Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirjaan kuuluu:
Hienovaraiset risut & ruusut
Palautteet
✓ Linkinvaihtopyynnöt(Kriteerit siihen täällä)
✓ Nettinimen vaihdot
✓ Asialliset viestit, joille ei ole omaa paikkaa
✓ Viestit ylläpidolle
✓ Ilmoitukset sääntöjen rikkomisesta

Vieraskirjaan ei kuulu:
✗ »Mainokset«
✗ »Eroviestit«
✗ »Lomaviestit«
✗ Spämmit
 Keskustelu toisten liittyneiden kanssa
✗ Mikään, mikä on säännöissä kiellettyä

Helpotat kovasti ylläpidon vastaamista viestiisi, jos laitat sen julkiseksi. Yksityisviesteinä suositellaan laittamaan ne arat viestit, joita ei muiden tahdo tietävän(jos lisäät kuvan kissan sivulle, laita yksityisellä).

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Mystery

17.03.2018 19:22
Vaihtaisin nettinimeni Felicityyn

Hahmoina Pitkävarjo Myrskyklaanista, Naalitähti ja Tulihenkäys Tuuliklaanista, Kostohenki ja Kojoottivirne Kuolonklaanista, Ginger erakoissa, Utupentu Varjoklaanissa ja Selene ja Syvähuuto Taivasklaanissa

Yksityinen viesti

17.03.2018 18:32

Nimi: Lucia

17.03.2018 08:28
Hei!

En mä sitä kauaa teistä erossa pysynyt... Oon nyt pitkään punninnut ja miettinyt ja tullut siihen tulokseen, että polkuni johtaa jälleen liittymisosioon. Tässä lähdin sitten sitä kyselemään, että olisiko mahdollista luoda Tuuliklaaniin erakkosyntyinen naaraspentu?

Vastaus:

On mahdollista! Ilmoita hakemuksen yhteydessä, että lupa erakkosyntyisyyteen on :)

- Elandra

Nimi: Catty

15.03.2018 17:39
Rita. Joo, olen kiinnostunut, teen vaan Vadelmasta ja ehkä Tapostakin soturit :) Soturinimi tulisi olemaan Kuhakynsi, entä sun kissan?

Vastaus:

Laitoin jo chattiin, mutta jotta se tavoittaa myös teidätkin:
Jos liittyneellä on asiaa toiselle liittyneelle, tarinaviekku on oikein oiva keskustelupaikka, jos kyseistä henkilöä ei chatista saa kiinni. Vieraskirjaan kuuluvat ennemminkin viestit ylläpidolle :)

- Elandra

Nimi: Rita

15.03.2018 17:20
Kysyisin nyt CATTYltä, milloin aiomme luoda ne veljekset jokiklaaniin, mikäli sinulla on enää kiinnostusta. Ja mikä kissasi soturinimi tulisi olemaan jos vielä haluat tehdä veljekset. En halua antaa hoputtavaa kuvaa, mutta kunhan vain kysyin :3

Nimi: Mystery

14.03.2018 17:13
Minä jälleen. Tällä kertaa kysyisin onko mahdollista, että Taivasklaanin Syvähuuto saisi pentuja jonkun erakkonaaraan kanssa, joka kuolisi synnytyksessä? Syvä kun ei oikein pysyvää kumppania tarvitse, mutta Huomentaivaan sukua ois kiva jatkaa :3
Niin ja se vielä jos Syvä sitten veisi nämä pennut Taivasklaaniin, mutta ei uskaltaisi myöntää niitä omiksensa ja pennut luulevat vanhempiensa kuolleen?

Vastaus:

Sopii juu. Jos tahdot, Syvähuuto voisi kertoa pennuista ja kumppanistaan Surusateelle ja Kuusamaviikselle(ne tais olla Syvän vanhemmat?) Kuusamaviiksi ja Surusade vois kasvattaa pennut ominaan ja kertoo et ne on niitten omia kaikille?

- Elandra

Nimi: Mystery

13.03.2018 21:49
Nimeän nyt tässä Tuuliklaanin Naalitähden luottosoturit, joiden tehtävänä on hoitaa Naalitähden lisäksi klaanin turvallisuudesta erilaisin tehtävin. Nämä luottosoturit ovat Herhiläisraita, Liskoloikka sekä Lovijuova.

Vastaus:

Juu

- Elandra

Nimi: Lonely Warrior

13.03.2018 15:58
Taivasklaanin Mayan uusi nimi olkoon Saratassu/juova, muokkaan tiedot hakemukseen myöhemmin kunhan saadaan naaraat nyt vain oppilaiksi ja Taivasklaanin tilanne liikkeelle. :D

Vastaus:

Okei.
Lähetä muokatut tiedot vielä maaliskuun aikana muokkaa kissan tietoja-osioon. Siirsin Saratassun ja Unitassun oppilaiksi.

- Elandra

Nimi: Meikäläinen
Kotisivut: http://Tuisketuuli.suntuubi.com/

13.03.2018 13:58
Hei. Karsin linkinvaihtolistaa, ilmoitattehan viimeistään 1.4.2018, mikäli haluatte jatkaa linkinvaihtoa, kiitos.

Vastaus:- Elandra

Yksityinen viesti

11.03.2018 18:17

Nimi: Mystery

11.03.2018 14:09
Voiskohan Kuolonklaanin Mustakoipi kuolla Kostohengen tarinassa kahden mäyrän hyökätessä rajapartiossa?

Vastaus:

Kuten sovimmekin jo chatissa, että Mustakoiven sijaan partiossa voi kuolla Sähköviilto. Mäyrän talviunen vuoksi taisimme myös sopia toisen petoeläimen tähän? Muista sitten ilmoittaa petoeläimiin ennen tarinan kirjoittamista :)

- Elandra

Yksityinen viesti

10.03.2018 22:43

Nimi: Rita

10.03.2018 21:50
Ilmoitin jo pakeen, mutta ilmoitanpa vielä tänne.
Elikkäs en otakkaan Juollukkapentua Mysteryn pentuhakesta, joten jos se on lisätty jo jonnekin, niin sen voi poistaa. (Pennut eivät siis vielä ole syntyneet)

Nimi: Auroora

10.03.2018 19:17
Voisiko Kuolonklaanin Roihumyrskystä tehdä NPC-hahmon? Roihumyrsky muuttaisi erakoksi jonnekin Taivasklaanin lähelle.

Vastaus:

Onnistuu! Ilmottele ilmotuksiin sitte ku tää tapahtuu :)

- Elandra

Nimi: Myrsky

10.03.2018 11:30
Kun nyt jäi tää asia vähä mietityttämää, nii päätinpäs sitte tänne tulla kysymään:

Miks Rosmariinipennun kuvauksessa ei kerrota siitä sen polkuanturassa olevasta syntymämerkistä. En haluu siis antaa kuvausta siitä että otin tästä herneen nenään, mutta mietitytti vain kun oon nähny täällä kissojen kuvauksissa huomautuksia syntymämerkeistä eikä Rosmalla sitten kerrottukaan. Olettaisin syyn olevan se, ettei syntymämerkki oli todella hyvin näkyvällä paikalla, mutta saattaahan sen maininnan unohdus olla myös hajamielisyyden seurausta, joten siksi tulin tänne sitä kyselemään :D

Vastaus:

Pentuhakemuksista tulleiden pentujen kuvaukset kopioidaan suoraan pentuhakeista, jonka vuoksi jotkut yksityiskohdat jäävät ilmoittamatta. Ja syntymämerkkihän ei ole muita yksityiskohtia sen erityisempi ja kyseinen syntymämerkki on hyvin pieni, jonka vuoksi sitä en muutenkaan olisi kissan sivulle lisännyt :)

- Elandra

Yksityinen viesti

09.03.2018 13:51

Nimi: Elandra

08.03.2018 22:01
VASTAUS LOIKAN YKSITYISVIESTIIN: Ymmärrän, että sua suututtaa ja että oot surullinen. Yritä kuitenkin ymmärtää, miksi en antanut sitä parantajaoppilaan paikkaa sulle. Sulla on monta alle soturi-ikäistä kissaa, etkä oo ollu liittyneenä ku vasta vähän aikaa. Kaiken lisäks otat koko ajan pentuhakemuksista pentuja itelles. Koska Kuunpisarassa jo nyt on kaksi epäaktiivista parantajaoppilasta, en taho ottaa riskiä, että saatais kolmaskin. Tahon todellaki uskoo, että oot täällä aktiivisena vielä pitkään, mutta oon nähny jo liian monta tapausta, joissa superaktiivinen liittynyt on yhtäkkiä vaan kadonnu, puff. Liian moni kissa on rasittanu ja imeny lopulta kaiken inspin. En todellakaan taho, että näin käy sullekin, jonka takia oonki suositellut(ja suosittelen edelleen) sua tekemättä yhtään enempää kissaa, ennen ku oot saanu ees pari noista aikasemmista sotureiks.

Ja mitä tuohon hakemukseen tulee: Älä tee mitään valmiiks, jos et oo saanu lupaa. Varaudu aina siihen kieltävään vastaukseen, koska niitä tuut monessa tilanteessa sun elämässäs saamaan vielä monen monta kertaa. Kyllähän ne sattuu, tiiän sen, mutta siks on hyvä varautua sellaseen. Oon pahoillani, että sä käytit tuohon aikaa, mutta nyt kannattaa ottaa opiksi, että vasta luvan tultua teet jotakin. Kenties voit säästää hakemuksen ja tulevaisuudessa käyttää sitä sitten?

Suosittelen lämpimästi panostusta Kuunpisaraan, kunhan sitte muistat elää myös sitä oikeeta elämää. Kannattaa kuitenki edetä hitaasti. Älä ota liian suurta kakkupalaa kerralla, koska pian käy niin, ettet jaksakaan syyä sitä. Vielä kerran suosittelen sua keskittymään nykyisiin kissoihin, koska on tosi ikävää sitte, jos klaaneihin jää roikkumaan epäaktiivisiä pentuja tai oppilasta.(Usko mua, niin on käyny iha liian monta kertaa ja tälläki hetkellä niitä tuolla on)

Vielä sen sanon, että toivon todella, ettet sää nyt ala mua vihaamaan. Oon ylläpitäjä ja teen vaan sen, mitä pitää: Koitan pitää Kuunpisaran pystyssä. Varmasti tekisit ite ihan samalla tavalla, jos olisit mun saappaissa.
Toivottavasti tästä vastauksesta sai nyt ees vähän selvää, kovin selkeetä tekstiä en itekään kuumeiselta ihmiseltä odota.

Vastaus:

Huomasin muute et sekotin sut ja Virtauksenkuohun yhessä välissä :D Eli en oo sulle vissii sanonukaa sulle aikasemmi et rajottas vähä tota kissoje tekoo cx Mut silti suosittelen sitä :)

- Elandra

Yksityinen viesti

08.03.2018 19:38

Nimi: Nagini

08.03.2018 17:55
Joo eli sitä parantajoppilaan paikkaa Myrskyklaaniin kysyisin. Oisko mahdollista, että saisin sen?

Vastaus:

Juu, mahdollista on. Paikka on varattuna sulle 15.3. saakka.

- Elandra

Nimi: Loikka

08.03.2018 15:13
Huomasin tuossa sivuja selaillessani totesin, että Myrskyklaanin parantajaoppilaan paikka on vapaana, kun Kortelampi kuoli. Olisiko mahdollista saada se?

Joo, tiedän et mulla on täs nyt alle soturi-ikäsiä jonkin verran, mutta aattelin ottaa niskasta kiinni ja kirjotella aktiivisemmin, et niistäkin tulisi sotureita. Eli tosiaan joo, olisiko tuosta huolimatta mahdollista saada se paikka?

Vastaus:

Valitettavasti se ei ole mahdollista, nimen omaan kissojesi vuoksi. Olet melko uusi liittynyt, enkä vielä tiedä, kestääkö innostuksesi tästä eteenpäin viikon vai monta vuotta. Toivottavasti ymmärrät! Tulevaisuudessa tulee vielä monen monta mahdollisuutta luoda parantajaoppilas :)

- Elandra

Nimi: Myrsky

08.03.2018 10:39
Aloinkin tässä tajuta, ettei minulla olisi inspiraatiota Jokiklaaniin pian syntyvälle Syreenipennulle, joten voisiko sen poistaa? En ole kuitenkaan täysin varma onko sen tietoja vielä lisätty minnekään, koska se ei ole ainakaan klaanin sivulla vielä.

Vastaus:

Poistin Syreenipennun sivun. Ilmoita pennun vanhempien kirjittajalle ettet pentua otakaan, jotta he voivat joko laittaa Syreenipennun syntymään kuolleena tai antaa sille uuden kirjoittajan.
Jokaisella hyväksytyllä kissalla on oma sivu(syntymättömien pentujen sivut eivät vain ole klaanin sivulle).

- Elandra

Nimi: Frankie

07.03.2018 19:01
Onhan se ok jos teen Myrskyklaanin Silkkitassulla silleen että siitä ei automaattisesti tulisi vielä soturia 100 kp:ta saatuaan ja harjoituksista kirjoitettua, vaan ilmoittaisin sitten kun haluan sen soturiksi? :)

Vastaus:

Sopii!

- Elandra

Nimi: Kasvisperuna

07.03.2018 18:46
Vaihtaisin kissojeni sivuilta vanhan nettinimeni tähän uuteen. Kissani ovat: Sääskipentu (Myrskyklaani), Kurkisiipi(Jokiklaani), Puumatassu(Jokiklaani) ja Surmaviilto(Tuuliklaani).

Vastaus:

Vaihdettu

- Elandra

Nimi: EmppuOmppu

06.03.2018 20:11
Hei! Voisiko Pimeyden Metsän Pöllösyöksy (entinen kuolonklaanilainen) ilmestyä Kuolonklaanin Raparuusulle ja kertoa tälle tämän olevan uudelleensyntynyt Rapapolte? :D

Vastaus:

Juu voi. Ilmottakaa vaik sit ilmotuksii ku tää tapahtuu, ja ku Rapa muistaa ittensä, voisit käyä muokkaamassa Ravan Muuta-osioon sen.

- Elandra

Yksityinen viesti

05.03.2018 17:46

 

©2018 Kuunpisara - suntuubi.com