Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuunpisaran blogissa ylläpito ilmoittaa ties minkälaisista asioista. Jokaisen liittyneen tulee vilkaista blogiin mielellään päivittäin ja myös postauksien lukemista vaaditaan, koska niissä on lähes aina tärkeää tietoa, joka liittyneiden tulee tietää.

Piirustuskilpailu

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  > >> 
Ennustuskissat päätetty
22.06.2017 15:04 | Elandra

Ehdolle kissoja laitettiin peräti 38. Arvoimme kymmenen kissaa, jotka pääsevät mukaan ennustukseen, jonka jälkeen muokkasin hieman noita valittuja, jotta yhdellä kirjoittajalla ei ole montaa hahmoa mukana, ja muutenkin muokkasin sitä enemmän omaan makuuni. Varalla olevat kissat on valittu täysin oman mieleni mukaan, niitä ei ole arvottu. Jos kissasi on valittu ennustuskissaksi, etkä sitten tahdokaan sitä siihen, voit perua sen kommenteissa. Jos perut kissasi osallistumisen, varalla oleva kissa saa paikan. Jos kuitenkin varalla olevakin peruu, keksimme jotain, kuka paikan sitten lopulta ottaa.

Seuraavaksi sitten ne valitut: Eli joka klaanista tuli kaksi valittua, toinen on Pimeyden Metsän puolella ja toinen Tähtiklaanin puolella. Kuten edellisessä postauksessa sanoin, että jos kissa on Pimeyden Metsän puolella, sen tulee vaihtaa uskonsa Tähtiklaanista Pimeyden Metsään(ellei se ole jo valmiiksi) ja kissan on todella alettava elämään niin, miten Pimeyden Metsä tahtoo. Ei siis ole mahdollista, että kissa yllättäen vaihtaa puoltaan ja alkaa taas olemaan Tähtiklaanin puolella.

Myrskyklaani

Pimeyden Metsän valittu on Noctiksen Laventelitassu. Varalla ei ketään.

Tähtiklaanin valittu on Elandran Mesiviiksi. Varalla ei ketään.

Jokiklaani

Pimeyden Metsän valittu on Sirun Ahvenleuka. Varalla Koirafanin Omenaviiksi.

Tähtiklaanin valittu on Untuvan Nokihäntä. Varalla Sateen Ilvesturkki.

Tuuliklaani

Pimeyden Metsän valittu on Naginin Kirvamiete. Varalla Stärän Ruokoturkki.

Tähtiklaanin valittu on EmppuOmpun Olkipuro. Varalla Huurteen Pilvitaivas.

Varjoklaani

Pimeyden Metsän valittu on Kuuran Tihkuturkki. Varalla Harmaahaltian Narsissiviiksi.

Tähtiklaanin valittu on Cicin Viherloikka. Varalla Roksun Iltasielu.

Kuolonklaani

Tähtiklaanin valittu on Aurooran Kalmalilja. Varalla Mysteryn Kielomyrkky.

Pimeyden Metsän valittu on Lonely Warriorin Jäätassu. Varalla Pyryn Vahvamieli.

Vielä ei saa kirjoittaa mitään ennustuksesta! Myöhemmin blogissa lisäinfoa, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan. Kissoilla ei siis ole mitään hajua koko ennustuksesta!!

Toivottavasti valitut oli hyviä, kiitos ku lukkiit tän :)

Ilmoittakaa kommentteihin, jos otatte paikan vastaan!!


( Päivitetty: 22.06.2017 15:51 )

 - Elandra | Kommentit (10)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (2)
Päivitystauko ohi!
19.06.2017 18:37 | Elandra

Kaikki varmaan tiesivät jo, että Kuunpisara on ollut nyt kuukauden päivitystauolla. Nyt sivut kuitenkin on päivitetty ja avatut!

Sivut ovat muuttuneet melkoisesti, mutta ei hätää: sama Kuunpisara tämä siltikin on! Tahdotte varmaan päästä jo ihastelemaan ihastelemaan muokattuja sivuja. Jotta voit löytää kaikki uudistetut jutut, niin ne tulee tässä:

- Ulkoasu vaihdettiin
- Etusivuteksti päivitettiin
- Klaanien ja kissojen sivut uudistettu täysin! Klaanisivulta pääsee nyt klaanin  sukupuihin, tietoja klaaneista-osioon ja päälliköiden aikakausiin.
- Muuta-osio on poistettu.
    - Liittyneiden ropen löydät Klaanit-osiosta, petoeläimet-osion ja sekä NPC-
       että liittyneiden kumppanihaut löytyvät Tarinaviekusta. Joka klaanin
       tarinaviekusta löytyy vuodenaika, seremoniat sekä tarinaviekuista pääsee
       linkkiä painamalla kyseisen klaanin klaanisivulle. Ero- ja lomaviekut
       löytyvät vieraskirjasta ja historia on etusivulla.
- Rajoitukset siihen, montako uudelleensyntynyttä, sokeaa, puolisokeaa ja kuuroa kissaa klaanissa voi olla. Määrät näkyvät klaani en sivuilla.
- Sivuista on yritetty tehdä myös selkeämmät kaikinpäin. Pieniä uudistuksia on lähes joka paikassa.

Tarinoita voi alkaa kirjoittelemaan normaaliin tapaan ja hakemuksia lähettämään, tarinat on muuten arvioitu ja hakemukset katsottu päivitystauon aikana.

Erotusuhka on odotettavissa lähiaikoina, mutta kesän vuoksi aikaa pelastaa hahmot tulee varmaankin olemaan enemmän kuin kaksi viikkoa, mikä se aika normaalisti on.

Jokaiselle päällikölle on annettu aikaa päällikkönä oloon +1kk, koska tauko vei yhden kuukauden aikaa kirjoittaa. Pyrstötähden ja Pisaratähden tulee menettää viimeiset henkensä viimeistään 27.6.(tai sitte siirtyy klaaninvanhimpii mite vaa)

Tulevaisuudesta

Tämän kesän/syksyn aikana Kuunpisaraan on tulossa yksi ennustus. Ennustus koskee metsän viittä klaania, eli Taivasklaani ei nyt valitettavasti tähän ennustukseen pääse osallistumaan.

Joka klaanista kaksi kissaa saa ennustuksen, molemmat samasta klaanista saavat erilaiset ennustukset ja antajat ovat täysin eri puolilta: Toinen saa ennustuksen Tähtiklaanilta ja toinen Pimeyden Metsältä. Pimeyden Metsästä ennustus annetaan ensimmäisenä, siinä kerrotaan siitä, kuinka unen saanut kissa on valittu Pimeyden Metsästä käsin klaaninsa johtajaksi ja kissaksi, joka vie klaaninsa parempaan suuntaan. Kissan tehtäväksi annetaan Tähtiklaanin kukistaminen ja klaanin johtoon nouseminen. Tähtiklaani saa kuulla ennustuksesta ja päättää valita joka klaanista kissan, jonka tulisi estää Pimeyden Metsän valtaannousu. Tähtiklaani antaa pari päivää myöhemmin ennustuksen valitsemilleen kissoille, että klaanissa on Pimeyden Metsän soluttautuja, ja että tämän kissa on valittu estämään Pimeyden Metsän valtaannousun.

Vielä tarkemmin en osaa kertoa, mitä kissoille kerrotaan, mutta siinä oli tärkein. Tulevaisuus on sitten näiden kissojen käpälissä. Tulevaisuudessa voi odottaa hyvin sotainen loppuvuosi riippuen siitä, kuinka kumpikin kissa onnistuu tehtävässään. No, kiinnostaako? Jos kiinnostaa, niin hyvä!

Ketkä saavat ennustukset? -Ei mitään hajua.
Siihen tarvitsenkin teidän apuanne.

Tahtoisitko kissasi ennustukseen?
Jos tahdot, laita kommentteihin viesti, jossa kerrot kissasi nimen ja klaanin. Mutta huomioi, että et saa päättää, kummalta puolelta ennustus tulee - hyvältä vai pahalta - koska ylläpito päättää sen. Jos nyt ilmoitat kissasi ja se valitaan, voit perua sen vielä, mutta peruminen on pysyvää. Voit ilmoittaa useamman kissasi mukaan, mutta taivasklaanilaiset tai erakot&kotikisut eivät voi osallistua.
Jos kissastasi tulee yksi ennustuskissoista ja uskoo vaikka Tähtiklaaniin ja ennustus tulee Pimeyden Metsältä, kissasi tulee toimia Pimeyden Metsän puolella oli mikä oli. Se ei voi vaihtaa puoltaan ja alkaa toimia Tähtiklaanin puolella. Jossain vaiheessa ylläpito saattaa kuitenkin antaa luvan, että kissa voi vaihtaa puolta(mutta ainoastaan sitten, kun kissa on saanut jotain aikaiseksi kuten esim sisällissodan klaanissa yms).

Toivottavasti ymmärsitte, kommentteihin voit siis ilmoittaa kissasi nimen ja klaanin, jos tahtoisit sen yhdeksi ennustuskissaksi. Ennustuskissoja tulee siis kaikkiaan olemaan kymmenen ja yhdeltä kirjoittajalta voi olla korkeintaan yksi ennustuskissa. Ennustuskissan tulisi mielellään olla soturi, mutta oppilaskin sopii, kunhan kirjoittaja on aktiivinen ja saa nopeasti kirjoitettua kissansa soturiksi. Varapäällikönkin voi ilmoittaa ennustukseen, mutta en osaa vielä sanoa, valitaanko sellaista.

Valitut kissat ilmoitetaan myöhemmin


( Päivitetty: 21.06.2017 18:04 )

 - Elandra | Kommentit (25)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 4.500 (4)
Hiirenkorvasta viherlehteen
31.05.2017 19:58 | Noctis

Kesälomien alun kunniaksi myös Kuunpisarassa siirrytään hiirenkorvan ajasta viherlehden alkuun. Vuodenajan muutos tuo mukanaan uudet säätilat, riistatilanteet ja uhat, jotka jokainen voi tarkistaa Muuta-osion Vuodenajoista.

Varjoklaania suorastaan piinannut tautiepidemia näyttää olevan laantumaan päin, eikä Haaskalan sulamisen tuoma katku enää leviä yhtä laajalle alueelle kuin aikaisemmin. Satunnaisia sairastapauksia voi esiintyä edelleen, mutta oireet ovat paljon hiirenkorvan aikana kohdattuja lievempiä. Parannuskeinoa ei ole vieläkään löydetty.

Taivasklaanilaisia puolestaan kehotetaan noudattamaan erityistä varovaisuutta rotkon seinämiä pitkin kulkevia polkuja käytettäessä. Viherlehden jatkuvat sateet ovat tehneet kivipohjasta petollisen liukkaan, vaikka silmämääräisesti uhkaa on vaikea huomata. Putoaminen voi käydä kohtalokkaaksi.

Vuodenajan muutos ei tuo uutta tulvauhkaa Jokiklaaniin ja saalistaminen joella on aiempaa turvallisempaa.

Myrskyklaania, Tuuliklaania ja Kuolonklaania ei näillä näkymin uhkaa säästä, riistasta tai vuodenajasta johtuva erityinen uhka.

 

 


 - Noctis | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)
Viides vuosi käynnistyköön
17.05.2017 18:46 | Elandra

Kuunpisara täyttää tänään 17.5.2017 neljä vuotta. Neljän vuoden ajan Kuunpisara on pysynyt aktiivisena lähes koko ajan. Tarkoituksenani oli järjestää arvonta, jossa jokaiselle liittyneelle jaetaan jotain palkintoja, mutta aivan hetki sitten päätin hylätä sen idean.

En tiedä, mitä kaikki muut tästä ajattelevat, mutta ehkä tänä vuonna olisi mukava juhlia tätä hienoa vuosipäivää todellisen ilon kera? Ei mitään palkintoja tai lahjoja. Osasyynä siihen, miksi en jaksanut kenellekään palkintoja antaa on se, että niitä hirveän ärsyttävä lisätä xd

Kuunpisaralla on nyt siis täynnä neljä vuotta mittarissa ja viidettä vuotta paikka lähtee vetelemään. Toivon mukaan vuosia tulee vielä monta lisää, vaikka jotkut tukipylväät paikan jättäisivätkin - ja todennäköisesti jossain vaiheessa joku sen vielä tekee.

Jokainen voi toivottaa hyvää syntymäpäivää Kuunpisaralle ja kertoa vaikka parhaita muistoja täältä.


 - Elandra | Kommentit (7)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
Viisitoista kynttilää
11.05.2017 09:41 | Elandra

Jokainen meistä on syntynyt tähän maailmaan, jokaisella on oma historiansa ja oma erityinen päivänsä, jonka hän jakaa miljoonien muiden kanssa. Jotkut viettävät syntymäpäivää suuressa ryhmässä, mutta jotkut nauttivat siitä vain läheisimpien ihmisten seurassa, ja jotkut eivät vietä sitä lainkaan.

Minun mielestäni jokainen ansaitsee kuitenkin edes jonkunlaisen syntymäpäiväjuhlan, eikö niin? Vaikka sitten netissä yhdessä niiden ihmisten kanssa, joita ei ehkä ikinä ole tavannut. En tiedä, viettääkö tämän päivän sankari juhlia, mutta minä tahdon ainakin muistaa häntä, koska joka vuosi aina kahdeksan vuoden ajan olen tätä henkilöä edes onnitellut. Koska en voi olla mukana juhlimassa tätä henkilöä ihan paikan päällä, niin onnittelen häntä näin.

Ehkä nyt mietit, että kuka tänään syntymäpäiviään viettää tai ehkä arvasitkin jo?

Tämän päivän syntymäpäiväsankari on ihana ylläpitäjämme Miyu!

Viisitoista vuotta on paljon, koska ihan vastahan me täytettiin yheksän vuotta. Vuodet kulkee eteenpäin ja ollaan IRL lähetty kulkemaan eri polkuja, mutta sentään edes yks asia yhistää meitä: Kuunpisara. Et arvaakaan, kuinka ilonen oon siitä, että oot täällä.

Onnea vielä Miyu, vietä hauska päivä ja nauti siitä! (kommentteihin voi heitellä sitte onnitteluita)

 

Ja vielä sellasta, että Kuunpisara juhlii 17.5 nelivuotispäiväänsä, joten odotettavissa on jonkinnäköstä tapahtumaa!

Vapun kirjoituskilpailu

Koska noit tarinoit tuli niin paljon etten jaksa kaikkia alkaa arvioimaan erikseen, ni oon nyt vaan tylsä ja ilkee niin annan jokasesta tarinasta sen pistemäärän, mitä normaalistaki tarinasta tulis xd

Matkijatassu, Tuuliklaani: 9kp
Kukkakissa: 6kp, kenelle?
Kyyhkylento, Varjoklaani: 9kp
Elkkurius12: 3kp, kenelle?
Pyry: 10kp, kenelle?
Ruokoturkki, Tuuliklaani: 6kp
Polttosydän, Myrskyklaani: 10kp
Sarasydän, Varjoklaani: 11kp
Kurkisiipi, Jokiklaani: 10kp
Hämylilja, Varjoklaani: 16kp
Purohäntä, Myrskyklaani: 23kp!
Omenaviiksi, Jokiklaani: 14kp
Kalpeatassu, Myrskyklaani: 9kp
Kalmalilja, Kuolonklaani: 16kp
Havu, erakko: 10kp
Zira, erakko: 6kp
Huurretassu, Tuuliklaani: 6kp
Aamukynsi, Jokiklaani: 21kp!
Ruohoviiksi, Myrskyklaani: 2kp
Katajakynsi, Jokiklaani: 16kp


( Päivitetty: 11.05.2017 10:10 )

 - Elandra | Kommentit (16)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 4.000 (2)
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  > >> RSS

 

©2017 Kuunpisara - suntuubi.com