Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Myrskyklaani Jokiklaani Tuuliklaani Varjoklaani Kuolonklaani
Taivasklaani Erakot&kotikisut

Tähtiklaani Pimeyden metsä 

Tarinaviekku

Tarinoiden kirjoittamiseen on tarkemmat ohjeet joka klaanin tarinakirjassa.
Tämä paikka tässä on nimeltään tarinaviekku. Täällä ei ilmoiteta nettinimen muutoksesta, etsitä kissoille kumppania, eikä erota tai haeta lomaa. Voit vaikka kysyä, jos olet epävarma jostain asiasta, kuten kissasi mestarista tai jonkun kissan luonteesta. Alempana löytyy linkit kumppanihakuihin. Tarinaviekussa voit myös suunnitella kissojesi tulevaisuutta ja ottaa yhteyttä muihin pelaajiin, jos sitä ei muulla tavalla saa.

Tarinaviekussa voit pyytää, jos joku voisi piirtää kissastasi kuvan. Jos haluat kuvan kissasi sivulle, mene vieraskirjaan ja laita kuvaan linkki sinne yksityisellä viestillä.

Tapahtuuko tarinassasi jotain?

Jos tarinassasi tapahtuu jotain suhteellisen merkittävää, esimerkiksi kissasi siirtyy kuningattariin, synnyttää pennut, saa kumppanin, kuolee, vammautuu, menettää hengen tai vastaavaa, niin siitä tulee ilmoittaa. Ilmoittaminen ei tapahdu tässä tarinaviekussa, vaan sille on omakin paikka. Alla olevasta linkistä pääset ilmoituksiin, jossa on tarkemmat ohjeet, mitä sinne ilmoitetaan ja miten.

Ilmoitukset
Petoeläimiä tarinaan?

Kumppanihaku
NPC-kumppani?

Vuodenaika&riista
Kokoontumiset

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Frankie
Kotisivut: http://imgur.com/FdYiWf3/

20.06.2018 13:10
Linkissä löytyy kuva Elandralle Usvasta :)

Nimi: Lonely Warrior

20.06.2018 11:55
Olisiko mahdollista poistaa Varjoklaanin Minttusydämen tarina, kun oikoluku sovellus taas sekoili. Kiitos :D

Nimi: Koirafani

20.06.2018 08:11
Olen lomamatkalla 20.6-2.7, joten en voi koko ajan pyöriä täällä tai kirjoitella. Ne joiden kanssa olen tällä hetkellä kirjoittelemassa, hahmoni saa viedä pois seurasta vapaasti. Minulle on myös tulossa muutamia pentuja, ja pahoittelen jos en voi tehdä hakemuksia tai kirjoitella pariin viikkoon. Yritän piipahtaa täällä usein kattomassa mikä meininki, mutta en siis ehi aina kirjoittaa.

Nimi: Elandra

19.06.2018 12:44
Hei!
Moni varmaan on huomannut mun olleen nyt hetken aikaa vähän epäaktiivinen. Epäaktiivisuuden syyt ovat yksinkertaisesti työt ja muut kesälomakiireet. Todennäköisesti olen tämän ja ensi viikon(19.6.-1.7.) pois Kuunpisarasta. Toivon että ymmärrätte, että jokaisella on kesällä kiireitä(jopa ylläpitäjillä). Myös kesäulkoasu siis venähtää, se tulee kun tulee ja nyt joudutte siihen saakka tyytymään tähän talvisempaan xd

Samalla ilmoitan, että apulaiset voivat arvioida tuohon heinäkuun ensimmäiseen päivään Myrsky- ja Kuolonklaaniakin, ja ettei kesän aikana järjestetä enää erotusuhkia(poistan kuitenkin jossain vaiheessa eilen päättyneen erotusuhan kissat kun kerkiän).

Kiitos ja viettäkää kivat pari viikkoa :) Saatan käydä kyllä muuten paikalla ja kenties jotakin tehdä tämän parin viikon aikana, mutta jos en niin älkää ihmetelkö.

Nimi: Kasvisperuna

17.06.2018 19:14
Myrskyklaanin Sääskitassun tarinaan kirjoitin vahingossa nimen kohdalle Sääskitass. Siinä kuuluisi lukea Sääskitassu, kuten varmaan ymmärsitte.
Lisäksi unohdin samaan tarinaan laittaa, että jätin jatkot Myrskyklaanin Jäkälähampaalle.

Nimi: Rita

09.06.2018 20:06
En pääse kirjoittamaan su. 10.6 - pe. 15.6. koska olen leirillä. En ehdi sinä aikana kirjoittaa tarinoita enkä välttämättä vierailemaan edes chatissa, joten älkää ihmetelkö, jos minua ei näy. Tarinoista sen verran että hahmojani saa käyttää tarinoissa miten paljon vaan, kunhan vain muistaa lukea niiden luonteet.

Nimi: Untuva

08.06.2018 17:05
Tosiaankin; en pääse kirjoittamaan su 10.6. - to 14.6. leirin vuoksi. Chatissa saatan pyöriä sekä mahdollisesti myös pari tarinaa(ehkä, jos on aikaa ja halua) kirjoittaa.~

Nimi: Nagini

08.06.2018 15:26
Olen 8.-17.6 (eli tästä päivästä ensi viikon sunnuntaihin) leirillä, joten en pääse silloin kirjoittamaan tai hoitamaan apulaisjuttuja. Älkää siis ihmetelkö kun mua ei näy vähään aikaan xd

Nimi: Malvatähti

08.06.2018 13:31
Pyrylle!

Kirjotin vihdoin Päästäiskarvalla, mutta se on jo hukkunut muiden tarinoiden sekaan.

Nimi: Tuuli Notes

06.06.2018 17:18
https://aijaa.com/fY2FhD

NAGINI! Tässäpä Nuuhkutassun/-nenän kuva sinulle. Toivottavasti pidät!

Nimi: Tuuli Notes

06.06.2018 15:25
https://aijaa.com/tcqVSz

Piirsin tuommonen kissan, mutta ongelma on tämä: en tiedä kenet siitä teen. Joten, tahtoisitko, että tekisin tästä Sinun kissasi? Kriteereitä ei ole, mutta soturi-ikäinenhän tuo kuvan kissa on. Jos tahdot taustan, kerro minkälaisen. Toteutan melkein mitä vain, en kuitenkaan mitään mahdotonta :)

Nimi: Lonely Warrior

06.06.2018 11:34
Elandra, toi sun piirtämä kuva on oikeesti todella hieno! Ja se mitä kuvittelin ei kyllä vedä vertoja tolle. Kiitos ♥

Nimi: Elandra

05.06.2018 23:53
Lon! Tää Ketun kuva on nyt valmis. Panostus noihi liekkeihi on kyl 0/5 koska oon nii väsyny etten jaksanu enää keskittyä, sori xd
Laatuki näköjää kusas tos samal mut toivottavasti on ees vähä jotai mitä kuvittelit sen olevan :d

https://aijaa.com/Ysu8IU

Nimi: Myrsky

05.06.2018 22:31
Ilmoittaisin nyt ihan kaikille että lähden siis huomenna (ke 6.6) rippileirille viikoksi, joten minusta ei tule kuulumaan mitään seuraavan viikon aikana! Hahmojani saa käyttää tarinoissa, mutta muistakaa lukea kissojeni luonteet!

Nimi: Rita

05.06.2018 12:35
KOIRAFANI, asia selvä.
Juu sopii kyllä käsin piirretty kuva. Ja viivästys ei haittaa mitään, kun ei minulla mitään erityistä kiirettä sen kanssa ole. Eikä sinun ole sitä kuvaa ihan pakko tehdä, jos ei huvita tai on liikaa vaivaa. Ja ymmärrän ihan täysin, kun minullekin on noin tapahtunut pari kertaa, harmi että niin tapahtui sinullekin.

Nimi: Koirafani

05.06.2018 12:29
RITA!!!

Olen luvannut piirtää sinulle Pisamatassun Tuuliklaanista. Valitettavasti piirustukseni onnistui hienosti katoamaan jonnekin. Pahoittelut siitä että työ taas viivästyy, kun siinä on jo muutenkin kestänyt kauan. Jos sinulle sopii, tekisin työn uudestaan, mutta tällä kertaa käsin piirtämällä. Jos haluat työn vielä koneella piirrettynä, sinun on ehkä odotettava kauemmin, enkä ole varma suostuuko laite enää toimimaan niin, että saisin kuvan tallennettua. Tästä tuli nyt aika pitkä selostus, mutta toivottavasti ymmärrät. :(

Nimi: Koirafani

30.05.2018 13:19
Mulla ei ole tällä hetkellä käyttöä synttäsitapahtumasta saaneelle npc-lipukkeelle. Toisen aion käyttää, mutta toinen on mulle turha. Mietin tässä haluaisko joku kenties hahmolleen kaveriksi tai sukulaiseksi npc-hahmon. Minä voisin tällaisen siis luoda, kunhan kertoisit tässä tarinaviekussa tai chatissa vähän tietoja! Jos kukaan ei halua tätä upeeta lahjaa, niin sitten menee hyvä npc-lippunen roskikseen (paitsi jos mä keksinkin jotain).

Nimi: Felicity

27.05.2018 21:50
En ole sillein kauheen vaatelias taustan suhteen, mutta jos haluat tehdä niin ehkä jokin kuu ja tähtitaivas tyyppinen tausta :D

Nimi: Epsuxx

27.05.2018 19:23
Felicity, käy! :) Haluatko kuvaan taustan vai teenkö ilman?

Nimi: Felicity

27.05.2018 17:45
Epsuxx voisitko piirtää Varjoklaanin Utukyyneleen?

Nimi: Epsuxx

27.05.2018 17:15
Voisin piirtää jonkun teidän kissaan jälleen kerran. Huomioithan seuraavat kriteerit:
- kissan täytyy olla soturi-ikäinen
- kissasta ei ole aikaisemmin piirretty kuvaa
- minä päätän itse kissan asennon
- piirrän vain yhden kissan, ja kuvan saa se joka ensimmäisenä kerkeää sen varata
- kissan väritys ei saa mielellään olla kovin monimutkainen, koska en osaa tehdä niitä kuitenkaan tarpeeksi hyvin

Ja huomioithan myös sen, että mulla voi mennä tähän aikaa, varsinkin koska tällä hetkellä on koeviikko ja sun muuta. Mutta yritän saada kuvan mahdollisimman pian valmiiksi.

Kuvan ottaja saa päättää, haluaako kuvaansa taustan vai ei. Minä kuitenkin päätän taustan itse, se tulee luultavasti liittymään kissan klaaniin tms, aika yksinkertainen sellainen. Eli jos varaat tästä itsellesi kuvan, niin sano haluatko taustan vai et.
https://aijaa.com/ZG8qrg <-- teen kuvan tällä tyylillä


Nimi: Elandra

25.05.2018 15:53
Lon, voin piirtää Ketun!
Unohin sanoo et valitettavasti piirrän tällä kertaa vain yhden kissan, sori Catty :d

Nimi: Catty

25.05.2018 15:31
Voitko piirtää kuvan Tappotassulleni? Kuva vaikka jostain Kuolonklaanin reviiriltä, ei väliä mistä

Nimi: Lonely Warrior

24.05.2018 15:12
Taidanpas napata tuosta kuvan Varjoklaanin Kettutassulle jos sopii :D Ehdotukseni taustaan olisi, että kuva olisi palaneen vuorivaahteran luona Varjoklaanin reviirillä, kerro toki jos ei sovi voin keksiä jotain muutakin :3

Nimi: Elandra
Kotisivut: http://aijaa.com/NdpJIz/

24.05.2018 14:16
Kaipaatko kuvaa kissallesi?
Kotisivut-kohdasta pääset näkemään hahmotelman kuvaan, joka on kuvan hahmotelma. Jos sinulla on siis kissa, jolle kukaan ei vielä ole piirtänyt kuvaa, sano niin voin piirtää linkin hahmotelmasta kissasi.
Siihen liittyy pari ehtoa:
- Hahmo ei ole pentu(ikäinen).
- Hahmolle ei ole vielä piirretty kuvaa.
- Kerro myös millaisen taustan tahdot.

 

©2018 Kuunpisara - suntuubi.com