Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mallihakemus

Luithan tekijänoikeudet? Kissasi tulee siis olla ainoastaan Kuunpisarassa, ja kissan tekijänoikeudet siirtyvät Kuunpisaralle, eli lue tekijänoikeuksissa tarkemmin.

Lihavoidut kohdat ovat pakollisia täyttää.

------------------------

Nettinimi: esimerkiksi Kuuris

Pentunimi: päätyttävä sanaan -pentu, esim. Punapentu. Ei sanoja, joita kissat eivät tiedä! Esim. Meritassu ja Lusikkatassu ovat kiellettyjä nimiä.

Oppilasnimi: päätyttävä sanaan -tassu, esim. Punatassu, Myrkkytassu, Sinitassu. Ei sanoja, joita kissat eivät tiedä! Esim. Meritassu, Lusikkatassu! Nimi ei voi olla klaanin alku, esimerkiksi Tuulitassu. Myrsky- on kuitenkin hyväksyttävä alku.

Soturinimi: Alkaa samalla, kuin oppilasnimi, yleisimpiä päätteitä ovat -kynsi, -hammas, -turkki, -häntä, -viiksi. Soturinimi ei kuitenkaan saa tarkoittaa mitään, esim. Lumihiutale ei sovi. Soturinimiä ei saa taivuttaa. Esimerkiksi ei Luumunpuna, vaan sen pitää olla Luumupuna

Sukupuoli: Naaras vai kolli

Klaani: Myrsky-, Joki-, Tuuli-, Varjo-, Taivas-, Tähtiklaani, Pimeyden metsä, erakko vai kotikisu. Katso mallihakemuksen alta löytyvästä statuksesta, missä klaanissa on vapaata. Kuolleen kissan voi tehdä aina.

Ulkonäkö: Tähän kohtaan kuvailet kissasi ulkonäköä vähintään kahdeksalla lauseella. Puhuttele kissaasi soturi- tai parantajanimellä. Kerro ainakin turkin väristä, silmien väristä ja turkin mahdollisista kuvioista. Realistisuus on toivottavaa, ei mitään sinisiä tai vihreitä kissoja, eikä otsahiuksia tai syntymämerkkejä. Kissalla ei saa olla arpia, vammoja tai muita ilman ylläpitäjän erillistä lupaa. Muistathan, että mitä enemmän kissaasi kuvailet, sitä paremman kuvan muut liittyneet saavat siitä.

Luonne: Kuvaile kissasi luonnetta vähintään 
kahdeksalla lauseella. Puhuttele kissaasi soturi- tai parantajanimellä. Mitä pidemmän ja selvemmän luonnekuvaukseen teet, sitä helpompaa muiden liittyneiden on kirjoittaa kanssasi. Luonteessa täytyy mainita, mihin kissa uskoo(Tähtiklaani, Pimeyden Metsä vai ei mihinkään)

Taidot: Tähän ilmoitat kissasi fyysisiä taitoja, joita esimerkiksi soturina tarvitaan. Voit kertoa esimerkiksi, onko kissasi hyvä taistelija, saalistaja, piiloutuja, vaanija, kiipeilijä, nopea juoksija ja mitä keksitkään. Ainoastaan jokiklaanilaiselle tähän kohtaan kelpaa asia, jossa kerrot, että kissasi ei osaa lainkaan/hyvin kalastaa tai uida, koska ainoastaan jokiklaanilaisille sellaista opetetaan, ja on ilmiselvää, etteivät muut sitä osaa. Tähän kohtaan ei kelpaa esim. huono puhumaan, hankkimaan ystäviä, luottamaan jne. koska ne voit laittaa luonteeseenkin. Vähintään kaksi hyvin hallittua ja kaksi huonosti hallittua taitoa. Pakollista kertoa ainakin, onko kissa hyvä vai huono taistelija ja saalistaja, koska ne ovat ne yleisimmät taidot, mitä muidenkin on hyvä tietää.

Suku&suhteet: Onko kissallasi perheenjäseniä? Jos kissasi on pentuhakemuksista otettu, tämä kohta on oikeastaan jopa pakollinen, mutta jos kissasi ei ole pentuhakemuspentu, sinun ei kannata edes vilkaista tätä kohtaa. Et voi keksiä kissallesi perhettä, ellei sinulla ole erillistä lupaa ylläpitäjältä. Jos laitat kissan nimen perään sen klaanin, merkitse klaani tähän tapaan: Usvahäntä(Myrskyklaani). Älä laita näin: Usvahäntä, Myrskyklaani. Koska jos on esimerkiksi monta sisarusta, niin pilkulla merkattuna se saattaa vaikeuttaa esimerkiksi niiden kissojen laskemista, jonka vuoksi sulut ovat helpommat.

Menneisyys: Tähän kohtaan kerrot kissasi menneisyydestä. Jos et keksi, mitä laittaa, laita vaikka se, missä kissasi on syntynyt, kenelle ja mihin vuodenaikaan. Kissasi ei saa ilman Ylläpidolta saatua lupaa olla kotikisu- tai erakkosyntyinen, eikä puoliverinen! Pelkkä klaanisyntyinenkin riittää. Toki myös voit kertoa, kun kissa syntyi ja jos vanhemmat/perhe kuoli jossain vaiheessa, voit kertoa heistäkin, älä mielellään kerro nimillä, kutsu vain että "emo", "isä", jne. Ellei kissallasi sitten ole perhettä, johon on annettu se erillinen lupa

Theme Song: Tähän ei pakolliseen kohtaan voit laittaa youtubelinkin tai nimen johonkin kappaleeseen, joka kuvaa kissasi luonnetta ja elämää. Jos laitat sekä nimen että linkin, voi kissasi sivulta päästä kuuntelemaan kappaletta vain yhdellä klikkauksella.

Muuta: Tähän kohtaan laitat kaiken ylimääräisen, mikä ei muualle kuulu. Esimerkiksi jos kissallasi on kummallisia tapoja tai jotain muuta.
Jos kissasi on kotikisu, kerro, saako hän käydä ulkona vai ei. Erakoilla taas tähän voisi mainita, missä paikassa kissa asuu(lähellä viittä klaania, Taivasklaanin lähellä vai kaukana kaikista klaaneista tai jotain muuta)

Toiveet: Voit esittää tässä mestaritoiveen, tai jos toivot kumppania, pentuja, parantajan, varapäällikön tai päällikön paikkaa. Muistathan, että toiveitasi ei toteuteta heti paikalla, vaan ne ovat kissan niin sanottuja elämänhaaveita, jotka voivat auttaa vaikkapa päällikköä varapäällikön valinnassa.

Erillisistä luvista Ylläpidolta puhutaan paljon, jos haluat sellaista kysyä, vieraskirja on sille hyvä paikka!


Jos unohdat hakemuksesta jotain, älä lähetä sitä uudelleen ennen kuin ylläpito on vastannut siihen! Jos siis vaikka taidot tai mikä tahansa muu unohtuu, älä lähetä hakemusta, vaan odota että ylläpito vastaa siihen. Jos hakemus hyväksytään, voit käydä lisäämässä sen kohdan "Muokkaa kissan tietoja"-osioon, jonka löydät Liittyminen-osiosta. Jos hakemusta ei hyväksytä, lähetät sen vain uudelleen korjaten ylläpitäjän mainitsemat virheet ja lisäät ne omat juttusi sinne.

Liittymistilanteet:

=parantajaoppilasta ei vielä ole, mutta paikka on varattu jo
=klaanissa on jo parantajaoppilas, joten paikka ei ole auki
=klaanissa ei ole parantajaoppilasta. Ennen kuin luot sellaisen, kysy lupa vieraskirjassa.
Jos klaanin nimen perässä lukee "Ei saa liittyä", sinne ei saa tehdä hakemusta. Ymmärrätte varmaan, jos siinä jotain muutakin lukee.

Myrskyklaani - Saa liittyä! 

Jokiklaani - Saa liittyä! 

Tuuliklaani - Saa liittyä! 

Varjoklaani - Saa liittyä! 

Taivasklaani - Saa liittyä! 

Kuolonklaani - Saa liittyä! 

Erakot&kotikisut - Saa liittyä!

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Motivaatio

27.04.2017 15:28
Nettinimi: Motivaatio

Oppilasnimi: Villitassu

Soturinimi: Villikynsi

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Kuolonklaani

Ulkonäkö: Villitassu on jykevä ja lihaksikas naaras. Naaraan turkki on harmaa, ja selän poikki kulkee tummempi juova. Tassut ovat vaaleammat kuin muu turkki, samoin hännänpää. Häntä on keskivertoa lyhyempi, mutta ei täysin tynkäkään.  Viikset ovat pitkät ja ohuet. Naaraan silmät ovat keskikokoiset, väriltään smaragdinvihreät. Villitassun korvat ovat pitkät ja suipot. Naaraan polkuanturat ovat vaaleat. Kynnet ovat pitkät ja terävät.

Luonne: Villitassu on sisäänpäinsuuntautunut. Häneen on vaikea tutustua, mutta sisältä voi löytää melko lempeänkin kissan. Tämä osa Villitassusta on kuitenkin vaikea saada esiin. Naaras ärisee usein muille, ja on lähes aina negatiivinen. Hän kuitenkin rakastaa taistelua, ja vahingoittaa toisiaan mielellään, niin henkisesti kui fyysisestikin. Villitassulla on terävä kieli, eikä hän varo sanojaan. Tältä kissalta ei kannata hakea lohtua. Villitassu itse harvoin lannistuu, vaan uskoo itse olevansa paras. Naaras oppii nopeasti, kunhan vain haluaa oppia asian. Hän ihastuu hyvi harvoin, eikä paljasta tunteitaan helposti.

Taidot: Villitassu on taitava metsästäjä ja taistelija. Kiipeilytaito, kärsivällisyys sekä uintitaito sen sijaan ovat kehitysvaiheessa, sillä naaras ei ole niissä kovinkaan lahjakas. Melko hidas juoksijakin naaras on. Villitassu on kuitenkin hyvä vaanimaan, ja kuuloaisti on loistava. Näköaisti on kehnonpuoleinen, mutta hajuaisti on hyvä.

Toiveet: Villitassu toivoisi mestarikseen Kalmaliljaa.

Nimi: Miyu

26.04.2017 19:19
//Pentuhakemuksista

Nettinimi: Miyu

Pentunimi: Laaksopentu

Oppilasnimi: Laaksotassu

Soturinimi: Laaksosumu

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Laaksosumu on keskikokoinen naaras, jonka paksun, keskipitkän turkin alta erottuvat vahvat lihakset. Soturin jalat ovat lyhyehköt ja tämä saa naaraan näyttämään hieman pienemmältä, mitä oikeasti on. Naaraan tassut ovat pyöreät ja polkuanturat tummat. Tämän kynnet ovat terävät ja väriltään hiilenharmaat.Naaraan häntä on pitkä ja taipuisa. Laaksosumun turkki on paksuimmillaan rinnassa, vatsassa ja hännässä. Väriltään naaraan turkki hopeanharmaata, lukuunottamatta väriltään siniharmaita korvantaustoja, hännänpäätä ja tassuja, joissa on ikään kuin siniharmaat sukat. Kasvonpiirteiltään Laaksosumu on kaunis naaras. Tämän kuono on pieni ja lyhyt. Naaraan nenänpää on väriltään hennon vaaleanpunainen. Laaksosumun viikset ovat pitkät ja valkeat. Tämän korvat ovat suuret ja suipot. Soturin silmät ovat soikeat ja väriltään lehdenvihreät. Silmien lehdenvihreä väri tummenee mustuaista kohden.

Luonne: Laaksosumu on luonteeltaan itsenäinen, kylmän viileä naaras, joka ei juurikaan piittaa muiden tunteista. Ainoat kissat, joiden tunteista Laaksosumu oikeastaan jaksaa välittää, ovat hänelle hyvin läheiset kissat. Naaras omaa terävän puhetyylin ja kertoo aina kaiken suoraan totuutta kaunistelematta. Tämä uskaltaa huoletta sanoa muille vastaan ja tekee kaikkensa saadakseen oman tahtonsa läpi. On siis harvinaista, jos naaras luovuttaa ennen, kuin on saanut haluamansa. Tämä pitää myös tiukasti kiinni omista mielipiteistään, eikä suostu vaihtamaan mielipidettään ennen, kuin joku on todistanut tämän olevan totaalisesti väärässä. Laaksosumu toimii yleensä harkitusti, omaa etuaan ajatellen. Toisin sanoen oma etu on naaraalle pääasiassa tärkeintä. Soturi pitää heikompien alistamisesta ja näiden juoksuttamisesta ympäriinsä. Laaksosumu ei suutu kovinkaan helposti, vaikka saattaakin välillä ärähdellä. Suuttuessaan naaras on pitkävihainen, eikä harkitse tekojaan. Jos Laaksosumun onnistuu suututtamaan, nopeain tapa saada tämä leppymään, on jättää tämä rauhaan tai olla tälle kaikessa mieliksi. Naaras ei ihastu kovinkaan helposti ja rakkaus muita kohtaan tuntuu hänelle ehkä hivenen vieraalta käsitteeltä. Ihastuessaan lujan, luottavaisen siteen rakentaminen on Laaksosumulle tärkeää. Aluksi ihastuessaan naaras ei kohtele ihastuksen kohdettaan muita erikoisemmin, mutta tunteiden syventyessä naaras alkaa osoittaa enemmän merkkejä lempeydestä. Rakastuessaan naaras kohtelee kumppaniaan muita lempeämmin ja haluaa toimia tarvittaessa myös tämän eduksi, vaikka oma etu on tälle yhä tärkeää. Laaksosumu uskoo Pimeyden metsään, mutta pitää uskonsa salassa. Jos naaraalta kysytään tämän uskosta, tämä sivuuttaa joko aiheen kokonaan tai valehtelee uskovansa Tähtiklaaniin.

Taidot: Laakosumu on taitava taistelija, nopea juoksemaan ja yllättävän ketteräkin. Naaras ei osaa saalistaa niinkään hyvin, eikä piiloutua. Vaaniminen ei myöskään ole tämän vahvimpia puolia.

Suku&suhteet:
Emo: Kirjosiipi
Isä: Mesisiipi
Veli: Koskelopentu
Isän emo: Usvahäntä
Isän isä: Vinhasiipi

Menneisyys: Laaksosumu syntyi Myrskyklaaniin emollensa Kirjosiivelle ja isällensä Mesisiivelle yhdessä veljensä Koskelopennun kanssa.

Theme Song: Zara Larsson - Uncover
https://www.youtube.com/watch?v=U-PXEe-qeK4

Toiveet: Kumppani ja valtaa.

Nimi: Noctis

25.04.2017 16:51
Hakemuksiin vastattu. ^^
Vastaukset näkyvät jokaisen hakemuksen alla.

--------------------------

Nimi: Noctis

25.04.2017 15:26
Nettinimi: Noctis

Nimi: Apollonia

Sukupuoli: Naaras

Klaani: kotikisu

Ulkonäkö: Apollonia on kaunis naaraskissa, joka on rodultaan brittiläinen pitkäkarva. Tuon turkki on todella tuuheaa, pehmoista ja paksua, pituudeltaan pitkähköä. Kooltaan naaras on keskikokoinen, jalat ovat hieman tavallista lyhemmät ja käpälien muoto on pyöreä. Polkuanturat ja nenä ovat vaaleanpunaiset. Pää on pyöreähkö ja melko leveä. Korvat ovat lyhyet, mutta leveät ja päistään tylpät, jopa hieman pyöristetyt. Silmät ovat suuret ja muodoltaan pyöreät. Silmänväri on kirkkaan taivaansininen. Apollonian turkki on vaalean kullanruskean ja valkoisen kirjava. Naaraan hännänpää, vatsapuoli, rinta, jalat, kuono sekä leuka ovat valkeat. Vaalean kullanruskeaa on tuon turkissa suurina läiskinä, joissa erottuu hyvin haaleana ja miltei olemattomana tabby-kuvio. Kaulassaan Apollonialla on melko löysästi kiinnitetty kaulapanta, jossa on pieni hopeanvärinen kulkunen. Panta on väriltään vaaleansinisen, punaisen ja valkoisen kirjava – soljen lähellä siinä on pieni Iso-Britannian lippu.

Luonne: Apollonia on hyvin mukavuudenhaluinen kissa. Hän on tottunut elämään paljoudessa ja nauttinut koko pienen elämänsä kaksijalkojensa täydestä huomiosta. Apollonia rakastaakin olla huomion keskipisteenä yli kaiken – tuli huomio sitten toisilta kissoilta tai kaksijaloilta. Pientä itserakkautta voi olla ilmassa ja terve itseluottamus ainakin löytyy. Naaras välttää kuitenkin leuhkimista ja ylimielisyyttä, mutta ei todellakaan anna muiden kävellä ylitseen tai loukata häntä. Itsesuojeluvaistot eivät ole erityisen vahvat, eikä hän osaa arvioida tai verrata toisten taitoja omiinsa – niinpä hän saattaa päätyä tukaliin tilanteisiin aloittamalla väittelyn itseään monta kertaa suuremman ja vahvemman kissan kanssa. Naaras tulee toimeen useimpien tapaamiensa kissojen kanssa, eikä erikseen ala haastaa riitaa – ainakaan tarkoituksella. Ystäväpiirinsä tuo pitää kuitenkin mieluiten suppeana. Hän on hyvä kuuntelija, mutta puolituntemattoman ei välttämättä kannata luottaa hänelle salaisuuksiaan. Ystävien salaisuuksista naaras kyllä voi pitää kiinni, mutta muut lähtevät melko suurella varmuudella levitykseen. Muista kissoista Apollonia ei kiinnostu helposti, mutta jos kiinnostus syntyy, se on ja pysyy. Tämän kiinnostuksen kehittyminen rakkaudeksi voi kuitenkin kestää kauan ja siinä missä kiinnostuksen kohteita voi olla useampikin, naaras on hyvin uskollinen kumppanilleen, jos sellaisen joskus löytää. Apollonia ei erityisemmin pidä tassujensa likaamisesta. Vesi, muta ja sadesää kuuluvat ehdottomien inhokkien listalle. Naaras ei usko mihinkään, eivätkä moiset asiat oikeastaan edes kiinnosta häntä.

Taidot: Apollonia ei osaa saalistaa tai taistella laisinkaan – häntä ei ole koskaan sellaiseen opetettu eikä hän nauti tassujensa likaamisesta. Vaaniminen ja piiloutuminen ovat Apollonialle hankalia osittain turkin värin vuoksi. Kiipeileminen sujuu paremmin ja naaraalla on hyvä tasapaino. Nopeutta naaraalla riittää tiukan paikan tullen, mutta kestävyys loppuu ennen pitkää kesken. Apollonia on melko hyvä hyppimään ja ketteryyttä löytyy tarpeeksi.

Menneisyys: Apollonia hankittiin pentuna maineikkaalta kasvattajalta näyttelykissaksi.

Muuta: Apollonia asuu Taivasklaanin läheisessä kaksijalkalassa. Hän saa käydä ulkona, mutta viihtyy sisällä sateisina ja kosteina päivinä. Naaras ei juurikaan poistu omalta pihaltaan, joten häntä ei paljoa nähdä kaduilla tai metsässä.

Vastaus:

Hyväksytty!

- Noctis

Nimi: Samantha

24.04.2017 18:24
Nettinimi: Samantha

Nimi: Isabelle

Sukupuoli: naaras

Klaani: kotikisu

Ulkonäkö: Isabelle on varsin kevytrakenteinen ja siro naaraskissa. Hänen turkkinsa alla ei juuri lihaksia näy, ja jos niitä onkin, ne eivät varmasti ole kovin vahvat. Isabellen tassut ovat kehoon nähden varsin pienet, ja niitä somistavat vaaleanpunaiset polkuanturat. Kotikisun pää on pyöreähkö, ja siitä etenee pitkänmallinen kuono. Kuonon päässä sijaitseva pikkuinen nenä on polkuanturoiden tavoin vaaleanpunainen. Isabellen korvat ovat suipot, etäisesti kolmiota muistuttavat. Naaraan silmät ovat suurikokoiset ja pyöreät, väriltään vaaleansiniset ja tuuheiden ripsien reunustamat. Hänen viiksensä ovat tyvestä mustat, mutta muuttuvat loppua kohden puhtaanvalkoisiksi. Isabellen päälaella keikkuu lähes aina polkuanturoiden ja nenänpään väreihin sopiva, vaaleanpunainen rusetti. Panta on kullanvärinen ja ruusuilla kuvioitu. Isabellen kynnet ja hampaat ovat kummatkin erittäin pienet ja valkeat, hampaista löytyy myös pyöreyttä. Naaraan turkki on paksua, pitkää, pörröistä ja puhtaanvalkoista.

Luonne: Isabelle on piloille hemmoteltu pikkuprinsessa, joka on tottunut saamaan kaiken aina heti ilman mitään vaivaa. Hän on varsin lempeä kaikille, ja naaraan suututtaminen onkin varsin vaikeaa - pääasiassa tosin siitä syystä, ettei Isabelle yleensä tajua jos häntä yritetään ärsyttää. Isabelle on erittäin sinisilmäinen, ja luottaa miltei kehen tahansa joka vain esittää asiansa faktana, eikä varmaankaan epäröisi syödä, jos resuinen kulkukissa tulisi tarjoamaan hänelle mätää kalaa terveysruokana. Tämä kissa ei sen puoleen juuri osaa tulkita toisten negatiivisia tunteita, vaan olettaa kaikkien voivan aina hyvin ja olevan onnellisia, sillä hän itse on ikänsä ollut onnellinen ja hyvinvoiva. Joku voisi sanoa Isabellen olevan hieman tyhmä erehtymättä kovin paljoa, naaras todellakin osaa hössöttää ja hämmästellä ajattelematta omilla pienillä aivoillaan sen enempiä. Muihin kissoihin Isabelle suhtautuu ehkä liiankin avoimesti, eikä juuri mieti mitä päästelee suustaan. Isabelle ei ole koskaan kuullutkaan klaanikissoista saati sitten Tähtiklaanista tai Pimeyden metsästä, sellaisia hän pitää vain pentujen hupsuna tarinana. "Villikissoja, jotka joutuvat saalistamaan oman ruokansa ja taistelemaan elääkseen, voi mitä höpsöjä, eihän kukaan tietenkään haluaisi elää niin lämpöisen kodin ja maittavan ruoan sijasta!" tuo todennäköisesti vain sanoisi, jos klaaneista hänelle kerrottaisiin. Lienee siis selvää, että Isabelle on uskoton.

Taidot: Isabelle on kertakaikkisen surkea taistelemaan ja saalistamaan, hän on tottunut elämään kaksijalkojen luona turvassa. Myöskään piiloutuminen ei kirkkaanvalkoisen turkin takia juuri onnistu sydäntalvea lukuunottamatta. Puihin kiipeäminen on ehdoton ei. Isabellen hyviin taitoihin sen sijaan voisi lukea juoksemisen, sillä naaras on varsin nopea, ja tasapainon, joka on kehittynyt hyväksi kaksijalkalan aidoilla kulkiessa. Myös hyppykorkeus on kiitettävä, eikä ketteryydestäkään juuri ole puutetta. Isabellen haju- ja makuaistit ovat keskivertoa huonommat, mutta tuolla on erittäin tarkka näkö.

Menneisyys: Isabelle synty Ranskan Marseillessa kahdelle rotukissavanhemmalle rikkaaseen perheeseen neljän pennun pentueen toisiksi vanhimpana. Luovutusikäisinä pennuista kolme vietiin muualle, ja Isabellen kodiksi tuli vanhan naisen omistama talo lähellä rotkoa.

Theme Song: Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart
https://www.youtube.com/watch?v=lcOxhH8N3Bo

Muuta: Isabellen puheessa ranskalainen alkuperä korostuu selvästi, erityisesti r-kirjaimen sisältävissä sanoissa. Isabelle saa kuljeskella kotinsa puutarhassa vapaasti, ja silloin tällöin naaras myös hyppää aidan yli katselemaan maailmaa. Hän asuu Taivasklaania lähellä olevassa kaksijalkalassa vanhan mummon omistamassa maalaistalossa.

Toiveet: Elää onnellinen elämä, ehkä saada pentujakin jossain vaiheessa.

Vastaus:

Hyväksytty! ^^

- Noctis

Nimi: Kotikisu

23.04.2017 20:10
Nettinimi: Kotikisu


Pentunimi: Kuutamopentu


Oppilasnimi: Kuutamotassu


Soturinimi: Kuutamokuiske


Sukupuoli: naaras


Klaani: Kuolonklaani


Ulkonäkö: Kuutamokuiske on suurehko, harmaaturkkinen naaras. Kuutamokuiskeen turkki on tummanharmaa, melkein musta. Turkki on vatsasta kermanvalkoinen. Kuutamokuiskeen oikea silmä on sokea. Toinen silmä on vihreä. Kuutamokuiskeella on terävät kynnet ja hampaat. Hänen häntänsä on paksu ja pitkä. Hännänpää, korvat ja tassut ovat valkoiset.


Luonne: Kuutamokuiske on ilkeä muille klaaneille, mutta ystävällinen klaanilaisilleen. Hän kuitenkin suuttuu helposti, jos joku ei ole hänen kanssaan samaa mieltä. Hän on manipuloiva ja saa helposti muut puolelleen. Hän uskoo koko sydämestään pimeyden metsään ja inhoaa Tähtiklaania. Hän on todella kunnianhimoinen. Hän on valmis tekemään mitä vaan saadakseen tahtonsa läpi. Jotkut pitävät häntä hulluna. Hän on rohkea. Hän on myös aika fiksu.


Taidot: Kuutamokuiske on hyvä taistelija ja metsästäjä. Hän ei kuitenkaan ole nopea juoksija. Hän ei osaa kiivetä kovin hyvin.


Muuta: Kuutamokuiske on puolisokea.


Toiveet: Kuutamokuiske haluaa valtaa. Hän haluaa ainakin varapäälliköksi. Kumppani ja pennutkin käy.

Vastaus:

Ei hyväksytty.

"Jotkut pitävät häntä hulluna" ei tavallaan ole luonteenpiirre - se kuuluisi muuta-kohtaan. Lisäksi en näe millä tavalla Kuutamokuiske olisi pidettävissä hulluna, eli yhteys luonteeseen on ainakin minun osaltani aivan hämärän peitossa. Mutta menköön, ehkä se selittyy sitten? Siirrä muuta-kohtaan vain.

- Noctis

Nimi: Rawen

23.04.2017 18:59
// Pentuhakemuksista.

Nettinimi: Rawen

Pentunimi: Aaltopentu

Oppilasnimi: Aaltotassu

Soturinimi: Aaltomyrsky

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Aaltomyrsky on hoikka, pitkäjalkainen naaraskissa, jolla on kevytrakenteinen keho. Hänellä on teräväpiirteiset ja kapeat kasvot. Naaraalla on pyöreät posket. Aaltomyrskyllä on isot, mantelinmuotoiset silmät. Naaraskissan korvat ovat normaalikokoiset ja niistä puskee ulos mustaa pidempää karvaa. Aaltomyrskyn nenä ja anturat ovat väriltään vaaleanpunaiset. Naaraskissan viikset ovat valkoiset ja sojottavat kuonon ympärillä siististi. Aaltomyrskyn silmät ovat kirkkaat ja ne ovat väriltään syvänsiniset. Hampaat ovat terävät, mutta väriltään hieman kellastuneet. Aaltomyrskyn kaula on sopusuhtainen muuhun kehoon. Naaraskissan turkki on laadultaan karkeaa, mutta hieman vettä hylkivää. Aaltomyrskyn turkki on keskipitkää ja suojaa keskiverrosti kylmyydeltä. Hänen turkkinsa on väritykseltään hopeanharmaata. Aaltomyrskyn turkkia koristaa myös pienet, mustat pilkut. Naaraan hännänpää on väritykseltään musta, kuten pilkutkin. Hänen kyntensä ovat kellertävät ja ohuet, mutta ne ovat terävät. Naaraskissan hännässä karvapeite on pidempää, kuin muualla. Aaltomyrskyn häntä on hieman lyhyempi, kuin normaalisti. Naaraan anturat ovat laadultaan pehmeät ja kaikki kova uppoaa niihin helposti. Lisäksi anturat ovat herkät ja ne menevät vereslihalle nopeasti. Aaltomyrskyn korvien päässä on pienet karvatupsut, jotka ovat myös väritykseltään mustat. Kulmakarvat ovat taas normaalimpia lyhyemmät ja väritykseltään valkoiset, kuten viiksetkin.

Luonne: Aaltomyrsky on hyvin salaavatahtoinen kissa, joka ei halua, että toinen kissa saa hänestä liikaa selville. Naaraskissa on myös hyvin omiva, eli häntä ärsyttää helposti esimerkiksi se, että hänen ystävänsä viettäisi paljon aikaa jonkun toisen kissan kanssa. Naaraskissa on myös hyvin utelias ja työntää nenänsä usein asioihin, jotka eivät hänelle kuulu. Aaltomyrsky ei päästä todellakaan helposti kissoja lähelleen ja siksi onkin luonut itselleen niin sanotun kipakan suojan, jotta turhan moni ei yrittäisi ystävystyä hänen kanssaan. Jos Aaltomyrskyn ystävät yrittävät saada hänestä liikaa selville, naaras torjuu ja välttelee liikaa utelevaa ystävää. Hän voisi kyllä hyvinä päivinään kutsua päällekäyväksikin, sillä hän usein painostaa kissoja useisiin tekoihin. Naaras uskoo Tähtiklaaniin, muttei kiellä Pimeyden Metsän olemassaoloa. Naaras ei ole riippuvainen tai takertuvainen kenestäkään, ja on enemmän itsenäinen persoona. Aaltomyrsky on uskollinen klaanillensa henkeen ja vereen - hän tekisi mitä vain klaaninsa puolesta. Soturilaki ei ole Aaltomyrskylle niin tärkeä, mutta hän pyrkii silti noudattamaan sitä. Naaras on aika kunnianhimoinen, ja tahtoo vaikuttaa klaanin asioihin ja saada valtaa, kuten emonsa. Aaltomyrsky on älykäs ja ratkaisee ongelmia nopeasti.

Taidot: Aaltomyrsky on hyvä saalistamaan ja nopea juoksemaan. Naaraskissa ei ole hyvä taistelemaan tai tasapainoilemaan. Hän on myös hyvä uimari, muttei jäljitä kovin hyvin.

Suku&suhteet:
Emo: Helmiloiste (Jokiklaani)
Isä: Kirvamiete (Tuuliklaani)
Sisko: Lumotassu (Jokiklaani)
Veli: Putousvirta (Jokiklaani)

Menneisyys: Aaltomyrsky syntyi Jokiklaaniin emolleen Helmiloisteelle hiirenkorvan aikaan. Hänen isänsä on Tuuliklaanista soturi Kirvamiete. Aaltomyrsky on puoliverinen.

Muuta: Aaltomyrsky ei vielä tiedä olevansa puoliverinen, joten elää siinä uskossa, että hänen isänsäkin olisi Jokiklaanista. Naaraan lempikala on lohi ja lempiriista varis.

Toiveet: Hän haluaisi hyvän, kunnioitetun aseman klaanissaan. Aaltomyrsky haluaisi kouluttaa monia oppilaita klaanillensa ja ehkä saada pentuja täydentämään klaania. Naaras haluaisi myös tulla tunnetuiksi muissakin klaaneissa.

Vastaus:

Hyväksytty!

- Noctis

Nimi: Shina

23.04.2017 08:28
Nimi: Shina

Pentunimi: Neulaspentu

Oppilasnimi: Neulastassu

Soturinimi: Neulasviiksi

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Punertavan oranssi täplikäs kolli meripihkanvärisillä silmillä. Neulasviiksi on aika pienikokoinen. Hänen kyntensä ja hampaat ovat terävät. Kollin häntä on pitkä ja hänellä on aika lyhyt turkki. Kollin viikset ovat mustat ja lyhkäset. Neulasviiksen korvat ovat pienet mutta, päästä terävät. Hänen tassut ovat myös aika pienet. Kollin täplät ovat pienet ja rusahtavat.

Luone: Neulasviiksi on hyvin ystävällinen ja rauhallinen kolli. Hän on myös viisas ja uskoo vahvasti Tähtiklaaniin. Kolli tulee toimeen kaikkien jokiklaanilaisten kanssa. Hän on myös rehellinen ja uskollinen klaanilleen. Neulasviiksi on rohkea ja pyrkii suojelmaan klaaniaan parhaansa mukaan. Kolli yrittää hoitaa tehtävänsä aina huolella ja hän ei kiirehdi. Hän tykkää myös pennuista. Hän ei tykkää ulkopuolisista kissoista mutta, hän ei ole heti hyökkäämässä vieraan kissan kimppuun. Kolli osaa olla myös hyvää seuraa mutta, hän on myös hiljainen.

Taidot: Kolli on hyvä piiloutumaan ja saalistamaan. Hän on erittäin nopea pienen koonsa takia. Taistelu ei ole mikään vahvuus mutta, onnistuu sekin jotenkin. Hän ei jaksa juosta hirveen pitkiä matkoja. Hän ei ole hirveen voimakas.

Suku&suhteet:
Emä: Pajukaste (Jokiklaani)
Isä: Liekkikajo (Jokiklaani)
Veli: Tillipentu (Jokiklaani)

Menneisyys: Klaanisyntyinen

Toiveet: Päälikön paikka kelpaa kollille. Hän haluaa myös oppilaan.

// Pentuhakemuksista

Vastaus:

Hyväksytty, mutta...

Hirveen on puhekieltä. Hirveän olisi sen oikea kirjakielinen muoto, joten käytäthän sitä jatkossa?

- Noctis

Nimi: Evelyn

22.04.2017 23:37
Nettinimi: Evelyn

Oppilasnimi: Okatassu

Soturinimi: Okataivas

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Okataivas on kookas mutta solakka kolli. Hänellä on valkoinen turkki, jossa on suuria mustia läiskiä. Yksi läiskä hänen lavassaan on hieman kuunsirpin muotoinen. Tassut ovat mustat. Okataivaan silmät ovat suuret, harmaansiniset ja mantelin muotoiset. Hänellä on tuuhea, sileä turkki ja tuuhea, pitkä häntä. Kollin kynnet ovat isot ja mustat. Nenä tuolla on musta, samoin kuin polkuanturat.

Luonne: Okataivas on hiljainen ja sisäänpäinsuuntautunut. On kuitenkin ystävällinen, ja pitää ystävien kanssa olemisesta yhtälailla kuin yksin olostakin. Kolli omistaa hyvän huumorintajun. Okataivas on kärsivällinen sekä rauhallinen, ja pitää pään kylmänä tukalissakin tilanteissa. Ei näytä tunteitaan kelle tahansa. Hän uskoo Tähtiklaaniin täysin. Okataivas on sataprosenttisesti uskollinen, ja puolustaisi klaaniaan ja ystäviään hengellään milloin vain. On yleensä rehellinen, eikä pidä valehtelusta. Pitää salaisuudet hyvin.

Taidot: Okataivas on mainio taistelija, mutta ei niinkään hyvä saalistamaan. Kolli ei ole erityisen nopea tai hyvä kiipeilijä. Hän on kuitenkin voimakas ja hänellä on erinomainen näkö.

Menneisyys: Klaanisyntyinen

Toiveet: Haluaisi joskus kumppanin, sekä haaveilee varapäällikön paikasta

Vastaus:

Ei hyväksytty.

Taas nimestä kiinni! Varjoklaanissa on jo soturi nimeltä Okaliekki!

Nimenvaihdosta siis taas tarvitaan.

- Noctis

Nimi: LimeKisu

22.04.2017 18:37
Nettinimi: LimeKisu

Oppilasnimi: Lumitassu

Soturinimi: Lumihäntä

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: valkoinen juovikas kissa, jolla on taivaansiniset silmät. Hänellä on harmaat korvat sekä kolme raitaa nenän yläpuolella ja poskissa. Lumihännällä on ohut lyhyt turkki ja harmaat tassut. Hänellä on pitkä valkea häntä. Lumihännällä on myös harmaa rinta.

Luonne: Lumihäntä on ystävällinen ja hieman ujo kissa. Lumihäntä on myös aika näsäviisas ja saattaa haastaa usein riitaa muitten kanssa. Hän uskoo Tähtiklaaniin ja Pimeyden Metsään. Hän on uskollinen omalle klaanilleen, mutta hieman kunnianhimoinen..

Taidot: Lumihäntä on helposti oppiva ja on hyvä piiloutumaan ja taistelemaan. Hän on erittäin huono saalistamaan, jäljittämään, sekä kiipeilemään.

Muuta: Hän pelkää korkeita ja ahtaita paikkoja.

Toiveet: Lumihäntä haluaisi saada ainakin yhden pennun ja olla päällikkö.

Vastaus:

Ei hyväksytty, valitettavasti.

Huomasithan, että kuvausten minimipituus on kahdeksan lausetta - sinulla molemmissa on viisi.

Muuten kaikki näyttää olevan kunnossa, joskin voisit korjata ulkonäön ensimmäisen lauseen isolla kirjaimella alkavaksi.

- Noctis

Nimi: Elandra

22.04.2017 18:19
Hakemuksiin vastattu.
Vastaukset näkyvät jokaisen hakemuksen alla.

--------------------------

Nimi: LimeKisu

22.04.2017 14:02
Nettinimi: LimeKisu

Oppilasnimi: Hopeatassu

Soturinimi: Hopeasydän

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Hopeanharmaa juovikas kissa, jolla on siniharmaita pitkiä raitoja turkissa sekä limenvihreät silmät. Hopeasydämmen rinta, vatsa, käpälät, sekä kuonon ympärys on valkoisia. Hänellä on myös pörröinen paksu häntä ja on muutenkin pörröinen kissa. Jos Hopeasydän suuttuu niin hänen turkkinsa ei ole pörröinen ennen kuin hän rauhoittuu. Hän on myös aika hoikka.

Luonne: Hopeasydän on näsäviisas ja helposti suuttuva kissa, joka on myös hyvin ystävällinen joskus. Hän pelkää korkeita ja ahtaita paikkoja. Hopeasydän uskoo Tähtiklaaniin, mutta joskus hän miettii onko Tähtiklaania edes olemassa. Häneen voi luottaa mutta hän on huono hankkimaan ystäviä ja on muutenkin hieman ujo.

Taidot: Hopeatassu on helposti oppiva ja on hyvä piiloutumaan ja taistelemaan. Hän on erittäin huono uimaan ja kiipeilemään.

Muuta: Hän on huono syömään.

Toiveet: Hopeasydän haluaisi saada ainakin yhden pennun ja olla päällikkö.

Vastaus:

Ei hyväksytty
-Kissasi nimi ei käy, koska Kuunpisarassa on jo elävä Hopea-alkuinen kissa(Myrskyklaanin Hopeataivas), eikä Hopea-alkuisesta kissasta voi tulla päällikköä, koska täällä on ollut jo Hopeatähti(ja se ei siis ollut Hopeataivas, Hopeataivas oli päällikkönä Taivastähti, mutta kauan sitten oli Hopeatähti). Vaihda siis kissasi nimi.
-Koska kissasi ei ole jokiklaanilainen, uiminen ei ole hyväksyttävä huonosti hallittu taito, koska on sanomattakin selvää, että kissa, jolle ei uimista ole opetettu ei osaa sitä.
-Se, että kissan suuttuessa turkki ei ole pörröinen ja rauhoittuessa on on mielestäni mahdotonta. Kissojen turkit taitavat nousta pystyyn suuttuessa ja jos eivät nouse niin eivät tietääkseni ainakaan laskeudu? Voisit siis poistaa sen virkkeen, jossa kerrot tuon.
-Voisit kertoa, onko kissa ystävällinen, ilkeä vai mitä, koska en sitä itse ainakaan löydä. Sen, että kissa pelkää ahtaita ja korkeita paikkoja voisi siirtää Muuta-kohtaan.

-Elandra

Nimi: Shina

21.04.2017 22:12
Nimi: Shina

Pentunimi: Neulaspentu

Oppilasnimi: Neulastassu

Soturinimi: Neulasviiksi

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Punertavan oranssi täplikäs kolli meripihkanvärisillä silmillä. Hänen häntänsä on tuuhea. Neulasviiksi on aika pienikokoinen. Hänen kyntensä ja hampaat ovat terävät. Kollin häntä on pitkä ja hänellä on aika lyhyt turkki. Kollin viikset ovat mustat ja lyhkäset. Neulasviiksen korvat ovat pienet mutta, päästä terävät. Hänen tassut ovat myös aika pienet.

Luone: Neulasviiksi on hyvin ystävällinen ja rauhallinen kolli. Hän on myös viisas ja uskoo vahvasti Tähtiklaaniin. Kolli tulee toimeen kaikkien jokiklaanilaisten kanssa. Hän on myös rehellinen ja uskollinen klaanilleen. Neulasviiksi on rohkea ja pyrkii suojelmaan klaaniaan parhaansa mukaan. Kolli yrittää hoitaa tehtävänsä aina huolella ja hän ei kiirehdi. Hän tykkää myös pennuista. Hän ei tykkää ulkopuolisista kissoista mutta, hän ei ole heti hyökkäämässä vieraan kissan kimppuun. Kolli osaa olla myös hyvää seuraa mutta, hän on myös hiljainen.

Taidot: Kolli on hyvä piiloutumaan ja saalistamaan. Hän on erittäin nopea pienen koonsa takia. Taistelu ei ole mikään vahvuus mutta, onnistuu sekin jotenkin. Hän pelkää myös korkeika paikkoja. Hän ei jaksa juosta hirveen pitkiä matkoja.

Suku&suhteet:
Emä: Pajukaste (Jokiklaani)
Isä: Liekkikajo (Jokiklaani)
Veli: Tillipentu (Jokiklaani)

Menneisyys: Klaanisyntyinen

Toiveet: Päälikön paikka kelpaa kollille. Hän haluaa myös oppilaan.

// Pentuhakemuksista

Vastaus:

Ei hyväksytty
-Et kerro täplien väristä tai koosta mitään, joka olisi hyvä kertoa. Kissaasi on helpompi kuvailla, mitä enemmän yksityiskohdista kerrot. Mutta täplien väri ja koot(ovatko suuria vai pieniä tms) täytyy ainakin mainita ja halutessasi voit kertoa myös niiden olinpaikat.
-Korkeiden paikkojen pelkääminen ei ole taito, voit siirtää sen Muuta-kohtaan. Ja koska se lähtee taidoista, lisää samalla yksi huonosti hallittu taito taitoihin.

-Elandra

Nimi: Evelyn

21.04.2017 19:50
Nettinimi: Evelyn

Oppilasnimi: Kuutassu

Soturinimi: Kuukatse

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Kuukatse on kookas mutta solakka kolli. Hänellä on valkoinen turkki, jossa on suuria mustia läiskiä. Yksi läiskä hänen lavassaan on hieman kuunsirpin muotoinen, josta kolli onkin saanut nimensä. Tassut ovat mustat. Kuukatseen silmät ovat suuret, harmaansiniset ja mantelin muotoiset. Hänellä on tuuhea, sileä turkki ja tuuhea, pitkä häntä. Kollin kynnet ovat isot ja mustat. Nenä tuolla on musta, samoin kuin polkuanturat.

Luonne: Kuukatse on hiljainen ja sisäänpäinsuuntautunut. On kuitenkin ystävällinen, ja pitää ystävien kanssa olemisesta yhtälailla kuin yksin olostakin. Kolli omistaa hyvän huumorintajun. Kuukatse on kärsivällinen sekä rauhallinen, ja pitää pään kylmänä tukalissakin tilanteissa. Ei näytä tunteitaan kelle tahansa. Hän uskoo Tähtiklaaniin täysin. Kuukatse on sataprosenttisesti uskollinen, ja puolustaisi klaaniaan ja ystäviään hengellään milloin vain. On yleensä rehellinen, eikä pidä valehtelusta. Pitää salaisuudet hyvin.

Taidot: Kuukatse on mainio taistelija, mutta ei niinkään hyvä saalistamaan. Kolli ei ole erityisen nopea tai hyvä kiipeilijä. Hän on kuitenkin voimakas ja hänellä on erinomainen näkö.

Menneisyys: Klaanisyntyinen

Toiveet: Haluaisi joskus kumppanin, sekä haaveilee varapäällikön paikasta

Vastaus:

Ei hyväksytty
-Vaihtaisitko kissasi nimen alun tai sitten klaanin, koska melko vasta(eli muutama kuukausi sitten XD) Varjoklaanin päällikkö Kuutähti kuoli, joten en mielelläni näinkään pian päästä samalla alulla alkavaa Varjoklaaniin. Toiseksi sellainen juttu että Kuu-alkuisesta ei voi tulla päällikköä tai varapäällikköä(ellei sovi ensin että ennen päälliköksi tuloa kissa kuolee tai eläköityy)

-Elandra

Nimi: Noctis

19.04.2017 22:00
Hakemukset tarkistettu, vastaukset alla!

-------------------------

Nimi: Shina

19.04.2017 18:25
Nimi: Shina

Pentunimi: Neulaspentu

Oppilasnimi: Neulastassu

Soturinimi: Neulasviiksi

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Punertavanoranssi täplikäs kolli meripihkanvärisillä silmillä. Hänen häntänsä on tuuhea. Neulasviiksi on aika pienikokoinen. Hänen kyntensä ja hampaat ovat terävät. Kollin häntä on pitkä ja hänellä on aika lyhyt turkki. Kollin viikset ovat mustat ja lyhkäset. Neulasviiksen korvat ovat pienet mutta päästä terävät. Hänen tassut ovat myös aika pienet.

Luone: Neulasviiksi on hyvin ystävällinen ja rauhallinen kolli. Hän on myös viisas ja uskoo vahvasti tähtiklaaniin. Kolli tulee toimeen kaikkien jokiklaanilaisten kanssa. Hän on myös rehellinen ja uskollinen klaanilleen. Neulasviiksi on rohkea ja pyrkii suojelmaan klaaniaan parhaansa mukaan. Kolli yrittää hoitaa tehtävänsä aina huolella ja hän ei kiirehdi. Hän tykkää myös pennuista. Hän ei tykkää ulkopuolisista kissoista mutta hän ei ole heti hyökkäämässä vieraan kissan kimppuun. Kolli osaa olla myös hyvää seuraa mutta hän on myös hiljainen.

Taidot: Kolli on hyvä piiloutumaan ja saalistamaan. Hän on erittäin nopea pienen koonsa takia. Taistelu ei ole mikään vahvuus mutta onnistuu sekin jotenkin.

Menneisyys: Klaanisyntyinen

Toiveet: Päälikön paikka kelpaa kollille. Hän haluaa myös oppilaan.

// Pentuhakemuksista

Vastaus:

Ei hyväksytty.

Otit pentuhakemuskissan - suku & suhteet on täten pakollinen kohta, johon sinun tulee listata kissasi emo, isä ja sisarukset (muu, kaukaisempi suku - jos sitä siis on - ei ole pakollinen). Tähän voit katsoa mallia muiden kissojen sivuilta, että menee varmasti oikein! Tarkista nimet pentuhakemuksesta.

Taidot epätasapainossa, 3-1. Heikkouksia pitäisi siis olla enemmän.

Pilkkuja puuttuu ja niitä pitäisi viljellä enemmän. Katso, että sellaiset löytyvät konjunktioiden (että, jotta, koska, kun, jos, vaikka, kuin, kunnes, mutta, etc) edestä.

Punertavan oranssi ei ole yhdyssana ja Tähtiklaani on nimi, se siis isolla alkukirjaimella.

- Noctis

Nimi: Evelyn

18.04.2017 20:35
Nettinimi: Evelyn

Oppilasnimi: Kalpeatassu

Soturinimi: Kalpeakukka

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Kalpeakukka on pienikokoinen kissa. Hänellä on sileä ja lyhyt karva, sekä pitkä häntä. Naaras on solakka, eikä ulkoisesti kovin lihaksikas. Kalpeakukan turkki on hopeisen harmaa, lukuunottamatta kuonon ympäristöä, vatsaa ja hännänpäätä, jotka ovat valkoiset. Tassut ovat hieman muuta turkkia tummemmat. Kalpeakukan silmät ovat vaaleansiniset, ja hänen nenänsä on vaaleanpunainen kuten hänen polkuanturansakin. Kynnet naaraalla ovat valkeat. Hänellä on pitkät, mustat viikset ja terävät hampaat.

Luonne: Kalpeakukka on päättäväinen ja sosiaalinen kissa. Hänellä riittää kärsivällisyyttä ja pyrkii olemaan rauhallinen tilanteessa kuin tilanteessa. Uusien tuttavuuksien seurassa saattaa vaikuttaa ujolta, mutta ystävien ja tuttujen seurassa erittäin puhelias ja huumorintajuinen. Kalpeakukka välttää riitelyä, ja jos sattuu suuttumaan, pitää silloinkin mieluummin mykkäkoulua kuin väittelee. Hän rakastaa kavereiden kanssa olemista, mutta pitää myös yksin olemisesta, sekä saalistamisesta yksinään. Naaras on hyvin uskollinen, eikä epäröi puolustaa klaaniaan vaikka hengellään. Kalpeakukka on myös rehellinen, eikä voi sietää valehtelua. Kalpeakukka uskoo vahvasti Tähtiklaaniin.

Taidot: Kalpeakukka on nopealiikkeinen kissa. Voimakas hän ei niinkään ole, joten luottaa taisteluissa enemmän nopeuteen ja vikkelyyteen kuin voimaan. Kalpeakukka ei osaa kiipeillä kovin hyvin, sillä pelkää hiukan korkeita paikkoja. Naaras on erinomainen saalistaja.

Menneisyys: Klaanisyntyinen.

Muuta: Kalpeakukka pitää yöstä, joten hän saattaa valvoa usein pitkäänkin yöhön. Hänelle riittävät kuitenkin hieman lyhyemmätkin yöunet jotta hän on virkeä.

Toiveet: Kumppani ja varapäällikkyys, ehkä pentuja.

Vastaus:

Hyväksytty!

- Noctis

Nimi: Noctis

18.04.2017 16:51
Hakemukset tuli katsottua - vastaukset jälleen niiden alla.

------------------------------

Nimi: Fister

17.04.2017 20:22
Nettinimi: Fister

Pentunimi: Matkijapentu

Oppilasnimi: Matkijatassu

Soturinimi: Matkijakieli

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Matkijakieli on valkea naaras. Hän on hyvin siro ja laiha kissa. Hänellä on vähän notku selkä joka näkyy vain, kun hän seisoo tai köyristää selkäänsä. Naaraan turkki on lyhyttä, mutta hyvin paksua ja ilmavaa. Matkijakielen turkissa on kumminkin aika suuria oransseja pilkkuja selässä, jaloissa ja kasvoissa. Naaraan jalat ovat normaali pituisia jalkoja pidemmät ja sirommat. Hänellä kumminkin turkin alla piilee vahvat ja kiinteät lihakset. Matkijakielen häntä on hyvin kapea ja pitkä. Kynnet naaraalla on piikin terävät ja vaaleanharmaat. Jokaisen jalan käpälä on musta. Polkuanturat ovat tummanvaaleanpunaiset ja yllättävän kestävät. Naaraan rinnassa on musta, sydäntä muistuttava laikku. Hänen päänsä on vartaloon verrattuna yhtä suuri ja sopusuhtainen. Hänen kasvonsa ovat kumminkin teräväkulmaiset. Naaraan nenä on pikimusta. Korvat ovat hyvin suuret ja terävä kärkiset. Korvien päissä on mustat tupsut. Matkijakielen silmät ovat hyvin vaaleanharmaat. Kuono on pitkä ja kapea. Viikset ja hampaat ovat puhtaan valkoiset.

Luonne: Matkijakieli on hyvin teräväkielinen ja päättäväinen naaras. Hänellä on joka asiasta oma mielipide jonka ilmaisee selkeästi ja napakasti. Naaras voi myös matkija jonkun sanoja, joka voi ärsyttää jotain paljon. Matkijakielellä on välillä tunnekuohuja jotka yleensä ovat vihaisia tai harvemmin iloisia. Hänellä on joskus huonoja päiviä jolloin hän äksyilee kaikille. Naaras ei kadu itseään, vaikka joskus piilottelee oikeaa itseään joltain. Matkijakieli on rohkea kissa joka ei pelkää mitään. Hän suojelee kaikkia jotka eivät voi suojella itseään ja hän voi jopa puolustaa toista klaanilaista jos tämä on hyvin vakavasti haavoittunut. Naaras on kumminkin uskollinen klaanilleen ja uskoo joten kuten Tähtiklaaniin, mutta ei puhu siitä muiden kanssa mielellään. Matkijakieli pitää jekuista ja voi tehdä niitä yllättävissä tilanteissa. Naaras pitää huumorista, vaikka ei itse osaa sitä kauhean hyvin. Matkijakieli ei pidä kauheasti seurasta ja on syrjäytynyt muista.

Taidot: Matkijakieli on hyvin nopea juoksija. Mutta vähän huono taistelija. Naaras on loistava nummella saalistaja. Mutta huono saalistaja aluskasvillisuudessa. Naaras on huono piiloutuja valkoisen turkkinsa takia. Hän on huono kiipeilijä ja loikkija. Matkijakielellä on hyvin tarkka kuulo - ja näköaistit. Naaras osaa myös astella todella hiljaa jos tahtoo.

Menneisyys: Kun Matkijakieli syntyi hänen emonsa hylkäsi hänet, kun näki kuinka ruma hän oli. Notku selkä ja liian pitkät jalat olivat emolle liikaa. Emo kuoli ketulle. Isää Matkijakielellä ei edes ollut tai oli, mutta häntä ei tiedetty.

Muuta: Matkijakielellä ei ole hajuaistia eikä kauhea hyvää makuastia. Eli hän ei maista pahaa tai hyvää. Naaras kumminkin aina ennen tarkastaa saalinsa ennen, kun alkaa syömään.

Toiveet: Luetettava ystävä tai kumppani. Ehkä pentuja.

Vastaus:

Hyväksytty, mutta...

...katsonhan jatkossa oikein tarkasti oikeat verbien taivutukset, yhdyssanat ja kirjoitusvirheet?

- Noctis

Nimi: EmppuOmppu

17.04.2017 20:02
Nettinimi: EmppuOmppu

Oppilasnimi: Olkitassu

Soturinimi: Olkipuro

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Olkipuro on komea, kellanpunainen kollikissa, jolla on tummempia raitoja turkissaan. Rinnassa on pieni, valkoinen läiskä. Oikean etukäpälän varpaat ovat valkeat, kuten myös vasemman takajalan. Turkki on pitkää, pehmeää ja erittäin paksua, joten ei ole pelkoa, että tuo paleltuisi lehtikadon kylmimpänäkään yönä. Häntä on pitkä ja tuuheahko. Olkipuro on vankkarakenteinen kolli. Hän on normaalia kissaa huomattavasti suurikokoisempi. Kolli omaa keskikokoiset, muodoltaan kolmiomaiset korvat. Olkipurolla on mantelimaiset, meripihkanväriset silmät. Nenä on vaaleanpuinane. Hänen hampaansa ovat lyhyet, mutta sitäkin terävämmät. Viikset ovat pitkät ja valkeat, tyvestä hieman tummemmat. Kollin lavat ovat leveät ja lihaksikkaat, ja raajat pitkät ja voimakkaat. Kynnet ovat pitkät ja terävät, väriltään luonnonvalkeat. Polkuanturat ovat vaaleanpunaiset ja pehmeät.

Luonne: Olkipuro on juuriaan myöten uskollinen Tuuliklaanille, eikä voi sietää pettureita. Hän on erittäin tarkka raja-asioissa, ja on useimmiten ensimmäisten joukossa sättimässä rajarikkojia - olivatpa he sitten omasta tai vihollisklaanista. Kolli on uskoo Tähtiklaaniin, ja pyrkii noudattamaan soturilakia parhaansa mukaan. Hän on aika valmis kuolemaan klaaninsa ja ystäviensä puolesta. Toisinaan hän osaa olla todella ärsyttävä, ja paha suustaan. Hänestä saa yleensä sellaisen kuvan, että tuo on aina komentelemassa muita ja haastamassa riitaa suunnilleen samanikäisten kollien kanssa, mutta oikeasti se ei mene näin, vaikka hän osaakin olla joskus melko äreä. Olkipuro luulee saavansa toisten kunnioituksen olemalla huomion keskipisteenä. Hän kiinnostuu harvoin naaraista, ja jos kiinnostuukin jostakusta, niin ei tuo ilmaise tunteitaan heti ensialkuun selvästi, vaan etenee pikkuhiljaa. Olkipuro pitää pennuista, vaikkei hän suostukaan myöntämään sitä muille. Hän on hieman kunnianhimoinen.

Taidot: Olkipuro on taitava taistelija sekä ketterä liikkeissään. Hän ei ole kovin nopea suuren kokonsa vuoksi, eikä saalistaminenkaan tunnu luonnistuvan sitten millään. Hän on hyvä jäljittämään, mutta surkea piiloutumaan.

Menneisyys: Klaanisyntyinen.

Muuta: Olkipuro on hyvin, hyvin kaukaista sukua Taivasklaanille.

Toiveet: Varapäällikkyys. Toivoisi myös saavansa uskollisen, loppuelämän kumppanin, ja ehkä myös pentuja.

Vastaus:

Hyväksytty ja tervetuloa takaisin! ^^

- Noctis

Nimi: Noctis

17.04.2017 19:10
Alla olevat hakemukset on katsottu ja vastauksia näkee niiden alta.

---------------------------------

Nimi: Lily

17.04.2017 08:03
Nettinimi: Lily

Oppilasnimi: Ruohotassu

Soturinimi: Ruohoviiksi

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Ruohoviiksi on musta kissa, jolla on rinnassa valkoista, ja selässä valkoinen läikkä. Myös sen tassut ovat valkoiset. Sillä on kellertävät silmät ja musta nenä sekä polkuanturat. Sen korvat ovat suipot ja päästään terävät. Ruohoviiksen häntä on pörröinen ja päästään valkoinen. Ruohoviiksellä on terävät hampaat, mutta ei niin terävät kynnet. Ruohoviiksellä on pitkät, mustat viikset. Sen karva on paksua ja kiiltävää hyvin suittuna.

Luonne: Ruohoviiksi on villi kissa, joka pitää vedestä ja uimisesta, vaikka ei olekaan Jokiklaanista tai edes osaa uida. Hän pitää pennuista sekä klaaninvanhimpien tarinoista. Hän on lähes aina iloinen, mutta sillon, kun ei ole, niin kannattaa varoa! Tykkää taistella, ja tahtoo kokouksiin mukaan. Ruohoviiksi oli jo pentuna villi, ja karkaili pentutarhasta kesken päiväunien, kun ei saanut unta. Lempipuuhiin kuuluu taisteleminen ja taisteluharjoitukset, sekä pentuna leikkitappelut. Vanhempana rauhoittuu hieman, ja ei ole niin villi. Monet luulevat Ruohoviikseä ensin kolliksi. Uskoo Tähtiklaaniin, vaikka pentuna ihmettelikin miten taivaalla voi olla kissoja.

Taidot: On hyvä taistelemaan, sillä pitää siitä. Saalistus ei oikein suju sillä Ruohoviiksi ei jaksa keskittyä. On hyvä piiloutumaan ja säikäyttämään muita. Ei ole hyvä vaanimaan tai pysymään hiljaa.

Muuta: Ei todellakaan halua parantajaksi!

Toiveet:Kärsivällinen mestari olisi hyvä, ja toivoo omia pentuja.

Vastaus:

Hyväksytty!

Katsotaan löydänkö tarpeeksi kärsivällisen mestarin!

- Noctis

Nimi: Noctis

16.04.2017 18:41
Nettinimi: Noctis

Pentunimi: Laventelipentu

Oppilasnimi: Laventelitassu

Soturinimi: Laventelilampi

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Laventelilampi on rakenteeltaan solakka ja vain aavistuksen keskikokoista pienempi. Jalat ovat jäntevät ja voimakkaat. Häntä on pitkä, ohut ja hento. Karva on pehmeää ja keskipitkää, eikä se ole koskaan sotkussa – yhdenkin karvan näkeminen vinossa on harvinaista ja siitä tietää, ettei kaikki ole aivan kunnossa. Turkki on väriltään tummanharmaata – ei läheskään mustaa kuitenkaan. Kehossa on kuitenkin kohtia, jotka ovat vaaleamman harmaita – kuten vasen korva ja jalka, hännänpää, niska, kaula ja oikean silmän ympärys. Vasemmassa etutassussa kaksi varvasta – ulommaiset – ovat valkoiset. Oikeassa etutassussa kaikki varpaat ovat valkoiset. Vasemman takajalan valkoinen ”sukka” on korkeampi ja ulottuu kissan ”kintereeseen”. Oikeassa takajalassa valkoista on hieman vähemmän, mutta enemmän kuin etutassuissa. Rinnassa on hyvin pieni, hieman salmiakkiruutua muodoltaan muistuttava puhtaanvalkoinen merkki. Laventelilammen kasvonpiirteet ovat varsin terävät. Korvat ovat suipot ja kooltaan pienehköt. Silmät ovat mantelinmuotoiset ja väriltään keltavihreään sävyttyvät meripihkat. Kuono on tumman punertava, kuten polkuanturatkin.

Luonne: Laventelilampi on ehdoton ekstrovertti. Hän on sosiaalinen, itsevarma, päättäväinen ja täynnä energiaa – hän todella pitää muiden seurasta, muttei kuitenkaan etsi sitä pakonomaisesti. Laventelilammelle ystävystyminen käy helposti ja nopeasti, mutta läheisempien ystävien hankkiminen on vaikeampaa, sillä hän ei aina huomaa tarvitsevansa niitä. Naaras on lahjakas ja karismaattinen puhuja, jolta löytyy lahjakkuutta – hän on hyvä puhumaan muita ympäri tai käännyttämään heitä muuten puolelleen. Laventelilammelle on hyvin tärkeää olla perillä maailman menosta – ja jos tähän joskus kuuluvat juorut, ei sille voi mitään. Juoruja naaras ei kuitenkaan levittele, ellei koe siitä olevan hänelle itselleen hyötyä. Kuitenkaan hän ei leikittele muiden tunteilla, vaan sanoo mieluummin suoraan jos suinkaan mahdollista. Tunteet ja ajatukset tulevat Laventelilammen mielessä toisena, joten vaikka yleensä hän loistaa puhumisessa, tunteelliset keskustelut ovat epämukavia ja niissä hän on vaivaantunut, eikä todellakaan omassa elementissään. Muiden tukeminen tunneasioissa onkin hänelle todella vaikeaa, eikä hän ole aina selvillä edes omista tunteistaan – naaras on päättänyt edetä nopeasti ja pysähtymättä, välittämättä siitä, jäävätkö tunteet jälkeen. Laventelilampi on tarkkasilmäinen ja tuon havainnointikyky on huippuluokkaa. Naaras huomaa helposti pienetkin yksityiskohdat, eikä mikään tunnu jäävän hänen seurassaan huomiotta. Tässä on kuitenkin huonokin puolensa, sillä hän ei aina näe metsää puilta. Naaras elää hetkessä ja vihaa tylsyyttä yli kaiken. Hän ottaa riskejä sekä huvikseen että huomaamattaan ja joskus tälle ”reunalla elämiselle” ei löydy muuta syytä kuin tylsyyden pakeneminen. Tästä voitkin päätellä, että erityisiä kärsivällisyyden lahjoja Laventelilammelle ei ole suotu. Hän on kärsimätön ja tuntee tallaavansa paikallaan, jos ei saa edetä omalla tahdillaan – eli hyvin nopeasti. Naaras ei anna minkään hidastaa häntä ja jos näin tapahtuu, hän muuttuu millisekunneissa uhmakkaaksi ja temperamenttiseksi kissaksi, joka on valmis uhmaamaan niin soturilakia kuin normejakin. Laventelilampi on käytännöllinen ja rakastaa ongelmien ratkaisua, vaikka ainoa hyöty olisi tyytyväisyyden tunne, jonka ratkaisu hetkellisesti suo. Ratkaisutapa on tosin järkiperäinen, kuten kissa yleensäkin, ja tunneperäiset ratkaisut ovatkin paljon vaikeampia. Laventelilampi on terävä-älyinen ja nopea ajattelija – häntä on miltei mahdotonta saada sanattomaksi. Erityisen suunnitelmallinen Laventelilampi ei ole – hän käy läpi asioita yksi kerrallaan ja improvisoi jo luonnostaan. Improvisointikyky tekee hänestä nopeasti sopeutuvan kissan, eikä ole mitään, mihin hän ei ajan myötä tottuisi. Seikkailunhalua ja uteliaisuutta todella löytyy ja Laventelilampi haluaisikin kokea lähes kaiken, mitä vain kokea voi. Klaanilleen hän on uskollinen niin pitkään, kun tämä uskollisuus ei tuo mukanaan estoja. Uskoltaan naaras on ateisti ja tulee melko varmasti aina olemaan.


Taidot: Laventelilampi on ketterä ja notkea kissa. Hän on myrskyklaanilaiseksi varsin lahjakas kiipeilijä. Saalistaminen sujuu, sillä vaikka Laventelilampi ei ole järin hyvä piiloutuja, hän on keveä ja hiljainen vaanija. Taisteluissa naaras ei loista, mutta pärjäilee, jos aivan pakko on. Puolustus ei erityisemmin pelaa eivätkä hyökkäykset ole voimakkaita, vaikka nopeita voivatkin olla. Taisteluissa Laventelilammen täytyykin turvautua väistelyyn ja arvaamattomuuteen. Vaikka naaras kykeneekin nopealiikkeisyyteen taistellessaan, hän on kaikin puolin keskinkertainen juoksija. Voimakkuutta ei löydy taistelun ulkopuolellakaan. Naaras ei myöskään loista hämäränäöllään.

Suku&suhteet:
Emon emo: Usvahäntä (Myrskyklaani)
Emon isä: Vinhasiipi (Myrskyklaani)
Emo: Kamomillapisara (Myrskyklaani)
Isä: Pitkävarjo (Myrskyklaani)
Veli: Viimapentu, Nokkosnenä, Kuikkakatse (Myrskyklaani)
Sisko: Hiillospentu (Myrskyklaani)

Menneisyys: Syntyi emolleen Kamomillapisaralle ja isälleen Pitkävarjolle hiirenkorvan aikaan. Sisaruksia samasta pentueesta ovat Hiillospentu ja Viimapentu.

Muuta: Laventelilampi on ehdoton aamuvirkku, joten hänet voi nähdä valveilla jo ennen auringonnousua. Usein hän tapaa istuskella leiriaukiolla katselemassa taivaan muuttuvia värejä.

Toiveet: Laventelilampi haluaisi saavuttaa elämänsä aikana jotakin – ihan mitä tahansa, kunhan se on jotakin tärkeää!

// Pentuhakemuksista ~

Vastaus:

Hyväksytty!

- Noctis

Nimi: Auroora

16.04.2017 18:28
Nettinimi: Auroora

Oppilasnimi: Vaahteratassu

Soturinimi: Vaahteraviilto

Sukupuoli: kolli

Klaani: Taivasklaani

Ulkonäkö: Vaahteraviilto on hyvin suuri ja lihaksikas kolli. Turkki on punertavan ruskeaa, karva on tiheää ja pitkähköä. Vatsakarvat ovat vaaleamman väriset, samoin pitkän ja tuuhean hännän pää. Jalat ovat vantterat ja kynnet pitkät ja mustat. Kuono on lyhyt, korvat ovati pienet ja niiden sisällä oleva karva vaaleaa. Myös kuono on hiukan vaaleampi. Silmät ovat mantelin muotoiset ja vihreät. Viikset ovat pitkät.

Luonne: Vaahteraviilto on ilkeä ja kylmä luonteeltaan. Yleensä muiden seurassa hän käyttäytyy viileästi ja tyynesti, mutta oikealle tuulelle sattuessaan kolli laukoo suustaan pisteleviä solvauksia jokaiselle kissalle. Vaahteraviilto peittää hyvin tuntemuksensa. Vaikka kollin sisällä myrskyäisi tunteiden pyörremyrsky, se ei näkyisi ulospäin. Taistellessa Vaahteraviilto on rohkea, ehkä tyhmänrohkea. Kolli ei epäröi tappaa vihollisia. Hän pitää myös joissain määrin naaraista, eikä juuri välitä siitä, onko heillä kumppania vai ei. Kolli haluaa jatkaa sukuaan, joten saattaa tehdä paljonkin pentuja. Vaahteraviilto rakastuu erittäin vaikeasti, ja silloinkin yrittää kieltää tuntemuksensa parhaansa mukaan. Kuitenkin jos hän antaa niille vallan, kolli osaa olla lempeä ja huolehtivainen. Myös ystäville hän on mukava, joskin niitä Vaahteraviilto ei helposti hanki, sillä kolli ei luota oikein kehenkään. Vaahteraviilto ei usko Tähtiklaaniin, vaan on kiinnostunut Pimeyden metsästä. Hän halveksuu Tähtiklaaniin uskovia, joskin vain omassa mielessään. Päivytsotureita hän inhoaa avoimemmin. Vaahteraviilto on hyvin kunnianhimoinen, ja tahtoisi valtaa klaanissa.

Taidot: Vaahteraviilto on erinomainen taistelija, mutta huono metsästyksessä. Kolli on myös nopea. Kiipeily sujuu hyvin, vaaniminen ja piiloutuminen ei.

Menneisyys: Vaahteraviilto syntyi Taivasklaaniin lehtikadon lopulla. Hänen emo ja isä jättivät kumpikin klaanin ja pentunsa. Vaahteraviillolla oli kaksi sisarusta, mutta he kuolivat melkein heti emon jätettyä heidät.

Toiveet: Valtaa, ehkä myös kumppani.

Vastaus:

Hyväksytty!

- Noctis

Nimi: Kukkakissa

16.04.2017 12:00
Nettinimi: Kukkakissa

Pentunimi: Orkideapentu

Oppilasnimi: Orkideatassu

Soturinimi: Orkideapolku

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Orkideapolku on kauniin kellertävän oranssi naaras. Häneb silmät ovat meripihkaiset. Tuon rinta, vatsa, tassut ja hännänpää ovat valkoiset. Soturin viikset ovat valkeat. Orkideapolun hampaat ja kynnet ovat valkeat ja pitkät. Tuon häntä on tuuhea ja pitkä. Naaraan korvat ovat suipot ja niissä karva ohenee. Soturin polkuanturat ja nenä ovat vaaleanpunertavat, ja niissä on hiukan harmaata. Orkideapolku on keskikokoinen, mutta näyttää isommalta paksun turkin takia.

Luonne: Orkideapolku on utelias ja tahtoo oppia uutta. Naaras ei oikein ajattele mitä tekee, kunhan se on hauskaa. Tuo uskoo Tähtiklaaniin. Soturi luottaa kaikkiin, jos joku sanoisi hyppää kaivoon, se on hyväksi, naaras tottelisi. Orkideapolku on vilkas ja huumorintajuinen. Hän viihtyy isossa porukassa ja on yleensä se joka kertoo parhaat vitsit. Kaikki eivät luota naaraaseen, mutta soturi luottaa yleisestiottaen kaikkiin. Orkideapolku ystävystyy helposti ja tunkee nenänsä kaikkialle. On harvinaista jos näkee hänet surullisena. Naaras tietää että päällikön sana on laki, samoin soturilaki, mutta välillä on hauskempaa rikkoa sääntöjä.

Taidot: Orkideapolku on loistava taistelija ja kiipeilijä, sekä nopea. Saalistus tai loikat eivät luonnistu. Piiloutuminen ei tulisi kuuloonkaan.

Suku &suhteet:
Emo: Hunajaviiksi(Varjoklaani)
Isä: Naaliturkki(Tuuliklaani)
Siskot: Narsissipentu(Varjoklaani)
Veljet: Ruokopentu(Varjoklaani)

Muuta: Orkideapolku on aina ihaillut emoaan, joka on parantaja.

Toiveet: Seurata ehkä emoaan ja tulla parantajaksi tai sitten olla vain kunnioitettu soturi ja saada pentuja.

//Pentuhakesta

Vastaus:

Taitaa olla sama hakemus kuin ennen eroasi? ^^

Hyväksytty.

- Noctis

 

©2017 Kuunpisara - suntuubi.com