Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mallihakemus

Luithan tekijänoikeudet? Kissasi tulee siis olla ainoastaan Kuunpisarassa, ja kissan tekijänoikeudet siirtyvät Kuunpisaralle, eli lue tekijänoikeuksissa tarkemmin.

Lihavoidut kohdat ovat pakollisia täyttää.

------------------------

Kirjoittaja: Nimi, jolla liityt netissä. Esimerkiksi Usva.

Pentunimi: Päätyttävä sanaan -pentu, esim. Punapentu. Ei sanoja, joita kissat eivät tiedä! Esim. Meritassu ja Lusikkatassu ovat kiellettyjä nimiä.

Oppilasnimi: Päätyttävä sanaan -tassu, esim. Punatassu, Myrkkytassu, Sinitassu. Ei sanoja, joita kissat eivät tiedä! Esim. Meritassu, Lusikkatassu! Nimi ei voi olla klaanin alku, esimerkiksi Tuulitassu. Myrsky- on kuitenkin hyväksyttävä alku.

Soturinimi: Alkaa samalla, kuin oppilasnimi, yleisimpiä päätteitä ovat -kynsi, -hammas, -turkki, -häntä, -viiksi. Soturinimi ei kuitenkaan saa tarkoittaa mitään, esim. Lumihiutale ei sovi. Soturinimiä ei saa taivuttaa. Esimerkiksi ei Luumunpuna, vaan sen pitää olla Luumupuna

Sukupuoli: Naaras vai kolli

Klaani: Myrsky-, Joki-, Tuuli-, Varjo-, Taivas-, Tähtiklaani, Pimeyden metsä, erakko vai kotikisu. Katso mallihakemuksen alta löytyvästä statuksesta, missä klaanissa on vapaata. Kuolleen kissan voi tehdä aina.

Ulkonäkö: Tähän kohtaan kuvailet kissasi ulkonäköä vähintään kahdeksalla lauseella. Puhuttele kissaasi soturi- tai parantajanimellä. Kerro ainakin turkin väristä, silmien väristä ja turkin mahdollisista kuvioista. Realistisuus on toivottavaa, ei mitään sinisiä tai vihreitä kissoja, eikä otsahiuksia tai syntymämerkkejä. Kissalla ei saa olla arpia, vammoja tai muita ilman ylläpitäjän erillistä lupaa. Muistathan, että mitä enemmän kissaasi kuvailet, sitä paremman kuvan muut liittyneet saavat siitä.

Luonne: Kuvaile kissasi luonnetta vähintään 
kahdeksalla lauseella. Puhuttele kissaasi soturi- tai parantajanimellä. Mitä pidemmän ja selvemmän luonnekuvaukseen teet, sitä helpompaa muiden liittyneiden on kirjoittaa kanssasi. Luonteessa täytyy mainita, mihin kissa uskoo(Tähtiklaani, Pimeyden Metsä vai ei mihinkään)

Taidot: Tähän ilmoitat kissasi fyysisiä taitoja, joita esimerkiksi soturina tarvitaan. Voit kertoa esimerkiksi, onko kissasi hyvä taistelija, saalistaja, piiloutuja, vaanija, kiipeilijä, nopea juoksija ja mitä keksitkään. Ainoastaan jokiklaanilaiselle tähän kohtaan kelpaa asia, jossa kerrot, että kissasi ei osaa lainkaan/hyvin kalastaa tai uida, koska ainoastaan jokiklaanilaisille sellaista opetetaan, ja on ilmiselvää, etteivät muut sitä osaa. Tähän kohtaan ei kelpaa esim. huono puhumaan, hankkimaan ystäviä, luottamaan jne. koska ne voit laittaa luonteeseenkin. Vähintään kaksi hyvin hallittua ja kaksi huonosti hallittua taitoa. Pakollista kertoa ainakin, onko kissa hyvä vai huono taistelija ja saalistaja, koska ne ovat ne yleisimmät taidot, mitä muidenkin on hyvä tietää.

Suku&suhteet: Onko kissallasi perheenjäseniä? Jos kissasi on pentuhakemuksista otettu, tämä kohta on oikeastaan jopa pakollinen, mutta jos kissasi ei ole pentuhakemuspentu, sinun ei kannata edes vilkaista tätä kohtaa. Et voi keksiä kissallesi perhettä, ellei sinulla ole erillistä lupaa ylläpitäjältä. Jos laitat kissan nimen perään sen klaanin, merkitse klaani tähän tapaan: Usvahäntä(Myrskyklaani). Älä laita näin: Usvahäntä, Myrskyklaani. Koska jos on esimerkiksi monta sisarusta, niin pilkulla merkattuna se saattaa vaikeuttaa esimerkiksi niiden kissojen laskemista, jonka vuoksi sulut ovat helpommat.

Menneisyys: Tähän kohtaan kerrot kissasi menneisyydestä. Jos et keksi, mitä laittaa, laita vaikka se, missä kissasi on syntynyt, kenelle ja mihin vuodenaikaan. Kissasi ei saa ilman Ylläpidolta saatua lupaa olla kotikisu- tai erakkosyntyinen, eikä puoliverinen! Pelkkä klaanisyntyinenkin riittää. Toki myös voit kertoa, kun kissa syntyi ja jos vanhemmat/perhe kuoli jossain vaiheessa, voit kertoa heistäkin, älä mielellään kerro nimillä, kutsu vain että "emo", "isä", jne. Ellei kissallasi sitten ole perhettä, johon on annettu se erillinen lupa

Muuta: Tähän kohtaan laitat kaiken ylimääräisen, mikä ei muualle kuulu. Esimerkiksi jos kissallasi on kummallisia tapoja tai jotain muuta.
Jos kissasi on kotikisu, kerro, saako hän käydä ulkona vai ei. Erakoilla taas tähän voisi mainita, missä paikassa kissa asuu(lähellä viittä klaania, Taivasklaanin lähellä vai kaukana kaikista klaaneista tai jotain muuta)

Toiveet: Voit esittää tässä mestaritoiveen, tai jos toivot kumppania, pentuja, parantajan, varapäällikön tai päällikön paikkaa. Muistathan, että toiveitasi ei toteuteta heti paikalla, vaan ne ovat kissan niin sanottuja elämänhaaveita, jotka voivat auttaa vaikkapa päällikköä varapäällikön valinnassa.

Theme Song: Tähän ei pakolliseen kohtaan voit laittaa youtubelinkin tai nimen johonkin kappaleeseen, joka kuvaa kissasi luonnetta ja elämää. Jos laitat sekä nimen että linkin, voi kissasi sivulta päästä kuuntelemaan kappaletta vain yhdellä klikkauksella.

Erillisistä luvista ylläpidolta puhutaan paljon, jos haluat sellaista kysyä, vieraskirja on sille hyvä paikka!


Jos unohdat hakemuksesta jotain, älä lähetä sitä uudelleen ennen kuin ylläpito on vastannut siihen! Jos siis vaikka taidot tai mikä tahansa muu unohtuu, älä lähetä hakemusta, vaan odota että ylläpito vastaa siihen. Jos hakemus hyväksytään, voit käydä lisäämässä sen kohdan "Muokkaa kissan tietoja"-osioon, jonka löydät Liittyminen-osiosta. Jos hakemusta ei hyväksytä, lähetät sen vain uudelleen korjaten ylläpitäjän mainitsemat virheet ja lisäät ne omat juttusi sinne.

Liittymistilanteet:

=parantajaoppilasta ei vielä ole, mutta paikka on varattu jo
=klaanissa on jo parantajaoppilas, joten paikka ei ole auki
=klaanissa ei ole parantajaoppilasta. Ennen kuin luot sellaisen, kysy lupa vieraskirjassa.
Jos klaanin nimi on vihreä sinne saa liittyä, mutta jos se on punainen sinne ei saa liittyä.

Myrskyklaani  

Jokiklaani  
Vain kolleja otetaan vastaan!

Tuuliklaani  

Varjoklaani  
Vain kolleja otetaan vastaan!

Taivasklaani  

Kuolonklaani  

Erakot&kotikisut

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Elandra

05.08.2017 22:01
Koska hakemuksia on nyt niin paljon, älkää lähettäkö enää yhtäkään, jotta ylläpitäjät kerkeävät jossain vaiheessa hakemukset katsoa. Hakemukset, jotka tämän viestin jälkeen lähetetään tulevat poistetuiksi.(Noctis voi ilmottaa tästä johonki jos vaan kerkee, ite en nyt sitä tee xd)

Nimi: Sannuu

05.08.2017 20:13
Kirjoittaja: Sannuu

Pentunimi: Ruusupentu

Oppilasnimi: Ruusutassu

Soturinimi: Ruusuturkki

Sukupuoli: naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Ruusuturkki on pienikokoinen vaaleanruskea naaras jolla on keskipitkä vähän takkuinen turkki. Hänellä on aika pitkät tassut joissa karva on sileämpää kuin muualla. Naaraan silmät ovat vaaleansiniset ja lähellä toisiaan olevat. Naaraan vatsa on vaalea ja vatsan karva on melko sileää. Oikea korva on hieman tummempi ja pienempi kuin vasen. Häntä on pitkä ja ruskea. Korvat ovat pienet ja vaaleat. Hänen kyntensä ovat aika pitkät. Hänen nenänsä on vaaleanpunainen.

Luonne: Ruusuturkki on uskollinen ja jos hänen ystävänsä on pienessäkin vaarassa niin hän huolestuu. Naaras on notkea joten jos jossain asiassa tarvitsee notkeutta niin Ruusuturkki yleensä onnistuu siinä. Naaras on myös aika seurallinen kissa joten hän ei tykkää olla pitkiä aikoja yksin. Hän on myös joskus suuttuessaan vähän liian jääräpäinen ja ärtyisä joten häntä ei kannata ärsyttää. Mutta kuitenkin hän on yleensä ihan mukava kissa. Hän on aika rohkea ja innokas.

Taidot: Ruusuturkki on hyvä saalistamaan ja taistelemaan mutta hän on huono piiloutumaan ja hän ei ole kovin nopea.

Menneisyys: Klaanisyntyinen. Hänen isänsä kuoli vain viikkoa ennen naaraan syntymää ja hänen äitinsä kuoli pian synnytyksen jälkeen.

Muuta: -

Toiveet: Ruusuturkki haluaisi pentuja ja uskollisen kumppanin.

Nimi: Winoja

05.08.2017 05:21
Kirjoittaja: Winoja

Oppilasnimi: Kitkatassu

Soturinimi: Kitkapyrstö

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Kuolonklaani

Ulkonäkö: Kitkapyrstö on kooltaan pieni kuolonklaanilaiseksi, mutta pienuus voi hämätä. Lihaksisto tulee olemaan soturikoulutuksen jälkeen selvästi näkyvää, mutta massa ei jätä alleen naarasmaisuutta. Lavat ovat leveät, lonkat kapeat ja kroppa muutenkin hyvin sopusuhtainen. Turkki on tiheää, karheahkoa ja lyhyttä. Se ei kuitenkaan ole niin karheaa, että karkottaisi vierellä olevat kissat pois. Naaraan turkki on väriltään tulenoranssi, helposti erottava ja kirkkaassa jopa hieman häikäisevä. Väri vaalenee tassuihin päin mennessä ja hännänpäähän mennessä. Häntä on piiskamainen, pitkä ja tasapainottava. Takajalat ovat vahvat ja tassut sirot. Niitä koristavat pitkät, käyrät ja sileää jälkeä terävät, valkoisen väriin taipuvat kynnet. Polkuanturat ovat pinkihköt ja kovat joten kestävät terävät alustat paremmin.
Rintakehän turkki on paksumpaa ja pidempää jatkuen vatsan alle. Häntäkin on hieman tuuheampaa. Rintakehässä on suora valkoinen viiva tuoden yksityiskohtia Kitkapyrstöön.
Kitkapyrstön kallon muoto on kolmioimainen ja korvat ovat suuret. Korvien sisuksen karvoitus on valkoista. Naaraan silmät ovat mantelin muotoiset ja jäänsiniset. Kuono on suhteellisen pitkä ja otsapenger matala, tuoden pienen häijyyden kokonaisuuteen. Nenä on pinkihkö ja tuntokarvat valkoiset. Hammaskalusto on terävää ja kiiltävän valkoista.
Turkissa on valkoisia kohtia, esimerkiksi oikeassa korvanpäässä ja kolme pienempää laikkua vasemman lonkan päällä. Kaksi viivaa on kuonon päällä, samalla tavalla kuin rintakehässä.

Luonne: Naaras omistaa hyvin itsepäisen ja rohkean luonteen, joten harmaan kiven läpi mennään, vaikka siinä kestäisi vuosi ja risat päälle. Oli sitten tulipalo tai ukkosmyrsky, ei se hetkauta yleensä häntä. Kuitenkin jos kyseessä on korkea paikka, karvat nousevat pystyyn. Korkeat paikat eivät ole Kitkapyrstön juttu, mutta sinnekin tuo suostuu menemään pitkän miettimisen jälkeen. Muuten naaraan jutut saattavat mennä uhkarohkeiksikin, joten vauhtia ja vaaraa löytyy. Itsetuhoinen tai hullukaan hän ei ole, vain hyvin avarakatseinen maailmaa kohtaan ja valmiina kokeilemaan jotain uutta.
Pennut ovat vain tiellä, vaikka ne ovatkin klaanin tulevaisuus. Jos joku kolli ehdottaisi pentujen saamista, tulisi ilmiselvästi tupenrapinat. Oli kolli tai naaras, Kitkapyrstö ei kunnioita klaanissaan ketään muuta kunnolla, kuin päällikköä. Kyseessä voi olla vaikka kumppani, mutta omantienkulkijana hän tulee pysymään. Ehdotuksetkin lakaistaan monesti maton alle, mutta joskus naaras ottaa niitä vastaan.
Ihastukseen vaaditaan ihme ja kun sekin löydetään, ei hän huomiota siihen kiinnitä, ainakaan paljoa. Kumppanin hankintakin on okei, mutta omaa tilaa täytyy olla. Kitkapyrstö ei tykkää jokahetkisestä hellyydenosoituksesta.
Kitkapyrstö ei ole ollenkaan yksinäistä tyyppiä ja viihtyykin yleensä klaaninsa seurassa. Hän heittää joskus huonoa vitsiä, mutta joskus järkeäkin. Fiksuutta löytyy ja sotasuunnitelmien suunnitteluun naaras osallistuu oikein mieluusti.
Kuolonklaanilainen on ankara mestari ja tahtoo klaanista vahvan. Pimeyden metsään tuo uskoo ja Tähtiklaaninkin, mutta uskollisuus pysyy pahuuden puolella. Tosin, miten sen luokittelee heidän näkökulmastaan. Kitkapyrstö tykkää myöskin miettiä asioita ja hän lähtee joskus yksin kävelemään vain. Joskus on hyvä olla ilman seuraa.
Kitkapyrstö on kuolonklaanilaisena vallanhimoinen ja pystyy tappamaan muitta mutkitta. Yleensä naaras tahtoo tehdä sen nopeasti ja keveästi, koska kiduttaminen ei ole naaraan juttu. Hän omistaa kunnianhimoa ja välittää klaanistaan todella paljon. Soturilakia hän noudattaa, mutta vain tietyistä kohdin. Taisteluissa hän on kuitenkin lakia noudattava eikä käy pentujen saati klaaninvanhimpien kimppuun. Kuningattarien ja potilaina olevien kimppuun hän ei myöskään hyökkää.
Naaras on paha ja hyvinkin normaali kuolonklaanilainen, joka kuitenkin kunnioittaa esi-isiään ja heidän lakejaan. Kunnioitusta heruu vain päällikölle, mutta koko klaani on kuitenkin syvällä sydämessä tärkeä hänelle. Kitkapyrstö ei tykkää muista klaaneista, mutta valloittamisen sijaan tahtoisi sopia välejä ja liittoumia muiden kanssa.

Taidot: Erinomainen taistelija Kitkapyrstö on, mutta hyökkäyksen sujuttua, puolustus taas ei pienen kokonsa ansiosta. Metsästys ei suju niinkään hyvin ja monesti saalis voikin karata naaraalta. Ketteryyttä ja nopeutta löytyy, mutta niin hyvä hyppäämään tai väijymään Kitkapyrstö ei ole, vaikkakin naaraalla on vahvat takajalat. Piiloutuminen sujuu vaivatta, mutta korkeanpaikan kammon takia puissa kiipeily ei ole lempihommaa. Nopeat refleksit tuo omaa, mutta hajuaisti ei ole maailman parhain.

Menneisyys: Klaanisyntyinen

Muuta: Kitkapyrstö ei pelkää tulta laisinkaan, muiden kissojen yleensä peläten ja tuo ei itsekään oikein ymmärrä sitä. Hänellä on kuitenkin korkeanpaikankammo.

Toiveet: Naaras tahtoisi päästä kunnioitetuksi soturiksi klaanissaan ja saada ihailijoita ympärilleen.

Theme Song: Grace – You don’t own me

Nimi: Nui

31.07.2017 12:43
//Anteeks jos ei ois pitäny mutta lähetin haken uudestaan koska siinä näkyi jotain ihmeen Lsep-kökkäreitä ja otin ne sitten pois...

Kirjoittaja: Nui

Pentunimi: Särkipentu

Oppilasnimi: Särkitassu

Soturinimi: Särkiaskel

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Särkiaskel on hopeanharmaa kolli, jolla on keskipitkä, sileä ja kiiltävä turkki. Tällä on kuonon, korvien ja silmien lähellä hieman lyhyempää karvaa, samoin tassuissa. Kollin tassut ja kuononympärys ovat valkoiset, kuten myös korvien päissä olevat tupsut. Myös kollin vatsa ja hännänalunen ovat valkoiset. Tällä on selässään tummanharmaita raitoja, jotka ovat varsin lähekkäin toisiaan, niitä on suunnilleen seitsemän kollin selässä ja ne ovat varsin kapeita. Lisäksi hänellä on tummanharmaita raitoja myös päässään, sekä hännässään ja hännänpää on tummanharmaa. Kollin polkuanturat ovat vaaleanpunaiset, samoin nenä. Särkiaskeleen silmät ovat suuret ja taivaansiniset.

Luonne: Särkiaskel on luonteeltaan pippurinen kolli ja vaikka ei todella hermostu, saattaakin ärsyyntyä pikku jutuista. Hän ei teeskentele ja vaikka hän harvoin hermostuu, niin hermostuessaan hän päästää kaikki höyryt kerralla. Kolli ei pidä teeskentelijöistä, joten joskus jotkut saattavat pitää häntä outona, kun hän sanoo kaiken niin suoraan. Särkiaskel tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa, vaikka itseään parempaa esittävien ja riitaa haastavien seurassa hän tuntee olonsa vaivautuneeksi. Kollilla on myös hyvä muisti ja hän muistaa asiat parhaiten kuulemalla. Tosin omasta mielestään toisarvoiset asiat hän unohtaa helposti ja myöhemmin huomatessaan pienten asioiden aiheuttamat isommat seuraukset, katuu sitä, että jätti nuo helpot pikku jutut tekemättä. Kolli on myös johtajatyyppiä ja tuntemattomienkin seurassa hän nousee luonnolliseksi johtajaksi. Hän on hyvä opettamaan muita, mutta kärsivällisyyden ja sinnikkyyden puute nousee haasteeksi vaikeampien tapausten kanssa. Kolli pelkää tulipaloja. Särkiaskel yrittää noudattaa sääntöjä, mutta joskus tahtoo salaa rikkoa jotain sääntöä, vaikka tietää, että valheet tulevat aina ilmi. Pohjimmiltaan kolli on rehellinen ja luotettava, eikä pettäisi ystävää hädässä. Hänen täytyy kuitenkin vielä kehittää kärsivällisyyttä ja sinnikkyyttä, jotta hän voisi selvitä paremmin.

Taidot: Särkiaskel on sulavaliikkeinen taisteluissa ja on myös varsin ketterä, mutta ei kovin hyvä piiloutuja tai kiipeilijä. Hän osaa uida ja kalastaa, muttei omaa kovin hyvää kaukonäköä. Hän ei ole myöskään kovin nopea juoksija ja hengästyy helposti. Kollilla on tarkka hajuaisti. Hän on keskinkertainen saalistaja - ei kovin hyvä mutta ei kovin huonokaan.

Menneisyys: Klaanisyntyinen. Vanhemmat olivat molemmat jokiklaanilaisia sotureita. Isä kuoli ennen syntymää ja emo taas synnytyksessä.

Toiveet: Kolli toivoo voivansa joskus saada oman oppilaan, sekä myöhemmin varapäällikön paikan.

Theme Song: Rachel Platten - Fight Song (https://m.youtube.com/watch?v=e8qDOGLCSFo)

Nimi: Nui

31.07.2017 12:01
Kirjoittaja: Nui


Pentunimi: Särkipentu


Oppilasnimi: SärkitassuSoturinimi: SärkiaskelSukupuoli: KolliKlaani: Jokiklaani


Ulkonäkö: Särkiaskel on hopeanharmaa kolli, jolla on keskipitkä, sileä ja kiiltävä turkki. Tällä on kuonon, korvien ja silmien lähellä hieman lyhyempää karvaa, samoin tassuissa. Kollin tassut ja kuononympärys ovat valkoiset, kuten myös korvien päissä olevat tupsut. Myös kollin vatsa ja hännänalunen ovat valkoiset. Tällä on selässään tummanharmaita raitoja, jotka ovat varsin lähekkäin toisiaan, niitä on suunnilleen seitsemän kollin selässä ja ne ovat varsin kapeita. Lisäksi hänellä on tummanharmaita raitoja myös päässään, sekä hännässään ja hännänpää on tummanharmaa. Kollin polkuanturat ovat vaaleanpunaiset, samoin nenä. Särkiaskeleen silmät ovat suuret ja taivaansiniset.

Luonne: Särkiaskel on luonteeltaan pippurinen kolli ja vaikka ei todella hermostu, saattaakin ärsyyntyä pikku jutuista. Hän ei teeskentele ja vaikka hän harvoin hermostuu, niin hermostuessaan hän päästää kaikki höyryt kerralla. Kolli ei pidä teeskentelijöistä, joten joskus jotkut saattavat pitää häntä outona, kun hän sanoo kaiken niin suoraan. Särkiaskel tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa, vaikka itseään parempaa esittävien ja riitaa haastavien seurassa hän tuntee olonsa vaivautuneeksi. Kollilla on myös hyvä muisti ja hän muistaa asiat parhaiten kuulemalla. Tosin omasta mielestään toisarvoiset asiat hän unohtaa helposti ja myöhemmin huomatessaan pienten asioiden aiheuttamat isommat seuraukset, katuu sitä, että jätti nuo helpot pikku jutut tekemättä. Kolli on myös johtajatyyppiä ja tuntemattomienkin seurassa hän nousee luonnolliseksi johtajaksi. Hän on hyvä opettamaan muita, mutta kärsivällisyyden ja sinnikkyyden puute nousee haasteeksi vaikeampien tapausten kanssa. Kolli pelkää tulipaloja. Särkiaskel yrittää noudattaa sääntöjä, mutta joskus tahtoo salaa rikkoa jotain sääntöä, vaikka tietää, että valheet tulevat aina ilmi. Pohjimmiltaan kolli on rehellinen ja luotettava, eikä pettäisi ystävää hädässä. Hänen täytyy kuitenkin vielä kehittää kärsivällisyyttä ja sinnikkyyttä, jotta hän voisi selvitä paremmin.


Taidot: Särkiaskel on sulavaliikkeinen taisteluissa ja on myös varsin ketterä, mutta ei kovin hyvä piiloutuja tai kiipeilijä. Hän osaa uida ja kalastaa, muttei omaa kovin hyvää kaukonäköä. Hän ei ole myöskään kovin nopea juoksija ja hengästyy helposti. Kollilla on tarkka hajuaisti. Hän on keskinkertainen saalistaja - ei kovin hyvä mutta ei kovin huonokaan.

Menneisyys: Klaanisyntyinen. Vanhemmat olivat molemmat jokiklaanilaisia sotureita. Isä kuoli ennen syntymää ja emo taas synnytyksessä.

Toiveet: Kolli toivoo voivansa joskus saada oman oppilaan, sekä myöhemmin varapäällikön paikan.

Theme Song: Rachel Platten - Fight Song (https://m.youtube.com/watch?v=e8qDOGLCSFo)

Nimi: Coral

15.07.2017 22:07
//pentuhakeista

Kirjoittaja: Coral

Pentunimi: Kivipentu

Oppilasnimi: Kivitassu

Soturinimi: Kivijalka

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Kivijalka omaa pitkän ja paksun väriltään tummanharmaan turkin, joka takkuuntuu helposti ja onkin usein takussa. Hän on hoikka ja kolliksi melko pienikokoinen, mutta tämän pitkä turkki saa hänet näyttämään isommalta, kuin oikeasti on. Kollissa on selässä, hännässä, jaloissa, sekä hieman myös päässä raitoja, jotka ovat väriltään hieman tummempia, kuin hänen muu turkkinsa. Kivijalalla on pyöreät ja pienet kasvot, joissa on kirkkaat siniset silmät. Kollilla on erittäin pitkät viiksikarvat ja hänen korvansa ovat pienet ja malliltaan teräväkärkiset. Kivijalan nenä, sekä polkuanturat ovat väriltään tummat.

Luonne: Kivijalka on luonteeltaan rohkean oloinen ja seikkailunhaluinen kissa, joka pitää siitä, että elämässä on koko ajan jonkinlaista toimintaa, oli se sitten jännitystä tai pelkoa. Hän uskoo, sekä on uskollinen Tähtiklaanille. Kivijalalta löytyy runsaasti näsäviisautta ja huumorintajua, eikä kolli yleensä viihdykkään niiden tosikkojen seurassa. Kolli on myös varsin puhelias ja seurallinen, eikä pelkää luoda uusia ystävyyssuhteita muiden kissojen kanssa. Hän tykkää siis suorittaa asiat aina mielummin ystävien seurassa, kuin yksin. Kivijalka on myös luotettava, tosin vain niille, jotka ovat hänelle, eikä kollin omaa luottamusta saa todellakaan helpolla. Kolli omaa myös erittäin pitkän pinnan, mutta sitten kun hän oikeasti suuttuu, niin hän saattaa suuttua todella kunnolla ja tällöin häntä on todella vaikea lepytellä.

Taidot: Kivijalka on loistava taistelija, mutta ei vain jostain syystä ole kamalan hyvä metsästämään. Hän on myös hyvä uimaan, sekä piiloutumaan. Kivijalka ei ole kovin hyvä kiipeilemään, eikä hänellä ole myöskään kovin hyvä kuuloaisti, mutta hän on nopea.

Suku&suhteet:

Emo: Pajukaste (Jokiklaani)
Isä: Liekkikajo (Jokiklaani)
Veli: Neulaspentu (Jokiklaani)
Sisko: Unikkopentu (Jokiklaani)

Toiveet: Kivijalka toivoo uskollista ja mieluiten elinkäistä kumppania rinnalleen.

Nimi: Shiny

15.07.2017 11:11
Kirjoittaja: Shiny

Pentunimi: Yökköpentu

Oppilasnimi: Yökkötassu

Soturinimi: Yökkölento

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Yökkölento on pikimusta naaras lukuunottamatta harmaita läiskiä kehossaan. Kaksi läiskistä peittää molemmat korvat, kolmas valtaa puolet hännästä, seuraava on selässä ja viimeiset valloittavat käpälät seuraavanlisesti: Molemmat etutassut ovat harmaita, samoin oikea takatassu. Vasen takajalka on kokonaan harmaa. Naaraan turkki on lyhyttä ja todella sileää. Hän on ruumiinrakenteeltaan siro ja naaras on notkea. Yökkölento on hieman normaalia pienempi. Naaraan silmät ovat kirkkaan meripihkan väriset. Hän omaa vaaleanpunaisen nenän. Hänen hampaansa ovat puhtaanvalkoiset, samoin kuin naaraan kynnet. Yökkölennon kynnet ovat normaalipituiset, mutta hyvin terävät, sillä naaras teroittaa kynsiään melko usein.

Luonne: Yökkölento suuttuu herkästi. Naaras on myös hieman piikittelevä, vaikkei aina sitä tarkoita. Hän on myös harkitsematon ja hän tekee asioita hetken mielijohteesta, mutta jos jotain vakavaa tapahtuu, naaras on yllättävän harkitseva. Naaraseen on hiukan vaikea tutustua, mutta jos Yökkölentoon jaksaa tutustua mahdollisista murahteluista huolimatta, hänestä saa elinikäisen ystävän. Perhe on Yökkölennolle todella tärkeä. Yökkölento ei kestä katsoa pulassa olevia pentuja, ja hän on pennuille hyvinkin lempeä. Naaras ei luota kotikisuihin, erakkoihin eikä kovin paljon muihin klaaneihin. Tämä ei siis juurikaan seurustele muiden klaanien kanssa kokoontumisissa. Yökkölennolle soturilaki on hyvin tärkeä. Naaras ihastuu yllättävän helposti. Hänelle tuottaa vaikeuksia puhua tunteistaan, mutta jos ihastuksen kohde puhuu naaraalle, hän on yllättävän puhelias ja naaras takeltelee. Yökkölento uskoo Tähtiklaaniin ja hän kertoo sille suruistaan.

Taidot: Yökkölento on hyvä taistelija, sillä hän osaa hyödyntää pientä kokoaan. Naaras on myös melko nopea. Naaras ei ole kovin hyvä saalistamaan, eikä jäljitys ole naaraan vahvimpia aisteja. Yökkölento on hyvä kiipeilijä. Hän ei ole hyvä piiloutumaan.

Suku&suhteet:
Emo: Kamomillapisara, Myrskyklaani
Isä: Pitkävarjo, Myrskyklaani
Veli: Sääskipentu

Menneisyys: Yökkölento syntyi normaalisti emolleen Kamomillapisaralle ja isälleen Pitkävarjolle veljensä Sääskipennun kera.

Muuta: Kuuluu Pajutähden sukuun.

Toiveet: Yökkölento toivoo kumppania ja monta ihanaa pentua. Hän haluaisi myös kouluttaa useita oppilaita.

Nimi: siiri

14.07.2017 09:48
Kirjoittaja- Siiri

Oppilasnimi: Myrskytassu

Soturinimi: Myrskyraita

Sukupuoli: kolli

Klaani: Kuolonklaani

Ulkonäkö: Muodoltansa suurikokoinen ja lihaksikas. Myrskyraidalla on musta keskipitkä turkki. Turkki on pehmeä ja riittävän pahksu siihen, että kolli tykkää leikkiä lumessa. Leukalihakset ovat suuret ja hampaat terävät ja paksut. Jalat ovat kestävät. Kaulasta/pään alta lähtevä valkoinen vatsa. Hännän pääkin on valkoinen, kuin myös oikea etutassu. Kirkkaat keltaiset silmät.

Luonne: Myrskyraita on verenhimoinen kolli, joka on myös aika utelias. Hän ei pelkää itseään isompia, ja aiheuttaakin tappeluita. Pieniä vihanhallinta ongelmia. Haluaa olla kaikkein aikojen suurin soturi, ja tekee kaikkensasen eteen. Ei pelkää juurikaan mitään paitsi puissa kiipeilyä. Alistu Myrskyraita ei helpolla, ja antaa viholliselle arvet joita ei unohda helpolla. Kilpailunhaluinen hän myös on, ja ottaa häviämisen raskaasti. Ystäviään hän kunnioittaa, mutta ensivaikutelma tutustuessa saattaa olla arvosteleva. Myrskyraita vihaa muitten klaanien jäseniä ja etenkin kotikisuja.

Taidot: Metsästys ja taisteleminen ovat kollin vahvuudet. Toisin puuhunkiipeäminen ja maastoutuminen/piiloutuminen taas eivät. Vaikka metsästys on vahvuus saattaa saalis karata kun kolli ei osaa maastoutua hyvin.hallittua taitoa. Pakollista kertoa ainakin, onko kissa hyvä vai huono taistelija ja saalistaja, koska ne ovat ne yleisimmät taidot, mitä muidenkin on hyvä tietää.


Menneisyys: Kollin äiti kuoli melkein heti syntymän jälkeen, joten tämä sai olla pitkään ilman oikeaa äitiä. Joku muu imetti tämän, mutta se ei ollut sama asia. Isästä ei ole ollut koskaan tietoakaan, ja Myrskyraita syntyi ainokaisena.

Muuta:-

Toiveet: Että tämä saisi kumppanin.

Nimi: Pyry

14.07.2017 00:07
Kirjoittaja: Pyry

Pentunimi: Lieskapentu

Oppilasnimi: Lieskapentu

Soturinimi: Lieskasydän

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Lieskasydämellä on oranssinpunainen turkki mutta hänen kaulansa, hännänpäänsä sekä vasen etukäpälä ovat valkoiset. Hänen silmänsä ovat vihreät. Kolli on lihaksikas ja melko suurikokoinen. Hänen viiksensä ovat valkoiset, samoin kuin terävät hampaansa. Kynnet ovat neulanterävät mutta läpikuultavat. Hänen turkkinsa on sileää. Kolli on leveälapainen. Hänen silmissään on vakaa, joskus jopa viileä katse.

Luonne: Kolli on rohkea ja peloton. Hän ei epäröi sanoa vastaan ja hän onkin varsin vahvatahtoinen sekä omapäinen. Hänen uskonsa Tähtiklaaniin horjuu ja välillä hän jopa kyseenalaistaa Tähtiklaanin olemassaolon. Lieskasydän ei mielellään anna periksi, vaikka olisikin välttämätöntä tehdä niin. Hän ei yleensä tahdo pahaa sisarilleen, perheelleen tai klaanitovereilleen mutta joskus hän saattaa tuoda mieleen kuolonklaanilaiskissan ajatuksillaan, sanoillaan tai teoillaan. Hän on päättäväinen. Joskus, jos Lieskasydän katsoo oikeaksi, hän on kylmä ja välinpitämätön - esimerkiksi jos joku on suututtanut hänet, hänen periaatteensa on: "Hän sai minut suuttumaan, joten hän saa myös kärsiä siitä ja kestää seuraukset". Toisaalta kolli myös puolustaa heikompiaan ja on joka tapauksessa uskollinen perheelleen riippumatta siitä, puhutaanko omista vanhemmista ja sisaruksista vai omista pennuista ja kumppanista. Hän kokee yhdeksi velvollisuudekseen huolehtia sisaristaan mutta toisinaan tämä velvollisuus katoaa hänen mielestään - korkeintaan soturi-iässä pysyvästi. Kolli ei todellakaan alistu helposti. Joskus saattaa käydä jopa niin, että jos hän suuttuu ja on vähällä repiä toiselta turkin päältä, samassa kolli miettii, mikä hirviö hänestä on tulossa ja yrittää hillitä itseään.

Taidot: Lieskasydän on hyvä taistelija ja hänellä on erinomainen kuulo. Nopea juoksijakin hän on, mutta saalistus ei koskaan ole ollut hänen vahvuuksiaan. Hajuaisti kollilla on huono, eikä hän jäljittämisessäkään koskaan ole ollut hyvä.

Suku&suhteet:

Emo: Hiutaleturkki (Tuuliklaani)
Isä: Pyryviima (Tuuliklaani)
Siskot: Räntäpentu ja Leutopentu (Tuuliklaani)
Emonemo: Kohmesydän (Kuolonklaani)
Emonisä: Sumumyrsky (Kuolonklaani)
Isänemo: Koivusydän (Tuuliklaani)
Isänisä: Ukkosraita (Tuuliklaani)
Eno: Raepisara (Kuolonklaani)
Täti: Rapapolte (Pimeyden metsä)
Serkut: Viiriäistassu (Kuolonklaani), Virnepentu (Pimeyden Metsä)
Isänemo: Koivusydän
Isänisä: Ukkosraita
Setä: Viretassu
Isänisänemo: Varpusulka (Tähtiklaani)
Isänisänisä: Myrkkykatse (Tähtiklaani)
Isosedät: Risasiipi (Varjoklaani), Viherpentu (Tähtiklaani)


Menneisyys: Lieskasydän syntyi Tuuliklaaniin Hiutaleturkille ja Pyryviimalle pentuetovereidensa Leutopennun ja Räntäpennun kanssa.

Theme song: Skillet - Monster

Nimi: Myrsky

13.07.2017 13:19
Kirjoittaja: Myrsky

Oppilasnimi: Silkkitassu

Soturinimi: Silkkipuro

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Silkkipuro on todella pienikokoinen ja sirorakenteinen kissa, jolla on myös pitkät sekä voimakkaat jalat. On tällä kissalla kuitenkin myös lihaksia, vaikka se voisi olla vaikeaa uskoa naaraan koosta päätellen. Hänen karvoituksensa on paksua ja silkinpehmeää, siitä tuo sai nimensä syntyessään. Naaraan turkki on puhtaanvalkoinen, lukuunottamatta hopeanharmaita kuviointeja kuonon ympärillä ja hännänpäässä. Silkkipuron pitkien jalkojen päätteinä ovat terävillä ja käyrillä kynsillä varustetut käpälät. Tämä kissa omaa pörröisen hännän, jonka hännänpää on hopeanharmaa. Naaraan korvat ovat suippomaiset ja valkea väri muuttuu miltein huomaamattomasti vaaleanharmaaksi korvannippuun mennessä. Hänellä on epätavallisen pitkät, vaaleat viikset. Silkkipurolla on suuret sekä kirkkaat, taivaansiniset silmät

Luonne: Silkkipuro on lämminsydäminen ja positiivisesti ajatteleva kissa, joka yrittää nähdä jokaisessa kissassa hyvät puolet. Tämä kissa tähtää aina oikeudenmukaisuuteen eikä halua rikkoa soturilakia noin vain. Naaraalla on pitkä pinna ja jos hän pinnistelee, pystyy tuo pysymään kauankin tyynenä, mutta on silti jokaisella rajansa. Silkkipuro on innokas tutustumaan uusiin kissoihin ja luomaan uusia ystäviä, joiden kanssa taistella ja suojella klaania. Hänen kärsivällisyytensä vaihtelee; joskus naaras voi odottaa vaikka iät ja ajat, joskus kaiken täytyy tapahtua heti. Tuo pysyy uskollisena sanoistaan jokaiselle klaanitoverilleen eikä paljasta salaisuuksia noin vain. Silkkipuro pyrkii asettamaan klaaninsa itseään ennen, mutta joskus tuon sisäinen äkkipikaisuus päättää hänen puolestaan. Vaikka naaras ei antaisi sen näkyä, kun tätä loukataan tai hän näkee toisen kissan tuskissaan, se oikeasti sattuu syvällä sisimmässä, vaikka tuskissaan oleva kissa olisi toisen klaanin kissa. Tämä kissa on kuitenkin täysin uskollinen klaanilleen ja yrittää antaa mahdollisimman hyvän kuvan itsestään muille klaaneille. Silkkipuro uskoo vahvasti Tähtiklaaniin ja vaikka hän uskoo Pimeyden metsän olemassaoloon, naaras haluaa pysyä mahdollisimman kaukana sen voimasta.

Taidot: Silkkipuro on mainio saalistaja pitkien ja voimakkaiden jalkojensa takia, kiipeileminen onnistuu myös oikein hyvin. Taistelemisessa tämä kissa ei ole parhaimmasta päästä ja pyrkii puolustamaan hyökkäämisen sijaan. Jäljittäminen naaraalta ei onnistu lainkaan.

Menneisyys: Silkkipuro on klaanisyntyinen. Vanhemmista ei ole tietoa.

Muuta: Silkkipurolla oli pentuna pyrophobia, eli pelko tulesta. Tämä pelko on lieventynyt hieman, mutta naaras yrittää silti vältellä tulta aina kun mahdollista.

Toiveet: Haluaa varapäälliköksi ja sen myötä päälliköksi. Jossakin vaiheessa elämässä rakastava kumppani.

Nimi: Miyu

13.07.2017 12:54
Hakemuksiin vastattu.
Vastaukset näkyvät jokaisen hakemuksen alla.

--------------------------

Nimi: Lonely Warrior

13.07.2017 11:34
Nettinimi: Lonely Warrior

Pentunimi: Kuplapentu

Oppilasnimi: Kuplatassu

Soturinimi: Kuplanenä

Klaani: Jokiklaani

Sukupuoli: Kolli

Ulkonäkö: Kuplanenä on pohjaväriltään luonnonvalkea. Tämän turkkia koristaa harmaat laikut, joita on erityisesti selän alueella ja vatsaa kohti ne pienenevät pienen pieniksi pilkuiksi. Kolli on erittäin lihaksikas varsinkin soturikoulutuksen päätyttyä. Kuplanenän häntä on paksu ja pitkä, jossa risteytyvät harmaa ja valkea väri keskenään. Kollin rinnassa on "sydämen muotoinen" läikkä joka suuri. Tämän kasvoja koristaa "maali roiskeen" muotoinen harmaa laikku vasemman silmän ympärillä ja oikeassa korvassa. Kuplanenällä on vaaleanpunainen nenä, jossa on pieniä vaalean ruskeita kohtia. Kolli omaa vaaleanharmaat silmät, jotka ovat ensisilmäylsellä hieman ilmeettömän näköiset, mutta kun niitä tarkemmin katsoo, näkee rohkean persoonan ja eloisat silmät.

Luonne: Kuplanenä on luonteeltaan mukava kolli, joka on lempeä varsinkin naaraille, vaikka kaveeraakin mielummin kollien kanssa. Kolli on välillä hieman leuhka, muttei tarkoita sitä mitenkään pahalla vaan tykkää vain ylpeillä aikaansaannoksillaan. Kuplanenä rakastaa perhettään aina, eikä hylkäisi sitä ellei se olisi oikea ratkaisu. Kolli etsii itselleen rauhallista kumppania, joka viettäisi tämän kanssaan paljon aikaa. Tämä rakastaa pentuja ja on huolehtivainen niitä kohtaan, vaikkei omia tahtoisikaan. Kuplanenän luonteeseen kuuluu rauhallisuus ja hiljaisuus, mutta silti kolli osaa olla räväkkä. Hän on uskoton.

Taidot: Kuplanenä on erittäin hyvä uimaan  sekä sukeltamaan, mutta erityisen huono juoksemaan kuivallamaalla sekä taistelemaan. Saalistus on Kuplanenällä kuin leikkiä, kun taas puissa kiipeily on heikkous.

Suku&suhteet:

Emo: Lampisydän (Jokiklaani)
Isä: Putousvirta (Jokiklaani)
Veli: Värepentu (Jokiklaani)
Serkut:
Nokihännän pennut: Loikkapentu (Jokiklaani), Liplatuspentu (Jokiklaani) ja Puumapentu (Jokiklaani)
Tädit: Leppäpentu (Tähtiklaani), Lumotassu (Jokiklaani) ja Aaltotassu (Jokiklaani)
Enot: Nokihäntä (Jokiklaani), Myskihäntä (Jokiklaani) ja Hanhisyöksy (Tähtiklaani)
Emonemo: Valkohäntä (Jokiklaani)
Emonisä: Lohiselkä (Tähtiklaani)
Isänemo: Helmiloiste (Jokiklaani)
Isänisä: Ahventähti (Jokiklaani)
Isotäti: Unitaivas (Tähtiklaani)
Isosetä: Vaahterapentu (Tähtiklaani)
Emonemonemo: Polttosydän (Myrskyklaani)
Emonemonisä: Purohäntä (Myrskyklaani)

Menneisyys: Syntyi Jokiklaaniin kauniina päivänä emolleen Lampisydämelle ja isälleen Putousvirralle.

Toiveet: Ihana kumppani, ehkä päälliköksi.

Vastaus:

Hyväksytty!

-Miyu

Nimi: Siiri

11.07.2017 15:33
Kirjoittaja nimi: Siii

Oppilasnimi: Myrskytassu

Soturinimi: Myrskyraita

Sukupuoli: Kolli

Klaani: kuolonklaani

Ulkonäkö: Pikimusta kolli, jolla on valkoinen vatsanalunen. Hänellä on myös varkoinen etutassu että valkoinen hännänpää. Aika roteva ja suurikokoinen. Saattaa näyttää kovaa naamaa. Keltaiset silmät. Kynnet ovat valkoiset. Toinen korva revennyt hieman. Keskipitkä tirkki.

Luonne: Myrskytaita on verenhimoinen. Hänellä on vihan hallinta ongelmia ja aiheuttaa välillä tappeluita. Hän ei pelkää ja on uhkarohkea. Haluaa olla paras kaikessa ja haluaa voittaa aina. Jos hän ei voita tulee tälle pieni vihakohtaus. Hän uskottelee olevansa paras soturi klaanissa. Rakastaa verta ja saaliiden tappamista. Tarpeen mukaan osaa myös rauhoittua, mutta aina on pakko yrittä voittaa tai se otetaan vähän liian raskaasti.

Taidot: Hyvä tappelemaan, ja saalistamaan. Heikkous on juuri kärsimättömyys. Hänellä on vaikeampaa oppia perusasiat kuin muilla.Hän on myös nopea ja vahva. Puissakiipeileminen on hänen toinen heikkous.

Vastaus:

Ei hyväksytty.
-Kerrot, että toinen etutassu on valkoinen, mutta kumpi? Oikea vaiko vasen?
-Kissoilla ei saa hakemusta tehdessä olla arpia, joten en mielelläni hyväksyisi myöskään revennyttä korvaa. Kissasi korva voi kyllä revetä, mutta parempi olisi, jos se tapahtuisi jossakin tarinassasi.
-Kiinnitä huomiota oikeinkirjoitukseen, esimerkiksi yhsyssanoihin.
-Taitoihin en hyväksy kärsimättömyyttä. Se ei ole fyysinen taito. Käy siis kissasi taidot vielä läpi.

-Miyu

Nimi: Siru

10.07.2017 22:00
Kirjoittaja: Siru

Pentunimi: Valhepentu

Oppilasnimi: Valhetassu

Soturinimi: Valhekuiske

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Kuolonklaani

Ulkonäkö: Valhekuiske on turkkinsä väritykseltään kokonaan tummanharmaa lukuun ottamatta rinnassa olevaa valkoista aluetta, joka alkaa rintäkehän alaosasta ja päättyy ennen kaulaa. Turkki on melko lyhyttä, sileää ja kiiltävää. Turkin paksuus ei paljoa vaihtele muuten kuin naaraan pitkässä hännässä, jossa karva paksunee hännänpäätä kohti ja rinnan valkeassa osassa, joka on myös tuuheampaa. Valhekuiske on kooltaan keskiverto naarasta hieman korkeampi. Lavat ja lonkat ovat melko näkyvät, mutta naaras on silti notkea rakenteeltaan. Hän on myös kaunis.
Pää on sopivan siro suhteessa muuhun vartaloon ja korvat ovat keskikokoiset, kolmion muotoiset. Naaraan silmät ovat suurehkot, mantelin muotoiset ja väriltään kirkkaan vihreät. Hampaat sekä kynnet ovat valkoiset ja teräväpäiset. Valheen tassut ovat yllättävän suuret verrattuna tuon pitkiin jalkoihin. Kuno ja tassujen anturat ovat mustat.

Luonne: Valhekuiske on melko omahyväinen ja ajattelee pääasiassa vain itseään ja omaa etuaan, eikä piittaa juuri toisten ongelmista. Naaraan ilkeys ja kierous ei näy heti päällepäin, sillä hän osaa pitää itsensä viileänä suurimman osan ajasta. Valhekuiske on erinomainen valehtelija ja osaa houkutella kissoja puolelleen, eikä hän todellakaan heitä kyseisiä taitoja hukkaan. Turhamaisuutensa ja pisteliäisyytensä takia naaras harvoin ystävystyy muiden kissojen kanssa, mutta tulee toisinaan hyvin juttuun kollien ja saman kaltaisten naaraidenkin kanssa. Perhesiteet ovat Valhekuiskeelle tärkeitä, eikä hän kovin mielellään vahingoittaisi perheenjäseniään, myös perheen maineen pitäminen on hänelle ikäänkuin pakkomielle. Myös oman egon kiillottaminen on Valhekuiskeen jatkuva projekti, eikä naaras anna kenellekään itsestään heikkoa ja mitätöntä kuvaa. Tappaminen tuottaa harvoin moraalisia vaikeuksia ja siksi hän pystyy tappamaan melkein kenet tahansa, hän ei kuitenkaan tapa ilman riittävän hyvää syytä. Valhekuiske tiedostaa toisinaan olevansa paha, eikä hän siksi usko löytävänsä rakkautta, mutta hän ei kuitenkaan aio muuttaa itseään. Jos naaras kuitenkin rakastuisi, ei hän päästäisi rakkautensa kohteesta irti helpolla ja hänen rakkautensa on enemmän intohimoinen kuin romanttinen. Valhekuiske osaa toisinaan olla myös huolehtivainen ja hyvinkin huumorintajuinen. Hän uskoo Pimeyden metsään, mutta usko ei ole hänelle erityisen merkittävä asia.

Taidot: Valhekuiske on hyvä saalistaja ja hyökkääjä, mutta huonompi puolustamaan, kaivamaan ja jäljittämään. Kiipeily ja juokseminen kuuluvat myös hyvin hallittuihin taitoihin, mutta piiloutuminen tuottaa naaraalle vaikeuksia.

Suku&suhteet:
Emo: Kielomyrkky(Kuolonklaani)
Isä: Pikiviilto(Kuolonklaani)
Veljet:Totuuspentu(Kuolonklaani), Kostohenki(Kuolonklaani)
Siskot: Hiiritassu(Kuolonklaani), Liljatassu(Varjoklaani)
Emon emo: Kalmalilja(Kuolonklaani)
Emon isä: Raepisara(Kuolonklaani)
Eno: Havupentu(Pimeyden metsä)
Emon isän emo: Kohmesydän(Kuolonklaani)
Emon isän isä: Sumumyrsky(Pimeyden metsä)

Menneisyys: Klaanisyntyinen

Toiveet: Joskus kumppani ja ehkä pentuja.

Vastaus:

Hyväksytty!

-Miyu

Nimi: Coral

10.07.2017 11:03
Kirjoittaja: Coral

Oppilasnimi: Ilotassu

Soturinimi: Ilovirta

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Ilovirta omaa sileän kiiltäväpintaisen väriltään todella vaaleanruskean turkin. Naaraassa on joissain kohdissa myös valkoisia yksityiskohtia, esimerkiksi hänen vasen korvansa, kokonainen oikea jalkansa, vatsansa ja hännänpäänsä ovat väriltään valkoiset. Tämän selässä ja hännässä myös kulkee vaakasuunnassa tummempia väriltään hieman oranssihtavia ohuita ja pitkiä raitoja. Myös Ilovirran kuonon ympärillä on pieniä raitoja, mutta ne ovat sen verran haaleita, että niitä tuskin erottaa. Naaras omaa teräväkärkiset korvat, sekä pyöreät ja kirkkaat vaalenvihreät silmät, joissa on pieni sävähdys meripihkaa. Hänen kuono, sekä kaikki polkuanturansa ovat väriltään vaaleanpunaiset. Ruumiinrakeenteeltaan Ilovirta on erittäin kevyt ja hoikka. Hän omistaa myös pitkät jalat, joilla on hyvin ketterä juosta.

Luonne: Ilovirta on nimensä mukaisesti aina iloisella ja pirteällä tuulella. Naaras saattaa olla myös jossain tilanteissa hieman ylienerginen, jopa hieman ärsyttävällä tavalla. Hänessä on myös ehkä hieman erakkoluonnetta, eli hän ei ole sellainen kissa, joka tarvitsee koko ajan ystävän tuekseen, vaan tykkää olla välillä aivan omissa oloissa. Ilovirta omistaa halutessaan hyvin pitkän pinnan ja suuttuu itseasiassa herkemmin sellaisille kissoille, jotka hän tuntee hyvin. Naaraalla on sellainen heikkous, että hän saattaa aivan hetken mielijohteesta päättää jotakin tai tehdä jotakin ja pian hän onkin jo perunnut suunnitelmansa täysin. Ilovirta on oikeasti luotettava vain tärkeimmille henkilöille, mutta osaa pitää salaisuuden muutenkin hyvin, jos on tarvetta. Naaras uskoo ja on uskollinen Tähtiklaanille. Ilovirta omistaa myös hyvän huumorintajun.

Taidot: Ilovirta on lahjakas metsästäjä, sekä tämän on helppo jäljittää niin riistaa, kun muitakin otuksia. Naaralla ei ole kauheasti lahjoja taisteluun, eikä tämä ole myöskään hyvä kiipeilmeään tai piiloutumaan mihinkään. Hänellä on myös hyvä tasapaino ja hyvä hajuaisti, mutta hieman huonompi kuulo.

Toiveet: Ilovirta toivoo hyvää asemaa klaanissa, joka voi olla myös päällikkön paikka, sekä uskollista kumppania rinnalleen.

Vastaus:

Hyväksytty!

Ilotassun mestarina toimii Lepakkoliito.

-Miyu

Nimi: SnowLove

09.07.2017 01:59
Kirjoittaja: SnowLove

Oppilasnimi: Täplätassu

Soturinimi: Täpläsydän

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Täpläsydän on kilpikonnakuvioinen ja turkissa on valkoista rinnassa sekä tassuissa. Turkissa on enemmän oranssia ja rukeaa kuin mustaa. Silmät ovat suuret ja meripihkan väriset. Turkin pituus on keskipitkää. Kooltaan Täpläsydän on melko pieni kolli, mutta hänellä on pitkät tassut suhteessa vartaloon. Korvat ovat melko suuret, mutta häntä on normaalin pituinen.

Luonne: Täpläsydän on utelias sekä aina innokas oppimaan uutta. Hän tulee toimeen lähes kaikkien kanssa sekä on ystävällinen sekä kolleille että naaraille. On uskollinen klaanilleen ja on valmis jopa kuolemaan sen puolesta. Täpläsydän on myös harkitsevainen ja miettii mitä sanoo, vaikka joskus voikin vahingossa lipsahtaa jotain mitä harkitsematonta. Uskoo Tähtiklaaniin. Joskus myös nauttii yksin olosta, mutta ei pitkää aikaa.

Taidot: Täpläsydän ei ole hirveän hyvä taistelemaan ja pärjää paremmin saalistamisessa. Pitkien jalkojen ansiosta nopea uimaan sekä juoksemaan. Pienen koonsa takia taistelussa hänet saa helposti heitettyä maahan. Puissa kiipeilykään ei kuulu Täpläsydämmen osaamisiin mitenkään hyvin.

Toiveet: Pentuja voisi joskus hankkia ja kumppanin sekä ei ncp mestaria.Vastaus:

Hyväksytty
-Muista, että sana sydän taipuu seuraavasti → sydämen.

Täplätassun mestarina toimikoot Omenaviiksi.

-Miyu

Nimi: Walty

09.07.2017 00:54
Kirjoittaja: Walty

Pentunimi: Mahlapentu

Oppilasnimi: Mahlatassu

Soturinimi: Mahlakynsi

Sukupuoli: kolli

Klaani: myrskyklaani

Ulkonäkö: vaaleanoranssi kissa jolla on kellertäviä täpliä turkissa ja joitain taisteluista tulleita arpia. Mahlakynnen silmät ovat meripihkanväriset ja hänen oikea etutassu on tummanoranssin värinen.

Luonne: Hänellä on villiluonne mutta hän osaa keskittyä jos on pakko. Hän on myös usein iloinen ja reipas eikä osaa odottaa vuoroaan mutta muuten kunnioittaa hyvin muitakissoja.

Taidot: ei osaa uida paljoakaan mutta on ihan hyvä saallistamaan ja kiipeilemään vaanii yleensä rauhassa mutta villinluonteensa takia riista pääsee pakoon koska hän hyppää liian aikaisin.

Menneisyys: Hän on klaanisyntyinen kissa jonka molemmat vanhemmat kuolivat mäyrän hyökkäykseen kun he olivat saallistamassa.


Ei kovin hyvä

Vastaus:

Ei hyväksytty.
-Kissasi ulkonäkökuvaus on vajaa. Ulkonäössä tulee olla kahdeksan lausetta. Kerro esimerkiksi kissasi turkin laadusta, kissasi koosta, päänmuodosta yms.
-Kissallasi ei myöskään saa olla hakemusta tehdessä arpia. Kissasi voi saada arpia myöhemmin, esimerkiksi taisteluissa.
-Myös kissasi luonnekuvaus on vajaa. Myös luonteeseen vaaditaan kahdeksan lausetta. Luonteessa sinun tulee mainita, mihin kissasi uskoo vai uskooko mihinkään. Kerro siis kissasi uskosta ja esimerkiksi siitä, millainen hän on suuttuessaan, ihastuessaan, miten reagoi eri tilanteissa yms.
-Kiinnitä huomiota oikeinkirjoitukseen. Villinluonteensa → villin luonteensa.
-Koska kissasi ei ole Jokiklaanista, on ilmiselvää, että hän ei osaa uida, sillä uimista ei hänelle opeteta. Poista siis maininta uimisesta.

-Miyu

Nimi: Sulka

08.07.2017 18:01
kirjoittaja:Sulka

pentunimi:Taivaspentu
oppilasnimi:Taivastassu

soturinimi:Taivasmieli

sukupuoli:naaras

klaani:Myrskyklaani

ulkonäkö:Kermanvalkoinen kissa. Turkki on paksu, mutta ei kovin tuuhea ja häntä tuuhea. Hännän pää on harmaa, samoin oikea etujalka ja vasen silmän ympärys. Taivasmielen silmät ovat kirkkaan siniset. Hänen polkuanturat sekä kuono ovat vaaleanpunaiset. Viikset ovat pitkät. Taivasmieli on solakka ja notkea. Hänen katseensa on lempeä. Normaalin kokoinen kissa.

Luonne: Taivasmieleen on helppo tutustua. Hän on kiltti, ystävällinen ja lempeä. Taivasmieli osaa olla myös piikikäs ja ärsyttävä. Taivasmieli pitää pennuista. Joskus hän on ihan muissa maailmoissa, ja jos niin käy, häneen ei saa kontaktia. Puolustaa klaaniaan aina urhoollisesti, eikä luovuta helposti. Taivasmieli on utelias. Seikkailunhaluakin on, ja lähtee yleensä kavereidensa ehdotuksiin mukaan. Uskoo tähtiklaaniin ja tottelee soturilakia parhaansa mukaan. Joskus kuitenkin hän kuuntelee ennemmin sydäntään kuin soturilakia. Taivasmieli on pentuna ja soturina vilkas ja innokas, mutta soturina hänestä tulee rauhallisempi. Ei ole kunnianhimoinen.

taidot: Ei osaa kiipeillä hyvin, siksi hän on myös huono saalistamaan oravia, jos ne juoksevat puuhun. Taivasmieli on nopea juoksija. Hän on taitava taistelija sekä metsästäjä. Piiloutuminen on hankalaa, sillä Taivasmielellä on valkoinen turkki, eikä hän osaa olla aina hiljaa.

menneisyys: Syntyi Viherlehden aikana Myrskyklaaniin. Ei ikinä tuntenut isäänsä, koska hän kuoli, mutta emo kertoi, että hän oli urhea kissa.

toiveet:Mestaritoiveena Jalosydän . Haluaisi Kumppanin ja pentuja.

Vastaus:

Ei hyväksytty.
-Samaan hakemusten katsomiseen ei voi tehdä kahta hakemusta. Kävin aikaisemman hakemuksesi jo läpi(ennen kuin huomasin viestisi sen unohtamisesta).
- Vaikka tätä en läpi lukenutkaan, mainitsen kissasi nimestä. Kissasi nimi ei käy, sillä kissan nimessä ei voi olla sama alku, kuin klaanin nimessä(tässä tapauksessa Taivasklaani). Vaihda siis kissasi nimi.
-Aloita jokainen kohta(kirjoittaja, ulkonäkö, luonne yms.) isolla kirjaimella ja jokaisen kohdan jälkeen lisää välilyönti hakemuksen selkyttämiseksi.
-Tähtiklaani kirjoitetaan isolla kirjaimella.
-Käy kissasi taidot vielä läpi. Sitä osaako kissasi olla hiljaa vai ei, ei lasketa fyysiseksi taidoksi.

-Miyu

Nimi: Catty

08.07.2017 14:28
Kirjoittaja: Catty

Pentunimi: Jäkäläpentu

Oppilasnimi: Jäkälätassu

Soturinimi: Jäkälähammas

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Jäkälähammas on ruumiinrakenteeltaan melko isokokoinen kissa. Tuolla on leveät lavat, joka saa kollin näyttämään hieman hurjalta. Turkin värinä toimii melko puhtaanvalkoinen väri. Turkkia komistaa Jäkälähampaan musta nenä. Kollin turkki on melko paksua, muttei liian paksua kuitenkaan. Joskus Jäkälähammas saattaa olla välittämättä turkkinsa siisteydestä, mutta tätä harvoin tapahtuu. Kollilla on meripihkanväriset silmät, joissa on rohkea katse. Jäkälähampaalla on piikinterävät, melko kellertävät kynnet, jotka ovat hyve taistelussa. Hampaat ovat yhtä terävät, mutta vain eriväriset. Ne ovat hieman harmahtavat, joista Jäkälähammas onkin nimensä saanut. Häntä ja korvat ovat keskikokoiset.

Luonne: Ensivaikutelmalta kolli voi kuulostaa töykeältä. No, töykeä hän saattaa olla ja pilkunviilaaja, muttei aina tarkoita töykeydellään pahaa. Ja eikä hän edes aina ole töykeä, joskus tuo saattaa olla jopa todella lempeä. Lempeä on varsinkin klaaninvanhemmille ja kuningattarille. Klaaninvanhemmille, koska he ovat palvelleet monen monta kuuta Myrskyklaania ja kuningattaria, ovathan ne synnyttäneet ja kasvattaneet klaanin kissat. Jäkälähampaalla on vahva usko Tähtiklaaniin, eikä siksi ikimaailmassa haluaisi, tai voisi pettää klaaniaan, saati sitten Tähtiklaania. Jäkälähammas saattaa olla välillä hieman pomo-tyyppiä ja haluaa tehdä kaiken täydellisesti. Hän inhoaa siis todella paljon toruja tai huonoimmasta päästä tulevaa arvostelua. Kolli suuttuu todella helposti. Kun hän suuttuu, on todella vihainen.

Taidot: Jäkälähammas on hyvä saalistaja, sekä taistelija. Myös piiloutuminen onnistuu. Jäljittäminen, kiipeily ja tasapaino eivät ole kollin vahvuuksia.

Suku&suhteet: Isä: Nokkosnenä(Myrskyklaani)
Emo: Lehväsiipi(Myrskyklaani)
Veli: Taimipentu(Myrskyklaani)
Siskot: Leinikkipentu ja Versopentu(Myrskyklaani)
Isän isä: Pitkävarjo(Myrskyklaani)
Isän emo: Kamomillapisara(Myrskyklaani)
Setä: Kuikkakatse(Myrskyklaani)

Menneisyys: Klaanisyntyinen

Toiveet: Kumppani ja pentuja. Toiveena päästä myös päälliköksi.

//Pentuhakeista

Vastaus:

Hyväksytty!

-Miyu

Nimi: Myrsky

08.07.2017 10:53
Kirjoittaja: Myrsky

Oppilasnimi: Silkkitassu

Soturinimi: Silkkipuro

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Silkkipuro on todella pienikokoinen ja sirorakenteinen kissa, jolla on myös pitkät sekä voimakkaat jalat. On tällä kissalla kuitenkin myös lihaksia, vaikka se voisi olla vaikeaa uskoa naaraan koosta päätellen. Hänen karvoituksensa on paksua ja silkinpehmeää, siitä tuo sai nimensä syntyessään. Naaraan turkki on puhtaanvalkoinen, lukuunottamatta hopeanharmaita kuviointeja kuonon ympärillä ja hännänpäässä. Silkkipuron pitkien jalkojen päätteinä ovat terävillä ja käyrillä kynsillä varustetut käpälät. Tämä kissa omaa pörröisen hännän, jonka hännänpää on hopeanharmaa. Naaraan korvat ovat suippomaiset ja valkea väri muuttuu miltein huomaamattomasti vaaleanharmaaksi korvannippuun mennessä. Hänellä on epätavallisen pitkät, vaaleat viikset. Silkkipurolla on suuret sekä kirkkaat, taivaansiniset silmät

Luonne: Silkkipuro on lämminsydäminen ja positiivisesti ajatteleva kissa, joka yrittää nähdä jokaisessa kissassa hyvät puolet. Tämä kissa tähtää aina oikeudenmukaisuuteen eikä halua rikkoa soturilakia noin vain. Naaraalla on pitkä pinna ja jos hän pinnistelee, pystyy tuo pysymään kauankin tyynenä, mutta on silti jokaisella rajansa. Silkkipuro on innokas tutustumaan uusiin kissoihin ja luomaan uusia ystäviä, joiden kanssa taistella ja suojella klaania. Hänen kärsivällisyytensä vaihtelee; joskus naaras voi odottaa vaikka iät ja ajat, joskus kaiken täytyy tapahtua heti. Tuo pysyy uskollisena sanoistaan jokaiselle klaanitoverilleen eikä paljasta salaisuuksia noin vain. Silkkipuro pyrkii asettamaan klaaninsa itseään ennen, mutta joskus tuon sisäinen äkkipikaisuus päättää hänen puolestaan. Vaikka naaras ei antaisi sen näkyä, kun tätä loukataan tai hän näkee toisen kissan tuskissaan, se oikeasti sattuu syvällä sisimmässä, vaikka tuskissaan oleva kissa olisi toisen klaanin kissa. Tämä kissa on kuitenkin täysin uskollinen klaanilleen ja yrittää antaa mahdollisimman hyvän kuvan itsestään muille klaaneille. Silkkipuro uskoo vahvasti Tähtiklaaniin ja vaikka hän uskoo Pimeyden metsän olemassaoloon, naaras haluaa pysyä mahdollisimman kaukana sen voimasta.

Taidot: Silkkipuro on mainio saalistaja pitkien ja voimakkaiden jalkojensa takia, kiipeileminen onnistuu myös oikein hyvin. Taistelemisessa tämä kissa ei ole parhaimmasta päästä ja usein turvautuu nopeuteensa. Jäljittäminen naaraalta ei onnistu.

Menneisyys: Silkkipuro on klaanisyntyinen. Vanhemmista ei ole tietoa.

Muuta: Silkkipurolla oli pentuna pyrophobia, eli pelko tulesta. Tämä pelko on lieventynyt hieman, mutta naaras yrittää silti vältellä tulta aina kun mahdollista.

Toiveet: NPC-hahmo mestariksi. Joskus myöhemmin kumppani, ehkä pentuja.

// muistattekohan minua enää c:

Vastaus:

Ei hyväksytty
-Mielestäni taidot ovat epätasapainossa. Hyvinä taitoina mainitsit saalistamisen, kiipeilemisen, kuten myös nopeuden. Huonoissa taidoissa mainitsit vain taistelemisen ja jäljittämisen. Lisää kissallesi siis yksi huonosti hallittu taito.

-Miyu

Nimi: sulka

07.07.2017 21:24
kirjoittaja:Sulka

oppilasnimi:Sulkatassu

soturinimi:Sulkamyrs ky

sukupuoli:Naaras

klaani:myrskyklaani

ulkonäkö:Sulka myrskyllä on kermanvalkoinen turkki. Sen turkki on paksu, mutta ei kovin tuuhea. Häntä taas on tuuhea ja paksu. Sulkamyrskyllä on meripihkan väriset silmät. Silmät eivät ole kovin isot, mutta eivät pienetkään. polkuanturat ja nenä ovat vaaleanpunaiset. Sulkamyrskyn hännän pää on harmaa, samoin sen oikea etujalka ja vasen silmän ympärys. Hänen katseensa on lempeä. Sulkamyrsky on solakka ja notkea. Hän on normaalin kokoinen kissa.

luonne:Sulkamyrsky on lempeä ja ystävällinen. Häneen on todella helppo tutustua. Sulkamyrsky rakastaa pentuja. Hänella on myös se "pimeä puoli". Tarpeen tullen Sulkamyrsky nimensä mukaisesti käyttäytyy kuin myrsky. Hän osaa olla piikikäs kissoille, joista ei pidä. Puolustaa klaaniaan urhoollisesti aina, vaikka tilanne olisi toivoton. Sulkamyrsky ei luovuta helposti. Hän on utelias ja välillä uhkarohkea. Seikkailunhaluakin löytyy, ja lähtee yleensä aina mukaan ystäviensä touhuihin. Vaikka uskoo ja kunnioittaa Tähtiklaania täydestä sydämestään, rikkoo soturilakia välillä, ei ikinä pahasti.

taidot:Hyvä metsästäjä ja vaanija, koska Sulkamyrskyllä on tarkka haju- ja näköaisti. Sulkamyrsky osaa taistella myös kiitettävästi, ja hyötynä on pitkät kynnet. Sulkamyrsky on kuitenkin huono kiipeämään. Piiloutuminenkin on välillä hankalaa, johtuen hänen valkoisesta turkistaan.

menneisyys: Sulkamyrsky syntyi viherlehden aikaan myrskyklaanin leiriin. Hän vihaa uimista, koska pentuna karkasi leiristä, ja putosi jokeen. Olisi hukkunut, ellei etsintäpartio olisi pelastanut. Isä on kuollut.

muuta: Vihaa uimista, eikä ymmärrä miten jokiklaanilaiset sietävät sitä miltei päivittäin.

toiveet:Toiveena olisi saada suurin piirtein samanluonteinen mestari. Mieluusti ei ns. pahaa/ilkeää kissaa mestariksi. Toiveena olisi saada kumppani ja pentuja:D

Vastaus:

Ei hyväksytty.
-Kuunpisarassa on jo Sulka -alkuinen kissa(Tuuliklaanin Suklatassu). Vaihda siis kissasi nimi.
-Lisää jokaisen kohdan(kirjoitta, ulkonäkö, luonne yms.) jälkeen välilyönti. Aloita jokainen kohta myös isolla alkukirjaimella. Tämä jotta hakemuksesi olisi selkeämpi.
-Taidot ovat mielestäni epätasapainossa.

-Miyu

Nimi: Fister

07.07.2017 20:18
Kirjoittaja: Fister

Oppilasnimi: Rämetassu

Soturinimi: Rämetuska

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Rämetuska on tummanharmaa kissa. Hän on aika pienikokoinen ja yllättävän siro rakenteinen kolliksi. Hänen turkkinsa on lyhyttä, mutta paksua eikä se ime vettä ja pitää kylmän loitolla. Kollin jalat ovat pitkät ja sirot, mutta kumminkin lihaksikkaat. Kolli on muutenkin lihaksikas, mutta tämä ei korostu turkin takia. Rämetuskan etutassuissa on valkeita raitoja, kuten myös takatassuissa ja käpälät kaikissa neljässä jalassa ovat muuta turkkia tummemmat. Polkuanturat ovat mustat ja kestävät. Kollin häntä on hyvin lyhyt, mutta erityisen tuuhea ja se muistuttaa vähän jäniksen töpöhäntää ja on kokonaan valkoinen. Hänen rintakarvansa ovat muuta turkkia tuuheammat ja rinnassa on tummempi laikku. Kollin pää on leveä ja kasvot teräväpiirteiset. Rämetuskan silmät ovat hyvin vaalean jäänsiniset ja niissä yleensä etäinen katse. Hänen nenänsä on helakan vaaleanapunainen ja viikset mustat. Kollin vasemman silmän alla on kolme tummempaa pilkkua. Hänen korvansa ovat suuret ja kolmion malliset. Rämetuskan kuono on valkea ja aika lyhyt.

Luonne: Rämetuska on ujo ja hiljainen. Kolli on terävä-älyinen, mutta välillä hänellä voi kestää tajuta jotain. Hän puhuu aika harvoin, eikä hän aloita keskusteluja. Rämetuska on etäinen aika monelle ja myös poissaoleva. Kollia voi olla välillä vaikea tavoittaa, koska hän on omissa ajatuksistaan. Hän ajattelee paljon ja voi olla sen takia ongelmissa, koska ei kuuntele esim. ohjeita. Rämetuska on taistelussa kuitenkin hurja ja voi jopa tappaa ajattelemattomuudestaan. Kolli taistelee aina kuolemaan saakka klaaninsa puolella, eikä tunne sääliä vihollista vastaan. Hän on kumminkin herkkä ja tunteikas. Rämetuska menee kumminkin yleensä aina eteenpäin elämässä, mutta ajattelee vanhoja ja voi jumiutua tuskallisiin kohtiin elämässään. Kolli on itselleen ankara. Vaikka Rämetuska on etäinen ja vaikeasti tavoiteltavissa hän on iloinen, mutta ei välillä vain näytä sitä. Muutenkin kolli ei kerro mielipiteitään, eikä sano kenellekään pahasti, koska tahtoo olla kaikille ystävällinen. Mutta jos hän rakastuu niin jos joku muu rakastuu samaan kissaan hän voi jopa tappaa tämän pois tieltään. Rämetuska uskoo Pimeyden metsään, mutta sanoo uskovansa Tähtiklaaniin.

Taidot: Rämetuskalla on huono tasapaino ja hän on huono kiipeämään. Kolli ei osaa astella hiljaa, eikä hänellä ole kauhean hyvä kuuloaisti. Kolli on huono saalistaja maalla ja hän on kömpelö. Rämetuska on kumminkin erinomainen kalastaja ja vahva uimari. Kolli on myös erittäin hyvä taistelija. Hän osaa sulautua maaston ja hän on hyvä loikkija, mutta hidas juoksija.

Menneisyys: Rämetuska syntyi emolleen ja hänellä oli sisko. Isä katosi ennen syntymää salaperäisesti, eikä häntä enää nähty. Kollin emo kuoli kyylle, kun puolusti pentujaan ja Rämetuska katui sitä ettei itse puolustanut emoaan. Kollin sisko kuoli juuri ennen oppilaaksi nimitystä ketulle, kun lähti yksin harhailemaan. Rämetuska järkyttyi ja tämä hänelle oli hyvin tuskallista.

Muuta: Rämetuska on saanut nimensä siitä, kun hänen emonsa ja siskonsa kuoli. Vaikka kollilla on huono kuulo hän kyllä kuulee puheen ja äänet läheltä, mutta jos joku huutaa aika kaukaa niin silloin hän ei kuule.

Toiveet: Rinnalleen rakastava ja tukeva kumppani. Pentuja mietitään myöhemmin. Arvostetuksi soturiksi, mutta kuoleman jälkeen Tähtiklaaniin, vaikka kolli uskoo Pimeyden metsään.

Theme song: Club For Fiven esittämänä - Mansikkamäki


Vastaus:

Hyväksytty!

Rämetassun mestarina toimii Myskihäntä.

-Miyu

Nimi: Aamu

05.07.2017 22:41
Kirjoittaja: Aamu

Oppilasnimi: Koitassu

Soturinimi: Koisammal

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Kuolonklaani

Ulkonäkö: Koisammal on puhtaanvalkeaturkkinen naaras, jolla on erityisen tuuhea ja todella pörröinen, mutta melko lyhyt häntä. Hänen muu turkkinsa on melko ohutta ja lyhytkarvaista. Naaraan jokaisen tassun varpaat ovat vaaleanruskeat, korvat ja hännänpää ovat myös vaaleanruskeat. Koisammaleen rinnassa ja hänen kuononsa yläpuolella on pieni, musta täplä. Naaras on kooltaan melko pienikokoinen, mutta hänellä on silti erityisen pitkät jalat kokoonsa verrattuna. Soturin jalat ovat myöskin erityisen voimakkaat, varsinkin takajalat. Ruumiinrakenteeltaan naaras on muuten siro ja hoikka. Hänen polkuanturansa ovat mustat, kuten myös nenä. Kuolonklaanilaisnaaraan viikset ovat pitkät ja väriltään mustat. Hänen silmänsä ovat todella suuret, muodoltaan pyöreähköt ja väritykseltään ne ovat tummanvihreät. Naaraan hampaat ovat hieman kellertävät ja lyhyet, mutta terävät. Hänen kyntensä ovat mustat, pitkät ja todella terävät.

Luonne: Koisammal on hiljainen ja melko ujo kissa eikä puhu mielellään juuri ollenkaan, varsinkaan jos kyseessä on hänelle tuntematon kissa. Kuolonklaanilaiseksi naaras on melko ystävällinen, mutta osaa kyllä tarpeen tullen tiuskia ja pitää puoliaan. Vaikka Koisammal onkin ujo, hän silti pyrkii vastaamaan kissoille, oli kyseessä tuntematon taikka tuttu. Jos tuntemattoman kissan kanssa juttu ei onnistu, hän yrittää usein kuitenkin pysytellä mahdollisimman hiljaisena. Koisammaleella on jyrkät mielipiteet monesta asiasta ja hän saattaa olla itsepäinenkin. Kunnianhimoa tältä naaraalta myös löytyy. Koisammal uskoo Pimeyden metsään, mutta ei siltikään hyljeksi Tähtiklaania kovin paljoa, ja pitääkin sitä eräänlaisessa arvossa. Hän on myös uskollinen klaanilleen. Koisammal rakastaa hiljaista, nopeaa ja mahdollisimman kivutonta tappamista.

Taidot: Koisammal on hyvä taistelija, saalistaja ja nopea juoksija. Naaras on taas huonompi piiloutuja, kiipeilijä ja jäljittäjä.

Menneisyys: Klaanisyntyinen

Muuta: Koisammaleella on todella huono kuulo, mutta hän ei ole siltikään täysin kuuro. Hänet silti listataan kuuroihin. Huonon kuulon, ujoutensa ja hiljaisuutensa takia hän ei kuitenkaan osaa puhua yhtä hyvin kuin muut kissat. Hän ei esimerkiksi osaa kuvailla minkälainen päivä tänään oli ja niin edelleen. Ja sain Elandralta luvan tähän. :D Huonon kuulonsa vuoksi Koisammal myös luottaa eniten näkö -ja hajuaisteihinsa .

Toiveet: Koisammal toivoo saavansa mahdollisimman korkean aseman klaanissa. Hän toivoisi myös saavansa joskus kumppanin ja ehkä tulevaisuudessa pentujakin.

Theme song: Ed Sheeran - I See Fire

Vastaus:

Hyväksytty!

Koitassun mestarina toimii Norppakyynel.

-Miyu

Nimi: Artemix

05.07.2017 20:14
Kirjoittaja: Artemix

Nimi: Willa

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Erakko

Ulkonäkö: Willa omistaa puolipitkän valkoisen turkin, jonka ainoana poikkeuksena ovat tummanharmaa nenän ympärys, korvat ja hännänpää. Turkki on paksua ja pehmeää ja se sotkeutuu helposti. Willan nenä on vaaleanpunainen ja viikset pitkät. Silmät naaraalla ovat isot ja kauniin tummansiniset. Pienikokoinen naaras ei ole kovin lihaksikas, vaikka tämä ei ole esteenä Willalle. Naaraan takajalat ovat vahvat, mutta tätä hän ei osaa hyödyntää hyppimiseen. Tassuista lähtevät kynnet ovat lyhyet, mutta paksut ja terävät. Willan hampaat ovat terävät, mutta kynsien tapaan lyhyet.

Luonne: Ylivilkas nuori naars on hyvin utelias kaikesta ja rakastaa uusien asioiden ymmärtämistä. Keskittyminen on kuitenkin Willalle vaikeaa, mikä aiheuttaa ongelmia asioiden oppimisessa. Willa puhuu paljon ja on usein iloinen. Naaras on tuntemattomia kohtaan hyvin vieraanvarainen ja mukava, mutta ei oleta samaa käyttäytymistä heiltä. Suuttuessaan naaras on hiljainen ja kun hän suuttuu sen huomaa myös ilkeistä kommenteista. Willa harvoin on ilkeä tahallaan, mutta totuutta puhuva naaras saattaa vahingossa loukata toisia. Willa on hyvin luotettava ja uskollinen. Hänen mieli harhailee helposti ja puheenaiheet saattavat vaihdella nopeasti, vaikka Willa ei itse tätä huomaisikaan. Ensin voisi luulla Willan olevan hieman höppänä, mutta naaras on todellisuudessa oikeastaan fiksu ja viekas. Willa kaipaa usein muiden seuraa ja yksin ollessaan tylsistyy. Kun naaras tylsistyy alkaa hän puhelemaan itsekseen. Samalla tavalla käy myös kun naaras on peloissaan, hermostunut tai hyvin iloinen jostain asiasta. Willalla on hyvä huumorintaju ja hän rakastaa vitsailla ja pelleillä. Hän on hieman epävarma itsestään ja taidoistaan, mutta on oikein taitava peittämään tämän. Naaras tutustuu uusiin kissoihin helposti ja myöskin luottaa heihin nopeasti, mikä aiheuttaa joskus vaarallisia tilanteita.

Taidot: Naaras on nopea ja hyvä juoksija. Myös metsästys on naaraan vahvuuksia, mutta taistelu ja hyppiminen ovat heikkouksia. Willan hajuaisti on hyvä ja niin on myös näkökin. Hän kuitenkin on kömpelö hiljaa liikkuessa ja kiipeillä hän ei osaa juuri yhtään.

Menneisyys: Kaksijalka hylkäsi Willan kaksijalkalaan, kun muutti pois.

Muuta: Liikkuu kaksijalkalassa ja viiden klaanin lähellä.

Vastaus:

Hyväksytty!

-Miyu

Nimi: Caroline

05.07.2017 19:09
Kirjoittaja: Caroline

Pentunimi: Värepentu

Oppilasnimi: Väretassu

Soturinimi: Väresulka

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Väresulka on rusehtavan harmaa raidallinen kolli, joka omaa sileän ja ohuen turkin. Väresulan raidat ovat ohuet ja mustat ja niitä löytyy koko kehosta aina hännänpäähän asti. Silmät Väresulalla ovat meripihkan väriset emonsa Lampisydämen tapaan, mutta niissä on vivahde vaaleanoranssia. Kynnet ja hampaat kollilla ovat valkeat ja tappavan terävät. Väresulan kuono on vaaleanpunainen, josta löytyy pieniä mustia täpliä. Väresulalla on paljon mustia juovia kuononsa ympärillä. Ruumiinrakenteeltaan Väresulka on lihaksikas ja tuon lihakset erottuvat helposti ohuen turkin alta. Polkuanturat Väresulalla on vaaleanpunaiset.

Luonne: Väresulka on luonteeltaan äkkipikainen ja rohkea, mutta lempeä. Väresulka tulee hyvin toimeen muiden kanssa ja hän ystävystyy helposti. Väresulka menettää itsehillintänsä helposti ja hän on pitkävihainen. Jos kollin luottamuksen pettää hän ei anna helposti anteeksi, vaan se vie oman aikansa. Pentujen kanssa kolli tulee helposti toimeen samoin ja Väresulan saattaa löytää usein pentutarhalta niiden kanssa leikkimässä. Väresulka ihastuu todella helposti, mutta hän piilottaa tunteensa. Väresulka tekisi mitä vain, jotta hänelle rakkaat kissat olisivat turvassa. Väresulka uskoo Tähtiklaaniin.

Taidot: Väresulka on hyvä uimaan ja kalastamaan, mutta juokseminen ja kiipeily ei luonnistu häneltä. Näkö- ja kuuoloaistit kollilla on tarkat. Maariistan metsästäminen ja taistelu eivät kuulu hänen vahvuuksiinsa.

Suku&Suhteet:
Emo: Lampisydän (Jokiklaani)
Isä: Putousvirta (Jokiklaani)
Veli: Kuplapentu (Jokiklaani)
Serkut:
Nokihännän pennut: Loikkapentu (Jokiklaani), Liplatuspentu (Jokiklaani) ja Puumapentu (Jokiklaani)
Tädit: Leppäpentu (Tähtiklaani), Lumotassu (Jokiklaani) ja Aaltotassu (Jokiklaani)
Enot: Nokihäntä (Jokiklaani), Myskihäntä (Jokiklaani) ja Hanhisyöksy (Tähtiklaani)
Emonemo: Valkohäntä (Jokiklaani)
Emonisä: Lohiselkä (Tähtiklaani)
Isänemo: Helmiloiste (Jokiklaani)
Isänisä: Ahventähti (Jokiklaani)
Isotäti: Unitaivas (Tähtiklaani)
Isosetä: Vaahterapentu (Tähtiklaani)
Emonemonemo: Polttosydän (Myrskyklaani)
Emonemonisä: Purohäntä (Myrskyklaani)

Menneisyys: Väresulka syntyi Jokiklaaniin Lampisydämelle ja Putousvirralle kahden pennun pentueeseen.

Muuta: Väresulan lempikala on lohi.

Toiveet: Mestariksi Kaikutaivas, omat oppilaat, kumppani, pentuja sekä mahdollisesti varapäälliköksi.

Theme song: Heart Attack - Demi Lovato
(https://www.youtube.com/watch?v=hdlEGQk_8TE)

//pentuhakei sta.

Vastaus:

Hyväksytty!

-Miyu

 

©2017 Kuunpisara - suntuubi.com