Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pääset chattiin tästä!

Blogista löydät kaikki kuumimmat sekä tärkeimmät uutiset, jotka ylläpito tahtoo sinun tietävän. Blogia lukemalla pysyt perillä sivuston tapahtumista, jonka vuoksi tätä sivua tuleekin tarkkailla aktiivisesti mielellään päivittäin uusien postausten varalta.

Piirustuskilpailu

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  > >> 
14.10.2018 12:05 | Elandra

Piirustuskilpailu!

Tahdon vielä blogissakin ilmoittaa, jotta mahdollisimman moni huomaisi sen, että piirustuskilpailu järjestettiin taas. Pääset sinne tuosta yllä olevasta linkistä, jonka nimi on yksinkertaisesti Piirustuskilpailu.

Hahmonpoisto!

Kuten varmaan moni huomasikin, että Kuunpisaraan on saapunut hahmonpoisto. Hahmonpoisto päättyy 12.12. Jos et siihen mennessä ole pelastanut hahmojasi ohjeiden mukaisesti, ne poistuvat korvauksetta. Jokainen on erotusuhan alla, siltä ei siis valitettavasti voi välttyä mitenkään. Hahmonpoiston löytää tuolta ylhäältä.

Tihkutähti on kuollut!

Varjoklaanin päällikkö Tihkutähti on kuollut. Hänet surmasi lopullisesti parantajaoppilas Liljahenkäys, mutta klaani luulee päällikön kuolleen ketun hyökkäyksessä. Uudeksi päälliköksi nousee Minttusydän, jonka kirjoittajalla Lonely Warriorilla on 20. päivään klo 15 saakka aikaa kirjoittaa henkien hakemisesta ja varapäällikön nimeämisestä. Jos aika umpeutuu, annan itselleni oikeuden siirtää Mintun päälliköksi ja valita varapäällikön.
Vaihtoehdot varapäälliköksi ovat Varpusliito ja Rosmariiniputous.

 

Kuolonklaanin parantajaoppilaan paikka!

Eli siis, Kuolonklaanin parantajaoppilaan paikka on auki! Jos haluaisit itsellesi parantajaoppilaan Kuolonklaaniin, voit kysyä sitä vieraskirjassa. Muista kuitenkin, että sitä varten sinulla tulee olla ainakin yksi soturi-ikäinen kissa! Et voi saada parantajaoppilasta, jos sinulla on jo sellainen tai parantaja tai päällikkö Kuolonklaanissa.

Muistutan vielä sitä, että parantaja Kuolonklaanissa on hyvin erilainen kuin muissa klaaneissa. Kuolonklaanin parantajalla ei ole erityistä yhteyttä esi-isiin tai korkeaa arvoa Kuolonklaanissa. Parantaja on siis Kuolonklaanissa vain kissa, joka tekee työtä käskettyä ja pitää soturit hengissä. Siitä huolimatta sillä kirjoittaminen voi todellakin olla mukavaa ja mielenkiintoista.


 - Elandra | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)
06.10.2018 15:11 | Elandra

Kasvisperuna!!

Sinulla on 11.10 aikaa kirjoittaa siitä, kun Jokiklaanin Kurkisiipi(tuleva Kurkitähti) hakee henkensä Tähtiklaanilta ja nimeää itselleen varapäällikön. Jos tarinaa ei kuulu torstaina kello 17 mennessä, otan itselleni valtuudet tehdä Kurkisiivestä päällikkö ja valita tälle varapäällikkö.

Taisimme kyllä sinun ja Auriksen kanssa joku aika sitten sopia, että Putousvirrasta tulisi seuraava varapäällikkö?
Jos sinä tai Auroora jostain syystä muutatte mielenne asian suhteen, mahdolliset varapäällikköehdokkaat tulevat tässä:
Putousvirta
Helmiäisvirta

Ulkoasu vaihtui!

Varmaan suurin osa huomasikin jo, että ulkoasu vaihtui, jonka vuoksi sivut olivat eilisestä tähän hetkeen suljettuina. Nyt ne ovat kuitenkin auki ja uusi ulkoasu on kaikkien nähtävillä. Voitte halutessanne heittää mielipiteenne ulkoasusta tämän blogipostauksen kommentteihin tai vieraskirjaan.
Ulkoasu tulee olemaan Kuunpisarassa todennäköisesti ainakin tämän syksyn, ehkä myös talvenkin, koska värimaailma sopii hyvin myös talveksi.

Jos ulkoasu ei toimi sinulla kunnolla(eli käytössä on yhä vanha CSS-koodi, jossa navi on oikealla), käy poistamassa selaimesi selaustiedot(jos et osaa, kannattaa googlettaa tai kysyä miten!) 

Kuunpisaran WhatsApp-ryhmä

Kuunpisaralla on jo muutaman vuoden ajan ollut WhatsApp-ryhmä, joka on toisinaan ollut aktiivisempi ja toisinaan vailla ainuttakaan jäsentä itseni lisäksi. Nyt ryhmässä on kuitenkin muutamia kuunpisaralaisia ja juttu on parin viikon aikana alkanut sielläkin luistamaan pitkästä aikaa. Siksipä mietinkin, josko jotkut täällä olevat liittyneet haluaisivat liittyä ryhmään.

Voit liittyä ryhmään laittamalla puhelinnumerosi yksityisellä tähän blogipostaukseen.

Huomautan, että ryhmään liittyminen ei todellakaan ole pakollista, se on vain sitä varten, että ryhmässä voi keskustella kaikesta ja tutustua paremmin Kuunpisaran liittyneisiin.
Jos tahdot liittyä, mutta pelkäät numerosi vuotavan ulkopuolisille niin ei hätää, jokainen ryhmään liittyvä lupautuu numeron antaessaan, että ei levitä luvatta kenenkään numeroa kenellekään. Voit poistua ryhmästä koska tahansa ja halutessasi jokainen ryhmässä oleva poistaa numerosi. Jos et tahdo, voit kieltää ihmisiä tallentamasta sitä. Kun olet laittanut numerosi yksityisellä kommentteihin, poistamme kommentin niin, että myöhemmin kukaan ei voi numeroasi saada.
Ryhmä ei siis ole mikään virallinen juttu, vaan ihan vain huvikseen tehty nimen omaan Kuunpisaran liittyneille. Et jää mistään tärkeästä paitsi, jos et ryhmään liity.

Tällä hetkellä ryhmässä ovat:
Elandra
Noctis
Nagini
Pyry
Untuva
Tiimipii
Myrsky


( Päivitetty: 08.10.2018 19:12 )

 - Elandra | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (3)
22.09.2018 12:34 | Elandra

Avattu!

Tervetuloa jälleen Kuunpisaraan, rakkaat liittyneet sekä tulevat liittyneet! Tämä postaus on suhteellisen tärkeä, jonka vuoksi oletan jokaisen lukevan tämän. Postauksessa kerrotaan mm. uusista päivityksistä, lisäyksistä ja muutoksista. Aloitetaan.

Syyskysely!

Aiemmasta kyselystä on vain muutama kuukausi, mutta siitä huolimatta ajattelin tehdä jälleen uuden, koska itselläni on paljon uudistusideoita, joihin tahdon saada liittyneiden mielipiteen ja tietenkin palautetta sivuista.

Kyselyyn pääset tästä. Osallistut siihen omalla nimimerkilläsi, eikä henkilökohtaisia vastauksia levitetä eteenpäin muuta kuin ylläpidolle.

 

Muutokset liittymisessä

Nämä muutokset ovat melko pieniä, mutta toivoisin silti, että ne huomioidaan.

Hakemusmalli muuttui hieman. Tästä lähtien nimet ovat kaikki samassa kohdassa eikä erikseen. "Kissan nimet"-kohtaan laitat kaikki kissan nimet(mahdollinen pentunimi ja pakolliset oppilasnimi ja soturinimi).
Lisäksi hakemukseen on lisätty "Kissan arvo"-kohta, johon ilmoitetaan, mikä on kissan arvo. Tämä kohta lisätään myös elävien kissojen sivuille, kunhan vain kerkeän päivittämään kaikki sivut!

Taitoihin vaaditaan nyt taistelun ja saalistuksen lisäksi myös ilmoitus kissan taidoista kiipeilyssä, piiloutumisessa ja nopeudessa(+edelleen jokiklaanilaisilla pakollisina uiminen ja kalastus). Tällä hetkellä on siis viisi taitoa, joista on pakko kertoa taidoissa. Näin kartoitetaan hieman sitä, mitä kissat taitavat ja mitä ei, kuka on nopea ja kuka ei jne.

Suku&suhteet-kohtaan voit nyt kertoa jotain kissan suvusta. Esimerkiksi, että kissan suku on alunperin Myrskyklaanista, mutta syystä tai toisesta se on siirtynyt Varjoklaaniin. Tämä kohta on pääasiassa sellaisille kissoille, joilla ei ole elossa sukulaisia. Toki voit myös kertoa muiden kohdalla tästä(esim. Pajutähden suvun Kuolonklaani-haaraan kuuluvat kissat voivat laittaa että "Suku on alunperin Myrskyklaanista", tms.

Jos unohdat hakemuksesta jotain, sinun ei tarvitse odottaa sen katsomista, vaan voit lähettää sen heti uudelleen ja korjata virheet. Edelleen kiellettyä on kuitenkin tehdä näin: Lähetät hakemuksen, unohdat uskon, laitat perään viestin "Uskoo Tähtiklaaniin." Lähettämällä koko hakemuksen kokonaan, helpotat ylläpidon työtä ja pidät hakemusviekun siistinä! :)

Jokaisen uuden liittyneen tulee käydä luomassa itselleen sivu "Päivitä sivuasi"-osioon(Klaanit→Liittyneet→Päivitä sivuasi). Sieltä löydät ohjeet, jonka jälkeen sivusi lisätään liittyneiden listaan! Muistutan tästä vielä jokaista uutta liittynyttä erikseen, joten ei tarvitse stressata tätä :D Tästä lisätty ilmoitus sääntöihin.

Lisäksi kaikki hakemukset hylättiin lukematta niitä. Voit lähettää hakemuksesi uudelleen!

 

Muut päivitykset

Päällikkyys-osioon(Liittyminen→Päällikkyys) on lisätty Yhteys esi-isiin-kohta. Käythän lukemassa sen!

Uudelleensyntyminen on hieman muuttunut. Tästä lähin et voi noin vain uudelleensynnyttää kissaasi kysyttyäsi ensin luvan ylläpidolta. Sinun tulee sen lisäksi kirjottaa kissalle joko Tähtiklaanissa tai Pimeyden Metsässä kymmenen yli 150 sanan pituista tarinaa. Tämä siksi, että kuoleman jälkeiseen elämäänkin saataisi jotain aktiivisuutta ja nähtäisi ne, jotka todella tahtovat uudelleensynnyttää kissansa ja ovat valmiita tekemään töitä sen eteen.

Varaa nimi-osioon on tullut muutoksia. Varatessasi nimen, se on automaattisesti sinulle varattuna kahden kuukauden ajan ja mahdollisesti pidempään. Ylläpito katsoo Varaa nimi-osion läpi aina silloin tällöin. Jos epäaktiivisella liittyneellä on ollut yli kahden kuun ajan nimi varattuna, hän todennäköisesti menettää varauksensa. Aktiivinen liittynyt sen sijaan saa todennäköisesti sen pitää, mutta tällöin ylläpito ottaa yhteyttä liittyneeseen ja kysyy, onko nimi vielä tulossa.

Joka klaanin tarinasivua on muutettu niin, että tästä lähin elävän kissan tarinassa tulee olla yli 150 sanaa ja ohjeita kirjoittamiseen muokattiin hieman. Lisäksi joka klaanin tarinasivulta löytyy linkki ilmoituksiin!

NPC-kumppani?-osioon on lisätty NPC-hahmoja jotka ovat mahdollisia kumppaniehdokkaita kissallesi. Sieltä löydät tietoa NPC-hahmosta ja hieman tietoa siitä, mitä hahmo itselleen etsii.

Lisäksi monia tekstejä uusittiin ja paranneltiin.

 

Muutokset klaaneissa

Tauon aikana klaaneissa on tapatettu joitakin kissoja, vain siksi, että klaaneihin tulisi enemmän tilaa ja "turhat" NPC-hahmot saataisi listoilta vähenemään. Alla klaanikohtaiset ilmoitukset, mitä tauon aikana on tapahtunut.

Lisäksi joka klaanin tarinat on arvioitu, joten käy katsomassa, sattuiko kissasi pääsemään tasolta seuraavalle!

 

Myrskyklaani

Piikkitassu → Kuoli ketun kynsiin.

Laikkulampi → Siirtyi klaaninvanhimpiin.

Jokiklaani

Ruskatassu → Hukkui jokeen.

Ilvesturkki → Liukastui kiveen ja putosi jokeen, hukkui.

Särkisilmä → Hukkui yrittäessään pelastaa Ilvesturkin.

Kuparipentu ja Unikkopentu → Kuparitassu ja Unikkotassu

Haituvatassu → Haituvamyrsky

Kuuviksi → Siirtyi klaaninvanhimpiin.

Helmitähden tulee valita uusi varapäällikkö viimeistään 29.9.!

Tuuliklaani

Hurmetassu → Kuoli nukkuessaan.

Koivusydän → Kuoli sydänkohtaukseen.

Mahlahenki → Kuoli vanhuuteen.

Urhopentu, Mahtipentu, Ylväspentu → Urhotassu, Mahtitassu ja Ylvästassu.

Varjoklaani

Tummasielu → Kuoli partiossa koiran hyökättyä kimppuun.

Korentolento → Kuoli partiossa koiran hyökättyä kimppuun.

Tihkutähti → Menetti yhteensä kolme henkeä.

Lehmuspentu → Pääsi oppilaaksi.

Kuolonklaani

Sirppiraita → Kuoli mäyrän hyökättyä partion kimppuun.

Mutinakieli → Kuoli mäyrän hyökättyä partion kimppuun.

Raatotassu → Kuoli mäyrän hyökättyä partion kimppuun.

Punasirppi → Kuoli vanhuuteen.

Kidesydän → Kuoli vanhuuteen.

Sisupentu → Sisutassu

Mustakoipi → Siirtyi vanhuuden vuoksi klaaninvanhimpiin.

Taivasklaani

Piparminttukäpälä → Menehtyi tuntemattomasta syystä.

Tuhkatähti → Menetti yhden hengen.

Nopsatassu → Nopsajalka

Untuvasulka → Siirtyi klaaninvanhimpiin.

Uusi päivytsoturi → Kirsikkanenä/Nekku

 

Tulevaisuudesta

Aiemmassa postauksessa ilmoitettiinkin jo Viiltokaaoksen suunnitelmista ja niiden toteuttamisesta. Syksyn aikana niitä aletaan toteuttamaan ja Viiltokaaoksen ansaitessa päällikkönimensä, kuolleet pääsevät taas maailmaan eläviksi. Tähän asiaan on tullut lisätietoa:
Kissa herää elämään sieltä, minne se kuolikin. Eli esimerkiksi Myrskyklaanin Leijonaloikka kuoli nelipuilla, jossa hän myös herää. Usvahäntä taas kuoli klaaninvanhimpien pesässä, jonne hän ilmestyykin. Kissojen ilmestyminen riippuu kissasta ja sen kirjoittajasta, mutta kaikki eivät ilmesty vain samaa aikaa.
Jos kuollut kissa kuolee elävien kissojen maailmassa, se katoaa lopullisesti sekä Tähtiklaanista että Pimeyden Metsästä. Tai ainakin sellainen on suunnitteilla, mutta asia ei ole vielä täysin varma!!

 

Tarinakielto!!!

Eli siis, tarinoita ei vielä saa lähettää mihinkään klaaniin(paitsi kuolleisiin)!! Tarinakielto on voimassa huomiseen(23.9.) saakka, jolloin saa taas alkaa kirjoittamaan tarinoita. Jokainen sitä ennen lähetetty tarina ikävä kyllä poistetaan. 

Annetaan ihmisille tämä päivä aikaa tutustua uusiin päivityksiin kaikessa rauhassa! :)

 


 - Elandra | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (6)
Syksyn suunnitelmat
05.08.2018 22:16 | Elandra

Eli siis, nyt syksyllä on edessä runsaasti erilaisia suunnitelmia, joista eniten varmaan odotamme aiemmassa postauksessa ilmoitettua suunnitelmaa sodasta Pimeyden Metsän sekä Tähtiklaanin välillä. Sitä ennen on kuitenkin luvassa hieman ikävämpi, mutta toisaalta helpottava asia nimeltä tauko.

Tauko alkaa 8.8.2018 ja sen päättyminen on toistaiseksi kysymysmerkki. Tauko voi olla ohi parissa viikossa tai pahimmillaan parissa kuukaudessa. Tauon syynä on yksinkertaisesti koulujen alkaminen. Itselleni se on tänä vuonna aiempaa isompi asia ammattikouluun siirtymisen myötä. Aikaa ylläpitohommissa tuuraajien hankkimiseen ei nyt satu olemaan, joten se ei ole vaihtoehto. Tauon aikana pyrin tarkistamaan hakemukset, tarinat ja hoitamaan kaikki muutkin asiat.

Toivon, että ymmärrätte tauon syyn. Itse en tahdo stressata koulujen alkamisen lisäksi Kuunpisaraa ja miettiä, kuinka huono ylläpitäjä olen kun en mitään saa aikaan. Lisäksi tauko antaa hyvin muillekin aikaa keskittyä koulujen alkamiseen, eikä kenenkään tarvitse murehtia siitä kerkeekö kirjoittamaan kissoillaan.

Se aika mitä tauossa kuluu korvataan päälliköiden kirjoittajille, eli jos tauko kestää kuukauden, päälliköt saavat kuukauden lisää aikaa henkiensä luovuttamiseen.(apua kui ouosti selitin ton mut ihasama ny.)

Tauon jälkeen suunnitelmat lähtevät (toivottavasti) ryminällä eteenpäin. Viiltokaaos jatkaa joukkojen kerämistä muista klaaneista ja pyrkii valmistelemaan sotaa muita klaaneja vastaan. (Viiltokaaos ei siis vielä itse muista suunnitelmiaan kuolleiden herättämisestä, ainoastaan muistaa sen että tahtoo valloittaa metsän.)

 

Tauko alkaa 8.8. iltapäivällä-iltana ja chattiin linkki tulee tervetulosivulle. Suosittelen siis sitä ennen viemään kissoillanne keskeneräiset keskustelut yms. loppuun, koska tauon jälkeen todennäköisesti sitä ei enää voi päättää aikahypyn vuoksi.

Kiitos, että ymmärrät etkä syytä ylläpitoa tauosta, otat sen rauhallisesti vastaan ja kärsivällisesti tulet odottamaan sen päättymistä ♥


 - Elandra | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (4)
Muutoksia suunnitelmiin
25.07.2018 15:16 | Elandra

Tiiättekö ku kirjottelin tos Hiiripisaralla tarinaa Pimeyden Metsään ja sain ihan hirveen hyvän ajatuksen liittyen Viiltokaaoksen suunnitelmiin vallata koko metsä. Eli siis, kerron tän koko idean nyt:

Kun Viiltotähti oli Pimeyden Metsässä, yhdessä Sulkatähden ja muutaman muun kanssa se suunnitteli, kuinka Pimeyden Metsään uskoville(erityisesti kuolonklaanilaisille) voisi saadan ikuisen elämän ja kuinka Pimeyden Metsän kissat voisi saada takaisin eläviksi. Tavoitteisiin kuului myös Pimeyden Metsän kissojen avulla metsän hallitseminen. He valmistelivat kaiken, mutta vastaan tuli este: He tarvitsivat elävän kissan avaamaan portit Pimeyden Metsälle. Viiltotähti otti itse haasteen vastaan ja valmistautui uudelleensyntymiseen, jotta hän voisi tulla taas päälliköksi ja avata portin ja valloittaa Pimeyden Metsään uskovien kissojen avulla koko metsän.
Uudelleensynnyttyään, oli hän unohtanut kuka oli ja mikä hänen tarkoituksensa olikaan maailmassa. Kun Viiltokaaos muisti itsensä, hän ei muistanut tekemiään suunnitelmia Pimeyden Metsässä. Hänen ainoat muistonsa olivat tavoitteet tulla päälliköksi ja valloittaa metsä hinnalla millä hyvänsä. Kaikki muistot kissojen eläväksi tuomisesta olivat pyyhkiytyneet Viiltokaaoksen mielestä.

Eli siis... Kun Viiltokaaos joskus hakee henkensä Pimeyden Metsältä, Sulkatähti muistuttaa rakastaan suunnitelmistaan, joka tuo muistot taas Viiltokaaoksen mieleen. Henki hengeltä Viiltokaaos avaa yhä enemmän porttia elämän ja kuoleman välillä, kunnes yhdeksännen hengen kohdalla Pimeyden Metsän jäsenet voivat palaa taas elävien maahan. Tietämättään Viiltokaaos kuitenkin avaa myös Tähtiklaanin kissoille mahdollisuuden palata takaisin elämään. Oikeastaan varmaankin jokainen Pimeyden Metsän ja Tähtiklaanin kissa ilmestyy takaisin elämään joko satunnaisesti eri paikkoihin tai jotenkin, sitä voidaan miettiä myöhemmin.

No, tästä parin päivän kuluttua Viiltokaaos päättää aloittaa sodan, vaikka tietää myös tähtiklaanilaisten olevan takaisin elävien kirjoissa. Sota päättyy ja oli tulos mikä tahansa, kuolleet palaavat taas kuolleiksi Tähtiklaanin toimesta. Ehkä pari kissaa vois jotenki huijata kuolemaa ja jäähä eläviks? En tiiä viel tästä mutta ehkä.

Eli miltä kuulostais? Jokainen Tähtiklaanin ja Pimeyden Metsän jäsen palais takas maailmaan ja kaikki sais sen sodan ajan-varmaa vähä enne sotaa kirjottaa kuolleella kissallaan ja laittaa se vaikka tapaamaan elossa olevat sukulaisensa, elämänsä rakkauden tai parhaan ystävänsä. Sen jälkeen ne vaa palais kuolleiks ja sit elämä jatkuis niii mite se sodan tulos sen määrää. En viel oo iha varma mitä tapahtuu jos PM voittaa tai jos TK voittaa, siitä lisää sitte myöhemmi.

Mut joo kommentteihi saa vaikka laittaa mielipidettä siitä onko tää idea kuolleena syntyny vai oisitteko mukana toteuttamas tätä :D

 

Mahdollisesti muutoksia uudelleensyntymiseen

Tääkään ei oo vielä ihan varmaa, tässäki kysyn lähinnä teidän mielipidettänne. Eli siis:

Mitä sanoisitte, jos uudelleensyntyä ei voisikaan ihan kuka tahansa, vaan ennen uudelleensyntymistä kuolleena pitäs kirjottaa tietyn verran, ennen ku voi uudelleensynnyttää kissansa(joko lasketaan jotai pisteitä tai sit tyylii kymmene tarinaa, en oo iha varma siitäkää viel). Ja sit toki myös nostettais sitä uudelleensyntyneitten mahollista määrää. Esim. että jokasel liittyneel vois olla kaks tai kolme uudelleensyntynyttä ja yhes klaanis ehk viis?

Tästäki saa pitää heittää mielipitteensä kommentteihin :)


 - Elandra | Kommentit (12)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 4.800 (5)
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  > >> RSS

 

©2018 Kuunpisara - suntuubi.com