Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

   

Pääset chattiin tästä!

Blogista löydät kaikki kuumimmat sekä tärkeimmät uutiset, jotka ylläpito tahtoo sinun tietävän. Blogia lukemalla pysyt perillä sivuston tapahtumista, jonka vuoksi tätä sivua tuleekin tarkkailla aktiivisesti mielellään päivittäin uusien postausten varalta.

Piirustuskilpailu

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  > >> 
Päälliköiden kokous
10.12.2018 17:33 | Elandra

Kokouksen olisi pitänyt alkaa eilen 9.12, mutta koska yksikään päällikkö tai varapäällikkö ei ole siitä kirjoittanut, se alkaa vasta huomenna 11.12. ja kestää 15. päivään saakka. Kokous on siis Myrskyklaanin leirissä ruohoisella aukiolla(sijaitsee "suljetussa" osassa parantajan pesän edessä), koska päällikön pesä on kuudelle kissalle liian pieni. Parantajan pesän tajuissa olevat potilaat viedään kokouksen ajaksi klaaninvanhimpien pesään.

Käsiteltävät aiheet

- Hyökkäys Kuolonklaanin leiriin = Kurkitähti ehdottaa, että Viiltoklaanin hyökkäys kostetaan hyökkäyksellä Kuolonklaanin leiriin. Koska Kurkitähti on ehdottaja, Jokiklaani ottaa vastun hyökkäyksestä. Hyökkääjiä lähtee 20, joista kaksitoista on Jokiklaanista, neljä Myrskyklaanista ja neljä Tuuliklaanista. Hyökkäyksen ajankohtaa tai lähtijöitä ei päätetä vielä sen enempää kuin määrät klaaneittain. Jos tahdot kissasi hyökkäykseen, ilmoita kommenteissa!

- Ylösnousseet päälliköt ottavat takaisin soturinimensä. Joku päälliköistä tai varapäälliköistä ehdottaa, että ylösnousevat päälliköt ottaisivat takaisin ainakin maan päällä ollessaan soturinimensä. Perusteluksi se, että kissojen täytyy tietää kuka heidän päällikkönsä on, ja sen tietää kissan nimestä.

- Liikkumista rajoitetaan. Oppilaat eivät saa poistua leiristä ilman soturia tai soturit yksin. Parantajalla/parantajaoppilaalla on oltava mukanaan vähintään kaksi taistelutaitoista kissaa(soturi tai oppilas), pennut eivät missään nimessä saa poistua leiristä ja klaaninvanhimmat pysyttelevät leirissä myös. Yöaikaaan liikkuminen leirin ulkopuolella on myös kiellettyä(leiriä kiertävät yövartijat sulkeutuvat pois tästä.)

- Vartiointia lisätään. Tästä lähin joka leirissä tulee olla öisin vähintään kaksi vartijaa, mutta kolme olisi ihanteellinen määrä. Pentuja täytyy vahtia tarkkaavaisesti koko ajan, ja pennut eivät saa poistua pentutarhalta yksin tai luvatta.

- Joku ehdottaa, että ylösnousseet kissat siirtyisivät asumaan Nelipuille. Tämä ehdotus perustuu siihen, että leirissä alkaa olla ahdasta ylösnousseiden vuoksi. Entisille päälliköille, varapäälliköille, parantajille sekä "tärkeille"(=ylläpitäjä voi vaikka määrittää tärkeän kissakohtaisesti xd) kissoille annetaan mahdollisuus jäädä asumaan leiriin.

 

Toivottavasti pysyitte kärryillä. Toivoisin myös päälliköiden/varapäälliköiden kirjoittavan tästä! Voitte laittaa huomenna kokouksen käyntiin kun tahdotte ja alkaa yksi kerrallaan ehdottelemaan yllä olevia asioita. Kokoukseen eivät osallistu muut kuin päälliköt ja varapäälliköt. Ilmoittakaa ilmoituksiin kokouksen etenemisestä!(eli ensin siitä, kun kokous alkaa, jotain ehdotetaan ja sovitaan yms)

 

Vielä halukkaita luukun piirtäjiä?

Vielä olisi neljä luukkua vailla piirtäjää. Voin piirtää itse ainakin yhden niistä, mutta olisi kiva, jos en joutuisi kaikkia piirtämään(olenhan piirtänyt jo viisi luukkua xd). Alla olevasta postauksesta löytyy vapaat luukut. Jos voisit niitä piirtää, laitathan viimeistään 14. päivä viestiä kyseiseen postaukseen! Jos siihen mennessä ei näy viestejä, aloitan urakan ja piirrän itse luukkujen kissat.


( Päivitetty: 11.12.2018 07:43 )

 - Elandra | Kommentit (9)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
Kuunpisaran joulukalenteri!
19.11.2018 09:41 | Elandra

Yhdessä liittyneiden kanssa päätimme, että tänäkin vuonna Kuunpisaraan tulee joulukalenteri! Nyt kalenteri poikkeaisi hieman aiemmasta, sillä jokaisen luukun kohdalle tulee yhden kissan kuva.

Luukkuja tulee 25. Koska luukkuja on niin paljon, tarvitsen liittyneiden apua.

 

Piirtäjiä tarvitaan ihan kivasti, eli todennäköisesti jokainen halukas saa piirtää jotakin. Ajankaan kanssa ei ole hätää, sillä kaikkien luukkujen ei pidä olla valmiita ensimmäiseksi päiväksi. Joka päivä nimittäin julkaistaan yksi luukku, eli käytännössä 25. luukun voi lähettää vasta 24. päivä.

Tahdotko osallistua piirtämiseen?

Piirustustyylilläsi ei ole väliä, mutta kuva pitää tosiaan tehdä digitaalisesti. Olisi myös hyvä, että piirtämistaitosi olisivat parempaa luokkaa kuin tikku-ukot. Tärkeintä on se, että teet työn oikeasti ajallaan. On ikävää, jos yhden myöhästyneen työn vuoksi muut joutuvat kärsimään.

Voit piirtää aluksi korkeintaan neljä luukkua. Jos luukkuja tuntuu jäävän paljon piirtämättä, niitä voi varata enemmänkin. Varatessasi luukun/luukkuja, laita mukaan mikä tahansa digitaalisesti piirtämäsi kuva mistä tahansa kissasta(lataa vaikka ajaa.comiin), jotta näen hieman tyyliäsi. Muista laittaa viesti yksityiseksi! Ja jotta tämä olisi vielä mukavampaa, et saa piirtää omien kissojesi kuvia. Valmiit kuvat lähetetään minulle sähköpostiin. Laita tämän postauksen kommentteihin sähköpostiosoitteesi, niin laitan sinulle viestiä ja ilmoitan päivämäärän, jolloin luukun tulee olla viimeistään valmis.

Kuva tulee tehdä digitaalisesti kokoon 300x400px, taustan pitää olla läpinäkyvä. Kuvalle ei saa tehdä taustaa.

Älä näytä piirtämääsi kuvaa muille! On tärkeää, että kuva pysyy "salassa" siihen saakka, että kissan luukku julkaistaan!

Luukkujen kissat

Tästä alta voit varata itsellesi korkeintaan neljä hahmoa, jotka tahdot piirtää. Jokainen näistä on Kuunpisarasta. Joka klaanissa on kaksi ns. historiallisempaa hahmoa ja kaksi uudempaa hahmoa. Lisäksi löydät jokaisen ulkonäöt joko oman klaaninsa sivulta tai kuolleista. Jos kissalla ei ole sivua ja pidempää ulkonäköä, lähetän sinulle sähköpostissa tarkemmin kissan tiedot.
Kissan kirjoittaja/entinen kirjoittaja lukee suluissa. Jos se on yliviivattu, kissalla on jo piirtäjä.

Myrskyklaani
Pajutähti(Kíli/Paju)
Usvahäntä(Elandra)
Kamomillapisara(Untuva)
Pitkävarjo(Felicity)

Jokiklaani
Tähtiturkki(Raven)
Palotähti(Liekki)
Helmiloiste(Auroora)
Salamasydän(Draco)

Tuuliklaani
Lakkatähti(Lakka)
Pikkutähti(Mercury)
Naalitähti(Felicity)
Sulkataivas(Trolla)

Varjoklaani
Tammitähti(NPC)
Tuhotähti(Paatsama)
Minttutähti(Lonely Warrior)
Rosmariiniputous(Myrsky)

Kuolonklaani
Viiltotähti(Elandra)
Yövarjo(Epsuxx)
Kalmalilja(Auroora)
Jäälilja(Lonely Warrior)

Taivasklaani
Kuuratähti(Noctis)
Huomentaivas(Elandra)
Hahtuvamuisto(Tiimipii)
Varpuviilto(Tuuli Notes)

Erakko
Fria(Nagini)

 

Jokainen piirtäjä saa yhden avaimen palkkioksi osallistumisesta!


( Päivitetty: 10.12.2018 20:51 )

 - Elandra | Kommentit (11)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (5)
Ilmoitusasiaa
04.12.2018 22:09 | Elandra

Viiltoklaanin hyökkäys Myrskyklaaniin on ohi!

Hyökkäys päättyi siihen, kun Viiltotähti riisti Saniaistähdeltä hengen. Viiltoklaanilaiset perääntyivät Viiltotähden käskystä ja sekä Kuolonklaani että Varjoklaani palasivat leireihinsä.

Hyökkäyksessä ei ollut virallista voittajaa, mutta Viiltoklaani tietenkin kokee itsensä voittajaksi ja Myrskyklaani häviäjäksi hyökkäyksen lopputilanteen(Saniaistähden hengenmenetyksen) vuoksi.

Myrskyklaanin leiri vahingoittui. Piikkihernemuurit rikkoutuivat ja leiri on sekasorron vallassa. Saniaistähti lähettää Haikarahuudon ja Usvatassun kertomaan Jokiklaanille ja Tuuliklaanille tapahtuneesta hyökkäystä seuraavana aurinkohuippuna. Samalla he kertovat päälliköille Metsäklaanin päälliköiden kokouksesta, jonka Saniaistähti järjestää. Kokouksesta lisää alla.

Myrskyklaanin reviirin vartiointia vahvistetaan. Partiot tuplataan ja kukaan ei saa poistua yksin leiristä, eivätkä oppilaat saa poistua leiristä ilman soturia.

Metsäklaanin päälliköiden kokous

Saniaistähti siis lähettää varapäällikkönsä Haikarahuudon ja tuon oppilaan Usvatassun lähettämään viestin hyökkäyksestä ja kokouksesta Kurkitähdelle ja Karpalotähdelle.

Kokous järjestetään 9-12.12.2018. Päälliköt sekä varapäälliköt osallistuvat kokoukseen, joka on Myrskyklaanin leirissä. Kokouksesta voivat kirjoittaa Myrskyklaanin, Jokiklaanin ja Tuuliklaanin päälliköt sekä varapäälliköt. Siellä käydään läpi sitä, mitä Viiltoklaania vastaan voidaan tehdä. Lisäksi kokouksessa sovitaan, että ylösnousevat päälliköt ottavat takaisin soturinimensä, eikä kukaan saa poistua leiristä yksin ja oppilaat eivät ilman soturia.
Lisäksi kokouksessa sovitaan, että ylösnousseet kissat siirtyvät pääsääntöisesti asumaan Nelipuille, koska leireissä ei tunnu olevan kaikille tilaa.

Uusi varaylläpitäjä

Koska mulla on niin paljon kiireitä eikä Noctiksesta oo oikeen apua ylläpitopuuhissa, Kuunpisaraan on nimetty uusi varaylläpitäjä.
Tämä ihana henkilö on nimeltään Epsuxx. Epsuxx auttaa mua ainakin jonkin aikaa ylläpitopuuhissa arvioimalla tarinoita(paitsi Kuoloa ja Myrskyä), vastaamalla ilmotuksiin, muokkaa kissan tietoja-osioon, petoeläin-osioon, päivitä sivuasi-osioon ja auttaa hakemuksien lukemisessa. Tehtävät ovat käytännössä samat kuin apulaisilla, mutta hakemusten lukeminen ei kuulu apulaisten tehtäviin.

Kiitos Epsuxx, että suostuit tähän tehtävään!♥ Koko Kuunpisara on varmasti kiitollinen avustasi :)


( Päivitetty: 07.12.2018 15:10 )

 - Elandra | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (2)
Viiltoklaanin hyökkäys Myrskyklaaniin!
21.11.2018 10:07 | Elandra

Hyökkäyksen ajankohta on siis viimein selvillä. Se tapahtuu 30.11-02.12. Hyökkäys kestää kissojen elämässä lähes koko yön, kun Viiltoklaani hyökkää Myrskyklaaniin keskellä yötä.

Hyökkäyksen eteneminen:

- Viiltoklaanin hyökkääjät jakautuvat pienempiin ryhmiin, joista osaa jää ainakin aluksi leirin ulkopuolelle ja osa menee sisään leiriin.

- Hyökkäys alkaa hiljaa. Eli muutama viiltoklaanilainen kävelee viileästi sisään leiriin ja hyökkää yövartioiden kimppuun. Tämän jälkeen ryminällä osa viiltoklaanilaisista tulee sisään ja hyökkää pesiin. Pentutarhaan ja klaaninvanhimpien pesiin ei hyökätä Minttutähden(?) toiveesta.

- Hyökkäys kestää aina toisen päivän iltapäivään 15:00 saakka. Sen jälkeen hyökkääjät eivät saa lähettää tarinoita minnekään. Kirjoitan Viiltotähdellä tai jollakin hyökkäyksen päättymisestä hyökkäystarinoihin, jonka jälkeen viiltoklaanilaiset palaavat leireihinsä.

 

Viiltoklaanista hyökkäykseen osallistuu 20 kissaa

Jos tahdot oppilas- tai soturi-ikäisen kissasi mukaan hyökkäykseen, ilmoita siitä kommenteissa. Mukaan otetaan korkeintaan neljä oppilasta! Lähtijän tulee olla Viiltoklaanin jäsen. Viiltotähti ja Minttutähti päättävät tarinoissa lähtijät, eli kissa ei tiedä sitä ennen kuin lähtijät ilmoitetaan.

Lähtijät(Kursivoitu NPC-hahmo):

Viiltotähti, Minttutähti, Rosmariiniputous, Naavakoi, Kettuaskel, Mäyräraita, Tappotahto, Jäälilja, Korpikyynel, Hohdehanki, Mutuviiksi, Sirpaletassu, Pirstaletassu, Kalmalilja, OkaliekkiMietesieluMurattilehtiPihlajakynsiSyöksyviilto, Verikyynel(tällä hetkellä 20 kissaa valittuna)
+ Liljahenkäys(parantajana mukana hyökkäyksessä leirin ulkopuolella)

 

Kuolevat kissat

Hyökkäyksessä kuolee muutama kissa. Jos tahdot kirjoittaa jonkun näistä kuolemasta, kysy lupa alla olevassa vieraskirjassa mainiten kuka kissan tappaa.

- Saniaistähti(yksi henki) - Elandra
- Vuokkonenä - Lonely Warrior
- Puuskahöyhen - Myrsky

- Naavakoi - Elandra

Lukekaa aiempi postaus joulukalenterista!


( Päivitetty: 01.12.2018 11:34 )

 - Elandra | Kommentit (15)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)
Päivityksiä sodasta
16.11.2018 10:37 | Elandra

Kokoontuminen

Kokoontuminen on alkanut. Viiltotähti kertoi myös sodan alkaneen ja Varjoklaanin taistelevan heidän puolellaan. Metsän klaanit ilmoittivat olevansa nykyään yhteisnimitykseltä Metsäklaani. Voitte kirjoittaa tämän päivän ajan kokoontumisesta. Kirjoitan illalla kokoontumisen päättymisestä.

Varailkaahan ylösnousseiden kuolemasta kirjoittamista!

Olisi kiva, jos ainakin lähes kaikki ylösnousevat saisivat jonkun kirjoittamaan ylösnousemuksestaan. Siitä ei tarvitse kirjoittaa välttämättä muuta kuin sen, että tarinassasi mainitaan kissan ylösnousseen, jonka jälkeen ilmoitat siitä ilmoituksiin.
Voit toki myös kirjoittaa siitä, kun ylösnoussut kissa löydetään ja viedään leiriin. Loppuviikosta, eli näiden kolmen päivän aikana kaivattaisi vielä yhdeksälle kissalle kirjoittaja ylösnoususta. Kuka vain voi varata niiden kissojen ylösnoususta kirjoittamisen, jos kissojen kirjoittajat eivät sitä tee.

Mutta vaikka ylösnoususta ei kirjoiteta, viikon päätteeksi kissa ylösnousee joka tapauksessa.

Hyökkäys!

Hyökkäyksen kohde on selvitetty. Kohteeksi valikoitui äänestyksen avulla Myrskyklaani. Viiltoklaani hyökkää siis Myrskyklaaniin. Hyökkäyksen ajankohdasta ei vielä ole tietoa, mutta siitä ja hyökkäykseen osallistujista ilmoitetaan erikseen sekä blogissa että Hyökkäystarinat-osiossa, joka löytyy suuresta sodasta.

Taivasklaanista

Taivasklaanin lähtö viivästyy.
Se viivästyy siksi, että sota saadaan metsässä ensin käyntiin. Taivasklaanilaiset lähtevät kohti metsää 20. päivä tätä kuuta ja ovat perillä 24. päivä.

Nämä kissat matkaavat metsän klaanien luokse:
Tuhkatähti(NPC)
Syvähuuto(Felicity)
Huomentaivas(Elandra, ylösnouseva)
Kuusamaviiksi(NPC)
Onnikynsi(Elandra, ylösnouseva)
Olkipuro(EmppuOmppu)
Vanamotuuli(NPC)
Varpuviilto(Tuuli Notes)
Timjamitassu(Nagini)
Roihumyrsky(Auroora, erakko) Kirjoita Roihumyrskyn saapumisesta Taivasklaaniin

Voitte kirjoittaa taivasklaanilaisillanne valmistautumisesta lähtöön. Tuhkatähti ilmoittaa lähtijät jonkun tarinassa(ilmoita ilmoituksiin siitä!). Leiri jää Kerttulaulun vastuulle.

 

Arviointimenetelmä muuttuu jälleen

Tarinoista tuntuu nykyään saavan turhan paljon kokemuspisteitä verrattuna siihen, miten niitä ennen sai.
Nyt arviointimenetelmä on 35 sanaa=1kp, mutta korotamme sitä hieman. Tästä lähtien 40 sanaa on 1kp. Eli neljästäkymmenestä sanasta saat yhden pisteen. Edelleen, jos tahdot saada tarinoista kokemuspisteitä, on siinä oltava vähintään 150 sanaa.

Tästä on ilmoitettu apulaisille.


( Päivitetty: 16.11.2018 11:01 )

 - Elandra | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  > >> RSS

 

©2018 Kuunpisara - suntuubi.com