Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirjaan kuuluu:
Hienovaraiset risut & ruusut
Palautteet
Linkinvaihtopyynnöt(Kriteerit siihen täällä)
Nimenvaihdot
Asialliset viestit, joille ei ole omaa paikkaa
Viestit ylläpidolle
Ilmoitukset sääntöjen rikkomisesta

Vieraskirjaan ei kuulu:
✗ »Mainokset«
✗ Spämmit
✗ Haukkuminen
✗ Ero- ja lomaviestit
✗ Mikään, mikä on säännöissä kiellettyä

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: MaiP
Kotisivut: http://tuisketuuli.suntuubi.com

27.04.2017 19:42
Hei!
Päädyin yksikseni karsimaan linkinvaihtolistaa, ja päädyin siis myös tälle sivulle. Kysyisin siis, haluatko vielä jatkaa kanssamme linkinvaihtolaisuutta. Vastaa pikimmiten vieraskirjaamme. Haluaisin myös mieluusti kuulla viestissä kuulumisia nettisivultasi. Mitä tänne kuuluu?

- MaiP ja Tuisketuulen muut ylläpitäjät :)

Nimi: Auroora

27.04.2017 16:59
Voisiko joku Pimeyden metsän kissa alkaa käymään Myrskyklaanin Hiillospennun unissa?

Nimi: Samantha

27.04.2017 15:25
Hm...
Voisiko joku Pimeyden metsän kissa alkaa unissa kouluttamaan Taivasklaanin Myyrätassua joskus tulevaisuudessa? :D Myyrätassun usko Tähtiklaaniin keikahtelee juuri nyt aika pahasti, joten hän saattaisi hyvinkin alkaa luottamaan heihin.

Vastaus:

Mulle sopii sellanen, että jos Pimeyden Metsästä löytyvä Yrttiviiksi, Taivasklaanin entinen parantaja(joka ei siis täällä oo elävänä koskaan ollu, luotiin kauan sitte suoraan kuolleeks) ilmestyis Myyrätassulle ja kehottais liittymään Pimeyden Metsän puolelle luvaten samalla opettaa Myyrätassua taistelemaan. Miltä kuulostaa? Jos sopii tai joku jäi epäselväksi, voit vaikka laittaa viestiä tähä viekkuun:D Ja sitteku alat kirjottaa näist unessa ilmestymisestä ni voisit aina ilmottaa vaikka ilmotuksiin ku Yrttiviiksi käy Myyrätassun unissa.

-Elandra

Yksityinen viesti

27.04.2017 14:27

Nimi: Kuura

24.04.2017 08:16
Voiko Varjoklaanin Kuohutassusta ja Tuuliklaanin Ruokopennusta tulla tulevaisuudessa kumppaneita?

Vastaus:

Sopii. Ilmoittakaa, kun kissat ovat sitten virallisia kumppaneita.

-Elandra

Yksityinen viesti

23.04.2017 18:37

Nimi: Auroora

23.04.2017 13:21
Myrskyklaanin Kiurulentoa ei olla vielä lisätty sotureihin.

Vastaus:

Siirrän!

- Noctis

Nimi: Samantha

23.04.2017 11:00
Tota joo, aloin tässä miettimään, että jos Taivasklaanin päivytsoturinaaras saa pentuja jonkin taivasklaanilaisen kanssa, mitä pennuille tapahtuu? Jääkö ne kotikisuiksi päivytsoturin kotiin vai tulevatko pentutarhalle klaaniin, jos tulevat niin jääkö myös emo pysyvästi klaaniin hoitamaan pentujaan vai onko pennut jonkun toisen kuningattaren vastuulla jne., toivottavasti ymmärsitte mitä ajoin takaa :'3

Vastaus:

Pentujen molemmat vanhemmat ovat käytännössä klaanin jäseniä - näinollen pentujen tulisi normaalitapauksessa syntyä pentutarhassa ja olla klaanin täysiä jäseniä. Tälle on toki muitakin syitä - "päivytsoturipennut" voivat päätyä luovutusikäisinä uusien kaksijalkojensa mukana kauas kotoa. Kuitenkin joskus kaksijalat huomaavat emon tiineyden ja pitävät kissan lukittuna sisälle pentujen syntymään asti. Silloin asialle ei voi mitään, mutta emo voi kuitenkin tuoda jälkeläisensä klaaniin myöhemmin, kun hän pääsee liikkumaan vapaammin. Tarvittaessa "muutossa" voivat avustaa myös muut klaanin jäsenet, erityisesti jos pennut ovat pieniä, eivätkä omin avuin kävele.

Pentujen hoito on emosta kiinni. Yleensä päivytsoturiemo päättää jäädä pentutarhalle vähintään pentujen nimitykseen saakka, mutta joissain tapauksissa pentuja on öisin (kun emo on ns. "kotikisuna") hoitanut toinen kuningatar. Nimityksen jälkeen on joskus palattu päivytsoturiksi, joskus siirrytty täyssoturiksi. Oman maun mukaan - päivytsoturihan voi aina halutessaan siirtyä klaanin "täydeksi" jäseneksi.

Toivottavasti selvensi ja jos jokin vielä mietityttää, kysy ihmeessä uudestaan! ^^

- Noctis

Muokkaan tätä vielä sen verran, että klaani ei siis pakota päivytsoturinaarasta jäämään pentutarhalle odottamaan pentujen syntymää, vaan naaraan halutessa se voi antaa pentujen syntyä kaksijalkalassa.

-Elandra

Nimi: Kotikisu

23.04.2017 02:00
Voinko tehdä Kuolonklaaniin puolisokean tai puolikuuron kissan?

Vastaus:

Puolisokea sopii, mutta puolikuuro ei valitettavasti sovi. Ilmoita hakemuksen yhteydessä, että sinulla on lupa puolisokeaan kissaan.(Ja puolisokeuden tulee sitten olla synnynnäinen vika)

-Elandra

Yksityinen viesti

22.04.2017 11:20

Nimi: Lonely Warrior

21.04.2017 20:33
Ei enään mitään :'3

Nimi: Lonely Warrior

21.04.2017 13:24
Voiko erakkojen ja kotikisujen Veri tappaa Kuolonklaanin Luuviillon?

Nimi: Mystery

20.04.2017 20:26
Ottaisin kisasta saadut 50kpta Taivasklaanin Syvätassulle :)

Vastaus:

Lisätään!

- Noctis

Nimi: Samantha

20.04.2017 19:59
Ne kisasta saadut kymmenen kokemuspistettä vois laittaa Myyräpennulle Taivasklaaniin c:

Vastaus:

Lisätään!

- Noctis

Nimi: Samantha

20.04.2017 19:55
Kuunpisara on paras paikka ikinä!

Vastaus:

Totta turiset ystäväni!

-Elandra

Nimi: Stärä

20.04.2017 17:53
Hei lukeeko tuossa blogissa tarkoituksella kissporukka? Eikös siinä pitäisi lukea kissaporukka? Anteeksi jos vaivaan! (sanoi leipuri taikinalle! hehheh!)

Nimi: Kotikisu

17.04.2017 21:39
Voinko tehdä puolisokean kissan Myrskyklaaniin?

Vastaus:

Valitettavasti se ei käy, koska siellä on lähiaikoina ollut niin paljon sellaisia tai kokonaan sokeita kissoja.

-Elandra

Nimi: Elandra

17.04.2017 18:52
Vastaus Rapsun yksityisviestiin: Tällä hetkellä se ei ainakaan ole mahdollista, syynä siihen on epäaktiivisuus. Tällä hetkellä kaikki kolme kissaasi ovat erotusuhan alla, joten suosittelisin pelastamaan niistä ainakin yhden ja sillä sitten kirjoittelisit jonkun aikaa, sitten voit tulla kysymään uudelleen.

Nimi: Elkkurius12

17.04.2017 18:51
Kuva on tehty sovelluksella nimeltä:
Avatar Maker: Kissat 2
Tai näin minulla ainakin lukee

Nimi: Elkkurius12
Kotisivut: http://aijaa.com/jy6qWx

17.04.2017 17:45
Voisikos tämän kuvan lisätä Jokiklaanin Sinitassun tietoihin

Vastaus:

Olen huomannut, että nykyään näiden eri ohjelmilla tehtyjen kuvien määrä on kasvussa. Laitatko toisella viestillä vielä, millä ohjelmalla kuva on tehty, jotta tekijänoikeuksista ei tule kiistaa? Voin lisätä sen, kunhan alkuperä on selvä! ^^

(Lisään saman maininnan myös Risun sivuille, kun vaikuttavat olevan samasta lähteestä.)

- Noctis

Muista laittaa viesti yksityisellä, kuten tällaiset aina tulee laittaa.

-Elandra

Nimi: Fister

17.04.2017 14:36
Voisinko luoda kissan jolla ei ole hajuaistia, mutta erinomaiset kuulo, - ja näköaistit? :3

Vastaus:

Mielenkiintoiselta kuulostaa! ^^
Muistathan, että hajuaisti vaikuttaa todella paljon myös makuaistiin, sillä yli puolet makuaistista toimii käytännössä hajuaistin kautta? Eli kissasi ei juurikaan maistaisi mitään, ei hyvässä eikä pahassa. Alas menisi variksenruokaa ihan siinä missä syömäkelpoistakin, ellei eroa näe paljaalla silmällä.
Jos olet kuitenkin ottanut tämän huomioon (tai otat sen huomioon, kun nyt siitä sinulle mainitsen) ja tulet huomioimaan sen kirjoittaessasi, en näe sille mitään estettä. Hakemusta tehdessäsi huomioi, että taidot ovat silti tasapainossa. Itse rinnastan hajuaistin puutteen erinomaiseen näköön, mutta erinomaisen kuulon vastapainoksi joudut heittämään vielä jonkin heikon taidon. Aisteihin sen ei ole pakko liittyä, tietenkään.

(Mainitse hakemuksen alla, että lupa on saatu minulta, ettei niitä katsova ylläpitäjä joudu kaivelemaan vieraskirjaa turhaan.)

Hakemustasi odotellessa!

- Noctis

Nimi: Untuva

16.04.2017 19:32
Tuuliklaanin Toivokuiske voi siis muuttaa Kuolonklaaniin kumppaninsa perässä? Ajattelin vain varmistaa etten tee mitään väärin tai jotain sellaista.^^

Vastaus:

Kun kumppanuus on "virallista", estettä muutolle ei ole. Kirjoita kuitenkin muuttotarinan jälkeen ilmoituksiin, jotta osaamme siirtää Toivokuiskeen Kuolonklaanin puolelle.

- Noctis

Nimi: Mystery

16.04.2017 17:41
Voisiko Syvätassusta tulla Taivasklaanin parantajaoppilas?

Vastaus:

Hm... miksei? Minun puolestani sopii, mutta hakemustasi joudut muokkaamaan. Taidot kohtaan sinun tulee lisätä parantajalle olennaisia taitoja, kuten maininnat yrttimuistista yms.

Aikaa muokata hakemusta on perjantaihin (21.4.) asti. Siihen asti paikka on varattu sinulle ja saat nimittää kissasi, kun sen tiedot on muokattu. (Ja ylläpitäjä on lisännyt muokkaukset sen sivulle.)

- Noctis

Yksityinen viesti

16.04.2017 10:31

Nimi: mämmi

15.04.2017 13:44
Olenko paras tässä paikassa?

Vastaus:

Totta kai! Jokainen ihminen on tärkeä.

-Elandra

©2017 Kuunpisara - suntuubi.com