokiklaani)
Veljet: Loikkapentu(Jokiklaani) ja Liplatuspentu(Jokiklaani)
Isän emo: Valkohäntä(Jokiklaani)
Isän isä: Lohiselkä(Tähtiklaani)
Sedät: Hanhisyöksy(Tähtiklaani) ja Myskihäntä(Jokiklaani)
Tädit: Lampisydän(Jokiklaani) ja Leppäpentu(Tähtiklaani)
Isän emon emo: Polttosydän(Myrskyklaani)
Isän emon isä: Purohäntä(Myrskyklaani)
Isän täti: Unitaivas(Tähtiklaani)
Isän setä: Vaahterapentu(Tähtiklaani)

Toiveet: Puumahäntä toivoo saavansa kumppanin ja pentuja. Myös päällikön asemaa kohtaan löytyy kiinnostusta.

Nimi: Elkkurius12

21.06.2017 14:47
Kirjoittaja: Elkkurius12

Pentunimi: Loikkapentu

Oppilasnimi: Loikkatassu

Soturinimi: Loikkajuova

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Loikkajuova on musta kolli. Loikkajuovan päälaelta hännäpäähän kulkee vaaleanharmaa raita. Kolli omaa meripihkanväriset silmät. Kollin korvat ovat hyvin suuret. Loikkajuovalla on pitkä häntä. Loikkajuovan turkki on tuuhea. Kollin karva on sileää. Loikkajuovalla on pitkät koivet. Loikkajuova on ruumiinrakenteeltaan lihaksikas.

Luonne: Loikkajuova on hyvin villi. Kolli joutui oppilasaikoinaan usein vaikeuksiin. Loikkajuova on erittäin utelias. Kolli ei pysty pitämään nenäänsä poissa toisten asioista, varsinkin kun juorut ovat kyseessä. Uteliaisuudesta huolimatta Loikkajuova pitää aina salaisuudet. Kolli on puhelias. Loikkajuova puhuu aina kun voi. Loikkajuova ei useinkaan tajua että kaikki eivät halua kuunnella häntä. Loikkajuova uskoo Tähtiklaaniin.

Taidot: Loikkajuova on hyvä taistelemaan. Loikkajuova on hyvä kalastamaan. Kolli ei ole hyvä vaanija. Kolli ei ole myöskää hyvä kiipeilijä.

Suku&suhteet:
Emo: Aamukynsi(Jokiklaani)
Isä: Nokihäntä(Jokiklaani)
Sisko: Puumapentu(Jokiklaani)
Veli: Liplatuspentu(Jokiklaani)

Menneisyys: Loikkajuova syntyi Aamukynnelle ja Nokihännälle siskonsa ja veljensä kanssa Jokiklaaniin Viherlehden aikaan.

Toiveet: Kumppani ja pentuja.

//Pentuhakeista

Nimi: Cer

21.06.2017 14:25
Kirjoittaja: Cer

Oppilasnimi: Punatassu

Soturinimi: Punaturkki

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Punaturkki on suurikokoinen ja leveälapainen kolli, jolla on terävä kuono joka korostuu hyvin solakoista poskista. Kolli ei ole lihaskimppu, mutta ei tuo aivan heikko silti ole. Hänellä on voimakkaat, sopusuhtaiset jalat, ja suuret tassut joista pilkistää lyhyet, mutta erittäin terävät kynnet. Kulmikas kuono paljastaa rivin kiiltäviä hampaita.
Punaturkilla on kellanpunainen, tummanjuovikas turkki, mutta kuono, rinta sekä vatsa ovat valkoiset, samoin kuin hännänpää. Turkki on suurimmaksi osaksi keskipitkää ja sileää, mutta se tuuhenee hännässä pörröisemmäksi. Vasen etutassu on valkoinen. Kollin viikset ja kynnet ovat maidonvalkeat, ja kuono sekä polkuanturat ovat vaaleanpunaiset. Hänellä on vaaleanvihreät silmät, joiden väri tummenee pupillia kohti kuusenvihreäksi.

Luonne: Punaturkki on sosiaalinen ja älykäs kolli. Hän rakastaa klaanitovereiden kanssa metsästämisestä, eikä myöskään ohita olankohautuksella mahdollisuutta tutustua toisen klaanin kissoihin kokoontumisissa. Kolli saattaa vaikuttaa aluksi hieman sisäänpäinsuuntautuneelta, mutta kunhan tuo tulee ulos kuorestaan on hän hyvinkin huumorintajuinen ja avoin. Punaturkki on hyvä lukemaan toisten kissojen tunnetiloja, ja huomaa helposti toisen kissan olevan allapäin tai päinvastoin iloinen. Hän ihastuu herkästi, mutta pitää mieluusti tunteensa omana tietonaan.
Kolli on utelias ja oppivainen, eikä hän karta työntekoa. Päinvastoin, Punaturkki ottaa usein hieman liikaakiin töitä kontolleen eikä välttämättä huomaakaan tekevänsä himpun liikaa. Kunnianhimoakin löytyy, ja tuo haluaisi joku päivä olla mahtava soturi, eikä pelkää uurastaa sen eteen. Punaturkki on erittäin uskollinen ystävilleen sekä klaanilleen, ja uskoo täydellä sydämellään Tähtiklaaniin.

Taidot: Punaturkki on voimakas, ja sen ansiosta taitava taistelija, jota moni ei haluaisi kohdata taistelussa. Myös saalistus onnistuu suhteellisen hyvin. Ketteryyttä vaativat taidot sitä vasten, muunmuassa juokseminen tai kiipeileminen, ovat kehnot.

Menneisyys: Punaturkki syntyi lehtikadon aikaan Varjoklaaniin.

Muuta: Punaturkki pelkää korkeita paikkoja, vaikka ei haluaisi myöntää pelkoa edes itselleen.

Toiveet: Punaturkki toivo tulevansa mainioksi soturiksi, ehkä joskus jopa päälliköksi. Kolli haluaisi luotettavan kumppanin ja perheen.

Nimi: Choco

21.06.2017 13:33
Nettinimi: Choco

Oppilasnimi: Närhitassu

Soturinimi: Närhikatse

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Närhikatse on tummanharmaa kolli vaaleanruskein raidoin, joita on vain kyljissä. Ne alkavat selkänrangasta ja liukuvärjäytyvät vatsaan. Närhikatseen silmät ovat tummanmeripihkaiset ja niissä on palava katse. Kolli on kooltaan suuri ja tanakka. Hänellä on helposti erottuvat lihakset. Hänen turkkinsa on ohut ja vettäpitävä. Närhikatseen jalat ovat pitkät ja aavistuksen kömpelöt. Hänen häntänsä on lyhyt. Närhikatseen kynnet ovat pitkät ja väriltään läpikuultavan valkeat. Tuon lavat ovat leveät ja hyvin voimakkaat.

Luonne: Närhikatse on oikudenmukainen ja hänen sydämensä on puhdasta kultaa. Närhikatse osaa olla kuitenkin hyvin sarkastinen ja joskus hieman kylmä, mutta tietenkin tietämättään. Soturi on hyvin uskollinen, mutta kuuntelee välillä enemmän sydäntään, kuin päällikköään. Närhikatse tulee kohtalaisen hyvin toimeen muiden klaanien kissojen kanssa. Hänen hermonsa eivät kuitenkaan ole kovin pitkät, jotenka suuttuessaan Närhikatse on hyvin väkivaltainen ja agresiivinen. Kollista saa yleensä melko mytisen ensivaikutelman, sillä kolli ei turhia puhu. Närhikatse on luotettava ystävä, muttei kovin rohkea. Hän toimii rohkeasti vain tosipaikan tullessa. Kolli uskoo koko sydämestään Tähtiklaaniin.

Taidot: Närhikatse on loistava juoksija, mutta melko
hidas. Hänen kestävyytensä on kuitenkin aivan omaa luokkaansa, kolli ei sitten väsy millään, mutta onhan kaikella rajansa kuitenkin. Närhikatse on surkea puolustaja, mutta erinoimainen hyökkääjä. Soturi ole myöskään mikään mestari metsästyksessä.

Menneisyys: Klaanisyntyinen.

Toiveet: Päälliköksi, kunniaa ja kumppani, sekä pentuja.

Nimi: Tuuli

21.06.2017 10:57
Kirjoittaja: Tuuli

Oppilasnimi: Viljatassu

Soturinim: Viljatuike

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Viljatuike on kullankeltaisen värinen. Hän on normaalikokoinen, solakka naaras. Soturitar omaa melko pitkän hännän, sen pää on todella tummankullan värinen. Hänen tassunsa ovat tummankullan väriset. Viljatuikkeella on vaaleankullankeltainen vatsa ja rinta. Soturittaren turkin laatu on pitkää, pehmeää ja tuuheaa. Naaraan silmät ovat suuret, mantelinmuotoiset ja tummanruskeat. Silmien ympärillä on vaaleankullanväriset ympärykset. Hänen kyntensä ovat pitkät, mutta melko hennot, joten taisteluissa hän käyttää enemmän hampaitaan, jotka ovat valkoiset, piikinterävät ja tappavat.

Luonne: Ulkonäöltään Viljatuiketta saattaisi luulla pehmokisuksi, joka pelkää taistelua. Päinvastoin, naaras pitää taisteluista, eikä häntä todellakaan voi pehmokisuksi sanoa. Kovasta kuorestaan huolimatta hän on todella hyvä ystävä, hän on valmis auttamaan ystäviään tilanteessa kuin tilanteessa. Viljatuike ei ole juorukello, soturitar pitää salaisuudet jotka hänelle on uskottu niin kauan kunnes kuolee. Hän on siis luotettava ja pyrkii olemaan myös rehellinen. Valehtelusta naaras ei pidä, ja onkin siinä surkea. Jos Viljatuike saisi pentuja hän opettaisi heille alusta asti että "Kaikkea ei voi saada, on nähtävä suurta vaivaa saadakseen jotain", sillä hän ei halua että hänen pentunsa menevät taistelualueelle ja ajattelevat olevansa voittamattomia. Hän ihastuu toivottoman helposti, mutta rakastuu vaikeasti. Rakastuessaan naaras tahtoo viettää vapaa-aikaansa rakkauden kohteensa kanssa. Kun Viljatuike tapaa uusia kissoja, olivat he sitten toisesta klaanista tai Kaksijalkalasta, hän käyttäytyy hyvin epäluuloisesti heitä kohtaan.

Taidot: Viljatuike on todella taitava taistelija, mutta hän on toivottoman huono saalistaja. Soturitar ei osaa lainkaan vaania tai lyötää jotain hajun perusteella. Hän on tosin hyvä hyppimään sekä piiloutumaan.

Menneisyys: Normaalisti klaaniin syntynyt.

Toiveet: Mestariksi liittynyt olisi kaikkein paras, mutta NPC-hahmokin käy. Viljatuike toivoo itselleen pentuetta, tai kahta.

Nimi: Lily

21.06.2017 10:13
Nettinimi: Lily

Pentunimi: Liplatuspentu

Oppilasnimi: Liplatustassu

Soturinimi: Liplatuslaine

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Liplatuslaineella on kullankertainen turkki, jossa kulkee tummemman oransseja raitoja. Hänen karvansa on pitkähköä ja vettä hylkivää, eli Liplatuslaine pysyy sateella paremmin kuivana. Liplatuslaine on aika suurikokoinen. Hänen häntänsä on pörröinen ja siinä erottuu selkeästi oransseja raitoja. Hänen kuononsa ja polkuanturat ovat vaaleanpunaiset. Hänen hampaat ovat terävät, ja kynnet myös. Liplatuslaineen tassut ovat pienet. Hän omaa vaaleansiniset silmät.

Luonne: Liplatuslaine on rauhallinen kolli, jolla riittää intoa oppia uusia asioita. Hän on todella uskollinen ja tekee töitä klaanin hyvinvoinnin eteen. Hän on myös hyvin rauhallinen ja lempeä. Liplatuslaine rakastaa vettä. Hän saa helposti ystäviä eikä suutu kovin helposti. Hänen sisällään on myös pimeämpi puoli, joka tulee esiin jos joku sen esille kaivaa. Uskoo vahvasti Tähtiklaaniin, ja on uskollinen Jokiklaanille.

Taidot: Hyvä kalastaja, mutta huono juoksemaan ja saalistamaan maalla. Osaa kiivetä puuhun tarpeen vaatiessa, mutta ei tee sitä mielellään. Osaa taistella hyvin, mutta ei ole kovin nopea.

Suku&suhteet:
Emo: Aamukynsi (Jokiklaani)
Isä: Nokihäntä (Jokiklaani)
Sisko: Puumapentu (Jokiklaani)
Veli: Loikkapentu (Jokiklaani)


Menneisyys: Syntyi Aamukynnelle ja Nokihännälle Jokiklaaniin siskonsa ja veljensä kanssa.


Toiveet: Kumppani ja pentuja.


//Pentuhakeista

Nimi: Elandra

21.06.2017 01:19
Hakemuksiin vastattu.
Vastaukset näkyvät jokaisen hakemuksen alla.

--------------------------

Nimi: Auroora

20.06.2017 10:46
Kirjoittaja: Auroora

Pentunimi: Kultapentu

Oppilasnimi: Kultatassu

Soturinimi: Kultaliekki

Sukupuoli: kolli

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Kultaliekki on solakka ja hoikka kolli lihaksikkailla jaloilla. Ruumiinrakenteeltaan hän on sopusuhtainen, vaikkakin jalat ovat hiukan pitkähköt. Turkki on väriltään kullanruskea, karva on kiiltävää ja sileää, sekä lyhyttä. Karvojen tyvi on vaaleampi, mutta karva tummenee loppua kohden. Turkissa kulkee myös tummempia raitoja. Kultaliekin pää oon muodoltaan kolmionmuotoinen, kuono on vaaleampi, kuin muu keho, ja korvat ovat mustat. Viikset ovat hyvin pitkät ja valkoiset. Silmät ovat suurehkot ja meripihkanväriset. Nenä ja polkuanturat ovat mustat. Kollin häntä on pitkä ja tuuhea, ja sen pää on valkoinen.

Luonne: Kultaliekki on leuhka ja huomiosta pitävä kolli. Aina, kun hän saavutta jotain, oli se sitten soturinimi tai oikein suuri saalis, hän rientää kertomaan siitä jokaiselle klaanin kissalle. Kolli nauttii huomiosta suuresti, ja osaa käyttäytyä luontevasti huomion keskipisteenä, turhia ujostelematta. Vaikka Kultaliekki vaikuttaa itserakkaalta, hän tosiasiassa haluaa leuhkimisillaan vain muiden kissojen hyväksyntää, ihailu on pelkkä sivuseikka. Tuuliklaanilainen on muuten hyvin ystävällinen kaikille, ja joskus ylitsevuotavan huolehtivainen, varsinkin, jos kyseessä on joku läheinen kissa. Kultaliekille tärkeintä maailmassa on perhe, eikä edes hänelle muuten hyvin tärkeä klaani asetu sen edelle. Kultaliekki ei unelmoi klaanin päällikyydestä, eikä hänellä juuri ole kunnianhimoa; hän vain haluaa kaikkien klaanin kissojen olevan terveitä ja hyväkuntoisia. Kultaliekki rakastuu vaikeasti, eikä juuri näytä tunteitaan mitenkään kyseiselle naaraalle. Muutenkin kolli pitää yleensä kaikki ajatuksensa ja tunteensa salassa muilta, eikä anna minkään näkyä ulkomaailmaan. Kolli uskoo vahvasti Tähtiklaaniin.

Taidot: Kultaliekki on hyvä saalistuksessa, mutta huono taistelija. Hän osaa kiipeillä hyvin, kolli on myös hyvin nopea lyhyillä matkoilla, mutta pitkillä hitaampi. Vaaniminen ja piiloutuminen eivät oikein luonnistu, saalistuksessakin hän pyrkii yleensä hyödyntämään ennemmin nopeuttaan.

Suku&suhteet:
Emo: Hunajaviiksi(Tuuliklaani)
Isä: Naaliturkki(Tuuliklaani)
Siskot: Orkideapolku(Varjoklaani), Narsissiviiksi(Varjoklaani) ja Yrttipentu(Tuuliklaani)
Veljet: Ruokoturkki(Tuuliklaani) ja Tulipentu(Tuuliklaani)

Toiveet: Tulla arvostetuksi kissaksi klaanissa.

Vastaus:

Pyysin kyllä lähettämään pentuhaken uuellee enne pentujen hakemusten tekemistä, koska sitähän ei vielä oo hyväksytty.. xc Tulipentu näköjään on jo hyväksytty, mutta voisitte lähettää sen pentuhaken uudelleen että se voijaan hyväksyä.

-Elandra

Nimi: Malvatähti

20.06.2017 10:24
Nettinimi: MalvatähtiNimi: BloodySukupuoli: Naaras Klaani: ErakkoUlkonäkö: Bloody on pieni, mustavalkoinen naaras. Tuon vatsa, jalat, kuono ja leuka ovat valkeita. Mustaa taas ovat selkä ja kasvot. Hänen turkkinsa on pehmeää, vedenkestävää ja lyhyttä. Neidillä on hämäävän kauniit kasvonpiirteet, suhtellisen kokoiset kokoon nähden. Hänellä on mantelin muotoiset tummanruskeat silmät. Kuono on pieni, siinä on vaaleanpunainen nenä. Nenässä on ruskea läiskä. Bloodyllä on keskipitkät valkeat viikset sekä kiiltävät, terävät hampaat. Neidin korvat ovat suipot ja niiden kärjet ovat mustat. Naaraan jalat ovat pitkät, kynnet terävät, mutta lyhyet ja polkuanturat ovat pehmoiset sekä vaaleanpunaiset. Bloody omaa pitkän hännän, jonka turkki on tuuheaa ja pää musta.Luonne: Bloody on murhanhimoinen sekä kylmäsydäminen naaras, joka osaa esittää loistavasti viatonta. Neiti esittää usein tuntemattomille ystävällistä, jotta saisi käyttää heidän taitojaan hyväkseen. Naaras on hyvin välipitämätön toisten tunteita ja mielipiteitään kohtaan, mutta ilmaisee omat mielipiteensä suoraan. Bloody on epäreheellinen ja ei välitä muiden rauhasta. Siksi naaras tavataan usein häiritsemässä klaanikissoja. Bloody rakastaa murhaamista ja nauttii siitä, joka saattaa olla monille yllätys. Hän uskoo, että kukaan ei ole hänen luottamuksensa arvoinen ja on aika ylimielinen. Bloody on suuttuessaan kylmempi kuin normaalisti ja hyökkää kimppuun turhasta. Neiti on yleensä pitkävihainen, eikä päästä ketään lähelleen. Taidot: Bloody on loistava taistelija ja saalistaja. Naaras on kehno kiikeilijä sekä piiloutuja, eikä vaaniminenkaan ole vahvuuksia. Neidillä on erikoistaitona uiminen.Menneisyys: Syntyi kylmänä lehtikatona, jolloin emo kuoli synnytykseen. Isä surmasi itsensä surun takia ja Bloody tappoi pikkusiskonsa.Theme Song: Nightcore-Hide and seekMuuta: Bloody asuu lähellä viittä klaania. Toiveet: Saada kumppani, joka olisi samanlainen kuin naaras ja jälkikasvua.

Vastaus:

Ei hyväksytty
-Joitakin kohtia jäi kertomatta, minkä värisiä ne on. Esim ei kerrota, minkävärinen kissan rinta on, musta vai valkea? Korvien väri jää myös kertomatta sekä takaraivon(kumpikaan ei kai kuulu kasvoihin). Suosittelen kertomaan, esimerkiksi "Bloodyn turkki on valkea, mutta selkä ja kasvot ovat mustat. Naaraalla on kuitenkin valkeat kuono ja leuka" tms.
-Taidoissa kiikeilijä taitaa olla kiipeilijä? :D Luonteesta epäreheellinen→epärehellinen
-Voisit lisätä luonteeseen myös, mihin kissa uskoo vai eikö usko mihinkään.

-Elandra

Nimi: Choco

19.06.2017 22:35
Nettinimi: Choco

Oppilasnimi: Närhitassu

Soturinimi: Närhikatse

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Närhikatse on tummanharmaa kolli vaaleanruskein raidoin, joita on vain kyljissä. Ne alkavat selkänrangasta ja liukuvärjäytyvät vatsaan. Närhikatseen silmät ovat tummanmeripihkaiset ja niissä on palava katse. Kolli on kooltaan suuri ja tanakka. Hänellä on helposti erottuvat lihakset. Hänen turkkinsa on ohut ja vettäpitävä. Närhikatseen jalat ovat pitkät ja aavistuksen kömpelöt. Hänen häntänsä on lyhyt. Närhikatseen kynnet ovat pitkät ja väriltään läpikuultavan valkeat. Tuon lavat ovat leveät ja hyvin voimakkaat.

Luonne: Närhikatse on oikudenmukainen ja hänen sydämensä on puhdasta kultaa. Närhikatse osaa olla kuitenkin hyvin sarkastinen ja joskus hieman kylmä, mutta tietenkin tietämättään. Soturi on hyvin uskollinen, mutta kuuntelee välillä enemmän sydäntään, kuin päällikköään. Närhikatse tulee kohtalaisen hyvin toimeen muiden klaanien kissojen kanssa. Hänen hermonsa eivät kuitenkaan ole kovin pitkät, jotenka suuttuessaan Närhikatse on hyvin väkivaltainen ja agresiivinen. Kollista saa yleensä melko mytisen ensivaikutelman, sillä kolli ei turhia puhu. Närhikatse on luotettava ystävä, muttei kovin rohkea. Hän toimii rohkeasti vain tosipaikan tullessa.

Taidot: Närhikatse on loistava juoksija, mutta melko
hidas. Hänen kestävyytensä on kuitenkin aivan omaa luokkaansa, kolli ei sitten väsy millään, mutta onhan kaikella rajansa kuitenkin. Närhikatse on surkea puolustaja, mutta erinoimainen hyökkääjä. Soturi ole myöskään mikään mestari metsästyksessä.

Menneisyys: Klaanisyntyinen.

Toiveet: Päälliköksi, kunniaa ja kumppani, sekä pentuja.

Vastaus:

Ei hyväksytty.
-Luonteessa täytyy mainita, mihin kissa uskoo vai uskooko mihinkään. Voisit siis lisätä sen sinne.

-Elandra

Nimi: Rora

19.06.2017 22:20
Nimimerkki: Rora

Oppilasnimi: Varputassu

Soturinimi: Varpusuru

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Varpusuru on melkeinpä tummanoranssihko kissa, jonka turkki muistuttaa enemmän tiikerin turkkia kuin kissan. Se on kuin oma taideteoksensa, sillä mustat raidat ovat symmetrisesti lomittain, eikä missään näy virhettäkään. Kuitenkin jos siirtää katseensa tämän naaraan kasvoihin, kokee todennäköisesti totaallisen pettymyksen. Varpusurulla on epämuodostuneet kasvot, mutta silti jossain määrin sievät. Ei niistä kuitenkaan millään kaunista saa. Naaraalla on oikea puoli kasvoista on hiukan kapeampi kuin vasen, ja se suoraan sanottuna näyttää siltä kuin kissa olisi mennyt ihon kiristysleikkaukseen mutta unohtanut tehdä saman toiselle puolelle. Sen lisäksi Varpusurulla on oikea korva vain pieni tynkä, ihan vain syntymästä alkaen. Naaraalla on kuitenkin ilmeikkäät kasvot, vaikka yleensä niillä näkyy ainoastaan yksi tunnetila joka on pelko. Silmät on kuitenkin luku erikseen. Ne ovat vaaleanvihreät, mutta ne ovat hiukan epäselvät, sillä ne ovat täysin sumeat, vaikka naaras ei ole sokea. Varpusurulla on pitkät vaaleat viikset, jotka sojottavat yleensä epäsiististi joka puolelle. Naaraalla on vaaleahko kuono, joka on jotenkin vähän liian pieni jos ajattelee kauneuden kannalta Varpusurun päähän verrattuna. Muutenkin mikään ruumiinosa ei sovi tämän kisun vartaloon, ne näyttävät joko liian pieniltä tai liian isoilta. Esimerkiksi naaraan tassut ovat ihan valtavat verrattuna tämän pieniin jalkoihin.

Luonne: Varpusuru on hyvin ujo kissa, joka ei usko itseensä ollenkaan. Naaras pelkää kaikkea ympäristössään, ja kärsii ties mistä fobioista. Varpusuru uskoo sokeasti Tähtiklaaniin, koska kuka nyt Pimeyden metsään haluaisi uskollisena klaanikissana uskoa? Naaras kunnioittaa vanhempia kissoja suuresti, ja omalla tavallaan haluaisi joskus olla jotain suurta. Varpusuru on klaanitovereilleen ystävällisen sulkeutunut. Naaras ei juuri paljoa puhu, ja silloinkin jos puhuu, se on niin hiljaista, ettei sitä edes kunnolla kuule. Varpusuru on hyvinkin surumielinen, lähes pessimisti kissa. Naaras ajattelee kaiken, ihan kaiken aina negatiivisena, eikä näe missään mitään positiivista. Jopa pienissä pennuissa Varpusuru näkee jotain vaaraa tai pahaa. Vaikka näin on, naaras ei ole pahansuopa, vaan omien pelkojensa sumentama.

Taidot: Varpusuru on todella hyvä saalistaja, sekä nopea juoksemaan. Vastapainoisesti, naaras on huono taistelija, sekä todella huono jäljittäjä.

Muuta: On allerginen heinälle ja ruoholle, eli yskii viherlehtisin.

Toiveet: Selvitä mahdollisimman vanhaksi elossa, ja saada joskus kumppani

Theme song: AJR- Weak

Vastaus:

Ei hyväksytty
- Tuuliklaaniin on pyrkimässä Varpu-alkuinen kissa(hakemus hylättiin), joten voisit vaihtaa kissasi nimen, koska annetaan mahdollisuus toiselle korjata hakemus jne.
- Jos kissa ei ole sokea, tietääkseni silmät eivät olla täysin sumeat? Pupillit täytyy siis olla.
- Mietin, että onkohan se realistista, että kissalla on ylisuuret käpälät ja siitä huolimatta kissa on nopea juoksija? Uskoisi, että ylisuuret käpälät tekevät kissasta kömpelön ja sen vuoksi myös hitaan juoksijan.

-Elandra

Nimi: Miyu

17.06.2017 15:13
Hakemuksiin vastattu.
Vastaukset näkyvät jokaisen hakemuksen alla.

--------------------------

Nimi: Mystery

18.05.2017 19:06
Nettinimi: Mystery

Pentunimi: Tulipentu

Oppilasnimi: Tulitassu

Soturinimi: Tulihenkäys

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Tulihenkäys on oranssi kolli, joka omaa tummempia raitoja. Yksi raita kulkee kollin pään takaa kohti hännänpäätä. Muut raidat kulkevat selästä kylkiä myöten kohti vatsaa. Myös kollin hännässä on raitoja. Mielenkiintoinen kohta soturin ulkonäössä on valkoinen etutassu. Se on Tulihenkäyksen pieni erikoisuus, joka erottaa hänet muista oransseista kissoista. Kynnet jokaisessa tassussa on valkeat. Poluanturat ja nenä ovat vaaleanpunaiset. Kollin silmät ovat lehdenvihreät. Rakenteeltaan kolli on melko roteva ja voimakkaanpuoleinen.

Luonne: Tulihenkäys on hyvin rohkea kolli, jokka tekisi mitä vain läheistensä puolesta. Kolli puolustaa aina heikoimpia. Tosin jotkut pitävät sitä ärsyttävänä piirteenä kollin luonteesta, sillä hän saattaa työntää kuononsa aina sellaisiin asioihin, jotka eivät oijeasti hänelle kuuluisikaan. Tulihenkäys on todella tyyni kissa, mutta saattaa suutuksissaan kyllä näyttää sen. Hän saattaa vain painaa kyntensä maahan ja siristää silmiänsä ja puhua uhkaavasti, mutta harvoin käy kenenkään kissan kimppuun.

Taidot: Tulihenkäys on hyvä taistelija ja todella tuntee kynsiensä käytön. Kollilla on kokonsa puolesta etu voiman käytössä, mutta nopea reagointi ja refleksit vaikeutuvat tässä tilanteessa. Myöskään ketteryys ei kuulu Tulihenkäyksen vahvuuksiin. Hän ei siis ole kovinkaan nopea liikkeistään ja on siis kehno metsästäjä. Hänen takajaloissaan on paljon voimaa, joten hän on nopea juoksemaan.

Suku & Suhteet:
Emo: Hunajaviiksi (Tuuliklaani)
Isä: Naaliturkki (Tuuliklaani)
Siskot: Orkideapolku (Varjoklaani), Narsissiviiksi (Varjoklaani), Yrttipentu (Tuuliklaani)
Veli: Kultapentu (Tuuliklaani)

Menneisyys: Syntyi viherlehden alussa sisarustensa kanssa Tuuliklaanin emollensa Hunajaviikselle ja isälleen Naaliturkille. Hänellä on myös sisaruksia Varjoklaanissa aiemmasta pentueesta, mutta ei tunne heitä kunnolla muutoin kuin nimeltä.

Toiveet: Kumppani, pentuja ja uskollisuutta

Vastaus:

Hyväksytty!
-Käy kumminkin muokkaamassa ulkonäkö muokkaa kissasi tietoja -osiossa ja kerro, kumpi kissasi etutassuista on valkoinen.

-Miyu

Nimi: Voikukka

16.05.2017 18:31
Nettinimi: Voikukka

Oppilasnimi: Terhotassu

Soturinimi: Terhoturkki

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Terhoturkki on musta. Tuon silmät ovat hyvin kirkkaan siniset. Kollin häntä on hyvin tuuhea, mutta lyhyt. Hän on suurikokoinen, mutta hyvin laiha. Terhoturkin polkuanturat ja kuono ovat harmaat. Soturin kynnet ovat pitkät ja kellertävät. Hampaat taas ovat lyhyet ja valkeat. Kollin korvat ovat hyvin pyöreät.

Luonne: Terhoturkki on iloinen ja rakastaa toimintaa. Hän on ahkera ja tekee mielellään töitä. Kolli uskoo Tähtiklaaniin ja tekee paljon klaaninsa takia. Tuo suojelisi klaaniaan henkensä uhalla. Terhoturkki tietää jos hän on tehnyt jotain väärin. Kolli ei pidä valehtelusta. Tuo on harvoin surullinen. Terhoturkki on helppo suututtaa, mutta hän ei ole pitkävihainen.

Taidot: Kolli on hyvä saalistaja, juoksija ja kiipeilijä. Hypyt, piiloutuminen tai taistelu ei suju.

Toiveet: Kumppani, pentuja ja oppilas.

Vastaus:

Hyväksytty!
Mestarisi on Ruokoturkki.

-Miyu

Nimi: Malvatähti

11.05.2017 19:58
Nettinimi: MalvatähtiNimi: BloodySukupuoli: Naaras Klaani: ErakkoUlkonäkö: Bloody on pieni, mustavalkoinen naaras. Hänen turkkinsa on pehmeää, vedenkestävää ja lyhyttä. Neidillä on hämäävän kauniit kasvonpiirteet, suhtellisen kokoiset kokoon nähden. Hänellä on mantelin muotoiset tummanruskeat silmät. Kuono on pieni, siinä on vaaleanpunainen nenä. Nenässä on ruskea läiskä. Bloodyllä on keskipitkät valkeat viikset sekä kiiltävät, terävät hampaat. Neidin korvat ovat suipot ja niiden kärjet ovat mustat. Naaraan jalat ovat pitkät, kynnet terävät, mutta lyhyet ja polkuanturat ovat pehmoiset sekä vaaleanpunaiset. Bloody omaa pitkän hännän, jonka turkki on tuuheaa ja pää musta. Luonne: Bloody on murhanhimoinen sekä kylmäsydäminen naaras, joka osaa esittää loistavasti viatonta. Neiti esittää usein tuntemattomille ystävällistä, jotta saisi käyttää heidän taitojaan hyväkseen. Naaras on hyvin välipitämätön toisten tunteita ja mielipiteitään kohtaan, mutta ilmaisee omat mielipiteensä suoraan. Bloody on epäreheellinen ja ei välitä muiden rauhasta. Siksi naaras tavataan usein häiritsemässä klaanikissoja. Bloody rakastaa murhaamista ja nauttii siitä, joka saattaa olla monille yllätys. Hän uskoo, että kukaan ei ole hänen luottamuksensa arvoinen ja on aika ylimielinen. Bloody on suuttuessaan kylmempi kuin normaalisti ja hyökkää kimppuun turhasta. Neiti on yleensä pitkävihainen, eikä päästä ketään lähelleen. Taidot: Bloody on loistava taistelija ja saalistaja. Naaras on kehno kiikeilijä sekä piiloutuja, eikä vaaniminenkaan ole vahvuuksia. Neidillä on erikoistaitona uiminen. 

Suku&suhteet: Ei omaa perhettä ja oman pikkusiskonsa on surmannut. 

Menneisyys: Syntyi kylmänä lehtikatona, jolloin emo kuoli synnytykseen. Isä surmasi itsensä surun takia ja Bloody tappoi pikkusiskonsa. Theme Song: Nightcore-Hide and seekMuuta: Bloody asuu lähellä viittä klaania. Toiveet: Saada kumppani, joka olisi samanlainen kuin naaras ja jälkikasvua.

Vastaus:

Ei hyväksytty.
-Kerrot että kisasi on mustavalkoinen, mutta voisit kertoa, mitkä osat hänen kehostaan ovat mustia ja mitkä valkoisia. Onko kissasi esimerkiksi musta, mutta kuono, tassut ja hännänpää ovat valkoisia vaiko toisinpäin? Onko naaras pohjaväriltään musta vaiko valkoinen? Onko hänellä mustia tai valkoisia läiskiä, pisteitä tai raitoja?
-

 merkit voisit poistaa.
-Poista suku&suhteet -kohta, jollei hahmollasi oli valmiita perheenjäseniä.
-Lisää aina kaksi rivinvaihtoa, kun osio vaihtuu. Taitojen jälkeen rivinvaihdot uupuvat suku&suhteet ja menneisyys kohdista.

-Miyu

Nimi: LimeKisu

10.05.2017 21:16
Nettinimi: LimeKisu

Oppilasnimi: Täplätassu

Soturinimi: Täpläsiipi

Sukupuoli: naaras

Asema: oppilas

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Täpläsiiven toinen naamanpuolisko on ruskea ja toinen valkoinen. Hänellä on valkeita ja ruskeaita täpliä ympäri kehoa. Hän on siis ruskeavalkoinen naaras. Täpläsiiven silmät ovat meripihkan väriset. Täpläsiipi on pienikokoinen ja hänellä on vaaleanpunainen nenä. Hänen turkkinsa on ohutta ja sileää ja hänellä on ruskeat käpälät, sekä rinta.

Luonne- Täpläsiipi on hyvä sydäminen ja uskollinen kissa. Hän on kaikkea muuta kuin paha ja tahtoo aina olla jotenkin klaanin hyväksi. Täpläsiipi on reipas puhumaan ja hyvä kuuntelemaan, sekä tulee hyvin toimeen klaanitovereidensa kanssa. Täpläsiipi on ystävällinen ja avulias, sekä uskoo vahvsti Tähtiklaaniin.

Taidot: nopea juoksemaan ja hyvä saalistamaan, mutta taistelu ja piiloutuminen eivät kuulu hänen vahvuuksiin.

Toiveet: päästä ehkä jopa päälliköksi ja saada kumppani ja pentuja.

Vastaus:

-Poista hakemuksestasi asema -kohta.
-Kissasi naamanpuoliskon väritys ei sovi. kissasi toinen naamanpuolisko ei voi olla ruskea ja toinen valkoinen. Kysy jatkossa lupa ylläpidolta.
-Minkä värinen kissasi muu keho on? Kerrot kyllä kissasi valkoisista ja ruskeista täplistä, mutta et kissasi muun kehon pohjaväristä. Voisit myös kertoa täplien koosta ja sijainneista.

-Miyu

Nimi: Kanapulla

08.05.2017 21:15
Jotain jäi uupumaan :D

Klaani: Tuuliklaani

Nimi: Kanapulla

08.05.2017 21:09
Nettinimi: Kanapulla

Oppilasnimi: Esikkotassu

Soturinimi: Esikkokäpälä

Sukupuoli: Naaras

Ulkonäkö: Pienikokoinen kilpikonnakuvioinen naaras, jolla on puolipitkä turkki. Turkki on todella pehmeää ja suojaa hyvin tuulelta ja pakkaselta. Karvat ovat tuuheampia ja pidempiä Esikkokäpälän kaulassa ja hännässä. Rakenteeltaan naaras on pienen kokonsa lisäksi lyhytjalkainen ja siro. Kasvot ovat kolmionmalliset, korvat ovat teräväkärkiset ja isot. Esikkokäpälällä on siniset silmät, jotka näyttävät varjossa harmailta. Hänellä on lämpimän ruskea ja pörheä häntä ,sekä mustat tassut. Hänen selässään on ruskea läiskä, jonka sisällä on kaksi mustaa läiskää. Naaraan toinen korva on ruskea ja toinen musta. Vasemman silmän päällä on ruskea läiskä ja rinnassa on musta hiukan sydämmen muotoinen läntti. Esikkokäpälällä on vaaleanpunaiset polkuanturat, sekä terävät kynnet.

Luonne: (21) Eloisa ja reipas persoona, joka keksii aina itselleen tekemistä. Esikkokäpälä suorastaan pursuaa energiaa ja väsyneitä päiviä hänellä on todella harvoin. Kun hänellä on huono päivä, niin se ei voi jäädä keneltäkään huomaamatta, sillä silloin Esikkokäpälä on oikea tarmopesä jonka tielle ei kannata asettua, sillä naaras purkaa pahaa tuultaan töihin. Naaras ylireagoi usein muiden klaanilaisten pikkunaarmujen vuoksi ja on heti raahaamassa ketä tahansa klaanitoveriaan parantajan pesään pikku naarmujen vuoksi. Esikkokäpälä on oikea aamuvirkku joka herättää mielellään pesätoverinsa auringon ensisäteiden valaistessa leiriä. Naaras on yli-innokas oppimaan kaikkea uutta makuualusten vaihtamisesta aina saalistamiseen liittyen. Vaikka Esikkokäpälä onkin välillä raivostuttavan pirteä, niin hänestä on helppo pitää. Hän antaa nopeasti anteeksi ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Välillä Esikkokäpälä vaikuttaa suorastaan raivostuttavan yksinkertaiselta, sillä hän ei ymmärrä muiden kissojen hienotunteisia vihjauksia esim hiljaa olemisesta tai paikalta poistumisesta. Hänelle täytyy sanoa kaikki suoraan, sillä muuten hänen on vaikea ymmärtää mitä toinen tarkoittaa. Kun Esikkokäpälä ihastuu johonkuhun, niin sitä on vaikea olla huomaamatta, sillä naaraasta tulee silloin todella ujo ihastustaan kohtaan, mikä on epänormaalia sillä yleensä hän lähestyy muita kissoja reippaasti ja puhua pälpättää jatkuvasti kaikile.

Taidot: Hyvä metsästämään erityisesti kaneja nopeutensa ansiosta. Taisteluissa naaras ei ole vahvimmillaan sillä hän ei ole kovin voimakas ja jää siksi helposti isompien kissojen jalkoihin.

Toiveet: Tulla hyväksi soturiksi ja perus kumppani ja pentu meininki.

Vastaus:

Ei hyväksytty.
-"Karvat ovat tuuheampia ja pidempiä Esikkokäpälän kaulassa ja hännässä". Sanan "karvat" tilalle sopisi paremminkin sana "turkki". Esimerkiksi: "Turkki on tuuheampi Esikkokäpälän kaulassa ja hännässä".
-Rakenteeltaan → ruumiinrakenteeltaan, sydämmen → sydämen ja pörheä → pöyheä.
-Kerro selässä olevan ruskean läikän koosta, samaten läikän sisällä olevista mustista läikistä. Voit myös kertoa, missä kohtaa selkää ruskea läiskä sijaitsee.
-Kerro kumpi naaraan korvista on ruskea ja kumpi musta.
-Voisit aloittaa ulkoäöstä, luonteesta ja taidoista kertomisen esimerkiksi Esikkokäpälän nimellä tai sanalla "naaras".
-Poista luonteen alussa oleva (21).
- "Esikkokäpälä on oikea aamuvirkku joka herättää mielellään pesätoverinsa auringon ensisäteiden valaistessa leiriä". Tälläiset kohdat voisivat kuulua paremminkin muuta -osioon, kuin luonteeseen.
-Älä käytä hakemuksessasi lyhenteitä. Esim → esimerkiksi.

-Miyu

Nimi: Fister

07.05.2017 15:50
Nettinimi: Fister

Oppilasnimi: Kylmähuuto

Soturinimi: Kylmähuuto

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Kylmähuuto on musta kolli. Hän on pienikokoinen ja sirorakenteinen. Hänellä on kumminkin lyhyet jalat. Jalat ovat lihaksikkaat ja käpälät valkeat. Kylmähuudolla on sydäntä muistuttava kuvio rinnassansa. Häntä kollilla on lyhyt, mutta hyvin tuuhea. Häntä on kokonana valkea. Kollin vasemmassa takajalassa on kolme valkoista raitaa jotka muistuttavat kynsien tekemiä jälkiä. Kollilla on läpikuultavat kynnet, jotka ovat piikinterävät ja yllättävän pitkät. Hänellä on pikimustat polkuanturat jotka ovat kovat. Kylmähuudolla on sopivan kokoinen pää vartaloon nähden. Kollilla pitkä kuono joka on päästä valkea. Viikset ovat mustat ja pitkät. Hänen nenänsä on haalean vaaleanpunainen. Kylmähuudolla silmät ovat pistävän, hätkähdyttävän jäänsiniset. Jäänsininen väri on hyvin haalea ja kaukaa katsottuna kollin silmät näyttävät valkosilta. Hänen korvansa ovat hyvin suuret ja suipot. Korvat ovat vähän kolmion malliset ja terävät päistä. Vasemman silmän alapuolella on kolme pientä pistettä. Oikean silmän yläpuolella on taas kaksi valkoista pistettä. Kylmähuudon turkki on vähän karheaa ja lyhyttä, mutta paksua.

Luonne: Kylmähuuto on vähä sanainen. Kolli on jäätävänrauhallinen, mutta joskus hän voi olla hyvinkin äkkipikainen. Hän harkitsee aina ennen, kun tekee. Kylmähuuto on kumminkin hyvin suorapuheinen ja joskus jopa hyvin ilkeä suustaan. Kolli osaa rauhoitella hädässä olevia, mutta joskus hänkin on peloissaan eikä osaa enää auttaa. Hänen tunteitansa on vaikea ymmärtää koska kolli ei kerro niitä. Kylmähuuto on syrjääntyvä kissa joka ei pidä olla huomion keskipisteenä, mutta on hyvin kunnianhimoinen. Kolli ei kerro mielipiteitänsä muille vaan pitää ne omana tietonaan. Hän on kumminkin uskollinen Varjoklaanille aina. Kylmähuuto uskoo Pimeyden metsään, mutta vakuuttaa muille että uskoo Tähtiklaaniin salatakseen oikean uskonsa. Kolli yleensä tahtoo olla yksin eikä kenenkään seurassa, mutta jos hän on kiintynyt johonkin hän näyttää sen kumminkin. Kylmähuuto on pitkävihainen jos hänet suututtaa. Hän kun joku haukkuu häntä jotenkin niin voi jopa hyökätä kimppuun pahimmassa tapauksessa, mutta yleensä hillitsee vihansa taidokkaasti. Kylmähuuto on taistelussa hyvin raivokas, kuin tiikeri joka suojelee hengellään klaaniaan. Kolli suojelee kaikkia jotka ovat hänen milestään sen arvoisia. Kylmähuuto on nopeaälyinen ja hänen muistinsa on hyvin vahva. Yleensä hän muistaa todella hyvin mitä kissat ovat sanoneet hänelle joskus tai lähiaikoina. Hän valitsee ystävänsä tarkkaan, koska pelkää heidän pettävänsä hänet. Kylmähuuto on yleensä totuudenmukainen ja kertoo totuuden jos ei ole ihan pakko valehdella.

Taidot: Kylmähuuto on hyvin ketterä, mutta hidas juoksia. Kolli osaa taistella, mutta puihin kiipeäminen on hänelle vaikeaa. Loikkija hän osaa hyvin, mutta astella hiljaa ei kolli osaa. Saalistaminen avoimessa maastossa tai sakeassa aluskasvillisuudessa kolli ei osaisi saalistaa, mutta puisessa maastossa jossai ei ole aluskasvillisuutta juurikaan hän on erinomainen. Kolli on hyvä vaanija.

Menneisyys: Kylmähuuto syntyi sisarensa kanssa emolleen lehtikadon aikaan. Isää ei tiedetty ja emo oli ilkeä pennuileen. Hän kuoli rottia vastaan tasitellessa. Sisar oli oppinut emoltaan ilkeyden ja kerran, kun he olivat karkaamassa ja sisar pyysi Kylmähuutoa valehtelemaan että pääsisi mukaan. Hän ei kuitenkaan suostunut helpolla, mutta lopulta alistui sisarensa tahtoon, mutta sisar ei sittenkään päästänyt Kylmähuutoa mukaan. Sisar kuoli reisullaan oletettavastiu hirviölle, kosa hänen ruumiinsa löytyi ukkospolulta.

Theme song: Norma Jonh - Blackbirt

Muuta: Kylmähuudolla on hiljainnen ja ylltäävän matala ääni.

Toiveet: Päälliköksi, ehkä kumppani ja pentuja.

//Eli 6 tehtävän palkinto 50 kp:ta tulee Kylmätassulle xd

Vastaus:

Ei hyväksytty.
-Kerroit, että kissasi oikean silmän yläpuolella on kaksi valkoista pistettä, mutta et kertonut vasemman silmän alapuolella olevien pisteiden väriä. Ovatko myös vasemman silmän pisteet valkoiset, vaiko toisen väriset?
-Mainitset hakemuksessasi, että kissasi muisti on vahva. Lause kuulostaa hivenen kömpelöltä, mutta käy kyllä. Sanan "vahva" voisi korvata esimerkiksi sanoilla "hyvä" tai "pitkä".
-Loikkija → loikkia. Kiinnitä huomiota sanojen kirjoitusasuun ja kirjoitusvirheisiin.
-"Saalistaminen avoimessa maastossa tai sakeassa aluskasvillisuudessa kolli ei osaisi saalistaa, mutta puisessa maastossa jossai ei ole aluskasvillisuutta juurikaan hän on erinomainen". Tämä virke on mielestäni epäselvä, tarkentaisitko sitä? Etenkin virkkeen alku on hämäävä.

-Miyu

Nimi: Leppä

06.05.2017 17:32
Nettinimi: Leppä

Oppilasnimi: Varputassu

Soturinimi: Varpukynsi

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Varpukynnen pohjaturkki on harmaata, joka väriltään kallistuu hieman samantapaiseen kuin Venäjän sinisillä. Turkki on lyhyttä ja karkeaa. Turkissa on myös hieman tummempia ja vaaleampia kapeita raitoja kuin pohjaturkki, jotka korostuvat kissan kasvoissa jossa on myös hieman valkoista, varsinkin kuonossa. Molempien silmien ulkonurkan kohdalta Varpukynnellä lähtee tumma juova kohti niskaa ja selkää. Kaula on valkoinen, ja myös tassunpäät ovat valkoiset. Varpukynnen anturat ja kuono ovat mustat. Silmät ovat samanväriset kuin puut ruskassa, keltaiset kuin koivun lehdet. Ruumiinrakenteeltaan Varpukynsi on pienehkö ja hoikka, eikä Varpukynsi voita raa´assa voimassa, vaan nopeudessa ja notkeissa liikkeissä.

Luonne: Varpukynttä luullaan useasti mykäksi, tai päästään viallaan olevaksi. Monet ovat leimanneet hänet syntymässä vammautuneeksi, ja tämän takia hän viettääkin paljon aikaa yksinään. Syynä tähän on Varpukynnen pitkälle viety mykkyys, ja vain harva on kuullut hänen sanovan koskaan sanaakaan. Tämä on luonteeltaan hyvin ujo, eikä uskalla välttämättä edes katsoa muita kissoja silmiin. Monesti hänelle puhuttaessa tuntuu kuin hän ei edes ymmärtäisi puhetta, mutta Varpukynsi tekee aina sen mitä käsketään, kyseenalaistamatta ja moni luonnehtii tätä liiankin alistuvaksi. Aikaansa Varpukynsi on viettänyt pentuajoista alkaen pois leiristä, klaanin reviirillä samoillen yksinään. Muihin kissoihin naaras suhtautuu etäisesti ja lähes pelokkaasti, ja hän on lähes kykenemätön saumattomaan yhteistyöhön muiden kanssa. Paksun kuorensa alla Varpukynsi kantaa silti empatiaa ja lempeyttä toisiin olentoihin, jota näyttää yleensä vain yksin ollessaan ja puhumattomuudestaan ymmärtää hyvin puhetta. Monesti Varpukynsi toivoo olevansa tarpeeksi rohkea ottamaan kontaktia muihin kissoihin ja etäisyydestään huolimatta kaipaa läheisyyttä. Hän on hyvinkin herkkä, ja altis erilaisille vaikutuksille ja mielipiteille. Varpukynsi uskoo Tähtiklaaniin, ja siihen että kaikella on tarkoituksensa. Hän ei halua vahingoittaa yhtäkään olentoa turhaan.

Taidot: Varpukynsi on nopea juoksija, ja saalistus on hänen vahvuutensa. Taistelussa Varpukynsi ei loista, ja kiipeilykään ei ole tämän vahvin osa-alue.


Menneisyys: Varpukynsi syntyi suurehkoon poikueeseen lähes sydäntalvella, jossa huomiota ja ravintoa ei aina riittänyt kaikille. Varpukynsi oli syntyessään jo taipuvainen hiljaisuuteen ja hyvin ujo, ja vaativa kasvuympäristö vielä lisäsi tätä. Pentuna hän puhui, mutta harvoin, kuunteli enemmän kuin puhui. Hänen emonsa oli vaativaa sorttia ja pennut saivat monesti huonosta käytöksestä korvilleen. Varpukynnen pentueessa omaa asemaa piti aina puolustaa kovin sanoin ja kynsin, sillä ajat olivat kovat. Varpukynsi luonteeltaan ei taipunut tähän, ja jäi siksi monesti ilman ruokaa tai huomiota. Emo huomasi Varpukynnen hiljaisuuden, ja moitti tätä monesti tästä syyttäen tätä kelvottomaksi. Varpukynsi herkkyydeltään loukkaantui tästä kovin, eikä asiaa auttanut muiden pentujen kiusoittelu joka lopulta johti vakavaan kiusaamiseen. Hänen ainoa ystävänsä ja uskottunsa oli tämän sisko, joka oli ainoa jolle hän noina aikoina puhui enemmän kuin muutamaa sanaa. Kun valkoyskä vei hänet ja monta pentua tämän pentueesta, Varpukynsi suruissaan kääriytyi hiljaisuuden peittoon. Emo purki oman surunsa eloon jääneihin pentuihin, ja lopulta Varpukynsi päätti lopettaa puhumisen kokonaan. Emo jätti pennut taakseen, ja lähti pentujen isän kansssa pois klaanista. Selvinneet pennut, joita oli kaksi Varpukynnen lisäksi, sysättiin toiselle kuningattarelle, mutta kun kevät koitti oli Varpukynsi ainoa selvinnyt pentu omasta poikueestaan. Varpukynnen mykkyyden vuoksi tämän oppilaskoulutusta harkittiin, mutta hänelle päätettiin antaa mahdollisuus tähän.

Toiveet: Varpukynnen toive on joskus päästä yli ujoudestaan, oppia luottaamaan muihin kissoihin ja joskus saada jopa omia pentuja joille tarjota erilainen lapsuus kuin itsellään.

Vastaus:

Ei hyväksytty.
-Sydäntalvella on väärä sana. Parempi sana olisi sydänlehtikato.
-Kissasi menneisyys on todella tapahtumatäyteinen jo nyt, joten olisi hyvä, jos edes lyhentäisit sitä.
-Lisää hakemukseesi muuta kohta, jossa mainitset kissasi puhumattomuudesta/vähäpuheisuudesta.
-"Aikaansa Varpukynsi on viettänyt pentuajoista alkaen pois leiristä, klaanin reviirillä samoillen yksinään". Tämä kohta sopisi luonteen sijasta paremminkin muuta -kohtaan.
-Kehoitan vielä harkitsemaan tarkkaan, haluatko näin vähäpuheisen kissan. Vähäpuheisella kissalla kirjoittaminen ei välttämättä ole helppoa, saatikaan sen käyttäminen tarinoissa.

-Miyu

 

©2017 Kuunpisara - suntuubi.com