Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mallihakemus

Luithan tekijänoikeudet? Kun luot kissan, se ei saa olla muissa (tarina)roolipeleissä nyt, vuoden päästä eikä koskaan.

Lihavoidut kohdat on pakko täyttää. Jos hakemuksesta puuttuu yksi tai useampi pakollinen kohta, sitä ei luonnollisesti hyväksytä.

Onko sinulla mielessäsi nimi, jonka välttämättä tahdot kissallesi? Täällä voit varata nimiä!

------------------------

Kirjoittaja: Nimi, jolla liikut netissä. Esimerkiksi Usva. Tarkistathan, että liittyneiden listalla ei ole nettinimeä, mitä sinä käytät. Jos on, sinun täytyy keksiä uusi nimi itsellesi.

Pentunimi: Päätyttävä sanaan -pentu, esim. Punapentu. Ei sanoja, joita kissat eivät tiedä! Esim. Meritassu ja Lusikkatassu ovat kiellettyjä nimiä.

Oppilasnimi: Päätyttävä sanaan -tassu, esim. Punatassu, Myrkkytassu, Sinitassu. Ei sanoja, joita kissat eivät tiedä! Esim. Meritassu, Lusikkatassu! Nimi ei voi olla klaanin alku, esimerkiksi Tuulitassu. Myrsky- on kuitenkin hyväksyttävä alku.

Soturinimi: Alkaa samalla sanalla kuin oppilasnimi, yleisimpiä päätteitä ovat -kynsi, -hammas, -turkki, -häntä ja -viiksi. Soturinimi ei saa tarkoittaa mitään, esim. Lumihiutale ei sovi. Soturinimiä ei saa taivuttaa. Esimerkiksi ei Luumunpuna, vaan sen pitää olla Luumupuna.

Sukupuoli: Naaras tai kolli.

Klaani: Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani, Varjoklaani, Kuolonklaani, Taivasklaani, Tähtiklaani, Pimeyden metsä, erakko tai kotikisu. Katso mallihakemuksen alta löytyvistä liittymistilanteista, missä klaanissa on vapaata. Kuolleen kissan voi tehdä aina.

Ulkonäkö: Tähän kohtaan kuvailet kissasi ulkonäköä vähintään kahdeksalla lauseella. Puhuttele kissaasi soturi- tai parantajanimellä ja kerro ainakin turkin väristä, silmien väristä ja turkin mahdollisista kuvioista. Realistisuus on toivottavaa, ei mitään sinisiä tai vihreitä kissoja, eikä otsahiuksia tai syntymämerkkejä. Kissalla ei saa olla arpia, vammoja ja niin edelleen ilman ylläpitäjän erillistä lupaa.

Luonne: Kuvaile kissasi luonnetta vähintään kahdeksalla lauseella. Puhuttele kissaasi soturi- tai parantajanimellä. Mitä pidemmän ja selvemmän luonnekuvaukseen teet, sitä helpompaa muiden liittyneiden on kirjoittaa kanssasi. Luonteessa täytyy mainita, mihin kissa uskoo(Tähtiklaaniin, Pimeyden Metsään tai ei mihinkään).

Taidot: Missä fyysisissä taidoissa kissasi on hyvä? Tähän kelpaavat myös aistit(näkö, kuulo, haju jne) sekä yrttitietämys ja niin edelleen. Hyväksyttäviä taitoja ovat esimerkiksi taisteleminen, saalistaminen, piiloutuminen, vaaniminen, nopeus ja kiipeileminen, voit keksiä niitä itse myös. Pakollista on kertoa, onko kissa hyvä vai huono saalistaja ja taistelija ja jokiklaanilaisilla pakollisia ovat myös kalastaminen ja uiminen. Taitojen on oltava tasapainossa keskenään ja sekä hyvin hallittuja että huonosti hallittuja taitoja tulee olla molempia vähintään kaksi, eli yhteensä neljä. Enemmän saa ja mielellään tulisikin olla. Ainoastaan jokiklaanilaisille kalastaminen ja uiminen kelpaavat huonosti hallittuihin taitoihin, koska muiden klaanien jäsenille ei opeteta kumpaakaan, jonka vuoksi on ilmiselvää, etteivät he niitä hallitse.

Suku&suhteet: Tähän kohtaan laitat kissasi perheenjäsenten nimet ja klaanit. Jos kissasi on pentuhakemuksista otettu, tämä kohta on pakollinen, mutta jos kissasi ei ole pentuhakemuspentu, sinun ei kannata edes vilkaista tätä kohtaa, ellet luo jonkun kanssa sisaruksia tai muuta sellaista. Et voi keksiä kissallesi perhettä, ellei sinulla ole erillistä lupaa ylläpitäjältä. Jos laitat kissan nimen perään sen klaanin, merkitse klaani tähän tapaan: Usvahäntä(Myrskyklaani). Älä laita näin: Usvahäntä, Myrskyklaani. Koska jos on esimerkiksi monta sisarusta, niin pilkulla merkattuna se saattaa vaikeuttaa esimerkiksi niiden kissojen laskemista, jonka vuoksi sulut ovat helpommat.

Menneisyys: Kerro kissasi menneisyydestä. Jos et keksi, mitä laittaa, laita vaikka se, missä kissasi on syntynyt, kenelle ja mihin vuodenaikaan. Kissasi ei saa ilman ylläpidolta saatua lupaa olla kotikisu- tai erakkosyntyinen, eikä puoliverinen! Pelkkä klaanisyntyinenkin riittää. Toki myös voit kertoa, kun kissa syntyi ja jos vanhemmat/perhe kuoli jossain vaiheessa, voit kertoa heistäkin, älä mielellään kerro nimillä, kutsu vain että "emo", "isä", jne. Ellei kissallasi sitten ole perhettä, johon on annettu se erillinen lupa.

Muuta: Tähän kohtaan laitat kaiken ylimääräisen, mikä ei muualle kuulu. Esimerkiksi jos kissallasi on kummallisia tapoja tai jotain muuta.
Jos kissasi on kotikisu, kerro, saako hän käydä ulkona vai ei. Erakoilla taas tähän voisi mainita, missä paikassa kissa asuu(lähellä viittä klaania, Taivasklaanin lähellä vai kaukana kaikista klaaneista tai jotain muuta).

Toiveet: Voit esittää tässä mestaritoiveen tai jos toivot kumppania, pentuja, parantajan, varapäällikön tai päällikön paikkaa. Muistathan, että toiveitasi ei toteuteta heti paikalla tai välttämättä koskaan, vaan ne ovat kissan niin sanottuja elämänhaaveita, jotka voivat auttaa vaikkapa päällikköä varapäällikön valinnassa.

Theme Song: Tähän ei pakolliseen kohtaan voit laittaa youtubelinkin tai nimen johonkin kappaleeseen, joka kuvaa kissasi luonnetta ja elämää. Jos laitat sekä nimen että linkin, voi kissasi sivulta päästä kuuntelemaan kappaletta vain yhdellä klikkauksella.

------------------------

Jos tahdot kysyä ylläpitäjältä lupaa johonkin, kysy vieraskirjassa ennen hakemuksen tekoa!

Jos unohdat hakemuksesta jotain, älä lähetä sitä uudelleen ennen kuin ylläpito on vastannut siihen! Jos siis vaikka taidot tai mikä tahansa muu unohtuu, älä lähetä hakemusta, vaan odota että ylläpito vastaa siihen. Jos hakemus hyväksytään, voit käydä lisäämässä sen kohdan "Muokkaa kissan tietoja"-osioon, jonka löydät Liittymisestä. Jos hakemusta ei hyväksytä, lähetät sen vain uudelleen korjaten ylläpitäjän mainitsemat virheet ja muut ja lisäät ne omat juttusi sinne.

Liittymistilanteet:

Jos klaanin nimi on vihreä sinne saa liittyä, mutta jos se on punainen sinne ei saa liittyä.
Jos parantajaoppilaan paikka on varattu, sen perässä lukee päivämäärä. Se on päivämäärä, jolloin hakemus on viimeistään luotava/kissan on oltava valmis oppilaaksi tai paikka luovutetaan toiselle.

Klaani Parantajaoppilas Muuta
Myrskyklaani Varattu Naginille 15.3. saakka  
Jokiklaani Heinätassu(Milo)  
Tuuliklaani Villatassu(Noctis)  
Varjoklaani Liljahenkäys(EmppuOmppu) Vain Pimeyden Metsään uskovia kissoja!(viekusa voi kysyä lupaa Tähtiklaaniin uskovalle)
Kuolonklaani Talvikkitassu(Myrsky)  
Taivasklaani Kirjotassu(Catty)  
Erakot&kotikisut -  

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Lucia

17.03.2018 20:22
Kirjoittaja: Lucia

Pentunimi: Hurmepentu

Oppilasnimi: Hurmetassu

Soturinimi: Hurmelaulu

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Hurmelaulun turkki on ohutta sekä vaaleanruskea. Turkki on kaiken lisäksi hyvin karkeaa. Naaras omaa suurehkot korvat sekä vaaleanpunaisen pienen nenän. Rakenteeltaan soturi on vankka mutta pieni. Pitkät sekä valkeat viikset omaava Hurmelaulu omistaa vaaleat, pitkät sekä hyvin terävät kynnet. Soturin häntä on lyhyehkö ja sen pää on valkoinen. Hurmelaululle on keskellä otsaansa pieni valkoinen täplä. Hampaat ovat naaraalla lyhyet sekä aavistuksen kellastavat. Soturin polkuanturat ovat pienet ja vaaleanpunaiset.

Luonne: Hurmelaulu on lempeä sekä ystävällinen, mutta myös hyvin penturakas. Soturi huomioi yleensä kaikki ja on hyvin vaatimaton päällepäin. Hurmelaulu omaa vahvan suojeluvietin klaaniaan kohtaan ja voi joskus olla hieman liiankin suojeleva. Naaras olisi valmis taistelemaan yksin vaikka kaikkia muita neljää klaania vastaan, jos voisi näin pitää klaanitoverinsa turvassa. Osaa olla tarvittaessa hyvin ilkeä sekä ärsyttävä, jos näin itse vain tahtoo. Huonona päivänä naaras tulistuu sekunneissa, mutta ei käy päälle. Ei yleensä harkitse kauaakaan mitä tekee ja katuu yleensä näin ollen jälkeenpäin tekojaan ja sanojaan. On hyvin ankara itselleen. Tykkää välillä hieman ärsytellä kolleja ja usein Hurmelaulu löytääkin itsensä flirttailemasta kolleille. Naaraan on vaikea kuvitella itsensä kumppani rinnallaan, sillä tämä pelkää, että eksyy kuitenkin flirttailemaan muille, mutta sisimmässään toivoo, että suunnaton rakkaus pitäisi Hurmelaulun itsensä kurissa. Hurmelaulu omaa myös ripauksen kunnianhimoa, mutta pyrkii pitämään tämän ominaisuuden piilossa.

Taidot: Naaras on nopea juoksija sekä loistava taistelija pienestä koostaan huolimatta. Kehnommin naaras taitaa saalistamisen sekä jäljittämisen.

Menneisyys: Erakkosyntyinen. Liskoloikka löysi tämän ja toi Tuuliklaaniin.

Toiveet: Toivoo mestarikseen Naalitähteä. Naaraan salainen haave olisi päästä päälliköksi, mutta ei usko tämän tapahtuvan menneisyytensä ja luonteensa takia.

Theme Song: Haloo Helsinki, Jos Elämä Ois Helppoo https://m.youtube.com/watch?v=GYqQyfR9MmU

//Lupa erakkosyntyiseen naaraspentuun Elalta

Nimi: Aamu

17.03.2018 12:45
Kirjoittaja: Aamu

Pentunimi: Timoteipentu

Oppilasnimi: Timoteitassu

Soturinimi: Timoteisulka

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Timoteisulka on tummanharmaan turkin omistava kolli. Hänellä on pitkäkarvainen ja paksu, mutta silti silkinpehmeä turkki, joka saattaa näyttää kirkkaassa auringonvalossa hieman sivertävältä. Kollilla on myös ruskea raita korvien välistä hännänpäähän asti. Häntä on pitkä ja kokonaan ruskea. Häneltä löytyy myös valkoinen täplä rinnasta. Timoteisulka omaa lisäksi isältään perityn tanakan ruumiinrakenteen ja lihaksikkaan vartalon, joka antaa hänestä hieman erikoisen kuvan tuuliklaanilaisena, koska hän on hieman normaalia tuuliklaanilaista vankkarakenteisempi. Häntä ei voi sanoa silti millään tavalla suurikokoiseksi. Pään pyöreähkö muoto ja turkin pituus ja väritys ovat myös hänen isältään perittyjä.
Hänellä on hieman normaalia pidemmät jalat, mutta muuten hän on normaalikokoinen. Lihaksia soturilta löytyy erityisesti takajaloista. Tuuliklaanilaissoturi omaa myös tummanvihreät, mantelinmuotoiset ja suuret silmät. Polkuanturat ovat mustat niin kuin nenäkin. Ne ovat myös pehmeät, mutta silti niiden pinta on kuitenkin vähän kova. Kynnet ovat valkoiset ja todella terävät, mutta eivät niinkään pitkät. Soturin hampaat ovat puhtaanvalkoiset, jotka nekin ovat lyhyet ja terävät. Korvat ovat hieman normaalia suurikokoisemmat, mutta suipot ja niiden päissä on pienet tupsut. Kollin kuono taas on muodoltaan suippo. Hänellä on pitkät viikset ja väriltään ne ovat valkoiset. Lisäksi Timoteisulan turkin paksuus on rinnassa, vatsassa ja hännässä pörröisempää kuin muualla kehossa.

Luonne: Timoteisulka omaa temperamenttisen ja joissain kohdissa myös vaikeasti ymmärrettävän luonteen. Hän on kuitenkin sosiaalinen ja ystävällinen muille kissoille, etenkin perheelleen. Kolli omistaa isänsä lailla eräänlaisen suojeluvietin. Hän siis suojelee perhettään kaikin mahdollisin keinoin. Timoteisulka on myös todella hajamielinen ja pohtiva. Kolli saattaa välillä unohtaa itsensä haaveksimaan, joka ei aina ole niinkään hyvä asia. Se on Timoteisulan tapa, josta hän ei mielellään kerro muille, koska yrittää itsekin kitkeä sitä pois ja häpeääkin sitä. Tuuliklaanilaisella saattaa siis välillä olla keskittymisvaikeuksia, mutta hän osaa kyllä pitää sen kurissa. Timoteisulka on myöskin varautuva ja hieman itseään vähättelevä eikä omista juuri minkään laista ylimielisyyttä, tosin kunnianhimoa kollilta kyllä löytyy. Hän osaa pitää puolensa ja jos hän suuttuu, siitä on ilo kaukana. Soturin ystäväksi on vaikea päästä ja joskus se saattaa olla pitkäkin prosessi. Hän ei mielellään tutustu uusiin kissoihin ja suhtautuukin uusiin tuttavuuksiin epäilevästi.
Kolli ei pidä siitä, jos hänen erakkojuuristaan mainitaan, varsinkaan jos hänen erakkosyntyinen isänsä otetaan puheenaiheeksi. Timoteisulka ei häpeä erakkovertaan ja osaa arvostaakkin erakoita, sillä hänellä on isänsä puolella sukulaisia, jotka ovat erakoita. Luopioista, kotikisuista ja myös muiden klaanin kissoista hän ei pidä. Timoteisulka ei pidä suurimmasta osasta oman klaaninsa kissoistakaan. Hän inhoaa koko sydämestään kissoja, jotka eivät ole klaanilleen uskollisia tai luotettavia. Hän arvostaa rehellisyyttä ja on myös itse rehellinen, joskus vähän liiankin rehellinen. Tuuliklaanilainen osaa silti pitää ajatukset omana tietonaan. Timoteisulka uskoo Tähtiklaaniin, mutta usko ei ole kovin vahvaa.

Taidot: Timoteisulka on hyvä saalistaja ja taistelija. Voimakkaiden takajalkojen ja muutenkin pitkien jalkojensa ansiosta hän on myös erinomainen juoksija. Piiloutuminen, vaaniniminen ja kiipeily taas kuuluvat kollin heikkouksiin. Tuuliklaanilainen omaa myös hyvän näkö -ja hajuaistin, mutta kuuloaisti on muita huonompi. Jäljittäminen on myös kollille vaikeaa.

Suku&suhteet:
Emo: Lepakkoliito (Tuuliklaani)
Isä: Havuviiksi (Tuuliklaani)
Sisko(t): Tähtimöpentu (Tuuliklaani) ja Tillipentu (Tuuliklaani)
Isän isä: Fire (erakko)
Isän emo: Fria (kuollut)
Isän siskot: Huurre (kuollut) ja Kaisla (erakko)

Menneisyys: Timoteisulka syntyi lehtikadon aikaan emolleen Lepakkoliidolle ja isälleen Havuviikselle Tuuliklaanissa. Timoteisulka on klaanisyntyinen.

Muuta: Niin kuin jo luonteessa mainittiinkin, Timoteisulalla on keskittymisvaikeuksia. Se ei rajoita millään tavalla hänen elämäänsä ja keskittymisvaikeuksia onkin vain vähän. Kollin keskittyminen saattaa vain välillä herpaantua ja hän on suurimmaksi osaksi hajamielinen, joten hän on itse alkanut kutsua niitä keskittymisvaikeuksiksi.

Toiveet: Timoteisulka toivoisi saavansa tulevaisuudessa rakastavan kumppanin ja mahdollisesti pentuja. Hän haluaisi tietenkin myös varapäälliköksi ja siitä päälliköksi.

//pentuhakeista

Nimi: Tipsu

17.03.2018 12:40
Kirjoittaja: Tipsu

Pentunimi: Tähtimöpentu

Oppilasnimi: Tähtimötassu

Soturinimi: Tähtimötuuli

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Tähtimötuuli on keskikokoinen mustan, lyhyen turkin omaava pitkäjalkainen naaras. Hän on melko vankkarakenteinen Tuuliklaanilaiseksi, kuten hänen erakkosyntyinen isänsäkkin on. Hän on perinyt isältään myös vähän pyöreähköt kasvot, mutta kuono on suippo ja melko pitkä. Tähtimötuulen keho on melko solakka pitkine jalkoineen, mutta vankkarakenteisuus ja tanakka olemus pilaa solakan vaikutelman. Naaraan lihakset näkyvät melko hyvin lyhyen turkin alta. Hänen turkkinsa on tuuheaa ja vähän pörröistä, eli ei yhtä sileää kuin suurimmalla osalla lyhytturkkisista kissoista on. Naaraan nenästä kulkee ruskea raita aina hännänpäähän asti. Tuuliklaanilaisen häntä on keskipitkä ja tuuhea, väriltään ruskea. Karvoitus hännässä on vähän pidempää kuin muualla kehossa. Soturin korvat ovat vähän isot ja muodoltaan kolmiomaiset.
Tähtimötuulen silmät ovat harmaat, joissa on pieni säväys sinistä, eli toisinsanoen ne ovat siniharmaat. Hänen silmään voisi sanoa vähän "utuisiksi", eli värit eivät ole niin kirkkaat ja selkeät, pikemminkin vähän sumeat. Muodoltaan hänen silmänsä ovat mantelimaiset ja vähän suurehkot. Naaraan viikset ovat valkeat ja lyhyet, kuten hänen hampaansakkin ovat. Kynnet hänellä ovat keskipitkät, mutta erittäin terävät ja paksut, eli ne eivät katkeile helposti. Tähtimötuulen nenä ja polkuanturat ovat väriltään mustat, joskin polkuanturoissa on pieniä vaaleanpunaisia täpliä. Polkuanturat ovat kovat ja karheat.

Luonne: Tähtimötuuli on hiljainen ja jokseenkin hajamielinen naaras. Hän ei mielellään mene omasta aloitteestaan puhumaan vieraille kissoille. Tuuliklaanilainen pitää ajatuksensa useinkin omana tietonaan. Hän ei kuitenkaan ole ujo, ei sinne päinkään. Naaras on useimmiten rauhallinen, mutta jos sille päälle sattuu niin hänen toinen puolensa tulee esille. Silloin hän saattaa tiuskia muille mitä sattuu ja olla todella jääräpäinen. Hän ei silloin juurikaan ajattele mitä tekee, ja joskus jälki voi olla pahaa. Tähtimötuulen mieliala onkin melko ailahtelevainen. Yhdessä hetkessä hän saattaa olla iloinen ja pian jo tiuskia muille vihaisena. Naaras ei juurikaan piittaa siitä mitä muut hänestä ajattelevat. Hän inhoaa sitä, että joku mainitsee jotain hänen erakkosyntyisestä isästään. Tuuliklaanilainen halveksii kotikisuja ja luopioita, mutta erakkoihin hän suhtautuu eri tavalla erakkojuuriensa vuoksi. Soturi pitää erakkoja vahvoina, koska he pärjäävät yksin, mutta kuitenkin pystyy tarvittaessa häätää erakon Tuuliklaanin reviiriltä.
Vaikka Tähtimötuulesta saa sen vaikutelman, että hän ujo hiljainen kissa, hän on oikeastaan hyvin älykäs. Useimmista kissoista naaras ei pidä, mutta pentuja hän rakastaa, ja haluaisi joskus itsekin saada niitä.
Tähtimötuulen luottamus täytyy ansaita. Hän suhtautuu aika epäilevästi vieraisiin kissoihin. Naaras uskoo Tähtiklaaniin, joskin hänen uskonsa on vähän heikonpuoleista. Klaanilleen hän on täysin uskollinen, ja on valmis tekemään lähes mitä vain sen puolesta.

Taidot: Tähtimötuuli on huono taistelija, mutta metsästyksessä hän on erinomainen. Naaras on myös hyvä juoksija pitkien ja voimakkaiden jalkojensa ansiosta. Soturilla on vähän normaalia huonompi hajuaisti.

Suku&suhteet:

Emo: Lepakkoliito (Tuuliklaani)
Isä: Havuviiksi (Tuuliklaani)
Isän emo: Fria (erakko, kuollut)
Isän isä: Fire (erakko)
Siskot: Tillipentu (Tuuliklaani)
Veljet: Timoteipentu (Tuuliklaani
Tädit: Kaisla (erakko), Huurre (erakko, kuollut)

Menneisyys: Tähtimötuuli syntyi Tuuliklaaniin lehtikadon aikana sisaruksiensa kanssa.

Muuta: Tähtimötuulen isä Havuviiksi on erakkosyntyinen, eli naaraassa on erakkoverta.

Toiveet: Tähtimötuuli toivoo saavansa pentuja ja pitkän elämän.

//Pentuhakeista c:

Nimi: Eräs henkilö

16.03.2018 20:02
Kirjoittaja: Eräs henkilö

Oppilasnimi: Susitassu

Soturinimi: Susihammas

Sukupuoli: kolli

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Susihammas on pienikokoinen tummanharmaa kolli. Susihampaalla on muutama musta raita selässään. Susihampaalla on musta häntä. Se on melko lyhyt. Susihampaan silmät ovat keltaiset. Susihampaan hampaat ja kynnet ovat hieman normaalia pidemmät ja terävämmät. Susihampaan jalat ovat voimakkaat ja suurikokoiset verrattuna muuhun vartaloon. Susihampaan korvat ovat taas normaalia pienemmät.

Luonne: Voi näyttää, että Susihampaalla ei olisi ollenkaan tunteita. Susihampaalta näyttää todellakin puuttuvan sellaiset tunteet kuin kiintyvyys, rakkaus ja velvollisuudentunto. Sen sijaan kunnianhimo, rohkeus ja itsekkyys ovat tallella. Susihampaan tavoite on päästä päälliköksi hinnalla millä hyvänsä. Susihammas on rohkea, mutta näyttää sen vain silloin kun siitä on itselleen hyötyä. Susihammas ajattelee loogisesti ja tekee asiat tavalla josta hyötyy itse eniten. Susihammas ei ole kumppanityyppiä, mutta jos hän hyötyisi jotenkin suhteesta niin voisi ottaa kumppanin. Susihammas uskoo Pimeyden Metsään. Susihammas halveksii kissoja jotka uskovat Tähtiklaaniin.

Taidot: Susihammas on hyvä taistelemaan. Metsästys taas sujuu huonommin. Susihampaan näkö ja kuulo ovat tarkkoja. Hajuaisti taas ei ole niin hyvä kuin voisi olla, mutta kohtalainen kuitenkin. Vaaniminen ja jäljittäminen sujuvat Susihampaalta huonosti.

Menneisyys: klaanisyntyinen

Toiveet: Luonteesta kyllä huomaa että Susihammas haluaa päästä päälliköksi.

Nimi: EmppuOmppu

16.03.2018 17:21
Kirjoittaja: EmppuOmppu

Pentunimi: Karpalopentu

Oppilasnimi: Karpalotassu

Soturinimi: Karpalopuna

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Karpalopuna on keskikokoinen, pähkinänruskean turkin omaava kollikissa. Tämän turkissa on tummemman ruskeita raitoja.  Hänen silmänsä ovat haalean meripihkanväriset ja muodoltansa pyöreät. Karpalopunan nenä on räikeän vaaleanpunainen, josta tämän nimikin tulee, koska se muistuttaa paljolti marjaa. Soturin viikset ovat pitkät ja maidonvalkeat, mutta ne tummenevat hieman tyveen päin mennessä. Kollin purukalusto on likaisenvalkea ja terävä, joten saaliin tappaminen tapahtuu yleensä kahdella tai yhdellä puraisulla, riippuen tietenkin saalistettavan riistan koosta. Karpalopunan karva on lyhyttä ja hieman karkeaa, mutta tarpeeksi paksua, jotta se pystyy pitämään purevan pakkasen loitolla. Kollisoturin häntä on melko pitkä, ja sen pää on valkea. Karpalopuna omaa leveät, lihaksikkaat lavat, sekä pitkät, voimakkaat raajat. Kollin kynnet ovat lyhyet ja tylpät - väriltään tummanharmaat -, joten niistä ei ole juurikaan apua taistelussa tai riistaa napatessa.

Luonne: Karpalopuna on hivenen itsepäinen kolli, jolla on vahva oikeudentaju. Hän puolustaa heikompaa osapuolta empimättä, eikä pelkää käyttää kynsiään itseään suurempaa vastustajaa vastaan. Soturi ajattelee aina ennen itseään muita. Hän asettaa perheen etusijalle ja on valmis tekemään mitä tahansa suojellakseen heitä. Karpalopuna tahtoo tehdä asiat itse, ja hän viihtyy paremmin yksinään kuin muiden seurassa. Lisäksi hän on huono pyytämään apua, jos sitä tarvitsee, sillä kollin ylpeys ei anna periksi. Vaikka Karpalopuna antaakin usein itsestään kylmän ja ehkä jopa hieman väkivaltaisen kuvan, on soturi silti sisimmältään lämmin ja hyväsydäminen, eikä haluaisi satuttaa ketään syyttä. Kollin äkkipikaisuuden takia tämä saattaa tehdä vähän turhan nopeita johtopäätöksiä ja toimia ennen kuin ajattelee asiaa lainkaan, tai sanoa jotakin sellaista, mitä katuu myöhemmin jälkeen päin. Naaraiden kanssa Karpalopuna tulee oikein hyvin toimeen ja on suoraan sanottuna varsinainen herrasmies. Sitoutuminen mihinkään niin suureen asiaan, kuten kumppanuuteen, ei ole aivan Karpalopunan heiniä. Hän pitää pennuista kovin paljon. Karpalopuna uskoo vahvasti Tähtiklaaniin.

Taidot: Karpalopuna on erinomainen taistelija, sekä saalistaminenkin sujuu moitteettomasti, mutta hän on tuuliklaanilaiseksi melko hidas, johtuen kollin hengitysvaikeuksista, jotka vaikeuttavat hapen ottoa juoksemisen aikana. Hän ei ole kovin hyvä piiloutumaan, sillä yleensä tuo ei malta olla pitkiä aikoja paikoillaan. Soturin näköaisti on aavistuksen verran huonompi kuin muut aistit, sillä hän näkee tarkasti ainoastaan parinhännän mitan päässä oleviin asioihin, mutta minkä hän näössään häviää, hän korvaa sen erittäin tarkalla kuulollaan, josta on apua esimerkiksi saalistaessa pienriistaa kanervikossa tai muualla tiheässä aluskasvillisuudessa.

Suku&suhteet:
Emo: Maahäntä(Tuuliklaani)
Isä: Tulihenkäys(Tuuliklaani)
Sisaret: Herukkapentu(Tuuliklaani), Lakkapentu(Tuuliklaani)
Veli: Juolukkapentu(Tuuliklaani)
Isän emo: Hunajaviiksi(Tuuliklaani)
Isän isä: Naalitähti(Tuuliklaani)
Sedät: Jalavamieli(Tähtiklaani), Ruokoturkki(Tähtiklaani), Kultaliekki(Tuuliklaani)
Tädit: Orkideapolku(Varjoklaani), Narsissiviiksi(Tähtiklaani), Yrttitassu(Tuuliklaani)

Menneisyys: Karpalopuna syntyi vanhemmilleen lehtikadon aikoihin Tuuliklaaniin kolmen muun sisaruksensa kanssa.

Muuta: Karpalopunalla on hengitysvaikeuksia, joka ilmenee yleensä juostessa hengityksen rahinana ja raskaan kuuloisena puuskutuksena, sekä oikein kovina pakkaspäivinä vinkuvalla pihinällä.

Toiveet: Karpalopuna haaveilee päällikön asemasta.

Theme Song: Matisyahu - Live Like A Warrior

Nimi: Kharon

15.03.2018 06:50
Kirjoittaja: Kharon

Pentunimi: Kuurapentu

Oppilasnimi: Kuuratassu

Soturinimi: Kuurakarva

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Taivasklaani

Ulkonäkö: Kuurakarva on valkoinen pitkäkarvainen kolli. Hänen karvansa on pitkää ja paksua, joka lämmittää lehtikadon aikaan. Kissan korvat ovat suuret, ja niissä on lyhyempää karvaa. Kollin silmät ovat vihreät ja melko suuret. Kuurakarvalla on pitkät, vaaleat viikset. Turkissa ei ole kuvioita, ainoastaan hännänpää on musta. Hän ei ole kooltaan suuri, mutta hänen ruumiinsa on vankkarakenteinen. Hänellä on pienet, mutta vahvat jalat. Kollin kynnet ovat keskipitkät.

Luonne: Kuurakarva on hyväsydäminen mutta hieman jääräpäinen kissa. Hän on rohkea, mutta joskus se koituu hänen heikkoudekseen. Hän on melko näsäviisas. Hänen puheensa ei ole aina kovin kunnioittavaa, vaikka hän onkin uskollinen klaanilleen. Hän uskoo Tähtiklaaniin ja kunnioittaa päälikköään. Hän pitää seikkailuista. Jos hän ei pidä jostakusta, hän saattaa puhua loukkaavasti, josta häntä koko ajan muistutetaan. Hän ei kuitenkaan halua kenellekkään pahaa.

Taidot: Kuurakarva on nopea juoksemaan, mutta hänen liikkeensä eivät ole kovinkaan ketteriä. Saalistajana hän on kohtalainen, mutta taistelu häneltä onnistuu pienestä koosta huolimatta. Hän on surkea jäljittäjä. Vahvoilla jaloillaan hän pystyy loikkimaan korkealle.

Menneisyys: Syntynyt viherlehden aikaan. Klaanisyntyinen.

Muuta: Pitää lehtikadon ajan luontoa kauniina.

Toiveet: Tulla arvostetuksi soturiksi.

Nimi: Tähtitaivas

14.03.2018 21:09
Kirjoittaja: Tähtitaivas

Pentunimi: Herukkapentu

Oppilasnimi: Herukkatassu

Soturinimi: Herukkaviiksi

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Herukkaviiksen turkki on pääosin kauniin punertava. Turkkia halkovat ohuet, muuta turkkia tummemmat raidat ja naaraalla on valkeat tassut, sekä valkoinen hännänpää. Herukkaviiksen turkki on keskipitkää ja tiheydeltään melko ohutta. Naaraalla on kauniit, hailakanvihreät silmät, jotka ovat muodoltaan melko pyöreät. Myös hänen korvansa ovat linjoiltaan pehmeät ja kooltaan normaalit. Korvien sisällä karva on vaaleampaa, ja pidempää, kuin muualla turkissa. Herukkaviiksen viikset ovat pitkät ja tumman värinsä ansiosta ne erottuvat melko hyvin punertavasta naamasta. Myös naaraan kuononpää on tumma, mutta hänen polkuanturansa ovat vaaleanpunaiset lukuun ottamatta muutamaa mustaa täplää. Naaraan naama on linjoiltaan pehmeä korvien tapaan, mutta se on silti jossain määrin kulmikas. Herukkaviiksen häntä on pitkä ja siinä karvat ovat hieman tuuheampia, kuin muualla. Kooltaan naaras on melko pienikokoinen ja ruumiinrakenteeltaan solakka. Muuhun kokkoonsa nähden Herukkaviiksellä on pitkät jalat, joilla on hyvä juosta. Naaras on melko hento, eikä kovin voimakas, mutta hänellä on silti myös lihaksia, vaikka ne eivät erotukaan kovin hyvin turkin alta. Herukkaviiksellä on pienet käpälät, joten niiden lyönneistä ei kynnet piilossa ole paljonkaan vahinkoa, mutta niiden seasta pistää terävät, mutta ei kovin pitkät kynnet. Naaraan hampaat eivät ole terävät, mutta ne eivät ole myöskään tylpät.

Luonne: Luonteeltaan Herukkaviiksi on uskalias ja sosiaalinen. Muiden kissojen tapaaminen ei ole hänelle ongelma ja naaras viihtyy muiden kanssa. Herukkaviiksi on mukava muille, mutta sanoo usein mielipiteensä suoraan, ja saattaa sitä kautta loukata muita. Hän ei ole kovin kohtelias, mutta mikäli asia ei ole mikään kovin vakava, naaras usein huvittaa muita. Muutenkin Herukkaviiksi pitää muiden viihdyttämisestä. Sen lisäksi Herukkaviiksi on hyvin utelias, ja kuuleekin usein paljon asioita, jotka ei ole tarkoitettu hänen korvilleen. Naaras on silti luotettava, eikä kerro kuulemiaan juoruja eteenpäin. Hän on hyvin rehellinen, mutta se johtuu luultavasti siitä, että naaras on surkea valehtelija. Herukkaviiksi ei ole johtajatyyppiä, pikemminkin naaras on hyvä ja luotettava seuraaja. Hän ei tahdo tehdä päätöksiä, joista muiden henki voi riippua, mutta hän tottelee käskyjä ja on ahkera. Mikäli kyse on ainoastaan Herukkaviiksestä itsestään, on naaras oma-aloitteinen. Hän on tarkka omissa asioissaan ja hän vihaa epäonnistumista, mutta muita hän pyrkii aina kannustamaan. Naaras ei vähällä luovuta, vaan saa usein haluamansa. Herukkaviiksen ihastuessa sitä huomaa yllättävän harvoin muuten avoimesta persoonasta huolimatta. Naaras tahtoo pitää ihastumisen omana tietonaan, kunnes on varma, että myös toinen osapuoli pitää hänestä. Naaras on hyvä urkkimaan haluamiaan tietoja, eikä tähän siis yleensä mene kauaa. Naaras ihastuu melko harvoin, mutta jokainen ihastus on hänelle suuri juttu. Vaikka hän ihastuu itse harvoin, hän yrittää saattaa usein muita kissoja yhteen. Herukkaviiksi arvostaa itseään vanhempia kissoja, kun taas nuorempia kissoja kohtaan naaras tuntee suurta suojelunhalua. Hän pitää pennuista, sillä he ovat naaraan mielestä niin viattomia. Hän uskoo vahvasti Tähtiklaaniin, eikä erityisemmin pidä Pimeyden Metsään uskovista, joskin hän ei tuomitse uskon perusteella, mikäli Pimeyden Metsään uskova kissa ei ole tehnyt mitään julmia asioita.

Taidot: Herukkaviiksi on erinomainen juoksija ja täten myös hyvä saalistaja, mutta pienen koon vuoksi taistelu ei oikein suju. Naaras on myös onneton kiipeilijä ja myöskään piiloutuminen ei häneltä oikein suju, varsinkin, kun hänen turkkinsa on punertava. Herukkaviiksellä on hyvä kuulo.

Suku & suhteet:
Emo: Maahäntä (Tuuliklaani)
Isä: Tulihenkäys (Tuuliklaani)
Sisar: Lakkapentu (Tuuliklaani)
Veljet: Juolukkapentu (Tuuliklaani) ja Karpalopentu (Tuuliklaani)
Isän emo: Hunajaviiksi(Tuuliklaani)
Isän isä: Naalitähti(Tuuliklaani)
Sedät: Jalavamieli(Tähtiklaani), Ruokoturkki(Tähtiklaani) ja Kultaliekki(Tuuliklaani)
Tädit: Orkideapolku(Varjoklaani), Narsissiviiksi(Tähtiklaani) ja Yrttitassu(Tuuliklaani)

Menneisyys: Herukkaviiksi syntyi sisaruksineen Tuuliklaaniin. Hänen isänsä Tulihenkäys oli päällikön, Naalitähden poika.

Muuta: Pelkää sairauksia ja korkeita paikkoja.

Toiveet: Rakastava kumppani, sekä pentuja.

//Pentuhakeista :3

Nimi: Loikka

14.03.2018 17:43
Kirjoittaja: Loikka

Pentunimi: Lakkapentu

Oppilasnimi: Lakkatassu

Soturinimi: Lakkahenkäys

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Lakkahenkäys on pienikokoinen, vaaleanruskea naaras. Tuo on ruumiinrakenteeltaan solakka, eikä omista niinkään näkyviä lihaksia. Soturin turkkia koristavat tummanruskeat raidat, jotka näkyvät esimerkiksi selässä ja etutassuissa. Häntä on suhteellisen normaalinpituinen ja tuuhea. Turkki on karheaa ja lyhyttä suurinpiirtein jokapuolella Lakkahenkäyksen kehoa. Tuuliklaanilaisella on valkeat, terävät, todella pienet hampaat. Kynnet ovat puolestaan hieman harmahtavat, eivätkä kovin pitkätkään, suhteellisen terävät. Naaraan polkuanturat ovat hieman laimean mustat. Soturin pää on suhteellisen normaalinkokoinen pieneen vartaloon katsottuna. Täysin vaaleanruskeita kasvoja korostavat pikimustat viikset ja kapeahko kuono. Suipot, korvat, jotka eivät kovin pitkät ole. Naaras omaa todella vaalean lehdenväriset silmät.

Luonne: Lakkahenkäys on sosiaalinen naaras ja tästä syystä viihtyykin muiden seurassa. Useasti soturin näkee vauhdissa, eikä tuo ikinä hidastele. Tuuliklaanilainen on maailmaa ihmettelevä ja kyseleekin useasti erillaisia asioita. Lakkahenkäys myös välillä ihastelee maailmankaikkeutta ja tahtoo oppia kaikkea uutta. Naaras on hyvin lempeä ja ymmärtäväinen. Ystävällisyys ja myötätuntokin kuuluvat vahvasti soturin luonteeseen. Usko Tähtiklaaniin on Lakkahenkäyksellä todella vahva, eikä sitä kykene horjuttamaan. Naaras on joissain määrin todella utelias, eikä voi olla kuuntelematta salaisuuksia, vaikka pitääkin ne visusti omana tietonaan.

Taidot: Soturi on todella nopea juoksija, eikä tuota saa helposti kiinni. Kiipeileminen ei tosiaankaan ole yksikään naaraan hyvin hallituista taidoista - päinvastoin, sillä Lakkahenkäys ei osaa kiivetä sitten ollenkaan. Yrttitietämyksestä naaras on aivan ulapalla, mutta saalistaminen sujuu tuolta hyvin. Taistelussa soturi jää alakynteen pienen kokonsa takia, mutta silti yleisemmin voittaa taistelun, sillä on todella hyvä taistelija. Piiloutumisessa Lakkahenkäys on surkea, mutta vaaniminen sujuu. Parantamisessa soturi on aivan tietämätön, eikä osaa mitään siitä.

Suku&suhteet:
Emo: Maahäntä(Tuuliklaani)
Isä: Tulihenkäys(Tuuliklaani)
Sisar: Herukkapentu(Tuuliklaani)
Veljet: Karpalopentu(Tuuliklaani) ja Juolukkapentu(Tuuliklaani)
Isän emo: Hunajaviiksi(Tuuliklaani)
Isän isä: Naalitähti(Tuuliklaani)
Sedät: Jalavamieli(Tähtiklaani), Ruokoturkki(Tähtiklaani) ja Kultaliekki(Tuuliklaani)
Tädit: Orkideapolku(Varjoklaani), Narsissiviiksi(Tähtiklaani) ja Yrttitassu(Tuuliklaani)

Menneisyys: Lakkahenkäys, silloinen Lakkapentu syntyi sisarensa Herukkapennun ja kahden veljensä Karpalopennun, sekä Juolukkapennun kanssa emolleen Maahännälle ja isälleen Tulihenkäykselle, joka oli Tuuliklaanin silloisen päällikön, Naalitähden poika.

Muuta: Lakkahenkäyksen lempiriistaa ovat kanit, vaikka pikkulinnutkin ovat naaraan mieleen.

Toiveet: Tulla mahdollisimman hyväksi ja kokeneeksi soturiksi. Ehkäpä joskus vielä nousu klaanin päälliköksi. Saada rakastavainen kumppani ja mahdollisesti jälkikasvua.

Theme song: Nightcore - Shy (https://youtu.be/zQBQo0eXQSY)// Pentuhakeista!

Nimi: Epsuxx

12.03.2018 19:11
Kirjoittaja: Epsuxx

Oppilasnimi: Jäätikkötassu

Soturinimi: Jäätikkövirta

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Jäätikkövirta on musta, raidallinen kissa vihrein silmin. Hän on pohjaväriltään musta, mutta hänen turkissaan esiintyy harmaita raitoja. Erityisesti tällaisia vaaleampia raitoja on hänen rinnassaan sekä etujaloissa, mutta sen lisäksi raitoja esiintyy hiukan harvemmassa vatsassa ja muualla kehossa. Jäätikkövirran turkki on laadultaan sileää mutta tiheää, ja se pitää hyvin vettä. Hänen silmänsä ovat vaaleanvihertävät pienin keltaisin vivahtein. Jäätikkövirta on kooltaan aika pieni ja solakka, mutta hänellä on siitä huolimatta kehossaan vahvoja lihaksia. Hänellä on lyhyet, mutta terävät ja vahvat kynnet sekä voimakkaat leuat, jotka soveltuvat hyvin puremiseen. Naaraan kasvot ovat symmetriset, aika kapeahkot ja niissä on sulavat piirteet. Hänellä on kookkaat kolmiomaiset korvat ja pitkä, kapeahko häntä.

Luonne: Jäätikkövirta on nimensä mukaisesti aika jäinen ja viileä kissa. Hän ei ole kiinnostunut muista kissoista, elleivät nämä herätä hänen mielenkiintoaan jollain tavalla. Jäätikkövirta peittelee viileällä käyttäytymisellään ja ärtyisyydellään omia huonoja sosiaalisia taitojaan. Naaras on muutenkin aika ärhäkkä ja temperamenttinen luonteeltaan, ja se myös näkyy. Hän osaa olla myös melko itsepäinen. Jäätikkövirta ei varsinaisesti suutu kovin helposti, mutta hän ärsyyntyy erittäin herkästi, vaikkei kovin pitkään tapaa vihoitella. Suuremmista loukkauksista ja kunnolla suuttuessaan hän on pitkävihainen persoona. Jäätikkövirran käyttäytyminen on varsinkin nuorena vielä aika töykeääkin, ja tämän takia hänen on vaikea saada ystäviä. Ei sillä, etteikö hän niitä haluaisi - päinvastoin. Naaras haluaisi saada muutaman hyvän ystävän, mutta samalla hän ei osaa käyttäytyä lämpimästi tai kiltisti, vaan luullessaan muiden ajattelevan hänestä pahaa huonojen sosiaalisten taitojen takia, hänen ärtyisä käytöksensä vain lisääntyy. Jäätikkövirralle täytyy antaa kunnolla aikaa, ennen kuin hän uskaltaa hiukan rentoutua. Loppujen lopuksi hän osaa varmasti olla ihan mukavakin, mutta siihen menee aika kauan. Vanhempana naaras osaa ehkä vähän enemmän hillitä itseään tai edes teeskennellä kilttiä paremman puutteessa, mutta tätä ennen hän päästelee suustaan purevia kommentteja ja ilmaisee mielipiteensä turhan kärkkäästi. Jäätikkövirta on klaanilleen ja mahdollisille ystävilleen uskollinen, ja hän on myös luotettava kissa. Naaraalla on myös terävä ja toimiva äly tiukoissakin paikoissa. Hän uskoo Tähtiklaaniin.

Taidot: Jäätikkövirta on vahva uimari ja hän osaa myös kalastaa hyvin. Hän ei ole nopea eikä kovin kestäväkään juoksija. Pienen kokonsa ja solakkuutensa vuoksi Jäätikkövirta on ketterä kissa. Tätä ketteryyttä hän käyttää taistelussa, ja on sen seurauksena ihan hyvä taistelija. Hän ei kuitenkaan pärjää taistelussa, jos vahva vastustaja saa hänet nalkkiin. Hän ei itse ole kovin vahva, eikä siksi voi hyödyntää sitä taistelussa. Jäätikkövirralla on loistava kuulo, mutta hänen näkönsä on hiukan muita kissoja huonompi. Hänen hajuaistinsa ei myöskään ole mikään maailman vahvin, mutta sillä kuitenkin pärjää. Jäätikkövirta ei ole hyvä piiloutumaan eikä kiipeilemään. Saalistus onnistuu häneltä ihan hyvin, sillä hän on ihan hyvä vaanija huonosta piiloutumistaidostaan huolimatta. Jäätikkövirta omaa myös hyvän tasapainon, mutta hän ei ole hyvä jäljittäjä.

Menneisyys: Jäätikkövirta on klaanisyntyinen. Hän oli pentueensa ainoa, eivätkä hänen vanhempansa ole nykyään elossa.

Toiveet: Jäätikkövirta toivoo sisimmässään saavansa joskus ystäviä, kumppanista hän haaveilee hiljaa mielensä perukoilla, samoin jälkikasvusta. Hän ottaa ilomielin vastaan myös päällikön paikan, jos hän joskus sellaiseen mahdollisuuden saa.

Nimi: Myrsky

10.03.2018 19:40
Kirjoittaja: Myrsky

Oppilasnimi: Fasaanitassu

Soturinimi: Fasaanisyöksy

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Fasaanisyöksy on suurikokoinen ja luonnollisesti rotevarakenteinen kissa, jonka vartalosta voi myös löytää jonkinlaista sopusuhtaisuutta. Varsinkin soturiksi päästyään kollin lavat pullistelevat lihaksien määrästä ja reisistä pystyy erottamaan monien kuiden harjoittelujen tuottamat lihakset. Hän omistaa lyhyen, silkinpehmeän ja kiiltävän turkin, joka on kaksikerroksista, täten karvat hylkivät tavallista paremmin kylmyyttä ja vettä. Suurin osa soturin vartalosta on paksun kullanruskean karvan peitossa, mutta vaaleampia ja tummempia kohtia on olemassa. Kollin etu- ja takajalat ovat polviin asti kermanvalkoiset, polvien kohdalla vaalea väritys tummenee hitaasti takaisin kullanruskeaan sävyyn. Suurikokoiset käpälät sen sijaan ovat punertavanruskeat. Fasaanisyöksyllä on neulanterävät kynnet, joiden käyryys tekee liukkaiden kalojen nappaamisesta ihanteellisen helppoa. Kollin polkuanturat ovat väritykseltään vaalean lohenpunaiset ja harvinaisen pehmeät, täten tehden kovassa maastossa kulkemisen erittäin kivuliaaksi. Häntä ei ole pituudeltaan muista poikkeava, tuuheutta ja pörröyttä löytyy sen sijaan runsaasti. Jokiklaanilaisen kasvot ovat pehmeälinjaiset, mutta tuovat silti etäisesti mieleen kolmion. Korvat ovat suuret ja hieman karhumaiset. Fasaanisyöksyllä on suuret, pyöreät silmät, jotka ovat väritykseltään metsänvihreät.

Luonne: Fasaanisyöksy on sosiaalinen ja ystävällinen kissa, jonka seurassa ei todellakaan tule tylsistymään. Hän osaa lähestyä rennolla tyylillä keskustelussa eikä epäröi vitsien heittämistä, kunhan ne ovat asiallisia eivätkä loukkaa ketään. Terävä-älyisyydestään huolimatta tuolla on huono tapa tehdä nopeita ja hätäisiä päätöksiä, joita hän tulee myöhemmin katumaan erittäin vahvasti. Mutta kun tulee se hetki, kun pitää todeta olleensa väärässä, jokiklaanilaiselle kyseisten sanojen lausuminen ei aiheuta ongelmia, vaan hän onnistuu vilpittömästi toteamaan tehneensä huonon päätöksen. Uskollisuus Jokiklaanille on tällä kissalla järkähtämätön, mutta hän on silti hieman liiankin ystävällinen erakoille, luopioille ja kotikisuille. Mitä tulee vihollisklaaneihin, ulkopuolisten klaanien edessä hän pitää matalaa profiilia ja säästää puhelian luonteensa jakamisen klaanitovereilleen. Fasaanisyöksy ei ole todellakaan valehtelutyyppiä ja varoo valheiden lipsauttelua parhaansa mukaan, vaikka saattaahan sellainen jossakin vaiheessa tulla ulos soturin suusta. Mutta jos näin käy, kertoo jokiklaanilainen totuuden mahdollisimman pian. Kärsivällisyydestään tämä kolli ei ole tunnettu eikä soturiksi päästyäänkään kärsivällisyys ole täydellisesti hallinnassa, joten joskus hän voi pinkaista tehtäviinsä yhtä innostuneena kuin vastanimitetty oppilas. Kullanruskea kissa osaa kertoa rakentavasti oman mielipiteensä tai kritiikkinsä ja varoo aina tylyyden tai epäystävällisyyden merkkien heittelyä. Mitä tulee ihastumiseen, Fasaanisyöksy ei noin vain ihastu keneen tahansa sievään naaraaseen, jonka näkisi sivusilmäykseltä klaanikokoontumisessa, vaan tunteiden kehittyminen alkaa hiljalleen tutustumisen jälkeen, josta se sitten lopulta huippenee kunnolliseen rakastumiseen. Kolli rakastaa pentuja ja viihtyy heidän seurassaan mainiosti. Jokiklaanilaissoturi pitää klaanitoveriensa ohjeistamisesta, mutta onnistuu pysymään taitavastu poissa omahyväisyyden ja liian itserakkauden alueelta. Fasaanisyöksy uskoo vahvasti Tähtiklaaniin, mutta uskoo myös Pimeyden metsän olemassaoloon.

Taidot: Fasaanisyöksy on taistelussa luonnonlahjakkuus, saalistaminenkin onnistuu erinomaisesti. Uimisen taidot eivät koskaan menneet kunnolla perille, kun taas kalastamisen opit ovat jääneet täydelliseen muistiin. Juoksijana hän on huvittavan surkea ja jää auttamatta toiseksi melkein kenen tahansa kissan kanssa. Vaanimisessa ja piiloutumisessa kolli tarvitsee aina lisäohjeistusta, mutta jäljittämisessä jokiklaanilainen on epätavallisen taitava. Fasaanisyöksyn kestävyys on erinomainen, mutta tasapaino on pahasti ruosteessa.

Menneisyys: Syntyi Jokiklaaniin lehtisateen alkuvaiheilla, nimeltään tuntemattomat vanhemmat menehtyivät Fasaanisyöksyn pentuaikoina.

Toiveet: Jokiklaanin päälliköksi, saada kouluttaa monta oppilasta. Myöhemmin soturi-iässä kumppani ja suuri perhe.

Nimi: Susi

09.03.2018 16:20
Nettinimi: Susi

Oppilasnimi: Savutassu

Soturinimi: Savusydän

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Solakka, keskikokoinen ja laihanpuoleinen. Ohuet jalat ja pienet tassut. Vaikka Savusydän saattaa ruumiinrakeenteensa perusteella vaikuttaa erittäin heikolta, on naaraalla lihaksiakin eikä tämä nyt niin kovin heikko ole. Pää on sopusuhtainen, kuono pehmeän kiilamainen, korvat pyöreäkärkiset, hiukan kartiomaiset. Häntä on paksuhko ja pehmeäkarvainen. Laadultaan muu turkki on silkkistä ja kaksinkertaista, mutta lyhyttä. Väritykseltään Savusydän on hiukan erikoinen- valtavärinä toimii tummanharmaa, taipuu valossa hiukan kupariin, hännänpäässä ja rinnassa on vaaleita, löhes valkeita kohtia. Erikoisen naaraan väeityksestä tekee tämän kasvot: niiden oikea puoli on likaisen hopeanharmaa. Harmaa väri ulottuu myös niskaan, jossa se haalistuu/sekoittuu tummempaan harmaaseen. Kuononvarrella ja leuassa on vaaleampaa väriä, joka näyttää ikään kuin jakavan kasvojenpuoliskot kahtia, ei aivan koko matkalta, vain silmien väliin asti. Selässä on neljä hyvin lyhyttä tummempaa raitaa. Silmät Savusydämellä ovat erittäin vaalean siniharmaat. Iho on vaaleanpunaista.

Luonne: Kylmäkiskoinen - rauhallinen - itsepintainen - aikaansaava
Savusydän on kylmäkiskoinen- asiallinen ja muut kyllä huomioonottava, mutta hiukan kylmä, kärsivällinen, etenkin nuorten oppilaiden ja pentujen kanssa. Naaras hitaanpuoleinen oppija, mutta tämä ei suinkaan johdu tyhmyydestä, vaan siitä, että Savusydän haluaa oppia kaiken oikein eikä melkein. Naaras on rauhallinen mutta pisteliäs, eikä pelkää huomauttaa näkmistään virheistä. Naaras on itsepintainen, ja pitää mielipiteistään kiinni. Tämän varjoklaanilaisen pää on yhtä helppo saada kääntymään kuin nelipuiden tammet kaatumaan. Kun soturille jonkun tehtävän antaa, se myös tulee tehtyä, yleensä vielä suhteellisen pian. Jotkut voisivat kuvailla kissaa välinpitämättömäksi, sillä tämä ei tunnu välittävän muiden asioista. Ajatus on valheellinen- naaras välittää kyllä, mutta yleensä tällä on muita, tärkeämpiä aiheita ajateltavana kuin muiden tunteet. Naaras on taitava valehtelija. Naaras ei pelkää rangaistuksia, joita valehtelusta saattaa koitua, eikä pelkää valehdella edes päin päälikkönsä naamaa. Tätä on erittäin hankala saada kiinni valehtelusta, sillä osaa kierrellä ja väistellä kysymyksiä yllättävän hyvin. Salaisuuksia naaras kyllä osaa pitää, mutta usein lipsauttelee niitä, jos itse hyötyy siitä jotakin. Naaras ei ole se klaanin uskollisin kissa, vaan sujuvasti kaveeraa muidenkin klaanien jäsenten kanssa. Soturilain noudatuskin menee vähän niin ja näin, mutta koska suurin osa sen sisältämistä asioista kuulostaan naaraan mielestä itsestäänselvyyksiltä, kyllä soturi jotenkin sen rajoissa pysyy. Naaras ei oikeastaan usko mihinkään, mutta Varjoklaanissa hallitsevan Tihutähden murhattua muutaman Tähtiklaaniin uskovan, on soturi päättänyt esittää olevansa Pimeyden Metsälle uskollinen.
Kaikesta huolimatta naaras rakastaa klaaniaan ja vaikka tietää, ettei luonteeltaan ole ehkä se ensimmäinen vaihtoehto päällikön paikalle, tavoittelee sitä silti.

Taidot: Suhteellisen keskiverto kaikessa. Taistlu sekä metsästys sujuvat, kuten myös kiipeily. Älyttömän kestävä tai

Muuta: Emonsa mielestä Savusydämen väritys oli pahaenteinen merkki.

Menneisyys: Naaras oli emonsa ainoa eloon jäänyt pento. Kahdesta veljestä toinen kuoli synnytyksessä jai toinen viheryskään melko pian tämän jälkeen.

Toiveet: Nousta pääliköksi, tehdä Varjoklaanista vahva. Saada ystäviä ja ehkä kumppani huolimatta luonteestaan.

Nimi: Lukutoukka

09.03.2018 15:52
Unohtakaa hakeni

Nimi: Nagini

09.03.2018 15:31
Kirjoittaja: Nagini

Oppilasnimi: Nuuhkutassu

Parantajanimi: Nuuhkunenä

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Nuuhkunenä on todella pieni ja hontelo kolli. Hänen turkkinsa on puolipitkää ja ohutta, eikä siinä ole lämmittävää pohjavillaa. Väriltään Nuuhkunenä on pääosin vaaleanharmaa, mutta tummanharmaata ja valkoistakin löytyy. Kollin rintakehä ja kuono ovat valkoiset, samoin kuin etutassut. Valkoinen väri jatkuu vasemmassa etutassussa puoleenväliin jalkaa. Valkoista löytyy myös hännästä, sillä hännänpää on valkoinen. Nuuhkunenän otsalla ja selässä on tummanharmaita raitoja, jotka jatkuvat myös kollin kyljissä. Hänen kasvonsa ovat muodoltaan kolmiomaiset, ja korvat suurehkot. Nuuhkunenän silmät ovat suuret ja väriltään ruohonvihreät. Hänen viiksensä ovat valkoiset ja pitkät, hampaat kellertävät ja kynnet todella terävät.

Luonne: Nuuhkunenä on erittäin positiivinen ja ystävällinen kolli. Hänellä on myös suuri auttamisenhalu, eikä hän kestä katsoa kärsiviä kissoja. Nuuhkunenä haluaisi auttaa kaikkia apua tarvitsevia, mutta haukkaa yleensä liian ison palan kerralla yrittäessään antaa kaikille apua. Lisäksi kolli yrittää samaan aikaan miellyttää kaikkia, vaikka tietääkin sen mahdottomaksi. Välillä Nuuhkunenä on venyttänyt itsensä mahdottomaan tilanteeseen yrittäessään auttaa ja miellyttää kaikkia ympärillä olevia kissoja. Hän ei pidä riidoista, eikä osaa pitää puoliaan riitatilanteissa. Hän ei myöskään halua asettua muita vastaan, vaan myöntyy muiden mielipiteisiin vaikkei itse pitäisi niistä. Nuuhkunenä on uskollinen klaanilleen, mutta mikäli toisen klaanin kissa on hädässä, hän auttaa epäröimättä. Kolli myös uskoo Tähtiklaaniin.

Taidot: Nuuhkunenällä on erinomainen yrttimuisti, ja hän on ketterä. Taistelussa kollin lyö leikiten, eikä hänellä ole kovin hyvä suuntavaisto. Nuuhkunenän tasapaino on loistava, mutta hänen näkönsä on heikko.

Menneisyys: Nuuhkunenä syntyi lehtisateen aikaan Myrskyklaaniin.

Muuta: Nuuhkunenällä on outo tapa niiskuttaa usein nenäänsä, josta hän on saanut nimensä.

Toiveet: Arvostettu parantaja.

Nimi: Lukutoukka

09.03.2018 07:54
Kirjoittaja:Lukutoukka

Pentunimi:Tahmapentu

Oppilasnimi:Tahma tassu

Soturinimi:Tahmakorva

Sukupuoli:uros

Klaani:myrs kyklaani

Ulkonäkö:Tahmakorva on ruskea. Selässä on tummanruskeat raidat. Vatsasta turkki on vaalean ruskeaa aina rintaan saakka. Kollin silmät ovat hohtavan keltaiset ja kiltit. Hän on ruuminrakeenteeltaan laiha. Ruskea häntä on kummallisen lyhyt. Kollin turkki on sileä ja ohkainen. Tahmakorvan korvat ovat aina tahmeat. Polkuanturat ovat mustat, samoin nenä. Kollin käpälät ovat isot muuhun vartaloon verrattuna.

Luonne:Kolli on ahkera ja uskollinen. Hän on niitä tyyppejä jotka nauravat omille virheilleen. Hän on hupsu ja mukava. Häneen haluaisit tutustua. Mutta varo! Jos joku uhkaa pentua hänen nähden, voit sanoa elämälle adios.

Taidot:Hyppii korkealle. Heikko kohta on tasapainoilu.

Menneisyys:Syntyi myrskyklaaniin.

Toiveet:Saada kumppani

Nimi: Lukutoukka

09.03.2018 07:33
Hups!
Huomasin justiinsa että Nagini olisi varannut myrskyklaanin parantaja paikan. Sori siitä, muutan Tahmakorvan hakee.

Nimi: Lukutoukka

08.03.2018 21:59
Kirjoittaja: Lukutoukka

Pentunimi:Tahmapentu

Oppilasnimi:Tahmatassu

nParantajanimi:Tahmakorva

Sukupuoli:Uros

Klaani:Myrskyklaani r

Ulkonäkö:Tahmakorvan turkki on ruskea. Selässä vielä ruskeammat raidat. Korvat ovat isot ja tummanruskeat. Korvat ovat aina tahmeat. Häntä on kummallisen lyhyt ja ruskea. Silmät ovat keltaiset ja ystävälliset. Vatsasta turkki on vaalean ruskeaa aina rintaan saakka. Ruuminrakenne on hento, johon poikkeuksen tekevät isot käpälät. Nekin ruskeat. Nenä on musta, samoin polkuanturat.

Luonne:Kiltti Tahmakorva ei tekisi pahaa soturillekaan, ellei tämä yritä käydä pennun kimppuun. Tahmakorva yrittää aina parastaan iloisena. Hän on niitä tyyppejä, jotka nauravat omille virheilleen. Omaperäisenä ja päättäväisenä Tahmakorva tallustaa omaa polkuaan rauhassa.

Taidot:Muistaa ällistyttävän hyvin nimiä. Piiloutuminen on myös hänen taitojaan. Taistelu ja saalistus ovat hänen heikko kohtansa.

Menneisyys:Syntyi lehtikadon keskivaiheilla. Muuta ei tiedetä.

Toiveet:Olla myrskyklaanin paras parantaja.


Nimi: Windy

06.03.2018 20:01
Kirjoittaja: Windy

Oppilasnimi: Okatassu

Soturinimi: Okaviilto

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Okaviillon turkki on siniharmaa ja sileä. Hän on ruumiinrakenteeltaan lihaksikas, vaikka se ei päälleppäin. Tuon selässä on valkea juova, joka kulkee niskasta hännän alkuun. Naaraan korvat ovat suipot. Okaviillo silmät ovat meripihkanvihreät. Hänen nenänsä on musta, samoin polkuanturat. Soturin viikset ovat valkeat ja yllättävän lyhyet. Tuo pitää kyntensä ja hampaansa aina mahdollisimman terävinä ja valkeina. Okaviillon tassut ovat sirot. Naaraan häntä on pitkä ja tuuhea. Soturin lavat ovat kapeahkot.

Luonne: Okaviilto on rauhallinen ja positiivinen. Naaras uskoo, että Tähtiklaani voisi olla olemassa, mutta Pimeyden Metsä on kiehtovampi. Tuo rakastuu ja ystävystyy helposti, mutta viihtyy myös yksikseen. Soturi luotta vain harvoihin. Okaviilto suuttuu helposti, mutta ei ole pitkävihainen. Naaras ihailee päällikköä ja tahtoisi joskus, myös olla itse päällikkö. Tuo ei ole kärsivällinen, eikä kestä jos joutuu odottelemaan muita. Okaviilto tahtoisi suojella klaaniaan ja pitää huolen siitä.

Taidot: Okaviilto on loistava taistelija ja häneltä sujuvat niin hypyt, kuin tasapainoilu. Saalistus ja piiloutuminen ei oikein suju. Naaraan ehdoton heikkous on pitkien matkojen juoksu.

Menneisyys: Okaviilto syntyi lehtikadon alussa, mutta muuta hän ei tiedä.

Toiveet: Tulla päälliköksi ja saada kumppanin kanssa pentuja.

Nimi: Elandra

06.03.2018 18:54
Hakemuksiin vastattu.
Vastaukset näkyvät jokaisen hakemuksen alla.

--------------------------

Nimi: L U N A

05.03.2018 13:35
Kirjoittaja:L U N A
Pentunimi:Hopeapentu
Oppilasnimi:Hopeatassu
Soturinimi:Hopeavirt a
Sukupuoli:Naaras

Klaani:Myrskyklaani
Ulkonäkö:Hopeapentu on hopean värinen pentu,sillä on mustat viirut turkkinsa ympärillä ja turkoosit silmät.Hopeapentu on sileäkarvainen ja pienikokoinen naaras.Hännänpäässä on valkoista.

Luonne:Hopeapentu on rohkea,kultasydämminen,huono valehtelemaan,kilpailuhenkinen ja joskus osaa ollakkin todella ärsyttävä! ;D

Taidot:Nopean ketterä,syntynyt soturiksi ja hyvä saalistamaan.

Menneisyys:Vanhemmat ovat kuolleet hyökkäyksessä ja klaanisyntyinen

Toiveet:Saisi jonkun kumppanikseen.

Vastaus:

Ei hyväksytty
- Valitettavasti kissasi soturinimi ei ole hyväksyttävä, koska kirjoissa oli sen niminen melko tärkeä kissa.
- Väriksi voisit hopean sijaan laittaa hopeanharmaan, koska hopeisia kissoja Kuunpisarassa ei ole :) Kuunpisarassa kissoja puhutellaan hänenä, ei sinä(se).
- Ulkonäössä on vain neljä lausetta, joten sinun pitäisi keksiä neljä lisää(lauseita pitää olla vähintään kahdeksan). Luonteessa sama, tosin siellä on vain kaksi lausetta. Voisit välttää luetteloa ja kertoa nuo luonteenpiirteet useammassa virkkeessä. Poista myös tuo “:D” luonteesta ja lisää sinne, mihin Hopeapentu uskoo.
- Suosittelen puhuttelemaan kissaa tiedoissa soturinimellä, ellet sitten tahdo lähettää hakemusta aina uudelleen Muokkaa kissan tietoja-osioon ennen uuden nimen saamista.
- Muistathan, että pisteen ja pilkun jälkeen tulee aina väli, sama koskee kaksoispisteitä. ^^
- Taidot ovat epätasapainossa 3(?) - 0, joista hyvin hallittuja taitoja on enemmän. En ihan ole varma, mitä nopean ketterä tarkoittaa, vai onko se kaksi eri taitoa(nopea ja ketterä). Ketterä kissahan on sellainen liikkeiltään nopea, kun taas nopeaksi laskemme ne, jotka juoksevat nopeasti. Lisää siis ainakin pari taitoa, joita Hopeapentu ei hallitse hyvin.
- Myrskyklaaniin ei ole lähiaikoina hyökätty, joten hyökkäyksessä kuoleminen on oikeastaan mahdotonta. Sen sijaan vanhemmat ovat vaikka voineet kuolla partiossa jonkun petoeläimen(kuten kettu, mäyrä, tms) hyökkäyksessä?
- Lisäksi kissastasi ei voi tulla päällikköä, koska Kuunpisarassa on jo ollut Hopea-alkuinen päällikkö(Hopeatähti Myrskyklaanista). Jos et kuitenkaan päälliköksi tähtää, voit ihan hyvin pitää kissasi nimen Hopea-alkuisena! :)

- Elandra

Nimi: Dusk

04.03.2018 16:29
Kirjoittaja: Dusk

Oppilasnimi: Ruskatassu

Soturinimi: Ruskamieli

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Ruskamieli on melko suurikokoinen kolli, jolla on syvänmusta, kiiltävä, tuuheahko turkki ja myöskin tuuheahko musta häntä. Ruskamieli on lihaksikas ja vanttera, ja etenkin tämän takajalat ovat suuret ja voimakkaat. Kollin tassut ovat alhaalta, varpaista hieman polkuanturoiden yläpuolelle tummanruskeat. Ruskamielen nenä on musta ja silmät ovat suuret ja smaragdinvihreät. Ruskamielen nenän vieressä, oikealla puolella on myös pieni valkoinen täplä. Ruskamielen kynnet ovat pitkät ja terävät ja tassut suuret ja voimakkaat. Ruskamielen korvien sisäpuolella on aavistuksen verran valkoista karvaa.

Luonne: Luonteeltaan Ruskamieli on todella auttavainen, hyväntahtoinen ja ennen kaikkea huolehtivainen. Hän laittaa muiden tarpeet omiensa edelle tilanteessa kuin tilanteessa, ja on klaanilleen uskollinen. Hän on myös rauhallinen sekä harkintakykyinen ja tahtoo olla klaanilleen hyödyksi kaikin tavoin. Ruskamielelle on tärkeää klaanitoverien hyvinvointi, ja hän haluaa auttaa muita mahdollisimman paljon. Ruskamieli ei tahdo kenenkään jäävän yksin ja hän saattaakin usein kysellä kuulumisia klaanitovereilta. Ruskamielen sydäntä raastaa nähdä toiset surullisena ja hän tahtookin usein piristää surullisia kissoja, mutta osaa myös pysyä loitolla mikäli toinen osapuoli niin toivoo. Ruskamieli tykkää rupatella päivittäisistä tärkeistä ja ei niin tärkeistä asioista, mutta saattaa joskus vaipua omiin ajatuksiinsa. Ollessaan surullinen Ruskamieli on vaisu, eikä järin halua jutella kenellekään. Suuttuessaan tämä yrittää ajatella järkevästi, mutta hulluahan se olisi jos hän joka kerta siinä onnistuisi. Ruskamieli uskoo vahvasti Tähtiklaaniin.

Taidot: Ruskamieli on loistava taistelija vahvan rakenteensa ansiosta. Tämän liikkeet ovat myös suhteellisen nopeita. Uiminen sujuu Ruskamieleltä leikiten, mutta kalastus tuottaa hiukan vaikeuksia. Myöskään saalistaminen ei kuulu tämän vahvuuksiin, sillä vaikka tämä kykenee ottamaan pitkiä loikkia, vaaniminen ei aina välttämättä suju toivotulla tavalla.

Menneisyys: Klaanisyntyinen

Toiveet: Ruskamieli haluaisi olla klaanissaan se kissa, joka tunnetaan luotettavana ja uskollisena, ja jota kunnioitetaan. Hän haluaisi myös kumppanin ja mahdollisesti pentuja.

Vastaus:

Hyväksytty!
- Mestariksesi saat Putousvirran.

- Elandra

Nimi: SusHiPa

04.03.2018 13:28
Kirjoittaja: SusHiPa

Oppilasnimi: Happotassu

Soturinimi: Happohenkäys

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Happohenkäyksen tavatessa katse kohtaa tummansiniset sielunpeilit, jotka toivottavat sinut ei tervetulleeksi. Ne kertovat paljon niille, jotka eivät tahdo tietää ja ne jotka tahtovat, eivät saa itselleen muuta kuin kieroutuneen virnistyksen. Hammaskalusto on kirkkaan valkoinen ja kulmahampaat ovat terävät. Happohenkäyksen otsapenger on matala ja silmät kapeat sekä terävät, tuoden olemukseen pienen palan eleganttia pelottavuutta. Naaraan korvat ovat terävän kolmion muotoiset ja nousevat korkealle ylös.
Happohenkäyksen turkki on samettisen kiiltävää ja mustaa sekä pitkää. Sen alle peittyy pieni keho, joka ei sovellu ilmiselvästikään varjoklaanilaiselle. Soturikoulutuksen jälkeen turkin alla oleskelevat vahvat lihakset joista näkyy monen kuiden työskentely. Ruumis on muuten solakka ja Happohenkäyksen askeleet ovat kevyitä. Turkkia kuitenkin korostaa usvamaiset, vaaleanharmaat ympyrän muotoiset suuret kuviot. Ne leviävät eivätkä ole täysin symmetriset. Suurin osa menee toistensa päälle.
Häntä on pitkä niin kuin jalatkin ja tassuja koristavat mustat, pienet, mutta käyrät ja terävät kynnet. Tassuja suojaa taas ajan myötä kovettuneet polkuanturat.
Kokonaisuudessaan Happohenkäys on normaalista kissasta erottuva ainoastaan hieman erikoisemmilla kuvioilla turkissaan.

Luonne: Happohenkäys on luonteeltaan monille monimutkikas, eikä siitä todellakaan muutu vaikka muut sanoisivat mitä.
Sarkastisuus on varmasti näkyvin luonteenpiirre naaraassa ja tuon huonoa läppää saa kuunnella varmasti päivästä toiseen. Loppujen lopuksi hän ei tee sitä muiden naurattamiseksi vaan itsensä. Happohenkäyksen huono huumorintaju johtaa yleensäkin myös puhutteluun ja sitä pahempiin toimenpiteisiin. Harmiksi, naaras ei koskaan ota opikseen ja toistaa samat virheet uudestaan ja uudestaan.
Happohenkäys sulkeutuu itseensä hyvinkin usein, eikä kerro paljoa mitään itsestään muille vaan kuuntelee mieluummin muiden kertomisia heistä itsestään. Mikään kuuntelija ja huolten kantaja tuo ei kuitenkaan ole ja jos joku yrittääkin purkaa itseään naaraalle, työntää hän kissan pois elämästään.
Valehtelu sujuu oikein loistavasti ja sopiva kieroilukin, mutta Happohenkäys ei tee mitään ilman harkintaa ja miettimistä, jos se koskee häntä itseään. Nimittäin oman elämän kuningatar hän on, eikä paljoa kunnioita toisia saati heidän antamia käskyjä. Soturilakikin on vain sana muiden seassa, mutta omistaa kissa sen verran inhimillisyyttä, että tottelee sitä ja klaaninsa sääntöjä. Tosin, jos hän saa jonkin erinomaisen tarjouksen tekee tuo sitä vastaan paljon. Happohenkäyksen kuitenkin liattua tassunsa, hän myös puhdistaa sen muiden avulla.
Oman edun tavoittelija, sarkastinen, kiero ja omia mielipiteitä laukova Happohenkäys on normaalisti kylmä ja muuten tunteettoman näköinen erakko, joka ei jätä ketään kylmäksi. Hän uskoo myös Pimeyden metsään.

Taidot: Taistelussa puolustus on Happohenkäykselle hankalaa, sillä ruumiilliset edut eivät ole hänen puolellaan. Hyökkäys kuitenkin sujuu paljon paremmin, sekä isojen, että pienten eläinten kanssa. Metsästyksessä hän on porukan aistit, mutta itse metsästys ei ole naaraasta mieluisaa. Nopeus on kuitenkin Happohenkäykselle kuin toinen elämä, joka voisi tehdä varjoklaanilaisesta erinomaisen metsästäjän. Kiipeileminen tuottaa hänelle hankaluuksia henkisellä kantilla, jonka takia ei edes tahdo kokeilla sitä. Pakon edessä sekin kuitenkin jotenkuten voisi luonnistua. Happohenkäys on kissa-hiiri leikissä vaanija enemmän, kuin piiloutuja, joka tekee hänestä paljon paremman sillä alalla. Taitoa ei ehkä voi hyödyntää metsästyksessä, mutta jonkin sortin vakoilussa tai taisteluissa.

Menneisyys: Happohenkäys syntyi emolleen ja isälleen ilman sisaruksia leirin ulkopuolella, lähellä ukkospolkua ja sen kemikaalista hajua. Naaras ei muista emostaan eikä isästään mitään tuntemattomasta syystä.

Muuta: Tykkää äärioloista, esimerkiksi kuumasta ja kylmästä. Nukkuu mieluiten pesän ulkopuolella ja metsästää, sekä taistelee yksinään. Ei tykkää tappaa riistaa, kissat, koirat ja muut ei syötävät eivät tuota ongelmaa.

Toiveet: Haluaisi kuolla mahdollisimman paljon kärsien.

Theme Song: ZwiRek - Haram (https://www.youtube.com/watch?v=_x7Ru7nDo8U)

Vastaus:

Hyväksytty!
- Saat mestariksesi Kylmähenkäyksen!

- Elandra

Nimi: Loikka

28.02.2018 16:49
Kirjoittaja: Loikka

Pentunimi: Intopentu

Oppilasnimi: Intotassu

Soturinimi: Intosielu

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Taivasklaani

Ulkonäkö: Intosielu on erittäin pienikokoinen kollisoturi. Tuon turkki on pohjaväriltään erittäin vaalearuskea, joka menee hieman vaniljanruskeaksi useammista turkin kohdista. Turkki on pituudeltaan suhteellisen keskipitkä, eli ei kovin pitkä, eikä lyhyt. Soturin turkkia koristaa leopardikuvio, joita on lähestulkoon jokapuolella turkkia. Turkki ei itsessään ole kovin paksua, mutta ohutkaan se ei ole. Tuuhea vai pörröinen? Ei kumpikaan, sillä turkki on sen sijaan pehmeä. Ruumiinrakeenteeltaan Intosielu on todella solakka, eikä tuo omista näkyviä lihaksia. Kolli on kooltaan sen verran pieni, että on vain hivenen verran oppilasta isompi soturina. Tuon taivasklaanilaisen häntä on pitkä, eikä hännän karva ole pitkää tai tuuheaa. Pohjaväriltään vaniljanruskea häntä omaa monen monta kuviota. Hännänpää on täysin musta ja noin kynnenmitan päässä hännänpäästä on pieni, kapea ”rengas”. Hieman jokapuolella ”renkaan” alapuolella on pieniä leopardikuvioita, jotka ovat väriltään todella tummanruskeita, kuitenkin tummanruskeaan sekoittuu hieman toffeenruskeaa, joka saa hännän näyttämään kirjavalta. Jokainen kuvioista on joissain määrin erillainen ja usea osa onkin sellaisia, että siinä on pienehkö raita ja alapuolella jonkin sortin pillku. Kuviot ovat satunnaisen välimatkan päässä toisistaan, mutta vain muutama kuvioista on yhdistynyt. Yksi yhdistyneistö kuvioista on hiirenmitan päässä ”renkaasta”. Kaksi kuviota ovat yhdistyneet epämääräisesti ja muodostavat epämääräisen täplän, joka on toffeenruskea ja tummanruskean sekoitus. Toinen kuvioiden yhdistymä on hännän puolivälissä ja näillä kohdin kuviot muodostavat pyöreän pilkun. Hännäntyvissä on yksi, tummanruskea täplä. Häntä on itsessään aika kapea, joka tekee siitä pidemmän näköisen. Intosielun vasemmanpuolinen lapa on syvän vaniljanruskea. Lavassa on monta leopardikuviota, joiden väritys vaihtelee tummasta- vaaleanruskeaksi. Kuvioiden etäisyys toisistaan on todella satunnainen, eikä kollin pienestä lavasta ole helppoa määritella mittasuhteita silminnähden. Taivasklaanilaisen oikeanpuoleinen lapa on todella vaalean vaniljanruskean sävyinen. Pienessä lavassa on vain muutama leopardikuvio, mutta jokainen tummanruskea kuvio on tiiviisti lähellä muita kuvioita. Soturin selkä ei ole normaalia pidempi, mutta ei lyhyempikään. Kollin jalat eivät ole pitkät, vaan todella lyhet. Siirtyessämme taivasklaanilaisen pieniin tassuihin, voisimme todeta, että kolli omaa erittäin pienet tassut. Intosielun rinta on hieman harvassa olevaa leopardikuviota, joka on haaleampaa kuin muualla turkissa. Kollin etujalat ovat kokonaan vaniljanruskeat. Intosielun kynnet ovat keskipitkät ja terävät. Kynnet kiiltävät kuutamossa, mutta ovat hieman likaiset, väriltään harmaat. Soturin pää on todella pieni, mutta tuon kuono on leveä. Kollin nenänpää on musta, polkuanturoiden tavoin. Intosielun viikset ovat hopeanharmaat. Soturin korvat ovat aivan suipot ja erittäin pitkät, sekä hivenen verran leveät. Kollin naama on täynnä pilkkuja ja tuon silmät ovat harmahtavan vihreät.

Luonne: Intosielu on erittäin innokas kolli. Kyseisen asian huomaaminen ei ole hankalaa - ainakin nimi sentään kuvastaa soturia. Innostuminen tapahtuu erittäin nopeasti - kerrot yhden kiinnostavan asian ja kolli on välittömästi innoissaan asiasta, valmis hoitamaan homman. Silti tietyissä tilanteissa - kuten silloin, kun kolli on surullinen, ei tuo innostu niinkään herkästi. Kuitenkin Intosielu on sympaattinen kolli ja myöntää sen, että useasti rauhoittelee, sekä yrittää saada muita unohtamaan traumaattiset kokemukset. Joksenkin sympaattisuus ei näy niinkään vahvasti Intosielun luonteesta, mutta taivasklaanilaisen positiivisuus näkyy läpi. Asian mennessä huonosti, kolli yrittää uudelleen tai kannustaa muita kokeilemaan uudestaan. Päivän ollessa huono, Intosielu yrittää ajatella jotain positiivista. Sinänsä negatiivisuus ei vain ole osa kollin luonnetta. Joissain määrin soturi onkin harkitsevainen. Harkitsevaisuus näkyy kuitenkin vain taistelussa - tai metsästyksessä. Molemmissa kolli ensin käyttää älyään ja sitten harkitsee mahdollisuuksia. Voi ehkä olla yllätys, mutta Intosielu on uskoton, eli tuo ei usko mihinkään - ei Pimeyden Metsään - ei Tähtiklaaniin. Kolli on todella seikkailunhaluinen ja lähtee tekemään kaikenlaisia tutkimusmatkoja mielellään. Uusien asioiden tutkiminen tai seikkaileminen kuuluvat kollin villiyteen, joissain määrin. Intosielun luonteessa on yksi, erittäin huono puoli - kolli rakastuu helposti. Oli naaras millainen tahansa, kykenee Intosielu tuohon ihastumaan, eikä siihen paljoa työtä tarvita. Taivasklaanilaisen suututtua, tuo saattaa olla todella koppava, eikä silloin niinkään harkitse sanomisiaan. Pitkävihaisuus on kollille olennaista, joka on myös hieman huonompi puoli. Silti joissain määrin kärsimätön Intosielu ei jaksaisi odottaa tehtävänantoa. Odottaminen tuntuu soturille lähes mahdottomalta, sillä kuka muka jaksaa odottaa jotain? Vaikka kolli ei aina vastaisi tehtävänantoon oikealla tavalla, on tuo silti uskollinen klaanilleen. Tuo pitää synnyinklaaniaan aina tärkeimpänä, eikä tuon mielestä muulla ole väliä. Intosielu on erittäin avoin, eikä tuon puheliaisuutta voi unohtaa. Kolli kertoo mielellään kaikenlaista elämästään, mutta myös rakastaa puhua lähes kokoajan.

Taidot: Intosielu on todella hyvä metsästäjä, mutta vastapainoksi todella huono vaanija. Taisteleminenkaan ei oikein suju, siltikin kiipeileminen koituu helpoksi. Yrttitietämys on kollilla pieni, eikä tuo osaa edes yksinkertaisimpia asioita. Vaaniminen ei oikeastaan kollilta suju, mutta juokseminen on tuon alaa. Soturi on todella nopea ja edistynyt juoksija, eikä tuolle ole vaivallista juosta pitkiä matkoja nopeasti.

Menneisyys: Kollisoturi syntyi soturiemolleen Taivasklaanin lähellä hiirenkorvan alussa. Tuon emo toi pennun Taivasklaaniin ja jätti hänet sinne.

Toiveet: Intosielu toivoisi saavansa mestarikseen Säihkeyön, sillä uskoo naaraan kykenevän opettamaan hänestä arvokkaan soturin. Kolli haluaisi myös rakastavaisen kumppanin, sekä jälkikasvua.

Theme song: Nightcore - Kill them with kindness (https://youtu.be/hVDKrcBxU3I)

Vastaus:

Ei hyväksytty
- “Tuuhea vai pörröinen? Ei kumpikaan, sillä turkki on sen sijaan pehmeä.” Tuo kohta hämmensi mua aika paljon. Tuuhea ja pörröinen on keskenään synonyymejä(eli tarkoittavat samaa asiaa). Pehmeys on turkin ominaisuus, pörröinen turkki voi olla pehmeää tai karheaa, jonka takia nämä kaksi virkettä ovatkin melko hämmentäviä. Itse jättäisin tuon kysymyksen tuosta pois ja kertoisin vain, että turkki on pehmeää.(Säihkeyö ei muuten voi saada oppilasta ennen kuin sillä on 150kp:ta ja se on päässyt pois parantajan pesästä)

- Elandra

Nimi: Virtauksenkuohu

28.02.2018 16:46
Kirjoittaja: Virtauksenkuohu

Pentunimi: Hikkoripentu

Oppilasnimi: Hikkoritassu

Soturinimi: Hikkorivirta

Sukupuoli: kolli

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Hikkorivirta on melko isokokoinen ja lihaksikas kolli. Hän omaa harmaanruskean turkin ja on melko komea. Karvoitus on lyhyttä ja karkeaa, joskin vatsassa hivenen pehmeämpää. Hikkorivirran häntä ei kovin pitkä ole, kollin häntä on myös melko paksu. Hikkorivirta omaa melko leveät lavat. Kollin kynnet ovat harmahtavan sävyiset ja lyhyehköt, mutta terävät. Polkuanturat ovat kovat ja väriltään harmaanruskeat. Hikkorivirran rinnassa on valkoinen pienehkö läiskä. Kolli omaa melko ison pään, jossa korvat ovat sopusuhtaiset pään kokoon nähden. Hikkorivirta omaa keltaset silmät. Kollin nenä on väriltään ruskea. Hampaat ovat Hikkorivirralla terävät, väriltään vähän harmahtavaan sävyyn kallistuvat. Hiikorivirta omaa lyhyehköt, vaaleat viikset.

Luonne: Hikkorivirta on salamyhkäinen kolli joka ei usein kerro kaikkea tietämäänsä. Hän ei kovin hyvä valehtelija ole, sillä valheiden keksiminen ei oikein luonnistu; yleensä kolli ei keksi valhetta tai valhe on liian ilmiselvästi valetta. Salaisuuksien pitäminen kyllä onnistuu, ei kolli hänelle uskoutunutta kissaa helpolla petä. Hikkorivirta on myös aikamoinen haaveilija. Hänet saattaa usein löytää istuskelemasta yksikseen ja haaveilemassa ties mistä. Hikkorivirta ei ole kovin seurallinen, joskin muutama hyvä ystävä riittää kollille. Käytökseltään Hikkorivirta on useimmiten melko ystävällinen ja mukava. Hirveän vallanhimoinen Hikkorivirta ei ole, eikä hän oikeasti voisi ainakaan oman klaaninsa kissoja tappaa vain vallan takia. Kolli on siis melko hyväsydäminen, joskin taisteluissa ei Hikkorivirta pelkää satuttaa ja tappaa muita. Hän ei suutu kovin helposti ja suuttuessaan antaa melko nopeasti anteeksi, kunhan toinen osapuoli käyttäytyy häntä kohtaan mukavasti ja on valmis pyytämään anteeksi. Hikkorivirta ei kovin kummoinen romantikko ole, vaikka hän ihastuu helpolla, ei rakastuminen aivan yhtä nopeaa ole. Joskus kolli on myös hivenen pidättyväinen tai ristiriitaunen omien tunteidensa kanssa, joka saattaa hidastaa suhteen alkamista. Hikkorivirta ei usko mihinkään, toisinsanoen kolli on siis uskoton.

Taidot: Hikkorivirta on taitava taistelija ja kiipeilijä. Saalistaminen ja vaaniminen eivät oikein suju. Nopeuttakin Hikkorivirralta löytyy, joskaan piiloutumistaitoa ei juurikaan. Jokainen aisti kuitenkin toimii normaalisti.

Suku&suhteet:
Emo: Liljahenkäys(Varjoklaani)
Isä: Kylmähenkäys(Varjoklaani)
Siskot: Rosmariinipentu(Varjoklaani), Utupentu (Varjoklaani)
Veli: Korentopentu(Varjoklaani)
Emon emo: Kielomyrkky(Tähtiklaani)
Emon isä: Pisaratähti(Pimeyden metsä)
Emon siskot: Hiiripisara(Kuolonklaani), Valhekuiske(Kuolonklaani)
Emon veljet: Kostohenki(Kuolonklaani), Totuuspentu(Tähtiklaani)
Emon emon emo: Kalmalilja(Kuolonklaani)
Emon emon isä: Raepisara(Kuolonklaani)
Emon isän emo: Sulkatähti(Pimeyden metsä)
Emon isän isä: Viiltotähti(Pimeyden metsä)
Serkku: Säröpentu(Kuolonklaani)

Menneisyys: Hikkorivirta syntyi lehtikadon aikaan kolmen pentuetoverinsa Korentopennun, Utupennun ja Rosmariinipennun kanssa emolleen Liljahenkäykselle ja isälleen Kylmähenkäykselle.

Muuta: Hikkorivirran lempiriistaa ovat hiiret ja jänikset.

Toiveet: Kumppani ja mahdollinen jälkikasvu.

Vastaus:

Hyväksytty!
- Voisit pitää nyt sit pienen tauon kissojen teossa tai oottaa ainaki et nää kaks on oppilaita, koska päästin sulta nyt kaks kissaa sisään.(yleensä en siis samalta kirjottajalta päästä)

- Elandra

Nimi: Catty

28.02.2018 12:29
Kirjoittaja: Catty

Pentunimi: Tillipentu

Oppilasnimi: Tillitassu

Soturinimi: Tilliturkki

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Ulkonäöllisesti Tilliturkki muistuttaa enemmän isäänsä Havuviikseä kuin emoaan. Naaras omistaa tummanharmaan turkin, joka on samanlainen kuin isällään. Lisäyksenä vain turkissa on mustia pilkkuja. Tilliturkin turkki on keskipitkää, joka on hyvä jokaisena vuodenaikana ettei talvella ole kylmä, muttei kesälläkään liian tukehduttavan kuuma. Hän pitää turkistaan hyvää huolta. Ruumiinrakenteeltaan Tilliturkki on vain vähän keskikokoista kissaa pienempi, mutta eroa ei juurikaan huomaa. Niin solakka hän ei ole kuin muut Tuuliklaanilaiset, sillä tuo omistaa erakkoverta isänsä puolelta. Silmät naaraalla on vaaleansiniset, samanlaiset kuin emollaan Lepakkoliidolla.

Luonne: Tilliturkki on hyvin ujo ja hiljainen naaraskissa. Hän on myös hieman pelokas, jonka takia ei pidä taisteluista. Tilliturkki on hyvin epäsosiaalinen ja pelokas hänelle vieraiden kissojen kanssa. Viihtyy kuitenkin perheensä ja muiden tuttujensa ja hänelle tärkeiden klaanitovereiden kanssa. Heidän kanssaan Tilliturkki on kuitenkin sosiaalinen. Ei Tilliturkkia kannata kuitenkaan mykäksi luulla, hän puhuu kuitenkin, mutta vieraimmille kissoille aremmin ja hiljaisemmin. Tilliturkki ei haaveile vallasta, ei yhtään. Naaras tyytyy ilomielin vain pelkkään soturin asemaan. Tilliturkki on kuitenkin lempeä klaanitovereilleen. Hän on todella uskollinen Tähtiklaanillle.

Taidot: Tilliturkki on taitava saalistaja, piiloutuja ja nopea juoksija. Heikkouksina puolestaan ovat taistelu, kiipeily ja tasapaino, sillä Tilliturkki pelkää korkeita paikkoja.

Suku&suhteet:
Isä: Havuviiksi (Tuuliklaani)
Emo: Lepakkoliito (Tuuliklaani)
Siskot: Tähtimöpentu (Tuuliklaani)
Veljet: Timoteipentu (Tuuliklaani)
Isän isä: Fire (erakko)
Isän emo: Fria (kuollut)
Isän siskot: Huurre (kuollut) & Kaisla (erakko)

Menneisyys: Syntyi Tuuliklaaniin Havuviikselle ja Lepakkoliidolle yhdessä Tähtimöpennun ja Timoteipennun kanssa.

Muuta: Tilliturkki pelkää korkeita paikkoja.

Toiveet: Tilliturkki haaveilee perheen perustamisesta, kunhan löytäisi kollin jolle uskaltaisi puhua. Naaras ei niinkään haaveile päällikön paikasta, vaan toivoisi joskus pääsevänsä klaaninvanhimmaksi.

Vastaus:

Hyväksytty!

- Elandra

Nimi: Myrsky

28.02.2018 10:28
Kirjoittaja: Myrsky

Pentunimi: Rosmariinipentu

Oppilaspentu: Rosmariinitassu

Soturinimi: Rosmariiniputous

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Rosmariiniputous on klaanikissojen keskuudessa harvinaisen pienikokoinen yksilö, joka ei aina edes nouse joidenkin oppilaiden korkeudelle ja hänet onkin erittäin helppoa sekoittaa nuorempiin klaanitovereihinsa. Varjoklaanilainen on pienen koonsa lisäksi muutenkin hyvin kevyt- ja solakkarakenteinen ja harva erottaa minkäänlaisia lihaksia tuon vartalossa nopealla sivusilmäyksellä, mutta kyllä niitä lihaksiakin löytyy. Suurin osa tämän naaraan vartalossa piileskelevistä lihaksista on paikantautunut etu- ja takajalkoihin, vatsaan ja lapoihin, antaen soturille erittäin atleettisen muotokuvan. Lantiossa ja hartioissa on hyvinkin äkkinäistä kapeutta, mutta suurimmaksi osaksi tuon vartalo on pehmeälinjainen. Mitä venyvyyteen tulee, kyseisellä kissalla ei tavallisesti ole hankaluuksia tehdä äkkinäisiä liikkeitä keskivartalonsa kohdalla tai ojentaa silmänräpäyksessä etujalkaansa koukusta täydellisen suoraksi. Rosmariiniputouksen karvoitus on erittäin ohutta, lyhyttä ja silkkisen pehmeää sitä koskettaessa eivätkä karvat ohuutensa takia luonnollisesti suojaa hyvin kylmyydeltä. Karvat takkuuntuvat erittäin harvoin, mutta hän silti rakastaa turkkinsa sukimista ja pitää sitä päivittäisenä ajanvietteenä. Nuoren naaraan turkki on väritykseltään kauniin luonnonvalkoinen, mutta tuon selässä on hopeanharmaita ja mustia kilpikonnalaikkuja, jotka alkavat niskasta ja päättyvät takapuolen kohdalla. Kilpikonnalaikut ovat kooltaan suuria ja hyvin epätasaisia väritykseltään; jotkut mustat laikut kaartuvat vaaleanharmahtavaan ja hopeanharmaat lumenvalkoiseen. Varjoklaanilaisen etu- ja takajalat ovat vartaloon verrattuna pitkät ja niissä sijaitseekin suurin osa kissan lihaksista, täten auttaen erittäin paljon juoksemisessa. Käpälät ovat hyvinkin pienet jalkojen pituuden suhteessa, mutta niissä piileksii paljon raakaa voimaa ja jos tältä kissalta saa kunnon lyönnin kasvoille, se todellakin tuntuu ja kunnolla. Kynnet ovat ehkä hieman tavallista lyhyemmät, mutta niissä on terävä kärki ja kynsien sisäpuolella on hieman sahalaitaisuutta, mikä auttaa saaliiden kiinniottamisessa. Tämän kissan oikean käpälän polkuanturassa on erittäin kummallinen, kyyneltä muistuttava syntymämerkki, joka sattuu väritykseltään olemaan pikimusta ja onkin erittäin helposti huomattava, kun naaras nostaa oikean etukäpälänsä ilmaan. Rosmariiniputouksen häntä on erittäin tuuhea, mutta pörröyttä ei erityisemmin löydy eikä pituuskaan ole muiden kissojen hännästä poikkeava. Hänen päänsä on hieman kolmiomainen, mutta muunkin vartalon tavoin hyvin pehmeälinjainen ja hento. Korvat ovat suurikokoiset ja niiden suuren koon mukana ovat tulleet naaraan erinomaiset kuuloaistit. Viikset ovat väritykseltään täydellisen puhtaanvalkoiset ja pituudeltaan ylettävät monien kissojen viiksiä pidemmälle. Varjoklaanilaisella on suuret ja kirkkaat, mantelin muotoa jäljittelevät silmät, jotka ovat väritykseltään meripihkaiset.

Luonne: Rosmariiniputous on erittäin oma-aloitteinen eikä todellakaan oppilasikäisenä enää roiku klaanitoveriensa käpälissä, vaan tekee jokaisen päätöksensä omatoimisesti ja oma-aloitteisuuden mukana on tullut tässä tapauksessa myös hieman jääräpäisyyttä. Jos tämän kissan luonnetta pitäisi kuvailla ainoastaan yhdellä sanalla, paras vaihtoehto olisi ystävällinen; erittäin harvoin hänen suustaan voi kuulla tylyjä lausahduksia tai loukkaavia huomautuksia ja jos ei omista ystävällistä luonnetta, ei kannata edes yrittää päästä naaraan ystäväksi koska tylyjen kissojen ystäväksi hän ei todellakaan tahdo. Joidenkin klaanitoveriensa seurassa hän esittelee ystävällisyyttään ja yrittää pitää tuttaviensa kanssa mahdollisimman hyvät välit, mutta vihollisklaanien jäsenten seurassa hän pitää ystävällisyyden määrän hieman harvempana ja pyrkii asettamaan heille kuvan tyynestä ja ylväästä kissasta. Kyseinen naaras on erittäin pitkäpinnainen eikä todellakaan menetä hermojaan helposti, mutta kun hän kunnolla suutahtaa, ei koskaan voi odottaa mitä kuulee soturin suusta. Jos hän sattuu suutahtamaan - joka on tosin erittäin harvinaista - ja päästää suustaan jotakin todella loukkaavaa, hän leppyy nopeasti eikä kestä kauan, kun naaras on jo pyytämässä anteeksi ja sovittelemassa välejään riitelemänsä kissan kanssa. Rosmariiniputouksella on muutenkin erinomainen kärsivällisyys eikä tuolla ole kiirettä tehdä mitään jokapäiväisessä elämässään, jos saa itse päättää päivänsä tapahtumista. Mutta jos hänen täytyy liikkua nopeasti ja kiirehtiä ohjeiden mukaisella tahdilla, ei naaras ala vitkastelemaan vaan noudattaa jokaisen tehtävän mahdollisimman. Kyseinen kissa itseasiassa viihtyy suurissa kissajoukoissa ja tavallisesti häntä ei ahdista huomion keskipisteeksi joutuminen, muttei soturi ala kuitenkaan leuhkimaan siihen tilanteeseen päästyään. Kun puhutaan uskollisuudesta, tämän varjoklaanilaisen uskollisuus syntyklaanilleen on hieman horjuva ja muut klaanit kiehtovat häntä. Rosmariiniputous on todella itsevarma persoona eivätkä muiden huomautukset helposti saa häntä epäröimään, mutta jos suurin osa on täysin eri mieltä hänen kanssaan, suostuu naaras tavallisesti taipumaan päätöksistään. Kun tällä kissalla on tavallinen tai erityisen hyvä päivä, hän on erittäin puhelias ja eloisa eikä pysy kauan aikaa paikallaan, mutta huonoina päivinä hän on hiljainen ja pitää mykkäkoulua jokaisen kissan seurassa, saattaen välillä tiuskaistakin tavallista tylymmin klaanitovereilleen ja välttäen katsekontaktin luomista keneenkään. Nuorella soturilla on erittäin terävä kieli ja vaikkei hän sitä kovin usein käytä, halutessaan hän voi heitellä ties millaisia sanoja suustaan joita tuleekin myöhemmin katumaan. Varjoklaanilaisnaaraalla on oikeudenmukainen ajattelutapa ja hänen mielestään jokaista kissaa - jopa erakkoja ja kotikisuja - pitäisi kohdella tasavertaisesti ja tämä soturi pyrkiikin tekemään mahdollisimman reiluja päätöksiä, varsinkin mahdollisen oppilaansa kanssa. Mestarina Rosmariiniputous on rento ja antaa oppilaansa tehdä suurimman osan valinnoista itse, koska haluaa antaa nuoremman kissan ymmärtää omien päätöksien tekemisen tärkeyden. Kun puhutaan ihastumisesta ja rakastumisesta, tämä luonnonvalkoinen kissa ihastuu helposti, mutta kunnollinen rakastuminen tapahtuu vain ja ainoastaan sen oikean kissan kohdalla. Ihastuminen näkyy jatkuvalla tuijottamisella ja halulla viettää mahdollisimman paljon aikaa kyseisen kollin kanssa. Kumppanina hän on suojeleva ja yrittää pitää kumppaninsa iloisena parhaansa mukaan. Rosmariiniputous uskoo erittäin vahvasti Tähtiklaaniin, mutta väittää jokaiselle klaanitoverilleen uskovansa Pimeyden metsään eikä halua kenenkään - edes sisaruksiensa - tietävän salaisista uskomuksistaan.

Taidot: Rosmariiniputous on pienestä koostaan ja kevyestä ruumiinrakenteestaan huolimatta erinomainen taistelija ja kivunsietokykykin on harvinaisen suuri, naaraan kestävyyskin on mainio. Saalistamisen jalot taidot eivät ole koskaan sisäistyneet tämän kissan päähän eikä vaaniminenkaan oikein onnistu. Kiipeileminen ja piiloutuminen maastossa kuin maastossa aiheuttavat hankaluuksia, kun taas juoksemisessa hän on luonnonlahjakkuus. Mitä tulee aisteihin, näkö ja -kuuloaisti ovat erinomaiset, mutta hajuaisti on hieman ruosteisessa kunnossa. Rosmariiniputous ei ole erityisen hyvä jäljittämisessä ja ellei haju ole todella tuore, tämä naaras menettää vainun ennen kuin ehtii edes tajuta sitä.

Suku&suhteet:
Emo: Liljahenkäys (Varjoklaani)
Isä: Kylmähenkäys (Varjoklaani)
Sisko: Utupentu (Varjoklaani)
Veljet: Korentopentu (Varjoklaani), Hikkoripentu (Varjoklaani)
Isän isä: Tuntematon (mahd. luopio)
Isän emo: Tuntematon (Kuollut)
Emon isä: Pisaratähti (Pimeyden metsä)
Emon emo: Kielomyrkky (Tähtiklaani)
Emon siskot: Hiiripisara (Kuolonklaani), Valhekuiske (Kuolonklaani)
Emon veljet: Kostohenki (Kuolonklaani), Totuuspentu (Tähtiklaani)
Emon emon emo: Kalmalilja (Kuolonklaani)
Emon emon isä: Raepisara (Kuolonklaani)
Emon isän emo: Sulkatähti (Pimeyden metsä)
Emon isän isä: Viiltotähti (Pimeyden metsä)
Serkku: Säröpentu (Kuolonklaani)

Menneisyys: Rosmariinipentu syntyi Varjoklaaniin emolleen Liljahenkäykselle ja isälleen Kylmähenkäykselle siskonsa Utupennun ja veljiensä Korentopennun ja Hikkoripennun kanssa.

Muuta: Rosmariiniputoukselle on siirtynyt eteenpäin isänsä Kylmähenkäyksen tapa taivuttaa sanojaan ja muutenkin puhua tavallista hitaammin.

Toiveet: Rosmariiniputous havittelee varapäällikön paikkaa ja toivoo ansaitsevansa klaanitoveriensa luottamuksen. Varjoklaanilainen tahtoisi kouluttaa monta oppilasta ja tehdä heistä vahvoja ja uskollisia sotureita. Hän haluaa kuolla kunniallisen kuoleman joko perhettään tai klaaniaan suojellen.

Theme Song: Jar of Hearts (https://m.youtube.com/watch?v=HH7WXlf9WLk)

// sain luvan tuohon syntymämerkkiin ja Tähtiklaaniin uskomiseen
// tämäkin pentuhakeista

Vastaus:

Hyväksytty!

- Elandra

 

 

©2018 Kuunpisara - suntuubi.com