Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirjaan kuuluu:
Hienovaraiset risut & ruusut
Palautteet
✓ Linkinvaihtopyynnöt(Kriteerit siihen täällä)
✓ Nimenvaihdot
✓ Asialliset viestit, joille ei ole omaa paikkaa
✓ Viestit ylläpidolle
✓ Ilmoitukset sääntöjen rikkomisesta

Vieraskirjaan ei kuulu:
✗ »Mainokset«
✗ »Eroviestit«
✗ »Lomaviestit«
✗ Spämmit
✗ Mikään, mikä on säännöissä kiellettyä

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Mystery

18.12.2017 20:11
Mä tästä vähän zätissä keskustelin, mutta pystyisiköhän Myrskyklaanin Pitkävarjon siskon Mahlaruusun siirtämään vaikka Myrskyklaanin kuningatareksi? Saataisiin lisää tilaa sotureille eikä olisi NPC-hahmot viemässä tilaa. Samalla ei tarvitsisi Paatsamapilven aina kaitsea pentuja yksin c':

Nimi: Tipsu

18.12.2017 18:04
Olen nyt hirveästi meittinyt mitä tuolle Pimeydelle (Pimeystähti Kuolonklaanista :D) tekisin ja päädyin siihen, että minulla ei ole inspiä kirjoittaa sillä niin paljon kuin päälliköllä tarvitsisi kirjoittaa. Mietin, että Pimeys voisi jäädä jotenkin oudosti "puoliksi hirviön alle" niin että vasen takajalka rampautuisi pysyvästi käyttökelvottomaksi ja menettäisi siinä samalla muutaman hengen. Pimeys ei varmaan kuitenkaa haluais vielä klaaninvanhimpiin liittyä kun ei kuitenkaan vielä NIIN vanha ole, joten sopisiko että Pimeys muuttais pentutarhalle orpoja pentuja hoitamaan ja saamaan ainakin yhden pentueen jonkun kollin kanssa Kuolonklaanin vahvistukseksi.
Ja tämä kaikki tapahtuisi vuodenvaihteessa, tai ehkä aikaisemminkin.
Täst tuli muute hirveen pitkä viesti :'D

Vastaus:

Kyllä mulle spoii! Ainoa vain, että tällä hetkellä ainoa mahdollisuus varapäälliköksi on Jäälilja ja Lon puhui jotain, ettei vielä ainakaan tahtois siitä varapäällikköä, joka tarkottaa että pitäs tulla NPC-varapäällikkö. Ois siis kiva, että oottaisit ainaki sen aikaa, että joku soturi sais koulutettua oppilaan :'3
Sitte niihi pentuihin: entä jos Pimeys ei sais ite pentuja(kunnioituksena Pisaralle ei hankkis uutta kumppania tms?), vaan sen tytär Vuolastassu(soturina sitte) sais jotku pennut ja kuolis sitte tyylii synnytyksee, ja Pimeys sitte tahtois hoitaa niitä pentuja?:D Koska tällä hetkellä Kuolonklaaniin ei tarvita vahvistusta, ku pentuja on nii paljo ja niitä o vissii vielä tulossa lisää cx

- Elandra

Nimi: Roksu

18.12.2017 14:26
Okei selvennystä hieman xD

Siis se kettu oli hyökänny Selenen päälle ja nyt ne on siellä jossain nelipuilla, Tuuliklaanin reviirin rajalla. Olkipuroki on siellä. Apu menis Selenelle, jonka silmät on ny tyyliin sokeet. Siis ajattelin että Iltasielu lähtee hakemaan apua, sillä Olkipuro haluaa olla Selenen lähellä nii siks. Ja auttaisko ne apukissat jos Olkipuro oiski pettäny ne? Koska sen takia ajattelin että Iltasielu hakis apua, ku Olkipuro voi saaha klaaninsa vihan päälle, nii jos Ilta hakee apua nii ne vois sepittää jonku et Olki oli löytäny ne sieltä ku oli käyny kävelyllä. :D

Toivottavasti ymmärsit xdd

Vastaus:

Ennemmin kissat kyllä uskoo oman klaanin jäsentä ku jotai randomii erakkoo xdd Et nyt ku randomisti erakko vaa pyytää ni pitää ottaa leiristä sotureita mukaan parantajan turvaks. Näköjään kerkesit kirjottaa jo(jos kysyt lupaa, älä kirjota ennen vastausta!).. No iha sama, laitat Liidon neuvottelemaa Ruusupiikin kaa jokski aikaa ja oottamaa et joku partio tulee leirii et sotureita voi lähtä mukaa. Nää lähtevät soturit olkoon Ukkosraita ja Lovijuova.

- Elandra

Nimi: Elandra

18.12.2017 11:24
Vastaus Uuden yksityisviestiin:
1. Kissan silmät voivat olla harmaat, mutta punaisia silmiä emme hyväksy. Myöskään minkäänlaiset pinkit/liilat silmät eivät ole hyväksyttäviä. Albiinokissoja Kuunpisarassa ei ole aiemmin ollut, enkä vielä osaa sanoa, voiko sellaista tehdä. Kannattaa kysyä vieraskirjassa vielä lupa sellaiselle, jos albiinokissaa mietit.

2. Tuo toisen takajalan uupuminen sopii kyllä, mutta siinä tapauksessa kissa siirtyisi todennäköisesti suoraan pennusta klaaninvanhimmaksi. Parantajaoppilas hän voi olla, jos saat varattua parantajaoppilaan paikan jossain vaiheessa. Ensimmäinen kissa ei kuitenkaan voi aloittaa parantajaoppilaana. Tuosta tekojalasta en kuitenkaan ole varma, koska tuskin kaksijalat random kulkukissalle kallista tekojalkaa yhtäkkiä tekisivät. Jos aiot jalattoman kissan luoda, kysy siitä vielä erikseen lupa vieraskirjassa.

3. Hämärä-alkuista liittynyttä ei näyttäisi nyt olevan. Ilmeisesti teitkin chattiin jo tunnuksen, joka tarkoittaa että ainakaan kukaan Hämärä ei ole aiemmin chatissa esiintynyt :D Eli uskon sen olevan ihan vapaa nimimerkki!:)

Nimi: Roksu

18.12.2017 07:35
Sori, en tiiä mihin tää pitäis laittaa, nii laitan ny tänne.

Ku nyt tuo etun hyökkäys on ohi, niin käviskö jos Iltasielu hakis apua Tuuliklaanista? Että hän sais sieltä mukaansa parantajan ja muutaman soturin?

Vastaus:

Siis mitä? En ihan ymmärtänyt, miksi Iltasielu tarvitsee apua. Ketun hyökkäyskö? Missä Iltasielu on? Kenen kanssa? Kenelle apu menee? Jos Iltasielu on Tuuliklaanin reviirillä/sen lähellä ja osaa mennä leiriin, tietenki voi apua hakea. Mutta jos oon vähäänkää perillä, mitä on tapahtunu ni eikö Olkipuro oo myös paikalla? Ennemmin Olkipuro lähtee leiriin ku vieras kissa, koska sillon ei tarvis sotureita mukaan koska voitas luottaa Olkipuroon. Selvennä tota viestiä vielä vähän tähä viekkuu ja kerro mitä siis ny :D

- Elandra

Nimi: Vadelma
Kotisivut: http://wildcats.suntuubi.com/

17.12.2017 23:08
Hei. Kävisikö linkinvaihto Wild Catsin kanssa? Vastaus meidä viekkuumme, kiitos :)

Vastaus:

Vastailin viekkuunne ~

- Elandra

Yksityinen viesti

17.12.2017 21:23

Nimi: Mystery
Kotisivut: http://aijaa.com/pLNgf8

17.12.2017 17:34
Mainitsin tästä jo luukussakin, mutta voisiko kuvan lisätä mahdollisesti Selenen sivuille?

Vastaus:

Hoidettu

- Elandra

Yksityinen viesti

17.12.2017 14:30

Nimi: Nui

16.12.2017 16:05
Vaihtaisin nettinimeni Wolfieksi, jos sopii ^^

Vastaus:

Selvä. Voit vaihtaa nettinimesi seuraavan kerran 16.6.2018.

- Elandra

Nimi: Catty

16.12.2017 16:05
Hei! Mulla ois idea joka helpottaisi mm. kissan tekoa.

Jossain voisi lukea mitkä nimen alut on varattuna, ettei tarvitse jokaisessa klaanissa käydä katsomassa onko siellä kenelläkään liittyneellä samaa nimenalua.

Sanokaa jos tällanen jo :)

Vastaus:

Itse joskus tällaista suunnittelin, mutta vastaan tuli ongelma: Ylläpidolla on jo nyt paljon päivitettävää, ja kissoja on puolitoistasataa. Jokaisen kissan luomisen ja kuoleman jälkeen pitäisi päivittää sivua, joka olisi välillä turhankin raskasta, vaikka ihan pieni homma olisikin.(mutta kun hommia on paljon, yksikin ylimääräinen tehtävä on paljon)

Jos tähän keksitään joku järkevä toteutustapa, se tietenki otetaan käyttöön, mutta juuri nyt sitä tuskin otetaan käyttöön.

- Elandra

Nimi: Mystery

15.12.2017 20:34
Saisikos Selenestä tulla osittain sokea ketun hyökkäyksen johdosta sekä voisiko hän saada mahdollisesti arpia kasvoihinsa? Maailma olisi sumeampi ja naaras ei näkisi kauas kuin vain väriläikkiä. Läheltäkään katsottuna hän ei erottaisi kasvoja.

Vastaus:

Sopii!

- Elandra

Nimi: Windy

14.12.2017 19:07
Nyt vielä että saisinko ton Kuolon poppilaspaikan(siitä tulis sit se eriparisilmä).

Vastaus:

Varaan paikan sinulle 21.12 saakka, jonka jälkeen joku toinen voi varata sen.
Parantajaoppilaan on uskottava Pimeyden Metsään. Muistathan myös, että kuolonklaanilaisparantajat eivät saa ennustuksia Pimeyden Metsältä, ja parantajan asema Kuolonklaanissa on paljon huonompi kuin muissa klaaneissa. Parantaja vain parantaa, eikä sen sana ole kovinkaan painava esimerkiksi soturin sanaan verrattuna. Parantajat Kuolonklaanissa eivät myöskään tapaa koskaan Pimeyden Metsää.

- Elandra

Nimi: Hopsu

13.12.2017 22:15
Hei, saanko luvan nimittää Näätätassun soturiksi? Olen sillä kirjoittanut nyt + joulukalenterista saanut kp:ta jotka eivät tosin ole vielä sen sivulla, niin olisiko se nimitys siten mahdollista?

Vastaus:

Odota, että pisteet lisätään Näätätassun sivuille, jotta vältytään mahdollisilta väärinkäsityksiltä liian aikaisesta soturiksi nimittämisestä :)

- Elandra

Nimi: Roksu

13.12.2017 17:45
En teekkään parantajaoppilasta Kuolonklaaniin, anteeksi aiheuttamani vaiva.

Vastaus:

Juu, eipä mitään. Laitan paikan vapaaksi taas.

- Elandra

Nimi: Windy

12.12.2017 15:24
Saanko tehdä kissan jolla on eriparisilmät?

Vastaus:

Juu saat tehdä, ilmoita hakemuksen lopussa, että sulla on lupa!:)

- Elandra

Nimi: Myrsky

12.12.2017 07:17
Käyttäisin avaimeni 11. luukkuun.

Nimi: Roksu

10.12.2017 22:11
Mun viesti on vissii hautautunu muiden alle, koska myöhempiin viesteihin on kyllä vastattu.
Nii että käyttäisin sen avaimen siihen ensimmäiseen luukkuun jos sopii? :)

Vastaus:

Tämä tietenkin sopii. Avain on nyt käytetty!

- Noctis

Nimi: Aamu

07.12.2017 18:45
Ofc mä möhläsin taas ja laitoin joulukalenterin 7. luukun vastauksen julkiseksi. xd Pahoittelut, voisiko sen laittaa yksityiseksi, kiitos.

Nimi: Elandra

07.12.2017 11:13
Unohin eile ilmottaa että käytän sen avaimen kutosluukkuu xdd

(P.S voisiks tehä tänää/huomenna näille viesteille oma viekun tonne joulukalenterii ettei tää viekku täyty näistä viesteistä xd)

Vastaus:

Ja niin sekin luukku avautuu.

P.S. Luon myöhemmin tänään!

- Noctis

Nimi: Siru

07.12.2017 10:43
Käytän tuon avaimen joulukalenterin 6. luukkuun, kiitos.

Vastaus:

Tämä tietenkin sopii. Tervetuloa takaisin kilpaan! ^^

- Noctis

Nimi: Susi

06.12.2017 20:06
Joulukalenterin luukku meni vahingossa julkiseksi >.<
Pahoittelut, puystyisikö sen piilottamaan 3x

Nimi: Roksu

06.12.2017 16:07
Saisinko varata Kuolonklaanin p.o paikan?

Vastaus:

Sinulle varautuu! Deadline hahmon luomiseen on 14.12.

- Noctis

Nimi: Cici

06.12.2017 15:32
Vaihtaisin nimeni Luciaksi (Lucia). Kiitos! <3

Vastaus:

Tämä selvä! Seuraavan kerran nimenvaihtoon avautuu mahdollisuus 6.6.2018.

- Noctis

©2017 Kuunpisara - suntuubi.com